Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 50

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 83

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 88


You are not connected. Please login or register

[Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1[Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés Empty [Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés on Hétf. Ápr. 22, 2019 11:07 pm

Elérkezett hát végül ez a pillanat is. Halogattam, ameddig halogatni lehetett, de most már tovább nem húzhattam nagyon a dolgot. Még volt egy lezáratlan ügyem Gerard-dal, azzal a minden lében kanál démonnal és a három napos sötétség alatt, amikor éppen nem rettegtem, párszor arra az alakra gondoltam...és arra, hogy a királyuk valahogy közre játszott ebben. Miért kellett volna Darrakard-nak a Mélységi Köve, ha nem akarná felhasználni? Bár kérdéses, hogy Erborosh kiiktatásával vajon a Kőnek van-e egyáltalán haszna (és az is, hogy végül egyáltalán megszerezte-e a vénséges démon azt a bizonyos kacatot, vagy elpusztult a Dornburg-toronnyal együtt), de akár értéktelen csecse-becse lett belőle, akár hasznos tárgy, a végére kellett járnom. Valaki vagy valakik elszabadították ezt a förtelmet a világra, s ha nem is a Démonkirály volt, reméltem, hogy legalább azt tudhatja, hogy kik lehettek azok a szemetek. Az érvelésemmel csak pár logikai probléma volt: először is, azt se tudtam, hogy hogy találom meg a Királyt. Ehhez kellett Ger. Másodjára: még ha meg is találom őt, hogy a francba érem el, hogy ne végezzen ki engem rögtön, vagy küldje rám azt a creepy kisc sajt, vagy bármelyik más tábornokát / seggnyalóját? Egyelőre ennyi is elég az aggodalmaskodni valók listájáról. De...előbb is, fel kellett kutatnom Geruskámat, az én drága barátomat. S ha nem is a jól előkészített tervem, de a szerencsém végül ezt is megoldotta nekem.
 Egy kis falucska.Szinte említésre sem méltó, túlontúl közel a határhoz ahhoz, hogy be tudjam sorolni: Északhoz vagy Délhez tartozik-e...párszor át-átslisszoltam az északiak vonalán azt a technikát használva, mint amit Sharlotte-tal használtunk a nyomozásunk során, de végső soron elvesztettem a tájékozódási képességemet. Na se baj. De ott volt. Láttam őt. Az idő kiválasztása már kevésbé volt szerencsés. Alkonyi órák. A sötétség utolsó darabkái még ott lógtak a levegőben, a Nap még nem kelt fel. Egyikünknek sem előnyös...és egyikünknek se túlzottan hátrányos. Fairül hangzott...és nekem nem tetszettek a fair szituációk, de ha már itt voltam, nem fogom halogatni a dolgot.
- Gerard...jöttem behajtani az ígéretemet - kiáltottam el magamat a falu főteréhez érve, kezemben a két fegyveremmel. - Készen állsz?


_________________
[Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés Fzb676
"Ki vagy te valójában a sok szöveg mögött, Cynewulf?"
- Armin Fairlight herceg

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr
Felhasználó profiljának megtekintése

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Éppen sétált kifelé a kovácstól, hogy megjavíttassa a fegyvereit. Elhasználódtak a sok-sok utazás alatt. Meg volt az eredménnyel elégedve, de esze ágában sem gondolta volna, hogy ilyen hamar használni fogja majd őket. Ismerős hang ütötte meg a dobhártyáit.
- Ma különösen szűkszavú vagy... - nézett rá tűztől lángoló szemekkel, ahogy egy laza mozdulattal levetette magáról a hátizsákját, harcra készen állva. Ezerszer kellett már utazás közben csatáznia, nem esett nehezére leszerelkezni - Küzdjünk hát meg itt és most!
Forrt a vére a lelkesedéstől. Egy remek párbaj mindig jól esik az embernek. Felemelt egy érmét. Nem akarta az időt vesztegetni. Mindketten tudták, mi következik most. Végre valahára megküzdenek.
- Mit szólnál, ha akkor kezdenénk, amikor ez az érme leesik a földre? - helyezte a tenyerére készen, hogy a levegőbe pöckölje.

