Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 79

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81

Küldetés: A night to remember

Szomb. Feb. 09, 2019 12:45 pm by Jerobeam

Hol volt, hol nem volt... hogy is volt? Valahogy odakerültetek Friedrichsein jelentéktelen …

Comments: 9


You are not connected. Please login or register

Pályázat verseny

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1 Pályázat verseny on Vas. Ápr. 30, 2017 8:18 pm

"Akár mennyire is ragaszkodunk a tankönyvekhez, mindenki saját maga formálja a képességeit. Legalább nem olyan unalmas a harcmező. "
- Leif Erikson, csatamágus
Kedves testvéreim, játékosközösség, barátaim, eretnekek!

Egy igazán különleges pályázati lehetőséget láthattok, mert tudjuk, hogy annyira nagyon szerettek pályázni. De tényleg. Tudjátok, mennyi munkánk van vele...?
Node, nem is ez a lényeg! Ez egy menő alkalom, ahol összemérhetitek a pályázataitokat másokkal, és még jutalom is jár érte! Igen, jól hallottad, jutalom! Nem, nem xp, de király jutalmak. Mit is kell csinálni, hogy ezeket megszerezd?

A feladat rémegyszerű: Készíts legfeljebb 3 darab képességpályázatot a karaktered kasztjához, maximum ötös szintben! Ha ezeket elkészítetted, akkor a sötétzöld emberek leellenőrzik őket (Tehát fontos, hogy olyan képességek legyenek, amik alapból elfogadhatóak!), és ezután megkezdődik a szavazás. Nem csak mi fogunk értékelni, hanem a többi játékos is! (aki értékel, megkérjük, hogy karakterre és képességre is szavazzon, külön jutalmazás van ugyanis! Felhasználónként egy karakterrel szavazhattok! Egyértelmű gondolom, hogy magadra rossz ötlet szavazni. Csak elfogadott képességre lehet szavazni!) Minden karakterrel külön lehet indulni, a jutalom többnyire úgy sem olyan jellegű, amit át lehet küldeni egymás között (vagy nem érdemes.) Több kategória is van, szóval megéri indulni, hiszen jó esélyekkel nyersz valamit!
Röviden: időben leellenőrzik a képességed, és extra dolgokat is kapsz érte. Tök jó, nem?

Határidő az Úr kettőezertizenhetedik esztendejében, pünkösd havának nyolcadik napja, éjfél (tehát május 8.), a szavazatok leadási határideje pedig ugyanazen hónap tizenkettedik napja, éjfél. (tehát május 12.)

A szavazati kategóriákat a beadási határidő napján kapjátok meg, hogy ez ne befolyásolja a pályázatokat. Jó munkát, bajtársak!

Jut eszembe, gyors edit: Ide várjuk a pályázatokat!

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 02, 2017 9:13 pm

Gloria

Gloria
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Név: Airmory
Ár: 3000. váltó
Szint: 5. (druida)
Leírás: Loreena képes széllel-bélelni üres páncélokat és ruhákat, 5 szint*1 db-ot. Az így készült szolga csupán olyan mint egy marionett-bábu, amit a tünde képes 3 percig fenntartani (vagy ameddig az ellenfele el nem pusztítja) és akarata szerint mozgatni. A bábu nem képes sem fegyvert fogni, sem varázsolni, ellenállása pedig csak annyira erős, mint amennyire a páncél, amibe belebújt. 6 óránként 1x.

Név: Electro-pointer
Ár: 3000 váltó
Szint: 5. (druida, mert kell hozzá a 2. elemi kötés)
Leírás: Loreena bal mutatóujján egy 3 cm hosszú kis villám jelenik meg, amit képes 5 percig fenntartani. Ez a kis villám képes ez alatt apró hegesztési feladatokra (pl páncélon eltüntetni egy vágás okozta sérülést, esetleg átvágni egy zárat az egyszerű ajtókon, illetve kis lyukat vájni valamiben, illetve vékony dolgokat képes vele átvágni, de ehhez idő kell). Hőhatással jár, sercegő hanggal, és zöld fénnyel, ez utóbbi világításra nem alkalmas, sem pedig vakításra. Kevés varázserőt fogyaszt.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 02, 2017 9:53 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
a Tudás Démona
a Tudás Démona
Név: Árnyszilánk
Szint: 2
Ár: 1500 váltó
Leírás: A tudásdémon árnysűrítéssel létrehoz egy nyílvessző hosszúságú, hegyes szilánkot, majd azt egy telepatikus lökéssel ellenfelének dobja. Gyors és olcsón megidézhető lövedék, de pontosan kell vele célozni.

Név: Telekinézis (this is some funky shit, játszani kell vele Very Happy )
Szint: 4
Ár: 2500 váltó
Leírás: Egy precíz, kifinomult varázslat, mellyel a tudásdémon képes lesz egy általa megidézett tárgyat az akaraterejével mozgatni, amennyiben az tőle maximum harminc méterre található. Az így mozgatott tárgy lendülete nagyjából akkora, mint amekkorát egy átlag felnőtt férfi tud neki adni. Maximum öt percig tart.

