Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek

You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] - Hideget - meleget ízlés szerint - Mina & Marcus (és a kása)

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down  Üzenet [5 / 5 oldal]

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Mért jutunk ki mindig oda, hogy én vagyok a gonosz? De már nem is mentegetőzöm.
Mina megengedte, hogy közelebb férkőzzek, szóval beljebb araszolok, amivel persze neki kényelmetlenül kevés helye lesz, hacsak nem bújik szorosan hozzám. A elé eső karomat felemelem, hogy be tudjon fészkelődni, ha akar az ölelésembe.
- Azt tervezed, hogy tűzrőlpattant leszel? - nézek rá.
Ezt azért nehezen tudom elképzelni.
Én semmit nem akarok ráerőltetni. Évődik, igen, de mennyire gondolja komolyan? Már egy párszor azért kiderült, hogy annyira nem ... hogy nem tudja, hogy nem kész ... ugyanakkor meg némely mozdulata, a tekintete ... amikor kitör belőle egy vadmacska, egy pár pillanatra ... és aztán huss... el is tűnik. Megint ott lesz a jókislány, aki illedelmesen hálóingbe bújik éjszakára. Nyilván abból s ki lehet bújni ...
Megvárom, hogy elhelyezkedjen az új pozícióban, és aztán átölelem.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
- Tervezem?
Az volna? Ennyire kiemelkedően tűzrőlpattantság, ha rá akar jönni, mégis mit akarnak tőle? Ha azt jelenti, hogy képes szavakkal provokálni, akkor talán igen.
Közelebb fészkeli magát, ha már helyet kapott és nagy szemekkel bámul a meglehetősen közel levő másik szempárba.
- Marcus, egyre inkább kedvem támad belenézni a fejedbe... Akkor talán nyilvánvaló lenne, mire gondolsz és félre sem tudnánk egymást érteni. - mondja halkan, hisz ilyen távolság mellett nincs szükség hangos szavakra, majd picikét feltámaszkodik, közelebb nyomul, enyhén oldalra hajtja a fejét és Marcus ajkaihoz simítja a sajátját. Na erre válaszoljon félreérthetően... Úgysem fog tudni.
Tényleg nehéz visszafognia magát, hogy ne pillantson a gondolatai közé. Veszélyes dolog az elmével játszadozni, ám kétségtelen, hogy egyszerűbb, mint szavakkal. Bár erre talán jók a mozdulatok is.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Az ötlet logikus, és roppant egyszerű is lenne a helyzet, ha nem lenne ott benn egy csomó dolog, amit ... nem arról van szó, hogy nem akarom megmutatni, hanem arról, hogy nem örülök, hogy egyáltalán megtörténtek.
Viszont válaszolni nincs időm, mert szó szerint, bár nagyon kedves módon befogják a számat. De erre akkor is válaszolni kell, tehát a csók után azért visszatérek a kérdésre.
- Mina, én nem akarok eltitkolni előled semmit. Ha úgy véled, hogy kész vagy ilyen mélységben megismerni engem, akkor nézz!
Talán még jobb is, ha most túlesünk rajta, és ha nagyon nem tetszik neki amit lát, még az előtt visszakozhat, hogy bármi komolyabb történne köztünk. Mert más dolog valamit tudni, hogy megtörtént, és más látni a maga kegyetlen valójában. Mert kegyetlen volt. Nincs más szó rá. Az is az volt, amit velem tettek, és az is, amit én tettem.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Nem fogja elutasítani, ha már egyszer elfogadták. Elfogadja a kihívást ő is. Nem mintha annyira nehéz lenne rávennie magát, mikor erre várt már ki tudja, mióta...
Odasimul hozzá közelebb, hogy a homlokuk összeérjen, és behunyja a szemét. Fogalma sincs, az emberek - na meg másfajúak - miért hunyják be a szemüket, mikor ilyen közel vannak egymáshoz, de talán mégis jobb így, hiszen most csak a belsőjével akar látni.
Nincs több titok. Nincs több rejtegetés. Mások titkolózzanak csak tovább, ő felhagyott ezzel.
Akármi is fog szembejönni vele, elviseli és megpróbálja legyőzni. Vagy elfogadni... esetleg meg is szeretni, hisz csak nem lehet minden olyan rossz, mint ahogy azt megpróbálják beállítani.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Szóval akkor most ... most megtörténik.
Olyan jó Minának, ilyenkor úgy irigylem, mert neki ezek a dolgok olyan természetesek. Tudja, mi fog történni, hogyan, mit kell hozzá tenni.
Összeér a homlokunk, és ... semmi. Nem kell hozzá varázsszó? Semmi hókuszpókusz? Ezek szerint bármikor belenézhet a fejembe, amikor csak akar? Elég ha összeér a homlokunk? Esetleg az se kell?
És ha most már belenéz, akkor mit lát? Bármit? Mindent, amire eddig emlékeztem? Egyszerre? Vagy csak azt, amire ... rákérdez? És szóban kell kérdeznie, vagy elég, ha gondol?
És akkor most vajon hogy fog rám tekinteni utána?
Mit teszek, ha elfordul tőlem? Nyilván kibírom valahogy, mert az ember sok mindent kibír. De ez az eshetőség nekem olyan, mint egy feneketlen kút amibe belezuhanok.
Mi van, ha ő azt is látja, amire nem emlékszem? Akkor persze sok minden megoldódna ... de ... nagyon furcsa lenne, hogy ő tudja én meg nem.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Érzi a hevesen verő szívét, a teste hőjét, az ereiben száguldó megmaradt vért, a bőre illatát. Érzi a kérdéseit, melyek pattognak és peregnek, mint egy vergődő kismadár szárnyai, kétségek és értetlenkedés, és majd megőrül, ahogy egyszerre próbálja megválaszolni őket mind...
Damien elméje más volt. Nyugodtabb, átláthatóbb, ott is megjelentek a káosz szüleményei, de sokkal tisztábban és könnyebben tudott tájékozódni köztük.
Azt hitte, ez csak a kimondott szavaknál van így, de nem, a kimondatlanoknál is...
- Ssssh... - súgja ösztönösen, próbálván csitítani a száguldó gondolatokat. Talán kissé a sajátjait is. - Mitől félsz?

