Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Portya: Bolhából óriást

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [2 / 3 oldal]

26Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Csüt. Feb. 20, 2020 12:02 am

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Ahogy a kultistalány odajön hozzá, s megkérdi, hogy csinálta, elsőre elpirul, majd halkan felnevet. Miért is gondolja, hogy ezek a dolgok mindenkinek egyértelműek? Hiszen neki sem egyértelmű a mágia, amit más használ, ahogy sok fegyver használata sem.
- Mágia, Suzi. Idővel minden vámpír megtanulja ezt. De hegymászáshoz sajnos nem elég erős. - húzza el a száját.
Nem akarja nagy dobra verni, miféle módszerekkel lenne képes megvédeni a csapatot, ha arra kerülne a sor, és mivel ilyen sokan jöttek a vadászatra, nyilván mindenki felkészült valamilyen módon, de azért gyűjti a varázserejét arra az esetre, ha be kellene vetnie minden erejét, ha mondjuk kutyaszorítóba kerülne és nem lenne más megoldás, mint... mondjuk egy kis tűz.
A barlangban csendben kell haladni, ezért nem is szólal meg, hiába lenne jó tisztázni egy-pár dolgot társaival. Valóban, vadászni vannak itt. De hogy utána mi lesz?...


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

27Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Vas. Feb. 23, 2020 1:08 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
A kis ormot megkerülve, a fennsík másik oldalához érve vált láthatóvá a barlang bejárata. Méretes üreg volt, noha úgy látszott, egy óriásnak még így is kicsi, hiszen pár apró, véres volt mutatta, számtalanszor beverte már a fejét, amikor ki be próbált menni. A barlang szájában pedig ott ült maga az óriás. Hatalmas bestia volt, még ülve is amgasan a többiek felé tornyosult. Kerek arca volt neki, hosszú agyarai és barna szeme. Bőre egészen emberszerű volt, s haj is nőtt a fején, noha nagy része valamilyen oknál fogva már kihullott. Vaskos kezei egészen ügyesen voltak annak ellenére, hogy tenyerében elfért volna bármelyike a vadászoknak. Ahogy meglátta a semmiből felbukkant kis csapatot, meglepetten hőkölt hátra, megpróbálva térdepelve kijutni a szűk barlangból. Sikerült meglepniük, s az óriás nem tudott rögtön nekik támadni.

Határidő: 2020.02.28.

28Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Pént. Feb. 28, 2020 8:11 pm

Hunstan Gǣthfodd

Hunstan Gǣthfodd
Arató
Arató
Az óriás láthatóan szűkösen volt meg ebben a lyukban, a vérfoltok horzsolásról és számtalanszor beütött fejről árulkodnak. Néhol hajcsomó gombócok gubbasztottak itt-ott, de ami a legszembetűnőbb volt, az a gyomorforgató bűz. Ürülék és vizelet szaga terjengett a levegőben, illetve mintha káposzta és tojás egymaga összeállt volna. Hunstan arcán undor ült ki.
Ahogy közelebb értek, egyre jobban hallott egy fajta monoton, susogónak vélt hangot ami ismétlődött ritmikusan. Nem kellett sokáig várni, az óriást sikerült valahogyan meglepni a bejárat szájában: azok az agyarak és már maga a puszta mérete is igazolta a korábbi aggodalmait. Ha nem is gigászi magas volt, de azok az izmok vaskos kábelekként vonaglottak amint csak megfordult és hátrahőkölt, karjainak mérete nyomatékot adott a korábban látott pusztításnak. ~ Ez ellen valami nagyon sürgős taktika kell! ~ gondolta magában.
Hátra tekintett a társaira, majd gyorsan reagálva féloldalasan kezdett az óriás irányába futni. Persze őrültség volt amit csinált, legalábbis magáról ezen a véleményen volt, de a meglepetés erelyét akarta kihasználni. Ahogy teljes erelyéből rohant a bnestia felé, a láncingének szoknyája zörgött a ruhája alatt.