Név: Árnyrobbantás
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: A tudásdémon két percenként egyszer megbontja egy általa alkotott mágikus tárgy kötelékeit, így az egy lökéshullámot útjára engedve eltűnik. A lökéshullám elég erős, hogy egy támadást, vagy lövedéket eltérítsen, s a kevésbé páncélozott ellenfeleket odébb is lökheti.


Néhány előre megírt GYIK:
- Az Árnyszilánk manaköltsége átszámítva: 1/3 Sötét dárda
- A szilánk sebessége kicsivel lassabb, mint egy nyílvessző
- A „telepatikus lökés” kicsit képiesebben: miután a tárgyat megidézték a levegőbe, kb a démon válla fölé, a démon az egyik tagjával (ami lehet kéz, láb, még talán fej is, bár az inkább vicces, mint hatékony) lendít egy egészen kicsit, majd a levegőben megjelent lövedék útjára indul. Az hogy mekkora erővel és milyen hosszan lendít, nem befolyásolja a tárgy sebességét.
- A szilánk élettartama annyi, mint egy Sötét dárda...ami nagyjából fél perc, ha jól emlékszem.
- Ha a Telekinézis hatása alatt álló tárgy 30m-nél messzebb kerül, a hatás megszűnik.
- A Telekinézis nem hosszabbítja meg a tárgy élettartamát, szóval addig kell ügyeskedni, amíg maga az árnytárgy el nem tűnik, ha eltűnt a telekinézis hatása is megszűnik.
- Telekinézishez nem kell az adott tárgyat látni, szóval a hátad mögül is lebegtethetsz tárgyat (az más kérdés, hogy ezt iszonyat nehéz kivitelezni, mert nem látod, merre és milyen sebességgel mozgatod a holmit)
- Telekinézishez az árnyszilánkkal ellentétben nem kell integetni.
- Az, hogy a Telekinézissel mennyire precízen lehet a tárgyat mozgatni, az leginkább attól függ, hogy a tárgy milyen közel van (közelebbi tárgyat értelemszerűen egyszerűbb) és hogy maga a tárgy mekkora (nagyobb árnytárggyal nehezebb manőverezni). A 30 méteres határhoz közeledve a tárgyakat már egyre inkább csak lökdösi a démon az erejével. Körülbelül húsz méter az a határ, amikor még képes maximális precizitással mozgatni a dolgokat.
- Az Árnyrobbantás annyi sérülést okoz, mintha a célpontot erősen meglöknék...meg ha esetleg nekilöki valami keménynek. Ebből kifolyólag a páncél tompítja a hullámot.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 02, 2017 11:12 pm

Theo Wagner

Theo Wagner
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Häufung  / Halmozás
Szint: lvl4
Ár: 2500 váltó

Theo képes gyengébb, sokszor használható spelleket felhalmozni, majd azt egyszerre ellőni. Egyszerre egy fajta varázslat halmozható. És a felhalmozott spellek száma azzal a gyorsasággal nő, amilyen gyorsan egymás után ellőhetők. Persze az így ellőtt spellek pontatlanabbúl szállnak, de nagyobb területet képesek lefedni a szórás miatt.

Phase Verspätung / Fáziskésés
Szint: lvl5
Ár: 3000 váltó

A képesség lehetővé teszi, hogy a Theo által ellőtt varázslat vizuálisan az eredeti tartózkodási helytől, fél másodpercel lemaradva jelenjen meg. A varázslat elsütésekor a hangeffekt é a varázslat effektje megjelenik, de maga a lövedék, csak fél másodperc késés után.
maximum lvl3 és az alatti spelleken használható, és csak kettő spellen.
Használat után 15 percig pihentetni kell.

Absorbierender Shild / Elnyelő pajzs (jobb kéz)
Zurücksthralungen Shild / Visszaverő pajzs (ball kéz)
Szint:5
Ár: 3000 váltó

Absorbierender Shild / Elnyelő pajzs (jobb kéz)
Theo egy pajzsot idéz meg jobb kezében, mely fizikai és mágikus támadásokat képes elnyelni. Ha Theo elnyel egy varázslatot, annak ereje egy kis öt centiméteres labdában jelenik meg a pajzsot idéző jobb csuklója mellett. A labda maximum 10 percig, és az elnyelt varázslat 1/3 rész erejét tartalmazza melyet Theo felhasználhat egy másik varázslatához. A fizikai támadásnál, egy piros kis labda jelenik meg a csuklója mellett 2 percre.

Csak Theo szintjével megegyező vagy gyengébb támadásokat képes elnyelni. A megidézése több manát vesz igénybe, a fenntartása már keveset. Fenntartható 3 percig, majd 1 napig pihentetni kell, mivel a beérkező támadások nagy terhelést rónak Theo kezére.

