Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 61

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 96

[Frakcióküldetés] What future brings...

Csüt. Júl. 04, 2019 2:02 pm by Serene Nightbough

Kedves tündék!
A visszajelzések alapján készen álltok, hogy eldöntsétek, milyen jövő vár …

Comments: 7


You are not connected. Please login or register

Nefilim Andromeda

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Nefilim Andromeda Empty Nefilim Andromeda on Csüt. Ápr. 13, 2017 12:35 am

Név: Neshek
Szint: 2. ?
Ár: olcsó, hogy több maradjon
Leírás: A nefilim próféták Égi Vértjének a kiterjesztése. A próféta képes a saját lénye kivetülését több általa választott fegyver formájában materializálni. Egyszerre egyetlen formát képes megidézni, ha fegyvert vált, akkor először el kell tüntetnie az előző alakot. Csak annyira képes az egyes fegyverekkel bánni, amennyire megtanulja  a használatukat. Egy kiváló kardforgató hiába idéz meg egy szálfegyvert, nem lesz kiváló dárdás, ha nem gyakorolt vele.


_________________
“The timeless in you is aware of life's timelessness. And knows that yesterday is but today's memory and tomorrow is today's dream.”
Felhasználó profiljának megtekintése

2Nefilim Andromeda Empty Re: Nefilim Andromeda on Pént. Feb. 02, 2018 6:08 pm

Név: Szent szárnyak védelme
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: A próféta imára tartja maga elé kezeit, melytől egy erős arany, és fehér fény kezd áradni mögűle. Nem sokkal a fényáradat megjelente után, kezeit tenyérrel az ellenfele felé szétnyitva, majd tágan széttárva, hófehér tollak áradata indul meg mögüle, az ellenfele irányába. Amíg az próféta bírja manával, és a kezét széttárva tartja, addig a megannyi pengeéles toll, mintha orkán erejű szél segítené, csapódik a kiszemelt ellenfélnek, és tartja vissza azt, rákényszerítve arra, hogy kezeivel az arcát védje. A tollak, enyhe vágási sérüléseket tudnak csak okozni, de a fájdalom, amit okoz, és a mennyiségük, képes megtorpantani az ellenfelet. Emellett a tollak miatt, a kiszemelt személy, csak a fényárban úszó prófétát látja, de az is néha eltűnik a toll áradatban.


_________________
“The timeless in you is aware of life's timelessness. And knows that yesterday is but today's memory and tomorrow is today's dream.”
Felhasználó profiljának megtekintése

3Nefilim Andromeda Empty Re: Nefilim Andromeda on Pént. Feb. 02, 2018 6:31 pm

Jerobeam

Jerobeam
az Isten Lángja
az Isten Lángja
A Nesheket megbeszéltük skypeon de csak hogy itt is legyen nyoma ezt minden fegyverre külön-külön bepályázod és úgy elfogadható.

A szent szárnyak védelme (de ha elfogadod a tanácsomat hívhatnád Kanaf-nak hogy maradjon a héber téma) pedig 4. szint, 2500 váltó


_________________
"Én vagyok Abaddón, e földnek bírája. Az Úr megítélt titeket és konkolynak találtattatok. Negyven és még annyi napotok van, hogy bűnbánatot gyakoroljatok, utána az élő Isten szent tüzében vesztek el mindahányan. Ez volt az első és utolsó szózat, melyet hozzátok intéztem."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

4Nefilim Andromeda Empty Re: Nefilim Andromeda on Kedd Márc. 06, 2018 2:40 pm

Proclaimer: Mindegyiknek találok héber nevet.
Felteszem, keresni fogtok skypeon... XD

SEMESH boost

Név: Mennyei Kör ?
Szint: 3. ?
Ár: 500 ?
Leírás: A próféta uralja a Nap sugarait oly módon, hogy egyetlen lövedék helyett mind a tíz ujjából egyszerre képes kilőni a vakító, átkosokat és démonokat pedig égető szikrákat(másodfokú égési sérülés). Ezek a szikrák egyenként olyan erősek, mint az alapképesség egyetlen lövedéke.

Név: Fénynyaláb ?
Szint: 3. ?
Ár: 500 ?
Leírás: A Mennyei Kör tovább fejlesztése. A próféta kezeit egyesítve, mutatóujjait egymásnak illesztve a tíz külön szikra erejét egyetlen 5 cm átmérőjű sugárba illeszti, amit messzire képes ellőni, s komoly(harmadfokú) égési sérülést okozni, a fa és ruha meggyulladnak, tíz méteren belül pedig tíz másodpercig fenntartva a fémet is képes megolvasztani. Minél tovább tartja fenn, annál több varázserőt igényel.

