Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 55

[Vámpír frakció külkdetés] Az éjszaka szárnyai

Hétf. Szept. 02, 2019 7:13 pm by Hannes von Rotmantel

A partvidéki vámpírcsaládok ostrom alatt állnak. Hoshek elfajzott katonái elfoglalták a …

Comments: 9

Küldetés: A ház padlója recseg

Szomb. Szept. 14, 2019 8:15 pm by Sötét Apostol

A ház padlója recseg


Fegyverek, Páncélok és Felszerelések …

Comments: 4


You are not connected. Please login or register

Fegyverek, Páncélok és Felszerelések

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Fegyverek, Páncélok és Felszerelések Empty Fegyverek, Páncélok és Felszerelések on Szomb. Ápr. 06, 2019 11:14 pm

Admin

Admin
az Isten Lángja
az Isten Lángja
„Veronia a varázslat világa, akár tetszik akár nem. Ez alól a tárgyak sem kivételek és soha sem tudhatod biztosan mégis miben rejlik lenyűgöző hatalom. Minden lehet sorsfordító, bármi hasznossá válhat... Kivéve azt a csengőt. Azt tedd vissza a helyére.”
Darrakard

Legyen az varázsló, harcos, vagy éppen félcsupaszon a havas hegyeket járó nefilim, egy karakter sem járta üres zsebbel a világot. Az egyes tárgyakra másféle szabályok vonatkoznak aszerint, hogy mennyit és milyen fajtákat viselhet belőle a karakter.

Tárgyak típusai
Minden tárgynak van egy típusa. Az egyes tárgyakra másféle szabályok vonatkoznak aszerint, hogy mennyit és milyen fajtákat képes a karakter viselni. Az adott felszerelés fajtáji a típusuk után, kötőjellel vannak a tárgy leírásánál feltüntetve.

  • Fegyver: a karakter elsődleges eszköze mind támadáshoz, mind védekezéshez. Formája a pengéktől az íjon át a varázskönyvig sokféle lehet. Egy karakter akármennyi fegyvert tarthat magánál (természetesen a józan ész határain belül), azonban az, hogy milyen fajta fegyvereket képes eredményesen használni korlátozott, és adott karakter kasztja határozza meg. Egy karakter csak meghatározott számú fegyvert forgathat egyszerre (mely általában egy, ritkább esetekben kettő). Fegyver fajtái: félkezes, egykezes, kétkezes, távolsági. Erről bővebb leírást a fegyverek leírásánál találsz.

  • Páncél: elsősorban a védelmet és az állóképességet támogató felszerelések, melyeket a karakter magára tud ölteni. Többféle nehézségű és eltérő védelmi értékű páncélok léteznek. Fontos, hogy a hétköznapi ruhák, az egyszerű öltözékek nem számítanak páncélnak. Minden kasztnak meg van adva, milyen altípusú páncélban képes kényelmesen harcolni. A karakter viselhet nehezebb vagy könnyebb páncélt is, hogy kihasználja annak előnyeit, vagy elkerülje annak hátrányait (természetesen ésszerű határokon belül). Egy karakter maximum egy darabot hordhat magán minden páncélfajtából. Páncél fajtái: vért, fejfedő, karvédő, lábvédő. Páncél altípusai: könnyű, közepes, nehéz.

  • Kiegészítő: különféle apró, de hasznos tárgyak, általában egy vagy több mágikus képességgel rendelkeznek, melyeket körültekintően felhasználva a karakter saját hasznára fordíthat. Ebből minden karakter öt darabot tarthat magánál egyszerre.

  • Típus nélküli tárgyak: ezekből a tárgyakból bármennyi lehet a karakternél, bármiféle korlátozás nélkül. Általában az egyszer használatos tárgyak (varázsfőzetek, varázstekercsek, stb, illetve egyes küldetések és játékok jutalmai) tartoznak ide, valamint a hasznos, ám nagy jelentőséggel nem bíró eszközök (iránytű, térkép, kötél stb.). Ide tartoznak azok a tárgyak is, melyeket az Összetevők és Bolt leírásban lehet megtalálni.


