Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek

You are not connected. Please login or register

Norven Kather

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Norven Kather Empty Norven Kather on 2015-10-19, 23:59

Institoris

Institoris
Klerikus
Klerikus
Név: Norven Kather
Faj: Ember
Frakció: Az Egyház
Titulus: EPS. Institoris, Sacra Ecchlesia Misericordes Deo Veroniae, S. Off
Kaszt: Inkvizítor
Nem: Férfi
Kor: 42 | 50

Kinézet:

'Mozgékony, sötét selyemfényű szempár hatlábnyi magasságban.'
Egyszer valaki, akit régen ismertem, így idézte fel az első benyomást, amit tettem rá. Nem volt hajlandó sohasem megismételni - 'így is éppen elég gőgös vagy!' - én azonban, ki tudja, miért, elsőre is megjegyeztem. Az azóta eltelt évek és események, bár szinte teljesen kiszívták a hajamból a színt, finom ráncokat véstek a szemem és a szám sarkába, ifjúkori friss nyúlánkságomat pedig puszta csontokra és szívós inakra cserélték, ezen a benyomáson mégsem változtattak; megvan még az alsó fogaim csorba éle, a lábam aránytalan hossza csakúgy, mint a könnyen mélyülő bariton, amellyel akkoriban még csak barátkoztam.
'Lassan mozdul az árnyék, de fürgén a gazdája.'
Ezt mondta utoljára.
Az ő arcát már elfelejtettem.

Jellem:  

Szeretem, ahogy a hangulat hirtelen megrezdül, amikor belefogok valamibe; élvezem, ahogy megfeszülnek az emberek, ahogy lopva végiggondolják minden aljasságukat, ahogy aggodalmaskodva kutatnak a lelkükben, van-e félnivalójuk.
Mindnek van.
De akad közöttük, aki olyasmit rejteget, amiért nem jár bocsánat; megátalkodottságot, gőgöt, vérszomjat és aljasságot. Természettől idegen, Isten ellen való lelki torzulásokat. Kegyetlen, eszelős gonoszságot.

Az én dolgom az egyszerű embereket ezektől a fajzatoktól megszabadítani; néha ők maguk sem tudják, mitől menekültek meg. Zavarodottságukban gyakran rám sütik ugyanezeket a bélyegeket - a hivatásom része, hogy ezt elviseljem, aminthogy nem várható el az együgyű lelkektől, hogy ennél mélyebbre lássanak.
Le az önfeláldozásig, a kíméletlen harcig mindazzal a kárhozattal, amely örökké a sarkukban van.

Személyes passzív: Kínvallató
Leírás: Norven nem csak járatos a kínvallatásokban, de kiválóan ért ahhoz, hogy kiből hogyan lehet a legtöbb fájdalmat kicsikarni.

Személyes passzív: Auctoritas
Leírás: Norven hírneve és tekintélye nagyot ugrott püspökké avatása során. Puszta megjelenésével is megfélemlíthet embereket, az ellenfél köreiben pedig ez akár morált is törhet.

Faji passzív: Seemann Vergangenheit / Hajós múlt
Leírás: A veroniai emberek a viking hajósok leszármazottai. Kiskoruk óta hagyományból is megtanítják a gyerekeknek a csillagok, valamint egyébb természeti jelenségek alapján való tájékozódást, így szinte biztos, hogy a legtöbb ember könnyedén fog tudni bármi alapján tájékozódni.

Szint: 8
Tapasztalat: 8060
Vagyon: 28.800v

Szövetséges:

Név: Anat
Faj: Nefilim
Kaszt: Apostol
Személyiség: Végtelenül kíváncsi, végtelenül állhatatos /végtelenül bosszantó/; szelíd alaptermészete ellenére meglehetősen elhivatott és merész.
Kinézet: >> Kép <<A hozzászólást Institoris összesen 47 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-10-20, 23:44-kor.

https://goo.gl/PNcR7L

2Norven Kather Empty @inventory on 2016-06-09, 13:57

Institoris

Institoris
Klerikus
Klerikus
Név: Ensis Justitia
Típus: Fegyver - rövidkard
Leírás: Egy díszes rövidkard, melynek magja áldott ezüst. Képes vagy vele a szellemeket és lidérceket is sebezni, valamint küldetésenként egyszer egy feléd tartó, sötét eredetű mágiát egyetlen vágással semlegesíteni.

