Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 79

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81

Küldetés: A night to remember

Szomb. Feb. 09, 2019 12:45 pm by Jerobeam

Hol volt, hol nem volt... hogy is volt? Valahogy odakerültetek Friedrichsein jelentéktelen …

Comments: 9


You are not connected. Please login or register

Küldetés- Szellemlak

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Küldetés- Szellemlak on Pént. Szept. 18, 2015 10:14 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Ismeretes a tény, hogy néha a nagy nekromágusok azokat a helyeket kedvelik leginkább találkára, amik közel sem " biztonságosak". Ki tudja mi lehet az ok, talán egyszerűen csak az, hogy az embert nem a Kereszténység fellegvárában keresik majd leginkább, vagy simán Gőg is lehet. Akárhogyan is, a Fővárosban fordulsz meg most hát, egy ígéretes szövetséges keresésé közben, akitől talán tanulhatnál egy-két fogást arról, hogyan is lehetsz jobb nekromanta. Éppen egy elhagyatottabb főnemesi utcán gyalogolsz át, amikor is a városi őrség felfigyel rád, s hangos rikácsolással utánad iramodnak, kergetve téged árkon bokron át. Sokan vannak, s tudod, hogy esélyed se lenne ennyi ember ellen, kénytelen leszel elbújni valahol... Adódnak lehetőségek, ám végül ami leginkább ígéretesnek tűnik az egy hatalmas vén kúria a legfelső negyedben. Teljesen elhagyott, s valamilyen furcsa, de ismerős energiák hívogatnak bele. Éppen van időd valahogy becsusszanni s elrejtőzni az udvarban, ám jó eséllyel ez nem lesz elég, s be kell majd menned a házba, amíg kissé le nem hűl a levegő körülötted. Jelenleg a kertben egy nyakig gazos sövény mögé tudtál elrejtőzni. Kint még ordibálnak, arra nem mehetsz. Hogy s mint teszel, rád van hagyva egészen innentől.

Kedvcsináló fotó:

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Küldetés- Szellemlak on Kedd Szept. 22, 2015 4:07 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Utam a fővárosba vezetett. Az emberek tömegei szinte a rosszullétig növelték bennem az undort, és az állandó pezsgés csak rontotta (még) tovább a hangulatomat. Legszívesebben ide se jönnék. Azonban most épp hírt próbálok szerezni. A mondás úgy mondja, hogyha el akarsz rejteni valamit, rejtsed el szem előtt. Én éppen emiatt próbálok most épp ebben a nyamvadt városban, az élők romlott fészkébe. Az emberek hataloméhsége, felvágóssága mindenütt látszik, bármerre is fordítom a fejem, így inkább csak bámultam magam elé az úton, és „lelki” szemeimmel pásztázom a környéket sötét erőket keresve. Azonban, mint tudjuk semmi sem olyan egyszerű, mint azt az ember elsőre hinné. Hamarosan a városi csőcselék vesz üldözőbe, megpróbálva láncra verni, majd nagy valószínűséggel kivégezni. Természetesen miért hagynám magam elkapatni ilyeneknek. Ugyanolyan közönyös arcvonásokkal, szúrós szemmel szaladtam, mint ahogy eddig volt a hangulatom, mintha semmi sem történne, ha elkapnának. Természetesen tudtam, mi lesz, ha elkapnak, csak nem érdekelt. engem sosem rémített meg a félelem, így sosem hátrálok meg. Utam végül egy romos kúriáig vezetett, és egy különös erő hívott befelé. Az üldözőim kissé lemaradtak, így alapjáraton is el tudtam volna rejtőzni. Fejfedőmet azonban előzőleg levéve az ellenkező irányba hajítom, mintha csak arra futva vesztettem volna el, majd az udvarra sietve a ház bejáratát, vagy egy betört ablakát céloztam meg a sövények fedezékében, hogy bevetődve elrejtőzhessek a csőcselék szeme elől.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Küldetés- Szellemlak on Kedd Szept. 22, 2015 4:35 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Fejfedődet elhajítod, jelölve, hogy mégis melyik irányba menekülsz. Jó lépés, az őrök bármiféle gondolkodás nélkül beleesnek a csapdába, s rohanvást haladnak az irányba amit kijelöltél. Pár percig még hallható valami kiáltozás, de lassan elhal a zaj, s végül csak a romos épület halk nyikorgása fog körbe. Sötét van nagyon is, egy gyermek valószínűleg már ordítana a dologtól, de te ugye nagyfiú vagy. A furcsa érzés ami körülfog kezd kissé kikristályosodni, most, hogy egy kitört ablakon bemásztál, máris érzed, hogy ez biza valamikor egy mágiában gazdag hely lehetett. Ha körbepillantasz, szemed lassan elkezd szokni a homályhoz, s felismered, hogy egy dolgozószobában vagy. Méretes tölgyfaasztal, bársonytámlás rohadó karosszék, s persze egy szekrény amin néhány omladozó pergamen, s egy-egy könyv pihen. A padló szúette és nyikorgó, a falak penésztől díszlenek a szivárvány sötétebb színeiben, s ha ez mind nem enne elég, igen dohos a levegő. Jó mókának tűnik itt lenni.