Amint ugró távolságba ért, kardját két marokra fogta: egyik keze a markolaton, másik pedig a pengét fogta át úgy, hogy a tenyere közepe ne árintse a pengét sem pedig az ujjai. Ezt technikát kifejezetten szúrásra alkalmazzák, legfőképpen láncing ellen, avagy abban az esetben amikor a penge helyett a kard másik felét, a keresztvasat kívánja a forgató használni küzdelemre.
Hunstan amint közelebb ért, ugrásból próbálta meg a penge végét beleállítani az óriás térdhajlatába.

29Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Feb. 29, 2020 1:50 am

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Az akciónak sikeres volt a meglepetés része: tényleg nem számított az óriás arra, hogy érkezünk – épp a barlangjából próbált meg kijutni valahogy, még csak feltérdepelni. A barlanggal láthatóan eddig sem sikerült kibékülnie teljesen, az alapján, hogy milyen véres foltok maradtak a mennyezetének egy részén, reménység szerint az, hogy megtámadják, nem fog rajta segíteni.
Bármennyire is szerettem volna valamiféle taktikát használni egy ekkora nagy dög ellen, jelen esetben nem láttam rá hasznos módot – bár lehet lett volna, csak most egyszerűen nem érdekelt.
Hátranéztem a vámpírra, bátorítva, hogy lője már ki azt az egyetlen egy nyílvesszőjét, majd magam is előhúztam a kardomat, és egy rövid fohászba kezdtem. Nem rég sajátítottam el egy képességet, aminél régóta várok már, hogy élesben is kipróbálhassam.*
Amennyiben sikeres volt az „átváltozás”, úgy a lehető leggyorsabban neki vetem magam az óriásnak, akár a szárnyaim segítségével is. A térdének belső oldalát célzom – ha teljesen eldől, úgy a fejét támadva könnyen elpusztíthatjuk. Egyszerű ám annál mélyebb szúrásokkal próbálom hát elérni, hogy a fájdalom miatt képtelen legyen akár próbálkozni is a fájdalommal.

*Transsubstantiatio (Átlényegítés)
Típus: Mágia
Erősség: IV.
Felhasználás: Szövetség alapú
Leírás: Az inkvizítor a saját testét adja át Istennek, aki ezért az áldozatáért egy angyal emberekhez képest háromszoros erejével, sebességével, szent sebzést okozó fényével és szárnyaival áldja meg azt. 5 körig tart.

30Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Feb. 29, 2020 2:08 am

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Sejthette volna: Varázslat. Még csak nem is valami olyan nagyon bonyolult dolog, amit ne értene. Igazán kár, hogy csak vámpírok képesek rá.
Ellenben menni kellett tovább, és a rémisztő démon mire Suzi felfogta, hogy az óriást látja, és hogy az a hatalmas behemót (akit félelmetesebbnek képzelt) nem tud azonnal rájuk támadni, már rohant is a beszorult óriás felé.
Mivel Suzi nem gondolta volna, hogy Armaroshoz az óruástól kaphat nyomot, nem akart közelebb menni.
És akkor Eric valami furcsát csinált. Csak állt egy ideig a kardjával a kezében, aztán valami megváltozott rajta... Szárnyai lettek, és a történetek angyalai jutottak róla eszébe... Hitetlenül, megdöbbenten, és kicsit csodálkozva nézte... Angyal... Hogy lehet pont Eric angyal? Az angyalok kedvesek...
Armaros sugallatára még az is eszébe jutott, higy Eric eddig nem úgy viselkedett, ahogy egy angyal tenné... de nem tudta a látványt felülirni.
Icipiciti megrázva a fejét megpróbált Melissa közelében maradni, hogy az esetlennek tűnő vadászvámpírt megvédje, ha kell. Persze csak úgy, hogy ne kerüljön a nyílpuska útjába.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.

31Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Hétf. Márc. 02, 2020 12:46 am

