Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 55

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 66

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 42


You are not connected. Please login or register

Aaren Sagewind - Adatlap

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Aaren Sagewind - Adatlap on Szer. Okt. 10, 2018 10:46 pm

Aaren Sagewind

avatar
Tünde Mágus
Tünde Mágus
Név: Aaren Sagewind
Faj: Elf
Frakció: Észak
Kaszt: Rúnamágus
Nem: Nő
Kor: 22 év
TP: 200
Szint: 1.
Váltó: 2000

Kinézete
Van, aki azt mondja róla, hogy gyönyörű, és van, aki azt, hogy lóarcú. Aaren alkata karcsú, arca nagyon is szabályos, bőre sima, kicsit sápadt. Tekintete gyakran álmodozó, pillantása a távolba mered, miközben a fejét félrehajtja. A mozgása is eléggé légies, lágy, mintha el lenne varázsolva.
Általában a fehér, kék, lila, szürke színű ruhákat kedveli, melyek egyenes szabásúak, és a földig érnek. A ruhák nyakrészét, ujja végét, és a szoknya alját általában valami finom hímzés díszíti.
(A karakterképen látható ékszert (régi családi darab) csak ünnepi alkalmakkor viseli.)

Viselkedése
Aaren visszahúzódó, szinte soha nem néz beszélgetőpartnerei szemébe, tekintete elkalandozik, és csak pillanatokra találkozik a másikéval, néha még ekkor sem látszik, hogy oda fókuszálna. A beszéde halk, a hangja a várakozásokhoz képest mélyebb. Mintha soha nem lenne jelen teljesen a társaságban és a társalgásban.
Néha a partner, vagy a téma hatására mégis „megérkezik” a földi világba teljes valójában, és akkor igen meglepő változásokon megy keresztül. Az álomkép-szerű lány nagyon is élő lesz, tele érzelmekkel, melyek eddig a felszín alatt szunnyadtak. Ilyenkor már nem kerüli a szemkontaktust, és tekintete élénk, egyenesen igéző, vagy tüzes. Ha addig azt hitted, kettőig sem tud számolni, most meglephet a képességeivel, és azzal, hogy nagyon is határozott véleménye van dolgokról.

Előtörténet

Felszerelés

Varázskönyv, Bot

Sagewind Herbária

Név: A Nagyi titka
Leírás: Elsőre egy egyszerű gyűrűnek tűnik, nem túl esztétikus szürke kő ezüstfoglalatban, ám ha közelebbről megnézed parányi rúnákat vehetsz észre rajta. Hogy hogyan vésték bele őket a kő belsejébe, arról senkinek nincs fogalma. Ha aktiválod a varázslatot, akkor egy tíz méter hosszú inda csap ki belőle, amit szint*2 másodpercig képes vagy mozgatni az akaratoddal. Öt percig marad meg, utána az inda elszárad, törékennyé válik és végül elporlad.

Képzettségek

Játékok
[K] - Küldetés, [A] - Azonnali, [M] - Magánjáték, [MK] - Magánküldetés, [É] - Élmény, [P] - Pályázat, [H] - Helyzetjáték

Függőben
[M] - Kinek mi kell ... - Gloria és Aaren
[P] - Alkímia mesterség
[A] - Kölyökkalandorok
[H] - A vőlegény színre lép

Lezárt
[É] - 1. élmény - Vésetek 1.
[É] - 2. élmény - Vésetek 2. - 200 TP 3000 váltó, Nagyi titka
[P] -  A Sagewind család saját fejlesztései

Pénzügyek

1. és 2. élmény +3000 váltó
Átjáró -1000 váltó
----------------------------------------
Összesen +2000 váltóA hozzászólást Aaren Sagewind összesen 12 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Okt. 19, 2018 2:06 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Aaren Sagewind - Adatlap on Vas. Okt. 14, 2018 10:56 am

Aaren Sagewind

avatar
Tünde Mágus
Tünde Mágus
Képzettségek

Név: Német
Ár: - (kezdéskor mindenki megkapja)
Leírás: Veronia kontinensén a legelterjedtebb nyelv, eredetileg az emberek hozták ide. Bár nagyon hasonlít az eredeti, Földi némethez, valójában sokkal jobban keveredett a svéddel és norvéggal. Minden játékos karakter kezdéskor tudja beszélni.