Név: Napkitörés ?
Szint: 3. ?
Ár: 500 ?
Leírás: A próféta képes a két tenyerét előre mutatva, azokat oldalt egymásnak illesztve a Nap égető erejét a kezeiből robbanásszerűen kiereszteni. A támadás a nem átkosokat is égeti, s annál erősebb, minél közelebb állnak hozzá, távolabb nagyobb területet fed le, de nem okoz olyan erejű égést(kartávolságra harmadfokú, két méteren belül másodfokú, három méteren belül elsőfokú égési sérülések).

YAERACH boost

Név: Telihold ?
Szint: + 3 ?
Ár: 1000 az első és minden további 500 ?
Leírás: Yaerach megvétele szükséges hozzá. Minden harmadik plussz szinttel eggyel több farkas megidézésére képes a növekvő Hold időszakában.

Név: Újhold ?
Szint: 5. ?
Ár: 2000 ?
Leírás: Yaerach megvétele szükséges hozzá. A csökkenő Hold időszakában a szemnek láthatatlan farkast idéz meg. Az állat épp csak annyira materializálódik, amennyire szükség van rá. Megidézésekor csak a jelenlétét tudja a próféta, ha őrködni, követni utasítja, a farkas szemei láthatóvá válnak (észrevétele függ a napszaktól és egyéb körülményektől, ill. kockadobásban 1 és 2), ha támad, a támadás pillanatában láthatóvá válik az állkapcsa és a karmos lába (észrevétele 5 másodperccel, mielőtt elérné a célpontját: mint a fentiek, ill. kockadobásban 3).

ÉGI VÉRT boost

Név: Neshek - Alabárd forma ?
Szint: 5. ?
Ár: 2000 ?
Leírás: A próféta képes az Égi Vértjét valamilyen erős élmény vagy elegendő gyakorlás után megváltoztatni.  (élmény / jelenjen meg  egy egyéb játéktípusban, mint központi elem, ne csak említésként ) A forma 1 percenként változtatható.
Ada Vértje az ősével való egyesülés során ideiglenesen megváltozott és effektíve használta is harcban Azazel ellen. Ez az egyesülés örök nyomot hagyott a lelkén, ezért képes felidézni az egyesült fegyver alakját. link utolsó reag

(Név: Kard forma ? - még meggondolom, mert ötös szinten lesz kardom, de azért jó gyakorolni
Szint: 5. ?
Ár: 2000 ?
Leírás: A próféta képes a Vértje formáját valamilyen erős élmény vagy elegendő gyakorlás után megváltoztatni.  (élmény / jelenjen meg  egy egyéb játéktípusban, mint központi elem, ne csak említésként ) A forma 1 percenként változtatható.
A lovagoknál eltöltött idő alatt Kristin Angelika Dalgaard segítségével gyakorolta a kardforgatást.)

MUZANIACH TÜKRE- személyes képesség a mélységi őssel való kapcsolat által

Név: Gear I. ? Pajzs
Szint: 3. ?
Ár:  ?
Leírás: Muzaniach Tükre egy mennyei pajzs, az angyal Muzania Égi Vértje, amely képes a mágikus támadásokat és mágikus eredetű lövedékek és fegyverek támadását maradéktalanul elnyelni akármilyen erősségű is legyen az. Ugyanannyi manát követel a tükör használójától, mint amennyibe az idézőnek kerül. A tükör olyan látszatra, mintha vízből volna, épp csak a körvonalai és a formája kivehetőek, egykezes körpajzs.

Név: Gear II. ? Abszolút Tükör
Szint: 4. ?
Ár: ?
Leírás: Szükséges hozzá a Gear I. A Tükör ezen a szinten képes a lövedéket nem csak elnyelni, hanem vissza is adni a lemásolt formát, azaz ha egy démond dárdát dob rá és ő azt elnyeli a tükörrel, képes lesz a tükörből megidézni a dárdát és saját kezűleg visszadobni, ugyanúgy a mágusok arkán lövedékeit, vagy akármi más nem fizikai támadást. Ugyanannyi manájába kerül, mint a támadónak.

Név: Gear III. ? Pajzs a résen
Szint: 5. ?
Ár: 2000 ?
Leírás: Szükséges hozzá a Gear I. Andromeda maga válik a pajzzsá. A testét, mintha vízfelszín vonná be, elmosódik, egész testfelületén képessé válva hárítani a támadást, egyetlen alkalommal a pajzs megidézése után. Kétszer annyi mana mintha a pajzzsal magával fogná fel.