Felszerelés:
Fegyverzet:

Név: Lándzsa
Típus: Egykezes
Leírás: Egyszerű fegyver, hosszú markolat végére erősített hegyes fémfej. A lándzsa egyidős az emberiséggel, hadászatban és vadászatban egyaránt közkedvelt. Használható két kézzel is, ilyenkor sokkal ügyesebben lehet vele bánni.
Kritérium: Csak két kézzel használható

Név: Tőr
Típus: Félkezes
Leírás: A tőr egy sokoldalú eszköz mely az evéstől a gyilkosságig sok mindenre használható. Rendkívül gyors támadásokra alkalmas, azonban sebzése nem valami nagy, valamint védekezni szinte lehetetlen vele. Így főképp olyanok használják, akiknek más a fő fegyvere, esetleg mérhetetlenül pontosan és gyorsan harcolnak.
Kritérium: -

Név: Dobótőr (6)
Típus: Félkezes
Leírás: Egy egyszerű fegyver, amely egy kiegyensúlyozott pengéből áll, rövid markolatrésszel. Kiváló csendes munkákhoz, és kis gyakorlással aki tőrt tud használni, ezt is fogja.
Kritérium: -

Név: Íj
Típus: Távolsági
Leírás: Az íj igen halálos fegyver, hiszen lehetetlen távolságokból lehet vele az áldást osztani, szinte alig látható lövedékek formájában. A nyílvessző nem ingyen van, az előtörténet írásakor mindenki 25 nyílvesszővel kezd, amelyet ha elhasznál, pótolnia kell.
Kritérium: -

Páncélzat

Név: Ostromíjász Vért
Ár: 2000 váltó
Típus: Vért - Könnyű
Leírás: A déli nagy-hatótávú íjászok különleges egyenruhája, természetesen diplomáciai okokból a jelzésektől megfosztva. A páncél viselője a különleges mágiáknak köszönhetően védettséget élvez célzás közben minden zavaró tényezőtől, valamint amíg eszméleténél marad, és nem éri a olyan sérülés, ami fizikailag ellehetetleníti a dolgot, képes pontosan célra tartani.
Kritérium: -

Név: Lightning Diadem / Villám Diadém
Típus: Sisak (Könnyű)
Leírás: Egy nefilim mintákkal díszített ezüst fejdísz, aminek jelentősebb része a fej hátulján kiemelkedő két hosszúkás tollalak. Naponta egyszer, varázserőfelhasználás nélkül egy fél méteres körben a használótól egy kettes erősségű mágiának megfelelő erejű töltéssel telíti meg a levegőt, és az első hozzáérő, áramot vezető objektumot megrázza és ellöki egy kicsit. A töltés fél percig marad a levegőben és mozog a használóval együtt.
Kritérium: -

Kiegészítők:

Név: Alph kopott könyve
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy kopott könyv, melyet a felszereléseid között találtál, bármiféle indok nélkül. Kopott és öreg, ám jól érezhetően olyan tudás árad belőle, amit még nem nagyon tapasztaltál másból. Speciális képessége a tárgynak, hogy az utolsó pár oldalán lévő szöveg mindig változik, új információkat felfedve, s ezt tanulmányozva képes két egy egység varázserőt visszaadni, küldetésenként egyszer.  Továbbá, csak úgy mint gazdája, ha kívánod, egy varázsszóra meg tudod változtatni a könyv küllemét, hogy ne legyen feltűnően varázskönyves (a tartalmát nem változtatja a varázslat). Hogy a benne felbukkanó információk mennyire hasznosak, azt a mesélő dönti el.
Kritérium: Csak tudásdémonok használhatják

Név: Glowbone Pendant
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy apró, kúp alakú fülbevaló, fehér csontból amely különleges elf mágiával volt elkészítve. Egy apró ütésre a holdagyar rémítő üvöltését képes előidézni, megfélemlítve a legtöbb harcedzett veteránt is.
Kritérium: -