Ezeken az eszközökön kívül még rengeteg holmi lehet egy karakternél, amit nem tüntet fel az adatlapján. Ilyenek a különféle öltözékek, az utazás egyes kellékei (tűzszerszám, hálózsák, sátor), vagy akár olyan egyszerű holmik, mint egy táska, étel, vagy egy kulacs víz. Ezeket nem is szükséges az adatlapon feltüntetni, s bármikor használhatja őket a karakter, amennyiben az adott küldetés illetve játék nem zárja ki az, hogy nála lenne (például nem valószínű, hogy valaki vinne magával egy elegáns bálba hátizsákot).A hozzászólást Jerobeam összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Ápr. 16, 2019 7:13 pm-kor.


_________________
"Én vagyok Abaddón, e földnek bírája. Az Úr megítélt titeket és konkolynak találtattatok. Negyven és még annyi napotok van, hogy bűnbánatot gyakoroljatok, utána az élő Isten szent tüzében vesztek el mindahányan. Ez volt az első és utolsó szózat, melyet hozzátok intéztem."
http://questforazrael.hungarianforum.net

2Fegyverek, Páncélok és Felszerelések Empty Re: Fegyverek, Páncélok és Felszerelések on Szomb. Ápr. 06, 2019 11:14 pm

Admin

Admin
az Isten Lángja
az Isten Lángja
Kezdésnek választható felszerelések


Induláskor minden karakter egy darabot választhat a fegyvere mellé az alábbi vértek és kiegészítők közül, teljesen ingyen. Ez alól az egyetlen kivétel, ha az előtörténete indokolja, hogy kellően vagyonos, így megengedhet magának több vértet vagy egyéb tárgyat (például gazdag család, vagy nemesi származás). Ilyenkor a karakter bármennyi felszerelést választhat erről a listáról. Az árral megjelölt tárgyak később is megvásárolhatóak, hasonlóan a képességekhez, ezeket nem kell más játékosoktól megvenni.


Név: Köpeny
Típus: Vért (Könnyű)
Leírás: A törzse, derekat fedő, gyakran hosszú szárú vastag ruhadarab, mely minimális védelmet nyújt a vágások, szúrások, ütések ellen. Varázslók kedvelt viselete.
Kritérium: -
Ár: 500 váltó (Boltban vásárolható)

Név: Bőrvért
Típus: Vért (Közepes)
Leírás: A testet védő, kivert bőrből készült páncél.
Kritérium: -

Név: Mellvért
Típus: Vért (Nehéz)
Leírás: Egy fémből készült a törzset védő páncél. Vágások ellen effektív, azonban nagy súlya van.  
Kritérium: -

Név: Sapka
Típus: Fejfedő(Közepes)
Leírás: A fejet, valamint esetenként a nyakat is betakaró kivert bőrből készült fejfedő.
Kritérium: -

Név: Sisak
Típus: Fejfedő (Nehéz)
Leírás: A fejet, nyakat és műremek vérteknél akár az arcot is fedő, azt védő fémből készült páncéldarab.
Kritérium: -

Név: Bőr alkarvédő
Típus: Karvédő (Közepes)
Leírás: Az alkarra illeszkedő bőr páncéldarab. Készülhet egy karra, vagy párban.
Kritérium: -

Név: Karpáncél
Típus: Karvédő (Nehéz)
Leírás: Fém vért, mely a kézháttól egészen a felkar elejéig terjed. Megjelenése változó, a pár összeszíjazott lemeztől egészen a kar teljes felületét takaró páncélig terjedhet. Készülhet kizárólag az egyik karra, vagy párban.
Kritérium: -

Név: Bőr lábszárvédő
Típus: Lábvédő (Közepes)
Leírás: A vádlit és lábszárat védő páncéldarab. Párosával, vagy egyénileg is lehet vásárolni.
Kritérium: -