Név: Nebelturm harci tőr
Típus: Fegyver
Leírás: Egyszerű, egyenes, nyolchüvelyknyi pengéjű, kétélű közelharci fegyver. Hilde von Nebelturm ajándéka.

Név: Speluncam latronum (Rablók barlangja)
Típus: Fegyver - lánc
Leírás: Egy különleges áldottezüst lánc.

Név: Maellus Maleficare
Típus: Kasztspecifikus kiegészítő
Leírás: Két rombuszt formáló, egyenként közel húsz centi hosszú és félkilós nehezék, amelyet ezüsttel vontak be és igerészletekkel díszítettek. Úgy van kialakítva, hogy inkvizítorok láncaik végére csatolhassák őket, így növelve harci hatékonyságukat démonok, vámpírok és élőholtak ellen.

Név: Vellum Inquisitores Primae
Típus: Könnyű páncél
Leírás: Egy különleges páncél, amelynek viselője képes az ellene irányuló szent képességekből varázserőt nyerni. Épp csak egy kicsit, de ez hosszú távon jól jöhet. Meaning: 1MP/5 varázslat.

Név: Vellum Militis Episcopae
Besorolás: Könnyű Páncél - Egyház
Leírás: Díszes harctéri püspöki öltözet, ami amellett, hogy elképesztően stílusos, számos imával erősítették meg. Az öltözet mágiájának köszönhetően a használótól számított három méter sugarú körben elhomályosítja az élőholtak érzékelését, valamint fejfájást, émelygést okoz a démonoknak és vámpíroknak.

Tárgy: Antik sarkantyú
Típus:  Kiegészítő
Leírás: A pápa ajándéka, egy különleges sarkantyú, ami egy hatalmas kereszteshez, bizonyos Raynaldhoz tartozott. A mondák szerint még az óvilágból került ide, de hogy ennek mennyi alapja van, nem tudhatod. Viselése lehetővé teszi számodra bármely állat megülését, akármilyen hisztis is (Igen, még azt az ördögi telivért is), s emellett ha saját lovadon (Minden olyan ló, amit bemesélve magaddal viszel a játékba és nem csak bugázol) viselve használod, megnöveli annak haladási sebességét mintegy 20%-al, cuz magic and shit.

Tárgy: Faselyem ing
Típus: Ruházat - kiegészítő
Leírás: Egy különleges, elfek által készített ing, mely anyaga tekintetében leginkább a selyemre hasonlít. Fák rostjaiból készült, a Dornburgokéhoz hasonló módon, ám mégis egy kicsit máshogy. A tündék munkájának hála átszövi a varázserő, s viselése során olyan hangtalanul tudsz mozogni az erdőkben, hogy még a vadak se hallanak meg. Emellett meg tök jól is néz ki, ami sosem hátrány, ugye?

Név: Clementia
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy különleges szertartás során megszentelt, nyakban viselhető feszület, amely küldetésenként egyszer képes begyógyítani viselője sebeit a karcolástól a csonttörésig, illetve a közepesen mély nyílt sebig.

Név: Crusta
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy kör alakú medál, egyszerű, díszítésmentes, amely képes lefedni minden szentségre utaló jelet a viselőjén vagy a mellette viselt tárgyakon így megnehezítve az egyházi személyek kilétének kiderítését.

Név: Gloria Omnium
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy tizednyi rózsafüzér, csuklón hordható, ám különleges tulajdonsága, hogy minden tárgyat, amelyre rátekerik, szentté tesz, ameddig le nem kerül róla.

Név: Crucifix Aurum
Típus: Kiegészítő
Leírás: A Finsterblut vámpírok amalgám nyakékéből újrakovácsolt apró feszülettel ellátott kis imalánc, aminek viselése pont hogy jobb kedvűvé és kevésbé fáradttá teszi az illetőt napfényben.

Név: Ora et Labora
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy fából faragott tárgy, ami egy részletgazdag kapát és bibliát mutat, ahogy a nyitott könyv a szerszám nyelén pihen. A faragvány hatása akkor lép érvénybe, ha a használója alázatos, leszegett fejjel megcsókolja. A tárgy egy egyeztetés erejéig elűzi a fáradtságot.

