Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Küldetés] - Arachnophobia (Jelentkezés)

Kedd Szept. 25, 2018 6:00 pm by Hannes von Rotmantel

[img(983px,553px)]…

Comments: 10

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 44

[Küldetés újaknak] Világok között

Hétf. Okt. 22, 2018 10:29 am by Esroniel von Himmelreich

Tegnap a régiek már észrevehették, hogy Asael nevű briósevő démonom egy alig használt …

Comments: 7


You are not connected. Please login or register

Laetitia von Rotmantel élményei

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Laetitia von Rotmantel élményei on Pént. Nov. 09, 2018 4:49 pm

Laetitia von Rotmantel

avatar
a Rotmantel család tagja
a Rotmantel család tagja
Fleurs du Mal

+18

//Öncélú naturalista szexjelenet, aki erre érzékeny semmiképp se olvassa el.//

A meztelen talpaim surrogtak a torony hideg kőpadlóján. Csupán a Hold fénye szűrődött be itt ott a folyosó ablakain, de nem is volt szükségem több világosságra. Nekünk, ahogy mindig tanították, az éjszaka volt az otthonunk. Meghalt őseink portréi sötét szellemekként néztek le rám, de már megszoktam a társaságom. Mindig figyelemmel kísértek, amikor meglátogattam Karmilla, a nővérem hálótermeit, és testvérek lévén én is megfordultam ott időnként. Már lefekvéshez készülődtem, de még kölcsön akartam tőle kérni egy verseskötetet, így ahogy voltam, hálóingben, cipő nélkül szöktem át hozzá. Nem lett volna illendő, de ő a nővérem volt.
Megálltam a nappal vöröses árnylatú cseresznyefa ajtó előtt, és már kopogásra emeltem volna a kezem, mikor meghallottam a kiszűrődő hangokat. Nem a nővérem volt, annál jóval többen lehettek. Magasabb és mélyebb hangú nyögések és sóhajok összefüggő dala volt néha egy elfojtott, időnként pedig hangosabb sikollyal. Csak sejtéseim voltak, mi történhetett odabent, de még a gondolatba is belepirultam. Pedig talán nem kellett volna. Egyik szülőnk sem tiltotta meg soha, hogy ne tegyünk meg valamit, amihez kedvünk volt, és még bátorították is, hogy vegyük el, amire vágyunk. Ludmilla különösen nagy mestere volt ennek, ő még a kutatásait is a vágy köré építette, hogy hogyan idézhető elő vérmágiával, vagy akár kemikáliákkal… Most is azt gyanítottam, hogy az egyik kísérletének lehetek fültanúja.
Sóbálványként toporogtam az ajtóban. El kellett volna mennem, de szinte fojtogatott a kíváncsiság. Csak egyetlen pillantást… hiszen még sosem láttam. Láttam már mezítelen testeket, s elképzeltem többször is, hogy hogyan fonódhat össze a vágy hevében egy férfi és egy nő… vagy időnként két nő, de a gyakorlat váratott magára. Egyetlen pillantást csak megengedhettem. Remegve hajoltam le, és néztem be a kulcslyukon át a kandeláberekkel megvilágított szobába. Ez volt Karmilla hálótermeinek legnagyobb helyisége, a fogadószalon, amit úgy tűnt mostanra átrendeztek. Csupán aprócska szegletét láttam be a szalonnak. Egy különösen jóképű férfi csókolta a nővéremet, az izzadtság fényesen csillogott a kidolgozott vállizmain. Ütemesen mozgott, Ludmilla elnyíló vörös ajkaiból néha sóhaj szakadt fel. Majd a férfi vállánál megjelent Katrina, simogatta és csókolta a hátát, majd láthatóan belemélyesztette a fogait a férfi nyakába… Gyönyörűek voltak. El akartam menni, vissza a hálótermembe, hiszen nem lett volna szabad néznem. Nem kellett volna. A testemet addig nem megszokott bizsergés járta át. A szám kiszáradt, de közben forróságot éreztem én is a lábaim között, a kezem pedig akaratlanul siklott le a hasamon, csak a hálóingem vékony szövetén át…
Az ajtó ekkor kitárult, engem pedig elvakított a kiömlő fényár. Egy sötét alak állt az ajtóban, akiben csak néhány másodperc után ismertem fel Karmilla tökéletesen arányos, és teljesen meztelen testét. Rám mosolygott.
- Nocsak, nocsak… A mi drága ártatlan kishúgunk. Mióta ácsorogsz ott?
- Én… én csak…
