Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 77

Nieles magánküldetések

Szer. Márc. 01, 2017 11:27 pm by Esroniel von Himmelreich

A visszajelzések alapján ezeknek elég nagy sikere volt, szóval mostantól külön topicban …

Comments: 4

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 48


You are not connected. Please login or register

Dieter von Rotmantel

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Dieter von Rotmantel on Pént. Feb. 02, 2018 1:00 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
a Rotmantel család tagja
a Rotmantel család tagja
Név: Suturatio (Varrat)
Szint: 1(?)
Ár: 1000 váltó (?)
Leírás: Dieter árnyakból egy erős damillal egyező erősségű fonalat kapcsol a következő szint*1 árnytűjéhez. Ha a tű talál, az árnyfonál segítségével minimálisan képes befolyást gyakorolni a célpont mozgására (értsd: képes meghúzni a fonalat, ezzel maga felé húzva a célpontot ameddig el nem szakad.)

Név: Sutura arachnoidea (Pókhálóvarrat)
Szint:
Ár:
Leírás: Dieter képes szint*2 Árnytűt egyszerre ellőni, amelyeket az alap Suturationál erősebb árnyfonalak kapcsolnak össze, így hatásos módon képes ideiglenesen mozgásképtelenné tenni vagy lefogni a célpontját. Ezek az Árnytűk az alapnál pontatlanabbak, így közvetlen sebzésük jelentéktelen.

Név: Sutura haemorrhoidea (Vérző varrat)
Szint:
Ár:
Leírás: Dieter képes a Suturáin keresztül megcsapolni ellenfele vérét, így töltve a saját manáját illetve gyengítve az ellenfelét.

Név: Haemovisio (Vérlátás)
Szint:
Ár:
Leírás: Dieter a szemébe koncentrál némi varázserőt, amitől a látása megváltozik. Ezen képesség hatása alatt a valós fizikai tárgyakból csak elmosódott, árnyszerű képeket lát, azonban tökéletesen és tisztán észlel a látómezejében minden csepp vért 5 méteren belül, legyen az szabadon, egy élőlény szervezetében, akár egy fal takarásában is. Maximum öt percig tartható fent és óránként egyszer használható.

Név: Testfolyamat befolyásolás - Tardus (Lassú)
Szint:
Ár:
Leírás: A Testfolyamat befolyásolás módosított változata. Dieter ezentúl képes a testfolyamatait, mint a szívverése, a légzése, az anyagcseréje, egyes szerveinek növekedése (szőrzet, körmök) lelassítani, amellyel akár tetszhalott állapotba is képes kerülni 3 perc erejéig.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Dieter von Rotmantel on Vas. Márc. 04, 2018 11:14 pm

Név: Suturatio
Szint: 1
Ár: 1000 váltó
Leírás: Dieter árnyakból egy erős damillal egyező erősségű fonalat kapcsol a következő szint*1 árnytűjéhez. Ha a tű talál, az árnyfonál segítségével minimálisan képes befolyást gyakorolni a célpont mozgására (értsd: képes meghúzni a fonalat, ezzel maga felé húzva a célpontot ameddig el nem szakad.)Név: Sutura arachnoidea
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter képes szint*2 Árnytűt egyszerre ellőni, amelyeket az alap Suturationál erősebb árnyfonalak kapcsolnak össze, így hatásos módon képes ideiglenesen mozgásképtelenné tenni vagy lefogni a célpontját, melyből csak erős fizikummal lehet kitörni. Ezek az Árnytűk az alapnál pontatlanabbak, így közvetlen sebzésük jelentéktelen. Használat után Árnytű*5 másodpercig nem idézhető újabb tű.Név: Sutura haemorrhoidea
Szint: 2
Ár: 1500 váltó
Leírás: Dieter képes a Suturáin keresztül megcsapolni ellenfele vérét, így töltve a saját manáját illetve gyengítve az ellenfelét. Ereje egy Vérszívás erejének fele. Csak akkor működik, ha a tű tartósan érintkezik az áldozat húsával. Gyors alvadással rendelkezőkön nem használható.