Zurücksthralungen Shild / Visszaverő pajzs
(ball kéz)
Theo az elnyelt varázslatot, vagy fizikai támadást, képes egy lökéshullám formájában ball kezéből célpontjára lőni, a lökéshullámonként egy labda felhasználásával idézheti elő. A piros labda az elnyelt támadás erejének ¾ részével megegyező lökéshullámot generál, a kék csak ¼ részével megegyezőt. A Lökéshullám 4 méteres hatótávval bír, és méterenként 25%-al csökken az ereje. Teljesen közelről, egy erősebb támadásból nyert lökés, képes felborítani egy embert.

Csak akkor működik, ha van kis labda ami elnyelt valamilyen támadást. A labdák mennyisége, és változatai határozzák meg a lökéshullám erejét, és a lehetséges elsütések számát.
Az erős támadásokból keltett lökéshullámok megterhelik Theo kezét, ezért az összes labda elfogyása után 1 napig pihentetni kell.

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 02, 2017 11:46 pm

Kristin Dalgaard

Kristin Dalgaard
Keresztes Lovag
Keresztes Lovag
Név: Ambriel
Szint: 5
Ár: 3000 váltó
Leírás: Az Ikrek csillagjegy angyala, erejét megidézve Kristin képes egy választott csapattársával megosztani az emlékeit, a betanult mozdulatait és bizonyos mértékben a gondolatait (főleg benyomások és akarat formájában; pl ha Kristin meg akar támadni egy ellenséget a megosztott személy érezni fogja ezt egy idegen eredetű, de magára ható késztetésként; az emlékmegosztáshoz erősen koncentrálnia kell, a mozdulatok pedig ösztönösen jönnek a képesség hatása alatt álló személynek). Ellenfélre nem alkalmazható.

Név: Kushiel
Szint: 2
Ár: 1500 váltó
Leírás: A büntetés angyala, erejét megidézve Kristin kijelölhet szint* egy célpontot. Ha a kijelöltek Kristinen kívül mást támadnak meg iszonyatos fájdalom lesz úrrá rajtuk büntetésképpen, kényszerítve őket, hogy támadásukat rá fókuszálják. A képesség a Felszentelés egy perces újrahasználhatósági ideje leteltével hatását veszti a következő ciklusig.

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: Pályázat verseny on Szer. Május 03, 2017 4:19 pm

Hilde von Nebelturm

Hilde von Nebelturm
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
Erősítsük kicsit a Nebelturmok kovács profilját Very Happy 

Név: Die Erinnerung an Metall- Az Fém emléke
Szint: 4
Ár: 2000 váltó
Leírás: A Nebelturm vámpír a kezébe fogja a fém tárgyat, majd lehunyja a szemét, s beszélni kezd vele. Úgy öt percnyi összpontosítás után képes visszajuttatni azt a kovácsolása előtti állapotba. Az adott fegyvertől (Vagy páncéltól) függően más alapanyagokat kaphat a használó. Ha egy rozsdás acélkardot bűvöl, akkor egy acélrudat, ha egy minőségi feketeacél felszerelést, akkor feketacélt. Mivel a képesség időigényes ezért nem használható arra, hogy harc közben elpusztítsanak vele egy tárgyat. (Egy adott tárgyon lévő áldások elvésznek a fém eredeti állapotába való visszaállítása után. AZ ILYEN MÓDON SZERZETT NYERSANYAG HASZNÁLATÁVAL KÉSZÍTETT FEGYVEREKÉRT NEM JÁR TAPASZTALATI PONT). 

Név: Mein Kind- Az én gyermekem
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: A Nebelturmok szoros kapcsolatot ápolnak a fegyverekkel, különösen azokkal, amiket maguknak készítenek. Sokkal több munka megy ezekbe mint bármelyik más fegyverbe, s nem ritka, hogy az ilyen tárgyakat szinte családtagnak vagy testük részeként kezelik. Amennyiben egy Nebelturm vámpír egy olyan fegyverrel harcol amit maga készített el (Kovácsmunkával, nem árnyidézéssel) az törhetetlen, s harci képessége 5%-al javulnak. 

Név: Aderlass- Vércsapolás 
Szint: 4
Ár: 2500 váltó
Leírás: A Nebelturm négy másodpercnyi idézési idő után a célpontjára mutat, s a kiválasztott személy orra vérezni kezd, ezzel nehezítve annak lélegzetvételét (Aminek hála egy kissé könnyebben fárad). A támadás nem veszélyes, a vérzés eláll kezelés nélkül is két percen belül. A célpont nem érzékeli, hogy bármennyire is természetellenes lenne a sebesülés, kivéve persze, ha látja az idézést végző vámpírt.


EDIT: A MÁSODIK KÉPESSÉG ÁRÁT ELSŐRE ELÍRTAM, FELJEBB VITTEM ARRA, AMIBE KERÜLNIE KELL (Elsőre 1500 volt, de az nem 3-as képesség ár)A hozzászólást Hilde von Nebelturm összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Május 07, 2017 11:59 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: Pályázat verseny on Szer. Május 03, 2017 10:41 pm

Vendég


Vendég
Név: Holdbeszéd
Szint: 2
Ár: 2000 Váltó
Leírás: A hallótávolságban levő szövetségeseknél csillapítja rossz hatás érzését(égető, viszkető, fájó) 15 másodpercre, de nem tudja teljesen elnyomni. 5 perc kell az újra használathoz.

