Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!

Kérdező vendégeknek
Haunted Quest: Rotmantel Madness

Szomb. Márc. 10, 2018 9:02 pm by Theo WagnerNem kell …

Comments: 5

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 48

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 50


[Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Go down

[Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Témanyitás by Gerard D. Lawrenz on Vas. Feb. 25, 2018 9:19 pm

Szép idő volt. A friss virágok, a kedves szellő, no meg persze az égett fa szaga vegyült egybe. Hellenburg pedig maradt olyan, mint évekkel ezelőtt. Az új, az ismeretlen városa, ahol bárki menedékre lelhet, akit üldöznek. Erről vált híressé a reformáció városa. Furcsa hely volt, futott át Gerard agyán, ahogy a legendás Hellenburgi Nagykönyvtár kertjében üldögélt.
Napi több órát töltött a már meglévő tudásának rendszerezésével. Amióta rájött, hogy nem csak ész nélkül kell az ismereteket halmozni, gyakran meditált, hogy rendezze gondolatait. Most is éppen ezt tette. Ott ült, a békés, elegáns növényekkel kidíszített apró hátsó udvar egyik padján, ahová leginkább csak a szabadban olvasni szeretők járnak ki. Neki viszont tökéletes volt. Talán még tökéletesebb lett volna, ha este lett volna. Akkor még a holddal való kapcsolatát is ápolhatta volna. Gerard kissé álmos volt. Tudásdémonként csak három órát aludt egy nap, és az a három újra mindig ugyanabban a napszakban, kora délután volt esedékes. Lassan ideje volt, hogy elszenderedjen. Meg is tette a nagy elmélkedésben...
avatar
Gerard D. Lawrenz
a Tudás Démona
a Tudás Démona

Hozzászólások száma : 444
Join date : 2016. Feb. 24.
Age : 21
Tartózkodási hely : A helyzet magaslatán

Karakter információ
Kaszt: Tudásdémon
Szint: 8
Tapasztalat:
1100/2000  (1100/2000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

RE:[MAGÁNJÁTÉK] - GYAKORLATI JELLEGGEL...

Témanyitás by Corlieva Avaerthearrum on Vas. Feb. 25, 2018 10:20 pm

Csodás nap van és rengeteg könyvet pakolhattam a helyére.Munkám végeztével felsóhajtottam. Könnyebb lenne a dolgom ha a két hatalmas szárnyam nem sodorna el mindent a mai munkám egerésze csak a szárnyaimnak köszönhető.Ezt a polcot hagytam utoljára ,mivel itt van az a könyv amit el akarok olvasni így nem kell bolyonganom esetlegesen segítenem .Honom alá csaptam a könyvet miután megtaláltam és a lehető leggyorsabban el akartam tűnni. Reményeim szerint a kertben nem lesznek sokan és nyugton olvasgathatok.Amilyen gyorsan csak tudtam szaladtam ki a szabadba a kertbe érve megkönnyebbültem sóhajtottam fel :Végre szabadság.Kell keresnem egy jó helyet ahol nyugodtan tudok olvasgatni.A kert csodás volt tele friss virágokkal némelyikről tudtam hogy mérgező és számomra ez adta a kert igazi báját milyen szépek és milyen halálosak! A kert reményeim szerint üres volt ennek ellenére igyekeztem így is egy olyan helyet találni ahol teljes nyugalom van és senki se téved arra.Ahogy lépegettem a kertbe feltűnt egy furcsa alak.Egy padon ült mozdulatlanul,lehunyt szemekkel.Megálltam könyv nélkül itt nem nagyon lehet találni tudásdémont ha egyáltalán démon ,nincs szárnya és más jellegzetességet se látok rajta .Magamhoz szorítottam a könyvem szárnyaim megrezegtek .Nagyon halkan közelebb kell hozzá mennem de várnom kell míg a szárnyaim abba hagyják a zizegést .Mély levegőt vettem és próbáltam magam lenyugtatni :"seprű,seprű,seprű".
avatar
Corlieva Avaerthearrum
a Tudás Démona
a Tudás Démona