<és ez is jó!>

Név: Haemovisio
Szint: 4
Ár: 2500 váltó
Leírás: Dieter a szemébe koncentrál némi varázserőt, amitől a látása megváltozik. Ezen képesség hatása alatt a valós fizikai tárgyakból csak elmosódott, árnyszerű képeket lát, azonban tökéletesen és tisztán észlel a látómezejében minden csepp vért 5 méteren belül, legyen az szabadon, egy élőlény szervezetében, akár egy fal takarásában is. Maximum öt percig tartható fent és óránként egyszer használható. Varázserőt nem fogyaszt, ellenben fárasztja a szemet.
Név: Testfolyamat befolyásolás - Tardus
Szint: 4
Ár: 2500 váltó
Leírás: A Testfolyamat befolyásolás módosított változata. Dieter ezentúl képes a testfolyamatait, mint a szívverése, a légzése, az anyagcseréje, egyes szerveinek növekedése (szőrzet, körmök) lelassítani, amellyel akár tetszhalott állapotba is képes kerülni 3 perc erejéig. Felébredni kétféleképpen tud: a meghatározott időlimit leteltével (3 perc, vagy kevesebb), vagy ha egy társa a megfelelő ponton ingerli őt (ezt a pontot előre meghatározhatja)

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Dieter von Rotmantel on Kedd Ápr. 10, 2018 10:35 am

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
a Rotmantel család tagja
a Rotmantel család tagja
Név: Sutura Coagulantis (Alvadó Varrat)
Szint: 3 (?)
Ár: 2000 váltó (?)
Leírás: Dieter vérmágiával képes a Suturatio-ban alkalmazottakhoz hasonló fonalakat alkotni, amelyek egy adott mágikus lövedéket semlegesíthetnek, majd szertefoszlanak. A képességnek újrahasználási ideje nincs, ám varázserő mellett Dieter vérét is elhasználja, így fokozott használata súlyos károkat okoz. Maximum Dieter szintjével egyező mágiát képes semlegesíteni.
//Vizuális megjelenés: A vérfonalak materializálódnak a lövedék körül, körbehurkolva azt, egyik végükön pedig Dieter ujjaihoz kapcsolódnak. Ezután megszorulnak a mágia körül, egy alvadt vér színét idéző apró felhővé robbanva, amely utána eltűnik//

Név: Sutura Abducens (Távolító varrat)
Szint: 3. (?)
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter árnyakból a Suturatio-hoz hasonló fonalakat alkot, amelyek képesek egy fizikai lövedéket eltéríteni, majd szertefoszlanak. A képesség öt percenként egyszer használható.
//Vizuális megjelenés: Az árnyfonalak materializálódnak a lövedék körül, körbehurkolva azt, egyik végükön pedig Dieter ujjaihoz kapcsolódnak. Ezután megszorulnak a lövedék körül, Dieter egy karlendítésére pedig oldalra rántják azt, eltérítve az eredeti pályájáról.//

Név: Acus chirurgicum (Sebésztű)
Szint: 4 (?)
Ár: 2500 váltó
Leírás: Dieter képes az általa kilőtt Árnytűket horogszerűen meggörbíteni, különösen kellemetlenné téve az eltávolításukat. A hozzájuk kapcsolt Suturák szakítószilárdságát nem befolyásolja.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Dieter von Rotmantel on Kedd Ápr. 10, 2018 10:36 pm

XIII. Sixtus

XIII. Sixtus
Design manager
Design manager

  • Sutura Coagulantis - Elfogadva, szint: 4. váltó: 2500
  • Sutura Abducens - Elfogadva, szint: 3. váltó: 2000
    Leírás: Egy másodperc alatt megy végbe a varázslat.Dieter egy másodperc alatt árnyakból a Suturatio-hoz hasonló fonalakat alkot, amelyek képesek egy fizikai lövedéket eltéríteni, majd szertefoszlanak. A képesség öt percenként egyszer használható.
  • Acus chirurgicum - Elfogadva,, szint: 4. váltó: 2500

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: Dieter von Rotmantel on Pént. Aug. 24, 2018 9:06 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
a Rotmantel család tagja
a Rotmantel család tagja
Tekintve, hogy az egy másodperces kasztolási idővel a Sutura Abducens semmilyen normális helyzetben nem használható, benyújtanám újratárgyalásra:

