Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 84

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 58

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81


You are not connected. Please login or register

Azrael (a bukott angyal)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Azrael (a bukott angyal) on Csüt. Jún. 08, 2017 2:31 am

Név: Azrael
Faj: Nefilim
Kaszt: Próféta

Nem: Férfi
Kor: 57
Frakció: Isten
Út: A Hívő Útja

Extra: Az égi vértje üres, mivel kardja nincs meg.

Kinézet: Haja már első megjelenésekor is fehér volt, szemszíne azonban a gyermekévei után világos kékről sárgás-kékre változott. Szokatlan megjelenéssel bír Azrael, ha emberekről van szó, de a teremtő tudatosan készítette angyalait, így nem esett messze a többiektől, egy ideig. Enyhén barnás bőre az idők során, ahogyan erejét vesztette kifakult, de még látszik színe, azonban szárnyai eltörtek és ki lettek vájva helyükről. Magassága a felső átlag közé tartozik (185) és ehhez hétköznapinak mondható viselet is tartozik. A hátán lévő üregek védelmére felsőtestén bőrpáncélt visel, amit egy ócska, barna köpeny takar, ami passzol a rajta lévő többi ruhához, miknek színe és minősége megegyezik a köpenyével.

Jellem: Azrael egy bukott angyal és tudja, hogy apja bűnösnek tekinti. Ennek jelét is mutatta, mikor kiderült, hogy kardját a halandók világában hagyta. Azrael tisztában volt vele, hogy mit okozott, mikor száműzetésbe sújtotta az atya, így óriási bűntudat és a megbocsátás vágya hajtja őt. Minden áron be akarja bizonyítani apjának, hogy megváltozott és képes rendbe tenni azt amit elkövetett. Azrael nem kutat a kardja után, tisztában van vele, hogy a kard egyszer megmutatja neki magát. Életét a jónak szentelve próbálja segíteni a rászorulókat, remélve, hogy Isten ismét felfigyel rá és kihúzza Azraelt ebből a világból, véget vetve az úr által nem tervezett összecsapásoknak, miket Azrael és kardjának ittléte okozott indirekt módon.

Előtörténet:

