Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 77

Nieles magánküldetések

Szer. Márc. 01, 2017 11:27 pm by Esroniel von Himmelreich

A visszajelzések alapján ezeknek elég nagy sikere volt, szóval mostantól külön topicban …

Comments: 4

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 48


You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] A Titkok Vége

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Go down  Üzenet [1 / 2 oldal]

1 [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 4:12 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
"Titkok. Ármányok. A személyiség és az egó rejtegetése mások elől. Léptek az éjszakában, alakok az árnyban. Örvénylő sötétség, a világosság teljes mértékű félése és megtagadása. Mondd csak, barátom, neked hány titkod van? "
― A Titkok Vége


  A dolgok mostanában igen csak felgyorsultak körülöttem. Minden olyan gyorsan szaladt és rohant, mint amikor egy kő pattog le a meredek hegyoldalon...s az hozza magával a lavinát is. Igazából már azt se tudom, hogy hol is kezdődött mindez, hogy mi lenne az a pont, amit abszolút kezdetként határozhatnék meg? Bár, ha nagyon megerőltetem magam, akkor ezt az időpontot a régi angyal könyvtárnál történt időszakra datálnám, ahol életemben először hallottam a Mélységiek viselt dolgairól. Ahol először találkoztam nefilimekkel, főleg egy bizonyos nefilimmel...utána már nem volt megállás. Milingen, a bánya és Jonas kísérletei, Serene közbeavatkozása. Hoshekh a fejemben. A titkok leleplezése. Crispin és Kiril. Nem is olyan sokkal utána a vámpír tornyok, a Fakó Napkelet. Még több Mélységi és bábjaik. Sötét és csúnya dolgok. A mágia torzulásaiból keletkezett lények egyre sűrűbben tűnnek fel. Förmedvények mászkálnak a nap színe alatt, és van egy olyan érzésem, hogy az ideiglenes béke, amely a két emberi királyság között köttetett - de leginkább egy feszült várakozás - hamarosan véget ér. Rossz időket élünk.
  És még is, ezen sötét időszakokban történtek jó dolgok is, meg kell vallani. Ada. Lóri, Armin. Sharlotte. Eiryn. Eva. Blue. Barátok és szerelem. Hmm...ha már a barátokat emlegetjük. Bár nem is gondoltam át, hogy merre is fogok menni, lépteim csalhatatlan módon egy igen csak jól ismert házhoz vezettek engem, ahol gyakori vendég voltam. Lenéztem a mellettem tébláboló kis dögre. Igen, őt is a jó dolgok közé sorolnám - néha napján. Máskor meg a legförtelmesebb átkok közé. Most is felnéz rám, a nyelve kilóg, és éppen bandzsít. Egy mosollyal nyugtázom erőfeszítéseit és játékosan megpaskolom a fejét, amitől a szemei helyre ugornak és a nyelvét is behúzza, de utána a füleit ingatja össze-vissza és, miután egy percig nem mozdulok, csak őt nézem, a saját farkát kezdi el kergetni, a közelben elhaladó self ifjak legnagyobb örömére, akik hangosan hahotázva mennek tovább. Hagyom, hogy Fehér Szellem még kiélvezkedje a frissen jött rivaldafényt, aztán átlépek az egyszerű kis kapun, végig haladok az ösvényen és megállok az ajtó előtt.

- Na, most aztán viselkedjél rendesen, Te mocsok. Nem akarom, hogy szívbajt hozz Lory-ra. Elég lesz az, amit én mondok neki.
  Aztán három határozott kopogással jelzem a ház asszonyának, hogy vendége érkezett. Hátam mögé rejtem a kis köszöntő ajándékomat és türelmesen várok.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 4:20 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Belealudt az olvasásba. A lábainál Angus hevert, hatalmas fejét a nő combján pihentetve, és hagyta, hogy Loreena időnként megsimogassa, máskor pedig csak ráhelyezze a tenyerét. A kopogásra ébredt fel, de mielőtt még felállhatott volna, Shauna már szaladt is az ajtóhoz.
Bolondos lány...
Gondolta fejcsóválva. A langaléta szolgálólány majdnem átesett a szőnyegen, majd gyorsan megigazította a szoknyáját és a haját mielőtt ajtót nyitott.
- Cy... Cynewulf úr. Nem számítottunk önre. - üdvözölte a férfit, miközben hálát adott Holdanyának, hogy ébenfekete bőre eltakarta az arcában lévő apró vérkapillárisok tágulását, és a pirulást ennek következtében.
- Armin úr nincs itt, Loreena úrnő a könyvtárban pihen. - magyarázta, miközben félrelépett az ajtóból, és ügyetlenül próbálta meg elvenni a férfi kabátját. Loreena a nappali ajtajából nézte mosolyogva a jelenetet egy ideig, majd úgy döntött megkegyelmez a lánynak, és a bérgyilkosnak is.
- Hagyd, innen átveszem. Csinálnál nekünk uzsonnát? - a lány bólintott, és elszaladt a konyha felé, a hercegné pedig felsóhajtott.
- Majdnem szívrohamot kapott szegény. Szerintem tetszel neki.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 4:30 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
  Amikor az ajtó nyílt, már majdnem egy napnál is fényesebb vigyort vetítettem Lory-ra...azonban nem Lory volt az, aki ajtót nyitott, hanem a szolgálólány, akinek a neve peig...öhm, Shauna, talán. Mint ha ilyet mondott volna a barátosném, de nevekkel soha se voltam jóban. Azért a kis esetlenségéért és kapkodásáért megajándékoztam egy mosollyal, és átnyújtottam neki a kabátomat, vigyázva rá, hogy a hátam mögött lévő kis tárgy ne látszódjon.
- Köszönöm szépen Shauna kedves. Igazából én se számítottam magamra ezen ajtó előtt.
  Biccentek a lánynak, majd a pont megjelenő házigazda felé fordulok. Ő is kap tőlem egy szép mosolyt, ha már ilyen könnyen tudom osztogatni ezeket mostanában, és eltűnődve figyelek a távolodó szolgálólány felé.
- Nem is tudtam, hogy ilyen népszerű vagyok a nők körében. Mondjuk ezen nem csodálkozom...
  Simítok végig a hajamon kényeskedve, próbálva a rakoncátlan tincseket valami rendszerbe állítani...teljességgel feleslegesen. Hogy a hangulatomat még jobban rombolja, Draci röhögő görcsöt kapott mellettem, aminek örömére én adtam neki egy oldalast a lábammal, ezek után inkább betrappolt, kicsit megszagolgatta Lory lábát és játékosan letámadta Angus-t.
- Ezt neked hoztam...
  Vettem végre elő a hátam mögül az ajándékomat. Egy famintájúra fújt üveget, amelyet több színből "kovácsoltak" össze és benne valami halvány fehér ital lötykölődött, majd ahogy az ablakon beáramló fény megcsillant rajta, színt kezdett váltani - volt hogy zöld, volt hogy piros.
- Csak valami egyszerű tünde itóka, legalábbis elvileg. Egy kicsit felturbóztam, hogy színes legyen...de nyugi, semmi mérgező. Legalábbis remélem.
  Húzom el a szám szélét kissé bizonytalanul, majd azon nyomban a gazda kezébe is nyomom, mielőtt még meggondolnám magam és hazavinném további vizsgálatokra. Tettem pár lépést közelebb, becsuktam magam mögött az ajtót és végre levettem a szemüvegemet, ide bent már nem kell.
- Hogy vagytok? -utaltam rá és az apróságra is, aki a hasában növekedett.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 4:40 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Felkuncogott, ahogyan a férfi beletúrt a hajába, és előadta, hogy meg sem lepi a népszerűsége. Mintha a férjét látta volna, nem véletlenül lógtak azok ketten annyit együtt. Odalépett és elvette az üvegcsét, majd beljebb invitálta Cyne-t, és magában örült, hogy cseppet sem kellett tartania a formaságokat, bevezetni a nappaliba, leültetni, teával kínálni... A bérgyilkos gyakorlatilag otthon volt.
- Köszönöm. Nagyon jól néz ki, nem is tudtam hogy vannak művészi hajlamaid.
A nappaliban letette a kis asztalra az üveget, majd az italosszekrényhez lépett, hogy kivegyen belőle két ideillő kristálypoharat. A szekréynben lévő konyak még félig televolt, de voltak ott különböző likőrök és gyomorkeserűk is, tele üvegekkel, amik megúszták az elmúlt évek viszontagságait. Armin ajándékba kapta őket, de annyira utálta az ízüket, hogy még a megivásukra sem vetemedett.
Letette Cyne elé az egyik poharat.
- Mi... Jól vagyunk, azt hiszem. Egyszerre vagyok gyenge, és mégis soha nem voltam erősebb. - mosolygott rá a bérgyilkosra. - Az Átok egyelőre úgy tűnik nem jelent problémát, bár nem vagyok benne biztos hogy nincs összefüggésben azzal, hogy reggel találtam egy ősz hajszálat, idenézz!
Hegyes füle mögül kihúzott egy tincset és valóban, a rozsdavörös szálak között ott virított egyetlen, erős hófehér hajszál. Arra gondolt először, hogy kitépi, de valahogy mégis ott hagyta, ha netán sötét tündévé válna nem akart még meg is kopaszodni. Töltött az üvegből, majd maga elé vette a poharat.
- Armin olyan két óra múlva jön, de ha gondolod addig szívesen elszórakoztatlak.

