Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 79

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81

Küldetés: A night to remember

Szomb. Feb. 09, 2019 12:45 pm by Jerobeam

Hol volt, hol nem volt... hogy is volt? Valahogy odakerültetek Friedrichsein jelentéktelen …

Comments: 9


You are not connected. Please login or register

Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Szomb. Feb. 03, 2018 11:47 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Az Üzlet szabályai, dolgai:
1. Bárki rendelhet, semmilyen megkötés nincs, de nem dolgozok hitelre! Csak akkor készítem el a tárgyat, ha van rá elegendő váltód, hogy kifizesd.
2. A tárgyak alapára a következő: [Elkészítés Módja] + [Összesített nyersanyagár] Ez az ár fix, ám mennyiben valaki tud állni belőle nyersanyagokat, azoknak az ára a fix árból természetesen levonódik. Az Enchantoknál a recept megtanulásának az árát kell figyelembe venni. (minőségjavítás, egyéb megmunkálás)
3. A recepttanulás árát mindig annak kell fizetnie, aki elsőre rendeli az adott felszerelést, fegyvert. Ezzel ellenben neki az Elkészítés módját nem kell fizetnie, így nagyjából ugyanúgy jön ki, mintha ő is később vásárolt volna.
4. Különleges értékes csecsebecsék, italok, varázstárgyak, könyvek esetében a bolt hajlandó egy megbeszélt összegért felvásárolni ezeket a dolgokat, melyet későbbiekben mások természetesen újra megvásárolhatnak. Így nem kerül ki a világból egy olyan tárgy például, mi másnak talán még hasznos lehet.
5. A lentebb található [spoiler]-es lista a saját receptjeimet tartalmazza, melyeket bár elfogadtak, de még nem volt olyan vásárló, akit érdekelne, így ha esetleg valami újdonság érdekel, ami eddig nem volt az oldalon, akkor átnézhető. Fontos, hogy amennyiben valakinek saját elképzelése van egy-egy új eddig se általam, se az oldal által elképzelt ötlet kapcsán, az beszélje meg velem a részleteket chaten vagy PM-be, és amennyiben átmegy a pályázaton, természetesen bekerülhet a boltba az a dolog is, melyet a kedves vásárló kitalált.

~Feloldásra váró, de elfogadott receptek~

Fegyverkészítés:
Név: Vassulyom*
Szint: 1
Alapanyag: 1x fém (5 db gyártásához)
Recept tanulása: 100 váltó
Leírás: Egy különlegesen aljas, viszonylag könnyen legyártható, egyszerűen használható fegyver. Lényegében annyit kell tennünk, hogy szétszórjuk a földön és várunk. A kihegyezett végű fémcsillagok kialakítás miatt mindi úgy esnek, hogy egyik tüske mindig felfele néz, és ha valaki rálép, azon elég csúnya sebez, okozhat (lovagok esetében átszúrhatja fémtalpat, a lovak esetében a patába szorulva lesántíthatja a lovat). Nem egy csodafegyver, de az üldözőink csapdába ejtéséhez/lerázásához tökéletes. Nagy számban használva előnyös csak szétszórni, viszonylag nagy területen.
Tapasztalat: 5
____

Név: Kígyótőr*
Szint: 2
Alapanyag: Rövid markolat, 2x Fém
Recept tanulás: 150 váltó
Szint: Egy leginkább orgyilkosok közt elterjedt gyilkoló eszköz, mely a célpont brutális kivégzésére szolgál. A penge hullámos mivoltja miatt nem csak a bedöfés, de a kihúzás is rengeteg kárt okoz. Leginkább a szövetbeli és a csontok roncsolására használják.
____

Név: Horganyzott Nyíl*
Szint: 1
Alapanyag: 1x Nyílalap, 1xFém (4 db elkészítéséhez)
Recept tanulása: 50 váltó
Szint: Egy kifejezetten undorító, aljas nyíltípus, mely arra szolgál, hogy ne lehessen csak úgy kihúzni az áldozatból a vesszőt. Az így el talált áldozatból vagy ki kell vágni, vagy át kell nyomni annak testén (pl karnál ez megoldható), hogy a másik végen kibukkanva csak kihúzzuk. Egy szó mint száz, nagyon alantas fegyver.
____

