Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 106

Küldetés: A hátratolt helyőrség (V.I.SZ. 821 Ősz)

Kedd Aug. 06, 2019 4:06 pm by Lothar von Nebelturm

Két alak beszélgetett a rogyadozó pult mellett a kocsmában. A kocsmában éppen a szokásos …

Comments: 10

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 53


You are not connected. Please login or register

Mardór készülget!

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Mardór készülget! Empty Mardór készülget! on Szomb. Jún. 29, 2013 1:55 pm

Vendég


Vendég
Név: Mardór
Faj: Féldémon/ ember
Frakció: Démonok
Kaszt: Képességvadász / Tudásdémon
Nem:  Férfi
Kor: 52

Kinézet:
Magas izmos testalkatú fiatalember. Általában csuklyás köpenybe jár kel nem mutatja arcát.  Pedig külsőre elégé vonzó, szőke haj, kék szem, ragyogó mosoly. Szeme mikor a démoni énje felül kerekedik lángolni, kezd.
Alakját a szerint válogatja milyen közegben van bár leginkább emberi külsőben mutatkozik .
Jellem:
Jámbor természetű és kerüli a nőket, mivel az okozta múltkor is a nagy bajt..
Démoni énje, ha nagyon dühös, akkor tör elő belőle.
Képességek: Képes másokban megérezni a gonosz legkisebb szikráját is. Számos mágiát ismer, ám csak legszükségesebb estben fordul hozzá. Képes mások gondolatába olvasni és elzárni elméjét a behatolás ellen. Démoni képességeinek nagy részérül még neki sincs tudomása. Bár képes eltűnni és feltűnni, bárhol ahol akar és árnyalakot ölteni, ha el akar rejtőzni. Ám ezeket nem használja, mivel fél hogy felül kerekedik rajta a démoni énje. Nem valami nagy harcos.
Felszerelés: Köpenye, varázs botja mely nevelő apjáé volt.. Egy varázs táska melybe számos dolgot bele tud pakolni. Egy gyűrű meg egy medál, amely a mózeskosarában volt. meg újonnan be szerzet fegyverei és hű hátasa esthajnalcsillag legalábbis az emberek nyelvén.

Előtörténet:

Régen mikor a fajok nagy csatája zajlott és a mágia volt az úr. Volt egy boszorkány valódi kilétét és nevét kevesen tudták. Boszorkány tudománya nem mondhatott se, nagynak se kicsinek.. Ám nem is emiatt volt különleges. Ha nem, mert egy csodás adománnyal volt megáldva gyógyító volt. Érintésétől a legsúlyosabb beteg, sérült is meg gyógyult.
E képessége miatt sokan csodálták ám sajna voltak olyanok kik gyűlölték és végezni akartak vele. Ki tudja miért de felkeltette az alvilág figyelmét lehet olyan valakit mentet meg akit nem kelet volna így rá küldtek egy harmadrangú démont Mardórt.
A feladat egyszerűnek tűnt megölni a boszorkányt és újabb dicsőséget szerezni ám mardórt tévedett mivel a boszorkány angyali szépséggel volt megáldva. Mardór így tehát a végzetébe futott, mert beleszeretett áldozatába. A szerelmük gyümölcse ként született meg az ifjabb Mardór. A további fejleményekről nem található írás. Jó maga csak annyit tud múltjáról, hogy kiskorában egy korostól bejáratánál hagyták.
  A kis mardór ott nevelkedett ám 13 éves korában furcsa dolgokat kezdet művelni. A korostól béliek már sejtették, hogy nem közönséges gyerek. Egy ara járó mágus ki megpiheni tért be a kolostorba a halottak alapján úgy döntött magához, veszi a kis Mardórt, mivel úgy sejtette valamilyen mágus nemzetség sarja, lehet. A képességei, erről árulkodtak de, mekkorát tévedett 18 éves korában döbbent rá a mágus hogy tévedett, és hogy mi Mardórt valójában ám addigra már annyira megszerette, hogy még így is maga mellet tartotta és megtanította, hogyan legyen úrrá a megszerzett erőn a benne lévő démonon.  Mardórt mindig is különc gyereknek tartották. Nevelő apja lévén a királyi palotában nevelkedett fel a herceg társóságában egyik alkalommal meg mentette az életét emiatt a király a fia apródjának tette meg. Nevelő apja minden tudását magába szívta és könyveiét is. Ám mivel a királyi udvarban nevelkedett a herceg lévén lovagi kiképzést kapót azaz a lovagok és a herceg öt használta gyakorló bábuként ám idővel jó sok idő elteltével már nem volt bábu akit csépelhetnek és akiken a támadások kombinációit  gyakorolhatták, hisz ezeket ö is el sajátította és már támadót is. A hercegnek tetszett a rá menősége és hogy ennyire szomjazta a tudást hisz nem csak a harcot de más nemeseknek kijáró tanagyagot normát etikett tanult meg. A herceg testvére ként szerette. Ám hiába győzködte apját az hajt hatatlanul kötötte az ebet a karóhoz hogy, közember nem lehet lovag még ha egy mágus fiai s. Mindenki maradjon a kapcafájánál ez volt a szava járása neki és második feleségének a királynőnek aki nem kedvelte mardórt. A démon, általában ha a dühe alkalmával jön a felszínre így kerülte a konfliktusokat és bármit, ami felbosszanthatja. Ám nem tagadhatta, meg önmagát pár suhanc a környékről rosszakat tett, ám ez még nem is zavarta volna Mardórt, ám sajna beleszeretett egy lányba ki a királynő egyik udvarhölgy volt, akit az egyik ottani királyné kedvenc nemes úrfija kihasznált bántalmazott majd kivégeztette a falu lakosai előtt nyilvánosan. Mardórt akkora haragra gerjedt hogy nem tudott uralkodni magán és megölt mindenkit, aki akadályozta a z úrfi elpusztításában. Sajnálatára nevelő apja is áldozatul eset az egyik támadásnak. Bár a herceg jó barátja mégis e tette miatt a királynő kiátkoztatta az egyházzal és halálra ítéltette, meg gyanúsította hogy sötét tanokat üzzi és hogy a herceget meg babonázta hogy ennyire meg kedvelje és ha trónra lép majd akkor amint teheti átveszi majd tőle az ország irányítását. Mivel tette miatt üldözött lett menekülni e kelet mai napig menekül, bár az óta jó pár év eltel és már 52 éves mégis 25 éves fiatalember külsejével bír.
  Sok felé járt és sok minden csinált. Egy távoli királyságban ahol szokásosan zsoldosként, bérgyilkosként tevékenykedett, sikerült a királyt megszabadítani szinte minden ellenségétől,  így az nagy jutalmat adót neki. Egy nagy díszes erszényt tele gyémánttal smaragddal és rubinnal Távollétében számos új barátra és ellenségre tett szert, találkozót számos faj sarjaival, így saját fajtájából is párral kiktől egy háborúról halót , fel is kereste a helyet és ott is szolgált. A csata a démonok és nekromanták és a sötét elfek és vámpírok közt zajlót. Hol itt hol ott kettős ügynökként tevékenykedett. Ottléte közben egy mesterre talált ki megtanította arra hogy használja démoni képességeit úgy hogy a démon ne legyen úrrá rajta. így tehát démoni alakot tud ölteni amikor is így néz ki. ( kép később. ) Időközben egy csatában szerzet démon kardnak köszönhetően képességei mellé számos új képességet, tudást hatalmat szerzet. Apja erejét régen felül múlja, démoni rangot szerzet mely 2 rendű démonok közé sorolja be. A csatában egyik mentora és parancsnokától követetlen egy küldetést kapott emiatt érkezett vissza Veroniába. Meg kel találnia Azrael-t, az angyali kardot. Eleinte a kardot csak parancsból kereste , hisz nem tudta milyen kard és hogy mekkora hatalommal bír.
Ám a keresés közbe számos újabb barátra tett szert és egy sötét elflet új mentora hisz tőle tudót meg legtöbbet Azraelröl. És a régi történetekről.
Mentora nagy hangsúlyt fejtet ki a mágia tudásának tovább fejlesztésére, leginkább a védekezésére mivel abban elég tré volt. Ám számos új mágiát is megtanult.
Kalandozásai során  mivel mágus botján kívül nem volt más fegyvere be szerzet pár új fegyvert. ( fegyvereim képes listája is késöbb.)
  Ám az idő ennyi idő múltán változót, És tettei miatt már nem kiátkozott a király királynő meg halt egy az országot ért támadás következménye ként mivel a szomszédos király elakarta foglalni a királyságot. E háború kapcsán találkozót újra gyerek kori jó barátjával és fogadót testvérével  herceggel és az mostanra lovaggá vált gyerekkori  pajtásokkal. A szomszéd király úgy döntőt, hogy felfogadja az akkora már elhíresült sárkány alakulattót. Mivel Idő közben mentora vezetésével megalakult csoportot ,amiben számos faj képviselője és számos szakma követője meg található, e csoport mint zsoldos hadsereg járja e világot és segítenek mindenhol a hol tudnak. Csoportjukról számos rege, történet szól.
A sárkány alakulatként elhíresült csoportjukat mindenhol tisztelet övezi.
  A Sárkány alakulat képességeit sehol se vonták kétségbe, ám félelemmel töltötte el mindenkit aki látta őket. Az a Mende monda alakult ki róluk hogy, halhatatlanok mindannyian, és hogy sebezhetetlenek, meg hogy páncéljukat és köpenyüket a sok ki ontót vér áztatta vörösre pedig csak szimplán vörös. Sajna itt következet be élet e második szörnyű tette ami beárnyékolta életét. A vár bevételét az ö kis csapatjukra bízta a másik király és hogy nyissák ki a bevehetetlen vár kapuját. És fogják el a királyt és családját. Mardór eben az időben sajna egy fejét ért sérülés folyamán amnéziában szenvedett amit hiába a sok mágia értő a csapatba nem tudtak feloldani, mint ha valahogy mardór tudat alatt akarta addigi életét elfelejteni, lehet hogy a szörnyű tette miatt. Mentora egy súlyos sötét mágia támadás miatt legyengült így nem vet részt a támadáson csak mardór és a többiek. Végül is sikerült bevenni a kastélyt ám a király nem adta meg magát halálig küzdőt vele maga mardór végzet. Sajna mivel démoni alakban támadta már meg a palota tróntermét. Így ö döfte át kardjával a  király szívét. A felesége a királynő pedig megtámadta. Ám a  csapatukban levő vámpír lépet közbe aki vérszomját oltotta a királynői vérrel. A herceg csak azért élte túl mert ép akkora ért oda miután minden lezajlót. Ö is meg támadta mardórt ám meg torpant miután mardór nyakában meglátta fogadót testvérének a medálját. Ám hamar újult erővel még nagyobb dühvel támadt mardórra. Ám előtte e szavakat vágta hozzá.
- Te gyilkos te utolsó söpredék hogy a varjak marják ki a szemedet , te tolvaj. Az a medál nem a tiéd elveszem tőled amint végeztem veled és a pribékeiddel.
E szavak és a hang megtette kelló hatást mardór emlékezni kezdet a dolgokra. És be ugrót neki a dolog . Mielőtt társai rá rontottak volna így szolt.
- Várjatok, gyilkos vagyok ezt nem tagadom de hogy tolvaj lenék az tagadom. Átalakult emberi formára a herceg és a társai döbbenetére.
- Sajnálom amit apáddal tetem de nem hagyót más lehetőséget felszólítottam a megadásra ám nem adta meg magát.  Ám mostoha anyádat nem sajnálom megérdemelte, hisz te is tudod hogy gonosz volt és megbabonázta apádat.
Gyerünk a feladatunkat elvégeztük.
Eben a pillanatban lépet be a király személyi testőri hadseregével parancsnokaival és rontót rá a még meglevő katonákra és a hercegre. A király meg akarta ölni a herceget ám mardór végzet vele és mindenkivel aki rá támadt. Társai nem értették mi ez a párfordulás ám mégis csatlakoztak és közösen kiverték a kastélyból az elenséget, bár kőnyű dolguk volt hisz azok nagy része látva a vissza felé nyomuló sárkány alakulatot megadta magát vagy elmenekült. Mentorát sajna halálos ágyán találta, miután meg adta neki a végtiszteletet és minden elesettnek legyen az bárki. A kastély újra megerősítése után és a hadsereg újra megszervezése után távozót a sárkány alakulat jelenlegi vezetője ként. Távozásánál a herceg e szavakkal búcsúzót.
-         Ne haragudj  bármennyire is meg menteted immár kétszer az életem még se tudom még megbocsátani neked hogy végeztél apámmal. Talán még összehoz minket a sors újra bennünket és akkor talán fátylat mondhatunk a régi sérelmeknek.
-         Legyen így barátom kívánom legyél bölcs és jó király.
Ezzel távozót mert mentorának megígérte hogy megtalálja az utolsó földi angyal kardját. Meg még valamit ami titokba maradt mert erről senkinek se beszélt még társainak se.
[/color]

