Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Küldetés] Olaj és víz

Szer. Nov. 13, 2019 9:24 pm by Ciel von Eisenschnittel

Olaj és VízVeronia minden népe számára fontos cikk a bálnazsírból kinyerhető olaj, …

Comments: 2

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 56

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel von Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 118


You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] Until the truth reveales the secret... - Marcus & Mina

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Látom rajta, hogy kellemetlenül érintette, hogy visszakérdeztem. Ő már egy ideje úgy gondolt erre, mint egy olyan kalandra, amiben ő is részt vesz majd. Én meg nem vettem észre. De hát nem ilyesmire vágyik mindenki? Valakire, aki vele tart jóban-rosszban?
- Hogy érted azt, hogy módosított? - kérdezek vissza meglepetten.
Ez bennem eddig szintén nem merült fel.
- Úgy érted, valaki esetleg belenyúlt az emlékeimbe? Varázslattal?
Persze hogy varázslattal, mivel mással? Én eddig ugyan azt hittem, hogy fegyver volt, de lehet, hogy az csak az egyik gond ...
Ezen most komolyan el kell gondolkodnom.
- Tehát valaki miatt nem emlékszem? Vagy nem úgy ... De ki lehet az? Mármint, ha erre a szervezetre gondolsz, ők szerintem nem ilyenek, simán csak megöltek volna, ha már nem tudnak használni, vagy kételkednek a hűségemben. Nem, ők biztos nem cicóznak. Esetleg egy megbízó? De ők is, ha megbíznak valakit, egy gyilkossággal, akkor mért hagynának életben valaki mást? Ennek akkor lenne értelme, ha hiányoztam volna valakinek, ha meghalok. De ilyesmi ... - elmosolyodom - ilyesmi kilenc éves koromtól nem állt fenn ... egészen mostanáig.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
- Nem tudhatom biztosra. Akár ez is előfordulhat. Könnyebb erre gondolni mindenesetre, mint arra, hogy te követtél el valami szörnyűt... de nem akarom, hogy valami olyasmiben reménykedj fölöslegesen, ami nincs úgy. Csak egy ötlet volt. A feledés viszont... A Feledés a legmagasabb szintű képessége a családomnak. Biztosan léteznek más mágiák is, vagy egyszerűen csak valami fizikai behatás, amitől az illető elveszti az emlékeit... elég hozzá leesni egy lépcsőn is... - Ebbe inkább nem gondol bele. Abban az esetben több is sérült volna, nem csak az emlékek, de ez a jelek szerint nem következett be.
Mostanáig?
Ez a jelentős nézés... Nagy nehezen lenyeli a gombócot a torkában. Kilenc éves korától... Mennyi sérülés gyülemlik fel egy emberben ennyi idő alatt? És mit jelent ennyi idő távlatában az, ha elkezdenek vele törődni?
- Nehezen viselném, ha valaki csak úgy a halálba akarna sétálni előlem.- Hangja megint halkabb és mélyebb a szokásosnál. - Egyébként nem tudhatod. Elvesztetted az emlékeidet... ki tudja, lehet, hogy voltak, akiknek nagyon is hiányoztál... vagy... talán... még mindig hiányzol.. valami szép lányok esetleg..
Megbódította a sok virágillat? Nem kéne minden szót kiejtenie a száján, ami megfogalmazódik a kis buksijában. De most már mindegy.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
- Ó, nem előled ... - felelem.
Azért ez eléggé furcsa felételezés.
Lányok? A lányok azok esélyesek, de csak úgy felületesen. Van az a nevetős, akinek még az arcát se látom tisztán.
- Nem olyan életet éltem, amiben benne lehetett volna a családalapítás, vagy egyéb kapcsolatok ápolása.
Ezt nem akarom részletezni, ez nem az ő világa, és nem feltétlen akar ebbe belegondolni. Ha benne lennék még ebben a bizniszbe, nyilván nem beszélnék róla neki.
Amit a mágiáról mond, azt nem értem, csak annyi ragad meg bennem, hogy ez valami vámpíros hókusz-pókusz, nem is "csak úgy" mágia,m és a családja ebben profi.
- És akkor Te is ebben vagy képzett? El tudsz feledtetni dolgokat másokkal? - kérdezem, és látszik rajtam, hogy ez egy nagyon ismeretlen terep a számomra. - Egyébként én csak simán bevertem a fejem. Pontosabban valaki belevert valamit a fejembe. Jó mélyen ...
Eddigi életem nagy részében kemény kiképzést kaptam, és sok mindent belevertek a fejembe, de általában nem fizikai értelemben. Viszont annak az utolsónak nagyon is fizikai nyomai vannak. Ha elölről kapom, hogy szörnyen néznék ki. Ha még élnék egyáltalán ...