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 4:51 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
A kuncogásra csak egy féloldalas, laza vigyorral válaszoltam, ami nagyjából az "I'm sexy and I know it" nonverbális megfelelője volt. Követtem a cimborámat az asztalhoz és kényelembe helyeztem magam, épp hogy csak megállva, hogy ne pakoljam patáimat a bútorra, és dobjam le az ingemet, ahogy otthon szoktam. Azért ENNYIRE nem vagyok otthonos náluk, meg Lory-t se akarom sokkolni a látvánnyal. Eltűnődve figyeltem ,ahogy kinyitja a szekrényt és a szemem nagyra tágult a jó kis piák látványától. Azt hiszem, hogy tudom, hol kell legközelebb keresnem őket. Lory, most elárultad a háztartásod legnagyobb titkát. Na de, vágjunk jó és angyali és ártatlan pofikát, ahogy meghozza nekem a poharat. Egyelőre nem nyúltam az ital után, csak fészkelődtem egy kicsit, hogy a hátamnak kényelmesebb pózt találjak. Már megint belenyilallt derekamba a fájdalom, hogy a fene enné meg!
- Örülök, hogy így érzed. Akkor remélhetőleg a gyerkőc is erőteljes lesz! Kész meghódítani egész Veronia-t. Rettegjetek, óh rettegjetek gaz latorok! A Wildwind-Fairlight gyerkőc nemsokára megérkezik!
Gesztikuláltam erőteljes, színpadias mozdulatokkal és grimaszokkal, és egy kis vigyorral a végén, hogy nehogy megsértődjön Loreena, és azt higgye, hogy gúnyolódok. Amint a hajára terelődött a téma, közelebb hajoltam és hümmögve vizsgáltam az őszülő hajszálat.
- Ez nem ér, én akartam előbb megőszülni...már mint, ha egyáltalán látszana rajtam. De várj, most elképzeltelek olyan fehér hajjal, mint Armin-é vagy enyém. A végén még tényleg egy igazi kis self hercegnő leszel.
Dőlök hátra ismét, most már én is a pohárért nyúlva.
- Áh, most úgy sincs semmi, amit vele akarnék megbeszélni. Vagy is hát, majd vele is. De figyelj , drága barátom, mennyire van gyomrod most teljesen komoly beszélgetésekhez?

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 5:02 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Elmosolyodott, ahogy elképzelte, hogy a gyereke majd meghódítja a világot, és kicsit olyan érzése volt, hogy Cynewulf jobban várja azt a Failight baby-t mint ő maga... Még mindig nem ébredtek fel rendesen az anyai ösztönei, még mindig csak egy idegen kis betolakodónak, apró parazitának érezte a benne növekvő magzatot, de reménykedett benne, hogy idővel majd elkezdi érezni az apró szívverését, a pici lábait ahogy rúgnak, és akkor majd megszereti. Ezeket a gondolatokat viszont soha nem vallotta volna be senkinek, hiszem milyen anyának nézték volna akkor?
- Jó lenne igazi sötét tünde hercegnőnek lenni. Bár nem hiszem, hogy ekkora szerencsém lesz. Te pedig örülhetnél, hogy nem fog látszódni az őszülés, és örökfiatal maradhatsz, ameddig el nem visz valami! - öltött rá nyelvet,majd beleivott az italba, amit Cyne hozott, noha legszívesebben csak nézegette volna a folyamatosan változó ékkő-színeket. Az ital édes volt, de nem gejl, selymes, ahogy a torkára folyt. A férfi felvetésére pedig meglepetten húzta fel a szemöldökét.
- Küldessek doktorért? Azt kell feltételezzem, hogy ha teljesen komolyan akarsz beszélgetni akkor beteg vagy... - ismét ivott a pohárból.- Na jól van, viccet félretéve. Ha nyomja valami a lelked, itt vagyok hogy meghallgassalak. Mindenkinek kell valaki, nem igaz? - mosolygott rá. Egyszer Egan Foley holdpap azt mondta neki, hogy valamiért látja, hogy mások szeretnek neki elmondani dolgokat, és minél több zárkózott, törött lélekkel talákozott annál inkább kezdett megbizonyosodni ő is ezen képességéről. Először Armin, majd Norven Kather, még Amelie királynő is, most pedig Cyne... Talán tényleg lehetett ebben valami, még ha nem is értette az okokat.

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 5:11 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
- Azt mondják, hogy olyan idős vagy, amilyennek gondolod magad. Akkor én ezek szerint valahol egy négy éves szintjén lebegek...
Válaszoltam a felvetésre és nyelvöltésre nyelvöltéssel és némi bandzsitással válaszoltam, amitől Dracon köhögni kezdett. Jól van na, tudom hogy Őt utánoztam le, de eléggé jó tanácsot adott. Egy kicsit vártam, míg a szemeim maguktól helyre rázódnak és a komoly témákra tereltük a szót. Amíg Lory beszélt, belekortyoltam az italba, és nem is tudom, hogy milyen ízre számítottam. Egészen jó íze volt, igazából eléggé...kultúrált és "nemesi" italnak tűnt. Olyannak, ami egy igazi hercegi pár gyűjteményébe illik. Örülök, hogy rábeszélt engem az az iszákos tünde még Zephyrantes-ben.
- Tudok én komoly is lenni, ha akarok, bár ritkán szánom rá magam ilyen szörnyűségre. Nem igazán arról van szó, hogy valami nyomja a lelkemet...
Kis szünetet tartok és élvezem egy kicsit az ital ízét a számban, mielőtt lenyelném, majd visszarakom a poharat az asztalra.
- Figyelj, ugyebár amióta ismerjük egymást, Cynewulf-ként mutatkoztam be. Mert...ez volt az igazság. Vagy egy része. Vagy egyik része sem. Nehéz ezt megfogalmazni. De aztán össze futottam egy Mélységivel és minden megváltozott. Úgy gondoltam, hogy ideje másodszorra is bemutatkozni neked.
Felálltam az asztaltól, mélyen meghajoltam a tünde nő előtt és a kezemet nyújtottam neki.
- Hadd mutatkozzam be, Crispin Shadowbane vagyok...a nem túl normális Shadowbane família egyenes ági leszármazottja, Crowne Shadowbane és Miranda Darkleaf fia...

