Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek

You are not connected. Please login or register

Kastiana pályázatok

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Kastiana pályázatok Empty Kastiana pályázatok on Csüt. Jan. 02, 2020 2:20 pm

Kastiana von Britol

Kastiana von Britol
Déli Ügynök
Déli Ügynök
Sziasztok!

Két képzettséget pályáznék, mert múltkor azt írtátok, hogy itt kell ilyet. De összekötöttem a kellemeset a hasznossal, szóval élményekbe írtam meg a tanulási feltételeket, remélem, nem baj.

Név: Írni és olvasni tudás
Ár: 500 váltó (Az Egyház, Protestáns egyház tagjai, Mágusok, Vámpír mágusok, Neulander vámpírok, Kapzsiság-Szemfényvesztők kezdésnek ingyen megkaphatják)
Tanulás: 1000 szó
Leírás: Csak úgy, mint nálunk, a középkorban sem volt sosem biztosnak vett dolog az, hogy egy ember képes-e olvasni vagy sem. Még nemesek is akadtak, akiknek fogalma sem volt a betűvetésről, ám szerencsére aki felszerelkezik eme képességgel, annak nem lehet efféle gondja.

Írni és olvasni tudás képzettséghez

Név: Ügyes úszó
Ár: 500 váltó (nehéz páncélban még így is elsüllyed a karakter)
Tanulás: 500 szó
Leírás: A fene se gondolná, de néha egyszerűen hihetetlenül hasznos tud lenni, ha az ember nem fullad meg az első pocsolyában. Úszni persze szinte mindenki tud, már csak ösztönösen is persze, de amikor páncél is van az emberen, azonnal harc lesz az életéért. Az ügyes úszó képességgel rendelkező karakter képes effektíven és gyorsan közlekedni vízben, emellett pedig közepes páncéllal is képes lesz úszni, valamint pedig képessé válik az átlagosnál kétszer tovább tartani a lélegzetét.

Ügyes úszó képzettséghez

Ha valami nem fajin, szóljatok, hogy javítsam!

https://www.youtube.com/

2Kastiana pályázatok Empty Re: Kastiana pályázatok on Pént. Jan. 03, 2020 7:10 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager
A pályázatokat mindenféle teketóriázás nélkül elfogadom, kifejezetten hangulatos és élvezetes írások lettek. Így ezek az írások pályázatnak számítanak, az élmény limitedet nem fogyasztják, így továbbra is írhatsz élményeket, vagy bővítheted ezeket a megfelelő hosszúságra, és megkapod az élményekért járó jutalmat is érte. Most már megveheted az írni és olvasni tudás, valamint az ügyes úszó képzettségeket.

További jó játékot!

3Kastiana pályázatok Empty Re: Kastiana pályázatok on Vas. Jan. 19, 2020 4:27 pm

Kastiana von Britol

Kastiana von Britol
Déli Ügynök
Déli Ügynök
Ahoj! Pályáznék erre;

Egyedi képesség:

Név: A fájdalom barát
Típus: Passzív
Ár: 1000 váltó (???)
Erősség: I. (???)
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Kastianának a kiképzése során számtalan megpróbáltatást és fájdalmat el kellett viselnie, ezzel fájdalomküszöbe magassá vált. Koncentrációval ezt a képességét akár az érzéketlenségig képes fokozni és szinte bármit kibírni. Ez a képesség jól jön harcban és fogságban is. Egyfajta mantrát kell magában mormolnia ehhez: "A fájdalom barát, jó barát, ami nem öl meg az megerősít."

https://www.youtube.com/

4Kastiana pályázatok Empty Re: Kastiana pályázatok on Szer. Jan. 22, 2020 5:09 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Na lássuk csak, miből élünk:


Név: A fájdalom barát
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Ár: 4000 váltó
Erősség: III. (Hollódoktor – Felcser)
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: Kastianának a kiképzése során számtalan megpróbáltatást és fájdalmat el kellett viselnie. Koncentrációval ezt a képességét akár az érzéketlenségig képes fokozni és szinte bármit kibírni. Ez a képesség jól jön harcban és fogságban is. Egyfajta mantrát kell magában mormolnia ehhez: "A fájdalom barát, jó barát, ami nem öl meg az megerősít."


A szintjét kicsit megemeltem, ugyanis a fájdalom teljes figyelmen kívül hagyása egy erős képesség. Hasonló képessége az akolitusoknak van, nekik valóban egyes szintű, azonban ott megvan az a hátránya neki, hogy a szentség úgy kezdi el őket sérteni, akár az élőholtakat. Ezt kompenzálandó, ez a képesség III-as erősségű. Ami a típusát illeti, a hatása akkor lép csak érvénybe, amikor a mantrázást csinálja. Ám amíg azt csinálja, a hatás kitart a végtelenségig.

5Kastiana pályázatok Empty Re: Kastiana pályázatok on Szer. Jan. 22, 2020 10:41 pm

Kastiana von Britol

Kastiana von Britol
Déli Ügynök
Déli Ügynök
Fajin! ^^

Oké, jogos, egyetértek.

De, akkor sajnos csak a 3. szinten tudom megvenni a képességet. Hát, ez van, addig fel kell a karimra szednem tp-t és váltót.

https://www.youtube.com/

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.