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Ismét elkezdi a földet fixírozni. Megtalálja a legjobb témákat. Mindegy, utólag már úgysem tehet róla, mi csúszott ki a száján. Viszont azért arra számított, hogy nagyobb meghökkenés lesz az eredménye. Vajon Marcus számított efféle feltételezésre?
"Vagy egyéb kapcsolatok". Azt kívánja, bárcsak teremne egy lyuk a földben, amelybe belesüllyedhet.
A kérdésre viszont ő hökken meg. Egy pillanatig csak hallgat, aztán megrázza a fejét. - Nem-nem, én... még... annyira nem vagyok erős. Igazából.. az a képesség... azzal saját magát törli ki a használó mások elméjéből. Tehát akkor csak egy adott személyre nem emlékeznél, nem pedig magadra. Viszont én... nem hiszem, hogy valaha is szeretném ezt. Ellenségekkel szemben talán. Ha nem emlékszik rám, nem akar majd megkeresni és akkor nem kell végeznem vele, akkor számára olyan lesz, mintha soha nem is lettem volna. De ez nem... nem az én módszerem.
Az unokatestvére állította magáról, hogy egy sehova nem illő fattyú. De ő biológiailag nem illett se egyik, se másik családba. Egy vér szerinti, tiszta Nachtrabennek kedvelnie kellene a titkokat, vagy nem?
- Ha gondolod, összefoglalhatom, miféle mágiákat tudok. De így is, úgy is felvágásnak tűnne, pedig nem árt tudni, hogy a szövetségesed mire képes, hiszen akkor nem lepődsz meg és jobban érted majd, mit miért csinálok..
Azon kapja magát, hogy képzeletbeli jeleneteke gyárt, melyekben is bujkál, lefegyverez vagy éppen harcol.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Érdeklődve hallgatom a választ, de túl sokat nem tudok meg belőle, csak azt, amit nem tud, vagy nem szeretne tudni.
~ Ami az ellenségeidet illeti, az is egy jó megoldás, ha halottnak hisznek. Csak aztán rá ne jöjjenek az ellenkezőjére ...
Amikor felajánlja, hogy beszámol, az ötlet tetszik, de megint kibuggyan belőlem egy rövid, kicsit keserű kacaj.
- Haj, még azt sem tudom, hogy ÉN mire vagyok képes ...
Érdekes ez a nap megint. Itt álldogálunk egy rózsakert közepén, és gyilkosságról, emberrablókról, vámpír nagyurakról, hatalmas varázslatokról és egyéb sötét dolgokról beszélgetünk. Mért nem lehet mondjuk a ... rózsákról? Egy új lóról, ami ígéretesnek tűnik? Vagy csak egyszerűen arról, hogy mi lesz ebédre ... Olyan szép lenne!
- Igazán megtisztelő, hogy beavatsz. De kérlek, csak egyszerűen, mert ezen a téren nem vagyok képzett egyáltalán...