_________________
"The answers you seek, lie whitin..." - Gerard D. Lawrenz
Felhasználó profiljának megtekintése
Amint láttam, hogy Ger felkészül a csatánkra (most komolyan, a falu kellős közepén akar megmérkőzni?! Végülis, a járulékos veszteségbe csak emberek kerülnének, értük meg úgy sem kár) én is ledobtam a táskámat és egy laza mozdulattal rúgtam arrébb. Övemről leakasztottam a butykosomat és lecsavartam a kupakját. A démon kérdésére csak helyeslően bólintottam, miközben jobb kezemre ráfektettem Clandestine-t. A holdezüst fegyver érintése egyszerre volt kellemesen meleg, másrészt kellemetlenül hideg a felszentelés miatt, amitől még mindig kissé kirázott a hideg, de démon ellen kell-e jobb fegyver?
- Majd beszélek többet akkor, amikor a porban fetrengsz. Legyen úgy. Dobd az érmét!
  Vágtam neki vissza, miközben a számhoz emeltem a butykost.
- Kedves egészségedre válljék, Démonfajzat!
  S a nedű már le is folyt a torkomon. A flaskát félre dobtam és felkészültem arra, hogy rohamozzak, amint az érme a földre esik...

Egy korty az egészségemre:  Egy rúnákkal díszített flaska, amiről igazából senki sem tudja, hogy hogyan működik. Egy biztos, egyetlen kortyot tudsz belőle inni egyeztétesenként, és ennek hatására a következő támadást, ami ér 2 körön belül, biztosan ki tudod védeni. Vagy mágikus módon elkerül, vagy a kezed mozdul magától, biztos, hogy a flaska csinálja. A benne lévő nedű minősége amúgy egy pancsolt borra emlékeztet, de legalább erős.

Hozott felszerelések:


  • Éjgyilok (Fury)
  • Éjgyilok (Clandestine]
  • Bloodbond
  • Egyszerű titoktőr
  • Keep Out the Light
  • Egy korty az egészségemre
  • Szellem a Palackban
  • Erő és Kitartás


_________________
[Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés Fzb676
"Ki vagy te valójában a sok szöveg mögött, Cynewulf?"
- Armin Fairlight herceg

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr
Felhasználó profiljának megtekintése

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Gerard kinyújtotta a kezét. A másik valami italt kezdett el szürcsölni.
~ Csata előtt varázsitalt inni...ez elég átlátszó. Ebben az esetben én is készülődök egy kicsit.
Tekintetét a férfira szegezte és beleolvasott az elméjébe. A legendás képesség, amivel ellenfele képességeit. Kissé meg is lepődött rajta.
~ A hold erősen ragyog benne...értem már...tehát erre célzott - mondta, hogy megjelentek a fejében a ötét tünde varázsigéi.
Az egyik ilyen igét magáévá is tudta tenni. Végül az általa Hálónak nevezett igére esett a választása. Senki sem számít rá, hogy a saját varázslatát használják fel ellene. A szemfényvesztőket ez teszi igazán félelmetessé.
Gerard feldobta az érmét a levegőbe, egyenesen kettejük közé célozva. A fém hangos csörrenéssel repült a levegőben. Feszülten nézte a másikat.
~ A legtöbb ember harc közben rögtönöz. Nem képes alaposan megfigyelni az ellenfelét. Azonban nekem van egy harmadik szemem. Lia, ideje, teljes erőbedobással harcolni!
~ Erre nagyon kíváncsi leszek... - mondta a fejében Lia. Gerard nem szokott hozzá, hogy egymaga harcoljon. Mindig csapatban küzd. Azonban Liának hála, sosincs egyedül - Csak figyelj oda, most nincs aki fogja a hátadat. Fognám...ha lenne mivel.
Az érme elkezdett zuhanni. Az első lépés pedig gyakran a csata eldöntője is lehet.
~ Lássuk csak...az egyik lehetősége, hogy védekezni próbál, majd egy rést keresve támadni. A másik, hogy megtámad, mielőtt a varázslataimmal felerősíthetem magam, és minél hamarabb lerohan. Látott már harcolni, tudja, hogy időre van szükségem a győzelemhez.
Az érme pedig megközelítette a földet.
~ Az egyetlen dolog, amire nem számít...
És halk koppanással földet ért.
~ Hogy magamhoz ragadom a kezdeményezést!
Gerard ahogy földet ért az érme megindult a másik felé. Két dobótőrt vett elő, mindkét kezébe egyet egyet. Az elsőt eldobta felé, majd kicsit késéssel a másodikat is. A másodikat azonban a dobás pillanatában felerősítette a Telekinézisével, hogy előzőnél gyorsabb legyen.
~ Tapasztalt ellenfél. Olyan aki képes megmondani egy harcos képességeit a dobásaiból. Lássuk mennyire lepődsz meg, ha a második tőr gyorsabb lesz, mint az első.
A második tőr elhajítása után a lándzsáját vette magához, úgy folytatta a rohamot.