Név: Síró Hold
Szint: 3
Ár: 2000 Váltó
Leírás: A holdpap szavaira a hallótávolságban levő szövetségeseinek rossz hatásai vagy bűbájai 20%-kal hamarabb múlnak el. 30 másodpercig marad fenn minden csapattagnál, aki csak hallotta.

Név: Holdtenyér
Szint: 1
Ár: 1500 Váltó
Leírás:  A holdpap ráhelyezi a tenyerét a gyenge sérülésre, ami lassan 5 perc után teljesen begyógyul. 3 percet kell várni arra, hogy újra lehessen használni a képességet.

8 Re: Pályázat verseny on Pént. Május 05, 2017 10:51 am

Erhardt Gottfried

Erhardt Gottfried
Protestáns Lelkész
Protestáns Lelkész
Név:" Angyali arc" -  2Mózes 34, 30 (harci)/ Apcsel 6, 15 (szociális)
Szint: 3. (lelkész)
Ár: 2000 váltó
Leírás: Ahogy a két igerészben olvasható, a lelkész arca enyhén sugárzóvá válik erős hite miatt. Az ószövetségi részen való meditálás során ez a képesség gyengébb démonokat és élőholtakat képes összezavarni egy kis időre, és hátrahőkölnek.
Az újszövetségi rész által pedig a lelkész homiletikai tudása jócskán megnövekedik egy ideig, így a meggyőzési képessége erősebb a közemberek között, illetve akkor is elhiszik, hogy az egyház embere, ha nincsenek nála a felszerelései.
(szóval nem a fényesség a lényeg, hanem a lelkész erős hite látszik meg rajta, ahogy az Istvánnál is látszik)
Természetesen egy nap csak az egyiket lehet igénybe venni, a hatás egy szónoklatig, vagy egy csatáig érvényes.

Név:" Ti vagytok a világ világossága" Máté 5, 14
Szint: 2. (lelkész)
Ár: 1500 váltó
Leírás: A lelkész tudja, hogy ő a teremtő egy mécsese a világban, így képes a hite által szent fényt idézni a pajzsára vagy a Bibliájára, megvilágítva a sötét helyeket.
Kényelmesen helyettesít egy fáklyát, és ő dönti el, hogy melyik felszerelésére kívánja rátenni.

Név:" Megigazulás páncélja, és a hit pajzsa" Efézusiakhoz írt levél 6. 13-16
Szint: 5. (lelkész)
Ár: 3000 váltó
Leírás:A lelkész egy rövid ideig képes magára ölteni Isten eme két ajándékát, a páncélt és a pajzsot melyet az igazán eltökélt igehirdetőknek küld el.
(a meglevő felszerelésre kerül rá áttűnően, csak érzékeltetve, hogy meg van áldva)
Ez a két ereklye ahogy az ige is írja, az elemi támadások ellen védi meg, mint a tűz, vagy a villám. Viszont a fenntartása is nehéz, és néhány támadás kivédése után a hatás el is múlik. Fizikai védelmet pluszba nem ad.
Egy nap csak egyszer aktiválható, és esti/reggeli személyes csendességgel tölthető vissza.

Felhasználó profiljának megtekintése

9 Re: Pályázat verseny on Vas. Május 07, 2017 5:53 pm

Larsdall Crescent

Larsdall Crescent
Sötét Tünde Holdőr
Sötét Tünde Holdőr
Név: Holdlándzsa
Szint: 2.
Ár: 1500
Leírás: A holdőr egy szúró mozdulatot tesz, ami után a szúrás irányába egy fehér fénysugár keletkezik, melynek hossza 2 méter. Nem túl erős, viszont képes áthatolni a nehéz páncélzaton is.

Név: Apály
Szint: 4.
Ár: 2500
Leírás: A holdőr megidézi a hold gravitációs erejét, így 5 percen keresztül kevésbé hat rá, és az általa megérintett dolgokra a gravitáció. Nagyobbat tud ugrani, könnyen felemeli a saját súlyával megegyező súlyú tárgyakat.

Név: Dagály
Szint: 5.
Ár: 3000
Leírás: A holdőr megidézi a hold gravitációs erejét a kiválasztott célponton 3 percig. A célpontok száma 4. szinten 1, minden további szinten +1. A célpontra nagyobb gravitációs erő hat, így nehezebben tud mozogni.

Felhasználó profiljának megtekintése

10 Re: Pályázat verseny on Vas. Május 07, 2017 10:56 pm

Hóhajú Yrsil

Hóhajú Yrsil
a Csábítás Démona
a Csábítás Démona
Név: Elbűvölés
Szint: 4
Ár: 2500
Leírás: A csábdémon egy varázserővel telített csókot dob a célpontja felé, aki támolyogni kezd, és kiszolgáltatottá válik a démon számára. Az egy perces időtartam alatt a démont a szerelmeként kezeli és válaszol a feltett kérdéseire. Amennyiben megtámadják az áldozatot, a varázs megtörik és a hatás véget érésekor gyenge fejfájás érezhető. Óránként csak egyszer használható.