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Gyanakodva szűkíti össze a szemeit és kicsit kérdőn pislog föl szempillái mögül. - Csak nem mérlegeled, hogy magaddal vigyél egy mágus-kisegítőt? - mosolyodik el huncutul. De, határozottan a fejébe szállt a dolog, állapítja meg...
Kuncogni kezd. - Nem is hiszem, hogy tudnám bonyolultan. Nos... el tudom érni, hogy úgy tíz másodpercig utánozzák a mozgásom... vagy lebénuljanak. Van az árnytű és az Éjláng, főleg fizikai sebzést okoznak, a folyékony éjlángot kissé veszélyesnek tartom, nem tervezek felgyújtani egy házat, de ha egy sereg akármi támadna ránk és gondosan el vagyunk tőlük választva, akkor talán szóbajöhet. Nos... ha észreveszem, hogy valaki elindított egy támadást, de még nem ért célba, akkor meg tudlak védeni. Meg magamat is. De csak külön-külön. Meg tudok nyugtatni egy haragos vadállatot, esetleg egy ideges embert is, de ha ő meg akar ölni minket, akkor nem fog eltántorodni a céljától, csak nyugodtabb lesz. Tudok úgy kinézni, mintha ember lennék, sötétet csinálni, és....
Elhallgat egy kicsit. Szívdobogása határozott ritmusként dobol a fülében. Képes vagyok belelátni az elmédbe, hogyha te is engeded. Képes vagyok belelátni az elmédbe, hogyha te is engeded.
Ennek természetesen semmi köze a harchoz. Hisz nyilván nem fogják engedni. Nem is nagyon lesz idő és lehetőség ilyesmire. De az ajkai mégis mozogtak és a szavak megformálódtak.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Hallgatom a felsorolást, és próbálom elképzelni, hogy is megy ez. De mire az egyiket egyáltalán felfognám, addigra jön a következő, így hát inkább figyelek. Aztán a végén egy ideig magam elé meredek, és látszik rajtam, hogy nagyon összpontosítok. Tehát ha mondjuk harcolok valakivel, és Wilhelmina rábocsát egy varázslatot, akkor az illető leengedné a karját például, ha a mágus is azt tenné ... ez ... érdekes, és nagyon mulatságos is lehetne, ha nem életekről lenne szó.
Az éjláng félelmetesen hangzik, és én házfelgyújtás nélkül sem akarnék senkit elárasztani vele.  Ami az állat szelidítést illeti... hacsak nincs a háznál egy harapós kutya, erre most nem lesz szükségünk.
De az utolsó ...
- Tehát ha én most emlékeznék a házra, ahol laktam, meg a környékre, és belenéznél a fejembe, akkor utána le tudnád rajzolni? - kérdem óvatosan mérlegelve a szavakat. - Vagy le tudnád rajzolni mondjuk a ... szüleimet?
Ez egy igen lényeges lépés, hiszen a képet, ha jó meg tudjuk mutatni itt-ott ... hátha valaki emlékszik rájuk.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Ódzkodva ejti ki a szavakat, hiszen látja, mennyire nem egyértelmű ez asok információ annak, aki nyilvánvalóan nem ő, nem gyakorolta ezeket és nem jön némelyik már szinte rutinszerűen. Végül is így belegondolva elég veszélyes ő, renegát Nachtrabenként. Biztosan máshogy alakulnak a képességei, ha otthon marad.
Nem akar sem túl bonyolultan fogalmazni, sem felvágni, ellenben a büszkeségét nemigen tudja véka alá rejteni. Na de ennyi baj legyen. Egyébként így végiggondolva meglehetősen félelmetes az arzenálja. Vicces, hogy ennek ellenére úgy inába képes szállni a bátorsága, de legalábbis cseppet sem érzi magát valami hú de legyőzhetetlennek a legtöbb helyzetben.
Talán a probléma az, hogy bár vannak, éles helyzetben azért nem szeret bántani másokat. Minden a szellemből adódik...
Marcus ötletelésére visszafogja a kényszert, hogy idiótán felnevessen. Természetesen logikus következtetés, noha nem feltétlen a dolog gyakorlati haszna jutott az eszébe... de ez már az ő hibája. Természetesen van neki gyakorlati haszna, mégpedig rengeteg.
- Nos... igen, megpróbálhatnám. Ez... furcsa, mert az emlékek nem pontosan úgy rajzolódnak ki, mint egy kép, mint ahogy mondtad is, az emlékezés nagyon összetett és véletlenszerű, illatok, szagok, foszlányok... külső szemlélőként pláne nagyon nehéz eligazodni benne.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Egy kicsit lehunyom a szeme, és megpróbálom magam elé képzelni anyám arcát. Nem, tényleg nem elég éles. Csak én tudom, hogy ő volt. Akkor ez sem egy járható út.
Látszik rajtam a csalódás, amikor újra Wilhelminára nézek.
- Igazad van, valóban nem olyan. Azt sem tudom, megvan-e még az otthonom, vagy feldúlta és földdel tett egyenlővé a háború. Majdnem húsz év... oly sok minden történhetett azóta. Ha meg is van a ház, biztos már valaki más lakja.
Ezek a dolgok elmúltak, és soha nem jönnek vissza már. Nem lehet az idő kerekét visszaforgatni, és felnőtt fejjel nem mehetek oda, és ülhetek be valamibe, amit a szüleim hagytak el sok-sok évvel ez előtt. Azt sem tudom akkor miénk volt-e a ház vagy csak béreltük.