2Mardór készülget! Empty Re: Mardór készülget! on Szomb. Jún. 29, 2013 8:56 pm

Jerobeam

Jerobeam
az Isten Lángja
az Isten Lángja
Üdvözletem!

Hajaj, ezt az irományt nem ártott volna átolvasni egy párszor. Először is, nincs olyan, hogy fél démon. Démon van, ember van, fele-fele nincs. Másodszor, a tudásdémonoknak meghatározott képességei vannak, melyek közül az 1. szintűt kaphatod meg kezdésként, szóval semmi árnyékalak, meg ilyesmi. Harmadszor, a történeted alapján a karaktered egyszerre mágus és zsoldos és lovag és minden. Ez nem elfogadható. Minden kaszt egyedi, saját erősséggel és gyenge ponttal, melyek fedik egymást, így nem kombinálhatóak. Negyedszer, a démonok nem a klasszikus démonok, amelyek halomba gyilkolják a képzett katonákat pusztán jelenlétükkel. A karaktered 1. szintű, tehát valószínűleg a király bármelyik katonája feldarabolna. És úgy egészében a történet keszekusza, a mondatok rosszul szerkesztettek, nagyon darabos és rohanó a fogalmazásod. A helyesírásod sem tökéletes, ajánlom a Word nevű programot, mely jelzi, ha valami nincs rendjén. Mellesleg olyan fontos szereplőket, mint a király, akit szerintem a Főváros királyának akartál, valamint a családja nem tanácsos beleírni a történetbe, hagyd meg ezt a mesélőknek. Utolsó kis szőrszálhasogatásként pedig vedd lejjebb a betűtípust, mert ez így nagyon bántja a szemem.

Sajnos a történetedet ebben a formában el kell utasítanom! Olvasd át a szabályzatot, az ismertetőket, és ugorj neki még egyszer!

Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.