/ Előző hszben írtam, hogy teljesen tied az irányítás, de itt még egyszer hangoztatom: Kicsit se fogom majd a kezed, rád van hagyva minden... S ha megölöd magad? Nos, így jártál! ( Hogy mennyit kutakodsz, tükrözi majd a jutalmad mennyiségét is )/

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Küldetés- Szellemlak on Kedd Szept. 22, 2015 7:48 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Elterelésem megfelelőnek bizonyult, és hamarosan az üldöző sereg messze került tőlem. Legalábbis messzebb, mint eddig. Miközben ők az árnyékomat üldözik, én fel fogom deríteni eme sötét helyet. A bejutásom gyors volt, és egyszerű, mindössze bemásztam egy törött ablakon, így miután fedezékben tudhattam magam körbenéztem. Nem szándékoztam fényt gyújtani, hisz egyrészt megvagyok a nélkül is, másrészt elárulná, hogy valaki van a házban, hisz elviekben az épület elhagyatott. Így nem leplezhetem le magam. A helyiség látszólag egy egyszerű dolgozó szoba, azonban nem szabad a könyvet megítélni a borító alapján. Behunyom a szemem, és hagyom, hogy a szoba furcsa lüktetése magába szívjon. Mágia foszlányai, mely körbelengik a helyiséget, igézően hatnak rám, és mire kinyílt a szemem, az eddig hűvös, kegyetlen tekintet mellé az a szomjúság, őrült tekintete vált láthatóvá. A szomjúság, melyet a helyiséget beterítő rejtélyes légkör okozott… igen… tudásra szomjaztam. Lépteim halk, neszei lassú zaja ütemben verődtek vissza az üres, dohos házban. Bár egyszer-kétszer felhangzott egy-egy nyikorgás, mégis érezni lehet a furcsa nyugalmat, türelmet, amely belőlem áradt. A könyvespolc előtt sétáltam el sorról sorra haladva behunyt szemmel. Teste minden pontja próbálta felfedezni az itt keringő mágia forrását. Ha nem is mágikus könyvek ezek, a mágia elsajátítása során, ha ezeket használták, ezek voltak legközelebb a tevékenységhez, így elvileg magukba kellett szívniuk egy kevés energiát. Türelmes voltam, időm akár a tenger. Az üldözőim, már nem érdekeltek, most más vonzott. Ha elfogytak a sorok, könyvek a bútorzatokat jártam körbe, kezemmel az energiát kutatva, egyelőre nem kilépve a helyiségből. Ha a helyiség nem is a valódi mágiaforrás, az itt lévő iratok, attól még értékesek lehetnek.

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: Küldetés- Szellemlak on Kedd Szept. 22, 2015 8:14 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Úgy döntesz kapcsolatba lépsz a benned rejlő spiritualitással, szemeid behunyva megközelíted a polcot, s óvatosan megvizsgálod a könyveket energiák után. Elsőre nem érzel túlzottan sokat, mindenféle iratok lehetnek itt, kezdve adópapírokkal egészen Bibliákig és hasonlókig. Pont abba is hagynád a keresgélést, ahogy egy vastagabb kötetre találsz, ami bár nem mágikus eredetű, de mégis ismerős energiák lelik át. Most sikerül csak igazán értelmezned mi is az, ami átjárja az épületet: Nekromágia, egész pontosan túlvilági energia. Nagyon gyengécske, de mégis érezhető. Talán pont emiatt nem is rombolták még le ezt a házat, nem eléggé erős a sugárzása ahhoz, hogy egy átlagos egyházi megérezze, ellenben egy Nekromágus azonnal kiszagolja. Ha a könyvet megvizsgálod egy kicsit, rájössz, hogy latin iromány. Itt ott akad egy-egy ismerős kifejezés, de tekintve, hogy nem ismered a nyelvet, nem tudsz mit kivenni belőle, egészen addig, amíg egy pár lapozás után Anatómiai modelleket nem pillantasz meg benne. Ez biza Index anyag, érhet pár fillért a piacon, s egy jó kis égetést is, ha nálad találja az egyház... Bár neked nem mindegy már így is? Keresgélésed a bútorokkal folytatod, melyből kettő van a szobában. Ahogy végigfogod őket semmi furcsát nem észlelsz a mindent körbelengő aura kivételével.

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: Küldetés- Szellemlak on Kedd Szept. 22, 2015 8:38 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
A bennem szunnyadó erőt hívva segítségül kutattam körbe a szobában. A könyvek maguk egyelőre nem voltak számomra értékesek, ám nem hagytam magamat el. Szépen sorjában végignéztem minden sort, minden kis szekrényt, mígnem szinte a legvégső pillanatban végre rátaláltam egy ígéretes darabra. Kinyitottam a szemeim, és szemügyre vettem a könyvet. Vaskos könyv, mely bár, mint itt minden kissé régi, mégse látszott olyannak, mint ami szétmállik a kezemben. Hihetetlen finom és gyengéd mozdulattal vontam ki a többi közül a könyvet, majd fektettem az asztalra, hogy aztán a karosszékbe üljek, természetesen abba is finoman ültem bele, nehogy összetörjön a hirtelen súlytól. Mintha csak valami értékes művet tartanék a kezemben, olyan óvatosan lapoztam a könyvben, és bár látszólag latin nyelven van írva, nem különösebben zavart, hogy nem tudom elolvasni. Egyelőre csak jegyzetek, vagy képek után kutattam, és miután ráleltem egyre gonosz mosoly futott végig számon. Egy anatómiai kép. Az ilyenek tiltottak errefelé, hisz alapjáraton, hogy ezt megrajzolhassuk, élőlényeket kell felboncolnunk, ami ezen a világon tiltott, főleg ha az emberszabású. Értékes könyvre bukkantam annyi szent. Már csak olyant kell találnom, aki lefordítja nekem. Természetesen, ha találok ilyet, annak nem túl sok lehetősége lesz, hogy döntsön. Végül miután becsuktam a könyvet a fotelhoz léptem, és egy nagyobbacska bőrborítást letépve körültekertem a könyvet, hogy megvédjem az ütköződésektől, és a kimonómba rejtettem. Végül még gyorsan átnéztem hátha találok valami érdekesebb könyvet, vagy az asztal fiókjaiban valami érdekeset, majd ha nem, az ajtón keresztül a ház többi pontja fogja megérezni a tudásszomjam. Arcomon vad mosoly torzítja sátánivá a kinézetem, ahogy a nekoramanata mágia átjárja testemet. Követem…. követem a végsőkig ezt az alvilági energiát.

