Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 61

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 96

[Frakcióküldetés] What future brings...

Csüt. Júl. 04, 2019 2:02 pm by Serene Nightbough

Kedves tündék!
A visszajelzések alapján készen álltok, hogy eldöntsétek, milyen jövő vár …

Comments: 7


You are not connected. Please login or register

Norven Kather

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Norven Kather Empty Norven Kather on Szer. Jún. 14, 2017 4:21 pm

Institoris

Institoris
Klerikus
Klerikus
Név: Exorcismus
Ár: 5000 váltó
Szint: 9
Leírás: Az inkvizítor vagy pap szent hatalmával képes másokat a gonosz befolyása alól megszabadítani, legyen az démoni vagy mélységi megszállás. Testi kontaktus szükséges hozzá és töretlen összpontosítás az imádságok végéig. Csak akkor működik, ha a megszabadítás alanya maga is meg akar szabadulni: olyanokkal szemben, akik önként paktáltak le a Sátán erőivel (boszorkányok, nekromanták, és különösképpen az efféle lelkületű játékos karakterek), hatástalan; ők szántszándékkal szerzett alvilági hatalmuktól ilyen úton, akaratuk ellenére meg nem foszthatók. Ártatlan, azaz túlvilági erők által nem befolyásolt alannyal szemben kifejezetten veszélyes.
Az eljárás sikere mesélő jelenléte esetén a mesélőn (a kiűzendő gonosz hatalmától függően) múlik. Alkalmazását szigorú szentszéki figyelem kíséri; megkísérlése minden esetben jelentésköteles (akár utólag), ismerőit név szerinti jegyzékbe szedve tartják nyilván a Katedrálisban.
A rituálé hossza a megszálló ellenállásától függően változékony, de soha nem kevesebb tíz percnél. Háromnaponta egyszer.


Kedves admin!
Szeretnék cross-class (interclass?) beadványként folyamodni a fentivel, és ha van rá mód, elérhetővé tenni nem csak az inkvizítor, de a pap kaszt számára is. Hogy pályázatköteles legyen-e vagy sem, azzal kapcsolatban nem jutottam döntésre, így az elbírálóra bíznám.

Felhasználó profiljának megtekintése https://goo.gl/PNcR7L

2Norven Kather Empty Re: Norven Kather on Vas. Márc. 04, 2018 12:24 pm

Jerobeam

Jerobeam
az Isten Lángja
az Isten Lángja
Nos, elnézést hogy ez a pályázat ilyen rekordhosszúságig állt itt, elsőre kissé nehézkesen jutottam döntésre ám végül úgy döntöttem elfogadom. Emellett az interclass ötlet is érdekes, így ezt majd betesszük az elérhető kaszt skillek közé.

A feltétele pedig hasonló lenne a valósághoz, tehát ezt egy külön egyházi rend taníthatná meg az inkvizítor és pap/apáca karaktereknek, akik exorcizmusra szakosodtak, erről pedig egy 2000 szavas pályázatot vagy magánküldetést kell írni.


_________________
"Én vagyok Abaddón, e földnek bírája. Az Úr megítélt titeket és konkolynak találtattatok. Negyven és még annyi napotok van, hogy bűnbánatot gyakoroljatok, utána az élő Isten szent tüzében vesztek el mindahányan. Ez volt az első és utolsó szózat, melyet hozzátok intéztem."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.