Név: „Kézi” Balliszta*
Szint: 3
Alapanyag: 3x Vasfa, 1x Ideg, 2x Fém, 2x Rugó, 1x Bőrpántok
Recept tanulása: 300 váltó
Leírás: A nagy ostrom balliszták apróbb, szétszerelt állapotban háton hordható változata. Két részből áll a talpazatból és a lövegrészből. Összeszerelt állapotban egy nagy fadobozban hordandó a természeti viszonytagságok ártó hatása miatt, ám harcászat esetén pár perc alatt összeszerelhető. A doboz elég súlyos, azért kell hozzá fizikum, de a Kézi Balliszta átütőereje (mely bár jóval elenyészőbb a nagy változatával szemben) elég nagy, hogy hatásos legyen a páncélosabb ellenfelek ellen is. Egyetlen hátránya, hogy pár perc, míg össze lehet szerelni, illetve viszonylag lassan lő.
____

Név: Pengés Sétapálca*
Szint: 1
Alapanyag: 1x Vasfa, 1x Kardmarkolat, 1x Fém
Recept tanulás: 100 váltó
Leírás: Lényegében egy kiélezett tőrkardszerű fegyver van elrejtve egy sétapálca nyelébe. Ha jól ki van élezve normálisan vág, vagy szúr, akár egy normális fegyver.
____

Név: Pengés Boxer*
Szint: 1
Alapnyag: 2x Fém
Recept tanulása: 100 váltó
Leírás: Egy különleges tüskés boxer, melynek két oldalán egy-egy penge is található. Óvatosan használjuk, mert könnyen megsérthetjük magunkat is, ha figyelmetlenek vagyunk.
____

Név: Memorizáló Mágus Bot*
Szint: 3
Alapanyag: (1x Hegyikristály (1.szintű mágia tárolására/1x Gránát (2. szintű mágia tárolására)), 2x Bármilyen fa
Recept tanulása: 300 váltó
Leírás: Leginkább mágusok által használt varázslatsegítő alkalmatosság, melynek lényege, hogy elkészítésekor a vásárló megosztja a fegyverkészítővel a máguskönyvének tartalmát, és az általa kiválasztott egyik mágiát. Egy különleges eljárással a botba rögzítik a mágia előfeltételeit, ami így elraktározza azt az egyféle mágiát (később nem módosítható, ahhoz új pálca kell). A pálca tulajdonosa képessé válik, hogy akár könyve nélkül is azonnal kilőni az adott mágiát castolási idő nélkül (bár sorozatot lőni természetesen még így se tud, ha nem olyan a mágia). Maximum 2-es szintű mágia ültethető bele.
____

Név: Csigás Íj*
Szint: 2
Alapanyag: (2x Fém,1xVasfa/3xFém); 1x Ideg, 1x Rövid markolat
Recept tanulása: 200 váltó
Leírás: Az egyszerű íj jóval hatékonyabb változata. Erős fából és vagy hajlékony fémből készül. A két „csiga” miatt jóval több erőt kell kifejteni hátrahúzáskor, de a várt hatás is jóval erősebb. Az ilyennel kilőtt vesszők sokkal messzebbre repülnek és sokkal keményebben csapódnak bele a célpontba, mint a sima íjból kilőtt nyíl.
____

Név: Fúvócső*
Szint: 1
Alapanyag: 2x Fém/2x Vasfa
Recept tanulása: 100 váltó
Leírás: Egy hosszú, üreges cső, mely csendes, néma gyilkoláshoz lett kifejlesztve.
____

Név: Fúvótüske*
Szint: 1
Alapanyag: 1 Fa/Fém (10 tüskéhez)
Recept tanulása: 50 váltó
Leírás: Egy különleges Fúvócsövekhez használt vesszők, melyeknek hegyét méregbe mártják.
Megjegyzés: 1x kell csak vásárolni, utána ugyanúgy "újraterem" játékonként, mint a nyilak estében.

