Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 84

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 58

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81


You are not connected. Please login or register

Suzanne Walford

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Suzanne Walford on Pént. Aug. 10, 2018 11:51 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista Hírnök
Kultista Hírnök
Név: Suzanne Walford (Suzi)
Kor: 15
Faj: Ember
Frakció: Kultista (Armaros)
Kaszt: Hírnök
Szint: 2 (900/1250)


Jellem:
Suzi  szeszélyes, bolondos, barátságos, vidám, de csendes, és kissé magának való kislány. Mivel élete nagyrészét egyedül, sötétben töltötte, nem erős oldala a kommunikáció, nehezére esik barátkozni, és kicsit meg is ijed, ha valaki az első néhány percben már túl közvetlen vele, és nem hagy elég teret számára. Ebből következik, hogy  a fiúk udvariasságával, bókjaival is nehezen tud mit kezdeni.
Mióra Armarossal megismerkedett, kivirágzott, mindenre rácsodálkozik,  mindenre kíváncsi, élvezi az élete minden percét és semmi pénzért nem csinálná vissza, még akkor sem, ha lehetne.
A látás, és hallás új élménye miatt néha ügyetlennek, butának, és gyerekesnek tűnhet, pedig alapvetően éleseszű, és ha kell, nagyon is komoly. De a hangját szinte soha nem lehet hallani. Merthogy, bár lát  és hall, de beszélni nehezen tanul meg, és minden szót gyötrelmes még  kimondania. Éppen ezért feszült, és egyre dühösebb lesz ha nagyon  erőltetik, hogy beszéljen.
Nem erőssége a koncentráció sem: Hamar elterelődik a figyelme akár pozitívan, akár negatívan.


Kinézet:
Az első benyomásod valószínűleg az lesz róla, hogy egy törékeny, megvédeni való, ártatlan kishölgy. 
165 cm magas, normál testalkatú, szőkésbarna hajú lány. A bőre egészséges fehér, a szeme mogyoróbarna.
Egyszerűen öltözködik, mindig olyan ruhába, amilyet éppen talál. A szoknyát kedveli, de adott esetben nadrágot is felhúz. Talán az egyetlen állandó ruhadarabja a barna, csuklyás utazóköpenye.
Pirospozsgás arcáról sugárzik a kiváncsiság a világ felé, a szeme pedig kedvesen csillog. Rengeteget mosolyog, mivel szinte bármi képes mosolyra húzni az ajkait.A hozzászólást Suzanne Walford összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 22, 2019 8:25 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Képességek on Pént. Aug. 10, 2018 11:52 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista Hírnök
Kultista Hírnök
Név: Tief Sklave / Mélységi szolga
Szint: 1.
Ár: Hírnökök kezdéskor megkapják ingyen, 1000 váltó
Leírás: A hírnök képes megidézni egy speciális, akaratának alárendelt mélységi szolgát, amely egyelőre csak egy valódi mélységi erejének töredékével rendelkezik. Fizikai ereje elenyésző, azonban kifejezetten gyors, nyálkás bőre miatt nehéz elkapni és meglehetősen csúnya harapásokat tud okozni.

Név: Ártatlanság
Szint: 1. (Személyes passzív)
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét (tehát vagy beszél róla vagy képességet használ). Eddig a pontig a körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit vagy elmondja hogy kultista a hatás megszűnik.

Név: Abgrund Strahl / Mélységi sugár
Szint: 2.
Ár: 1500 váltó
Leírás: A hírnök kezéből mélységi csápok, szám szerint három emelkedik ki, melyek csúcsai tenyere előtt összeérnek. A csápok egy erős negatív energiasugarat bocsátanak ki, amely fizikai sérülést nem okoz, ám erős fájdalmat és testi gyengeséget igen. Szint*5 másodpercig tartható fenn és közben folyamatosan fogyasztja a használó varázserejét. Húszpercenként használható.

Név: Szilárd elhatározás
Ár: 1500 váltó (Kultisták kezdéskor megkapják)
Szószám a tanulásról: 1500 szó
Leírás: Sokan megriadnak egy-egy nehéz döntés, vagy egy kriptai lény látványától... Megint mások csak erőt merítenek belőle. Az Akaraterős karakterre 30%-al gyengébben hat minden olyan képesség, mely az elmét befolyásolja valamilyen módon. Ez működik a Csábdémonok hatására, illetve a mélységiekre is ( Természetesen relatívan).