Név: Lábvért
Típus: Lábvédő (Nehéz)
Leírás: A csizmától a vért aljáig terjedő páncél. Változatos megjelenésű, a részleges fedettségűtől egészen a szabad felület nélküli lábvértig bármilyennel találkozhatunk. Párban és egy lábra is kapható.
Kritérium: -

Név: Láncing
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy láncszemek egymásba fűzéséből kialakított páncél, melyet fém páncélok és köpenyek alá, illetve bőrpáncélok alá vagy fölé is fel lehet venni. Növeli a védelmet, de ezzel arányosan lassítja viselőjét.
Kritérium: -

Név: Kesztyű
Típus: Kiegészítő
Leírás: Átlagos szövetkesztyű, mely véd a hidegtől. Önmagában szinte semmi védelmet nem ad, de gyakran látják el mágikus hímzéssel, ami miatt viselője képes egy darab mágiáját úgy használni, hogy nem vette elő a varázskönyvét.
Kritérium: -
Ár: 500 váltó (Boltban vásárolható)

Név: Tegez
Típus: Kiegészítő
Leírás: Minden távolsági fegyvert használó karakter egy tegezzel kezd, benne 25 lövedékkel. Ez egy bőrből készült, esetenként díszített, fémmel megerősített változatos alakú tok, amiben 25 nyílvessző, tüske, puskagolyó, vagy egyébb fér el. Szükség esetén a karakter beruházhat további tegezekre. Sosem lehet tudni, mikor van szükség extra nyílvesszőkre.
Kritérium: -
Ár: 500 váltó (Boltban vásárolható)

Név: Szenteltvizes flaska
Típus: Kiegészítő
Leírás: Ezüstös hímzésű, áldott üvegedény, melybe ha szentelt vizet töltenek, nem veszti el erejét. A szentelt víz minden vámpírral, démonnal, előholttal és kultistával szemben égető savként viselkedik. A flaskát magát használat után újra lehet tölteni.
Kritérium: -
Ár: 500 váltó (Boltban vásárolható)


_________________
"Én vagyok Abaddón, e földnek bírája. Az Úr megítélt titeket és konkolynak találtattatok. Negyven és még annyi napotok van, hogy bűnbánatot gyakoroljatok, utána az élő Isten szent tüzében vesztek el mindahányan. Ez volt az első és utolsó szózat, melyet hozzátok intéztem."
http://questforazrael.hungarianforum.net

3Fegyverek, Páncélok és Felszerelések Empty Re: Fegyverek, Páncélok és Felszerelések on Szomb. Ápr. 06, 2019 11:15 pm

Admin

Admin
az Isten Lángja
az Isten Lángja
„Egy harcos csak annyira jó, mint a fegyvere...kár, hogy ez fordítva nem működik.”
– Lothar von Nebelturm 


Fegyver nélkül még nem sok ember merészkedett a Mocsárvidék mélyére, a Nyugati-tenger nyílt
vizére, vagy éppen a Finsterblut vámpírok tornyába. A fegyverválasztás és a fegyverek forgatása a
karakterek alapvető képességei közé sorolható. A fegyverek terén rengeteg variáció és választási
lehetőség áll rendelkezésre, melyeket később is lehet a megváltozott karakterhez igazítani.
Minden kaszt más és más fizikummal rendelkezik, illetve másféle kiképzésben részesült, így
természetes, hogy eltérő fegyvereket képesek használni. A Játszható kasztok leírásában szerepel,
milyen típusba tartozó fegyvereket képes az adott karakter megfelelően forgatni. A fegyvereknek több
típusuk is van, mely segíti a választást.