Spoiler:
Név: Kópia
Típus: Bűbáj
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Pecsét alapú - Egyszerű
Leírás: A vámpír beleolvas ellenfele elméjébe és lemásol egy Bűbáj típusú varázslatot, amelyet ezután egy teljes egyeztetés idejéig sajátjaként használhat. Szövetség alapú képességek nem másolhatóak le.

Pályázott képesség: The Net / A Háló (Nameless Shadow)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: II.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A bérgyilkos pengéi gyors használatával egy sűrű hálót "fon" maga elé, mozdulatai szinte elmosódnak, így igen csak nehéz azon áttörni. Ezen képesség használata 50%-kal növeli a védekező képességet, viszont a képesség használata alatt nem tud támadni, illetve a tőrnél magasabb kategóriával rendelkező fegyverek már könnyebben áttörik ezt a hálót, meghátrálásra kényszerítve a bérgyilkost. A "Tőrök" mesterképzettséggel együtt használva már az egykezes kardot használó ellenfelek ellen is effektíven használható.

Név: Ambidexter
Ár: 2000 váltó
Tanulás: 1500 szó
Leírás: Akad pár ember, aki úgy születik, hogy mindkét kezét tökéletesen képes használni, ám a többiek számára ez egyszerű luxusnak számít, s lényegében nem is nagyon van rá szükségük. Ennek ellenére elég gyakorlással egy átlagos ember is képes elsajátítani gyengébbik keze szinte domináns ügyességűvé tételét, lehetővé téve, hogy mindkét kezét képes legyen használni összetett feladatokra, mint például az írás, zárfeltörés, vagy bármi pepecselés, vagy akár mindkét kezébe egy-egy fegyver forgatása.

Név: Telekinézis
Típus: Bűbáj (1/kör)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó (választott első ingyenes képesség)
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A tudásdémon árnymágiával erőhatást alakít ki egy legfeljebb három méterre lévő tárgyon, egy erős dobás erejével röptetve egy általa meghatározott irányba.