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: Küldetés- Szellemlak on Kedd Szept. 22, 2015 8:52 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Megvizsgálod a könyvet, s meg is leled a benne rejlő pogány szépséget. Kitéped hát a fotel borítását, s bebugyolálod vele a kötetet, ám ahogy ezt a műveletet végzed, a karosszék belsejéből férgek bűzös hada tör elő, s velük egyetemben egy kicsiny kulcs is. Nagyon gyanúsnak tűnik, valaki minek is helyezne ide egy ilyesféle eszközt, de végeredményként, furcsa teremtések az emberek. Sebesen körbenézel a szobában, ám nem találsz túlzottan sok érdekes irományt. Szemed megakad kissé a "Nibelungenlied" illetve a " Der Große mann" címeken, de ez inkább csak klasszikus létük miatt történik, nem azért, mert olyan nagyon notóriusok lennének. Megvizsgálod az asztalt is, melyben felfedezel egy pár fiókot. Gyors átkutatva a szokásos dolgokat találod , a rohadó madártollaktól kezdve a beszáradt tintán át a viaszig és a pecsétig. Pár lap papirost is találsz, de ezek túlzottan nedvesek ahhoz, hogy használd őket. A harmadik, középen lévő fiókot is megpróbálod kinyitni, ám utóbbi zárva van. Egy masszív, oroszlánfejes fogó alatt egy kulcslyuk pihen, éhesen várva a beleillő fémet.

Felhasználó profiljának megtekintése

8 Re: Küldetés- Szellemlak on Pént. Szept. 25, 2015 10:24 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
A könyv épségét féltve végül az egyik fotel bélésén akadt meg a szemem, hogy azt letépve megvédjem eme értékes kötetet. Azonban, amikor a bőrszövet recsegve-ropogva megadta magát, az esetleges táplálékpótlón kívül, mást is kiszabadítottam búvóhelyéről. Eme vastárgy nagyot koppanva a fapadlóra pattant egy pillanatra abbahagytam a csomagolást, hogy szemügyre vegyem, de rögtön utána folytattam előzőleg abbahagyott magamnak kirótt feladatomat, a kulcs mellé lépek, és mivel öltözékem fedezékében lévő könyv biztonságban van most már, törődhetek a következő dologgal. Lehajolva felveszem a kulcsot, majd megvizsgálom. Nem tűnt semennyire érdekesnek, egyszerű kulcs volt, mely nagy valószínűség szerint egy zárat nyit… hisz mi mást nyithatna? A kulcsot végül a zsebembe süllyesztem, majd körbenézem ismét a könyveket semmilyen érdekes darabot nem találva, majd az asztal fiókjait kezdtem átkutatni. Egyelőre semmi különöset nem találtam, de nem vagyok türelmetlen, persze a sok limlommal nem bántam annyira finoman, mint a nálam lapuló könyvel. Végül azonban csak találtam valami érdekeset. Legalábbis találtam volna talán, ha nem lenne elzárva. Ez sokkalta érdekesebb, mint vártam. Ha el van zárva nyílván nem olyan értéktelen. Máris elővarázsolom a zsebemből a kulcsot, és belepróbálom a zárba. Ha nem nyílik, nem erőltetem…. helyette felállok, és hideg tekinttet, teljesen nyugodtan a botom pengés végével megpróbálom kifeszíteni a fiókot, természetesen ügyelve, hogy se a penge ne törjön el, se hajoljon meg.

Felhasználó profiljának megtekintése

9 Re: Küldetés- Szellemlak on Vas. Szept. 27, 2015 8:12 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Úgy döntesz megpróbálod kinyitni a zárat... Beleilleszted a kicsiny kulcsot, s elforgatod, ám a fémtárgy egy roppanással kettétörik, annak ellenére, hogy kicsit sem erőltetted. A fene egye meg, kalandod itt véget ér. Fifikás teremtés vagy te, fogod a botod, majd eleganciát nem hasznosítva felfeszíted a fiókot. A rothadt bútor különösebb probléma nélkül nyílik ki, s egy kellemes roppanással eléd is tárul a tartalma. Egy tőr, egy toll, némi pénz, s egy foltos sárga papírka.

Miközben ezzel foglalatoskodsz, egy hideg fuvallat csap meg , s szinte érzed, hogy feláll a hajad a tarkódon. Megijedni nem tudsz, túlzottan ismered a világ sötétségét, de a zsigerből érkező óvatosságra intés mégis helyén van. Egy koppanást hallasz, majd egy reccsenést, s végül valami beszédet a távolba, amit egy mosódott kiáltás követ. A szoba levegőjét betölti a vérszag.

Felhasználó profiljának megtekintése

10 Re: Küldetés- Szellemlak on Szomb. Okt. 10, 2015 4:25 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Nyugodt, ám határozott mozdulatokkal cselekedtem. A kulcsot röpke pár mozdulattal belehelyeztem a helyére, majd egy finom mozdulattal ki is nyitom. Azonban a várt katt helyett, mely a zár kinyitását jelezné, a kulcs eltörött. A kulcs maradékát nemes egyszerűséggel a sarokba hajítottam, míg én egy határozott mozdulattal a pengém segítségével szépen kifeszítettem a fiókot, mely recsegve, ropogva végül megadta magát. A tartalma nem volt túl kecsegtető, de végül a tőrt az övembe tűztem, majd a pénzt elraktam. Ám mielőtt megnézhettem volna mi áll benne, valami megállított. A szobát hideg fuvallat járja át, mely eddig nem volt jellemző erre a dohos épületre. Rossz érzés jár át, így fenyegető tekintetem az ajtó felé emelem, és az alig pár pillanattal ezelőtt elrakott kés, most ismét a kezemben termett, és gyanakodva sétálok oda az ajtóhoz. Végül hallom az árulkodó zajokat, majd emberek hangját. Ám mikor megéreztem a friss vér szagát, átjárt a bizsergés. Egy pillanat alatt fellobbant a lelkem sötétségének lángjai a szememben, majd a mágus botom pengéjét előre szegezve kegyetlen tekintettel követem a vérszagot. Majd ha megtalálom a forrását az árnyékban rejtőzve próbálom felmérni a helyzetet, és a személyt, aki mindezt elkövette. Forrt a vérem a halál közelségétől, és a szememben égő telhetetlen lángok még többet akartak. De nem vagyok olyan bolond, hogy vakmerően kirohanjak és lemészároltassam magam.