Akkor marad a mostani nyom, az út a városba, a nyomozás saját magam után. Az út, amit úgy tűnik nem egyedül fogok végigjárni.
Ez még fura. Nagyon jóleső érzés, de fura. Ugyanakkor arra is rá kell jönnöm, hogy én úgy tekintek Wilhelminára, mint aki mindig is grófnő volt, pedig ez egy új rang. Ettől nem illeti meg kevesebb tisztelet, csak azt kell fejben tartanom, hogy ő más is volt korábban, ami most itt a szép kastélyban, és gyönyörű ruhákban nem annyira látható rajta.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Bele akar harapni az alsó ajkába. Talán rossz ötlet volt elárulni. De hát mikor rossz ötlet elárulni bármit is?
- Viszont ettől függetlenül meg kell keresned azt a helyet. Ha más lakik is, akkor is.... ez a tényező mindig is ott lesz, és ha nem kezdesz vele semmit, akkor csak zavarni fog. Persze... ki vagyok én, hogy beszéljek, aki szintén elég távol vagyok az otthonomtól, ráadásul önszántamból... - forgatja meg a szemét. Mondjuk őrült lett volna, aki a helyében nem szánja el magát a változásra. Gyilkosokkal együttélni nem a legcsodásabb, kivált, ha vérségi kapcsolat van köztetek.
- De most tényleg visszatáncolnál és inkább el sem indulnál megkeresni? Mi az, amit veszíthetsz?
Talán kissé megszállott lett, de inkább megvárja, amíg valaki külső élőlény közli ezt vele.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Persze, hogy meg kell keresnem. Csak hogy?
- Nem akarok visszatáncolni, csak elgondolkodtam azon, hogy attól sem várhatok túl sokat, lehet, ez se vezet sehová.
Nem szeretem a tétlen toporgást, és főleg nem a találgatásokat, melyek bárhová vezethetnek, és mégsem visznek sehová.
De még mindig nem tudom, milyen módon vagyok fontos ennek a nőnek. Velem akar jönni. Mi ez? Baráti érzés? Kötelességtudat? Kíváncsiság? Kalandvágy? Esetleg egyéb vonzalom?
- Nos, én igazából már összepakoltam ... - terelem vissza a szót a találgatásokról a cselekvésekre - De ha te is jönni szeretnél, akkor nyilván, az nem lesz ennyire egyszerű, elvégre nekem még mindig nincs több egy tarisznyánál, és nincs egy teljes uradalom terhe a vállamon.
Óvatosan arra célzok, hogy mostantól ő határozza meg az ütemet, mikor indulunk, és hogyan utazunk, és alkalmazkodom, csak jussunk el a tett színhelyére.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Csak így, ilyen egyszerűen? Ennyi erővel indulhatnának egy kéjutazásra is Észak fővárosába vagy valami... Ha van kedve jönni... hát...
- Nem csak az én vállamon van - jegyzi meg, arra gondolva, aki egyelőre az egyetlen személy a világon, akinek látta az elméjét. Vajon biztonságban lesz nélküle?...
Remek, ennek is most kellett eszébe jutnia. Francért kell akarnia mindenkit megvédeni, mindent kideríteni és mindennek utánajárni.
- Hmm... az lenne okos, ha úgy indulnék el, hogy azért nagy hír ne legyen róla. Szerinted mennyi időt ölelhet fel ez a... nyomozás? Mert ha hamarosan visszatérünk, akkor nincs gond. Ha pedig nem térünk vissza soha... nem... ezt nem gondoltam komolyan. - nevet fel kissé zavartan. Talán kissé túlságosan is beleélte magát a dologba. Még mindig a legvalószínűbb, hogy békés parasztokat és nyomok nélküli kis településeket találnak. De talán nem is lenne baj.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Nem, nem csak az övén, igen, ott van Damien., De olyan ... csendes. Alig látni... A zavart nevetgélésre megcsóválom a fejem.
- Pedig ez bármikor megtörténhet. Attól tartok ez nem egy könnyű menet lesz.
Most lenne itt az ideje, hogy megkérdezzem tőle, biztos komolyan gondolta-e. De már tudom a választ. Úgyis azt mondaná, hogy igen. A feje, mint a gránit...
Ne legyen belőle nagy hír. Eddig egy sötét elffel utazgatott kettesben, most egy emberrel fog. Nagyon hír ez se lesz...
- Ez a kisváros lóval is úgy két napi járóföld. Már ha nem sietünk nagyon. És mivel nem akarsz feltűnő lenni, nem kéne sietnünk. Útközben, nagyjából félúton van egy fogadó. Tudom, arról jöttem.
Egy fogadó, ahol megszállhatunk. Most kezdem felfogni, hogy tényleg egy közös utazást tervezünk.
- Saját neveden akarsz utazni? Akkor mondhatjuk, hogy üzleti ügyben megyünk. A grófnő meg a testőre, vagy intézője, vagy .. ilyesmi. Ha meg névtelenül ... nem is tudom... tudsz Te névtelenül utazni? Mennyire ismernek?
Tényleg nem tudok róla semmit. Valamit elkövetett... akarom mondani tett, amiért ezt a kastélyt kapta.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
- Szerintem nem a fizikai dolgoktól kell félnünk. Abban még tudok védelmet biztosítani. Nem a test az, amit féltenünk kell, főleg, ha nem is találjuk meg őket, csak annak a maradványát, amit maga mögött hagyott ez az egész.
