Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Küldetés] A fogolykaraván

Szer. Dec. 04, 2019 3:16 pm by Screwtape

A fogolykaraván


A háború és Veroniel tevékenykedése ellenére (vagy éppen amiatt) ugyanúgy …


Comments: 5

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel von Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 121

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 56


You are not connected. Please login or register

[Magánjáték] Nincsen rózsa tövis nélkül (Marcus & Mina)

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Go down  Üzenet [2 / 2 oldal]

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Ha jól emlékszem, éppen szóba sem álltunk egymással akkor. De nem akarom ennél jobban felhánytorgatni az ügyet. Már nem számít.
Mina veszi a lapot, és elfogadja a falatot, bár a szeme és a hanghordozása kicsit gyanús.
Elveszek még egy falat sajtot, és közelítem Mina szája felé, megvárom, amíg nyitja is, aztán elkapom a kezem, és a falat az én számban köt ki.
- Jó ez a sajt. Finom. - értékelem miután lenyeltem.
Már eszem is a következő falatot, kis kenyérrel .
Nincs semmiféle megvonás most sem. Sőt, neki még kérnie se kell, mert hát eléri az asztalt, nem is az én asztalom ...


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Vérmesen próbálja levadászni a következő falatot, amikor azt orvul elveszik tőle... A szemei most, ha lehet, még vérmesebben villognak. Azért véges, ameddig lehet vele játszani.
Játék. Igen. Ennek érzi az egészet. Komoly és felelősségteljes játéknak, de játéknak. Nem hagyja, hogy megrémüljön, amikor tudatosítja ezt magában. Annyira közel van hozzá, nem engedheti most ki a kezei közül.
Átkarolja Marcus nyakát és közelebb húzza magát, annyira, hogy az orruk össze is érjen, és onnan ér a szemébe.
- Meddig akarsz még szórakozni velem?


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Marcus Berger

Marcus Berger
Déli Katona
Déli Katona
Na, ez az a kérdés, amire már nem lehet, illetve nem szabad szóval felelni. Eljutottunk oda, hogy már nem csak úgy belegyezik a közeledésembe, hanem akarja, és követeli. Most már biztos lehetek magamban, pontosabban inkább benne.
Egyik kezemmel a derekát karolom, a másikkal a háta és a nyaka találkozásnál ölelem és most már igazán szenvedéllyel csókolom meg. Nem hirtelen a mozdulat, hanem határozott és magabiztos, szinte már ráérős. Ha kellően szenvedélyes a válasz is, akkor ölbe kapom és elviszem az ágyig. Ott leteszem, és további csókok jönnek, sok-sok csók, amíg már levegőért kapkod. Azt akarom, hogy elkapja egy örvény, és berántsa magával, hogy perzselő forróságot érezzen.


_________________
Előtörténet + Adatlap

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
~Hát eddig.~ - állapítja meg letámadása következtében, és azonmód zavartan, megilletődötten, de lelkesen és hirtelenül próbál felelni, minden mozdulatával felfedezve egy olyan világot, amelyben eddig még nem járt, ám pontosan olyan, mint egy új ízt felfedezni, egy olyan gyümölcsöt kóstolni, amelyhez még nem volt szerencséd, ám most, hogy tudod milyen, már biztosan nem fogsz leszokni róla.
Úgy érzi, egy örvénybe került, amiben akár meg is fulladhatna, ha nem lenne meg a képessége, hogy a felszínen maradjon. De küzd a hullámokkal és élvez minden apró kis sikerélményt.
El akar mosolyodni, amint visszakerül arra a felületre, amelyből nemrég kimászott. De nem nagyon tudja megtenni, mert szája éppen mással van elfoglalva...
Behajlítja az ujjait, körmeivel és egész testével kapaszkodik a másikba. Fogalma sincs, ő van foglyul ejtve vagy fordítva, de egy biztos, nem adja magát könnyen.
Várjunk, most valamiért küzd vagy valami ellen? Jó kérdés... talán mindkettő...
Lehet, hogy jó ötlet, lehet, hogy nem, de úgy véli, most talán egy kiváló alkalom kínálkozik arra, hogy b bepillantást nyerjen, mi is rejlik a forróság fejében.

Vertraue mir:
Név: Vertraue mir / Bízz bennem
Szint: 7
Ár: 4000 váltó
Leírás: Mina fizikai kontakt létesítésével rövid időre képes belelátni egy másik lény elméjébe és egy adott gondolatfolyamot, érzéseket vagy egy emléket nyomon követni. Könnyebben megy nyilván, ha az adott fél hajlandóságot mutat a folyamatra, és gyorsabb is ilyenkor. Olyan, mintha teljesen átélné azt, ami a másik fél fejében lezajlik. Ha a másik fél nagy mentális erővel rendelkezik, kizárhatja.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő
Kár, hogy ez az érzelmi hullámvasút csak így el lett vágva, és többé nincs min csámcsogni, fogadásokat kötni szurkolni... Pedig jó műsor volt. *teátrális sóhaj* A játékot lezárom, Mina pedig felírhat magának 50 tp-t az eddigiekért.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 2 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.