Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kérdező vendégeknek
Latest topics
» Johannes Hagen
by Johannes Hagen Yesterday at 11:46 pm

» Cynewulf/Sheatro
by Sabriyah Yesterday at 11:01 pm

» [Magánküldetés] Bor és Hivatal
by Institoris Yesterday at 7:59 pm

» Lory & Sieg - Vadász ünnepség
by Darrakard Yesterday at 4:28 pm

» Ada & Ced, avagy a túlélés törvényei
by Adalya Amram Ehud Yesterday at 1:52 pm

» [Azonnali játék] Dies Irae
by Cedrick von Nebelturm Yesterday at 12:28 pm

» Teljesítmények
by Gustav Engelberg Yesterday at 10:34 am

» A zsoldos, a bérgyilkos, a pap, a démon és a hercegnő
by Loreena Wildwind Yesterday at 9:28 am

» Magánjáték és PvP Zárás
by Loreena Wildwind Yesterday at 9:17 am

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 49

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 47

Tünde frakcióküldetés: Age old mistakes

Szomb. Feb. 10, 2018 6:20 pm by Darrakard"We have come to this land a long time ago. Eighthundred and …

Comments: 4


[Magánjáték] Erhard "Grün" Strenger és Pruinos: Útlevelet kérnék

Go down

[Magánjáték] Erhard "Grün" Strenger és Pruinos: Útlevelet kérnék

Témanyitás by Pruinos on Hétf. Jan. 15, 2018 12:48 pm

Loholtam az életemért.
Régen volt már ilyen, hogy négykézláb rongyoltam egy úton, mögöttem féltucatnyi katonával, lóháton. Megtanultam a vadászattal töltött évek alatt, hogy mi az, amit még megúszhatok, és mi az, amit nem - minden tettnek következménye van. De most kicsúszott az irányítás a kezeim közül, nem is kicsit.
A faluban, ahol nem csak sikeresen megzavartunk egy szent ünnepséget, hanem még sikeresen fel is gyújtottunk egy templomot... nem az a fajta terv, amihez a nevemet adtam volna; de a kultista nem kérdezte meg a véleményemet efelől. Nem mintha jogom lenne ezért dühösnek lennem rá, hiszen megmentette az életemet.
- Elkapni!
A kereszteződésben, ahol egy pillanatra megálltunk elbúcsúzkodni, az ellenkező irányban indultunk el, jószerencsét kívánva egymásnak - abban bízva, hogy így nehezebben fognak elkapni. Nem gondoltunk bele, hogy bőven elég katonájuk volt ahhoz, hogy nem csak üldöző csapatot tudtak szervezni, de még ketté is sikerült válniuk. Vagy egyszerűen csak engem üldöztek, mert nem volt szabad nefilimük arra, hogy megérezzék a kultista nyomát. A szerencsés flótás.
- Karóra vele!
Bár, őszintén megvallva, ennél jóval egyszerűbb gondolatok keringetek a fejemben menekülés közben, amiket feleslegesen lenne pontosan idézni.
Végül mégis megáldott az ég - vagy csak Papácska szereti ha sokat szenvedek - mert sikeresen leráztam őket egy meredek kaptatót követő folyóban; a kőről-kőre való ugrással gyorsan átkeltem a sebes sodrású víz fölött, míg a lovak megtorpantak. A legközelebbi híd meg vagy tíz percre volt innen ~ Ha belehúzok, még esélyem lehet lerázni őket végleg. - gondoltam.
- Utána! Ne hagyjátok meglógni!
A súlyosan megsérült torony - és az erősen megtépázott, zöld lobogó lobogó alapján - sikerült átérnem a Déli királyságba. Valami az súgta, hogy maga a határ nem fog megvédeni az üldözőimtől. Onnantól nem messze futottam bele egy magányosan álló tanyába; amit meglepően jó állapotban találtam. Itt nem dúltak portyázó egységek sohasem: ebben közrejátszhatott az, hogy az úttól messze, a fák között bújt meg, egymagában. De most vastag füstoszlop tekeredett ki a kéményéből.
Utolsó erőmmel rohantam oda és téptem fel az ajtót - már hosszú mérföldek óta menekülök előlük, és nem voltam ehhez hozzászokva. Így is a végkimerülés határán voltam.
Fáradtan, erősen lihegve vetettem be magam az épületbe, becsapva magam mögött az ajtót, aminek hozzádőlve lassan le is csúsztam a földre, megállapodva ülőhelyzetben.
Egy fél perc után döntöttem úgy, hogy körülnézek a szobában, ahol egy páncélos katonát láttam, aki kíváncsian méregetett. Ez, ez nem az én napom.
- Jónapot, herr. Tudna segíteni? - kezdtem fáradságtól elcsigázott hangon.
avatar
Pruinos
a Falánkság Démona
a Falánkság Démona

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Apr. 17.