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2018. Jan. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Témanyitás by Miu Silverfalls on Hétf. Feb. 26, 2018 12:04 am

Ujjaim finoman siklanak végig a törékeny virágszálakon, könnyedén áthúzva ujjamat a hervadozó szirmokon. Fájt belegondolni abba, hogy miken kellett végigmenniük ezeknek az ártatlan növényeknek és nem csak nekik. Az állatoknak, a gyerekeknek, az időseknek, sőt! Mindenkinek! Lehet, hogy naiv vagyok, de úgy érzem ezt a csapást nem érdemelte meg az élővilág, mely most mély hegként húzódik végig a nemzeten. Lehajtom a fejem és egy könnycsepp hull le arcomról. Kezemmel beletúrtam a száraz fűbe.
- Sokat szenvedtetek… Ennyit megérdemeltek.
Lehunytam a szemem miközben halkan dúdolni kezdtem. Nyilvános helyen voltam, egy aprócska kertben, valahol Hellenburgba. Eléggé összefolytak a napok, mióta idejöttem. A hangom tiszta volt és olyan akár méz. Először csak hangosan dúdoltam, majd egy halkabb, siratóra emlékeztető dallamba kezdtem el énekelni.


Sokat szenvedtél, s mégis eléldegélsz,
Sok csapás ért, de te tovább mendegélsz,
Zölderdő helyett, már épp csak kis mező,
De mégis itt vagy és bátran állsz a jövő előtt!
Harangvirág csengjed hát bús dallamod,
Messzire fújva szét apró kling-klangod.
Te is, Rózsatövis ki más vérétől csillogsz,
Hogy vöröslő szirmaid vidám színben nyíljon,
Itt vagy te is Nefelejcs, hát hol bújtál el eddig?
Jaj, pöttöm kéklő kópé, te se menjél messzi.
Nőjetek mindahányan, hisz tiértetek dalolok,
Hogy titeket a természet fagytól, bajtól óvjon.Bár a vége már valamivel dicsőségesebben hangzott mégis érezhető volt benne a fájdalmam, mely a pusztulás hagyott hátra. Kinyitva a szemem végül körbenézek a már jóval bujább aljnövényzeten, hisz dalom közben kis mágiával segítettem életre kelni az itteni növényeknek, így körülöttem színpompás virágok és különböző gyógyfüvek nőttek, ahol végighúztam kezem. Sóhajtottam és kimerülten néztem a frissen kelt virágokra.
- Bár csak ilyen könnyen túl lehetne lépni ezen a csapáson… - motyogom csak úgy magamnak szomorkásan szinte nem is figyelve a környezetemet, hisz eddig sem tettem ezt.
avatar
Miu Silverfalls
Tünde Druida
Tünde Druida

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2015. Dec. 09.

Karakter információ
Kaszt: Druida
Szint: 2.
Tapasztalat:
500/1250  (500/1250)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Témanyitás by Gerard D. Lawrenz on Hétf. Feb. 26, 2018 6:50 pm

Tompa, puffogó hang kopogott egy ajtón, valahol az álmai közt. Egy lágy, dallamos hang szólította magához, miközben éppen valahol a fellegek közt járt. Furcsákat szokott álmodni. Aztán a következő pillanatban már ismét a könyvtár kertjében találta magát, a padon ülve törökülésben, félig a föld felé szegezett fejjel. Pislogott kettőt, ahogy felébredt az álmából.
Nyugodt, csendes nap volt a mai, nem is értette, hogy remélte korábban, hogy egymaga töltheti a délutánt a hátsó kertben. Ilyenkor az ember szívesen jár könyvtárba.
Aztán olyan lendülettel ugrott talpra, ahogy csak tudott, amikor meglátta, milyen társoságot kapott a kertben. Ilyet még életében nem látott. Ott ült mellette egy vele majd egymagas ember...tündérszárnyakkal. Egy démon? De nem, démon ilyen szárnnyal újáéledni még nem látott. Egy tündér, aki vissza tudott változni emberré? Nem, az kizárt...de gyorsan elhessegette ezeket a gondolatokat. A lehetetlen szó számára nem létezik. És ő rá fog jönni, miféle szerzet az a nő. Olyannyira belemerült az elmélkedésbe, hogy észre se vette, mennyire a lábába szökött a vér alvás közben. Így aztán felállás után pár pillanattal pislogott kettőt, majd szédülten fordult bele a háta mögötti bokrosba, miközben a fejét dörzsölgette.
avatar
Gerard D. Lawrenz
a Tudás Démona
a Tudás Démona

