Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Küldetés] A fogolykaraván

Szer. Dec. 04, 2019 3:16 pm by Screwtape

A fogolykaraván


A háború és Veroniel tevékenykedése ellenére (vagy éppen amiatt) ugyanúgy …


Comments: 5

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel von Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 121

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 56


You are not connected. Please login or register

Julius "Iscariot" Rainer

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Julius "Iscariot" Rainer Empty Julius "Iscariot" Rainer on Vas. Május 21, 2017 12:13 pm

Julius Rainer

Julius Rainer
Klerikus
Klerikus
Név: Kettensichel / Sarlós Penge
- Típus: Egyénileg módosított fegyver
Julius "Iscariot" Rainer Kusari_gama___weapon_check_by_protocolx27-d711qyk

- Leírás: Az inkvizítor felszerelésének része, a testét körbefogó láncok kisebb kötege.  Kézenfekvő módosításnak tűnik, a praktikum és a harci potenciál növelésének érdekében, ezeken valamilyen kiegészítést tenni.
Julius láncainak egy részét úgy módosíttatta, hogy egyik végéhez egy éles, sarlószerű pengét rögzített, egy közel 20 centiméteres bőrrel bevont fémmarkolattal, másik végére pedig egy, szintén alapfelszerelésükhöz tartózó füstölő került. Ez a fegyver, az inkvizítorok képességeivel kiegészülve, igazán veszélyes ellenféllé teszi használóját, ugyanakkor védelmet is nyújt, ha ügyesen forgatja tulajdonosa.
- Ár: 1500 váltó
- Megszerzésének története:

Az egyházszakadás idejében egy félelmetes zsoldos-útonálló banda fosztogatott, az ide-oda vándorló frontvonalak mentén.  „Johannes Vérebei” vagy „Johannes Kutyái”, ilyen és ehhez hasonló neveken hozták a romlást az ártatlan falusiakra, kereskedőkre és a kevésbé ártatlan, viszálykodó földesurakra, vagy éppen azok kisebb alakulataira. Johannes, ugyan nem ő volt a legélesebb borotva a fiókban, mégis, néhány évre hadúrként, hírnév, rettegés és hatalom vette körül.
A neve egy időben olyan messzi távolokba is eljutott és az ő csapatába tartozni akkora jutalom reményével kecsegtetett, hogy sok kalandvágyó fiatal és tapasztalt, vén róka is együttesen csatlakozott hozzá, növelve ezzel a magánhadseregét.
Így került a kezdetben pár lelket számláló, nevetségesen jelentéktelen társulás az élvonalba. És így jutott el hozzájuk, az az ismeretlen bérgyilkos is…
Shaun, csak ennyit mondott magáról, mert szerinte a megbízójának csak ennyit kellett tudnia róla, ha azzal tisztában volt, hogy mire képes. Az már a mendemondák része volt, hogy valahonnan a keleti hegyekből mászott alá, még évekkel ezelőtt és azóta is bérgyilkosként tevékenykedik, zsíros pénzekért cserébe.

Julius feladata volt, hogy a báró birtokára bejuttassa Shaunt. A kövér báróval felszínes, de jó viszonyt ápolt az akkor még fiatalabb Julius. Ez a kapzsi zsírgombóc sokszor vette igénybe Johannes és bandájának szolgáltatásait, bátran mondhatjuk, hogy a közös üzleteléseikkel hizlalta fel mindkét fél saját vagyonát. A báró földjei majdhogynem háromszorosára nőttek az elmúlt két év alatt, ügyes intrikálásának köszönhetően. Persze a munka oroszlánrészét Johannesék végezték, sokkal inkább a nyers, brutális erőszak szerzett itt érvényt magának, mint a ravasz cselszövés. Ezért cserébe a báró minden fosztogatásból megszerzett pénzt meghagyott Johanneséknek, a földjein áthaladó karavánokról, utazókról teljesen levette kezét és hagyta, hogy a Kutyák nála verjenek tábort, uradalmi erdőiben kedvükre. A prosperáló együttműködés kezdetén a legjobb Vérebek még a báró személyes testőrségébe is bekerültek. Azonban ez a kapcsolat hamar megromlott, ami talán érthető is…
Most Shaun és Julius dolga volt, hogy a bárót kényszerfogyókúrára fogják és megszabadítsák vagyona terhétől. Ketten mentek csak, Shaun mellett másra nem is volt szükség erőben, Julius pedig, jól ismerte a várat és a bárót is, így hamar kitalálta a pontos módját annak, hogyan is vigyék végbe a férfi meggyilkolását.
Lóháton ért a várhoz, mikor már a nap átbukott a távoli hegyek gerincén és lassan a nappali fény helyet adott az éjszakai holdvilágnak. A csatakos ló – amit előtte majd egy órán keresztül futószáron futtattak, hogy ilyen állapotba kerüljön – és a hátán ülő, nem sokkal frissebb Julius azonnal beeresztést nyert a kapun.  A terv szerint elmondta: Johannesék fellázadtak korábbi munkaadójuk ellen és elkezdték felperzselni földjeit, kifosztani falvait. Julius alig bírt feltűnés nélkül eltűnni és idesietni, mikor ezt megtudta. Papként nem hagyhatta, hogy ártatlanokat ilyen módon mészároljanak halomba. A hihetőség kedvéért a távolban Shaun órákkal ezelőtt felgyújtott jónéhány kazlat, az utolsókat éppen akkoriban gyújthatta meg, mikor Julius ezt a báróval közölte az erődítménye udvarán.
Fél órán belül lovasok vágtáztak teljes fegyverzetben a füstoszlopok irányába. A báró három testőrével a lakótermébe vonult, Juliust pedig, gyanútlanul az őrtoronyba küldte. Ekkor kellett volna jelt adnia Shaunnak és utána egy ablakon keresztül beengednie. Ám alighogy a falon meglengette a fehér kendőt, fémes csörrenéssel egy kampó csapódott mellette a falba. A különös formájú penge markolatának végén egy kötél lógott alá, amin már Shaun mászott a falon felfelé.  Juliusnak örökre emlékezetébe égett a hasznos fegyver...