Felhasználó profiljának megtekintése

8 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 5:21 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Egy vigyorral nyugtázta Cyne gyerekességét. Közben Angus felmászott melé a kanapéra, hogy elfoglalja a korábbi helyét, miközben a sötét tünde belefogott a mondandójába. Soha egy percig nem gondolta, hogy a Cynewulf lett volna a rendes neve, ahhoz túlságosan menőn hangzott, és a magányos farkas üzenetét hordozta magában, mindennek a tetejében pedig a bérgyilkosok amúgy is szerették a művészneveket. Az ok, amiért sose kérdezte, hogy hogyan hívják valójában az csupán az volt, hogy egyrészt úgy gondolta illik a férfihez ez a név, másrészt meg mert megszokta.
A bevezető viszont több kérdést vetett fel, mint amennyit hirtelen megválaszolt. Mi az, hogy eddig azt hitte? Nem is művésznév volt? És milyen mélységi? De hagyta, hogy a másik befejezze... Legalábbis szerette volna hagyni. Amikor azonban Crispin Shadowbane végül bemutatkozott, ajka széles vigyorra húzódott. Alig bírta ki, hogy ne röhögje el magát, legalább addig ne, ameddig meg nem rázza a másik kezét.
- Nos... - kezdte a kitörni készülő nevetéssel harcolva.- Tökéletesen megértem, hogy ehelyett inkább álnevet használsz...
Az egész ügy nagyon crispy. Mint egy jól átsült bacon...

A nevetés apró darabokban buggyant ki belőle, miközben mindezt végigmondta. A kézrázás után visszaült a helyére.
- Jól kicsesztek veled a szüleid Ropi. És most te is kicsesztél magaddal, hogy ekkora fegyvert adtál a kezembe.
Hirtelen annyi szóvicc és ugratás jutott eszébe, hogy egy kezén meg sem tudta volna őket számolni. A Shadowbane családról viszont nem hallott, így csak elraktározta, hogy végülis Cyne mostmár beszél a családjáról, ami mindenképp nagy lépés volt.
- Miért pont most mondod ezt el nekem? Tudod jól, hogy teljesen elfogadunk téged akárhogy is hívd magad.

Felhasználó profiljának megtekintése

9 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 5:31 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Igyekeztem fapofát vágni az egész helyzethez, és hagytam, hogy Lory kiszórakozza magát...és kiröhögje...és röhögje...és kacagja. Én tényleg igyekeztem fapofát vágni az egészhez, még gyakoroltam is. A végére már átcsapott az "Are you kiddin' me?" beállásra.
- Örülök, hogy legalább neked tetszett, Szeles hölgyeményem. És ígérem, hogy legközelebb ilyen fegyvereket nem adok a kezedbe. Kegyetlenül jól tudod őket használni és nyilaid soha sem tévesztenek célt.
Mosolyodok el, ahogy átragad rám a lány jó kedve. Igazából nem sértődtem be rajta és legalább megtudtam, hogy mások hogy reagálnak erre a névre. A szópoénok vagy inkább névpoénok áradatára viszont tényleg nem számítottam. De végül a hullámok csak elcsitultak és ismét komolyan tudtunk egymással beszélgetni, bár valószínűleg nemsokára ismét előkerül valami. A szám szegletében bújkáló mosolyt nem tudtam mondjuk eltüntetni.
- Óh, tudom, hogy elfogadtok, de úgy éreztem, hogy nem árt, ha tudjátok, hogy ki vagyok valójában. Már ha én is nem rég tudtam meg mindezt. Óh, és van még valami, amit nem rég tudtam meg. Igazából jó sok dolog. Ha már így a nagy témáknál járunk...emlékszel, tudom, hogy emlékszel, hogy említettem neked, van egy párom, akiről egész eddig soha sem beszéltem neked. Mindig kerültem a témát. Mint kiderült, ismered Te is őt, sőt, az elbeszélései alapján eléggé jól. És...nem tudom, hogy ezt neked kéne tudnod, de azt is elárulta ez a szépséges hölgy, hogy találkoztatok Azrael-lel és hogy a kardot hajkúrásszátok, meg Esroniel-re acsarogtok. Úgy hogy van egy olyan érzésem, Lory, hogy ki fogjuk tölteni azt a két órát, amíg Armin meg nem érkezik.
Dőlök hátra a kanapén, menet közben felkapva az asztalról a poharat és vártam a barátosném reakcióját. Azt hiszem, hogy nem finomkodok, mindent egyszerre zúdítok rá.

Felhasználó profiljának megtekintése

10 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 5:41 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
A férfi riposztjára csúpán csak büszként hátradobta a haját és harminckét fogad vigyort villantott rá.
- Ne félj nekem is adogatnak beceneveket, és meg kell mondjam a Lórit kedvelem a legkevésbé. Szóval ha én papagáj vagyok, akkor te pedig Crispy. A nyilaim csupán a válasz a te támadásodra. - dőlt hátra, majd a bérgyilkos újabb fejezetbe kezd, és végre igazán felcsillan a szeme. Cyne nagyon megtartotta magának eddig a szerelmi életét, és sejtette, hogy valami komoly dolog volt azt ügyben, de amit a másik elétárt arra egyáltalán nem számított.
Félrenyelte az alkoholt, és elfogta a köhögőroham.
Hogyan...? Honnan...?
Ezek persze mind hülye kérdések voltak, biztos volt benne, hogy Ada tárta Cyne elé a helyzetet annak teljes mezítelen valójában. Persze abban megállapodtak, hogy segítségre elsz szükségük, de abban nem, hogy a félangyal annak mondja el, akinek akarja. Ő csak Arminnak beszélt a dologról, azt is úgy, hogy előtte megbeszélte a lánnyal, hogy el fogja mondani. De ami még jobban meglepte, hogy erre a párosításra számított a legkevésbé.
- Nem gondoltam volna, hogy pont ő az eseted... - nyögte, amikor végre levegőhöz jutott. Felpattant és elkezdett fel alá járkálni. Végtelenül frusztrált lett hirtelen, de nem is értette miért. Armin után valószínűleg Cyne-nak is elmondta volna a dolgokat idővel, de ez a szembesítés nem tetszett nekik. Felhajtotta a pohara maradékát, és újra töltött magának.
- De legalább kezdem érteni, mire megy ki ez a beszélgetés.

Felhasználó profiljának megtekintése

11 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 6:54 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
CSak figyeltem Lóri...akarom mondani, Lory reakcióit. Egészen addig nem említette, hogy az előző verzió idegesítené őt, de most meg fejben kell tartanom, hogy ezt többé ne használjam előtte, hisz a végén még tényleg céltáblának fog használni, ami egészen rosszat tenne az egészségemnek. Amire nem számítottam hogy ilyen erős reakciókat fog kiváltani belőle. Dracon felkapta a fejét és abba hagyta az egyik bútor piszkálását, ami eddig lekötötte és furcsálkodva figyelte a köhögő nőt, aztán vállat vont és folytatta tovább a szagolgatást és a nyalogatást...az nem egy tálaló szekrény? Na mindegy, biztos hogy jó íze van.
- Hidd el, én se gondoltam volna, hogy valaha egy félangyalba leszek szerelmes. Igazából az egész teljesen hirtelen történt, és ... hát, a mi szerelmi életünk nem olyan stabil, mint a tiétek Armin-nal. De majd...majd valamit kitalálunk.
Nem tudom, hogy mi idegesítette fel annyira Lory-t. Már mint valószínűleg nem annyira durván nagy sértés, hogy egy nefilimmel jöttem össze. Valószínűleg inkább az, ami utána jött. Az egész Azrael-es , Niel-es kardos akármi téma. Hát igen, lehet, hogy nem kellett volna rögtön mindent egyből hozzá vágni.
- Lory, amire ez a beszélgetés ki megy, az nem ez az egész Azrael-es ügy. Amire kimegy, az az, hogy megrémisztettetek mind ketten. Nem tudom, hogy keveredtetek bele ebbe az ügybe és tudom, hogy erős nők vagytok, tudtok vigyázni magatokra, jobban mint én saját magamra, ez biztos. De nem is csak ez. Az egész beszélgetés egy kicsit félre csúszott, az én hibámból. Nem akartalak ennyire sokkolni és Ada felemlítése után nem kellett volna előhoznom a közös történeteteket, amiről keveset tudok. Csak mostanában...eléggé sok minden történt velem. Az igazi múltam megismerése, annak realizálása, hogy iszonyatosan erős dögök tevékenykednek Veronia szerte. Már mint, csak gondolj bele a Fakó Napkeletre. Vagy bármire, ami mostanában történt. Az egész hely egy rémálommá változott. Én...csupán aggódom értetek.

