Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 55

[Vámpír frakció külkdetés] Az éjszaka szárnyai

Hétf. Szept. 02, 2019 7:13 pm by Hannes von Rotmantel

A partvidéki vámpírcsaládok ostrom alatt állnak. Hoshek elfajzott katonái elfoglalták a …

Comments: 9

Küldetés: A ház padlója recseg

Szomb. Szept. 14, 2019 8:15 pm by Sötét Apostol

A ház padlója recseg


[Küldetés - 821. Nyár]"Ne legyenek más isteneid..." - Page 5 …

Comments: 4


You are not connected. Please login or register

[Küldetés - 821. Nyár]"Ne legyenek más isteneid..."

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Go down  Üzenet [5 / 5 oldal]

Syele Wilder

Syele Wilder
Kultista
Kultista
Dolgokat helyezni az oltárra? Még is miféle ostoba gondolat ez? Ám mivel legtöbben úgy tettek, én sem akartam kimaradni, mert ha mégis bevált volna… de nem vált be. Kicsiny erszényem sem tett semmit a latba, s miután a sötét alak is elszaladt, hamar vissza is kaptam. Egyértelműen nem ez volt a megoldás.
- Egy szoba volt még, ahol ti nem jártatok. Csak egy fegyvertár. – mondtam a férfinak legyintve egyet, majd feltűnt a szobrok akadozó mozgása. Amikor ránéztem az egyikre, annak a mozgása megállt. Ezek szerint szemmel kell őket tartani? De mik azok a különös, világító szimbólumok? És miért nem világít az összes?
- Talán a szimbólumok az idő múlására villannak fel. Akkor csak addig kell feltartanunk őket, amíg az összes szimbólum fel nem izzik.


_________________
„Ha a gyümölcs túl magasan van…akkor csak kidöntjük a fát." - Syele Wilder
Böses Omen
(figyelembe veendő passzív)

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Szótlanul nézem a szobrot, amit eddig is, reménykedve hogy a pillantásom továbbra is elég lesz a megállításukhoz. Közben szórakozva hallgatom a novícius és Syele, lassan veszekedésbe torkolló szóváltását - az alapján amit eddig láttam a lányból, könnyedén beleereszt majd egy nyilat, ha nagyon megunja azt az irritáló self képét. Szörnyű lenne.
A nagypofájú démon is elhúzta közben a csíkot, ami természetes volt valakitől, aki ennyit és így beszél - amelyik kutya ugat, az nem harap, a démonok pedig csak egy leheletnyivel különböznek tőlük.
Na persze ezek egyike sem segít abba, hogy a szobrokkal elbánjunk. A kérdés az, hogy mit tegyünk? A bámulásos trükk úgy tűnik működik, de meddig? Talán csak várni kell a szimbólumokra? Jobb híján...
- Várjunk egy kicsit! Ha nem reagálnak semmit a szimbólumokra, akkor megpróbálunk valami mást. Addig gondolkodjunk más megoldáson. - kiáltom nekik, le nem véve pillantásaim a szoborról.

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Hiába figyelt, nem sikerült a képet összeraknia. A többiek megállapításai nyomán viszont sikerült neki, és elengedve a köpenyét, a sajátjához hasonló tőrt tartó szobrot kezd bámulni reménykedve - de tulajdonképpen meggyőződéssel - hogy az nem fog így közelebb jönni.
Ha így történt, az sajnos nem tudta megnyugtatni, hiszen ettől a többi szobor nem állt meg...
Jozef felvetésére kétségbeesik. Neki nincs más, amit oda tudna adni... Ami még értékes is volna...
Eric szavai jelentik neki végül az időleges megnyugvást: Várni kell egy kicsit, lehet nem lesz baj.
Reméli hogy nem lesz.
Közben úgy dönt, nem tud így megbírkózni a rá bízott feladattal, ezért Armaroshoz fordul.
~ Kicsoda az a szolga, aki meg fog védeni? ~ kérdezi, hátha támad valamiféle ötlete, hogy hogyan sikerülhetne meggyőzni.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Név: Ártatlanság
Szint: 1. (Személyes passzív)
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét (tehát vagy beszél róla vagy képességet használ). Eddig a pontig a körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit vagy elmondja hogy kultista a hatás megszűnik.

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
Mesélő
Mesélő
Ahogy a szobor útja kereszteződik a szemetekkel, azok megtorpannak. Nem mozdulnak, egyhelyben állnak, s csak akkor kelnek ismét útra, ha valaki tekintetét másmerre fordítja. Az oltáron újabb és újabb fények gyúlnak ki egymás mellett, egy félkört rajzolva.
Több se kellett a veletek érkezett kíséretnek, hogy meglátták, hogy a szobrok megtorpantak, a kijárat felé vették az irányt, s egymás után ugrottak át a lábaik közt, tova az ajtón, vissza a sötétségbe, ahonnan ide találtatok. Ám meggondolatlanok voltak. Nem maradtatok elegen, s azok a kolosszusok, melyekre nem acélozza tekintetét, nem néz oda, s nem koncentrál a szemeire senki, tovább sétálnak. Suzy mestere is jól látja, ám csak ennyit felel.
~ Akárki is az, nem egy szívbajos az ürge. - vigyorgott a tekinteteden keresztül.


Határidő: 2019.10.16.

Jozef Strandgut

Jozef Strandgut
Klerikus
Klerikus
Talán meg is könnyebbülhetnénk egy kis időre, mivel a farkasszemezés látszólag működik a megelevenedett szobrokkal, hiszen míg szemezünk velük megállnak, de……..persze mondanom sem kell, hogy ez már rég nem a mi napunk. Először a félangyalok futamodtak meg teljesen váratlanul, aztán a démon, bár ő kevésbé volt váratlan, inkább az, hogy eddig is maradt, most meg a katonák……… Nem is hibáztatnám őket a történtek után, azonban sikerült nekik nagy pácban hagyni minket. Több szobor volt ugyanis, mint a teremben maradt emberek! És már egy szabadon mászkáló is elég volt ahhoz, hogy péppé taposson minket.
Már csak abban reménykedhettünk, hogy Johannes atyának igaza lesz és, ha az összes rúna felparázslik valami történni fog, csak kérdés van-e erre időnk? Na meg, ha történik is valami az jobb lesz, mint ami most van.
- Mindenki válasszon egy-egy szabadon lévő szobrot és váltogassa rajtuk a pillantását, ezzel lassíthatjuk őket, hátha tényleg lesz valami, ha minden rúna felvillan. Én a jobb oldali legszélsőt választom. – adtam támpontot is egyből, mert nem lett volna jó, ha mindenki ugyan arra a szoborra pazarolja az idejét.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [5 / 5 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3, 4, 5

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.