Név: Kiesel
Leírás: Giselle nővér kristály gargoyle-ának maradványa; egy miniatűr változata az eredetinek, annak széttört maradványai közül bújt elő. Kiválóan alkalmas asztalok és polcok rendben tartására (illetve dísznek), azonban nem túl intelligens, viszont szereti a fényes dolgokat, így bármilyen ékszerrel megvezethető és engedelmességre kényszeríthető. Eredeti verziójával ellentétben nincs szüksége varázstárgyra ahhoz, hogy életben maradjon.


- Codex Necromanticus Major
- 3db Gyenge gyógyital (enyhén vöröses, tiszta ital, alkoholos illattal, gombára emlékeztető ízzel. Összehúzza a felszíni sebeket, elállítja a vérzést.)
- Egy üveg marókeverék (pezsgő, vörös, híg folyadék. Kellemetlen illatú. A flaskát összetőrve a folyadék a vele érintkező fémeket korrodálja, majd elmarja.)
- Egy üveg antiméregA hozzászólást Institoris összesen 21 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-10-20, 22:55-kor.

https://goo.gl/PNcR7L

3Norven Kather Empty @talentfa on 2016-06-09, 13:58

Institoris

Institoris
Klerikus
Klerikus
Mesterképzettség: Kardok
Leírás: A játékos mesteri szinten képes lesz bármilyen, harminc centiméternél hosszabb pengéjű egy- és kétkezes karddal bánni. Az így képzett karakter ügyesebb lesz mind a támadásban, mind a védekezésben, és akár nagyobb fegyverek csapásait is képes lesz hárítani könnyedebben. A kardforgató mesterek használhatják a Lefegyverzés képességet (ami nem egyezik a Zsoldos lefegyverzésével.)

Lefegyverzés
Szükséges: Kard, Buzogány, Fejsze, Szálfegyver
Leírás: A használó egy erőteljes csapással kiüti ellenfele kezéből a fegyverét vagy pajzsát.

Pusztakezes Harc
Leírás: Bár a harc hevében egy-két jó mozdulat ösztönösen is sikerül a játékosnak, természetesen egyik karakter sem profi boxoló vagy hivatásos pankrátor. A jó, tudatos fegyvertelen közlharchoz jó sok gyakorlás, na meg egy szakértő mester szükséges. Ezen képzettséget bármely nagy rangú katonai személy megtaníthatja a játékosnak, s ismeretével az kiválóan fog boldogulni fegyverek nélkül is, már amennyire a karaktere testfelépítése ezt engedi.

Lovaglás
Leírás: A karakter megtanul kiválóan lovagolni, a lovakról gondoskodni és csatában használni őket.

Ügyes úszó
Leírás: A fene se gondolná, de néha egyszerűen hihetetlenül hasznos tud lenni, ha az ember nem fullad meg az első pocsolyában. Úszni persze szinte mindenki tud, már csak ösztönösen is persze, de amikor páncél is van az emberen, azonnal harc lesz az életéért. Az ügyes úszó képességgel rendelkező karakter képes effektíven és gyorsan közlekedni vízben, emellett pedig közepes páncéllal is képes lesz úszni.

Ambidexter
Leírás: Akad pár ember, aki úgy születik, hogy mindkét kezét tökéletesen képes használni, ám a többiek számára ez egyszerű luxusnak számít, s lényegében nem is nagyon van rá szükségük. Ennek ellenére elég gyakorlással egy átlagos ember is képes elsajátítani gyengébbik keze szinte domináns ügyességűvé tételét, lehetővé téve, hogy mindkét kezét képes legyen használni összetett feladatokra, mint például az írás, zárfeltörés, vagy bármi pepecselés.

UNLOCKED

Verum Dei I., IIa, IIb, III.

Gladio Dei I., IIa, IIb


Judica mea / Szolgáltass nekem igazságot...
Leírás: Az inkvizítor rámutatva, igazságot szolgáltatva kínzó fájdalmat okoz célpontjának, ami egy szempillantásnyi időre meg is bénul ettől. Fizikai sérülést nem okoz.

Confiteor / Gyónom...
Leírás: Az inkvizítor célpontjára tartja fegyverét, aki ettől számítva egy kérdést tehet fel, amire ellenfelének válaszolnia kell, s ameddig az nem teszi, kínzó fájdalom gyötri. Legfeljebb két körig tart, utána szertefoszlik a fájdalom.