Felhasználó profiljának megtekintése

12 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 7:03 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Cyne próbálta megnyugtatni, de ez csak még jobban idegesítette. Az egy dolog volt, hogy még mindig nehezn fért a fejébe ez az egész Ada-Cyne dolog, bár a legtöbb ember arról álmodozik, hogy ha egyszer bemutatja egymásnak a barátait, akkor azok jól kijönnek majd, és tlaán jöhetnek a páros randik és ilyesmik... De ez a tény messze eltörpült amellett, hogy a félangyal ennyire kiadta őt a megkérdezése nélkül.
Mindenkivel sokminden történt, Cyne-nal is, velük is, az egész világ a feje tetejére állt, és egy ilyen kaotikus időszakba készült éppen gyereket szülni. Több volt mint elég. Végighallgatta a bérgyilkost, de amikor malachittekintetét ráemelte szinte kicsaptak belőle a benne rejtőző villámok.
- Igen. Veronia egy rémálom. A rémségek börtöne több tízezer éve, de akik ezen a földön élnek jobb, ha nem is tudnak róla. Ez mindig így volt, mindig is így lesz. - a hangja szinte remegett. - Aggódsz értünk? Helyes. Aggódj Adáért, mert ha legközelebb meglátom megkopasztom a szárnyait.
Próbált lenyugodni, de nagyon nehéz volt. Igyekezett nagy levegőket venni, lassabban inni, és elhitetni saját magával, hogy valójában nem változott semmi.
- Magadról akartál beszélni. hogy jöttél rá, hogy ki vagy és hogyhogy nem tudtad eddig? Nekem legalábbis úgy tűnt, hogy tisztában vagy azzal mi történt veled, és mik a céljaid például a nekromantával, aki megölte apád.
Terelte el a témát, és ez kezdetnek egész jó volt, hadd beszéljen csak Cyne magáról, és addig neki is lesz ideje rendeznie a sorait.

Felhasználó profiljának megtekintése

13 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 7:17 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Azt hiszem...hogy egy kicsit...elszúrtam? Hát, legalább jó, hogy azon nem akadt ki, amiért összejöttem Ada-val. És azon sem, hogy féltem őket. Azon már annál inkább, hogy Ada elmondta ezt nekem? Ezt az egészet én nem értem. Azt hittem, hogy megegyeztek ebben a témában, vagy hogy...nem is tudom, próbálnak minél több segítséget össze kaparni? Lory nem mondta el senkinek sem azt, amin keresztül mentek? Még Armin-nak sem?
- Miért, Te nem mondtad el senkinek sem?
Bököm ki a kérdést...aztán inkább sodródok tovább az árral. Ideges nővel nem veszekszünk. Nagyon veszélyessé és kiszámíthatatlanná vállnak ilyenkor. Mint egy természeti csapás, csak többszörös erővel. Szinte láttam gyülekezni a viharfelhőket magam körül, és az égből, mint valami hatalmas alak, Lory tornyosult felém. Inkább vágjatok hozzám három Mélységit, legyetek szívesek, még az is bíztatóbb látvány, mint egy feldühödött Loreena. Én anyut akarom! Ja nem, Ő halott.Mindegy, csak...valaki, segítsen, lééécci! Áh, mentőkötél! Mentő téma. Igen, beszéljek csak magamról. Jó ötlet. Határozottan jó. Az menni fog. Huh, köszike a tippért!
- Na, hogy hogy hogy nem tudtam eddig? Három hogy egymás után...? Na mindegy. Szóval, elmeséltem neked a szegény self fiú történetét, akinek a testvére meghalt, aztán négy évre rá az apja is eltűnt, Ő meg elmenekült otthonról, elhagyva az anyját is, aztán lecsapták, jött egy Aelfsige nevezetű ürge, Ő befogadta és egy kis tudathasadása lett. Na igen...szép sztori, csak hazugság. A szerető apa egy undorító mocskos féreg volt, aki kínozta a gyerekeket. Szóval, nem is olyan rég egy kis falucskában jártam, aminek Millingen, vagy mi a frász a neve. És ott összefutottam egy Mélységivel, meg a szolgájával. A mélységi belepiszkált a fejembe, és kimondta az igazi nevemet, amit nem is olyan rég megosztottam veled, vidám perceket okozva. Amint kiejtette a nevemet...emlékezni kezdtem. A gyerekkoromra. A horrorra. Az apámra, aki egy igazi szemét volt, aki miatt Kristen is meghalt. Amikor Ő eltűnt 14 éves koromban, nem azért rohantam el, hogy bosszút álljak rajta...hanem hogy örömtáncot járjak a holttestén. Aztán amikor Aelfsige lecsapott, a testvérem - ja, mert azom is van - egy mentális gátat épített az elmém köré, és megváltoztatta a múltamat, amit előadtam nektek. A testvérem...hát Ő az, akit Shea-ként ismertem, de valójában Kiril. Eléggé nyakatekert, nem igaz?

Felhasználó profiljának megtekintése

14 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 7:27 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
A férfi kérdésére lehunyta a szemét.
- Arminnak elmondtam, mert egy idő után kegyetlenség volt, hogy nem tudja mitől kerültem olyan állapotba... Nos amilyenben te is láthattál néhányszor. De én még azelőtt elmondtam Adának, hogy el fogom neki mondani, mielőtt megtettem volna. Megegyeztünk, hogy segítségre van szükségünk, de nem gondoltam volna, hogy ő körbemegy és elkezdi kitálalni a sztorit mindenkinek. Most fogalmam sincs, hogy ki az aki tudja már, és hogy azok nem árulnak-e el minket. Dél így is a fejemet akarja az ügy miatt, még nem tudom, hogy a nyakamon-e, egy csoport démon is akar valamit, és sosem tudhatjuk ki dolgozik Esronielnek... Sőt, még te is bármikor nekem támadhatnál az éjgyilokkal, aggódva, hogy esetleg kultista vagyok.
Nézett vissza nagyon komolyan a férfira. Lassan visszaült a kanapéra, amikor a bérgyilkos nekikezdett a saját történetének. Meg kellett erőltetnie az elméjét, hogy felfogja, amiről a másik beszélt. Emlékezett a történetre, amit Crispy akkor a kocsmában elmesélt neki, de úgy tűnt a valóság még ennél is sokkal szörnyűbb volt.
- Nem mondom, hogy teljesen értem. Hogy került a testvéred a fejedbe? És persze ami még fontosabb, mit fgosz tenni így, hogy tudod az igazságot magadról?