Név: Vágyak felébresztése
Szint: 3
Ár: 2000
Leírás: A csábdémon egyetlen kacsintásával felébreszti célpontja rejtett (vagy visszafogott) vágyait, meggyengíti annak akaraterejét, amitől az sokkal könnyebben elcsábul. A démon szintjének növekedésével a képesség ereje is erősödik.

Felhasználó profiljának megtekintése

11 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 09, 2017 12:05 am

Aura von Neulander

Aura von Neulander
a Neulander család tagja
a Neulander család tagja
Asael Mae-Edom, udvari mágushelyettes, ezennek frau Skadi von Himmelreich hadnagy parancsára a pályázati mérkőzést ezennel berekesztem. További beérkezett pályázatok ezennel érvénytelennek minősülnek. A Zsinat a holnapi nap éjfélére leellenőrzi a pályázatokat, és utána megnyitjuk a szavazási blokkot.

(Nem volt kedvem átjelentkezni, okés?)

Felhasználó profiljának megtekintése

12 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 09, 2017 10:56 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
És ezzel véget is ért az első pályázati verseny képességeinek értékelése. Az ide kirakott képességek három csoportba vannak sorolva, a következő séma alapján:

- Az elfogadott képességek (Következő posztban) 
- A "Majdnem elfogadott képességek, amik kis javításokkal elfogadhatóak lennének" (A Következő utáni)
- A Cheeky képességek, amik teljesen elutasításra kerültek (Ezek nem kerülnek ki, felül elérhetőek) 

A megnyerhető címek az elfogadott képességeknek: 
- Legjobb képesség
- Legsokoldalúbb képesség
- Legkreatívabb képesség
- Legkarakterhűbb képesség

A megnyerhető címek a nem elfogadott képességeknek: 
- Legjobb majdnem elfogadott képesség (Értelemszerűen csakis a "Majdnem elfogadott" dolgok férnek ide) 
- Legcheekybb képesség

Két extra kis kiegészítés a fent lévő szabályokhoz: 
- EGY ADOTT USER CSAKIS EGYETLEN CÍMBEN RÉSZESÜLHET, HOGY NÖVELJÜK A GYŐZTESEK SZÁMÁT. 
- Aki szavaz, lehetőleg szavazzon az összes fent feltüntetett pozícióra a fairség kedvéért. 


Ne feledjétek, a szavazási határidő Május 12.

Felhasználó profiljának megtekintése

13 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 09, 2017 11:01 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Az Elfogadott képességek 


Pályázat beadója: Lory

Név: Airmory
Ár: 3000. váltó
Szint: 5. (druida)
Leírás: Loreena képes széllel-bélelni üres páncélokat és ruhákat, 5 szint*1 db-ot. Az így készült szolga csupán olyan mint egy marionett-bábu, amit a tünde képes 3 percig fenntartani (vagy ameddig az ellenfele el nem pusztítja) és akarata szerint mozgatni. A bábu nem képes sem fegyvert fogni, sem varázsolni, ellenállása pedig csak annyira erős, mint amennyire a páncél, amibe belebújt. 6 óránként 1x.

Pályázat beadója: Gerard 

Név: Árnyszilánk
Szint: 2
Ár: 1500 váltó
Leírás: A tudásdémon árnysűrítéssel létrehoz egy nyílvessző hosszúságú, hegyes szilánkot, majd azt egy telepatikus lökéssel ellenfelének dobja. Gyors és olcsón megidézhető lövedék, de pontosan kell vele célozni.

Pályázat beadója: Hilde

Név: Die Erinnerung an Metall- Az Fém emléke
Szint: 4
Ár: 2000 váltó
Leírás: A Nebelturm vámpír a kezébe fogja a fém tárgyat, majd lehunyja a szemét, s beszélni kezd vele. Úgy öt percnyi összpontosítás után képes visszajuttatni azt a kovácsolása előtti állapotba. Az adott fegyvertől (Vagy páncéltól) függően más alapanyagokat kaphat a használó. Ha egy rozsdás acélkardot bűvöl, akkor egy acélrudat, ha egy minőségi feketeacél felszerelést, akkor feketacélt. Mivel a képesség időigényes ezért nem használható arra, hogy harc közben elpusztítsanak vele egy tárgyat. (Egy adott tárgyon lévő áldások elvésznek a fém eredeti állapotába való visszaállítása után. AZ ILYEN MÓDON SZERZETT NYERSANYAG HASZNÁLATÁVAL KÉSZÍTETT FEGYVEREKÉRT NEM JÁR TAPASZTALATI PONT). 

Pályázat beadója: Hilde

Név: Mein Kind- Az én gyermekem
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: A Nebelturmok szoros kapcsolatot ápolnak a fegyverekkel, különösen azokkal, amiket maguknak készítenek. Sokkal több munka megy ezekbe mint bármelyik más fegyverbe, s nem ritka, hogy az ilyen tárgyakat szinte családtagnak vagy testük részeként kezelik. Amennyiben egy Nebelturm vámpír egy olyan fegyverrel harcol amit maga készített el (Kovácsmunkával, nem árnyidézéssel) az törhetetlen, s harci képessége 5%-al javulnak. 