  • Félkezes fegyverek: ezeket bármilyen karakter képes használni kasztjától függetlenül
  • Egykezes fegyverek: könnyű, gyorsan forgatható, de általában kisebb sebeket ejtő és nagy pontosságot igénylő fegyverek.
  • Kétkezes fegyverek: nagyobb, nehezebb, de komolyabb károk okozására képes, valamit nagyobb hatótávolsággal rendelkező fegyverek. Rendszerint csak a nagyobb erőnléttel bíró karakterek használják őket. Aki boldogul egy kétkezes fegyverrel, annak az egykezes fegyver sem akadály.
  • Távolsági fegyverek: a harceszközök egy különleges csoportja, melyet csak olyanok használhatnak, akiket kifejezetten ezek használatára oktattak és képeztek ki.


Minden karakter egy darab, a neki megfelelő kategóriába illő választott fegyverrel kezd. Később bármikor szerezhet be mellé másikat, vagy cserélheti le a korábbit egyre, ha úgy tartja kedve. Ezt egy játékos kovácsműhelyében tudja megtenni, érdemes tehát szemmel tartani a többiek kínálatát. Néha előfordul, hogy küldetés végén mint jutalom
talál a karakter egy ritka fegyvert.
Ha az a fegyver nem ugyanaz a fajta, mint az előző volt (például valaki a csatafejszéjét lecseréli egy
buzogányra), vagy a karakter egyes szintű és most kezdett bele a kalandozásba, akkor az új fegyvert is
meg kell tanulnia használni. Ez nem megy varázsütésre, a karakter szintlépésről szintlépésre fog egyre
jobban bánni a fegyverével. Általánosságban elmondható, hogy három szintlépés után fog az adott
karakter a fegyverével gyakorlott szinten bánni. Három szintlépést követően vehető fel a mesterképzettség is az adott fegyverhez. Természetesen egy karakter egyszerre több fajta fegyvert is használhat, ilyen nem kell külön három-három szintet gyakorolni, egyszerre tanulja meg a két fegyvert használni.

Megjegyzés: a Bosszú útját felvett karakter kasztjától függetlenül választhat egy plusz BÁRMILYEN fegyvert magának, és azt is megfelelően lesz képes használni (kivéve ahol kritériumnak van megadva, hogy semmiképp nem lehet kezdőfelszerelés)

Név: Tőr
Típus: Félkezes
Leírás: A tőr egy sokoldalú eszköz mely az evéstől a gyilkosságig sok mindenre használható. Rendkívül gyors támadásokra alkalmas, azonban sebzése nem valami nagy, valamint védekezni szinte lehetetlen vele. Így főképp olyanok használják, akiknek más a fő fegyvere, esetleg mérhetetlenül pontosan és gyorsan harcolnak.
Kritérium:0 -

Név: Rövidkard
Típus: Egykezes
Leírás: A rövidkard a kard és a tőr közötti méretű vágófegyver, mely gyors támadásokra alkalmas alacsony sebzéssel és minimális védekezéssel.
Kritérium: -

Név: Kétkezes kard
Típus: Kétkezes
Leírás: A kard a háború ősi eszköze, hossza változó, de mindenképpen túl nagy és nehéz ahhoz, hogy egyetlen kézzel forgassák. A protestáns templomosok jellegzetes ismertető jegye, de igen elterjedt más fajoknál is.
Kritérium: -

Név: Tőrkard
Típus: Egykezes
Leírás: Különösen vékony pengéjű, könnyed módon forgatható, kecses és elegáns kard, mely pont emiatt kiválló döféselre és gyors mozdulatok kivitelezésére. A Neulander család tagjainak ikonikus fegyvere, de kellő gyakorlással bárki megtanulhatja őket forgatni.
Kritérium: Csak Neulander-vámpírok kezdhetnek vele

Név: Tünde csatapenge
Típus: Kétkezes
Leírás: A tündék által kifejlesztett speciális, különlegesen ívelt penge, mely igen gyors támadásokra képes széles ívekben, ám nem túl masszív, így jól páncélozott ellenfelek ellen nem ér sokat.
Kritérium: Csak tünde és sötét tünde karakterek kezdhetnek vele

