Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kérdező vendégeknek
Haunted Quest: Rotmantel Madness

Szomb. Márc. 10, 2018 9:02 pm by Theo WagnerNem kell …

Comments: 5

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 48

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 50


Livingstone T. Baker

Go down

Livingstone T. Baker

Témanyitás by Livingstone T. Baker on Kedd Feb. 13, 2018 12:13 am

Adatok

Név: Livingstone T. Baker
Faj: Sötét Tünde
Frakció: [     ]
Út: Az Ármány Útja
Kaszt: Bérgyilkos
Nem: Férfi
Kor: 19
Szint: 1.
Tapasztalati pont: 200/500
Váltó: 490
Bolt: >>Here<<


Jellem:
Két lábon járó káosz. Egy könnyelmű, szórakozott Troll.  Imádja a tréfákat, ha megjön az ihlete, akkor szemrebbenés nélkül figyelmen kívül hagyja a `TPO`-t.(time-place-occasion). Az életet magát nem becsüli, különösebben nem rasszista mindenkit egyformán utál. Ennek kicsit ellentmondhat, hogy azért saját életét eredeti csomagolásában és helyzethez mérten a lehető legsérülésmentesebb állapotában kívánja megtartani magának. Akkor is, ha az rendelkezik ön és külső forrásból használható javítási lehetőségekkel.  Általában véve nem kedveli, ha ő van a tréfa másik végén, azonban az igazán brilliánsakat mindig értékeli. (Tréfától függően a másik életével, vagy akár egy piálással). A fontossági listán az alkohol a hold és természet után a 4. helyet foglalja el. Az elsőn általában ő áll, vagy a következő tréfája.  Mindezt leszámítva komolyan is tudja venni a dolgokat, nem őrült, és a legkevésbé sem ostoba, csak... flúgos.  Hogy mennyire utál mindenki mást? Alapjában véve eléggé, hogy egyfajta "távolságot" tartson tőlük. Persze szórakozottságát figyelembe véve a személyek pozíciója könnyen és gyorsan változik. A nehezebben megszerezhetőek között van a Haver, és nagyon megválogatja kit nevez barátnak, méginkább akiben meg nagy mértékben megbízik.   Nem riad vissza a harcoktól, de előszeretettel gondol az esélyeire, és ezek meglehetősen negatív létekor könnyen meggyőzhető a taktikai visszavonulásról.  Nem veti meg a drogokat, de igyekszik elég tisztán tartani a fejét ahhoz, hogy ne származzon belőle baja.

Kinézet:
170cm magas, sportos alkattal rendelkező sötétebb ezüstös bőrszínű elf. Haja középhosszú, világosabb ezüst színben fénylik, mely általában nem fedi el hátorozottan felfelé ívelő fülét, erről gondoskodik kedvenc tollas kalapja. Első ránézésre lila szemét sokszor összetéveszthetik egy sötétebb kék színnel. Kalap nélkül haját általában összeköti. Ruhatára a sötét több színét is használja, ám inkább a fekete felé húz szíve. Általában egy könnyed mozgást biztosító hosszú nadrágban, lazán lógó ingben, és puha cipőben jár, természetesen kalapját, és elegáns térd alá érő börköpenyét nem elfeledve. Munka közben általában kalap nélkül csuklyás köpenyben mászkál.


Képességek

Szociális:
Német:
Veronia kontinensén a legelterjedtebb nyelv, eredetileg az emberek hozták ide. Bár nagyon hasonlít az eredeti, Földi némethez, valójában sokkal jobban keveredett a svéddel és norvéggal. Minden játékos karakter kezdéskor tudja beszélni.
Passzív
Angol:
1000 váltó, Tündék és Sötét Tündék kezdéskor megkapják.
A tündék nyelve az angol, sok aspektusában a Földi óangol nyelvhez hasonlít. Elengedhetetlen azon nem-tünde karakterek számára, akik jobb kapcsolatot szeretnének a Tündékkel és a Sötét Tündékkel ápolni. Az előbbi fajok egy tagja taníthatja meg a játékost a nyelvre.
Passzív
Írni és olvasni tudás:
500 váltó
Csak úgy mint nálunk, a középkorban sem volt sosem biztosnak vett dolog az, hogy egy ember képes-e olvasni vagy sem... Még nemesek is akadtak, akiknek fogalma sem volt a betűvetésről, ám szerencsére aki felszerelkezik eme képességgel, annak nem lehet efféle gondja.