Katrina abbahagyta az evést és közelebb jött, majd elnevette magát.
- Ó csak nem? Szépek voltunk igaz?- nyalta le a vért az ajkáról. Valahogy most még ez az egyébként teljesen természetes mozdulat is elindított egy bizsergő hullámot. Ludmilla pedig arra se vette a fáradtságot, hogy abbahagyja… A nővéreim egymásra pillantottak, majd mindketten elmosolyodtak, de ebben a mosolyban éreztem némi gonoszságot is.
- Gyere csak be… - búgta Katrina. A meghívástól földbe gyökerezett a lábam. Tudtam, hogy akarom, de mégis szégyelltem, mintha rosszat tettem volna azzal, hogy leselkedtem. Karmilla megfogta a kezem és beljebb húzott, a másik nővérem pedig halkan becsukta az ajtót mögöttem. A szobában többen voltak, mint vártam. Öt férfi, a nővéreim és még két nő voltak, akiket össze tudtam számolni, a ruháiktól megfosztva vonaglottak egymás hegyén hátán. A levegőt olajok, gyertyák és testnedvek semmivel össze nem téveszthető szaga töltötte meg. Ludmilla a kísérleteihez csak a tökéleteseket válogatta össze. Minden izomtónus minden kerek forma önmagában is csodálatos volt, a vágytól és a kéjtől remegő szájakról, és félig lehunyt szemekből könnyedén ki tudtam olvasni, hogy már senki sem volt az eszénél. Az előbb a nővéreim megleptem, de most újra éreztem, hogy elönt a forróság, és az érzés, hogy azt akartam, hogy hozzámérjenek.
- Tetszik amit látsz? - suttogta Karmilla közvetlenül a fülem mellett. Beleborzongtam a leheletébe és ezt ő is tudta. Puha ajkával apró csókokat nyomott a nyakamra. - Olyan szépen megnőttél, Letti… Már kész nő vagy. Akarhatod őket. Semmi rossz nincs abban, ha akarod őket…
A kezei a melleimre csúsztak, és óvatosan masszírozni kezdték őket. Halkan sóhajtottam fel és megmoccanni sem mertem, pedig… pedig csodás érzés volt. Katrina ekkor a kezembe nyomott egy kupa bort. Legalábbis a színe és a szaga alapján az volt, de Ludmilla boszorkánykonyháján sosem lehetett tudni, hogy ne került-e bele még valami. Egyben hajtottam le a kupa teljes tartalmát, miközben pedig ittam, a nővérem kioldotta a masnit a dekoltázsomnál, hogy a keze becsúszhasson a ruhám alá. Ujjai a megkeményedett mellbimbóimra tévedtek. Nem akartam felnyögni, de gyenge voltam, Karmilla pedig felnevetett, majd elvette a kezét.
Ekkor már ott állt előttem a férfi, aki nagyon hasonlított ahhoz, aki az előbb még Ludmillában mozgott, de mégsem ugyan az volt. Úgy tűn nem először csinálta ezt, mert értette a dolgát. Lassan húzta fel a hálóingem alját, miközben csókokkal halmozta el a combom belsejét. Közben láttam, hogy a nővéreim tovább mentek a többiek felé. Az egyik férfinak Ludmilla egy injekciós tűvel adott be valami sötétvörös folyadékot... Tovább már nem tudtam figyelni, mert ekkor megjelent előttem az egyik nő, és véglegesen lesegítette rólam a hálóingem. Ott álltam teljesen meztelenül mindenki előtt, és mégsem tudtam levenni a szememet a többiekről. Katrinába egyszerre két férfi hatolt bele, és kezdtek el ütemesen mozogni benne , a lány pedig az ütemre nyögött. Ludmilla egy másik nő mögött állt, de ő volt az, aki az ujjait mozgatta benne, miközben a nyakából lassan, élvezettel szívta a vért.
Az előttem térdelő férfi felnézett rám. Szép, világosszöld szemei voltak… Majd határozottan leültetett egy párnázott székbe és széthúzta a combjaim…
Könny öntötte el a szemem, mikor a puha, nedves nyelve először a csiklómhoz ért. A barna hajú lány, aki levette rólam a hálóingem közben a nyakamat csókolta, majd a melleimet, hogy teljessé tegye az élményt. Hátradöntöttem a fejem, és lehunytam a szemem. Ujjaim a férfi fekete tincsei közé siklottak, miközben egyre mélyebb mozdulatokkal falt fel. A következő pillanatban bár ugyanúgy halkan sóhajtoztam, mint Ludmilla nemrég. Ő befejezte az étkezést, és éppen egy szőke férfit kényeztetett az ajkaival, miközben egy másik hátulról dugta meg. Mellettük pedig… A tekintetem találkozott az övével. Sosem láttam még olyan tengerkék szemeket, barna fürtjei kicsit a szemébe lógtak. Engem nézett, ahogy éppen kinyaltak, közben pedig lassan masszírozta a saját hímvesszőjét.