Használt képesség, ami az előbb lemaradt:
Név: Vertraue mir / Bízz bennem
Szint: 7
Ár: 4000 váltó
Leírás: Mina fizikai kontakt létesítésével rövid időre képes belelátni egy másik lény elméjébe és egy adott gondolatfolyamot, érzéseket vagy egy emléket nyomon követni. Könnyebben megy nyilván, ha az adott fél hajlandóságot mutat a folyamatra, és gyorsabb is ilyenkor. Olyan, mintha teljesen átélné azt, ami a másik fél fejében lezajlik. Ha a másik fél nagy mentális erővel rendelkezik, kizárhatja.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Félek? Érdekes a kérdés.
Sok mindentől félek, és egyben semmitől. Sok mindentől tartok inkább, de általában nem tudnak eltántorítani semmitől, legfeljebb lelassítanak. Már annyi minden megtörtén velem, amitől féltem, és így vagy úgy mind kibírhatók voltak.
Félek attól,, amit majd találni fogunk. Félek attól, hogy ez hogy hat majd rám. Félek attól, hogy hat ez Minára. De egyik félelem sem elég nagy, hogy megálljak, vagy visszaforduljak. Félek attól, hogy Mina majd nem küld el, hanem szánalomból tart maga mellet, és ez a legrosszabb, amit el tudok képzelni.
De a rengeteg kérdést nem a félelem generálta, hanem a kíváncsiság. Egy nagy adag kielégítetlen tudásvágy lakozik odabenn. Minden érdekel. Hogyan működik a világ, milyen mágiát használni, milyenek az emberek és a többi lények, miért nő a fű, és miért süt a Nap. S amíg nem tudok magam boldogulni a tudás világában, amíg nem szerzem meg a betűk megértésének tudományát, addig maradnak a kérdések, amiket másoknak teszek fel. Azok a kicsi átjárók abba a világba, ami még nem lehet sz enyém.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Gyermekien boldog mosoly kúszik az ajkaira. Úgy tündököl a lelke, mint már régen, nyugodt-lelkes természetességében. Legszívesebben csak nevetne, egyfolytában. Nem volt könnyű, de megtalálta, amit keresett. És úgy sejti, hogy még később is olyan büszkén fogja tartani, mint ahogy most örül a sikernek.
Ha eddig voltak is bármiféle kétségei... nos... ezek után is lesznek, de legalább biztos benne, hogy képes lesz megmérkőzni velük. Marcusnak nem kell egy szót sem szólnia, így is látja, hogy mi ő.. ennél többet pedig nem kérhetne senkitől. Bele se mert gondolni, hogy ilyen könnyű lesz. Hogy ilyen könnyen megadja majd az utat maga felé.
Lehet, hogy őrült és kába és felelőtlen, de imádja ezt és ezek után egész biztos képtelen lesz meglenni nélküle...
Megérinti az egyik ujján levő gyűrűt, mert úgy érzi, nem járja, hogy Marcus ne érezhesse, amit ő. Így bár ha kevés ideig is, de tudhassa, mi jár a fejében.
~Köszönöm. Szép vagy. Mutatok majd neked sok mindent. Megmutatok mindent, amit láttam és amit ezek után látni fogok. Megtanítok mindent. Mindent, amit látok. Szeretlek. Azt hiszem. Szeretni akarlak, és megmenteni. Megmenteni minden rossztól, ami rád vár.~