Felhasználó profiljának megtekintése

15 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 7:37 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Lory magyarázata valamennyire megvilágította azt, hogy miért is háborodott fel ennyire azon, hogy Ada elmondta nekem. Ebbe bele se gondoltam...ugyanakkor fájt, hogy Lory szerint én bárkinek tovább adnám a titkukat, már mint azokon kívül, akik már amúgy is tudják, és hogy megtámadnám őt. Ez sokkal mélyebbre vágott, mint az, ha felpofozott volna, vagy rám támad, vagy nem is tudom én, hogy mi.
- Kösz, hogy ennyire nagyra tartasz engem, hogy rögtön "mindenki" lettem. Nem hinném, hogy másnak elmondta volna és nekem is csak eléggé nehezen. De akkor úgy voltunk, hogy könnyen meghalhatunk és azt akarta, hogy ha Ő meghal, legyen, aki tovább viszi a küldetést. Épp egy szép kis lebegő vámpírtoronnyal néztünk szembe, amiről csak annyit tudtunk akkoriban, hogy valószínűleg egy Mélységi erejét használják minderre. Értsd meg őt, még ha most nem is tudsz megbocsájtani neki: azért mondta el, mert úgy érezte, hogy el kell mondania, mert megbízhat bennem. És hidd el, hogy soha nem támadnék neked Lory....de kösz a bizalmat.
Sóhajtok egy hatalmasat. És jött az élettörténetem, a hazugságok leleplezése, a titkok vége. Jobban belegondolva, még számomra is iszonyatosan kusza volt ez az egész, főleg egy olyan valaki számára, aki most először hallja a történetet. Soha se volt egy túl jó mesélő, azt meg kell hagyni.
- Azok alapján, amire Kiril emlékszik, és amit elmondott nekem...elvileg már halott volt. Nem emlékszik pontosan az esetekre, csak az érzelmek maradtak meg benne és a hasadás. Szóval ha jól sikerült rekonstruálnunk az esetet, halva született és az apánk valahogy megpróbálta őt feltámasztani, azonban az egész félresikeredett és Ő ketté szakadt. Kristen-be és belém "költözött" egy-egy darabja. Hogy mit fogok tenni? Van egy sejtésem, hogy ki az a nekromanta, aki "végzett" az apámmal...és lakolni fog minden egyes kis bűnéért. Fájdalmasan...és lassan.
Az érzelmek elragadtak, ahogy vissza gondoltam a gyerekkoromra és a sejtésre, hogy a neci illetve apám egy és ugyanaz a személyiség, és ismét elragadott magával a belül lakozó sötétség, ami szépen lassan elkezdett megőrjíteni. Ami miatt párszor az őrület határára sodródtam a vámpír toronyban is. A hangom elmélyült, szinte érezni lehetett belőle a haragot, s kezem ökölbe szorult, mint ha készülnék lecsapni az ellenségemre. Draci ébresztett fel, ahogy az ölembe ugrott és keményen lefejelte a mellkasomat. Nagyokat pislogva néztem rá.
- Megint elragadott...?

Felhasználó profiljának megtekintése

16 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 7:49 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Nem aakrta megsérteni Crispy-t. Valóban nem ismerte a körülményeket, és biztos volt abban, hogy idővel lenyugszik, és minden más megvilágításba fog majd kerülni, amikor pedig eljön az ideje ki fog derülni, kiben bízhat. A bérgyilkos legalább annyit elért, hogy egy kicsit elszégyellje magát, de abban viszont ő sem lehetett biztos, hogy Ada nem beszélt másnak.
- Elmondtam volna neked én is idővel. Nem akartalak megsérteni és nem arról van szó, hogy benned nem bízok. De nézz mélyen magadba és mondd azt, hogy ha kultista lennék, ha még mindig bennem lenne Azrael egy darabja amivel bármikor átvehetné felettem az irányítást, akkor sem támadnál nekem. Csak mert bennem volt. Ada pedig még mindig egy időzített varázslat, ami bármikor berobbanhat.
Azt akarta, hogy Crispy megértse őt is, ahelyett, hogy védi a nőt akibe beleszeretett, és ahelyett, hogy magára veszi az egészet. Ha pedig már titkokról volt szó, hadd tudja az egészet. Tudta, hogy a férfi gyűlöli a mélységieket és a kultistáikat, ő pedig túl közel volt a tűzhöz.
- Ezek szerint, ez nem változott. - válaszolt mikor a férfi kifejtette végül a céljait. Eddig a nekromantát akarta megbüntetni az apja haláláért, most az apját mindazért, amit a családjával tett. Újra töltött a poharakba, mindkettőbe.
- Sajnálom, ami veled, és a testvéreiddel történt. Remélem tudod, hogy akár az apád ellen harcolsz, akár egy távoli nekromantával, a mi oldalunkról nem változott semmi. Ha akarod még a neved is maradhat Cyne.
Hátradőlt, és a viharfelhők láthatóan kezdtek eloszlani, ahogyan kezdte magát túltenni az újdonságokon. Vajon minden ilyen lenne, ha az emberek és tündék leplezetlenül és őszintén beszélnének egymással mindenről?

Felhasználó profiljának megtekintése

17 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 8:03 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
- Na várj...hogy micsoda? Azrael...na várj, Ő is Bukott? Ada ezt eddig nem mondta nekem...
Most rajtam volt a sor, hogy idegeskedjek egy kicsit, de hamar úrrá lettem magamon. Van még bőven, amivel idegesíthetem magamat. De ez akkor is aggasztó volt, és eléggé fájó realizáció, hogy a páromban még mindig van egy darab Mélységi. Ahogy Lory-ban is volt. MIBE KEVEREDTETEK CSAJOK!? El se tudom képzelni, hogy mi volt ez az egész történet, Ada nem nagyon fejtette ki, csak inkább a jövő beli terveket ecseteltük, a múltat igyekeztünk felejteni.
- Csak akkor támadnék neked, ha bárki mást fenyegetnél. Maximum lecsapnálak, és elvinnélek a pápa elé is felőem, max kinyírok mindenkit, aki az utamba áll, hogy űzze ki belőled azt az izét. Vagy lehívom az égből azt a kaporszakállú valamit, hogy csinálja helyre azt, amit elrontott. Megölni nem ölnélek...de ha kell, hónapokig folyamatosan lecsapnálak, amint felkelsz, míg ki nem szedjük belőled...a francba, Azy is Mélyseggi? És a kard...áh, tudod, inkább ne is beszéljünk erről.
Ez a beszélgetés határozottan kezdett nagyon is ijesztő lenni. Tényleg rossz ötlet volt ezt felhozni. Na de vissza a családi témákra.
- Jobban örülnék a Cyne-nak. Nem tetszik az igazi nevem és mindaz, ami hozzá kapcsolódik. Meg hát...a Farkasok menőbbek, mint valami Árnyvész, vagy ilyesmi. De tudod...azt hiszem, hogy most én is azért szakítom a nyakadba mindezt, amiért egy kedves leányzó tette velem ugyanezt nem is olyan régen: mert lassan útnak indulok. Nem tudom hogy még mikor, de utána járok annak, hogy mi az igazság az egész énemmel és múltammal és jövőmmel kapcsolatban. Addig nem nyugszok, míg az ügy végére nem járok.
Újra töltöttem a poharat, ami mágikus módon kiürült menet közben és kapásból lehúztam a felét, nem érdekelt már a kóstolgatás meg az illedelmes ivási metódus.
- Amúgy meg...azóta nem beszéltünk a témáról, amióta közösen kiderítettük, hogy terhes vagy. Tudni már, hogy fiú lesz-e vagy lány? Bocs, hogy ezen kérdés előtt ennyire felzaklattalak és talán ezzel kellett volna kezdeni mondjuk...

Felhasználó profiljának megtekintése

18 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 8:13 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Úgy tűnt Ada csak a lényegi dolgokat nem mondta el a férfinak, és szinte már meg sem lepte a reakciója. Állát az ökélre támasztotta.
- Igen, ő is az. Elbukott mert segíteni akart az embereken, mikor az Úr azt mondta hagyja őket a sorsukra. A világ nem fekete és fehér. De ne aggódj megoldottam a kultista helyzetet, és rendben, zárjuk is le a témát. - közölte rezignáltan. Nem tudta, hogy Cyne nem tudja feldolgozni, nem akarja feldolgozni, vagy úgy döntött, hogy hiába tudja az igazságot, magára hagyja vele őket. Ugyanis arról még nem volt szó, hogy mit akar nekik segíteni, vagy hogyan. Mindenesetre tényleg nem folytatta a témát, mert talán mindegy is volt. Ez az ő ügye volt és Adáé, valójában nem kellett hogy bárki más belekeveredjen. Mindenkinek megvolt a maga útja, vagy a maga keresztje, ahogyan a keresztények mondták, és a bérgyilkosé a saját családja és a saját múltja volt az.
- Akkor maradsz Cynewulf. Ezzel legalább nem fognak körberöhögni... Remélem megleled a válaszokat, és tisztán kezdhetsz új életet, vagy folytathatod a mostanit.
A kérdés és a témaváltás viszont meglepte. A nyomasztó hangulatba, ami rájuk telepedett cseppet sem illett a gyerek téma.
- Nem tudni. És ameddig meg nem született nincs is módja, hogy kiderüljön, de nem bánom. Kisherceg vagy kishercegnő, mármelyiknek örülni fogunk. Ha viszont együttmaradsz Adával... Ez azt jelenti hogy ő lesz a gyerekem holdanyja? - kérdezte miközben újabbat kortyolt a fehér löttyből.