Név: Éjgyilok
Típus: Félkezes
Leírás: Egy különleges, a felkar oldalára illeszkedő penge, mely tökéletesen igazodott a tündék merénylőinek harcstílusához. Rendkívül gyors és pontos, védekező értéke minimális, és szinte alig akadályoz a mozgásban.
Kritérium: Csak sötét tünde karakterek kezdhetnek vele

Név: Buzogány
Típus: Egykezes
Leírás: A buzogány egy brutális eszköz, amely kifejezett könnyedséggel zúzza össze az ellenfelek pajzsát és páncélját.
Kritérium: -

Név: Balta
Típus: Egykezes
Leírás: Az egyszerű favágó szerszám harctéri változata, amely játszi könnyedséggel aprítja fel mind az ellenfél páncélját, mind végtagjait.
Kritérium: -

Név: Csatakalapács
Típus: Egykezes
Leírás: A kalapács a csatafejszéhez hasonlóan egyszerű használati eszközből vált tömegpusztító fegyverré. Hatalmas mérete és súlya miatt jelentős ütőerőt képvisel, ám igen nehézkes forgatni.
Kritérium: -

Név: Kétkezes buzogány
Típus: Kétkezes
Leírás: A katolikus egyház papjainak körében elterjedt buzogány nagyobb változata, mely kistestvérénél is nagyobb károkat tud okozni.
Kritérium: -

Név: Csatabárd
Típus: Kétkezes
Leírás: Hosszú vastag nyéllel és széles pengével ellátott csatafejsze. Feje lehet egy, vagy akár mindkét oldalon élezett. Könyörtelen fegyverek, melyek könnyedén kettéhasítják bárki fejét.
Kritérium: -

Név: Pöröly
Típus: Kétkezes
Leírás: A csatakalapács kétkezes változata, hosszú markolatra erősített, sokszor olyan súlyos fejjel. Nagy erejű harcosok körében közkedvelt fegyver.
Kritérium: -

Név: Lándzsa
Típus: Egykezes
Leírás: Egyszerű fegyver, hosszú markolat végére erősített hegyes fémfej. A lándzsa egyidős az emberiséggel, hadászatban és vadászatban egyaránt közkedvelt. Használható két kézzel is, ilyenkor sokkal ügyesebben lehet vele bánni.
Kritérium: Csak két kézzel használható

Név: Dobótőr
Típus: Félkezes
Leírás: Egy egyszerű fegyver, amely egy kiegyensúlyozott pengéből áll, rövid markolatrésszel. Kiváló csendes munkákhoz, és kis gyakorlással aki tőrt tud használni, ezt is fogja.
Kritérium: -

Név: Íj
Típus: Távolsági
Leírás: Az íj igen halálos fegyver, hiszen lehetetlen távolságokból lehet vele az áldást osztani, szinte alig látható lövedékek formájában. A nyílvessző nem ingyen van, az előtörténet írásakor mindenki 25 nyílvesszővel kezd, amelyet ha elhasznál, pótolnia kell.
Kritérium: -

Név: Számszeríj
Típus: Távolsági
Leírás: A Schwarzjäger vámpírcsalád különleges találmánya, amely jelentősebb pontosságot és átütőerőt képvisel, mint az íj, azonban kisebb a hatótávja.
Kritérium: Csak Schwarzjäger vámpírok kezdhetnek vele.