Úgy éreztem, lassan nem bírtam tovább. Tudni akartam, milyen a gyönyör legvégső legelemibb pillanata, de attól a fiútól akartam. Fiatalabb volt, mint a többiek, vékonyabb, hamvasabb…
Hátrébb toltam az engem kényeztető feketehajót, és felálltam a székből, majd közvetlenül elé, és a nővérem mellé sétáltam. Az egy pillanatra felemelte a fejét a saját szeretője hímtagjáról, és rám vigyorgott.
- Ülj rá… Tedd magadévá nyugodtan. Igyál belőle ha akarsz. - bíztatott. Hirtelen ötlettől vezérelve megcsókoltam a fiút. A szája kesernyés volt a bortól és még valamitől. A kezem lesiklott a nyakán, majd a domborodó izmain, le egészen a férfiasságáig, ami magától mozdult meg az érintésemre.  Visszacsókolt, és a derekamnál fogva magához lelt, majd az ajkai lesiklottak a nyakamon, a mellkasomon a melleimen…. Nem bírtam tovább. Lassan ereszkedtem rá. A behatolás pillanata fájt, de nem vette el a kedvem. Lassan kezdtem el mozogni rajta, hogy hogyan volt egyszerre kéjes és kényelmes. A kezei a csípőmre siklottak és segítettek megtalálni a megfelelő ütemet. Minden hullámzás, minden egyes lökés a gyönyör magasabb pontjaira taszított. Tetszett, hogy nyögött alattam és tetszett, hogy a fenekembe markolt. Felvette a ritmusom, és minden alkalommal kicsit jobban rásegített, kicsit még mélyebbre csúszott bennem. Láttam, hogy Katrina néz, miközben magát simogatta… Majd újra megkerestem a fiú tengerkék szemeit.
A világ pedig szétesett. Felsikítottam, mert úgy éreztem, szétszakadok belülről, egy pillanatig nem láttam semmit, csak a kéjes vörös ködöt és azt éreztem már soha semmi sem lesz csodálatosabb ennél… és még egy dolgot: szomjúságot. Nem gondolkoztam, mikor belemélyesztettem a fogaim a fiú nyakába. A vékony bőr apró reccsenéssel szakadt át, a vér sűrű, fémes íze lüktetve öntötte el a szám. Még mindig mozogtam rajta, és nem is hittem, hogy valaha képes leszek abbahagyni.
Majd… elmúlt. A fiú ájultan hanyatlott hátra a karjaim közül. A vér lecsorgott az államon, a mellemen a hasamon, és gyönyörűnek, diadalmasnak éreztem magam tőle. A fiút elhúzták, Ludmilla pedig odahajolt, hogy lenyalja a vért rólam, majd szájon csókolt, hogy ne maradjon le egyetlen cseppről sem. Magamhoz leltem, miközben az egyik kezem a fenekébe markolt, a másik pedig a melleire csúszott. Hátradöntöttem, és most én csókoltam az ő melleit. Tudni akartam, milyen íze van, így nem álltam meg ott. Sós és savanykás ízt éreztem egyszerre, mikor a nyelvem végigsiklott kisajkak között fel a csiklójáig, de finomnak éreztem. Ahogy előtte térdeltem, éreztem, ahogy valaki hátulról hatolt belém, és határozott, erős mozdulatokkal dug meg…. És élveztem. Ahogy én birtokba vettem Ludmilla testét úgy engem is birtokba vett valaki, de megint szomjas voltam. Ez volt az egyetlen, ami még most is tabu volt, vámpírból, főleg a saját nővéremből nem ittam. Így a hátamra gördültem, és a férfi, aki eddig hátulról mozgott bennem most fölém került. Hagytam, hogy kiélvezze a heves mozdulatokat. Szélesre tártam a combjaim, hogy hatoljon még mélyebbre, lökjön még erősebbet. Újra elélveztem, ezúttal felszabadultam sikítva, majd mikor ismét, újra azelőtt ezt a férfit is ájulásig szívtam. Aléltan gördült le rólam, és akkor talán úgy éreztem, hogy jól laktam. Minden értelemben. Katrina hosszan, élvezettel csókolt meg, majd húzott be a nővérünk hálójába, ahol már így is ketten aludtak, hogy pihenjünk kicsit mi is. Reggel folytatjuk… Már ha valamelyikük túlélte az éjszakát.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Laetitia von Rotmantel élményei on Szomb. Nov. 10, 2018 6:09 pm