2Julius "Iscariot" Rainer Empty Re: Julius "Iscariot" Rainer on Vas. Május 28, 2017 9:18 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Szeretnék egy infót kérni a tárgyhoz kiegészítés terén, mégpedig azt, hogy a lánc amire a penge és a füstölő fel van függesztve mennyire is hosszú (Így lényegében mi az effektív lefedhető távolság). Emellett érdemes észben tartani, hogy a füstölő hármas szinte elérhető képesség, így nem fogod tudni használni a füstölőt magát, amíg el nem jutsz oda, de egyébként kiegészítésként elfogadható a fegyverre, nincs vele baj (Továbbra is meg kell majd vásárolni viszont, a fegyver ellenben nem, s képességként ott lesz, hogy nem kell bajlódnod a füstölő tartásával, a fegyveren lóg).

Még egy fontos dolog, az utolsó admini megbeszélés eredményeként megegyeztünk abban, hogy fegyver nem vásárolható pályázatból, csakis a jog az elkészíttetéséhez, így kénytelen leszel felkeresni egy fegyverkovácsot, aki elvállalja, s elkészíti a fegyvert azoknak a sémáknak megfelelően, melyeket megadok majd, ha kiegészítésre került a tárgy. 

Hajrá!

3Julius "Iscariot" Rainer Empty Re: Julius "Iscariot" Rainer on Hétf. Május 29, 2017 9:51 am

Julius Rainer

Julius Rainer
Klerikus
Klerikus
Ami a füstölős skillt illeti, természetesen én sem gondoltam, hogy ezzel kikerülhető a kötelező szint. Smile

A lánc hossza nagyjából 4 méter lehet, erős, de kisszemű láncokból áll, így nagyon könnyen pörgethető.
A 3 méter körülbelül így adódik össze: a láncok kétszer körbefutják Julius derekát, ehhez egyik végéről egy méter hosszú láncon lóg a füstölő, másik végén pedig egy két méter hosszú lánc van magának a sarlónak, persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy Julius ilyen hosszan is használja azt.
A lánc mindkét vége lecsatolható Julius derekáról, így elkerülve, hogy ha a fegyvert valamilyen ellenfél megragadná, azzal szabadon rángathassa Juliust, ha ez mégis megtörténne, a rögzítőszem viszonylag könnyen eltörik.
Továbbá Julius ezt a fegyvert csakis akkor használná és hordaná, ha veszélyes harci helyzetre számít, hétköznapokon egy egyszerű tőrt tart csak magánál.

Remélem így már minden megfelel!
Köszönöm, hogy ránéztetek Smile

4Julius "Iscariot" Rainer Empty Re: Julius "Iscariot" Rainer on Hétf. Május 29, 2017 2:58 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Jól van, ezeket kérlek majd szerkeszd össze egy mindent lefedő leírásba, hogy megjelenjen az adatlapodon (Főleg a technikai specifikáció az, ami fontos bele, nem a történet). Annyival kiegészítem, hogy ha növelt távolsággal használja a karakter a tárgyat (Például leoldja az övről, s akár négy méterre is próbálna támadni, akkor nyilván a pontosság és az erő szenved egy kissé. )

Ezt kivéve elfogadva a cucc, keress fel egy kovácsot aki megcsinálja neked. Az Ár maga korrekt, maradhat az 1500 Váltó. 

Összetevők: 2* Acél, Rövid markolat, Lánc*4

ELFOGADVA 

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.