Név: Bot
Típus: Egykezes
Leírás: A bot igen egyszerű eszköz, harcban szinte alig van jelentősége. Használói inkább fókuszpontként használják varázslataik számára.
Kritérium: Csak két kézzel használható

Név: Embermágus bot
Típus: Egykezes
Leírás: Az emberek mágusai kissé kiszolgáltatottnak érezték közelharci képességeik teljes hiányát, így létrehozták ezt az eszközt, mely átmenet a lándzsa és a bot között. Végén pengék kapcsolódnak hozzá, így igen veszélyes sebeket tud ejteni ha az ellenfél túl közel merészkedik a bűvölőhöz.
Kritérium: Csak két kézzel használható

Név: Varázskönyv
Típus: Félkezes
Leírás: Egyetlen nagytudású mágus sem tudhatja fejből minden bűvigéjét, és egy rúnamágusnak sem előny, ha minden egyes jelét le kell rajzolnia, ha használni akarja. Ez a könyv ebben segíti ki a mágusokat, a leírt szavakba vagy rúnákba elég csupán varázserejüket koncentrálniuk, hogy létrejöjjön a kívánt hatás.
Kritérium: Kötelező a használata azoknál a kasztoknál, ahol fel van tüntetve

Név: Biblia
Típus: Félkezes
Leírás: Az Úr tetteit hirdető írások gyűjteménye hasonlít a mi Bibliánkhoz, ám Veronia történelméből adódóan kissé eltér. A hittérítők használhatják az Írás szavait erejük forrásaként, vagy tanítás céljából is felolvashatják azt.
Kritérium: Kötelező a használata azoknál a kasztoknál, ahol fel van tüntetve

Név: Pajzs
Típus: Egykezes
Leírás: A pajzs nem kifejezetten fegyver, sokkal inkább a használó védelmét szolgálja, azonban igen súlyos zúzódásokat tud okozni egy-egy ütése. Használható más fegyverrel együtt akkor is, ha a karakter nem képes mindkét kezében külön fegyvert forgatni.
Kritérium: -

Név: Korbács
Típus: Egykezes
Leírás: A korbács a csábdémonok kedvelt eszköze, mind harcban, mind... khm, hát, egy kissé más dologban. Az utóbbi időben a déli egyház diachonosai is rendszeresítették, így a démonok monopóliuma a fegyver felett megszűnt.
Kritérium: Csak csábdémonok és diachonosok kezdhetnek vele


Veronián számos olyan fegyver található meg, amik nem elérhetők az átlag kalandor számára...legalábbis nem útnak indulásakor. További felszerelésekért érdemes ellátogatni az azokat készítő mesteremberekhez:[/b] Az alább látható eszközöket csak mesterember készítheti el nektek, így ha ilyet szeretnétek, náluk kell kopogtatni.

Név: Másfélkezes Kard
Típus: Egykezes
Leírás: Egy különleges fegyver, ami megjelenésében majdnem megegyezik egy átlagos karddal, viszont hosszabb, tehát akár Kétkezes kardként is szolgálhat. Emellett bármikor használható alap Kardként is.
Kritérium: Csak a Bosszú útjával lehet kezdőfelszerelés

Név: Láncos Buzogány
Típus: Egykezes
Leírás: Rendeltetésében hasonlít a Buzogányhoz, itt viszont egy rövid markolathoz csatolt láncon lóg a fémfej. Sokkal nagyobb erővel lehet lecsapni vele, és bárki, aki a Buzogányt tudja használni, ezt is fogja.
Kritérium: Csak a Bosszú útjával lehet kezdőfelszerelés

Név: Zweihänder reisigschwert (Kétkezes Óriáskard)
Típus: Kétkezes
Leírás: A kétkezes kardhoz hasonló, viszont méretben sokkal nagyobb, gigantikus pallos, melynek hossza markolattal együtt nem ritkán eléri a két métert. A keresztvas fölött bőrrel be van csavarva a penge egy harminc centis része, melynek végénél hárítótüske található. Borzasztó hosszúsága miatt a fegyver könnyedén funkcionál Lándzsaként is.
Kritérium: Csak a Bosszú útjával lehet kezdőfelszerelés