Kősivatag. Egyetlen madár repül át ezen a fagy sújtotta vidéken, miközben családjához menekül. A messzeségben csak a pusztaság, életnek és természetnek alig van jele. Csupán egyetlen teremtmény fekszik egyik karját kinyújtva, másikat mellkasához téve az egyik szikla törzsében. Lábai összehúzva, arca oldalra, a semmibe mutat. Nincs is a sziklákon kívül más a környékén. Mióta fetrenghetett ott, ahol a madár is csak évtizedenként egyszer jár, maga sem tudja. A története ott folytatódik, amikor felébredt. Azrael; sosem hitte volna, hogy szárnyai helyett egy szikla lesz a hátához nőve. Pedig hite abszolút volt. A fagyhalál szélén, talán azon már többször is túl, csak az Isten által megkímélve tapogatta meg a hátát. Kezével nem érezte az ismeretlen mennyiségű idő során odafagyott vért. Nem tudta hogy sebeiből mennyi maradt, viszont továbbra is tisztában volt azzal, hogy mi történt vele.
Azrael: a háború angyala. Így hivatkoztak rá eme világon. Angyal volt egykor, Isten tiszta gyermeke, célja pedig olyan tiszta volt, mint amilyen csak lehetett. A konfliktus szükséges volt a haladáshoz és ennek kezelése rá hárult. Igazán nemes küldetésnek gondolta, bár ezen földön inkább negatív hatással bírt. Lényegtelen is már, hiszen mikor vissza kellett volna térnie egy pillanatra elfogta a kétely. Új volt az érzés Azrael számára, tehát érdekes, azoknál is érdekesebb, mik alapból a munkájából eredtek. Maradni akart, teremteni valamit, mint apja egyszer. Teremtett hát egy legendát, egy háborút. Kardját adta érte.
Isten szemében a lélek mindent köteles bevallani, Azrael pedig tiszta volt, hátsó szándék nem vezérelte. Regélt apjának az alkotásáról, elismerést és örömöt várva. A válasz csend volt. Isten útjai kifürkészhetetlenek, de ez kivételes eset volt, Azrael ráeszmélt, hogy aminek csábításába esett az a halandók tulajdonsága volt, nem az angyaloké. Nem volt többé hely számára az egekben. Egy bukott angyal lett, arra a világra száműzve mi annyira motiválta őt az extra cselekedetre. A zuhanás fájdalmas volt, leginkább a rengeteg új érzés miatt amik hatalmukba kerítették Azraelt. Teljesen az addigin kívül esett minden ami szívében folyt le. Vér volt, semmi angyali. Halandó érzelmek, gondolatok keringtek körülötte, de reagálni képtelen volt. Túl sok volt, egyszerre, túl új.
Sziklára esett. A nagy csendben csak a reccsenést lehetett hallani ahogyan Azraelben már csak apja tartotta az életet. A bukott angyal realizálta, hogy útja még nem ért véget, legyen az zuhanás vagy majd egyszer a visszaszállás. Azonban eszmélete hamar elhagyta, miközben fehér, már halandó szárnyait a sziklák darabokra tördelték.
Nem sokan fordulnak meg a kősivatagban, viszont akik igen, azokról elmondható, hogy fegyver nélkül nem teszik azt, sokáig biztos. Tudatán kívül esett mindez már Azraelnek, miközben évtizedes álmát aludta, de megfordult egy opportunista lélek a közelében. Azrael nem viselt sokat, de nála volt valami, ami akár minden váltónál értékesebb. Nem a kardja volt, hiszen azt még korábban itt hagyta, a szárnyai. Fogta tehát a teremtmény a kését és kivájta azokat. Nem törődött a precizitással, de biztosra ment, hogy egy részecskéjüket se hagyja a testben. Egyszer-kétszer fordultak még meg teremtmények arrafelé, de a fagyott hullának kinéző Azraelt csak békén hagyták. Így érkezünk az ébredéshez.

A fájdalom valós volt, csupán a halál nem vitte magával. Minden egyes mozdulat amit karjával tett olyan érzést keltett benne, mintha az az utolsó lett volna, de mégsem lett az. Azrael tudta, hogy az apja figyeli. Lehet csak most az egyszer. Azrael az ég felé fordította fejét és próbálta megszólítani az Istent. Választ nem kapott kérdéseire. Lehet apja haragos volt rá, de lehet szándékosan nem válaszolt. Kétely. Megint ez keringett Azraelben néhány órának tűnő percig, majd mikor ráeszmélt gyorsan elhessegette azt. Az Isten mindent szándékosan tesz, ez biztos volt. Küzdött tehát Azrael, mozgott és vergődött, hogy teste felhevüljön. Nem volt a látványban semmi szép vagy nemes, egy haldokló vaddisznó kecsesebben távozna az élők sorából. Cserébe ahhoz elég volt, hogy tagjait már mozgatni bírja és megkezdhesse a hátának kiszabadítását.
Azrael nem látott megoldást rá, az atya pedig nem szándékozott beavatkozni. Erejére próbált hagyatkozni és koncentrálni kezdett míg valami meg nem mentette őt, de mikor úgy érezte már közel a megváltás és égi vértje, a kard mit a halandók között megjelenik kezében, csak a csalódás érte. Nem csak egy bukott angyal, hanem egy bukott próféta is. Egykor munkája dicső, hatalmas volt, ereje szinte határtalan. Égi vértje üres volt, ahogyan halandó kezét vágta a földhöz Azrael, miközben a hátához rögzült kő tartotta szolidan a helyén. Válaszokért kutatott, Istent próbálta elérni, de mindhiába. Gyenge volt és vacogott. Ahogy hite egyre lejjebb hagyott úgy nőtt a vele járult fájdalom. Azrael érezni kezdte, hogy apja tekintete már nem olyan élesen figyelte.
A régi útjától eltérve a gyógyítás erejével próbálkozott, azonban ez is eredménytelen volt. A sebek túl mélyek, túl régiek voltak ahhoz, hogy már akármi is képes legyen meggyógyítani őket, a sziklához fagyott vér pedig túl erősen tartotta Azraelt. Kővel együtt pedig végképp nem volt képes felkelni, a fizikai súly egyszerűen túl nagy volt. Válaszát a múltjában és apjában kereste, de mindhiába, halandó már.
Ha egy halandót sarokba szorítanak, akkor kétféle választ képes hozni: harcol vagy menekül. Azrael esetében mind a kettő ugyanazt jelentette. Bukott angyalként, a fájdalomtól nem kímélve realizálta, hogy minél előbb harcolnia és menekülnie kellett. Nem azért, hogy a saját bőrét mentse, azon már rég túl lépett, hanem, hogy másokét. Az utolsó meglévő fegyverét, a saját körmét vette igénybe, hogy kikaparja magát természetes ketrecéből. Minél tovább küzdött, minél hangosabban ordított fájdalmában, annál egyértelműbbé vált számára, hogy amit okozott, azért nem elég bűnhődnie, mint a kiszabadulás közben, hanem meg is kell váltania magát. Ha minden egyes halandó így szenvedett ebben a világban miatta, mint ő ekkor, akkor nem volt más választása. Minden egyes halandónak segítenie kell, hogy megbocsátást nyerjen nem csak apjától, hanem önmagától is.