Na szóval, ahogy megbeszéltük, ilyen egy igazi Vámpírorgia a Rotmantel családnál. És hogy szégyenteljes volt e? Nemigazán, mivel ez is csak egy kísérlet volt a sok közül, és még mennyi más, mennyi dúrvább, keményebb, és extrémebb kísérlet vár tesztelésre Ludmilla vörös kutatási naplójában. A kéjenc boszorkány konyhájának tartalma igen erőteljes afrodiziákumokat, és aljzószereket, tartalmazhat, meghintve egy kis csipetnyi potencianövelővel is akár.
A "Kis" Letti is elvesztette a szüzességét hát, nem is akár hogyan. Amúgy jól, és realistán leírtad a három nővér leendő és gyümölcsöző kapcsoaltának alapkövét. Bár lessz e folytatás? Esetleg következőleg kamilla kutatásaiba láthatsz bepillantást? Ez már csak rajtad áll.

Így hát az élményedet ELFOGADOM A jutalmad első feléne, 100 tp és 1000 váltó

No dehát, egy ilyen orgia után, nem csak tapasztalat, és az élmények megbecsült ára és tapasztalata jár, hanem a jutalma is.
Így hát terhes lettél! Gratulálok!
Amúgy nem, nem lettél, de ha akarsz, kijátszhatod.

Na szóval akkor a jutalmad most már ténylegesen:

Név: Ludmilla útravalója.
Leírás: Ludmilla, még ha te nem is vetted észre, részletesen megfigyelt téged, az egész aktuscsoportosulás közben. És igen nagy hasznára váltál, még ha ezt nem is mutatja ki feléd teljesen közvetlenül. Ám mielött elhagynád a Rotmantel főcsalád tornyát, mindíg ad neked útravalót, egy fiolát. A fiola tartalma, egy fura ám mégis érdekes színváltó és édeskés koktél, amely a vörös, a rózsaszín, és a lila enyhén áttetsző színeiben táncol. Ezen fiolát egy küldiben egyszer vagy képes használni, mert kifogy, és a nővéredtől kell kérned utánpótlást, vagyis nem is kell kérni mivel adja magától.
A hatása pedig az, hogy egy erősen vágyakozó és önkívületi állapotot okoz. Elönt téged a kielégítettlenség érzése, és ha teheted, az első adandó alkalomra rákapsz, vagy teremtesz egyet amire rákaphatsz. De ennek a hatalmas vágyakozásnak van egy előnye is. A figyelmed, a kitartásod, és az erőd is potenciálisan nagyjából a kétszeresére megnő, ameddig nem jár le a fél óra, vagy létesítesz akármilyen erotikus aktust mással. A nyálad átveszi a szer erős alljzószeres hatását, szóval képes vagy megfektetni a veled egy szintben lévőket, mely lvl4 ig tart, utána két szintenként egy szintet nő ez a hatás, de vigyázz. Ez nem csábdémon képesség, így támadni nem vagy képes, és az első csóktól kezdve, semelyikőtök se lessz képes harcolni, vagy a külvilágra figyelni, csak egymásra és az élvezetek halmozására. Kell két perc hogy a nyáladban lévő kemikália hatni kezdjen, utána a másik is elkezdi érezni a sexuális kielégítettlenséget, és a vágyakozast, mely már már kínzó, és erős kéztetést okoz. Ha a harc abbamarad, vagy vért iszol a hatás fél órájában, magával rántanak a vágyak, és képtelen leszel harcolni, és leginkább az erotikán kívül bármire figyelni. Ezen időben próbálkozol a közelben lévők közül, számodra a leg szimpatikusabbat a magadévá tenni, vagy legalább megcsókolni, hogy magaddal ránthasd. Persze a fél óra után, a megerőltetéssel arányosan, a tested éreztetni fogja a fáradtságot, amelyet a szer abban a fél órában elnyomott.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.