Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 55

[Vámpír frakció külkdetés] Az éjszaka szárnyai

Hétf. Szept. 02, 2019 7:13 pm by Hannes von Rotmantel

A partvidéki vámpírcsaládok ostrom alatt állnak. Hoshek elfajzott katonái elfoglalták a …

Comments: 9

Küldetés: A ház padlója recseg

Szomb. Szept. 14, 2019 8:15 pm by Sötét Apostol

A ház padlója recseg


Aréna - Johann von Nebelturm …

Comments: 4


You are not connected. Please login or register

Aréna - Johann von Nebelturm

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Aréna - Johann von Nebelturm Empty Aréna - Johann von Nebelturm on Kedd Szept. 17, 2019 8:31 pm

Johann von Nebelturm

Johann von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Jelentkeznék egy szörny ellen harolni, Ibo barátommal!

2Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Kedd Szept. 17, 2019 9:37 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
Mesélő
Mesélő
Hurrá-hurrá! Lássuk hát, mi történik ezen a kalandos úton:

Johann és Ibo éppen közösen koptatják csizmájukat a poros országúton. Egy csendes, komor erdőn vonultok éppen át az ormok tövében. Egy barlangra lesztek figyelmesek, s mint merész, mindenre eltökélt utazók úgy döntötök, bemerészkedtek, s megnézitek, mit rejt. Ahogy a barlangba léptek érzitek, iszonyatosan dohos a levegő, s a plafontól is víz csöpög. Éppen annyit mentek be, hogy elkezdjek körülöttetek az árnyékoktól sötétedni, amikor különös dologra lesztek figyelmesek. Alattatok a föld meginog, mintha instabil lenne. A por, ami a földet takarja szép lassan tűnik el, s valami csillogó, mélyzöld massza bújik elő alóla. Ti pedig egyenesen rajta álltok, s éppen kezdtek belesüllyedni.


/Erre a játékra nincs határidő, akkor írtok, amikor szeretnétek. Miután mindenki megírta a magáét, én jövök az újabb körrel. Sorrend ilyen játékoknál nincsen, de megbeszélhetitek egymással előre, mit fogtok tenni. Aprítsátok!//

3Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Kedd Szept. 17, 2019 9:57 pm

Johann von Nebelturm

Johann von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
A barlang mélységében volt valami vonzó, valami igazán érdekes és otthonos, amely homályként telepedett az agyamra, mint a nyirkos, dohos barlangi levegő, ami még akkor sem engedett el, amikor a padló átváltozott valami zöld trutyivá. A barlang homályában álomszerűnek tűnt ez a dolog, de nem bájolta el tudatomat annyira, hogy ne végezzem el a harc előtti rituálémat. Meggyújtottam pörölyömet, amelynek lángjai nem látszottak a sötétségben, de hangjából lehetett tudni, hogy nem érdemes az útjába kerülni. Lesújtottam pörölyömmel a lénybe, hogy megnézzem okozhatok-e egyálltalán neki bármilyen sérülést.

4Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Szer. Szept. 18, 2019 6:57 pm

Iboket Czirut

Iboket Czirut
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Sosem szerettem a sötét helyeket, főleg ha nem tudtam, hogy van-e ott bármiféle kincs és miféle kincset rejtenének egy ilyen dohos, mocskos, párás barlangba? Bizonyosan fölélné a világ összes kincsét, ha csak nem védik meg valamivel… ahogy a padló fikává vált s ezzel fölidézte a sajátom gyomorforgató ízét egy pillanat erejéig, rájöttem, hogy valószínűleg nem egy ilyen lénnyel védenék a kincsüket, sőt emiatt bizonyosan nem is hoznának le ide semmit, de akkor miért jöttem ide? Mammon sem tudja.
Mivel alattam és a partnerem alatt burjánzott, én jobbnak láttam szárazra lépkedni és távolabbról figyelni, míg amaz láthatóan belecsapott a lecsóba, már amennyit a halovány fényben ki tudtam venni. A biztonság kedvéért előkaptam a tőrömet, ha kellett, fölvágtam volna, mint egy disznót, csak só nem volt nálam hozzá. A fene egye meg.


_________________
Előtörténet|Adatlap

5Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Csüt. Szept. 19, 2019 9:14 am

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
Mesélő
Mesélő
Iboket nagynehezen, egyik lábát a másik után véve ki tudta tépni magát a ragadós nyálkából. Johann ezalatt jókora csapást mért a lény tetejére. A zöldes trutyi sisteregni és kavarogni kezdett, ahogy a tűz égett, s a kalapács egy kisebb darabot ki is lökött a masszából, ahogy elmerült benne. A nyálka igyekezett elkerülne a lángoló fegyvert, össze-vissza mozogva, akár egy izgága giliszta. A titokzatos lény ekkor hirtelen mozgásnak indult, elkezdett kimászni a gödörből, egyenesen Iboket felé csúszva, szinte beárnyékolva őt, ahogy kiderül, sokkal magasabb mint a kis démon.

6Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Csüt. Szept. 19, 2019 2:01 pm

Johann von Nebelturm

Johann von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Ahogyan zöld trutyi társam testére vetette magát, a biztonság kedvéért be néztem a barlangba, hogy nem követi-e valami hasonló lény őt, vagy a kis darabkája nem kelt-e életre. Miután nem láttam felőle mozgást, egy újjabb csapást mértem ellenfelemre, de nem erőset, sőt, inkább úgy, hogy minél nagyobb területen érje a szutymót a lágokkal borított kalapácsfej.

7Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Vas. Szept. 22, 2019 4:49 pm

Iboket Czirut

Iboket Czirut
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Sikerült kitépnem magam a szorításából és a partnerem is sikeresen megcsapta a lényt, de a nyálka gyorsan csúszott felém és a partnerem helyett engem vett célba. Mindig ez történt, akinek nem kellett volna, azt érdekeltem, akinek kellett volna, azt nem. A lény felágaskodott és még a szükségesnél is jobban beárnyékolt. Oldalra szaladtam és egy pillanatra sem lassítottam, amíg mozogni tudok, addig nem haltam meg, másrészt mi van, ha a partnerem hatalmas fegyvere átlyukasztja a membránszerű lényt és akkorát üt a hasamba, hogy kihányom mindenem.


_________________
Előtörténet|Adatlap

8Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Hétf. Szept. 23, 2019 11:40 am

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
Mesélő
Mesélő
Ahogy két oldalról körbeálljátok a nyálkás szörnyet, végre teljes valójában meg tudjátok csodálni. A valami egy alaktalan, sűrű massza volt, mely folyamatosan ide-oda tekerget és forgott maga körül, nyughatatlanul tapadva meg a földön. Teljesen egyszínű volt és át lehetett rajta látni, elszámítva egyetlen apró kis tárgyat. A lény masszájának kellős közepén egy nagy gömb alakú tárgy volt, mely ott lebegett mozdulatlanul a nyálkával körbevéve.
Ahogy Johann pörölye ismét belehasít a szörnybe, az sisteregve fordul el tőle. A kalapács egy nagy darabot taszít ki a szörny masszájából, ám a maradék anyag hamar a helyére folyik. A lényből ugyan kevesebb maradt, de alakja változatlan.

9Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Csüt. Szept. 26, 2019 8:36 am

Iboket Czirut

Iboket Czirut
Szemfényvesztő
Szemfényvesztő
Eszembe jutott egy ötlet, vajon miért bujkált idelent? Fönt is meg tudott volna élni, vagy nem? Talán bántja a napfény? Úgy döntöttem, hogy egy tesztet megért, így tovább szaladtam egy viszonylag nagy körben, figyelve a partnerem és a túlméretezett fikapacát, megpróbálva a feljárat és utóbbi lény közé kerülni, hogy fölcsalogathassam. Legrosszabb esetben lent marad a partneremmel és elég elfoglalt lesz, hogy megfelelő távolságra kerüljek tőle, bár a közepén elhelyezkedő gömb biztos nem ért annyit… Ugye?
- Próbáljuk meg fölcsalogatni! - kurjantottam a férfinak.


_________________
Előtörténet|Adatlap

10Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Csüt. Szept. 26, 2019 8:40 am

Johann von Nebelturm

Johann von Nebelturm
Vámpír Toronyőr
Vámpír Toronyőr
Elkeseredetten néztem, ahogyan a szörny visza szippantja a kiesett darabkát. Amikor ezt láttam észrevettem a szörny belsejében egy göümböt. Egy gömb, amely furcsa módon szinte mozdulatlan volt. Hallva a kiáltást mellé ugrottam és ezzel a lendülettel meg is ütöttem a golyót a barlang szája felé.
- Rendben! - kiáltottam

11Aréna - Johann von Nebelturm Empty Re: Aréna - Johann von Nebelturm on Csüt. Szept. 26, 2019 6:33 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
Mesélő
Mesélő
Johann kalapácsa gond nélkül suhan keresztül a zöld masszán, egyenesen neki a gömbnek. A nyálkás pép érezhetően sűrű, s jócskán lelassítja a fegyvert, miközben sisteregve ég s szennyezi kormosra a lény belsejét. Ahogy a gömböt ütés éri, az elkezd elfelé úszni tőle, a lendülettől odébb tolódva. A szörny úgy tűnt követi a gömböt, megy utána, s körbeöleli ismét azt, miközben csúszik a barlang szája felé. A nyálkás trutyi az ütéstől mintha meginogna, zavarossá válni, s bizonytalan lenne tőle az amúgy fényes állaga. Ekkor azonban Johann azon kapja magát hogy a nyálka nem enged. A fegyver benne ragadt, s bár égeti belülről, nem akarja a szörny ereszteni.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.