Felhasználó profiljának megtekintése

11 Re: Küldetés- Szellemlak on Vas. Okt. 11, 2015 6:39 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Elteszed a fiókban talált dolgokat, helyes döntés, jó eséllyel el tudod majd tapsolni valamerre a pénzt, a tőr meg majd akár el is adható vagy megtartható. A papír még más kérdés, majd ha elolvasod foglalkozhatsz vele, de egyenlőre túlzottan gyanús az egész vérszag ahhoz, hogy csak úgy ignoráld. Fegyvered előre forgatod, majd védekezve a forrást lesed. Lépkedsz ide, lépkedsz oda, orrod jól ismeri már a zamatot mely az emberek nedűi közül a legvörösebbtől származik, de mégse tudod betájolni honnan érkezik. A falakat nézed, a könyveket, mindent, s mikor már szinte fullasztóvá válik a bűz, szádban, mintha érezni kezdenéd az ízt, mely párosul a jellegzetes, jól ismert esszenciához. Szemeid fájni kezdenek, orrodból patakzik a vér, s szinte úgy érzed, hogy szét fog durranni az agyad az abban egyesével szétpattanó erek miatt. A földre rogysz, hallásod eltűnik, s a forró patak onnan is száguldozva távozik. Csak egy undorító reccsenést érzel, immáron a fekete semmibe bámulsz, megvakultál. Minden érzéked cserbenhagy, csak a lüktetést tapasztalod állandóan, s hogy a bőröd szinte megfagy az anémiától. Nem tudod mi ez, jelenlegi világodban csak egy halk beszédhang biztos, s ezért érdemes is jól odafigyelned. Egy fiatal nő és egy középkorú ember között zajlik le.

Dialógus 1:

- Ne tedd ezt velem, nem teheted... NE... NEEEEEEEEEEEEEEE
- Hallgass... HALLGASS! Azt teszek amit akarok, azt teszek!
- Ne...Nehe. * Itt a ne zokogásba fullad. *
- Sírja csak, keseredj el. Hátha isten meghallja a panaszod! 

A fájdalom folytatódik, a csöndben óráknak tűnnek a percek amik egymás után vánszorognak, lassan egy újabb beszélgetés hangzik fel, egy fiatal gyerek és egy öreg férfi között.


Dialógus 2:

- Kérem ne... Anya... Nem látok semmit.
- Helyes... Helyeees...HELYES. Hehehe...
- Anya... Anya... Hol vagy?! Miért küldtél ide?
- Sose látod többet. Sose. Sose. Sose. Sose. Sose. Sose. Sose... SOOOOSEEEEE.


Csönd van, csönd és feketeség. Minden beszéd eltűnik, amit eddig hallottál. Egyedül vagy a feketeség közepén, reszketsz a hidegtől, a gyomrod pedig émelyeg a rettenetes mennyiségű lenyelt vértől. Semmit nem látsz, semmit nem hallasz, semmit nem érzel. Egyedül vagy a gondolataiddal. Mit teszel hát?

Felhasználó profiljának megtekintése

12 Re: Küldetés- Szellemlak on Vas. Nov. 29, 2015 4:36 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Egyre izgatottabbá váltam, ahogy a vérszag egyre töményebbé válik, és hiába lesz egyre fullasztóbb a levegő, én mégis minduntalan megyek tovább arcomon egyre jobban kiülve a mámoros mosoly, mely akaratlanul is ellepi arcom. Szívverésem felgyorsul, ahogy egyre határozottabb lépésekkel indulok tovább, ám egyszer csak megtorpanok, és a fejemhez kapok. Térdre rogyok a rám törő fájdalomtól, szemeim előtt vibrál a világ, és rézem, ahogy fülemből és orromból patakozva kezd el folyni a vér. Nyögve próbálok feltápászkodni, de a fejemben mintha csak szét akarna robbanni. Ismét soron volt a mormogásom, ám egy kis idő múlva, már a látásom is elhagyott. A fájdalomtól szinte mozdulni se tudtam, de mégsem voltam egyedül. Egy számomra teljesen fölösleges hangokat vettem ki, de azért figyeltem rá. Hosszú óráknak tűnt, mire a másik beszélgetés is elérte a tudatomat. Vajon emlékképek? Vagy valami hatalmas lény játszadozik velem? Testem remeg, a vérem folyik… de az arcomon őrült mosoly van. Felállok a falnak támaszkodva, és őrült kacagásomat visszaveri a néma falak, még ha én nem is hallom. Araszolva indulok tovább minduntalan tovább a nekromanta mágiát keresve. Ha falnak megyek, csak megtorpanok és megyek másfele. Olyan voltam akár egy megszállott ember, aki csak tengi az élete mindennapjait.

Felhasználó profiljának megtekintése

13 Re: Küldetés- Szellemlak on Vas. Nov. 29, 2015 8:38 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Úgy döntesz nem nagyod magad, vakon megindulsz a semmibe, s miközben patakozik belőled a vér egyre tovább, és mélyebbre mész a sötét energia irányába... Fájdalom, fájdalom mindenhol.

