Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel von Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 119

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 56

Küldetéskereső

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Azrael

"Aki nem kel útra, soha nem tapasztalja meg a világot maga körül" - Ciel von Eisenschnittel, …


Comments: 90


You are not connected. Please login or register

Kastiana adatlapja

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kastiana adatlapja Empty Kastiana adatlapja on Kedd Okt. 15, 2019 1:07 pm

Kastiana

Kastiana
Déli Ügynök
Déli Ügynök
Név: Kastiana
Faj: Ember
Frakció: Hellenburgi Királyi Szövetség
Kaszt: Ügynök – hollódoktor ág – felcser
Nem:
Kor: 23

Kinézet:
Filigrán alkatú, kecses termet. Nagyjából olyan 170 cm lehet. Tépett vágású haja sötét acélkék színű. Szemei élénk barnák, szemöldökei finoman íveltek. Jellegtelen arcvonásainak egyhangúságát az állán lévő, aprócska tetoválásnak ható, furcsa anyajegy töri meg.
Nyakában, fagyöngyökből felfűzött, réz kulcsos medallionnal díszített, saját készítésű nyaklánca függ.
Testhezálló, passzentos sötét, magas nyakú ruházatot visel, mely kényelmes és szabad mozgást biztosít számára. Combjain, csípőjén, a hónalja alatt, két oldalt, egy-egy kisebb táskát hord magára szíjazva. Nehéz, vastag talpú, több sor csatos, magas szárú csizmát visel. Kezein praktikus, ujjatlan kesztyűk.
Hosszú, fekete, kétsoros gombos, zubbony kabátban jár.

Jellem:
Igen összetett személy. Életében jelentős tényező a változatosság, az újszerűség és a haladás keresése. Kalandvágyó, elmés és temperamentumos, semmiféle kockázattól nem retten vissza. Egy meghatározott feladat mellett nehezen tud sokáig megmaradni, állandóan keresi az újdonságot. Kommunikatív, barátságos és energikus, de tudja mikor okosabb, ha meg se szólal. Általában könnyűnek találja a munkát és a tanulást, főleg ha ezekben is talál némi változatosságot. Nagyszerűen képes lelkesíteni másokat, de saját magát már kevésbé. Jól alkalmazkodik a változásokhoz, a helyzetek többségében is ügyesen feltalálja magát.
Ha negatív jellemvonásai előbújnak belőle, akkor durva, kegyetlen erőszakosságban, vehemens önérzetességben, hirtelen haragúságban, és önpusztító életvitelben nyilvánulhatnak meg nála. Egyszerre tud szarkasztikus és kérlelhetetlen lenni. Figyelnie kell arra, hogy nehogy diktátor váljon belőle.
Sok minden érdekli, ezért hajlama van arra, hogy szétforgácsolja az energiáit és kiégjen, de megtanulta, hogyan koncentrálhatja a figyelmét éppen arra, amit csinál.
Szíve mélyén romantikus alkat, és mint mindenki, keresi a boldogságot. Nagyvonalúság jellemzi, utálja a kicsinyes helyzeteket és az alantas embereket. Inkább csak kis társasággal veszi körül magát, de az legyen megbízható.
Nem idegen tőle a pesszimizmus sem, de hisz abban, hogy minden rosszban van valami jó.
Mindig diplomatikuságra, igazságosságra törekszik, de vannak olyan helyzetek, amikor környezete számára egyáltalán nem tiszta, hogy mit és miért csinál. Ez azért lehet, mert megszokta, hogy leginkább csak magára számíthat. Nem alkalmas vezető posztra, de mivel másokat kitűnően tud támogatni, segíteni, ezért benne van a potenciál, hogy magas beosztásban dolgozók jobb-kezévé váljon. Megbízható és olyan személy, akire lehet számítani.
Ellenségként, az alattomos és szeszélyes személyiségjegyek jelennek meg nála.
Szerelmi téren is rendkívül sajátos személyiség, ami miatt soha nem fog találni magához való ideális partnert.


-


Szint: 1. szint
Tapasztalat: 200 TP
Vagyon: 2000 váltó
Út: A Fejvadász útja
Akadnak akik a békét kedvelik, s akadnak olyanok is, akik mások vérén keresik meg a kenyerüket. Legyen az ember vagy szörny, ha elhullik, valaki úgy is fizet érte, s már csak azt kell megkeresni, hogy ki is lesz az.
Választható bármely harcra irányult kaszt számára
Bónusz: Minden elpusztított NJK(vagy JK) Humanoid vagy Szörnyért 100 váltó jutalom jár, továbbá erős ellenfelekért garantált ritka nyersanyag, vagy tárgyjutalom.

Képességek:

Személyes passzív: Mint a légynek
Típus: Passzív
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Kastianának már többször kellett élete során nyúlcipőt húznia, hogy az életét mentse. Érzékei kiélesedtek, ösztönei pedig erősebbek lettek, s ennek hála biztonsággal tud hátat fordítani ellenségeinek, ha arra kerül a sor. Képes egyszerre előre s a háta mögé is figyelni, s a veszély forrásait időben észlelni.

Kasztképesség:
Név: Heliung (Kúra)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A Hollódoktor alkalmazza az egyik kísérleti gyógyszerét, mely a legtöbb mérget kimossa a szervezetből. Némileg meggyorsítja a szervezet regenerálódó képességét, amitől a páciens vérzései elállnak, a sebek pedig elkezdenek összeforrni. Mellékhatásai általában erős fáradtság, mely másnap jelentkezik.

Mesterségek:
Név: I. Mesterség - Ékszerészet
Ár: 1000 váltó
Tanulás: -
Leírás: Mágikus tulajdonságú, vagy csak egyszerűen szép, értékes ékszerek készítésére szakosodott mesterség. Az ékszerek gyakran jelentősen növelik viselőjük erejét és teljesítményét, de gyakran hordozhatnak egyéb, sok szituációban hasznos mágikus képességeket.

Felszerelés:

Fegyver:
Név: Dobótőr
Kastiana adatlapja Fegyver-31
Típus: Félkezes
Leírás: Egy egyszerű fegyver, amely egy kiegyensúlyozott pengéből áll, rövid markolatrésszel. Kiváló csendes munkákhoz, és kis gyakorlással aki tőrt tud használni, ezt is fogja.

Páncél: nincs

Kiegészítő:

Név: Szenteltvizes flaska
Kastiana adatlapja Bajital-21-150x150
Típus: Kiegészítő
Leírás: Ezüstös hímzésű, áldott üvegedény, melybe ha szentelt vizet töltenek, nem veszti el erejét. A szentelt víz minden vámpírral, démonnal, előholttal és kultistával szemben égető savként viselkedik. A flaskát magát használat után újra lehet tölteni.

Név: A Róka gyűrűje
Kastiana adatlapja Ekszer-10-150x150
Típus: Kiegészítő
Leírás: A Rókát haláláig nagy félelem övezte a kisebb falvakban, így ha ezt a gyűrűt megmutatod egy ezernél kisebb lélekszámú községben, akkor félelemmel vegyes tisztelettel fognak kezelni.

Játéknapló:
Kiadások:

2019-11-17 (61 post)
- 1000 váltó; ékszerészet mesterség megvételeA hozzászólást Kastiana összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Nov. 18, 2019 2:47 pm-kor. (Reason for editing : Kastiana)

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.