Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 84

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 58

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81


You are not connected. Please login or register

Johannes Hagen

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Johannes Hagen on Csüt. Feb. 22, 2018 4:32 pm

Tertullius

Tertullius
Felszentelt Inkvizítor
Felszentelt Inkvizítor
Név: Johannes Hagen
Faj: Ember
Frakció: Az Egyház
Kaszt: Inkvizítor
Nem: Férfi
Kor: 28

Kinézet: Nagyjából hat láb magas, sötétbarna hajjal megáldott férfi. Haja színén szeme is osztozik, bár ha lehet, még sötétebb. Tisztje ellenére arcát általában borosta vagy rövid szakáll fedi. Testalkata vékony, az ember nem tudja eldönteni, hogy gyakori éhezéstől lett ilyenné, vagy csak a genetika kedveli. Nem különösebben izmos, ám testalkata miatt annak tűnhet. Ritkán viseli inkvizítori öltözetét, jobban szereti az olyan köpenyeget, vagy ruhákat, amivel könnyen bele tud olvadni a tömegbe. Mindig magánál hord egy vékony aranykeresztet, aranyláncon, mélyen elrejtve ruhái alá.

Jellem: Különös élvezettel tölti el az emberi játszmáknak mind megfigyelése, mind a bennük való részvétel. Próbál hidegvérű lenni, és minden esetben ésszerű, logikailag helyes döntéseket hozni – általában sikerül neki, a nyolc év szolgálat hatásos volt az ilyesmi érzelmek kiölésére. Sajnos azonban vannak helyzetek, amikor a tudat és az ész veszít, az empátia és a szánalom pedig győz: ilyenkor hajlamos saját magát is veszélybe sodorni azért, hogy megtegye amit a belső igazságérzete megkíván. Ezeket leszámítva önző, saját céljait általában mások elé helyezi. Kissé rasszista, bár ezt tagadja, s inkább semlegesnek mondja magát. Temperamentumát kitűnően kontrollálja, ha kell szenvedélyes, ha úgy érzi a nyugodt megnyilvánulásokkal jobban jár, akkor azt részesíti előnyben. Az igazi természete pedig valahol a kettő között lehet. Messze áll az aszketikus életmódtól: gyakran élvezi mind az ital, mind a nők társaságát. Könnyen épít kapcsolatokat, ám megbízni nehezen tud másokban, részben természetéből fakadóan, részben pedig tudatos elővigyázatossága miatt.


Képességek:

Sanitas (Egyedi képesség)
Ez egy aktív képesség. Aktiválásakor Johannes képes minden érzelmét és gondolatát elrejteni. Immunis lesz az összes gondolat- és elmeolvasó képességre, és léleklátásra, mindegy a vele szemben lévő hanyadik szintű. Egyetlen kivétel ez alól a mélységiek, akik képesek ezt a hatást 5 másodperc alatt megtörni, ezzel elvéve Johannes összes varázserejét. Alapvetően ha nem éri semmilyen támadás, akkor Szint*10 percig marad fent a képesség, de akaratlagosan megszüntethető hamarabb is. Amikor ezt a burkot megtámadják, akkor a támadó varázslat szintjének megegyező időt vesz le a Sanitas fenntartásának maximális idejéből. Mivel folyamatosan fogyasztja a karakter varázserejét, csak annak teljes visszaszerzésekor lehet újraaktiválni a képességet.

Dice mihi... (Egyedi képesség)
Az inkvizítor oly sokat kutatott mások bűnös vágyai után, hogy képessé válik megérezni azokat. Egy kevés varázserő rááldozásával elég rápillantania a másikra, hogy megérezze (mintegy impulzusként), hogy mi is az, ami után a másik igazán sóvárog. A fiziológiai szükségletek mindig háttérbe szorulnak, legyen az éhség, szomjúság, stb.

Judica me / "Szolgáltass nekem igazságot..." (Kaszt képesség)
Az inkvizítor rámutatva, igazságot szolgáltatva kínzó fájdalmat okoz célpontjának, ami egy szempillantásnyi időre meg is bénul ettől. Fizikai sérülést nem okoz.

Confiteor / "Gyónom..." (Kaszt képesség)
Az inkvizítor célpontjára tartja fegyverét, aki ettől számítva egy kérdést tehet fel, amire ellenfelének válaszolnia kell, s ameddig az nem teszi, kínzó fájdalom gyötri. Az átok legfeljebb fél percig tart, utána szertefoszlik a fájdalom.

Flagellatio / Ostorozás (Kaszt képesség)
Az inkvizítor testét láncok ölelik körül - ez alapfelszerelésük része. Ezzel a képességgel az egyik láncot akaratával ostorként használhatja. Az adott lánc végén egy fémtüske van a hús roncsolásának elősegítéséhez. Ameddig a láncot mozgatja, fegyverével támadhat.