Karakter információ
Kaszt: a Torkosság démona
Szint: 2.
Tapasztalat:
750/1250  (750/1250)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] Erhard "Grün" Strenger és Pruinos: Útlevelet kérnék

Témanyitás by Erhard Strenger on Kedd Jan. 30, 2018 9:51 pm

Sosem zavart, hogyha kirendelnek valahová. Az élet ilyen, de ilyenkor mindig olyan honvágyam lesz, amelyet nehéz szavakba önteni. Persze szép és jó dolog a katona lét, de minden dolognak megvan a hátulütője, melyet meg kell fizetnünk valamilyen módon. De ennek ellenére persze meg kell mondanom, hogy sohase bánom ezeket az utazásokat. Bár szülőfalumtól hatalmas távolságok választottak el, ám még így is viszonylag hasznosan töltöttem el az időt. Bár a jelenlegi megbízatásaim miatt egyelőre itt kellett dolgoznom, őrködnöm, de szerencsére az itteni falusiak nagyon kedvesek és barátságosak voltak. Talán azért, mert ritkán volt dolguk katonákkal, akik gyakran a rájuk bízott falusiakon szoktak élősködni, vagy pont a miatt álltak így hozzám, mert én pont nem ilyen voltam. Mindenesetre megnyugodtam, hogy az információk, mely szerint egy kisebb bandita csoport garázdálkodik errefele, csak légből kapott pletyka volt, vagy legalábbis már továbbmentek máshova. Ennek hála, rövid itt tartózkodásom nyomán kialakult víg kedélyű társaságot hagyok majd el hamarost. Gondolom a falusiak is szomorúak lesznek, hisz fizikai erőmet szép számmal igényelték ebben a pár napban, ezzel megkönnyítve a dolgukat. De hát, na. Nem vagyok én igásló és meg tudják ezt maguk is oldani. Épp a maradék holmimat csomagolom épp az ideiglenes szállásomról, mikor egy váratlan jövevénnyel sodor össze a sor. Az ajtót egy démonszerzet „tépi” fel, majd csuklya gyors maga után be, mintha csak menekülne valaki elől. Nyugodt tekintettel nézek rá és miközben ő köszön, én folytatom a csomagolást az asztalon (lényegében már csak össze kellett kötöznöm az utazó zsákomat).
- Üdvözlöm jó Uram. Mi ilyen sietős, ha szabad megkérdeznem.
Hangomon bár hallatszódik, hogy magyarázatot követelek a hirtelen felbukkanásáért, de talán az alak legnagyobb meglepetésére nem volt benne semmilyen vádaskodó, gyűlölt stílus, melyet a démonokkal szemben szoktak alkalmazni. Igazából nem számított, hogy démon, látszik rajtam, hogy azért a szokatlan külseje miatt elég hamar rájöttem mi is ő, de ezek ellenére is úgy kezeltem, mintha csak egy random ember jött volna be, nem egy démon. Ezek elvi kérdések miatt leginkább. Úgy tartom nem attól lesz valaki rossz, ahogy kinéz, vagy amilyen fajból származik. Egy démon is megjavulhat és vannak pozitív, hasznos tevékenységet végző démonok is. Emiatt nem ítélek el soha egyetlen egy fajt sem csak a kinézete, faja miatt. De azért a hirtelen felbukkanása miatti okokra azért érezhetően kíváncsi vagyok.
avatar
Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség

Hozzászólások száma : 236
Join date : 2015. Sep. 02.