- Már jövök drágaságom, már jövök... Hehehe... Jövök biza, készülj csak, készülj. Érezd isten jelenlétét, érezd!

Ahogy haladsz egyre tovább és tovább, kezed mintha valami nyálkás dolgot érne, s pont úgy érzed a kacsóiddal, mintha valamilyen undorító rohadó húsfalat taperolnál, ami hánytatón lágyan mozog tapintásod alatt. Szagok továbbra sem töltik be orrlyukaidat, de jó eséllyel igen gyomorforgató esszenciák terjenghetnek a helyen ahol most vagy... Igaz, elég erős a gyomrod, lehet pont jót tudnál belőle lakmározni, s véletlenül se a hányinger kerülgetne. Akárhogyan is, tovább mész, s egyre forróbb és forróbb a lüktető húsmassza amin kezed végigszalad, egészen azon pontig, amikor szinte úgy érzed, mintha kicsiny nyelvek nyaldosnák nyálkás mancsod.

- De finom, de finooom... Olyan íze van mint egy rohadó hullának... CSODÁÁÁÁÁÁLATOS!

A torzuló hang hatására szinte szétrobban a fejed, émelygő erővel lesz úrrá rajtad az érzés, hogy mégis mi a franc ez az egész undorító helyzet... Talán megpihensz, talán nem... Az erő továbbra is ott lebeg valahol a távolban, s egyre inkább hívogat, de kérdés, akarod-e folytatni a kalandozást arra, vagy inkább bölcs módra menekülőre fogod?

Felhasználó profiljának megtekintése

14 Re: Küldetés- Szellemlak on Vas. Nov. 29, 2015 9:06 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Lépésről, lépésre emelem tovább a lábaimat, próbálva talpon maradni, és a vérveszteségre fittyet hányva csak vánszorogtam tovább. A szemeimre nem hagyatkozhattam, ahogy hallásomra sem. De bármi is volt, ami csalogatott, az biztos, hogy nem állíthatott meg. Végül azonban kezeim végül egy különös állagú dologhoz ért. Először nem érdekelt, hogy mi az, különösebben nem hatott meg se az állaga, se a szaga. Már amennyit vérző orrom engedett, hogy érezzek. De a hangokra, és a kezemet nyaldosó érzést már nem tudtam figyelmen kívül hagyni. Káromkodok egyet, és megpróbálom arrébb rúgni azt a valamit, ami előttem volt. Egy belső érzés sugallta, hogy óvatosnak kéne lenne, hisz lehet egy nyálka szörnyről van szó, de őszintén. Ha eddig eljöttem nem úgy akarok kinyúlni, hogy nem néztem meg mi okozza ezt az eszenciát. Így egy csontvázat megidézve tőlem egy-két lépésnyire, balra, indultam is tovább. Ha rothadó hús kell a valaminek, egyelőre tálaltam neki egy kis falatot, így egy ideig békén kéne hagynia. Így viszont haladhattam tovább. Egy normális ember visszafordult volna már. De… én nem vagyok normális.

Felhasználó profiljának megtekintése

15 Re: Küldetés- Szellemlak on Vas. Nov. 29, 2015 9:29 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Előre rúgsz, lábad egy pillanatra megakad a padlóhasonlóan nyálkás jellegén, de emellett semmi mást se érzel, csak a szoba falai és a föld lehet a furcsa anyag által benőve. Bölcs vagy, megidézel egy csontvázat, ám meglepetésedre semmi sem történik, erőd egyszerűen nem működik ebben a furcsa rémálomvilágban.

- Nem... Ezt mégsem hagyhatom neked... Ne ren-det-len-kedj....

Ez a kis csalódás ettől függetlenül nem vitte el a kedvedet, úgy döntöttél, hogy folytatod az utadat, s szép lassan haladtál tovább az irányba ahonnan az erő származott... Talán csak száz méter már... Nem tűnik soknak, nem... Ahogy lépkedsz, hirtelenjében egy irdatlanul erős izom markol a lábadba, s akkorát ránt rajtad, hogy menten hanyatt esel. Az ügy nem okoz semmi fájdalmat neked, a puha föld tökéletesen tompítja az esést, s emellett teljesen át is itatja a tested azzal a furcsa nyálkával amit eddig csak a kezeddel éreztél.

- Már csak egy lépésre vagyok a dolgok megfejtésétől, érzem... ÉRZEM HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Szemed világa egy pillanatra visszatér hozzád, pont elég időre ahhoz, hogy képes légy körbepillantani , s megérezd a téged körbevevő világot. Mindenhol amerre nézel groteszkül rángatózó húsmasszákat, hánytatóan ( Étvágygerjesztően? ) táncoló rohadó kígyóként mozgó izomkötegek s gennyesen vérző vágásokat pillantasz meg. Csak ennyi időd van figyelni, ugyanis hirtelenjében a lábadra kulcsoldó szorítás húzni kezd a sötét energia irányába, s lassan ugyan, de elviselhetetlen erővel taszigat az irányba emerre eddig haladtál.