Név: Angol
Ár: 1000 váltó, a Tündék és Sötét Tündék kezdéskor megkapják.
Leírás: A tündék nyelve az angol, sok aspektusában a Földi óangol nyelvhez hasonlít. Elengedhetetlen azon nem-tünde karakterek számára, akik jobb kapcsolatot szeretnének a Tündékkel és a Sötét Tündékkel ápolni. Az előbbi fajok egy tagja taníthatja meg a játékost a nyelvre.

Név: Runenschreiben / Rúnaírás
Szint: 1.
Ár:- (Rúnamágusok kezdő képessége)
Leírás: A rúnamágus megtanulja a rúnák nyelvét és a rúnaversek papírtekercsre írását. Egy rúnamágusnál szint*10 pontnyi tekercs lehet, az egyes tekercsek pontértékét lásd az adott képességeknél. A rúnaverset mindig küldetések előtt kell megírni, így azokat közben (egyéb engedély ellenében) nem lehet létrehozni, azonban a rúna aktiválási feltétele egy gondolattal a vershez írható. A rúnavers magába foglalhatja, hogy elengedés után a rúna papírja láthatatlanná váljon, lehetővé téve a trükkös csapdaállítást. Egy tekercsre alap esetben egy rúnavers írható.

Személy passzív: Ligeti vers
Leírás: Aaren családja foglalkozása, meg persze tünde mivolta miatt képes a papír mellett növények leveleire is rúnákat írni. Ezt küldetések során is képes felhasználni, amikor lehetősége van rá, hogy az elhasznált varázslatait újraírhassa.

Név: Isaz / Jég
Szint: 1.
Ár: A Rúnamágusok kezdéskor megkapják, 1000 váltó
Leírás: A mágus a jég rúnaversét tekercsre írva az aktiváláskor nyolc-tíz jégszilánkká változva repül célpontja felé. Nem hatolnak túl mélyre, körülbelül 1 cm mély sebet okoznak. Két pont értékű és maximum tíz szállítható egyszerre.

Név: Elcen Scribing: Passageway / Tünde Karcolat: Átjáró - (A Sagewind család saját fejlesztései)
Szint: 1
Ár: 1000 váltó
Leírás: A mágus egy csapda aktiválásakor kimondhat egy szót. Amennyiben a csapda aktív állapotban van, ennek a szónak a kimondásával bárki felfüggesztheti a működését 1 percre. Utána a csapda újra működőképes.A hozzászólást Aaren Sagewind összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Okt. 17, 2018 3:28 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Aaren Sagewind - Adatlap on Vas. Okt. 14, 2018 12:40 pm

Aaren Sagewind

avatar
Tünde Mágus
Tünde Mágus
Sagewind Hebária


A kis bolt Carolusburg egy csendes negyedében található, zömében nagyobb méretű polgári házak veszik körül, és az üzlet maga is egy ilyen polgári ház homlokzati részén található. Az üzlet cégére szép míves tünde fafaragás, és az ajtó is hasonlóan jó minőségű. Mindkettőn indaszerű faragások találhatók.
A bolt belsejében fa polcok sorakoznak a fal mellett. A polcok szélén ugyanaz a minta fut körbe. Az oldalsó polcokon az olcsóbb holmik vannak elhelyezve kosarakban, szövetzsákokban. A vevők ellenőrizhetik a minőségét, mielőtt kérnek belőle. A bejárattal szemben egy pult áll, a mögötti polcon vannak az értékesebb alapanyagok, vagy a kész főzetek, melyekhez csak a kiszolgáló segítségével lehet hozzájutni. A pult oldalában mindig van némi szárított, aszalt gyümölcs és gyógynövényes cukorkák csemegének.
A pult mögüli ajtón lehet a raktárba, azon keresztül pedig a lakásba jutni.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.