Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek

You are not connected. Please login or register

Adel Holzer

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Adel Holzer Empty Adel Holzer on Kedd Júl. 30, 2019 7:09 pm

Robin Holzer

Robin Holzer
Klerikus
Klerikus
Név: Robin (Adel) Holzer


Faj: Ember


Frakció: Veroniai királyság


Kaszt: Klerikus


Nem:


Kor: 21


Szint: 3 (1300/2500)


Kinézet:

Mióta a szemináriumon rájöttek, hogy nő vagyok, megnövesztettem szőke hajam, ami így a lapockám aljáig ér. Kék szemem és mélyreható tekintetem bizonyos esetekben elegendőnek bizonyulnak, hogy elérjem a célomat. Nem vagyok magasnak mondható, de nem is az apró törékeny virágszál az első jelző, ami eszébe jut rólam az embernek, ha meglát. Főleg, hogy szépnek sem gyakran mondanak. Leginkább olyankor, ha valaki veszi a fáradtságot tüzetesebben megnézni. Hogy szokták mondani? Csiszolatlan gyémánt? Nos.. akkor az vagyok. Nem a külső a legfontosabb az életben…
Világosbarna reverendában járok, mióta a szemináriumba kerültem, amit a bátyámtól örököltem. Ettől viszont nem okoz gondot eltérni, ha úgy kívánja a helyzet, hogy érdemes elrejtenem a hivatásomat.


Jellem:

Adel az a lány, aki ha azt látja, hogy a tagbaszakadt, nála kétszer nagyobb kőbunkó beleköt egy védtelen gyengébb emberbe, nem gondolkozik, hanem odamegy, és a maga viszonylag mély, de kellemes hangján leordítja az illető fejét, felsorolva minden lehetséges jelzőt, hogy micsoda utolsó, undorító, gyáva és mocskos dolog olyanba belekötni, aki nála gyengébb. És hát… ki ütne meg egy lányt? (Jó, azért néhányan igen, de komoly sérülést nem szenvedett)
Ennyire erős az igazságérzete, ugyanakkor a környezetét is érintő borzalmak sorában sose mulasztotta el, hogy segítsen ahogy csak tudott. Látva ezeket, és az egyház reakcióját, elhatározta, hogy változtatnia kell a rendszeren, és minden makacsságával belevetette magát ebbe a tervbe.
A legfontosabb ember az életében az ikerbátyja, Robin, akiért szó szerint is tűzbe menne – emiatt is került a szemináriumba is, mikor a bátyja a második év közben szerelmes lett, de nem viselte volna el a szégyent, amit nősülésével magára von Adel pedig szívesen segített neki feltűnés nélkül kilépni a rendszerből. Ők ketten olyam közel állnak, hogy szinte már egy emberként gondolnak magukra, ezért is vette át olyan könnyen Robin helyét Adel a szemináriumban, miután teljesen természetes módon mindent már korábban megtanult tőle, és gyakorolt is titokban.A hozzászólást Robin Holzer összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Jan. 23, 2020 3:38 pm-kor.

2Adel Holzer Empty Vagyonbevallás on Kedd Júl. 30, 2019 7:16 pm

Robin Holzer

Robin Holzer
Klerikus
Klerikus
Könyvelés (Egyenleg:500 váltó):


 • + 3000 váltó ( A ház padlója recseg)
 • - 2500 váltó (Rejuvenatio vásárlás)

Fegyverek/Páncélok

 • Rövidkard
 • Bőrvért

Nyersanyagok

 • 2 db Lószőr
 • Gyémánt
 • Azurit
 • Acél
 • Név: Gólemtöredék
  Eladási ár: 300 váltó
  Leírás: Egy elpusztult gólem testéből nyert, nagyjából fél kilós darab. Különleges bűvigék alapanyaga.
  Fellelhetőség: Gólemekből nyerhető

Kiegészítők

 • Név: Szolga csengő
  Tárgy: Kiegészítő
  Leírás: A csengő csilingelése egy nekromanta álltal idézett lényt ami valaha ember volt (csontváz, zombi, kísértet) az oldaladra tudsz állítani, addig ameddig el nem pusztítják, vagy a Nekromanta meg nem hal. De csak óvatosan, a csengő hangja felkelti a többi lény figyelmét.A hozzászólást Robin Holzer összesen 11 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 22, 2020 1:54 pm-kor.

3Adel Holzer Empty Képességek on Kedd Júl. 30, 2019 7:28 pm

Robin Holzer

Robin Holzer
Klerikus
Klerikus
Személyes passzív:
Adelben rendkívül erősek a védelmező ösztönök, és hajtja a vágy, hogy jobb hellyé tegye az egyházát. Épp ezért, ha olyan illető védelmére kel játékonként egyszer, akit ő a Veroniai Kegyelmes Isten Egyházának tagjának gondol, egy mágiáját pont költése nélkül elhasználhatja.

Papi ág - Lux Dei:

Név: Sacra lux (Szent fény)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: I.
Ár:1000 váltó
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: Egy nagyon egyszerű ima, egy fénysugár csap le az égből, mely égési sérüléseket okoz az ellenfélen, a szövetségesek könnyű sebeit pedig begyógyítja. Démonok, vámpírok és élőholtak ellen többet sebez, protestánsok ellen viszont szinte semmit. A paptól függ kit jelöl meg ellenfélnek és kit szövetségesnek, így akár gyógyíthat az Átkozottakat is, ám ez komoly fájdalommal jár a célpontnak.


Név: Rejuvenatio (Megújulás)
Típus: Mágia (Fenntartott)
Erősség: IIb.
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Szövetség alapú 
Leírás: A pap/apáca imába fog, amely folyamatos, halvány szent fénnyel borít be egy célpontot. Amennyiben a célpont egy szövetséges az ima lassan gyógyítja a sebeit, a könnyű sebeket egy kör, a közepeseket két kör, a súlyos vagy akár halálos sebeket három kör alatt képes teljesen meggyógyítani. A seb a gyógyítás ideje alatt arany fénnyel ragyog. Amennyiben a célpont egy ellenség, az ima lassan egyre fokozódó égő fájdalmat okoz neki, amely három kör után közepes égési sérülésekként jelenik meg.A hozzászólást Robin Holzer összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 22, 2020 1:52 pm-kor.

4Adel Holzer Empty Játékok on Vas. Aug. 04, 2019 8:10 pm

Robin Holzer

Robin Holzer
Klerikus
Klerikus
Aktív:


Archívum:


Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.