Név: Mágia érzékelés
Ár: 1500 váltó
Szószám a tanulársól: 1500 szó
Leírás: A karakter képessé válik az alacsonyabb szintű (Akár egyes) karakterekből áradó mágia érzékelésére, legyen az vámpír, démon, nekromanta, udvari, szent vagy esetleg természetmágia. Képes megállapítani úgy 10 méterről, ha valaki nem laikus a varázslatok idézésben (Fontos, ösztönszerű használatokat nem érzékel). Tárgyakat, épületeket, s mágikus aurákat is érzékel. Azok hatását nem, csak azt, hogy mágikusak. Egy képesség használatát szint*10 méterről képes érzékelni.

Wishlist:

Név: Rejtőzködés
Ár: 1500 váltó (Nehéz páncélos kasztok, illetve háború démonok nem tanulhatják meg.)
Szószám a tanulásról: 1500 szó
Leírás: Csöndben mozogni nem egy könnyű dolog, de teljesen elrejtőzve maradni sem az! Mindegy, hogy tömegbe bújva, vagy esetleg egy csöndes sarokba, egy hordóba, vagy akárhova is, de a Rejtőzködéssel rendelkező karakter képes lesz pillanatok alatt eltűnni az emberek szeme elől, s felszívódni, pont mint a kámfor.

Név: Baljós megérzés
Ár: 2500 váltó
Szószám a tanulásról: 1500 szó
Leírás: Időnként az ember egyszerűen csak megérzi, ha valami rossz készül történni... Legyen az egy rajtaütés, egy döccenő az úton, vagy akár egy ledőlni készülő falnak való dőlés. A karakter képes állati megérzéseinek köszönhetőn érzékelni, ha valamilyen komoly veszélyben van. Döntések meghozásában nem segít, emellett pedig a veszély felismerését sem teszi lehetővé, csakis annak érzékelését. Mégis könnyebb elkerülni egy érkező tőrt, ha legalább azt tudod, hogy érkezik... Nemde?

Név: Halk léptek
Ár: 2000 váltó (Nehéz páncélos kasztok, illetve háború démonok nem tanulhatják meg. Bérgyilkos kezdéskor megkapja)
Szószám a tanulásról: 1500 szó
Leírás: Settenkedni sose volt könnyű, pláne nem úgy, hogy teljesen észrevétlen maradjon az ember. Kellő tanulással persze elsajátítható szinte bárkinek, már amennyiben teste és felszerelése lehetővé teszi azt. Területtől függetlenül halkká teszi az ember mozgását, kivéve természetesen ha hóban, vagy esetleg ha valamilyen olyan felületen mozog, ami direkt nyikorgásra lett kitalálva. 

Hírnök képességekA hozzászólást Suzanne Walford összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 22, 2019 9:14 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Jákékok on Vas. Aug. 19, 2018 4:37 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista Hírnök
Kultista Hírnök
Küldetések

[*]
Magánjátékok


Helyzetjátékok - Sósav Ón Ahát -
Élmények

Archivum:
Magánjátékok:

Küldetések


[*]Azonnalik:A hozzászólást Suzanne Walford összesen 17 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Márc. 22, 2019 8:22 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Suzanne Walford on Pént. Szept. 28, 2018 1:43 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista Hírnök
Kultista Hírnök
Felszerelés:
Fegyverek, Pámcélok

 • Tőr

Potik, mérgek

 • 2 db Gyenge Gyógyital


Nyersanyagok:

 • Sósav
 • Ón
 • Ahát
 • 2 jáde
 • Desztillált víz
 • Dongóméreg

Egyéb tárgyak

 • Szellem a palackban
  Leírás:
  Egy apró üvegcse, amibe három szellemet zártak, bár hogy pontosan kiknek a szellemeit, azt nem tudjátok. Amikor kihúzzátok a dugót, akkor egy szellem kijön az üvegből és megtámadja azt, akit mondtok neki. Ereje megegyezik egy szokványos, nekromanták által megidézett szellemével, és hasonlóképp lehet legyőzni. Ha mind a 3 szellemet felhasználtátok, az üvegcse is szétporlad.


Könyvelés:


 • Gloriától 2 db Gyenge Gyógyital -300 váltó
 • Mágiaérzékelés -1500 váltó

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.