Páncélkovácsolás:
Név: Foszforeszkáló Felszerelés
Szint: 1
Alapanyag: Bőrvért darab (pl kesztyű, csizma), 1x Ektoplazma (csizma, kesztyű stb esetén)/2x Ektoplazma (vért, nadrág, stb esetén)
Recept tanulása: 100 váltó
Leírás: Egy különleges készítési folyamat, mely során lényegében egy foszforeszkáló képességgel látjuk el az adott felszerlést, aminek nyomán sötétben tompa fénnyel izzani kezd. Ez a fény nem elég, hogy megvakítson valakit, de bőven elegendő, hogy vízfelszín alatt világítva, vagy épp egyszerűn cska sötétben utat mutatva befényesíti a közvetlen közelét így látjuk azokat a dolgokat amik a kezünk (vagy az adott felület) ügyébe kerülhet.
____

Név: Maszk
Szint: 1
Nyersanyag: 1x Bőrpánc, 1xBármilyen Fém/1x Bármilyen faanyag
Recept tanulása: 100 váltó
Leírás: Fából, fémből készült teljes arcot takaró díszes, vagy épp dísztelen „állarc”. Igény szerint készíthető.
____

Név: Kiegészítő: Fényellenző-szemüveg
Szint: 1
Nyersanyag: 1x Lencse, 1x Ektoplazma
Recept tanulása: 100 váltó
Leírás: Egy maszkba, vagy sisakba szerelhető kristálylemezkék, melyek egyrészt védenek attól, hogy valami a szemedbe menjen, másrészt hirtelen erős fény hatására gyorsan betompul, mely nyomán a használó nem vakul el egy pillanatra sem. Véd az erős fénytől, de azért ne nézegessünk vele órákig a Napba…
____

Név: Kiegészítő: Tüskés borítás
Szint: 1
Nyersanyag: 1x fém
Recept tanulása: 100 váltó
Leírás: Lényegében apró tüskékkel lehet „bevonni” a különböző vérteket, felszereléseket. Legnépszerűbb használata cipőtalpra hótaposó „bakancs” gyanánt és fém/bőrkesztyűre rögzítve pedig boxer gyanánt.
____

Név: Tövispajzs
Szint: 2
Nyersanyag: Pajzs alap, 2x Fém (sima pajzs esetén) / Pajzs alap, 3x fém (Toronypajzs esetén)
Recept tanulása: 200 váltó
Leírás: Egy egyszerű pajzs, mely abban tér el a többitől, hogy a felszínét rengeteg, viszonylag kicsi nagyjából 2-3 centis fémtüskék borítják, viszonylag sűrűn. A tüskék jól karbantartva (csiszolva, helyrekalapálva) akár húsba is mélyedhetnek.
____

Név: Rugalmasság Növelése /Elkészítési mód/
Szint: 2
Recept tanulása: 200 váltó
Megkötés: Csak bőrfelszerelés esetén
Leírás: Különleges előállítás szükséges ehhez a procedúrához, ugyanis a hétköznapian megmunkált bőr nem mindig lesz kellően rugalmas. Emiatt az eljárás miatt azonban a bőrvértekkel jóval rugalmasabbak lesznek (1,5x annyira mint alapjáraton lenne), így akrobatikusabb manővereket is végrehajthatunk, ám legyünk óvatosak, mert attól még nem lesz gumihajlékonyságú az anyag!
____

Név: Rugós Pajzs
Szint: 3
Nyersanyag: Toronypajzs (2x fém), Rugós Szerkezet (4x rugó, 2x fém)
Recept tanulása: 300 váltó
Leírás: Egy kifejezetten egy helybeni védelemre specializált pajzs, amelynek aljára egy rugós, karókioldó szerkezetet rögzítettek. A karó kioldásával, az „üteg” a földbe fúródik, ám mivel a vége a földbe fúródik, egy elég merev védelmet kapunk, már magától a pajzstól is, hisz a földbe beékelődve áll a pajzs. Leszúrás után 2 körig a tüske nem húzható vissza.
____