Hosszas idők után Azrael kiszabadult. Nem volt fogalma arról, hogy mennyi időbe telt, hiszen többször is eszméletét vesztette már csupán a fájdalomtól. Veronia. Gondolkozott el eme világ nevén. Mily jelentéktelennek tűnt számára lakóival együtt, míg az atya meg nem mutatta neki az igazságot. Útnak indult tehát, hogy települést találjon, ahol ruhákra és eligazításra lelhet, mindent megtéve azért, hogy az úton egyetlen lélek se maradjon segítség nélkül. Arról pedig, hogy ő kicsoda: Azrael. Senki sem hitte el neki.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Azrael (a bukott angyal) on Csüt. Jún. 08, 2017 10:41 am

Jerobeam

Jerobeam
az Isten Lángja
az Isten Lángja
Nos, kezdjük a jóval.

Azt kell mondanom nem írsz rosszul, voltak az előtörténetben kifejezetten jó szóvirágok, különösen ez tetszett: "Teremtett hát egy legendát, egy háborút. Kardját adta érte."

Na de, itt jön a rossz...
Nem akarom nagyon letörni a kedved így cinizmus nélkül foglalom össze mi a probléma: Azrael, azon kívül hogy a játék körülötte forog nem nefilim. Azrael egy tisztavérű angyal, és igen, jelenleg bukott állapotban tengődik egy angyalrom mélyén, bár erről igen kevesek tudnak. Ebből is láthatod, hogy sajnos nem kijátszható a karakter a játékosok számára (noha tényleg nagyon érzékletesen leírtad a bukását, azért dícséret járna ha nem lenne balszerencsés a választás). Egyébként pedig etikátlan dolog egy ennyire fontos lore karaktert megszemélyesíteni, olyan kaliberben képzeld el mintha egy Naruto témájú oldalon Narutot regisztrálnád, vagy egy Warcraftos oldalon beregisztrálnád Arthast.

Emellett a nefilim egy engedélyköteles kaszt, így ha szeretnéd ezt kijátszani akkor előbb egy pályázatban bizonyítanod kell nekünk, hogy reálisan tudod használni. Ezekről mind találsz leírást az ismertetők és szabályzatok között.

Ezek fejében az előtörténeted ELUTASÍTOM. Próbálkozz valami egyszerűbb, kevésbé lore bonyolult karaktert alkotni mert a potenciál meg van benned.


_________________
"And who are you, the proud lord said, that I must bow so low."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

3 Re: Azrael (a bukott angyal) on Csüt. Jún. 08, 2017 1:49 pm

Teljesen érthető. Gondoltam csak senki sem merte kijátszani, de úgy látszik tévedtem és tilos.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.