Név: Kopja
Típus: Kétkezes
Leírás: Az igazi nehézfegyveresek eszköze, a kopja egy rövid markolatból áll, amit egy teljesen fém, másfél méter vagy annál nagyobb hosszúságú, elvékonyodó fegyvertest követ. A kopja a lovas harcosok kedvelt fegyvere, viszont a földön is használható, ha elég erős a forgatója. A Lovagok kedvelt stílusa, hogy lánccal vértjükhöz erősítik, majd a másik kezükbe így pajzsot is felvehetnek. Aki a lándzsával tud bánni, annak egy kopja sem akadály.
Kritérium: Csak a Bosszú útjával lehet kezdőfelszerelés

Név: Toronypajzs
Típus: Egykezes
Leírás: Hasonlít az alap pajzshoz, viszont sokkal nagyobb és szögletes. Határozottan jobb védelmet nyújt.
Kritérium: Csak kétkezes fegyvert használni tudók használhatják

Név: Hárítópajzs
Típus: Félkezes
Leírás: Egy harminc-negyven centiméter átmérőjű kizárólag fémből készült pajzs, mellyel blokkolni csapásokat nem igen lehet, de ellenütéssel nagyon jól lehet hárítani a támadásokat, ezzel kizökkentve az ellenfelet egyensúlyából.
Kritérium: Nem lehet kezdőfelszerelés

Név: Dárda
Típus: Egykezes
Leírás: Lándzsaszerű fegyver, mely dobásra lett módosítva. Ősi fegyver, és aki egy lándzsával elboldogul, az ezzel is el fog.
Kritérium: Csak a Bosszú útjával lehet kezdőfelszerelés

Név: Nyílpuska
Típus: Egykezes
Leírás: A számszeríj apró, egykezes változata. Gyorsabban fel lehet húzni, de sokkal kisebbet sebez.
Kritérium: Csaka Bosszú útjával rendelkező Swartzjäger vámpír kezdőfelszerelése lehet

Név: Ismétlő számszeríj
Típus: Távolsági
Leírás: A számszeríj egy nagyobb és nehezebb változata, ellenben gyors egymásutániságban képes 6 nyilat is kilőni egymás után. A lövést egy kar elhúzása biztosítja.
Kritérium: Nem lehet kezdőfelszerelés

Név: Puska
Típus: Kézkezes
Leírás: A puskapor robbanásának erejével egy ólomlövedéket egy cső irányzékon keresztül a célpontba juttató mechanikus fegyver. A robbanást egy acélhoz ütődő kovakő okozta szikra indítja be. Lassan tölthető újra. Különlegessége, hogy kézkezes fegyver létére bárki képes használni.
Kritérium: Nem lehet kezdőfelszerelés

Név: Pisztoly
Típus: Félkezes
Leírás: Működési elve megegyezik a puskáéval, de annál jóval kisebb, és a golyója is kisebb, így kevesebbet sebez és kevésbé is roncsol. A pisztoly ugyanakkor méretéből adódóan jóval praktikusabb, és több golyót tud kilőni.
Kritérium: Nem lehet kezdőfelszerelés

Név: Gungnir
Típus: Kétkezes
Leírás: Egy tulajdonságaiban közepes, sokoldalú hátultöltős puska. Lőtávja 70 méter, pontossága közepes és közepes sebek okozására képes. Újratöltési ideje 3 másodperc. Különlegessége, hogy kétkezes fegyver létére bárki képes használni.
Kritérium: Nem lehet kezdőfelszerelés

Név: Fenrir
Típus: Félkezes
Leírás: Egy tulajdonságaiban közepes, hátultöltős pisztoly, lőtávja 80 méter, pontossága közepes és közepes sebek okozására képes. Újratöltési ideje 3 másodperc.
Kritérium: Nem lehet kezdőfelszerelés


Kiegészítők állatoknak:

Név: Lópáncél
Ár: 3000 váltó
Leírás: Egy mesterművű vértezet, ami a lovunk védelmét jelentősen növeli. Csatalovaknak elengedhetetlen. Hosszú távon csökkenti az állat kitartását.