Pályázat beadója: Hilde

Név: Aderlass- Vércsapolás 
Szint: 4
Ár: 2500 váltó
Leírás: A Nebelturm négy másodpercnyi idézési idő után a célpontjára mutat, s a kiválasztott személy orra vérezni kezd, ezzel nehezítve annak lélegzetvételét (Aminek hála egy kissé könnyebben fárad). A támadás nem veszélyes, a vérzés eláll kezelés nélkül is két percen belül. A célpont nem érzékeli, hogy bármennyire is természetellenes lenne a sebesülés, kivéve persze, ha látja az idézést végző vámpírt.

Pályázat beadója: Kristin 

Név: Ambriel
Szint: 5
Ár: 3000 váltó
Leírás: Az Ikrek csillagjegy angyala, erejét megidézve Kristin képes egy választott csapattársával megosztani az emlékeit, a betanult mozdulatait és bizonyos mértékben a gondolatait (főleg benyomások és akarat formájában; pl ha Kristin meg akar támadni egy ellenséget a megosztott személy érezni fogja ezt egy idegen eredetű, de magára ható késztetésként; az emlékmegosztáshoz erősen koncentrálnia kell, a mozdulatok pedig ösztönösen jönnek a képesség hatása alatt álló személynek). Ellenfélre nem alkalmazható.

Pályázat beadója: Tyr

Név: Holdbeszéd
Szint: 2
Ár: 2000 Váltó
Leírás: A hallótávolságban levő szövetségeseknél csillapítja rossz hatás érzését(égető, viszkető, fájó) 15 másodpercre, de nem tudja teljesen elnyomni. 5 perc kell az újra használathoz.

Pályázat beadója: Tyr

Név: Síró Hold
Szint: 3
Ár: 2000 Váltó
Leírás: A holdpap szavaira a hallótávolságban levő szövetségeseinek rossz hatásai vagy bűbájai 20%-kal hamarabb múlnak el. 30 másodpercig marad fenn minden csapattagnál, aki csak hallotta.

Pályázat beadója: Tyr

Név: Holdtenyér
Szint: 1
Ár: 1500 Váltó
Leírás:  A holdpap ráhelyezi a tenyerét a gyenge sérülésre, ami lassan 5 perc után teljesen begyógyul. 3 percet kell várni arra, hogy újra lehessen használni a képességet.

Pályázat beadója: Erhardt

Név:" Ti vagytok a világ világossága" Máté 5, 14
Szint: 2. (lelkész)
Ár: 1500 váltó
Leírás: A lelkész tudja, hogy ő a teremtő egy mécsese a világban, így képes a hite által szent fényt idézni a pajzsára vagy a Bibliájára, megvilágítva a sötét helyeket.
Kényelmesen helyettesít egy fáklyát, és ő dönti el, hogy melyik felszerelésére kívánja rátenni.

Pályázat beadója: Erhardt

Név:" Megigazulás páncélja, és a hit pajzsa" Efézusiakhoz írt levél 6. 13-16
Szint: 5. (lelkész)
Ár: 3000 váltó
Leírás:A lelkész egy rövid ideig képes magára ölteni Isten eme két ajándékát, a páncélt és a pajzsot melyet az igazán eltökélt igehirdetőknek küld el.
(a meglevő felszerelésre kerül rá áttűnően, csak érzékeltetve, hogy meg van áldva)
Ez a két ereklye ahogy az ige is írja, az elemi támadások ellen védi meg, mint a tűz, vagy a villám. Viszont a fenntartása is nehéz, és néhány támadás kivédése után a hatás el is múlik. Fizikai védelmet pluszba nem ad.
Egy nap csak egyszer aktiválható, és esti/reggeli személyes csendességgel tölthető vissza.

Pályázat beadója: Lars 

Név: Holdlándzsa
Szint: 2.
Ár: 1500
Leírás: A holdőr egy szúró mozdulatot tesz, ami után a szúrás irányába egy fehér fénysugár keletkezik, melynek hossza 2 méter. Nem túl erős, viszont képes áthatolni a nehéz páncélzaton is.A hozzászólást Ciel Eisenschnittel összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 09, 2017 11:07 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

14 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 09, 2017 11:05 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
A Képességek, melyek kicsi módosítással elfogadhatóak: 

Pályázat beadója: Lars

Név: Apály
Szint: 4.
Ár: 2500
Leírás: A holdőr megidézi a hold gravitációs erejét, így 5 percen keresztül kevésbé hat rá, és az általa megérintett dolgokra a gravitáció. Nagyobbat tud ugrani, könnyen felemeli a saját súlyával megegyező súlyú tárgyakat.