Thurificator / Tömjénező (Kaszt képesség)
Az inkvizítor felszerelése közé tartozik még egy tömjénező is - melyhez tömjént és szenet bőven s ingyen adnak. A tömjénfüst az Egyház tagjai számára ártalmatlan, az átlagembereket zavarja és rontja a látásuk, a démonokat, vámpírokat és protestánsokat viszont szép lassan megfullasztja.

Persona (Kaszt képesség)
Az inkvizítorok gyakran kerülnek olyan helyzetben, hogy valós személyazonosságukat elfedni kénytelenek – nem csoda tehát, hogy idővel mestereivé válnak ennek. A képesség birtokában a használó képes azonnal elváltoztatni a hangját (anélkül, hogy ez műnek vagy erőltetettnek tűnne), valamint pár perc alatt a ruházatát és teljes kinézetét is, ügyesen felhasználva a környezet elemeit (arc „sminkelése”, stb.). Az inkvizítor nem csak kinézetre, de viselkedésre is képes gyorsan váltani, legyen az a gesztikulációja, vagy megszokott szófordulatai. Varázserőt nem igényel, hiszen mindössze gyakorlás kérdése a mutatván. Észrevételre akkor kerülhet sor ha az áldozat kitűnően lát át az álcákon vagy mélyrehatóan ismeri a használót (értsd: a mesélő dönti el sikerült e).

Libera nos a malo / "Szabadíts meg a gonosztól..." (Kaszt képesség)
Az inkvizítor fegyverével megüti célpontját, ami megtelik szent fénnyel. A nem démoni, vámpír, nekromanta vagy kultista vagy protestáns (mivel ezt a képességet az inkvizítor dühe táplálja) célpontok enyhe fájdalmat éreznek és bőrük megég, az utóbbiak viszont mély vágásokat szenvednek és erős fájdalmat éreznek.

Vox populi (Kaszt képesség)
A kocsma jó befektetés volt: az inkvizítor minden küldetés és magánjáték elején esélyt kap arra, hogy plusz információval induljon. Küldetésekben az adott feladat részleteiről vagy a megoldás megközelítéséről, magánjátékok során pedig az adott karakterről kaphat kisegítő tudást a játék elején. Küldetésekben a mesélő, míg magánjátékokban a játékostárs dönt, különös tekintettel arra, hogy mennyire lehetett az adott karakter vagy szituáció téma akár a köznép, akár a nemesek között.

Kyrie / "Uram irgalmazz..." (Kaszt képesség)
Az inkvizítort megóvja Isten az ellenfeleitől, ezt a képességet aktiválva három-négy másodpercre elkerülik a támadások. Óránként egyszer.

Seemann Vergangenheit / Hajós múlt (Faji képesség)
A veroniai emberek a viking hajósok leszármazottai. kis koruk óta hagyományból is megtanítják a gyerekeknek a csillagok, valamint egyéb természeti jelenségek alapján való tájékozódást, így szinte biztos, hogy a legtöbb ember könnyedén fog tudni bármi alapján tájékozódni. Passzív.

Weitsehen / Távollátás (Faji képesség)
Az ember egy pár másodperc fókuszálás után képes lesz egy akár több kilométerre lévő dolog pontos megfigyelésére szabad szemmel is, feltéve természetesen, hogy akadálymentesen rálát a célpontra az illető. Egymás után legfeljebb háromszor használható, utána két óra pihenést igényel.

Tárgyak:

Finomított tőrkard
Kifejezetten elegáns fegyver, egy méter hosszú pengével rendelkezik, ami amellett, hogy vékony, igen strapabíró is. Kiváló páncélátütő fegyver. Mivel vékony, ezért könnyű, tehát Kardként és Tőrként is használható.

Kard, fegyvercsapdával
Csak a fegyver gazdája, és az azt elkészítő mesterember tudja a kombinációt, és vagy rejtett gombot, mely megakadályozza, hogy a két három centis fémtüskék, a markolatból, a használó kezébe álljanak bele. A mechanizmus fél perces késleltetéssel lép életbe, mely esés, és erős rászorítás esetén aktiválódik, és kilövell a markolatból.

Tőr
Egy egyszerű, egyenes pengéjű, mindkét oldalán élezett, nagyjából harminc centijű tőr, melyet Johannes a csizmaszárában tartva hord magánál.

Virágcsokor

A Harag Emléke
Ár: 1000 váltó
Leírás: Nefilim mágiával a félangyalok képesek voltak egy apró borostyánba zárni Abaddón tüzének egyetlen kis lángját, majd az így készült nyakláncot átadták azoknak a hősöknek, akik túlélték a pusztítást. A láng magában nem képes sem ártani sem használni, ám a következő alkalommal, amikor viselője halálos csapást szenved el életre kap, széttöri a borostyánt és átjárja viselője testét, begyógyítva annak minden sebét. Ezután a tűz kihuny és így elhasználódik.