Karakter információ
Kaszt: Lovag
Szint: 3
Tapasztalat:
1400/2500  (1400/2500)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] Erhard "Grün" Strenger és Pruinos: Útlevelet kérnék

Témanyitás by Pruinos on Csüt. Feb. 01, 2018 4:22 pm

Szerencsémre a bent lévő ember nem volt ellenséges felém; a legtöbb ember nem így viselkedik, amikor egy idegen egyszerűen becsapódik a bejáratán keresztül.
Nehézkesen felkeltem az ajtótól, megköszörültem a torkomat és megigazítottam a maszkot az arcomon.
- Kérem uram. Északi katonák lépték a határt, már mérföldek óta üldöznek - ha nem segít képesek a végén felkoncolni. Kérem, rejtsen el valahová vagy küldje őket vissza! Ön katona, nem? Nem engedheti meg hogy ellenség átlépjen a határon, nem? - mondtam, kissé könyörgős hangnemben.
Amíg a válaszára vártam, próbáltam levegőhöz jutni. Könnyen előfordulhat, hogy tovább kell majd menekülnöm, és szükségem lesz az összes erőmre. Kissé sajnáltam, hogy nem volt nálam a varázsmaszkom, a Persona - megkönnyített volna egy-két dolgot.
Végigmérten a katonát; nehéz páncélt viselt, fémbe volt öntve az egész robusztus teste, nem volt egy pont rajta, ahol bőrt mutatott volna. Fején hétköznapi sisak - teljesen hétköznapi figura, semmi megjegyezhető vagy kiemelkedő, ha nem számoljuk a hegyhez méltó méretét. Fegyvert nem láttam nála, de nem lehetett túl messze tőle az sem.
Ha ellenségesnek bizonyosodna, előle is egyszerűbb lesz elfutni, mintsem megküzdeni vele. Egy ilyen teljes vért nyomhat jó pár mázsát.
avatar
Pruinos
a Falánkság Démona
a Falánkság Démona

Hozzászólások száma : 56
Join date : 2017. Apr. 17.

Karakter információ
Kaszt: a Torkosság démona
Szint: 2.
Tapasztalat:
750/1250  (750/1250)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] Erhard "Grün" Strenger és Pruinos: Útlevelet kérnék

Témanyitás by Erhard Strenger on Szomb. Feb. 10, 2018 2:24 pm

Hosszasan néztem a lényt, miközben ő megigazgatta az állarcát. Nyílván valóan nem lehetett egykönnyen rájönni mi is ő, ha elrejtette valóját, de a nagy futásban gondolom eléggé elcsúszott fedezéke, emiatt ismerhettem rá mi is ő valójában. Azonban, mint említettem nem igazán zavartattam magam emiatt. Így csak csöndesen hallgattam végig mit akar mondani és türelmesen vártam, míg be nem fejezte. Mivel arcomra nem láthatott rá, nem kifejezetten tudhatja, mit gondolok igazán, bár szerintem azután se nagyon tudná megállapítani a dolgokat, miután végigmérte volna arcomat. Mindenesetre én nem vagyok az a személy, aki ítélkezni fog felette. De ismerek olyat, aki megteszi majd helyettem. Éppen ezért, végül elfordítom róla tekintetem, majd az eddig asztal fedezékében rejtőzködő csomagomat a vállamra kapva megindultam felé. A csomagra jól láthatóan ott volt a pajzsom és a fegyverem is és tudtam, hogyha szükségem lenne rá, bármikor gyorsan kézbe varázsolhatom majd őket. Nagyjából tőle 3-4 lépés távolságra állok meg csak ismét, hogy aztán nyugodt hangon mondjam el, hogy mi vár rá.
- A közelben, nagyjából 20-30 perci gyalogútra van egy templom. Egy jó barátom az egyik pap. Ha úgy ítéli, hogy Ön ártatlan, szabadon távozhat. Ha nem… átadjuk Önt a hatóságoknak, illetve amennyiben úton megpróbál esetlegesen elszökni kénytelen, leszek erőszakot alkalmazni. Ahogy a barátom, úgy én is úgy gondolom, hogy a démonok nem feltétlen csak rossz természetű egyedekből állnak, így kérem, ne tegyen semmi olyasmit, mi hitünk ellen cselekedne. Szóval igazítsa meg a maszkját, Jó Uram és kövessen. Az Északiaktól meg ne tartson. Ha megközelítik a falut, vagy annak környékét, határsértőként kell őket kezelnünk és ezt ők is nagyon jól tudják.
Ez után türelmesen vártam, hogy felfogja a mondandókat, és ha kész van, jelzek, hogy indulhatunk. Sok választása különösebben úgy sincs.
avatar
Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség

Hozzászólások száma : 236
Join date : 2015. Sep. 02.

Karakter információ
Kaszt: Lovag
Szint: 3
Tapasztalat:
1400/2500  (1400/2500)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] Erhard "Grün" Strenger és Pruinos: Útlevelet kérnék

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.