Név: Behatolás elleni sisak
Szint: 3
Nyersanyag: Bármilyen sisak, 2x Fém, 1x Ezüst
Recept tanulása: 300 váltó
Leírás: Egy különleges fémsisak, ami leginkább mentális támadások ellen véd. Bár egyszerű fémsisakként is megéli a helyét, a készítése során különleges védőelemekkel lett ellátva a pajzs, ami csökkenti a beérkező, vagy a távozó telepatikus kommunikációra való kísérletek, illetve a közvetlenül agyra ható elmemágiák hatásosságát (nagyjából 50%-ig maximum). Hátulütője viszont, hogy kevés látóteret biztosít, és ha a sisak megreped, vagy levesszük ismét céltűzbe kerülhetünk.

egyedi ércek:
Név: Fagyos Obszidián
Szint: 3
Ár: 500 váltó
Leírás: Nevével ellentétben ez egy fémötvözet, mely leginkább a lovagok számára használatos fém. Keménységben és fizikai tulajdonságai az egyszerű fémpáncélokkal egyezik meg, ám jóval hasznosabb tulajdonsága van ennek az ötvözetnek, mégpedig az, hogy ötvözés és megkeményedés után az anyag hő taszító hatása az egekbe szökik, így bármilyen meleg a környezet, bármilyen meleg tűzzel próbálják felhevíteni a páncél és a belseje kellemesen hűvös marad. Azonban fontos megjegyezni, hogy mivel nem lehet újra felhevíteni, amint kihűlt, többé nem lehet javítani, vagy átkovácsolni, emiatt elég kevesen használják.

Bolt által keresett anyagok:
Név: Meteorit
Felvásárlási ár: 550 váltó
Leírás: Vörös, hihetetlenül kemény fém, melyet csak a legjobb kovácsok tudnak megmunkálni. A meteoritból készült fegyverek több száz évig bírják csorbulás nélkül, intenzív használat ellenére is. Az égből esik, kis darabokban, általában néhány méter átmérőjű kráterek közepén találhatóak. Az emberek körében a meteorit a legkiválóbb harcosok ismertetőjegye. Nagyon ritka.
Szint: 3.
Fellelhetőség: BárholA hozzászólást Erhard Strenger összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 06, 2018 7:33 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Páncélkovácsolás on Vas. Feb. 04, 2018 12:22 am

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Szint: 1
Tapasztalat: 0/100

Elkészítési módok:
-

Receptek:
-

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Fegyverkészítés on Vas. Feb. 04, 2018 12:22 am

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Szint: 1
Tapasztalat: 50/100

Elkészítési módok:

Mód: Egyszerű
Ára: 100 váltó
Leírás: A legalapvetőbb mód, az így készült fegyver teljesen a hatékonyságot helyezi előtérbe és látszanak a munkán a kezdőség hibái.

Receptek:

Név: Tőr
Anyagok: Rövid markolat, Fém
Leírás: Egyszerű, egyenes vagy kissé hajlított pengéjű, harminc centiméternél nem hosszabb pengéjű, egy vagy kétélű közelharci fegyver. Olcsósága miatt közkedvelt és elterjedt, mint fegyver és mint eszköz is.
Tapasztalat: 10

Név: Rövidkard (vagy simán kard)
Alapanyagok: Rövid markolat, Fém
Szint: 1.
Leírás: Egyszerű, egyenes pengéjű, harminc centiméternél hosszabb, de hatvan centiméternél nem hosszabb pengéjű, egy vagy kétélű közelharci fegyver. Harcosok és gyorsabban mozgó egységek kedvelt fegyvere.
Tapasztalat: 10

Név: Lándzsa
Alapanyagok: Hosszú markolat, Fém
Szint: 1.
Leírás: Egyszerú fegyver, hosszú markolat végére erősített hegyes fémfej. A lándzsa egyidős az emberiséggel, hadászatban és vadászatban egyaránt közkedvelt.
Tapasztalat: 10A hozzászólást Erhard Strenger összesen 8 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 07, 2018 7:19 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Szer. Feb. 14, 2018 6:38 pm

Livingstone T. Baker

Livingstone T. Baker
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Nagyszerű életem története 200 váltót hozott, melyből milyen alkoholista self bérgyilkos lennék, ha rögtön nem költeném el legalább...