Hozzászólások száma : 444
Join date : 2016. Feb. 24.
Age : 21
Tartózkodási hely : A helyzet magaslatán

Karakter információ
Kaszt: Tudásdémon
Szint: 8
Tapasztalat:
1100/2000  (1100/2000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Témanyitás by Corlieva Avaerthearrum on Hétf. Feb. 26, 2018 10:47 pm

Mire végre a furcsa szobor közelébe férkőztem és megtudtam volna érinteni ,hirtelen kinyitotta furcsa színű szemét rám nézet talpra ugrót és beesett a bokorba.A furcsa meghajlás láttán ,hangos nevetésbe törtem ki szárnyaim ki vágódtak .Egy szobor ami elesik ez érdekes ,de vajon mit csinált itt?Csak aludt volna?Miféle démon az aki a tudás tárháza mellett tudd aludni ha egyáltalán démon? Széles mosoly és széttárt szárnyaim kíséretében főlé hajoltam:
-Neked nem kell szárny hogy eless. Megtanítasz erre a remek talajlazító mutatványra?-Szám széles mosolyra húztam.Szárnyaim izgalmamba remegni kezdtek amik így kitárva olyannak tűnt mintha verdesnék velük.Megint "zizegek" ahogy gazdám mondaná , de nem zavar már ébren van így lehet érdekesebb lesz.Főleg hogy ha hajlandó velem beszélni .
avatar
Corlieva Avaerthearrum
a Tudás Démona
a Tudás Démona

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2018. Jan. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Témanyitás by Miu Silverfalls on Hétf. Márc. 05, 2018 7:21 pm

A dalom végén érzem, ahogy egy könnycsepp végigszalad az arcomon. Egyetlen egy darab volt csupán, ám mégis szinte minden fájdalmamat ebbe az egyetlen könnybe fakasztottam bele. Ha a föld képes lenne érezni a fájdalmat, melyet ebbe az egyetlen aprócska szembe gyömöszöltem nyilvánvalóan megrepedezne a rengeteg fájdalomtól. De nem érez semmit. Ha egyszer érzett is, most nem képes rá. A tűz elemésztett mindent és a környezett, a természet megbetegedett. Csak mi az elfek vagyunk képesek újra életet adni a világnak… de nem hiszem, hogy bárkit érdekelne ez rajtunk kívül. Sóhajtok és mielőtt még a könnycsepp lehullt volna, elmorzsoltam ujjammal, ahogy szipogva próbáltam összeszedni magam. Végül felálltam és a szememet törölgetve indultam útnak a kijárat felé, de az első kanyarban rögtön megtorpanásra kényszerültem. Egy szárnyas alakot vettem észre, ahogy az egyik bokor felé fordult. Persze rövidesen észrevettem az alakot, aki az egyik szerencsétlen bokorba feküdt. Nem tudom, mi folyik itt, de azt hiszem nagyjából sikerült megértenem a helyzetet. Szinte érzem, ahogy egyre durcásabb vagyok és leginkább gyerekekre jellemző felfújt arccal indultam meg feléjük puffogva, míg odaérve számon kérem őket, bár eléggé gyengécske hanghordozással.
- Szégyelljék magukat! Nem szép dolog bántani a másikat! – itt a nő felé fordulok (legalábbis felnézek rá, mivel jóval magasabb mint én) – És miért kellett a bokorba lökni az Urat? … szegény természet nem szenvedett már így is eleget?
Kérdezem duzzogva, majd a nőt megkerülve kezet nyújtok az idegennek, hogy megpróbáljam felsegíteni a bokorból, mielőtt még akaratlanul is több kárt okoz a növényeknek, mint most.
avatar
Miu Silverfalls
Tünde Druida
Tünde Druida