Felhasználó profiljának megtekintése

19 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 8:29 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
  Örülök, hogy egy időre elnapoltuk a témát. Lesz bőven min elgondolkoznom és aggódnom a közel jövőben. Egy biztos, hogy rövidesen látogatóba kell mennem valamelyik nagy könyvtárba, ahol talán válaszokat kapok és részletesebb leírást arról, hogy mik is teljes valójukban ezek a Mélységiek, a Bukottak és hogy hogyan lehet velük elbánni. Állítólag egyet már sikerült elintézni, legalábbis ezt regélték és mint ha Himmelreich név is szerepelt volna benne. Ennek is utána kell járnom. És amint minden kellő információ birtokában vagyok, ismét elővesszük a témát. Mert azt nem hagyhatom, hogy ilyen lények szabadon mászkáljanak, még ha sok esélyem nincs is ellenük. Mert vannak, akik fontosak nekem, és mindent megtennék értük. És mert nem akarom, hogy Lory és Ada és talán Armin csak így édes hármasban nézzenek szembe a fenyegetéssel. Az, hogy Ada mit mondott el nekem és mit nem, és hogy miket tudtam meg most Lory-tól, nem fakasztott éppenséggel jó kedvre, de meg tudom érteni azt, hogy ilyen részleteket nem árult el nekem. Én se lennék túl büszke rá és nem kötném senkinek sem az orrára, hogy egy ilyen dög megszállt engem. De aggódtam, igenis aggódtam, hogy ennek milyen következményei lehetnek. Reméltem, hogy amint Lory-ék elhatározásra jutnak, hogy mit is kezdenek ezzel az egésszel, szólnak nekem. Mert ott van a helyem, a barátaim oldalán, még ha ez is lesz az utolsó tettem ebben a gyarló világban.
- Komolyan ilyen nevetséges nevet adtak nekem a szüleim? Már csak ezért megérdemelné a drága apukám, hogy megkínozzam egy kicsit. Új életet nem fogok kezdeni, csak folytatom ezt. Túlságosan is megszoktam és túlságosan is lusta vagyok újba kezdeni. Meg hát...az új élettel új személyiség járna és talán neked is hiányozna az agyhalott, nem túl komoly, enyhén iszákos self bérgyilkos fiacskád, mamukám.
  Aztán a témát áttereltem, hogy a nyomasztó hangulat felhőit is elűzzük...és mert ez a téma igen csak érdekelt engem.
- Hát, nem tudom, hogy a "hold anya" kifejezés és koncepció illene-e rá. Már mint, elviekben az lenne. Gyakorlatban viszont...fogalmam sincs, hogy egy nefilim lehetne-e hold anyuci és hogy a titulust alapból megkapná-e. Majd beszélünk erről vele, amint végre ismét összefutunk és több időnk lesz egymásra. S mondd csak, Armin hogy fogadta a hírt?

Felhasználó profiljának megtekintése

20 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 8:48 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Elmosolyodott azon, hogy Cyne remélte neki is hiányozna.Persze hogy hiányzott volna neki, és bár nem az a fajta barát volt, akit a feleségek általában kedvelni szoktak, mégis úgy érezte, hogy a bérgyilkos feldobta a mindennapjaikat. Ráadásul kellett nekik is egy bizalmas, aki úgy tűnt még jobban benne volt a körben, mint eddig sejtette.
- Megértem miért fontos ez. Le kell zárnod azt a szörnyű múltat, meg kell tenned. Tudunk valamiben segíteni? Tudod, hogy szinte akármit kérhetsz tőlünk, ha kell még el is kísérünk. - nézett a másikra nagyon komolyan. Korábban azt mondta, hogy ők hárman egy család, ha a baba megszüleik ők négyen lesznek egy család, ha Ada és Cyne együttmaradnak akkor öten... A lényeg az volt, hogy Loreena úgy érezte akármi történjék, összetartoztak.
- Én sem tudom megkaphatja-e... Vagy hogy egyáltalán elfogadhatja-e, a félangyalok hite még a keresztényekénél is furcsább a rengeteg ősi szokással. Olvastam a bibliájukat, de meg sem kísérltem megérteni. Apropó... neked is el kéne, ha már olyasmire adtad a fejed, hogy egy félangyalnak udvarolsz. Ada legalább beszél az anyanyelveden. - mondta, majd átsétált a könyvtárba, hogy megkeresse azt a bizonyos német nyelvű bibliát, amit Sigrún von Himmelreich adott neki. Nem volt nehéz feladat, elég súlyos és terebélyes olvasmány volt ahhoz, hogy a polc nagyrészét elfoglalja. Levette és a sötét tünde kezébe nyomta.
- Neked főleg az első fele lesz releváns. Nem azért adom, hogy higgy is benne, én sem hiszek, azért adom, hogy jobban megértsd a gondolkodását.
El se kellett mondania a másiknak, hogy ez nehéz feladat-e, egyszerűen biztos volt benne, hogy az, és hogy rengeteg a surlódás.
- Armin nagyon örült. - válaszolt a korábbi kérdésre.- Nagyon régóta vágytunk már gyermekre, így majd kiugrott a bőréből bár aggódik is. Az átok rám is veszélyes, de olyanról is hallottunk, hogy a tünde test kivetette magából az átkozott gyermeket. Szóval most várunk, és imádkozunk, mást nem tehetünk. - tenyerét a hasára helyezte, próbálta tudatosítani magában, hogy nincs egyedül. Lassan, szelíden elmosolyodott.- De már nagyon várjuk. Armin asztalost keres, aki megcsinálja a bölcsőt amit megálmodott, én azon gondolkozom vajon mi lesz a kedvenc játéka.