Név: Sutura Abducens (Távolító varrat)
Szint: 3. (?)
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter árnyakból a Suturatio-hoz hasonló fonalakat alkot egy fizikai tárgy körül, körbehurkolva azt. Az ehhez szükséges fonalak egy másodperc alatt manifesztálódnak a céltárgy körül látszólag a semmiből, a hurok mérete pedig maximálisan akkora, mint egy ember alkarjának keresztmetszete. A fonalak mindösszesen egy másodpercig maradnak meg, azonban Dieter parancsára képesek egy adott irányba elrántani a körülhurkolt tárgyat. A céltárgy távolsága Dietertől számítva maximum szint x 2 méter.

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: Dieter von Rotmantel on Vas. Okt. 14, 2018 1:26 pm

Név: Sutura Abducens (Távolító varrat)
Szint: 3.
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter árnyakból a Suturatio-hoz hasonló fonalakat alkot egy fizikai tárgy körül, körbehurkolva azt. Az ehhez szükséges fonalak egy másodperc alatt manifesztálódnak a céltárgy körül látszólag a semmiből, a hurok mérete pedig maximálisan akkora, mint egy ember alkarjának keresztmetszete. A fonalak mindösszesen egy másodpercig maradnak meg, azonban Dieter parancsára képesek egy adott irányba elrántani a körülhurkolt tárgyat.

Remek képesség, sok hasznos lehetőség, nagyon tetszik! (csak hogy itt is nyoma legyen)

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: Dieter von Rotmantel on Csüt. Nov. 08, 2018 9:26 pm

Dieter von Rotmantel

Dieter von Rotmantel
a Rotmantel család tagja
a Rotmantel család tagja
//Nos ezek nem lettek a legtisztább pályázatok, kicsit sok magyarázatot igényelt ez a képesség a teljes pontosság kedvéért. Very Happy
Also, kicsit erősítem a vámpírok Dracula-profilját//

Név: Pilum sanguis / Vérkaró
Szint: 3(?)
Ár: 2000 váltó
Leírás: Dieter a saját vérének egy részét feláldozva képes tőle maximum öt méteres távolságra bármilyen erre alkalmas felületen egy nagyjából tenyérnyi friss vértócsát kialakítani. A tócsából két másodperc után egy szint*egyharmad méter hosszúságú, három-négy centiméter átmérőjű, sötétvörös karószerű képződmény tör elő a vámpír által megadott irányba (a felületre minimum 45 fokos szögben). A vérkaró üvegkeménységű így könnyen törik, azonban előtörése nagy erővel jár így a húst, csontokat és a nehéznél kisebb védelmi értékű páncélt áttöri. Páncél vagy csont áttörése megakasztja a varázslat lendületét, így csak közepesen mély sebet okoz. A képesség nem fogyaszt varázserőt, nincs ismételhetőségi ideje és egyszerre több is megidézhető, azonban komoly kockázatot hordoz. Öt darab megidézése után Dieter már erősen szédül és kettőslátása van, tíz darab után pedig mindenképpen elájul. A karó előtörését megelőző két másodperc kifejezetten erős mágikus aurát bocsát ki, így a mágusok megérezhetik.

Név: Pilum Sitiens / Szomjazó karó
Szint: 5(?)
Ár: 3000 váltó
Leírás: A Pilum sanguis módosított változata. Amennyiben a karó vért serkent Dieter regenerálódik tőle, visszakapva az elveszített vérének szint*10 % százalékát, effektíve megnövelve a használható karók számát.

Név:
Suturatio II.
Szint: 5 (?)
Ár: 3000 váltó (?)
Leírás: Általános fejlesztés, aminek segítségével Dieter suturái sokkal nagyobb szakítószilárdságot nyernek, így képesek például a vámpír súlyát (vagy hozzá hasonló tömegű tárgyakat vagy személyeket) megtartani, valamint jelentősen nehezebb eltépni őket. Ezen kívül ameddig Dieter koncentrál (tehát más cselekvést nem visz véghez) a suturák nem tűnnek el a természetes hatóidejük lejárta után.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.