Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek

You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] - Kés ... villa ... olló ... - Suzy és Marcus

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Vállalja az őrködést, és minden alkalommal, amikor valaki elmegy éppen az útvonalon, felemelt kézzel jelez, olyan helyen maradva, ahol nem látja meg aki a utcán elhalad. Egyszer kétszer Armarosnak kell figyelmeztetni, hogy figyeljen oda, de ezen kívül gond nélkül megoldja a feladatnak ezt a részét. 
Tényleg kifáradt, ez abból is észrevehető, hogy egyre gyakrabban dörzsöli meg a szemét.
Örült, amikor végre a harmadik bajkeverő is kint volt a fogdóból, és nem kell amiatt aggódnia, hogy valami gond fog adódni miattuk. 
Marcus szavaira bólint, de nem tart vele. Túl fáradt, hogy az éjszaka közepén útnak induljon, inkább majd holnap kioson a faluból észrevétlenül, de az éjszakát még a fogadóban tölti, és Armaros tanácsára magára zárja az ajtót.
Másnap reggel korán felkel, és ameddig a vendégek nagy része még alszik, elbúcsúzik a reggeli körül sürgölődő fogadósnetól és az állatokat ellátó fogadóstól. Aztán ügyelve, hogy ne fusson az este problémázó trióba, elhagyja a lassan ébredező városkát.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.

Johannes von Nachtraben

Johannes von Nachtraben
Mesélő
Mesélő
Máris értetek hozzá, hogy spékeljetek meg egy "ismerkedős" játékot valami akcióval. Aranyos és komikus volt néhol, ahogy levertétek a perverz kocsmatöltelékeket, de jól össze tudott dolgozni a csapat, legyetek bármennyire is különbözőek. (A serpenyő amúgy még mindig tuti tipp.)
Kaptok is 100 tp-t.

Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.