Felhasználó profiljának megtekintése

16 Re: Küldetés- Szellemlak on Hétf. Dec. 07, 2015 5:30 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Idegesen rúgok a talajba, ám nem nagyon sikerül semmit sem a falhoz taszajtanom. De nem is érdekel, különösebben jobban irritál az a tudat, hogy nem tudtam megidézni hű csontvázaimat. Mormogok végül egy sort, de nem adtam túl sok jelét annak, hogy túlságosan megviselt volna a dolog. Egyszerűen, csak felhúzott. Ha eddig szimpla kíváncsiság vezérelt, most nyílt düh vezetett. Nem érdekelt semmi már, és a lüktető fájdalmak is eltörpültek, ahogy az adrenalin felcsigázott. Persze azért továbbra is lihegve folytattam az utam, és egyre gyakrabban kellett teljes súlyomat a botomra támasztanom. Egyszerűen túl sok vért vesztettem. Ekkor egy újabb erő próbált meg megállítani, vagy jobban mondva… felbőszíteni. A kéz megragadta a lábam, és húzni kezdett a földön, miután elestem. A szemeim elé villanó képek azonban undorral fognak el, és egyetlen reakciót váltott csak ki. Egy véres masszát köpök ki, mely a torkomban lecsurgó vérrel kevert nyál volt. Pengés botommal a kéz felé szúrok ügyelve, hogy ne vágjam le a lábam, és ha ez nem segít, megpróbálok felülni, hogy a kezet megmarkolva a bennem csörgedező nekromanciát az élő, vagy éppen halott húsba fecskendezzem. Ha élő, ez nagy bizonnyal roppant fájdalmas lesz számára, hisz a mágia természete nem élőkre van kitalálva, ha meg holt a mágiámmal talán sikerül egy kicsit meglazítanom a fogását, hogy elengedje a karomat. Bárhogy is, ha még tovább húz, attól csak még jobban dühbe jövök.

Felhasználó profiljának megtekintése

17 Re: Küldetés- Szellemlak on Szer. Dec. 16, 2015 4:30 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Fegyvered beledöföd a húsba, ami erre csodálatosan étvágygerjesztő csittegő-csattogó nyálkás csúszások hangját adja. Pár pillanatig, még a vér halk csordulásával vegyül a föld súrlódó zenebonája, majd ezt hamarosan átváltja ez eddig hallott beszéd egyfajta sokkal mélyebb és érthetetlenebb démoni mordulása-

- Fááááj... Fáááááááj... HAHAHA Dehogy is, meg se éreztem! 

Ennek ellenére, csáp mozdulata nem enyhül egy kicsit sem, s ha lehet még ennél is jobban rászorul lábadra. Elkeseredettségedben úgy döntesz, hogy belevezeted az erődet a rád kulcsoló gyomorforgató húsmasszába. Igen komolyan koncentrálsz, s pár pillanatnak el kell telnie azért, hogy feleszmélj, hogy biza mintha sosem tudtál volna varázsolni. 

- Megmondtam már, hogy ez az én világom, itt nem varázsolsz nekromanta! 

Az irdatlan erejű végtag egyre nagyobb erővel húz végig a földön, szinte érzed ahogy hátad lilul a sok sérüléstől amit a durva bánásmód okoz. Továbbra is a furcsa energia felé húzódsz egyre sebesebben és sebesebben, s lassan arra kell eszmélned, hogy tagadhatatlanul felettébb sötét és hullaszagú az egész epicentrum kisugárzása. Közben az eddig megszokott hang helyét átveszi egy másik, amit csak úgy hallasz mint az előzőt, csak most egy fiatal lánytól.


- Bátyó most már én akarok jönni, eleget játszottál! 

Felhasználó profiljának megtekintése

18 Re: Küldetés- Szellemlak on Pént. Dec. 18, 2015 7:43 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Amennyire csak tudtam teljes erőmből igyekeztem lemetszeni a húsmasszát a lábamról, persze amennyi erőt bele tudtam fektetni a testhelyzet és a vérveszteség miatt. Az idegesítő hang ismét felszólalt, és egyre jobban kezdett felhúzni. A pengém azonban minduntalan lecsúszott a masszáról, és nem engedett amaz. Ekkor felültem, és próbáltam mágiámmal károsítani a valamit, hogy ezzel is előbb szabadulhassak, ám ahogy próbáltam volna előhívni nekromanta tudásomat, az cserbe hagyott. Egyáltalán nem éreztem magamban a mágiám, ami meglepett. Ám mindaddig voltam csak ilyen állapotba, míg egy újabb hang nem csatlakozott a „beszélgetéshez”. Fülemből továbbra is folyik a vér, így nagy valószínűség szerint ez valamilyen telepatikus üzenet, vagy mi, így mikor újabb hang kezdett nyafogni a fejembe, elszakadt a cérnaa.
~Fogjátok már be! – ordítom inkább gondolva, mint kimondva, hisz torkomba jutott vértől, már így is félig meddig fuldoklok, így természetes, hogy nem nagyon tudok beszélni – Szóval játszani akarsz? – emelem a leggyorsabb mozdulatommal a pengét a torkomhoz – Mennyire szórakoztató egy hullával játszani? Jobb egy élőnél? – kérdezem teljesen komoly hangon – Engedjétek el a lábam, vagy nem adom meg az örömöt, hogy tovább szórakozzatok velem, még éltembe! Ha nem tűnt volna fel barmok, a mag felé indultam. Hívott valami sötét, valami megmagyarázhatatlan, valami, amiért érdemes kockáztatni az életet! De ha tudtam, volna, hogy két ilyen idegesítő Hanglény vár, hagytam volna a fenébe! Én tisztelem a sötétség és a halál lényeit, de ti nem csináltok mást, csak ordibáltok!
Egészen kifulladtam mire végeztem, ugyanis próbáltam hanggal is kimondani gondolataimat, de pengém a torkomnak meredt, és érezhető volt, hogy nem nagyon félem a halált.

