Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek

You are not connected. Please login or register

Edgar von Schwarzjäger

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Edgar von Schwarzjäger Empty Edgar von Schwarzjäger on Pént. Dec. 06, 2019 11:38 pm

Edgar von Schwarzjäger

Edgar von Schwarzjäger
Vámpír Végrehajtó
Vámpír Végrehajtó
Edgar

Edgar von Schwarzjäger Tumblr_opfklc84dB1so1nhno3_400 Edgar von Schwarzjäger Tumblr_opfklc84dB1so1nhno5_400

Faj: vámpír
Kaszt: végrehajtó
Nem: férfi
Kor: 52

Kinézet: Magas, széles vállú, de karcsú, izmai kidolgozottak. Arcvonásai ragadozó nagymacskára emlékeztetnek, a szemszíne kék, tekintete metsző, éles. Az orra elég nagy, de vonala egyenes, így nem csúfítja arcát. Valamivel sötétebb a bőre, mint ami a vámpírokra jellemző. Haja is inkább csak erősen sötétbarna, mintsem a fajtársai jellegzetes feketéje. A családja ezt azzal magyarázta, hogy Edgar édesanyja egy ember volt; az Átok miatt ugyan vámpír fogant a szülők kapcsolatából, Katerina azonban néhány apróságban a fián hagyta emberi mivoltát.
Reszelős, jellegzetes orrhangján általában halkan és dörmögve beszél.
Amennyiben nem páncélt visel, kényelmes anyagból készült, sötét színű ruhákat visel. Kimondottan szereti a jó minőségű bőrből készült lábbeliket. Szeret kiegészítőket hordani, amalgám nyakékén kívül főleg gyűrűket szokott.

Jellem: Látszólag nemtörődöm, a világ dolgaival szemben érdektelen viselkedést tanúsít általában. Nem ragaszkodik különösebben a vámpírcsaládhoz, a közvetlen rokonai közül is csak a két mostohatestvérével szemben tanúsított lojalitást. A vámpír apját mindig megvetette, és bármennyire nem hajlandó bevallani, rettegett tőle, a mostohaanyja mindig éreztette vele, hogy ő nem tartozik igazán a családhoz, ezért vele sem ápolt különösebben mély érzelmi viszonyt.
Makacs és kitartó, ha valamit a fejébe vesz, azt minden lehetséges úton megpróbálja kivitelezni, akkor is, ha tudja már az elején, hogy lehetetlen. Sajátos morális iránytűje van, nem érez bűntudatot, ha olyanoknak árt, akikhez nem fűzi megfelelő érzelmi kapcsolat (ilyenekből pedig kevés van). Nagyon beképzelt, valahol messze, egy felhő csücskén ül, távol a valós világtól, csak azt látja, amit látni akar, és azt is úgy, ahogy akarja, közben pedig nektárt kortyolgatva tekint le a halandókra, akik egytől-egyig azért születtek, hogy őt szolgálják. Úgy jár fel-alá a világban, mintha a királya lenne, átszellemült arccal végzi az alantas munkát is, mintha a saját döntése lenne, hogy leereszkedjen a pórnép közé. Nem lehetetlen kijönni vele, de nem is könnyű. Fennhéjázó, büszke és nagyképű. Magabiztos, és egyébként nagyszerű csapattárs, ha csapatban kell dolgozni, mert nála nem opció a vereség, és ilyenformán bármit képes megtenni a győzelemért. Intelligens, és bár fanyar és szarkasztikus, a humora is jó. Kimondottan magányos farkas típus, de jól kijön azokkal, akik valamelyest hasonlóak hozzá, ha másban nem is, de legalább annyira ambiciózusak. Egyébként lojális jellem, ha valaki mellett elkötelezte magát, amellett kitart, és nem hagyja pácban a barátait (inkább mást márt be helyettük).
Nem tesz nagy erőfeszítéseket azt illetően, hogy bármi módon is titkolja felsőbbrendűségérzését. Ami nála nem vámpír mivoltából, hanem pusztán a jelleméből fakad. Élvezi, ha piszkálhat másokat, de sose kezd ki nála gyengébbel, mert azt olyan méltatlan dolognak tartja. Mélyen hisz abban, hogy vannak, akik csak azért születtek a világra, hogy járulékos veszteségként funkcionáljanak

Személyes passzív: The Arrogant Ranger (Igen, okkal Ranger)
Típus: Passzív
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Edgar roppant beképzelt teremtés, s örömét leli abban, ha fitogtathatja felsőbbrendűségét. Ha egy csatában egy sajátjánál magasabb szintű értelmes ellenséget inzultálhat, olyan elégedettséggel tölti el, hogy képes egy mágiapontot visszatölteni vele. Hetente egyszer használható a töltő hatás, inzultálni és másokat lenézni viszont bármikor lehet.

2Edgar von Schwarzjäger Empty Re: Edgar von Schwarzjäger on Szomb. Dec. 07, 2019 1:14 am

Edgar von Schwarzjäger

Edgar von Schwarzjäger
Vámpír Végrehajtó
Vámpír Végrehajtó
Felszerelés


Név: Számszeríj
Típus: Távolsági
Leírás: A Schwarzjäger vámpírcsalád különleges találmánya, amely jelentősebb pontosságot és átütőerőt képvisel, mint az íj, azonban kisebb a hatótávja. Egy tegez is jár mellé, benne 25 lövedékkel, mely ha elfogy, a játékok alatt, vagy azok végén pótolható.

Név: Bőrvért
Típus: Vért (Közepes)
Leírás: A testet védő, kivert bőrből készült páncél.


Képességek


Név: Rejtőzés
Típus: Passzív
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A Schwarzjäger vámpír árnyékos környezetben képes beleolvadni az őt körülvevő háttérbe, és ameddig lassan mozog igen nehéz észrevenni.A hozzászólást Edgar von Schwarzjäger összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Dec. 18, 2019 10:51 pm-kor.

3Edgar von Schwarzjäger Empty Re: Edgar von Schwarzjäger on Vas. Dec. 08, 2019 8:09 pm

Edgar von Schwarzjäger

Edgar von Schwarzjäger
Vámpír Végrehajtó
Vámpír Végrehajtó
Küldetésnapló

előtörténet

Küldetések

a fogolykaraván

Magánjátékok

feat hilde

Azonnalik

-

Költségvetés


Bevétel

-

Kiadás

-

szint: 1
tp: 0/500
váltó: 0 : (((

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.