Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 55

[Vámpír frakció külkdetés] Az éjszaka szárnyai

Hétf. Szept. 02, 2019 7:13 pm by Hannes von Rotmantel

A partvidéki vámpírcsaládok ostrom alatt állnak. Hoshek elfajzott katonái elfoglalták a …

Comments: 9

Küldetés: A ház padlója recseg

Szomb. Szept. 14, 2019 8:15 pm by Sötét Apostol

A ház padlója recseg


Johannes VS Livingstone …

Comments: 4


You are not connected. Please login or register

Johannes VS Livingstone

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Johannes VS Livingstone Empty Johannes VS Livingstone on Vas. Ápr. 01, 2018 3:28 am

Livingstone T. Baker

Livingstone T. Baker
Éjvándor
Éjvándor
A mostani kocsmázásom kivételes volt. Ugyanis a piálás mellett volt másodlagos célom. Pár napja már próbáltam lekövetni egy embert, aki mit ad isten ma ugyan ebben a kocsmában iszik, mint én. Nem tudom mit művelt ez a szerencsétlen, de egy kis nemest annyira kihozott a sodrából, hogy bérgyilkost küldött utána. Na persze az egyik lehető legfurább módon. Ugyan képtelen volt csak úgy megbocsájtani, másik ember halálát még sem kívánta. Így egyetlen kérése az volt, hogy az illető kapjon egy alapos verést. Nem szokásom lépten-nyomon ilyesmit elfogadni, de a fickó olyan előadást nyomott le, hogy egyszerűen nem tudtam nemet mondani. Nem tudtam, hogy sírjak, röhögjek, vagy a kettőt egyszerre. Persze az elsődleges az ivás volt, így bemelegítettem, majd nyertem pár piát, amik előttem sorakoztak. Kölcsönkértem egy tálcát a már ismert pultostól, és felpakoltam a zsákmányom.
Nem sokkal később ezzel huppantam le egy kis asztali társaságnál, ahol a kiszemelt áldozat is tartózkodott. Mindenki elé toltam piát, csak, hogy ne legyek bunkó. A nem kellő egyének elé egy-egy rövidet, míg kedves célpont elé egy nagy kupa sört. Persze a tálcán még maradt, így van pia az iváshoz, de a pórnép, ha az agyukat nem szőtte be a pók sejtheti, hogy rövid úton távoznia kellene.
-Üdvözlet! Hoztam egy kis piát, remélem nem gond, ha betársulok, egyedül már kicsit unalmas volt inni. Mi a helyzet errefelé?

2Johannes VS Livingstone Empty Re: Johannes VS Livingstone on Szer. Ápr. 04, 2018 7:32 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Úgy döntöttem, hogy a ma estémet az információszerzésnek áldozom és összegyűjtök néhány pletykát, ami mostanában kering a környéken. Erre mi is lenne jobb terep, mint egy kocsma, ahol nem csak a kellemeset tudom összekötni a hasznossal, de nem is kell túlságosan feltűnően fülelnem ahhoz, hogy megtudjak valamit. Be is tértem hát az egyik helyre, ahol viszonylag gyakran megfordulok, s egy korsó sör társaságában megindultam az egyik sarokban helyet foglaló asztalhoz. Üres volt, ám megszoktam, hogy előbb utóbb hozzácsapódnak az emberhez az ilyen helyen. Nem is kellett sokat várnom, míg jöttek néhányan. Fizettem nekik néhány kört, így maradni is kedvük lett. Nagyjából fél óra elteltével én már csak hátradőlve hallgattam a szaftosabbnál szaftosabb történeteket a főurakról és hálószobatitkaikról, vagy arról, hogy épp kit vertek halálra a város sötétebb negyedében. Nem sokkal ezután csatlakozott az asztalunkhoz egy sötét elf. Egy tálcán jó néhány adag italt is hozott. Gyanús volt számomra, mivel még nem találkoztam vele errefelé, és az italelosztása is teljesen átlátszó volt: elém sört rakott, míg az asztaltársaságomnak csak röviddel szolgált, hogy minél hamarabb elfogyasszák, s kettesben hagyjanak minket. Nyugtalansággal töltött el a dolog. Egyértelmű volt, hogy valamit akar tőlem, arról azonban fogalmam sem volt, hogy barátságos szándékkal jött e, vagy netán ártóval, így nem tartottam bölcs döntésnek azt, hogy ilyen gyorsan kettesben maradjunk. Úgy döntöttem a legegyszerűbb módon akadályozom meg a dolgot, ameddig nem tudok meg valamit róla. Odakiabáltam, majd intettem a csaposnak:
- Egy kört az egész asztalnak, a legjobb sörötökből! – szóltam, s nem sokkal később azok már hozták is. Csak ezután válaszoltam az idegennek.
- Remélem üdvözlés helyett ez is megteszi. – mosolyodtam el, majd egy kis passzív-agresszív magatartást képviselve válaszoltam a kérdésére – nálunk az új fiú szokott először mesélni magáról. Regéld el hát ki vagy. – majd elcserélve a sörömet a szomszédom erősére emeltem poharamat az új fiú egészségére. Persze nem ittam meg, kitudja mit rakott bele, csak a számhoz emeltem, amikor pedig kezemet az asztalra helyeztem volna vissza -amennyire csak tudtam észrevétlenül – kiöntöttem a földre, arcomat pedig grimaszba húztam: ez aztán erős volt.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.