_________________
"The answers you seek, lie whitin..." - Gerard D. Lawrenz
Felhasználó profiljának megtekintése
Gerard-ot nem ejtették a fejére. Tudja, hogy mik lehetnek az erősségeim, bár akkor, amikor először összeakadtunk, még csak nagy szám volt, meg egy sárkánygyíkom. Most már ezekből az egyik hiányzik...eh, Dracit már soha se fogom harcra fogni. De tudhatja, hogy közelharcban nem sok esélye lenne. Ő mágus, nem harchoz szokott egyén, ritka az olyan varázsló, aki közelharcban is jeleskedik...de még ha gyúrt is erre - már pedig nem félt attól sem, ha közel kellett merészkednie az ellenfeléhez - akkor se veheti fel a versenyt ilyen tekintetben egy olyannal, aki több, mint másfél évtizede majdnem hogy napi szinten használja a fegyvereit. Kíváncsi voltam rá, hogy mihez fog kezdeni most. Ha sikerül elég gyorsan letámadnom és közel harcra kényszeríteni, akkor ez még akár egész hamar véget is érhet. Persze, hogy lesznek kis trükkjei, de...egy harcot egyetlen szerencsés vagy jól irányzott csapás pillanatok alatt eldönthet.
Azonban arra nem számítottam, hogy dobótőröket vesz elő. Azokkal a fegyverekkel nehéz harcolni. Elég egy kicsit elszámítani a távolságot vagy a sebességet és a hegyes vége helyett csak a markolattal találja el az ellenfelét - már ha eltalálja. Ez meg egyszerre kettőt vett elő. Ez valami trükk lenne? Felkészültem arra, hogy félreugorjak előlük - bár az elsőtől legalább megvéd az ital. Fejben már ki is számítottam, hogy nagyjából mikor ér ide az első és aszerint készültem a második elől kihajolni, amikor...Valamit kihagytam, a másodjára eldobott tőr előbb ért hozzám. Kétségbeesetten kaptam fel a fegyveremet, hogy félrecsapjam, amikor a lábam megbicsaklott és kiestem a lendületemből - ennek köszönhetően pedig az első tőr mindenféle hatás nélkül suhant el mellettem. Egy pillanatnyi elégedettséget éreztem, ahogy az első támadását megakadályozta a poshadt borra emlékeztető ital. A második viszont már betalált, felszántva a bal vállamat. Nem túlságosan vészesen, viszont ahhoz eléggé, hogy csökkenjen azzal a kezemmel a harciértékem. Szerencsére tudtam mindkét kezemmel harcolni, így ha még a dominánsabb jobb kezem is lett volna az áldozat, az se vágott volna teljesen a földhöz. Mire feleszméltem, már csak a lándzsával rohamozó démont láttam. Ezt meg honnan vette elő?
Itt már változtatnom kellett a taktikán. Kardokkal és tőrökkel elbírok. Kétkezes kardokkal, és főleg lándzsákkal már kevésbé. A szálfegyverek túlságosan hosszúak. Egyetlen esélyem az ilyen fegyverek ellen, hogy túl közel kerülök a forgatójukhoz ahhoz, hogy effektíven tudja használni. Egy pillanatra megtorpantam, majd tovább gondolkozva megvártam, míg Ger elég közel kerül hozzám ahhoz, hogy támadást intézhessem ellenem. Két lehetőséget láttam: vagy tovább rohan és megpróbál felnyársalni, mint egy vaddisznót vagy pedig lassít és úgy próbál szúrni felém. Persze cselezhet is még. De egyelőre csak vártam, és amint támadott, vagy támadáshoz közel került hozzám, megnéztem, hogy mennyire készült fel arra, hogy ha egy pillanatra megvakul. Amint pedig kiesik a ritmusából, már dobok is egy bukfencet, kihasználva a zavarodottságát, hogy közel kerüljek hozzá, és ha lehetőségem van rá, szúrok felé Clandestine-nal.

Darkmoon / Sötét Hold (Nameless Shadow)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Egy pillanatra a bérgyilkos minden fényt kiolt maga körül, teljes sötétséget idézve elő. Nem tart tovább egy pislogás idejénél (1 kör), de pont elég az ellenfelek megzavarására


_________________
[Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés Fzb676
"Ki vagy te valójában a sok szöveg mögött, Cynewulf?"
- Armin Fairlight herceg

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr
Felhasználó profiljának megtekintése