Nos igen. A testet képes bántani, ahogy a lelket is. Gyógyítani is megpróbálkozik, bár ez mindig nehezebben megy. Hogy tud ott lenni valaki mellett, mint támogató, amikor nem rá van szükség? Amikor egy anya kellene és egy apa, és egy gyerekkor, ami elveszett és soha nem jöhet már vissza?
Valószínűleg nem ilyen gondolatokkal kellene erősítenie a motivációját.
- Siethetünk. Nem a törvény elől bujkálok. Csak nem akarom nagydobra verni, hiszen még... én sem vagyok teljesen biztos benne, mit csinálok.
Hogy ez mennyire igaz. És nem csak a nyomozást illetően.
Az ötleteket hallva lázasan elkezd agyalni, hogy lehetne megúszni úgy a dolgot, hogy fölöslegesen a hazugság bűnébe essen. Hmm. Deus Vult.
- Nem hinném, hogy a fogadós megsértődne, hogyha csak egy keresztnéven mutatkoznánk be... nemde? Nem szükséges megosztanunk az egész élettörténetünket vele. Csak egy szállás és kész. Illetve kettő, ha visszafelé is erre jövünk... HA jövünk visszafelé.. Na jó, ezt be kell fejeznem. Wilhelmina és Marcus. Ennyi elég lesz. - Nyel egyet, ismét, észrevétlenül, legalábbis úgy szándékozza tenni.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Igen, ezt érzem én rajta, amit most végre kimondott. Nem tudja még, hogy mit csinál.
Éppen ez irányban akarok még kérdéseket feltenni, amikor benne szakad a szó, amiért egy szállást emleget. Egy szállás, de gondolom két szoba ... aztán ki is javítja magát, hogy kettő. Ettől leeresztek, és akkor hozzáteszi, hogy "mert visszafelé is kell".
~ Őőőőő ... huhh...
Még az is lehet, hogy ebbe se gondolt még bele igazán.
- A köztünk lévő relációt nem ártana még az elindulás előtt tisztázni. Mert annak kell látszania, amit mutatni akarunk. - próbálom óvatosan arra terelni, hogy belegondoljon. - És akkor nem vagy annyira híres, hogy egy vámpír nő, és a Wilhelmina név kapcsán azonnal beugorjon a vezetéknév is? Én nem tudom, mivel eléggé hiányosak az ismereteim a háború történéseiről.
Igen, ezt sem ártana majd pótolni, mert egy beszélgetés során könnyen kibukhat, hogy olyasmiket nem tudok, amit mindenki tud. Tudok pár fontosabb eseményről, ami tábortüzek körül előjött, ha egy helyen éjszakáztam valakivel. Tudok olyasmit, ami még a déli határig is leszivárgott, és a faluban szó volt róla. De nagyjából ennyi. Nekem mondjuk ennyi is bőven elég volt. Ahhoz, hogy megutáljam a háborút, ahhoz bőven.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
A szavaktól azt kívánja, bárcsak megnyílna most itt a föld a rózsabokrok mellett és belesüllyedne ő is, lehetőleg leveleket és virágfejeket eresztvén. Ha rózsa lenne, legalább nem lenne gond többé a pirulással és nem is kellene válaszokon törnie a fejét, hiszen amikor a szél fújja, mindig csak bólogatna.
Azt hiszi, itt akár véget is érhetne a világ. A vére mintha valami nagyon lassan folyó valamivé, mondjuk sárrá változna, tekintete pedig egyetlen mozdulatlan valamivé fagy.
Most... Mondania kellene valamit? Mégis mit lehet erre mondani? Belenéz a nagy, rémisztő feketeségbe az elméjében, amitől nem kap választ. Remek.
- Tisz...tázni? Én... nemigen terveztem semmiféle szerepet játszani az utazásom során. Lehet, hogy bolondság, de ritkáén hazudok. Csak akkor tettem meg, amikor életszükséglet volt.
Tényleg eléggé az volt. Abban a pillanatban, amikor lebuktak, le is lettek támadva, viszont ekkorra legalább elvégezték a feladatukat. Hogy mennyire büszke is volt arra a napra, bűn vagy sem...
- Felőlem beugorhat a vezetéknév. Ha rájönnek, hogy én vagyok, jöjjenek, nem titkolom. Mármint.. nem akarlak persze.. bajba keverni... A háború, hát... meglepett igazából, hogy minket jutalmaztak ezzel. Tény, hogy nagyon sok bevetésünk volt és több közülük meglehetősen... kockázatos. Valamint ott voltam a csapatban, amely elfoglalta az Eichenschildi palotát.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Még mindig nem tudom, hogy két barát fog együtt utazni, vagy a grófnő a lovászával. És igen, amikor egy férfi és egy nő kettesben utazik, akkor feltételezik, hogy van olyan viszony kettejük között, hogy egy szobát béreljenek, mert különben nem is utazhatnának kettesben. Az más kérdés, hogy ettől még jól megnézik őket már ezért is. Ez alól némi kivétel  lehet, ha valóban egy szolgájával utazik, de akkor is mért csak eggyel? Mi van az erkölcseivel? És ekkor is lesz, aki azt felételezi, hogy csak a látszat kedvéért bérelnek két szobát. Az emberek már csak ilyenek.
De hát akkor majd lesz valahogy.
És mi az, hogy ő keverne engem bajba, ha kiderülne, hogy kicsoda?
- Jól van, te jobban kiismered magad, szóval úgy lesz, ahogy jónak látod.
Nem vagyok teljesen biztos abban, amit most mondtam, de az ellenkezőjéről úgysem tudom meggyőzni.
- Akkor én hagylak is készülődni ...