Faji:
N/A

Bérgyilkos:
Moonlight slash / Holdfény vágás:
1000 váltó, A Bérgyilkosok kezdéskor ingyen megkapják
Egy nagyon gyors, közepes sebzést okozó vágás, ami a szemben lévő ellenfelekre hat egy félkörívben, kartávolságra.
Közelharc
Aktív

Kasztfüggetlen:
Méreg tolerancia:
1500 váltó, Sötételfek kezdéskor megkapják
A mérgek mindig is az egyik legveszélyesebb fegyverek voltak egy képzett kézben... Egy rossz mozdulat, s a gyorsan ható bénítófolyadékok és viszketőporok teljesen ellehetetlenítik az ember harcát, nem beszélve a gyilkos, ételbe csempészett ármányról. Szerencsére hosszas kínok útján kifejleszthető némi tolerancia ezek ellen, s elegendő milliliterről milliliterre emelt mennyiség után a Méreg toleranciával rendelkező karakter 30%-al rövidebb ideig és ugyanannyival csökkentett hatással képes elviselni azokat.
Passzív
Éjszakai látás:
1500 váltó, Sötételfek kezdéskor megkapják
Az éjszaka sok veszélyt és csapdát cipel magával, nem egy kalandor lelte már halálát a nem látott ragadozó által, mely a sötét lombok közül vetette magát reá. Emellett persze Veronia csodás hely, s a megfelelő főzetek és növények hosszútávon való fogyasztásának hála a recipiens képessé válhat tisztán látni az éjszakában is, ha nem is nappali pontossággal, de pont annyira, hogy ne érje utol a veszte a kelleténél gyorsabban.
Passzív
Halk léptek:
2000 váltó, Nehéz páncélos kasztok, illetve háború démonok nem tanulhatják meg. Bérgyilkos kezdéskor megkapja
Settenkedni sose volt könnyű, pláne nem úgy, hogy teljesen észrevétlen maradjon az ember. Kellő tanulással persze elsajátítható szinte bárkinek, már amennyiben teste és felszerelése lehetővé teszi azt. Területtől függetlenül halkká teszi az ember mozgását, kivéve természetesen ha hóban, vagy esetleg ha valamilyen olyan felületen mozog, ami direkt nyikorgásra lett kitalálva.
Aktív/Passzív

Mesterképzettség:
N/A

Mesterség:
Alkímia
2. szint: 1020/3000TP
Gyenge gyógyital (1. szintű recept):
Összetevők: Alkohol, Barlangi tinóru
Tanulás: 100 váltó
Szint: 1.
Tapasztalat: 70
Eladási Ár: 150 váltó
Leírás: Enyhén vöröses, tiszta ital, alkoholos illattal, gombára emlékeztető ízzel.
Hatás: Összehúzza a felszíni sebeket, elállítja a vérzést.
Mellékhatás: Az alkohol miatt enyhe bódulat.
összeállítási költség:50+50=100
Élénkítő ital (1. szintű recept):
Összetevők: Angyaltrombita, Barlangi tinóru
Tanulás: 100 váltó
Szint: 1.
Tapasztalat: 60
Eladási Ár: 150 váltó
Leírás: Kellemes illatú és ízű, átlátszó, tiszta ital.
Hatás: Megnöveli a használó ellenállását az elmére irányuló hatásokkal szemben, valamint csökkenti a fáradtságot és élesíti a reflexeket.
Mellékhatás: Túlfogyasztás esetén a használó kimerült lesz, de nem lesz képes aludni, ami előbb-utóbb ájuláshoz vezet.
összeállítási költség:50+70=120
Gyengítőméreg (1. szintű recept):
Összetevők: Bürök, Lapályi murok
Tanulás: 100 váltó
Szint: 1.
Tapasztalat: 70
Eladási Ár: 150 váltó
Leírás: Halványzöld, kellemetlen illatú, tiszta ital
Hatás: A mérgezett egyén erejét a felére csökkenti tíz percre.
Mellékhatás: Erős izomfájdalom.
összeállítási költség:50+50=100
Bódítóital (Hajnalgyöngy) (1. szintű recept):
Összetevők: Alkohol, Angyaltrombita
Tanulás: 100 váltó
Szint: 1.
Tapasztalat: 70
Eladási Ár: 150 váltó
Leírás: Pezsgő, átlátszó, jó illatú alkoholos ital. Kedvelt kábítószer.
Hatás: A mérgezett egyén kedélyállapota javul, erős alkoholos bódulat lesz úrrá rajta, majd hallucinálni kezd. A hatás fél-, egy óráig tart.
Mellékhatás: Már egy fogyasztás után is kialakulhat függőség.
összeállítási költség:50+70=120

Egyedi:
Take it easy:
Livingstone a legkomolyabb harc közepette is képes megőrizni a tréfás kedvét, így lehetősége nyílhat rá, hogy az ellenfelét kreatív módon, tréfálkozással vagy egyéb módszerekkel kizökkentse, és előnyt szerezzen az ütközetben. (Csak valóban kreatív és reális tréfák esetén lehet rá esély!)
Aktív
Drunken Master:
Ha a karakternek sikerül kellően felöntenie a garatra (több mint spicces), 40% esélye lesz elkerülni a felé érkező fizikai támadásokat, vagy lassabb lövedékeket.
Passzív