Pályázat beadója: Lars

Név: Dagály
Szint: 5.
Ár: 3000
Leírás: A holdőr megidézi a hold gravitációs erejét a kiválasztott célponton 3 percig. A célpontok száma 4. szinten 1, minden további szinten +1. A célpontra nagyobb gravitációs erő hat, így nehezebben tud mozogni.

Pályázat beadója: Erhardt

Név:" Angyali arc" -  2Mózes 34, 30 (harci)/ Apcsel 6, 15 (szociális)
Szint: 3. (lelkész)
Ár: 2000 váltó
Leírás: Ahogy a két igerészben olvasható, a lelkész arca enyhén sugárzóvá válik erős hite miatt. Az ószövetségi részen való meditálás során ez a képesség gyengébb démonokat és élőholtakat képes összezavarni egy kis időre, és hátrahőkölnek.
Az újszövetségi rész által pedig a lelkész homiletikai tudása jócskán megnövekedik egy ideig, így a meggyőzési képessége erősebb a közemberek között, illetve akkor is elhiszik, hogy az egyház embere, ha nincsenek nála a felszerelései. 
(szóval nem a fényesség a lényeg, hanem a lelkész erős hite látszik meg rajta, ahogy az Istvánnál is látszik)
Természetesen egy nap csak az egyiket lehet igénybe venni, a hatás egy szónoklatig, vagy egy csatáig érvényes.

Pályázat beadója: Lory

Név: Electro-pointer 
Ár: 3000 váltó
Szint: 5. (druida, mert kell hozzá a 2. elemi kötés)
Leírás: Loreena bal mutatóujján egy 3 cm hosszú kis villám jelenik meg, amit képes 5 percig fenntartani. Ez a kis villám képes ez alatt apró hegesztési feladatokra (pl páncélon eltüntetni egy vágás okozta sérülést, esetleg átvágni egy zárat az egyszerű ajtókon, illetve kis lyukat vájni valamiben, illetve vékony dolgokat képes vele átvágni, de ehhez idő kell). Hőhatással jár, sercegő hanggal, és zöld fénnyel, ez utóbbi világításra nem alkalmas, sem pedig vakításra. Kevés varázserőt fogyaszt.

Pályázat beadója: Kristin

Név: Kushiel
Szint: 2
Ár: 1500 váltó
Leírás: A büntetés angyala, erejét megidézve Kristin kijelölhet szint* egy célpontot. Ha a kijelöltek Kristinen kívül mást támadnak meg iszonyatos fájdalom lesz úrrá rajtuk büntetésképpen, kényszerítve őket, hogy támadásukat rá fókuszálják. A képesség a Felszentelés egy perces újrahasználhatósági ideje leteltével hatását veszti a következő ciklusig.

Pályázat beadója: Gerard

Név: Árnyrobbantás
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: A tudásdémon két percenként egyszer megbontja egy általa alkotott mágikus tárgy kötelékeit, így az egy lökéshullámot útjára engedve eltűnik. A lökéshullám elég erős, hogy egy támadást, vagy lövedéket eltérítsen, s a kevésbé páncélozott ellenfeleket odébb is lökheti.

Felhasználó profiljának megtekintése

15 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 09, 2017 11:23 pm

Aura von Neulander

Aura von Neulander
a Neulander család tagja
a Neulander család tagja
Kezdem is én a dolgot:

- Legjobb képesség: Lory: Airmory
- Legsokoldalúbb képesség: Kirstin: Ambriel
- Legkreatívabb képesség: Erhard: Ef. 6, 13-16 (fene vigye el, PTSD-m lett a beadandómmal...)
- Legkarakterhűbb képesség: Hilde: Mein Kind
- Legjobb majdnem elfogadott képesség: Gerard: Árnyrobbanás
- Legcheekybb képesség: Sil: Elbűvölés

Felhasználó profiljának megtekintése

16 Re: Pályázat verseny on Kedd Május 09, 2017 11:27 pm

Kristin Dalgaard

Kristin Dalgaard
Keresztes Lovag
Keresztes Lovag
A megnyerhető címek az elfogadott képességeknek:
- Legjobb képesség - Holdlándzsa (Lars)
- Legsokoldalúbb képesség - Aderlass (Hilde)
- Legkreatívabb képesség - Airmory (Lory)
- Legkarakterhűbb képesség - Árnyszilánk (Geri)

A megnyerhető címek a nem elfogadott képességeknek:
- Legjobb majdnem elfogadott képesség - Árnyrobbantás (Geri)
- Legcheekybb képesség - Häufung (Theo) - Damn man, felstackelni olyan 8000 arkánlövedéket és eltüntetni Veronia azon felét amelyik oldalra nézel wtf xD

Felhasználó profiljának megtekintése

17 Re: Pályázat verseny on Szer. Május 10, 2017 10:20 am

Gloria

Gloria
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
- Legjobb képesség: Holdlándzsa (Lars)
- Legsokoldalúbb képesség: Ambriel (Kristin)
- Legkreatívabb képesség: Die Erinnerung an Metall- Az Fém emléke (Hilde)
- Legkarakterhűbb képesség: " Ti vagytok a világ világossága" Máté 5, 14 (Erhardt)
- Legjobb majdnem elfogadott képesség: Árnyrobbanás (Gerard)
- Legcheekybb képesség: Häufung / Halmozás (Theo)