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
- Hát.. ez a feltételezés talán túlságosan is jóhiszemű. Igyekszem. De vagy jól kiismerem magam, vagy annyira nem érdekel az emberek véleménye... na jó, ez szívtelennek hangzik. Bizonyos embereké, bizonyos helyzetekben.
Viszont most belegondol a helyzetbe. Tényleg túlkombinálnák a dolgokat? Részletes leírást kell adnia arról, kivel utazik és miért, pusztán azért, mert esetleg felismerik? Hát ha rákérdeznek, majd... válaszol valamit. Nem gondolta, hogy előre meg kellene terveznie. Talán valóban nem nőtt fel eléggé ehhez a feladathoz. De nem számít, már elhatározta, már nem fog visszatáncolni, hiszen végül is kötelessége segíteni.
Ha nem Marcusért, vagy a gyerekekért, vagy a világ jójáért is, akkor a saját lelki békéjéért.
Bólint. Te jó ég. Megint úgy fogok benyitni Damienhez, hogy őrültséget fogok csinálni. De ez legalább jövő idő, nem múlt.
- Rendben. Akkor... elteszek egy nagy adag ennivalót az útra. Azt hiszem, van még pite. Meg néhány olyasmi is, ami tartósabb. Sietek.
Így csak órák kérdése, és meg is jelenik majd, útra készen...


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő
Érdekes kalandra indultok kettesben, Marcus emlékeit hajkurászva. Ez egy nagy ívű személyes plotnak tűnik, jó az ilyesmit játéktéren látva két karakter kapcsolatának tükrében. Jár a 100 tp, nézem a következőt.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.