160 váltót utalnék Erhard Strenger mesternek az első tőrünkért.

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Hétf. Feb. 19, 2018 10:01 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Feloldom a "Tőr" receptjétt illetve 2x Rövid Markolatot és 2x Acél-t vásárolok az NPC boltból

ezekből készítek 2x Tőr-t.

Livingstone átnyújtom neked a Tőrt, illetve addig magamnál tartom Lance a tied :3

// livingnek első vevőként csak az elkészítési ár (KIFIZETVE), Lance neked 210 váltó Smile  //

0->20 expA hozzászólást Erhard Strenger összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Márc. 06, 2018 4:20 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Kedd Márc. 06, 2018 2:17 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
rengeteg új (egyelőre feloldatlan) fegyver és páncélrecepttel lettem gazdagabb ^^ az első postba bel lettek szerkeztve, illetve az alapanyagszükséglet és tanulási árak is igazítva lettek Smile

ezen felül:

METEORITOT veszek a boltban látható 550 árán Smile (mivel az csak eladási ár, így ott nem lehet venni Very Happy)

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Kedd Márc. 06, 2018 4:13 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
na akkor kitanulom a Lándzsát és le is gyártok 2x Egyszerű Acél Lándzsát.

Jelezz itt kérlek Pru/Leon és amint kifizeted az árát viheted is az új lándzsádat :3

20 -> 40 exp

Felhasználó profiljának megtekintése

8 Re: Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Kedd Márc. 06, 2018 4:29 pm

Pruinos

Pruinos
a Falánkság Démona
a Falánkság Démona
- Jó napot? A rendelésemért jöttem. - léptem be az üzletbe, mélyen belenyúlva a zsebembe, a már előre előkészített bőrszütyőért. Az ismerős lovagfigura, ahogy a kezében érezte a pénzt, rögtön elő is vette a pult alatt rejtőző, hosszúkás csomagot; egy egyszerű, bézsszínű, takarójellegű szövetbe burkolva a kívánt fegyvert.
Elégedetten hagytam el a boltot.

265 váltó ellenében átvettem az egy darab Egyszerű Acél Lándzsát.

Felhasználó profiljának megtekintése

9 Re: Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Szer. Márc. 07, 2018 6:48 pm

Jozef Strandgut

Jozef Strandgut
Felszentelt Pap
Felszentelt Pap
Elszántan lépek be az ajtón, hogy életem első olyan tárgyát átvegyem, amit a saját pénzemből rendeltem és vásároltam.
Ráadásul ez az ÉN fegyverem lesz, nem a rendtől kaptam, hanem az enyém, mint a sarkantyú és a vadásztőr, amit Norven atyától kaptam.
- A kardomért jöttem. - jelentem ki és szélesebb vigyor aligha ülhetne az arcomon.
Ez még akkor is csak kicsit hagy alább, amikor kiperkálom a fegyverművesnek a 210 váltót.

10500- 210= 10290

Felhasználó profiljának megtekintése

10 Re: Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Szer. Márc. 07, 2018 7:16 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Rövidkard kitanulva, anyagok megvéve és elkészítve. Ment is Jozef Smile (1x Acél Rövidkard)

Felhasználó profiljának megtekintése

11 Re: Karmazsin Páncél- és Fegyverbolt on Kedd Május 22, 2018 5:36 pm

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
a Tudás Démona
a Tudás Démona
Üdv néked, mester uram. Bár nem csillogó vértezet, de bizony hasznos a könnyű páncél is lehet. Egy darab Egyszerű Bőr Alkarvédőt szeretnék.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.