Közelebb simul és Marcus nyakába fúrja az arcát. Nem akarja kiszívni a vérét, nem akar semmi rosszat, csak minél közelebb lenni. Legszívesebben az egész lényével átölelné, csak hát ott az ágy, ami anyagilag korlátozza, na meg az, hogy mégis csak ebbe az egyetlen egy pici testbe van bezárva.
Elfáradt. Rettenetesen fáradt, és nem csak a teste, főleg nem az, a sebek, amiket az szerzett, nem számítanak, hisz amit most érez, az begyógyít mindent, egyetlen pillanat alatt. Nem akar elmozdulni innen, amíg világ a világ, itt akar feküdni.. egyszer persze biztos ráveszi magát, hogy elmozduljon, de az nem most lesz. Talán így fog álomba süppedni, pont így a karjai között, pár apró könnycseppel, amely szeme sarkából folydogál és észre se vette őket. Talán itt lel békére vagy pár centivel arrébb, nem számít. Megtalálta az otthonát. Megtalálta a helyet, ahol az otthona legyen, és meg is fogja teremteni.
Used object:
Név: Lehrmethoden (Tanítási módszerek)
Leírás: A Nachtraben vámpírok szeretik a titkaikat megőrizni maguknak, azonban ezzel az egyedi, bájolt gyűrűben lévő varázslattal annak viselője képes egy tervet vagy ötletet egy pillantással is átadni a fogadó félnek. A varázslat előkészítési ideje a gondolat komplexitásától függ, és félnaponta egyszer használható.A hozzászólást Wilhelmina von Nachtraben összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 30, 2018 11:49 am-kor.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Nagyon meglepődök, amikor Mina megszólal a fejemben. Egyre több varázslatos képessége derül ki. Amit mond, az nagyon megmelengeti a szívemet, de kicsit azért facsar is rajta.
"Szeretlek. Azt hiszem."
Még mindig a bizonytalanság. Még mindig ott van a távolság kettőnk között. Amíg ez az "azt hiszem" el nem tűnik, addig nem fogunk tudni továbblépni.
"Szeretni akarlak, és megmenteni."
Ez nem megy akarásra. Ez vagy beüt, mint a villám, és nem lehet feltartóztatni, vagy marad az azt hiszem-féle érzés. És a megmenteni meg végképp nem esik jól. Ez olyan, mintha én egy börtöncellában tehetetlenül ücsörögve várnám a megmentőmet. Örülök, hogy támogat, és hatalmas segítség lesz a nyomozásban is, úgy vélem, de ez a megmentés kicsit furán hangzik.
Mina elnyugszik mellettem, bevackolódik még jobban, és ez az, ami most leginkább boldogsággal tölt el. Ez az összetartozás. Ilyet még nem igazán éreztem, talán csak egészen kisgyerekként. Ez a "jóban-rosszban". Ez most annyira jó, hogy nem is akarok megmozdulni. A többi majd kialakul.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő
Szerencsére olvastam folyamatában, így gyorsan le tudom zárni. Szerintem mindent meg is neszáltünk a dologgal kapcsolatban, kerek is a játék, a kása is elfogyott. Jár nektek a 100 tp

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [5 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.