Felhasználó profiljának megtekintése

19 Re: Küldetés- Szellemlak on Pént. Jan. 01, 2016 8:07 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
* Fejedben hangosan visszhangzik saját ordításod, s nem teszel rossz lapra, amikor úgy gondolod, hogy a furcsa lények értelmezni fogják azokat. Egy pillanat se telik el, s a válasz máris érkezik, furcsán masszásítva keverve a két hangot. 
- Cseles fiú! Ki gondolta volna, hogy rájön!
- Bátyó, bántai fogja magát!
- Úgy sem merészeli, ezek az élőlények beszariak, és féltik az életüket!
* Durva fegyvered nekifeszíted a saját torkodnak, s acélos meggyőződéssel várod, hogy mi lesz a "hanglények" reakciója furcsa gesztusodra. Vak szemeid előtt egy szélesen vigyorgó állkapocs jelenik meg, majd pillanatok múlva ismét eltűnik.
- Csak rajta... Tedd meg, mi akadályoz meg benne?
* Fegyvered továbbra is feszül vénáidnak, a penge mentén vékony sávban felserken a vér, de nem eléggé ahhoz, hogy számítson bármit is az általános egészségügyi állapotodat tekintve.
- Meg fogja csinálni bátyó, állítsd meg! 
- Dehogy, beszari!
* A döntés immáron a kezedben van, a halandóság a fejed felett remeg, a rángatózó húsmassza a lábadon, a hangok pedig mind a fejedben.

/ Én nem akadályozlak meg semmiben. Do it f*ggot /

Felhasználó profiljának megtekintése

20 Re: Küldetés- Szellemlak on Kedd Márc. 08, 2016 4:06 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Dühöm, mely szinte, már tapintható volt már-már teljesen elvette az eszemet. De bármennyire is feldühödtem, mégse ment el az (a maradék) eszem, hogy meggondolatlanul cselekedjek. Bár szavaim és tetteim minden mértékben igazak voltak, én mégse akaródzottam magamat megölni. Persze… ha csak nincs más út. Nem fogok holmi játékszer lenni más lények kezében. Nem! Engem nem rémít meg, hogy esetleg kajamaradék leszek, vagy egy bűzlő kupac. Mindössze velem ne szórakozzon senki sem. Így, hát mikor a hangok válaszoltak a fejemben feltett kérdésekre, csak morgok egyet, de sokkalta magabiztosabban nyomom torkomnak a pengét. Bár semmit sem láttam, és jóformán alig-alig érzékeltem valamit a környezetemből, és a fejem is lüktet a vérveszteségtől, határozott kézzel tartottam a fegyverem.
- Ugyan. Beleláttok a fejembe, és az ember nem tudja a gondolatait meghazudtolni! Tudjátok, hogy megteszem, ha tovább húzzátok az agyam! – válaszolom kissé idegesen – Mellesleg ha nem is vágnám el a torkom, a vérveszteség hamarosan úgyis megölne. Szóval engedjetek el, és adjátok vissza a látásom! És talán meg tudunk egyezni egy olyan alkuban, amely mindkettőnknek kedvez.
Hangom végül nyugodt volt, és határozott. Ha szavamnak nem is hittek, teljesen kitártam elmém, hogy érezni lehessen a belőlem áradó komolyságot, ezzel alátámasztva a szavaim mögötti „erőt”. Valójában nem rimánkodtam az életemért. Nem az én szokásom. Gyengébbnek minősültem, így elfogadtam volna a halált. De egy ilyen helyzetet, ahol ilyen érdekes lényekkel hozhatnék létre valamilyen érdekes, közös hasznú alkut… az minden csepp véremet megér.  Talán nem is különbözünk annyira végül is… a helyükbe én is kiélvezném minden pillanatot a fogjokkal.