Felszerelések


Fegyverek:
Éjgyilok:
Kezdőfegyver
Karra erősíthető penge, melynek egyszerű markolatrészét fogva az él hosszan, a karunkkal párhuzamos irányban nyúlik előre. Mindkét oldalán élezett. A sötét tünde Bérgyilkosok kedvenc fegyvere.
Közelharci
Használat kezdete: 1. Szint
Tőr:
Acél
Egyszerű, egyenes vagy kissé hajlított pengéjű, harminc centiméternél nem hosszabb pengéjű, egy vagy kétélű közelharci fegyver. Olcsósága miatt közkedvelt és elterjedt, mint fegyver és mint eszköz is.
Közelharci
Kinézet:20cm hosszú enyhén hajlított egyélű pengével és erős fogást biztosító markolattal rendelkezik.
Készítő:Erhard Strenger
Használat kezdete: 1. Szint

Italok:
Gyenge gyógyital: 5
Élénkítő ital: 2
Gyengítőméreg: 1
Bódítóital (Hajnalgyöngy): 2

Alapanyagok:
N/A

Tárgyak:
Név: A Harag Emléke
Ár: 1000 váltó
Leírás: Nefilim mágiával a félangyalok képesek voltak egy apró borostyánba zárni Abaddón tüzének egyetlen kis lángját, majd az így készült nyakláncot átadták azoknak a hősöknek, akik túlélték a pusztítást. A láng magában nem képes sem ártani sem használni, ám a következő alkalommal, amikor viselője halálos csapást szenved el életre kap, széttöri a borostyánt és átjárja viselője testét, begyógyítva annak minden sebét. Ezután a tűz kihuny és így elhasználódik.

Játékok


Folyó:

Befejezett:
N/A

Azonnali:

Pályázatok, Élmények


Előtörténet:

Pályázatok:
N/A

Élmények:
N/A

Helyzetjáték:

Jutalmak


Váltó:
Teljesítmények:
Teljesítmény: F*ck The Staff (Írj legalább egy 3000 szavas hozzászólást, ami majd a staff tagoknak végig kell olvasni.) - 100 váltó
Teljesítmény: Lylinovista (Írj egy legalább 4500 szavas posztot bárhová.) - 100 váltó
Azonnali:
Dies Irae - 2000 váltó
Sokat kell még tanulnod, ifjú...- 1500 váltó
Vásárló Gloria(750váltó):
Gyenge gyógyital: 4
Élénkítő ital: 1

Tapasztalat:
Dies Irae - 200 TP

Tárgyak:
Dies Irae
Név: A Harag Emléke
Ár: 1000 váltó
Leírás: Nefilim mágiával a félangyalok képesek voltak egy apró borostyánba zárni Abaddón tüzének egyetlen kis lángját, majd az így készült nyakláncot átadták azoknak a hősöknek, akik túlélték a pusztítást. A láng magában nem képes sem ártani sem használni, ám a következő alkalommal, amikor viselője halálos csapást szenved el életre kap, széttöri a borostyánt és átjárja viselője testét, begyógyítva annak minden sebét. Ezután a tűz kihuny és így elhasználódik.

Alapanyagok:
N/A


Kiadások


Tárgyak:
Acél tőr -Erhard Strengertől - 160 váltó

Képességek:
Írni és olvasni tudás: 500váltó

Mesterségek:
Alkímia - 1000 váltó
Gyenge gyógyital (1. szintű recept) - 100 váltó
Élénkítő ital (1. szintű recept) - 100 váltó
Gyengítőméreg (1. szintű recept) - 100 váltó
Bódítóital (Hajnalgyöngy) (1. szintű recept) - 100 váltó

Alapanyagok:
Első nagy bevásárlás(1900váltó):
11 alkohol 50ea
12 balangi tinóru 50 váltó ea
5 angyaltrombita 70 váltó ea
1 bürök 50 váltó ea
1 lapályi murok 50 váltó ea
15 flaska 20 váltó ea


Teljesítmények


F*ck The Staff:
Írj legalább egy 3000 szavas hozzászólást, amit majd a staff tagoknak végig kell olvasni.
Lylinovista:
Írj egy legalább 4500 szavas posztot bárhová.
avatar
Livingstone T. Baker
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2018. Feb. 01.
Age : 25
Tartózkodási hely : MMO.

Karakter információ
Kaszt: Bérgyilkos
Szint: 1
Tapasztalat:
200/500  (200/500)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.