Hozzászólások száma : 57
Join date : 2015. Dec. 09.

Karakter információ
Kaszt: Druida
Szint: 2.
Tapasztalat:
500/1250  (500/1250)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Témanyitás by Gerard D. Lawrenz on Szomb. Márc. 10, 2018 10:55 pm

Pár pillanatig döbbenten néz a két lányra, akik a megmentésére segítettek. Milyen kedves tőlük. Könnybe tudna lábadni a szeme, el sem hiszi, azt hiszi álmodik. Két ilyen gyönyörű szépségbe belefutni pont itt, a világvége után a félig kihalt városban. Olyannyira megfeledkezik magáról, hogy észre sem veszi, hogy bamba fejjel elkezd nyáladzani.
Gerard gyorsan lép, egyet gondol, megidéz egy illúziót, ami elfedi az arcát és egy normális ábrázatot rajzol a fejére. Ezzel együtt pedig a karjai mozgását is elfedi egy hamis karral.
- Elég volt haver, szedd össze az arcod! - pofozza fel magát bátorításképp. Persze az illúziói képesek a hangját is eltakarni.
Ahogy rendezte a képét eltünteti az illúziót, ami eddig takarta, majd egy könnyed mozdulatta felhuppant. Kissé összekoszolódott a ruhája, de úgy látszott, különösebb sérülés nélkül megúszta.
- Valóban, miért kellett ezt?! - néz előre tágra nyílt szemekkel, arcán pimasz mosollyal, jó erős iróniával a hangjában. Azért reméli, hogy nem veszik komolyan.
avatar
Gerard D. Lawrenz
a Tudás Démona
a Tudás Démona

Hozzászólások száma : 444
Join date : 2016. Feb. 24.
Age : 21
Tartózkodási hely : A helyzet magaslatán

Karakter információ
Kaszt: Tudásdémon
Szint: 8
Tapasztalat:
1100/2000  (1100/2000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Témanyitás by Corlieva Avaerthearrum on Szomb. Márc. 10, 2018 11:46 pm

Mikor már ép mondtam volna ,hogy az "úr" a saját döntéséből tért be a bokorba.Kíváncsiságom tárgya arcán pimasz mosollyal ,ártatlan tekintettel rám meredve kérdezte meg hogy miért tettem.Egy pillanatig azon gondolkoztam hogy hozzá vágjam-e a táskámba lapuló kis mézes üveget de arra a döntésre jutottam hogy még szükségem van a mézemre. Így az újonnan érkezett tünde felé fordultam:
-Nem kell aggódnia az úr miatt csak nagyon szereti a bogarakat és a bokorba rengeteg példányt látott így segítettem neki hogy alaposabban megfigyelhesse a rovarok életközösségét.- számat széles mosolyra húztam és lecsuktam szárnyaim.Majd újra a szemtelen férfi felé fordultam kezemet a mellem előtt ,bár inkább alatt össze fonva nyelvet öltöttem majd ő is kapott egyet a vigyoromból:
-Jobban járna ha gyorsan össze gyűjti amiket tanulmányozni akar mert félek ez a fajta rovar vadászat nem valami kifizetődő.

avatar
Corlieva Avaerthearrum
a Tudás Démona
a Tudás Démona

Hozzászólások száma : 5
Join date : 2018. Jan. 13.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: [Magánjáték] - Gyakorlati jelleggel...

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

Vissza az elejére

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.