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
A másik megtorpant. Ez szinte túl könnyen ment.
~ Hezitálásra kényszerítetted! - mondta Lia. Gerard mostmár képes lesz végrehajtani hosszabb varázslatokat.
Gerardnak azonban más terve volt.
~ A fegyver hosszával enyém az előny! - érezte meg a vérszagot.
Lassított, hogy precízebben tudjon támadni. Ekkor varázslatot érzett áramlani.
~ Készül valamire...
Ahogy odaért hozzá és célzott, minden elsötétült. Ismerős varázslat volt. Látta már, nem is elégszer. Érezte is, ahogy az elméjébe olvasott. A lándzsa hírhedt gyengéje, hogy egy gyors, fürge mozdulattal kikerülik, s azelőtt győzik le forgatóját, hogy az vissza tudná a kezét húzni. Azonban volt a varázslatnak egy hátránya. Mégpedig az, hogy a hatása alól senki sem mentesül. Mire visszatértek a fények már nem látta az ellenfelét. Kikerült a látóteréből. Ügyesen használta ki a rendelkezésre álló időt. Gerard mégis mosolygott. Számított erre, és a másik elbízta magát.
~ Akkor hát, úgy támadok hogy ne kelljen látnom merre van!
Amikor a fények kihullottak, Gerard felizzította becses koronáját. A levegő körülötte megtelt sistergő, apró villámokat. Bármerről támadják meg, biztonságban van. Nem Crispin az egyetlen, aki meglepetést készített elő a sötét momentum alatt. Mostmár kényelmesen forgatta körbe a tekintetét. A másik egy bukfenccel készült mellé kerülni. Gerard nem állt meg, nehogy a másik meg találja fékezni magát. A magasba emelte a fegyverét.
Ha a villám eltalálja és hátralöki ellenfelét, akkor fentről lefelé hasít vele egyet, az illető előrébb tartott lába felé. Meghátrálásra akarja kényszeríteni.

Név: Lightning Diadem / Villám Diadém
Típus: Sisak (Könnyű)
Leírás: Egy nefilim mintákkal díszített ezüst fejdísz, aminek jelentősebb része a fej hátulján kiemelkedő két hosszúkás tollalak. Naponta egyszer, varázserőfelhasználás nélkül egy fél méteres körben a használótól egy kettes erősségű mágiának megfelelő erejű töltéssel telíti meg a levegőt, és az első hozzáérő, áramot vezető objektumot megrázza és ellöki egy kicsit. A töltés fél percig marad a levegőben és mozog a használóval együtt.
Kritérium: -


_________________
"The answers you seek, lie whitin..." - Gerard D. Lawrenz
Felhasználó profiljának megtekintése
A trükk bejött. A sötétség leszállt, még ha csak egy pillanat erejére is, de ez elég volt ahhoz, hogy megzavarja Ger-t. A lándzsáját ösztönösen felrántotta, ezt még láttam akkor, amikor a gurulásba bele kezdtem. Aztán már láttam is a célpontot magam előtt, ahogy a talpamra érkeztem. Vetődtem....és valami hátra vetett. Nem sokkal, inkább csak seggre döntött. Nem tudtam hirtelen, hogy mi a franc volt az, bár későbbiekben eszembe jutott, hogy leginkább a rúnamágusok villámjára emlékeztetett. Azonban akárhogy is volt, jelen pillanatban csak az számított, hogy ez rendesen kivetett a ritmusomból, és ezzel Ger-nek adott időt arra, hogy a lándzsájával felém döfjön, s ez ellen jelen pillanatban nem tudtam semmit sem tenni, így csak lassítva néztem, ahogy a lándzsa közeledik a lábam felé...és bár igyekeztem félre rántani, ezzel csak annyit értem el, hogy ahelyett, hogy teljesen átszúrja a lábamat, csak egy mély vágást hagyott a bal vádlimon. Valahogy a bal lábam soha sem szerencsés. Tört már el, a pókokkal való szórakozás közben is esett már áldozatul...és most Ger nézte vaddisznónak.
- Rohaggyá' le!
Idéztem fel az ősi csatakiáltást, amelyet a Heimswald-i pókhajkúrászás közben is hallattam már egyszer. A fájdalom elködösítette az elmémet, és ösztönösen lőttem el az első bűbájt, ami az eszembe jutott. Vicces módon két élmény is fűződik ehhez: ezzel mutatta be nekem Ger még Maidstein-ben, hogy felvette a Holdvallást...és ez volt az első varázslat, amelyet meg tudtam idézni a Csillagtalan Éj kezdetekor. Így hát igyekeztem a holdporral elvakítani egy kicsit Ger-t, hogy levegőhöz jussak.
- Nesze a holdpor. Most vissza kapod!

Moondust / Holdpor (Mooncurse)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A holdpap az ellenfelét egy finom, fehér porfelhőbe burkolja, ami rontja a látást, irritálja az érzékszerveket és égető érzést kelt. Sötét tündékre hatástalan. 5 körig tart, és egyszerre három célponton is lehet.