Felhasználó profiljának megtekintése

21 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 9:04 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Örülök, hogy Lory megértette mit miért kell megtennem. És miért ne értette volna meg? Neki is meg voltak a családi problémái, a maga súrlódásai nem csak családon belül, de akár a tünde hierarchiában is, főleg azóta, hogy Armin-nal összeházasodtak, aminek Amelie biztos, hogy nem örült valami túlságosan. És igazából nem is tudom, hogy most ez milyen hatással van rá és a tünde társadalomban betöltött szerepére, hogy egyben a selfek hercegnéje is. Túl sok kérdés. De ezzel már tényleg nem fogom fárasztani őt.[/i]
- Nem tudom még, hogy mennyi segítségre lesz szükségem. Van még egy-két nyom, amit végig kell követnem, hogy teljes mértékben megbizonyosodjak róla, hogy mi is a helyzet. Aztán...ha minen készen áll, valószínűleg igen, a segítségetekre is szükségem lesz. Pár megbízható egyénre, akire számíthatok. A fejemben már van is egy kis lista. De ez még a jövő zenéje.
Válaszolom neki. Azt hiszem, hogy nemsokára fel kell keresnem Aelfsige-t, hogy még is, mi a francot tud erről a témáról. Lehet, hogy semmit, de akkor is, a segítségét még mindig kérhetem, hogy segítsen felkutatni a nekromantát, aki megölte az apámat - akár képletesen, akár valóságosan is. Hisz, végül is, azzal zavart az utamra, hogy ez lesz az én mester feladatom, és csak utána leszek a szemében teljes jogú bérgyilkos. Hát, akkor ideje, hogy tegyen is valamit az ügy érdekében.
- Nem tudom, hit témában nem nagyon beszélgettünk, csak volt pár surlódásunk belőle fakadóan.
Vonogattam meg a vállamat rezignáltan. Na igen, ez is még egy szép kis menet lesz. Egy szép kis teológiai vita, mert az még annyira nagyon hiányzott nekem. Amíg Lory a könyvért ment el, Dracon fülét vakargattam, aztán amikor visszaért, hatalmas szemmel meredtem rá.
- Nem éppen egy...könnyű olvasmány. Ez most komoly? Mi a francot tudtak ennyi ostobaságról írni?
Lepődtem meg. Amit papoknál láttam kis bibliákat, azok...hogy is mondjam, kisebbek voltak.
- DE kösz, azt hiszem, tényleg ideje utána olvasgatnom egy kicsit a dolognak. Akkor talán több esélyem lesz rá, hogy meg is tartsam magamnak. Úgy is rá akartam már venni őt, hogy tanítson meg a nyelvükre, és ha még azt is megtudja, hogy legalább minimális szinten tisztában vagyok Élohim-mal, meg a többiekkel...az csak előnyös lehet, nem igaz?
A könyvet ölembe fektetve kortyoltam egyet a pohárból. A súlya rendesen nyomta a lábamat...vagy inkább a lelkemet. Mire szántam én rá magamat? Óh, ha még megtudná Lory, hogy a közeljövőben, ha minden jól alakul és több időnk lesz egymásra, és arra, hogy jobban...összemelegedjünk, akkor megakarom őt gyűrűzni. Vagy akármi is a szokás náluk. Idővel. Lehet, hogy csak évek múlva. De előtte mindenképp látogatást kell tennem a nefiknél is, amint megismerem a kultúrájukat. Na meg hát..ők elég sokat tudnak a mélységiekről is, nem igaz?
- Reménykedek benne, hogy semmi komplikáció nem fog közbe jönni. Mielőtt eljönne a nagy pillanat, értesíts engem mindenképp. A közelben akarok lenni, még ha nem is a szülőszobában, mert az kissé...illetlen lenne, vagy nem tudom...de ott akarok lenni, hogy ha bármi akad is, segíteni tudjak, vagy próbáljak. Kedvenc játék? Tőlem valószínűleg majd valami kis csecsebecsét kap, ami óvja őt. Draci kicsinyített mása, vagy valami ilyesmi. De a legnagyobb ajándék, amit Ti adhattok neki, az a szeretet. És abban szerintem bőven el fogjátok halmozni. ...s nem lesz még egy olyan gyermek, akire ennyien vigyáznak. Látod...Ő értük megéri harcolni, hogy jobb világot teremtsünk nekik.
Biccentettem a velem szemben ülő hasa felé, miközben Dracon átreppent oda és nedves orrát a gazdasszony hasához nyomta és halkan búgni kezdett.
- Mint megtudtam, kicsit utána olvastam...a hímek ezzel jelzik a nőstényüknek, hogy megóvják a kicsinyt bármitől. Azt hiszem, hogy Draci épp most vallotta be, hogy bárki is árt a gyereknek, annak a torka át lesz harapva. És ... rám is szokott néha így búgni, ami...egészen megnyugtató tud lenni.

Felhasználó profiljának megtekintése

22 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 9:24 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Bólintott a segítségre, és remélte, hogy Cyne-nak ennyi is elég volt ahhoz, hogy tudja, tényleg mellette álltak, bármi is történjen, és akkor is ott állnak majd mellette, amikor eljön a legnehezebb pillanat. Talán hiba volt az imént annyira felhúznia magát. Senkinek sem kellett egyedül állnia a viharban, és neki természetes volt, hogy segíteni fogják a bérgyilkost bármiben. Akkor neki miért nem volt hirtelen természetes az, hogy a másik is így érzett korábban?
Felkuncogott, amikor a férfi átvette a Bibliát és teljesen megrőkönyödött a súlyán és a méretén. Szórakozottan vont vállat.
- Minél felkészültebb vagy, annál nagyobbak az esélyeid. A háború és a szerelem nagyon hasonló egymáshoz, ismerned kell az ellenséget a győzelemhez. Egyébként, egyszerre tanító történetek, történelemkönyv az óvilágból, és törvénygyűjtemény, amit a félangyalok még ma is tartanak.
Magyarázta. Persze az már a másikon állt, hogy valóban elolvassa-e, de ha komolyan gondolta ezt a kapcsolatot Adával, akkor muszáj volt neki. Azt persze nem tudta, hogy a lány részéről a dolog mennyire volt komoly, de remélte, hogy az. Nem szerette volna a törött szívű fiacskáját ápolni.
A szülés témára bólintott.
- Itt tölthetnéd az utolsó egy két hónapot, ha korábban jönne, hogy mindenképp itt legyél... És bevallom jól jönne a segítség nekem is az utolsó időben, és kell valaki aki lenyugtatja Armint. És persze előre elkészíthetnéd a Draci-játékot is,
hogy rögtön betehessük a bölcsőbe.
- tartott egy apró szünetet.-De a bábán kívül senki sem lehet velem, ez egy olyan csata, amit egy leendő anyának egyedül kell megvívnia, azt hiszem.
Persze az ő szülei akkor is együtt voltak, de még ebben sem akar az anyjára hasonlítani. Valhogy éppen minden rossznak tűnt, amit a nő csinált, és még azt sem mondta el a szüleinek, hogy egyáltalán babát várt. Egyszerűen félt attól, hogy hogyan fogadnák. Dracon közben a hasához repült, ő pedig a kezével megtámasztotta a sárkánygyíkor, hogy könnyebben bújhasson oda, a másik kezével pedig elkezdte simogatni a hűvös pikkelyeket.
- Tényleg megnyugtató. Fantasztikus nem igaz? Nem is gondolnánk, hogy az állatok ennyire tisztában vannak mindennel, ennyire éreznek mindent. Talán tényleg mindannyiunkat összeköt a Természet.
Szinte hipnotikusan simogatta Dracit, és valóban egészen megnyugtatta őt az állat közelsége, annyira hogy el is feledkezett arról, hogy még többet igyon.