Név: Tüskés nyakörv
Ár: 2000 váltó
Leírás: Egy tüskékkel szegecselt nyakörv, amit Kutyánk vagy macskánk nyakába tehetünk, ezzel növelve az őt támadó ellenfelek elleni védelmét. Persze csak közelharcban.

Név: Kutyapáncél
Ár: 2000 váltó
Leírás: Bőr és sodronypáncél a kutyánknak, egyértelműen növeli az állat védelmét, de egyben lassítja is.

Név: Vasállkapocs
Ár: 2000 váltó
Leírás: Kutyánkra vagy sárkánygyíkunkra tehetjük, egy állkapocsra erősíthető tüskés vasszerkezet, egyfajta második fogsorként működik. Jelentősen megnöveli az állat által okozott károkat. Folyamatos viselése a kellemetlen érzés miatt ingerültté teheti az állatot.

Név: Vaskarmok
Ár: 1000 váltó
Leírás: Madarakra szerelhető kiegészítő, karmaiknak acél karmok, amik egyértelműen javítják az állat sebzését.A hozzászólást Admin összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Szept. 30, 2019 9:26 pm-kor.


_________________
"Én vagyok Abaddón, e földnek bírája. Az Úr megítélt titeket és konkolynak találtattatok. Negyven és még annyi napotok van, hogy bűnbánatot gyakoroljatok, utána az élő Isten szent tüzében vesztek el mindahányan. Ez volt az első és utolsó szózat, melyet hozzátok intéztem."
http://questforazrael.hungarianforum.net

4Fegyverek, Páncélok és Felszerelések Empty Re: Fegyverek, Páncélok és Felszerelések on Vas. Ápr. 07, 2019 1:22 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
Mesélő
Mesélő
A 1.3 frissítés óta Veronia tengerei is játéktérré váltak, azokon hajókkal lehet közlekedni. A küldetések során ideiglenes hajókat kaphat a játékos, ám azt nem irányíthatja és harcba is csak segítőként keveredhet. Amennyiben egy játékos saját hajót szeretne egy pénzösszeg kifizetésével teheti meg.A különböző hajók:


Név: Lélekvesztő
Típus: -
Leírás: Kis, háromárbocos vitorlás, maximálisan öt személy utazását képes biztosítani. Három-három ágyúval van felszerelve a két oldalán, de a tengeri hadviselésben járatos kapitányoknak ritkán ellenfél, inkább a kalózok elriasztására szolgál.
Kritérium: Csak Térképészet, tájékozódás és tájismeret képességgel rendelkező karakter használhatja
Ár: 6000 váltó (Boltban vásárolható)

Név: Hullámtörő
Típus: -
Leírás: Átlagos méretű háromárbócos vitorlás, melyen tizenöt ember kényelmesen elutazhat, maximálisan huszonöt ember utazását képes biztosítani. Oldalán három-három ágyú található, emellett pedig elhelyezhető egy az orrában is. Kis mérete és nagy vitorlái miatt gyors és fürge hajó, emiatt gályák kíséreteként és kalózhajóként is elég gyakori. Irányításához minimum öt ember szükséges, melyből a hajószellem hármat tud helyettesíteni.
Kritérium: Csak Térképészet, tájékozódás és tájismeret képességgel rendelkező karakter használhatja
Ár: 8000 váltó (Boltban vásárolható)Hajókat erősítő kiegészítők:


Név: Hajószellem
Típus: -
Leírás: Egy különleges élőholt, amelyet a nekromanták a huldrák női tagjaiból hoztak létre és különleges rúnakövekhez kötöttek. Ha a rúnakövet beleépítik egy hajó főárbocába a szellem a hajóhoz lesz kötve és azt képes minimálisan irányítani (egy ötszemélyes hajót egy ember és egy hajószellem tökéletesen elirányít ha birtokában van a megfelelő képzettségnek) valamint képesek átnavigálni a Nebelmeeren található ködakadályon.
Kritérium: -
Ár: 3000 váltó (Boltban vásárolható)

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.