_________________
[Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés Fzb676
"Ki vagy te valójában a sok szöveg mögött, Cynewulf?"
- Armin Fairlight herceg

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr
Felhasználó profiljának megtekintése

Gerard D. Lawrenz

Gerard D. Lawrenz
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Ellenfelét a földre küldte, megsebesítette, elterelte a figyelmét. Teljesen védtelen volt, nála volt az előny. Eljött a végső csapás ideje. Gerard fegyvere most a föld felé meredt, s emelnie kellett volna egy újabb támadáshoz. Egy másik fegyverhez nyúlt, hogy ismét váratlanul támadhasson. A válla felett a levegőben lebegve egy éjfekete hegyes karó jelenik meg, a régóta használt sötét dárdája. Gerard elégedetten nyugtázta. Nem is olyan régóta képes volt őket a gondolatával útjukra küldeni. Az a sok-sok csata a csillagtalan éjszakák óta meghozta a gyümölcsét, s szinte mesterévé vált ezeknek az újszerű, ideges varázslatoknak is.
Hirtelen ismerős, ködös fény lepte körbe a szemeit. A holdpor volt az, amivel a Köderdőben találkozott. Korábban számtalanszor szívta már meg vele, amikor gyakorlás és edzés közben a saját szemébe fújta a szél. Ezt a varázslatot is látta. Meg is lepődött rajta, hogy ilyen mélyen beleásta magát ellenfele a hold művészetébe.
- Csak ennyire vagy képes?! - mondta Gerard.
Majd bármiféle nehézség nélkül ellőtte a sötét dárdát a másik fejének.


Név: Ostromíjász Vért
Ár: 2000 váltó
Típus: Vért - Könnyű
Leírás: A déli nagy-hatótávú íjászok különleges egyenruhája, természetesen diplomáciai okokból a jelzésektől megfosztva. A páncél viselője a különleges mágiáknak köszönhetően védettséget élvez célzás közben minden zavaró tényezőtől, valamint amíg eszméleténél marad, és nem éri a olyan sérülés, ami fizikailag ellehetetleníti a dolgot, képes pontosan célra tartani.
Kritérium: -

Név: Sötét dárda
Típus: Bűbáj (1/kör)
Erősség: IIa.
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A tudásdémon egy varázserőből és sötét energiákból álló mágikus lándzsát idéz meg és ellenfele felé repít. A képesség rendkívül pontos és ignorál mindenféle fizikai páncélt, azonban csak felszínes sebeket ejt.


_________________
"The answers you seek, lie whitin..." - Gerard D. Lawrenz
Felhasználó profiljának megtekintése
Azonban a holdpor hatásaival nem nagyon volt időm foglalkozni, hisz még amikor a földön voltam - pedig reménykedtem benne, hogy lesz időm felállni legalább - már láttam is, ahogy Ger válla felett egy dárda-szerű valami materializálódik. Ebben a pillanatban léptek életbe az ösztönök, amelyeket másfél évtizednyi élet harcosként nevelt belém - ösztönösen próbáltam félregördülni, hogy kikerüljem a következő támadást, reménykedve benne, hogy akárhova is fog becsapódni az az izé, az nem fog eltalálni. Őszintén szólva, ebben a helyzetben túl sok mindent nem is tudtam volna tenni, így hát gördültem is el, a földön fekve még mindig a támadás elől...aztán csak Hold Apa lesz a megmondhatója, hogy túlélem-e ezt a találkozást, vagy sem...


_________________
[Aréna - Gerard vs Crispin] Alkonyati Ördögűzés Fzb676
"Ki vagy te valójában a sok szöveg mögött, Cynewulf?"
- Armin Fairlight herceg

" You know the guy, the batshit loose one, thinkin’ two guys livin’ in his head. Good homie, just crazy and drunk most of the time. "
- Random nigga from the ghetto to Det. Christine Dalgarde

Cynewulf "Soberisthenewugly" Longtalk
- Szép kis megnevezés ala Darr
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.