Levedlett Agancs
Ár: 2000 váltó
Leírás: A kalandor egyetlen torz testrésze, mely nem vált köddé, mikor visszaváltozott. Ez volt az egyik agancsa, egy nagyjából fél méter hosszú, egyenes csont, számos elágazással. A furcsa mágia maradéka ragadt ott benne, melytől napi egy órára egy nyúlszörny ügyességét adhatják maguknak vissza, nagy műgonddal ügyelve bármilyen náluk lévő, sérülékeny, vagy törékeny tárgy épségére, akár a harc hevében is. Az agancs emellett könnyen faragható, így szinte bármilyen fegyver vagy díszítőelem alapjául szolgálhat.
Update: Johannes egy üreges, kereszt alakú "tok" formában faragta ki az agancsot, amibe így az eddig nyakékként használatos keresztjét helyezte bele.

Feszület
Leírás: Johannes a feletteseitől különleges ötvözetből kovácsolt feszületet kapott a kiváló munka elvégzéséért, ami képes öt legfeljebb a viselőjénél egy szinttel nagyobb szentségtelen támadást elnyelni (démonok, nekromanták és kultisták támadásai). Amikor a tárgy megtelt, utána egy egyórás rituáléval kell megtisztítani, addig nem működik, és a viselése is kényelmetlen.

Gift of the Demon King
Leírás: Egy fekete, lila szalaggal átkötött doboz. Küldetésenként egyszer kinyitható, és benne mindig egy más tárgy található. Az, hogy ez a tárgy mi és mennyire hasznos kockadobás és a mesélő fantáziája dönti el.

Tolvajkulcs (1 db)
Leírás: Két apró fémpálca, egyik lapos véggel másik hajlítottal. Egyszerű zárak feltörésére alkalmas kis eszköz.

Acél állvány
Leírás: Puskára szerelhető, ideiglenesen leszerelhető támasztóeszköz, mellyel a lövész stabilabban tudja a fegyverét tartani és nagyobb eséllyel találja el a célpontját. Használat közben a fegyvert le kell támasztani, mozogni nem lehet vele.

Egyszerű acél szurony
Leírás: Puskára szerelhető, levehető penge, melynek segítségével a lőfegyvert közelharcban is effektíven lehet használni. Döfésekre kiváló, vágáskor csak kisebb sebeket tud ejteni, akárcsak egy tőr.

Idegméreg
Hatás: A mérgezett egyén, ha nem kezelik, tizenöt-húsz percen belül súlyos belsőszervi károkat szenved, fél óra alatt lebénul és háromnegyed óra elteltével meghal.

Éjcsepp (Karácsonyi ajándék)
Hatás: A mérgezett egyén a mérgezés pillanatától erős, keserű ízt érez a szájában, majd ha nem hatástalanítja a mérget, tíz másodperc után meghal.

Gyenge gyógyital (3 db)
Hatás: Összehúzza a felszíni sebeket, elállítja a vérzést.

Talp-zug
Félti értékeit? Netalántán fontos információkat csempészne papír alapon? Akkor itt az ön terméke! Talp zug, egy egyszerű ám mégis praktikus megoldása, a rejtett gombok, és a cipő/csizmatalpba helyezett, kis fémdobozkának. Csak közelről, erősen megfigyelve vehető észre, a doboz nyílása, de az csak erővel nyitható fel, ha nem ismerik a titkos gombot!A cipő súlya egy kicsivel nőni fog!

Bulla
Egy Johannes nevére szóló okmány, ami egyetlen egyszer feljogosítja arra, hogy a pápával egy rangra emelkedjen. Szava mintha a szentatya mondta volna, és parancsolhat az egyházi seregeknek is, nameg ki tudja a köznépre ez milyen hatást gyakorol. Csak egyszer lehet felhasználni, a papírt a bemutatása után el fogják venni tőled.

Szellem a palackban (3/3)
Leírás: Egy apró üvegcse, amibe három szellemet zártak, bár hogy pontosan kiknek a szellemeit, azt nem tudjátok. Amikor kihúzzátok a dugót, akkor egy szellem kijön az üvegből és megtámadja azt, akit mondtok neki. Ereje megegyezik egy szokványos, nekromanták által megidézett szellemével, és hasonlóképp lehet legyőzni. Ha mind a 3 szellemet felhasználtátok, az üvegcse is szétporlad.

Az Egyház pecsétjével ellátott pecsétgyűrű
Egy hamisított pecsétgyűrű, az Egyház pecsétjével.