Név: Haki I. ? Égi Szem
Szint: 6. ?
Ár: 2000 ?
Leírás: Muzania, a lelkeket megmérő angyal, pajzsa végső soron a lelke, és abszolút formájában nem csak a mágia, hanem a lélek olvasására is fogékony – ezért tudják az utódai a tarot szimbólumait könnyedén értelmezni, mert azok a jövőn túl a lélek belső világát is képesek felfedni. Így, ha egymás szemébe néznek, a képesség használója és az, akire alkalmazza, képes lesz meglátni a másik lelkének szándékát felé (nem konkrétumokat, hanem, hogy jó rossz, önző vagy önzetlen, titkos vagy nyílt szándékkal közelít felé – ezt a másiknak fel kell tüntetni). Nem gondolatolvasás ez, nem tudja megérteni a gondolatokat és érzéseket név szerint, de ugyanúgy képes őket visszatükrözni. A szemét mintha vízfelszín borítaná, az egész fátyolosan,e gyöntetűen sötét aranyszínű lesz és mély.
A bűnös lélek fájdalmat érez, zúgást a koponyája hátuljában, felerősödnek a félelmei és az elméje megbomlik a támadás idejére, így képtelen az időre bármit is tenni, a manája pedig a felére csökken amíg vissza nem tölti. A tiszta lelkek csak különös bizsergést éreznek, semmi más nem történik velük. 6 óránként egyszer használható, s annyi személyre hat, ahányan épp felveszik a szemkontaktust vele a képesség használatának idejére, ami 6 másodperc, de sokkal többnek érződik - már azoknak, akikre hat.


_________________
“The timeless in you is aware of life's timelessness. And knows that yesterday is but today's memory and tomorrow is today's dream.”
Felhasználó profiljának megtekintése

5Nefilim Andromeda Empty Re: Nefilim Andromeda on Szomb. Márc. 10, 2018 8:19 pm

Jerobeam

Jerobeam
az Isten Lángja
az Isten Lángja
Mennyei kör - Ahogy beszéltük skypeon, választhatsz három teljes erejű sugár, vagy kilenc egyharmad erejű, átkozottakat is csak elvakító sugár egyszerre ellövése között. Így 2. szint 1500 váltó.

Fénynyaláb - A fémolvasztást vedd ki, maradjunk annyiban, hogy egy nagyon hosszú hatótávú Semesh, amely a koncentrált napsugarak erejével képes égetni. Átkozottakon komoly (harmadfokú), nem átkozottakon enyhébb (elsőfokú) égést okoz és szintén vakít. Ez esetben 4. szint, 2500 váltó.

Napkitörés - Ez nagyon erős, így legyen 7. szintű, 4000 váltó.

A Semesh fejlesztései az eredeti Semesh-el megegyező újrahasználási idővel rendelkeznek, viszont ha egyet elhasználsz mindegyikkel várnod kell, szóval csak okosna mikor melyikre van szükséged.

Telihold: Ez ötletes. Szintet nehéz hozzárendelni mert minden szinten más, de legyen az egésznek 1500 váltó az ára. Amint ezt kifizetted minden harmadik szinten plusz egy farkast idézhetsz.

Újhold: Ez lehet 4. szint, 2500 váltó

Égi vért fejlesztések: Mindkettő elfogadható, amint megírtad a Kristines élményt azt is megveheted. 5.szint 3000 váltó mindkettő

Muzaniach tükre - Pajzs - Ahogy beszéltük, megelőlegezem neked a bizalmat hogy ennek a képességnek a manaigényét tisztességesen kijátszod. 4. szint, 2500 váltó

Abszolút tükör - A fentebbi komment ide is, 5. szint 3000 váltó

Pajzs a résen - Szintén, 6.szint 3500 váltó

Égi szem - Akkor ahogy beszéltük, szentségtelen karakterek három másodpercre megbénulnak, nem-szentségtelen karakterekben pedig émelygést, fülzúgást és egyéb másnapossághoz hasonló rossz érzést okoz a szemkontaktus idejéig. Így 6. szint, 3500 váltó


_________________
"Én vagyok Abaddón, e földnek bírája. Az Úr megítélt titeket és konkolynak találtattatok. Negyven és még annyi napotok van, hogy bűnbánatot gyakoroljatok, utána az élő Isten szent tüzében vesztek el mindahányan. Ez volt az első és utolsó szózat, melyet hozzátok intéztem."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.