Felhasználó profiljának megtekintése

21 Re: Küldetés- Szellemlak on Kedd Aug. 30, 2016 5:09 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Reag

Felhasználó profiljának megtekintése

22 Re: Küldetés- Szellemlak on Vas. Szept. 25, 2016 12:15 am

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Ideges (leginkább vértől szörcsögő) panaszkodásom, egy ideig üres csöndet követett. A húzás is abbamaradt, és úgy feküdtem ott, kimerülten, és kissé émelyegve.
- Olyan unalmas, reménykedtem benne, hogy kicsit érdekesebb lesz... Érdekes szaga volt... De nem...  - hallom meg végül ismét meg a hangot a fejembe.
~ Alkut ajánlasz, mikor semmit se tudnál adni a segítségért. Tipikus. minden felnőtt ilyen, nem? Csak magukat próbálják menteni, s nem foglalkoznak senkivel.
A szavak hallatán akaratlanul is, de felröhögök (persze amennyire a torkomban lévő vér engedi), majd egy rövid időn belül újra el is komorulok. Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment. Tekintetem zord volt és komoly, bár nem tudtam, hol vannak eme lények, de fejemből kiolvashatták gondolom az érzéseimet.
~ Valóban nem tudhatom, mit akartok… - kezdek bele - …de azt igen, hogy mit nem nyertek azzal, hogyha felfaltok! Szerintem elég nyilvánvaló, hogy nem féltem az életemet. Én alkut ajánlottam, de ti nem éltek vele. De az biztos, hogy nem fogjátok élvezeteteket nyújtani a szenvedésembe! Ha valami sikongatós, rémüldözős fickóra vágytatok... hát.... pech. – vonom meg a vállam.
- Nem érted. -szólal meg ismét egy kicsit nyugodtabban a gyermek hangja - Lehet, nem nyerünk, de nem is veszítünk! Honnan veszed, hogy bármire is szükségünk lenne, amit ajánlani tudnál?
Elmosolyodok. Bár talán kissé furán tűnhettem szám széléről folyó vércsíktól, de nem érdekeltek a részletek.
~ Nem tudom. De kéne? Már az is elég ok, hogy válaszoltok, vagyis van olyan dolog, amire vágytok, jól mondom? Egy kölcsönös haszon mindenkinek jó.
- Csak unatkozunk.  - hangzik a válasz, miközben, egy kegyetlenül kemény csapás éri a hátam, ívbe feszítve azt, kiszorítva a levegőt a tüdőmből.  - Sokkal jobb a móka, ha beszélsz. Mit tudnál adni, ami jobb, mint a móka, amit a játék okoz?
Felnyögök, ahogy a csapás utóhatásai nyomán érzem, hogy zsibbad a hátam. Homlokomon ránc „váj utat magának”, ahogy a dühöm egy pillanatra eluralkodik rajtam, de végül fújok egyet, amit azonban kisebb köhögő roham követ… de folytatom.
~ További játékszereket. – hangzik a válaszom, majd egy kis hatásszünet után folytatom - Fogalmam sincs, hogy mit kerestek itt, de van olyan érzésem, hogy nem igen tudtok innen elmenni, különben nem itt "unatkoznátok". Vagy féltek valamitől, vagy nem tudtok. És kétlem, hogy rajtam kívül olyan sűrűn járnának ide emberek. Vagy tévedek?
Egy rövid időre semmi sem történik. Néma csend (és hullaszag) uralkodik el a teremben. Látszólag szavaim gondolkodóba ejtették a lényeket és nagy valószínűség szerint, most egymással társalognak. Nem szólaltam meg. Nem mozdultam. Csak vártam… vártam mi lesz végül. A válasz azonban váratott magára, míg végül ismét meg nem hallom a hangokat. Mind a kettőt.
- Jól van.
~ Jól van. De meg kell ígérned, hogy tartod a szavad, s nem versz át minket, mert azt nem szeretnénk.
~ Adjátok vissza a szemem és a mozgásom. – felem rá rögtön - És vezessetek vissza a kijáratig. Ha van szabad szoba, ahol lepihenhetek, azt befoglalom. Ha megfelel, itt rendezem be a bázisom. Én, ellátlak titeket szórakozással, cserébe annyit várok csak el, hogy kisegítsetek némi információval. - hangom nem volt parancsoló, határozott volt, mégis óvatos.
~ Nem ezt kérdeztük. – vág közbe a hang - Megígéred, hogy betartod a szavad? A többi ezután jön csak.
Egy ideig némán fekszek átgondolva a dolgokat. Hazudhatnék is, de úgy sejtem nem tudnék. Talán van jobb módja is a szabadulásomnak, de egyelőre úgy tűnik nincs más választásom. De nem hunyászkodok meg. Így a szavaim a következők voltak:
~ Amennyiben kisegítettek nincs értelme megszegni a szavam. Beleláttok a fejembe, tudjátok, hogy nem vagyok megbízható. De a haszonért cserébe bármit betartok, ha kell.
Egy ideig csend, majd érkezik a válasz.
~Hát jól van.
Rögtön érezni kezdtem a fáradtságot és a mellkasomnak feszülő érzést, mely egész eddig a veszélyre figyelmeztetett. Nem érettem miért, de azt tudtam, hogy nem biztos, hogy jót jelent. És igazam volt. Szemem egyre nehezebb volt és éreztem, hogy legyengültem… mintha csak… elnyomna az álom. Eleinte küzdök ellene, de végül érzem, ahogy forog a világ, majd oldalamra borulva elragadt az éj.
 
Erős napsütés bántotta a szemem, mikor hunyorogva ültem fel a helyemről, hasogató fejfájással. Bár megdörzsölni szándékoztam a fejem, rögtön sziszegve kapom el a kezem, ahogy a lüktető fájdalom megrázza a testemet. Morogni kezdek, majd a kezemre réved a tekintetem, melyen alvadt vér vöröslött. Értetlenül nézek körbe keresve a nyomát, mely arra utalhat, hogy idehozta… azonban e helyett egy vörös folttal tarkított téglát pillantottam meg, mely nagy valószínűséggel a fejemre eshetett. Nem! NEM! Ez nem lehet! Nem hallucinálhattam mindent! Biztos vagyok benne, hogy ez a valóság volt! Ilyen részletes és élethű álmot nem lehet csak úgy! Ráadásul a fájdalom felkeltett volna! Nem ilyen nincs! Dühömbe talpra ugrok és a folyosó felé lépek. Nem láttam semmit, így jobb ötlet nem lévén egy kérdést „kiáltok” el.
~ Hol vagytok? - teszem fel a kérdést határozottan a fejembe.
Semmi.  Néma csönd! Ilyen nem létezik. Üvölteni támad kedvem, de mielőtt mindent átgondolhattam volna, egyszerűen csak kirontok a szobából és emlékeimre hagyatkozva indultam tovább. Próbáltam azt az utat követni, amelyet „álmomba” tettem meg, vagy legalábbis hasonlót, mert látszólag a helyszín közben teljesen megváltozott. Dühösen keresgélek vérfolt, vagy ismerős hely felé, hátha felvillan valami a fejembe és érkeznek a válaszok. De nem történt semmi… legalábbis azt hittem, hogy semmit. Ahogy egy hallsoron „vágtatnék” tovább egyszer csak megtorpanok a derengő kék fényt megpillantva. Összehúzom a szemeim és megnézem magamnak.
~ Dér lenne? Itt? Mi a franc ez?
Végül megközelítettem a hall végét, ám mielőtt túlságosan biztonságban érezném magam, hamar megidézek egy csontvázat, és élő pajzsként küldöm magam elé. Jobb ha nem kockáztatok, nem tudom mi okozhatja a fényt. Ahogy azonban amaz a szobába lépne egy kék gömb találja telibe, széttörve a csontvázat, mire én dühödten mágusra gondolva hátrébb szökkenve kitárva könyvemet, hogy felkészüljek a támadásaira, ám ekkor egy ismerősnek csengő gyerekhangot fedezek fel.
- Gyere nyugodtan, megígérted, hogy segítesz és mi is, hogy nem bántunk. – feleli a hang.

Bár dühömet nehéz volt lenyelnem, de végül egy morgást kísérve, lassan bólintok és bár leengedtem a fegyverem hegyét, szememből kiolvasható volt a szikra, mely jelezte, hogy támadok, ha esetleg engem is megtámadnának. Nem fogom hagyni magam.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.