A harmónia köve
Az achát különlegessége, hogy képes az elmét elcsendesíteni, megnyugtatni és felfrissíteni, elszigetelni a környezet mágikus energiáitól, hogy azok kevésbé zavarják. Az ékszerész egy medálba helyezte ezt a becses ékkövet, amely így duplájára növeli a viselője  varázserő-regenerációját, csökkenti a varázserő elfogyásakor jelentkező erős fáradtságot, mindezeket mellett pedig 30%-kal csökkenti az elmére irányuló támadások időtartamát.

Patrónuskő
A patrónuskő egy különleges ékkő, amely készítője és viselője között különleges kapcsolatot alakít ki. Ha viselője bajba kerülne vagy bármilyen okból erős félelem szállja meg a készítője ezt egyfajta balsejtelemként megérzi és ha akar a segítségére siethet. Ezt a darabot egy medálba helyezték, a könnyebb szállítás és felhasználás kedvéért.

Gyújtókeverék
A flaskát összetörve a keverék lángra lobban, felgyújtva minden éghetőt, amivel érintkezik.

Az angyal ölelése
Egy toll Jerobeam szárnyaiból, amelyet ha valaki a szívéhez szorít egy egyeztetés idejére immunis lesz minden természetes tűzre.

Kalandok:A hozzászólást Tertullius összesen 49 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 23, 2019 9:34 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Johannes Hagen on Vas. Május 27, 2018 10:05 pm

Tertullius

Tertullius
Felszentelt Inkvizítor
Felszentelt Inkvizítor
Kronológia:
Ez is csak üzlet...
Boszorkányszombat
Non est discipulus super magistrum
Die Jahreszeit der Stürme
Dies Irae
Kyrie Eleison
Non est volentis
Fekete, fehér, szürke
Sunset at Nordenmouth
Üldözve és üldöztetve
A háború nyitánya
Cinder&Ash
Ludum finita est
Johannes püspökké szentelése
Der Engel der Kneipe
Világok között
Démonok között
Arachnophobia

Határozatlan:
Liv vs. Johannes
Johnny vs. JohannesA hozzászólást Tertullius összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 31, 2018 2:10 am-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Johannes Hagen on Szomb. Aug. 11, 2018 12:35 am

Tertullius

Tertullius
Felszentelt Inkvizítor
Felszentelt Inkvizítor
Név: Isabelle
Faj: ember
Nem:
Frakció: Észak
Kaszt: Hollódoktor
Kor: 20-22 körül, nem tudni pontosan.
Szint: 1 (0/500)
Kinézet: 5 láb magasság körüli lány, vörös fürtökkel, melyek nagyjából a válláig érnek. Bőrének és hajának ápoltságát a leggazdagabb nemes kisasszonyok is megirigyelnék, látszik, hogy sokat foglalkozik vele. Szeme tengerkék, alkata pedig kifejezetten csinos, ahol kell ott domborodik, másutt pedig vékony. Ruhái kiemelik nőiességét, sőt, kifejezetten sokat mutatnak meg belőle. Egyedül az övén lévő szikék és flaskák sokasága emlékezteti a szemlélődőt arra, hogy milyen szakmát űz a hölgyemény.
Jellem: Energikus, folyamatosan pörgő leányzó, akit talán lekötözve se lehetne megállítani. Kifejezetten temperamentus, továbbá tipikus locsifecsi, csak úgy ömlenek belőle a szavak, az ember könnyen azt hiheti, hogy egyáltalán nem is gondolkodik azon, mit és kinek mondd el. Ez azonban tévedés. Régen igaz lehetett ez az állítás, ma azonban minden egyes szavát komolyan meggondolja. Foglalkozása (vagyis inkább mérgei) ellenére jó indulatú, szeret segíteni másokon, akár önfeláldozás árán is. Nem így az üzleti életben: alattomos és számító, aki nem fél bevetni a női bájait sem, hogy a másikat meggyőze. Álma, hogy egyszer nyugodt élete legyen, valahol vidéken, családdal és gyerekekkel.

Képességek

A bárány karma
Isabelle saját kútfőből összedobott főzete, egy főzelék állagú, viszkózus, sűrű zöld színű folyadék. A sebre kenegetve csillapítja a fájdalmat és elősegíti a hegesedést. Meg is itatható a beteggel, ekkor csak simán csökkenti a fáradtságot. A kúrát követően az illető élénkebb lesz egy pár óráig és kevésbé fáradt, ám ha ez elmúlt, akkor erős émelygés, fejfájás és rosszullét lesz úrrá rajta, mely egy napig nem tágít mellőle. A mellékhatások enyhíthetőek, ha a páciens a kezelés előtt csipkebogyót fogyaszt, valamint a mellékhatások megjelenésekor friss húslevest eszik és sok-sok vizet iszik.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.