Felhasználó profiljának megtekintése

18 Re: Pályázat verseny on Szer. Május 10, 2017 10:53 am

Lance Kalver

Lance Kalver
Tünde Zsoldos
Tünde Zsoldos
Legjobb képesség: Mein Kind (Hilde)
Legsokoldalúbb képesség: Árnyszilánk (Gery)
Legkreatívabb képesség: Airmory (Lory)
Legkarakterhűbb képesség: "Ti vagytok a világ világossága"
Legjobb majdnem elfogadott képesség: Kushiel (Kristin)
Legcheekybb képesség: Häufung / Halmozás (Theo)

Felhasználó profiljának megtekintése

19 Re: Pályázat verseny on Szer. Május 10, 2017 10:57 am

Institoris

Institoris
Felszentelt Inkvizítor
Felszentelt Inkvizítor
- Legjobb képesség:
Hilde - Die Erinnerung an Metall

- Legsokoldalúbb képesség:
Erhardt - "Ti vagytok a világ világossága" Máté 5, 14

- Legkreatívabb képesség:
Lory - Airmory

- Legkarakterhűbb képesség:
Kristin - Amriel

Felhasználó profiljának megtekintése https://goo.gl/PNcR7L

20 Re: Pályázat verseny on Szer. Május 10, 2017 12:29 pm

Hilde von Nebelturm

Hilde von Nebelturm
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
- Legjobb képesség: Erhardt: " Ti vagytok a világ világossága" Máté 5, 14
- Legsokoldalúbb képesség: Lory: Airmory
- Legkreatívabb képesség: Kristin: Ambriel
- Legkarakterhűbb képesség: Tyr: Síró Hold
- Legjobb majdnem elfogadott képesség: Gerard: Árnyrobbantás
- Legcheekybb képesség: Theo: Fáziskésés

Felhasználó profiljának megtekintése

21 Re: Pályázat verseny on Pént. Május 12, 2017 4:06 pm

Erhardt Gottfried

Erhardt Gottfried
Protestáns Lelkész
Protestáns Lelkész
- Legjobb képesség: Hilde- Az én gyermekem
- Legsokoldalúbb képesség: Kristin - Ambriel
- Legkreatívabb képesség: Lory - Airmory
- Legkarakterhűbb képesség: Hilde- Vércsapolás
- Legjobb majdnem elfogadott képesség: Gerard- Árnyrobbantás
- Legcheekybb képesség: Hilde- A fém emléke

Felhasználó profiljának megtekintése

22 Re: Pályázat verseny on Pént. Május 12, 2017 8:35 pm

Larsdall Crescent

Larsdall Crescent
Sötét Tünde Holdőr
Sötét Tünde Holdőr
Legjobb képesség: Hilde - Aderlass- Vércsapolás
Legsokoldalúbb képesség: Lory - Airmory
Legkreatívabb képesség: Hilde - Die Erinnerung an Metall
Legkarakterhűbb képesség:Erhardt - "Megigazulás páncélja, és a hit pajzsa" Efézusiakhoz írt levél 6. 13-16
Legjobb majdnem elfogadott képesség:Erhardt - Angyali arc" - 2Mózes 34, 30 (harci)/ Apcsel 6, 15 (szociális)
Legcheekybb képesség: Kristin - Kushiel

Felhasználó profiljának megtekintése

23 Re: Pályázat verseny on Szomb. Május 13, 2017 4:39 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Frissítés: 

Mivel elég kevés szavazat érkezett eddig, kitoljuk a szavazási időt még két nappal, s hogy legyen egy kis bátorítás a szavazásra, minden eddig és ezután szavazó személy 250 váltó jutalmat kap egy beadott posztért. 

A határidő tehát: 15. Éjfél

Felhasználó profiljának megtekintése

24 Re: Pályázat verseny on Szomb. Május 13, 2017 5:48 pm

Vendég


Vendég
- Legjobb képesség Hilde: Die Erinnerung an Metall- Az Fém emléke
- Legsokoldalúbb képesség Lory: Electro-pointer 
- Legkreatívabb képesség Erhardt: " Ti vagytok a világ világossága" Máté 5, 14
- Legkarakterhűbb képesség Kristin: Ambriel

- Legjobb majdnem elfogadott képesség Gerard: Árnyrobbanás
- Legcheekybb képesség Theo Häufung  / Halmozás

25 Re: Pályázat verseny on Vas. Május 14, 2017 6:35 pm

Julius Rainer

Julius Rainer
Felszentelt Pap
Felszentelt Pap
Elfogadott képességeknek:
- Legjobb képesség: Erhardt - " Ti vagytok a világ világossága" Máté 5, 14
- Legsokoldalúbb képesség: Hilde - Aderlass- Vércsapolás 
- Legkreatívabb képesség: Lory - Airmory
- Legkarakterhűbb képesség: Sajnos nem ismerem még eléggé ehhez a karaktereket

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.