Flagellatio / Ostorozás
Leírás: Az inkvizítor testét láncok ölelik körül - ez alapfelszerelésük része. Ezzel a képességgel az egyik láncot akaratával mozgathatja, akár ostorként is használva. Az adott lánc végén egy fémtüske van a hús roncsolásának elősegítéséhez. Ameddig a láncot mozgatja, fegyverével támadhat.

Thurificator / Tömjénező
Leírás: Az inkvizítor akaratával lángra gyújtja a magánál hordott tömjénezőt, amely erős szentelt füstöt kezd magából árasztani. A tömjénfüst az Egyház tagjai számára ártalmatlan, az átlagembereket zavarja és rontja a látásuk, a démonokat, vámpírokat és protestánsokat viszont köhögésre készteti és nehezíti a légzésüket.

Libera nos a malo / Szabadíts meg a gonosztól...
Leírás: Az inkvizítor fegyverével megüti célpontját, ami megtelik szent fénnyel. A nem démoni, vámpír, nekromanta vagy kultista vagy protestáns (mivel ezt a képességet az inkvizítor dühe táplálja) célpontok enyhe fájdalmat éreznek és bőrük megég, az utóbbiak viszont mély vágásokat szenvednek és erős fájdalmat éreznek.

Kyrie / Uram, irgalmazz...
Leírás: Az inkvizítort megóvja Isten az ellenfeleitől, ezt a képességet aktiválva a következő támadás biztosan elkerüli.A hozzászólást Institoris összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2019-10-20, 23:43-kor.

https://goo.gl/PNcR7L

4Norven Kather Empty @playfield on 2016-06-09, 13:58

Institoris

Institoris
Klerikus
Klerikus
Előtörténet

Nagyküldetések
I. Amikor a poklok összecsapnak... ||
Krónika: Si vis pacem... ||
II. Szabadság ||

Mellékszálak
Küldetés: Egy ősi átok ||
Küldetés: Egy igaz lélek ||
Küldetés: Árnyékkő ||
Küldetés: Ásatás ||
Küldetés: Lectio ||
Szabadság - A landscape fit indoors ||
Küldetés: Exterminatus ||
Szabadság - Intermezzo ||
Küldetés: Édes álmok ||
Küldetés: A hűtlenség jutalma ||
Küldetés: Successio ||
Küldetés: Vörös és Sötétkék ||

Magánküldetések
Eretnekség? ||
Jelek és a Prófétájuk ||
Retributio ||
Familiar faces ||
Reneszánsz ||
Memento Mori

Magánjátékok
Az atya és a tanítvány ||
Kérjetek és megadatik ||
Mocsárláz ||
Isten hű szolgái ||
Fű alatti küldemények ||
[non-canon] Born in lust, turn to dust ||
More devils than vast Hell can hold ||
Human heart, elven heart... ||
Omnis est rex in sua domo ||
Fortis cadere, cedere non potest ||
Things that break cannot come back ||
It's safe to sleep with wolves ||
Obscuréntur óculi eórum ne vídeant...
Repléti sumus mane misericórdia tua ||
Justify me
The sinner, the virtuous and the samaritan
Bor és Hivatal
Et fólium eius non défluet ||
Atyáink vétke

Helyzetjáték
Élmények
Vivat Gustavus Rex!


KT/Aréna
[canon] Az Atya, a Fiú és még ki tudja... ||
Lloyd & Amelia ||
[canon] Forewarned is seldom forearmed ||
[canon] 'Nornor vs Lory' ||
Umbra móka ||
Ázni vagy ráfázni? ||
Norven és Gerard ||

Azonnali játék
Váratlan helyzetek ||
Egy igazi Rémálom ||
Legáció ||
Hagyománytörők ||
Walpurgis ||
AHS ||
Fagyos világ ||
Steam and moonlight ||
Once upon a time in Veronia ||
Wedding night, wedding moon ||
PÁROS: Gigászok csatája ||
AHS 02: One night @Darr's ||

Szezonális
Veronia beach I. ||
Veronia beach II. ||

Útvesztő
Az Írnok Tornya

https://goo.gl/PNcR7L

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.