Felhasználó profiljának megtekintése

23 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 9:38 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
- Hát, akkor azt hiszem, hogy ezen fegyverrel felszerelkezve készen állok arra, hogy Veronia történelmének egyik legnehezebb csatáját vívjam meg. Már el is képzelem a bárdokat, ahogy mesélnek a Hősről, aki tomboló viharokon, kietlen pusztaságokon veti át magát - ezzel próbálva valami kifacsart módon lefesteni a nehézségeket - hogy végül elnyerje a hajadon kegyét és szerelmét. De akárhogy is, ezt a csatát bármikor szívesen bevállalom, mert a jutalom olyan, amit nem lehet pénzben és vagyonban, ékszerekben és hatalomban mérni...kivéve a szerelem hatalmában és a Te segítségeddel, ugyan, hogy lehetne egyáltalán opció a vereség?
Mosolygok rá hálásan, a könyv gerincén végig futtatva ujjaimat. Jobban kell tennem mindent, mint ahogy eddig tettem. Arra alapoztam egész kapcsolatunkat, ami egy éjszaka történt meg, távol innen térben és időben is. De az csak a lángot gyújtotta meg, amely erősen égett és bevilágította a hold fényes éjszakát. Azonban a tüzet táplálni kell, és szítani, különben kialszik. Valljuk be, mostanában nem nagyon pakoltam a parazsakra semmit sem. De ez meg fog változni - ígértem magamnak. Mindent megteszek azért, hogy Ada érezze: ténylegesen mellette állok, hogy tényleg szeretem és hogy közösen leküzdhetünk minden akadályt, ami elénk gördül.
- A döntést teljesen rád bízom. Bár azt hittem, hogy Armin majd melletted lesz. De ha más nem, tűkön ülve fogunk kint várakozni és ha a szülési fájdalmaktól fel is ordítanál, vissza fogom azt a vén csirkefogót, nehogy berontson és lekaszabolja a bábákat nagy idegességében. Bár nehéz lesz vele bírnom úgy, hogy mindketten józanok leszünk...de nem akarom, hogy sejhajrészegen mutassanak be engem a holdgyermekemnek. Bár elképzelni magam totál józanul hosszú órákon keresztül, miközben Te meg szenvedsz...hmm...ha netán tolnánk valami drogot, az valid opció lenne?
Tűnődtem el hangosan. Eddig csak párszor próbáltam ki a tudatmódosító szerek ezen fajtáját. Jó, volt, amikor nem direkt, csak véletlen ettem rossz gombát, aztán a vámpír toronyig tartó utamat teljesen áthaluztam és meztelen táncoltam a hold fényben. Szerencsére rajtam és Dracon-on kívül nem látta senki se ezt a jelenetet. De amikor meg tudatosan fogyasztottam a szert, akkor meg örökbe fogadtak engem, úgy hogy az meg jó végkimenetel volt.
- Néha van egy olyan érzésem, hogy ez a dög okosabb, mint én. Van, amikor szinte előbb megérzi azt, hogy mit fogok tenni, mint hogy én egyáltalán gondolnék rá. És mindig érzi, hogy milyen hangulatom van. Meg hát...állandóan hülyéskedik. Amikor ide jöttünk, nyelvet öltögetett és bandzsított. És a szeme...néha túlságosan is okos. És tudod, pont ez, ami zavar engem. Vagy is hát, nem is zavar, csak jobb szót nem találok rá. A Természet...Lory, mondd csak, tudnál nekem egy kicsit mesélni a Természetről? Már mint, hogy Ti hogyan viszonyultok hozzá. Később elmagyarázom majd, hogy miért....

Felhasználó profiljának megtekintése

24 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 9:50 pm

Gloria

avatar
Felszentelt Apáca
Felszentelt Apáca
Elképzelte, hogy a két férfi a szülőszoba előtt járkál fel alá, és felváltva fogják le egymást, hogy ne rontsanak be. Ő is gondolt rá, hogy esetleg Armin bent lehetne majd vele, de amennyit tudott a szülésről az annyi volt, hogy mocskos volt, véres, fájdalmas, és csak abban a pillanatban magasztos, amikor a gyermek végre felsír. Utána pedig még ott volt a méhlepény is... Nem. Ez a dolog nem férfinak való volt, szerette volna, ha a férjének ebből tényleg csak a szép része jut.
- Nem fogom megmondani nektek mit tehettek. - mosolyogtt Cynera kedvesen.- Szeretném, ha eszeteknél maradnátok, hogy át tudjátok élni a pillanatot, amikor végre megérkezik, amikor először rátok néz és mosolyog, de csak ezért. De tudom, hogy ez Arminnak is fontos, és neked is fontos az első benyomás, szóval bízni fogok a józan ítélőképességetekben.
Hozta meg végül az ítéletet és magához ölelte Dracit. Cynwulf pedig a Biblia után nagyon belelendülhetett a vallás témába, hogy most az ő hitéről kezdte el kérdezni, de végülis miért ne? Ha már a gyerekekről gondolkoztak, őket is szerette volna a Természet hite szerint is nevelni a holdhit mellett, hogy felnőttként kiválaszthassák, mit szeretnének követni.
- Nem tudom pontosan mit szeretnél tudni, vagy hogy mennyit tudsz már most. - kezdett neki a magyarázatnak, közben pedig megnedvesítette az ajándék-alkohollal az ajkait.- Mi úgy hisszük mindent átjár egyetlen egyetemes, de önálló tudat nélküli lélek, amiből születünk, és amibe halálunk után visszaolvadunk. És ez a lélek ott van mindenkiben, minden tündében, minden emberben, de az állatokban, a növényekben, az összes természeti jelenségben. Mindent átjár és mindent összeköt, mi pedig folyamatosan kapcsolatban állunk vele.
Felemelte a kezét és egy játékos szellővel összeborzolta Cyne haját. - És ez persze igaz a Napra is, és a Holdra is, amik szintén a nagy egész részét képezik, ezért nem volt soha vallási konfliktus a népeink között. Nagynak tűnika  különbség, de megférünk.

Felhasználó profiljának megtekintése

25 Re: [Magánjáték] A Titkok Vége on Szomb. Nov. 04, 2017 10:08 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Ahogy Lory lefestette a képet, sajnos tényleg el tudtam képzelni a jelenetet. Lory bent kínlódik a szülőszobában, a két férfi meg közben nagyon sokkon megy át, mint szegény nő, aki ténylegesen átszenvedi az egészet. Örülök, igazán örülök, hogy ezen nem nekünk kell átmenni, már csak az említése is egy kész horror, hát még milyen lehet átélni? Armin csak mászkál idegesen, a kardját markolássza, mindenkire ráordít, aki a közelébe mer jönni, én meg csak állok holtsápadtan és összerezdülök minden egyes hangra ami bentről kiszűrődik...és nyugtatjuk magunkat, mint ha mi lennénk a szenvedő alanyok.
"Nagy levegőt Arrcy, minden rendben lesz. EL NE MERJ ÁJULNI NEKEM!
Na baszki....
FELCSERT IDE!"

- Szerintem inkább a gyerek számára fontos az első benyomás. Nem akarom rögtön élete első perceiben évtizedekre traumatizálni szegényt két részeg self látványával. Plusz a belőlünk áradó piaszagtól hamar Ő is részeg lenne, meg mindenki más is. Inkább szigorú alkoholkúrára fogom magunkat, az lesz a legjobb...
Csak hallgattam Lory meglátását a Természettel kapcsolatban és közelebb hajoltam, hogy nehogy elvétsek egyetlen szót is. Draci összegömbölyödik Lory ölében és folytatja a búgást, miközben a nő arcát nézi olyan kifejezéssel pofikáján, amit nehéz leírni. Mint egy kedves szülő nézne a gyermekére. Igazából jobban belegondolva, fogalmam sincs, hogy milyen idős is a kis dög. Lehet, hogy idősebb nálunk. Sok mindent nem tudok róla.
- Nem sokat...sőt, szinte semmit sem tudok, az igazat megvallva. Szóval lényegében egy szimbiontikus kapcsolatként kéne elképzelni? A Természet részesei vagytok? Tisztelitek a Napot, a Holdat, a növényeket, az állatokat, szóval mindent, ami élő és ami élettelen. Tudod, ez sokkal kiegyensúlyozottabb, mint a Hold vallás. Amióta Dracon itt van nekem...valami mást is érzek. Nehéz megmondani. Még mindig az éjszaka gyermeke vagyok. Imádom a holdfényes éjszakákat. De ugyanakkor...néha mint ha a bennem tomboló szél együtt "énekelne" a kinti viharral. Vagy hogy is fogalmazzak....nehéz ezt megmagyarázni. De...olyan, mint ha...öhm...kezdenék tudatára ébredni annak, hogy minden végül is valami nagyobbnak a kis része. És én meg akarom ismerni ezt az egészet. Vannak dolgok, amire Hold Anya és Hold Apa nem tud választ adni, vagy nem akar. Furcsa erről beszélni, mert én se értem teljesen. De úgy érzem, a kép nem teljes, hogy valami hiányzik, mint egy kirakós darabja, ha nincs helyén. Vagy mint ha egy képben lennék, és mint ilyen, nem látom azt, ami annak a többi részén van. Ki akarnék emelkedni a kép keretéből, hogy megnézzem, mi is az, amit nem láthatok. Szerinted ez lehetséges a számomra?

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.