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Hunstan magához ragadva a kezdeményezést egy jól irányzott csapással mélyesztette bele kardját egyenesen az óriás lábába. Az óriás felordított fájdalmában, ahogy a előregörnyedt és vér kezdett el a lábszárán lefelé csorogni. A bestia idegesen tolta a karját előre, majd egy sepregető mozdulattal próbálta meg az őt rohamozó Hunstant és Johannest eltaszítani magától.
Johannes kardja már nem ért oda időben. A bestia keze túl gyors volt. A tenyerét ejtette egy vágást, közvetlenül mielőtt mindkettejüket kitaszította volna a barlangból. A két bátor harcos hátraesett. Hunstant kardja, hála erős és jól kitervelt tartásának ottmaradt a kezében, nem szorult bele az óriás térdébe. A lendülettől Hunstan hátraesik és a barlang előbb landol a gerincére esve. Johannes ereje elég volt, hogy megtartsa, ő a talpán támaszkodva meg ér földet, nem sokkal a démon mellett.
Az óriás végre valahára kikecmereg a barlangból. Féltérdre ereszkedve veszi szemügyre a csapatot. A tenyeréből vér csorog, s bal térde erősen rogyadozott, még így is, hogy féltérdre volt ereszkedve.

Határidő: 2020.03.07.

32Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szer. Márc. 04, 2020 9:32 am

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Undorodva és ámulva vizsgálja a hatalmas lényt, és próbál elvonatkoztatni a szagoktól, melyek finom orrán keresztül szüremlenek be. A kastélyban elszokott az ilyenektől, sokkal több ott a minőségi ételek, rózsák illata, bár amikor zsoldos volt, nem egyszer volt lehetősége hasonlót szagolni, csak nem egy ekkora nagy lénytől, ami egy mozdulattal lecsapja őket, ha úgy adódik.
Megdöbbenve nézi, ahogy a démon egy az egyben nekiindul a monstrumnak, láthatóan elszántan, a térdére támadva.
Aztán Leo... Johannes... akárki... hirtelen szárnyakat növeszt.
Mina szíve a döbbenettől és az ámulattól elképesztő sebességgel kezd el dobogni, és az angyali végtagok vizsgálata közben szinte alig jut eszébe aggódni azon, hogy a férfi milyen veszélyes helyzetbe dobta magát mindössze néhány pillanat alatt.
A sötét tünde némi nyugtalansággal fogadja az átalakulást, tekintve, hogy ez a képesség nem tűnik valami egyszerűnek, sőt kifejezetten olyannak tűnik, amikhez hosszú évek kellenek és hatalmas erőt jelent. Na persze, más részről Minát sem kell félteni, ami az erejét illeti. Ami az eszét ennek használatában, az más kérdés.
Damien egyelőre ott marad a kultistalány mellett, tőrökkel nemigen akaródzik megközelítenie ezt a monstrumot, főleg, miután látják, hogy a két rá támadó egyén jelentősen el lett hajítva.
- Várjunk.. ne bántsuk... talán... nincs szükség rá. - fordul a csapathoz, majd vissza az óriáshoz és fölemelt hangon szólítja meg (nem tudja, hogy valóban szükséges-e hangosabban beszélni hozzájuk, de mivel olyan nagyok, ösztönösen jön a dolog).
- Idefigyelj! Tudod, miért vagyunk itt, igaz? A vasfát szeretnénk megszerezni. Sehonnan máshonnan nem tudjuk, csak innen, de ha utunkat állod, akkor ez sem fog sikerülni. Ennek nincsen köze hozzád. Csak a fára van szükségünk.
Felkészül arra, hogy a monstrum a következő pillanatban nekitámad valakinek - bárkinek. Ma még nem használt annyi mágiát, hogy aggódnia kelljen a tartalékai miatt. A reflexei miatt azonban annál inkább, így igyekszik résen lenni.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

33Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szer. Márc. 04, 2020 1:12 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Sajnos még a fohász segítségével sem értem oda elég gyorsan ahhoz, hogy a lábát találjam el a dögnek, helyette majdnem belefutottam a karjába. Szerencsére még volt elég időm ahhoz, hogy legalább a tenyerén ejtsek egy vágást, ám azonnal jött is a válaszcsapás, az óriás ereje pedig kitaszított a barlangból. Jobban bírtam, mint a démon, sikerült talpon maradnom, és néhány mély levegővétel között kifújnom magam az akció után.
Ekkor elkezdett beszélni Mina. Általában én is a diplomatikusabb megoldások híve voltam, azonban az óriásokról általában nem azt hallja az ember, hogy a legbarátságosabb élőlények lennének, akik csak úgy jókedvből adományoznak például a vasfájukból. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy csak ennyi állt mögötte: igazából harcolni szerettem volna. Dühös voltam a palotában történtek miatt, és bármennyit is jártam bordélyházba, bármennyit is ittam, nem voltam képes feldolgozni, ami ott történt. Egy dolgot nem próbáltam még: ölni. Egy ekkora dög pedig kitűnő célpont volt.
Ennek ellenére nem támadtam még. Az óriás vérzett, ami egyre csak gyengítette, valamint így féltérden tökéletes célpont volt nem csak Mina varázslatainak, de annak a szerencsétlen vámpírlány számszeríjának is. Oda is néztem felé, és intettem néhányat, remélve, hogy felfogja a jelzést: itt az ideje hasznossá tennie magát.
Jómagam hátráltam kicsit közben, és a vámpír mellett álltam meg. Ha védekeznünk kell egy csapás ellen, úgy gyorsabb lehet így, hogy mellette állok, sőt, el is tudtam hallgattatni. Ehhez pedig látványos módszert választottam: megcsókoltam. Nem érdekelt hol tartott a mondandójába, a lényeg, hogy befogjam a száját - másképp egyébként sem hiszem, hogy lehetséges.

Átlényegítés: 2/5

34Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Pént. Márc. 06, 2020 5:34 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Nem kellett szerencsére a tőrét használnia. A vadászvámpír nem csinált semmit, még mindig el volt foglalva a számszeríjával, ami miatt Suzi kicsit meg is sajnálta, és meg is kedvelte, mert pont olyan esetlennek tűnt azzal a fegyverrel, mint ő, amikor a tőrrel akart először kezdeni valamit.
Az óriást lefoglalta a démon és az angyal közös támadása, ami viszont látszólag nem okozott komoly sérülést. Mármint Eric... Aki biztos nem lehet angyal... De akkor miért néz ki úgy? A látvány, és a fejében élő (és Armaros által is erősen sugallt) kép életében először nem akart összeférni egymással, amitől teljesen meg is zavarodott. Armaros pedig nem erőlködött sokáig, inkább a helyzet okozta szórakozási lehetőséget igyekezett kihasználni.
Már csak akkor nyílt tágabbra a szeme, amikro Eric, aközben, hogy a grófkisasszony még beszélt volna az óriáshoz, megcsókolta Minát... Látta már együtt őket, de azt hitte, csak futólag ismerik egymást... Nagy szemekkel pislogott,  és próbálta beilleszteni az ezzel kapott információt az eddigi képbe mind Ericről, mind Mináról.
Na meg továbbra is azon volt, hogy Melissát meg tudja védeni, ha az óriás rá akarna támadni.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.

35Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Márc. 07, 2020 1:51 am

Hunstan Gǣthfodd

Hunstan Gǣthfodd
Arató
Arató
A támadás sikeres volt, a kard egy hatalmas csattanással állt bele a szörny lábába. A vér szivárgását sem tudta azonban szemügyre venni mert egy akkora kéz sodorta el, hogy talán még másnap is azon jértt az esze, hogy hogy nem halt tőle.
Csak arra eszmélt, hogy írtózatosan nyom a hasa. Nem kapott levegőt, és a szabad kezével a hasát szorongatta, hopgy végre megpróbáljon levegőt venni - úgy tűnik, hogy egy akkora gyomrost kapott, hogy a belei is összeszorultak. A háta sem volt jobban, noha a láncing és a bálás a becsapódást jobban felfogta, mint az óriás tenyerét.
Zúgó füllel és fájó hassal tápászkodsott fel, nyomban elhátrált az óriástól amennyire csak tudott. ~ Ez a tockos kemény volt.. ~ gondolta magában.

A társai közben.. nos, rajtuk nem igazán látta tettvágyat. A megbízójuk nem mozdul - pedig a célpont tiszta volt -, Victor és a másik vérszívó most..
Capatának többi tagja, ha esetleg ránéztek Hunstare,  akkor az arcáról az undor és az értetlenség egyvelegét tudták leolvasni. Széttárva a karjait, értetlenül nézett rájuk.
A halandók közötti párkapcsolatokról mit sem tudott, tapasztalat híján nem nyilatkozott róla, de..  erre komolyan most jött el az idő? Éppen csatában vannak! ~ Menjetek már szobára, a Pokol verjen meg titeket! ~ átkozódott magában.
Helyezkedett és tovább araszolt a társaság felé, közben sandítgatott a másik vámpírra. No, elsüti valaha a fegyverét?

36Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Hétf. Márc. 09, 2020 5:08 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
A csapatmunka a sikeres első támadást követően szétesni látszott. Az óriás figyelmesen hallgatta Minát, ám látszott rajta, nem éri, amit mond. Nem tudta, miről beszél, nem tudta mik azok a szavak, amiket mondani akar neki. Ahogy a vasfát megemlíti, egyre zavarodottabb és zavarodottan, s ennek hála agresszívebb arcot is kezd el vágni. Melissa lassan hátrálni kezd, ahogy az óriás közeledik hozzá, ám nem lő. Helyette a fegyverét készenlétben tartja arra az esetre, ha a monstrum őt venné célba. Suzy hasonlóképp tesz, s így nem sok hasznára van az elöl harcoló hármasnak.
Hunstan csakhamar egymaga találja magát a frontom, ahogy a kolosszus tenyerét a magasba emeli, majd egy jól irányzott, vállból indított pofonnal oldalra söpri az egymásba gabalyodó gerlicepárt. Hans és Mina összegabalyodva gurulnak a földön és a tisztás szélén, egymás hegyén hátán állnak meg, nem sokkal egymás mellett. Komolyabb sérülést egyikük sem szenvedett, hála Tertullius erős mágiájának és Mina páncéljának, ám mindketten érzik, hogy ez pár perc múlva elkezd majd iszonyatosan sajogni. A démon mindeközben visszanyeri a magabiztosságát. Szökkenése után kellő távolságra kerül az óriástól, aki az ő hosszú pofáját nézte ki magának, egyenesen érte nyúlva...ám a térde miatt csak lassan bicegve tud felé közeledni, temérdek időt adva a tervezgetésre, mielőtt eléri, hogy öklével őt is oldalra söpörje. Egyetlen egy dolog volt, aminek örülni tudott. Ahogy a csata elveszni kezd látni, a vámpír nő is fontolóra kezdte venni, hogy csatlakozzon, még ha sok haszna nincs is a harcban. Óvatosan megemelte fegyverét, s célba vette vele az óriást.


Határidő: 2020.03.14.

37Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Pént. Márc. 13, 2020 8:59 pm

Hunstan Gǣthfodd

Hunstan Gǣthfodd
Arató
Arató
Ahogyan sejtette, szép szavakkal nem sokra mentek az óriásál, nem is gátolta meg azt abban, hogy egy őrült nagy öklössel Victort és a vámpírt oldalra gurítsa. Hunstan nem érzett sajnálatot irántuk, egy ennyire egyértelmű helyzetben a romantikára gondolni sem kellett volna.
Tovább araszolt a csapata felé, de nem teljesen érezte azt, hogy ott sokkal nagyobb biztonságban lenne. Ketten most padlón vannak, a többiek pedig.. mit is csinálnak a többiek?
A kardját csapásra emelte arra az esetre, amint az óriás keze túl közel érne. Egy ujja olyan vastag volt mint egy tetőgerenda, ám látszólag annál könnyebben lehetett vágni. Ha netalán közel jönne, Hunstan egy felülről indított csapással beleállítja az óriás ujjába a kartját, avagy az ujjak közé próbál bevágni.
- Lőjj már! - ordítja hisztérikusan a vámpír nőnek, amint megelégeli a habozását.

38Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Márc. 14, 2020 9:26 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Érzem magamon a démon tekintetét, de nem igazán hat meg, tudom mit miért csinálok. Sajnos azonban nem volta elég gyors a vámpír elhallgattatásával, a fajtársa pedig nem volt hajlandó lőni a számszeríjával – valóban nem voltunk túl nehéz célpont az óriásnak. Hiába próbáltam volna meg hátrálni, kezének egyetlen mozdulatával arrébb sepert minket Minával. Összegabalyodva gurulunk a földön – ez még romantikus is lehetne, ha a vámpírnak nem lenne kemény nehézpáncélja, az óriás pedig nem lett volna ilyen erős. Szerencsére az átalakulásom képes volt megvédeni valamennyire, így nem tört semmim, nemsokára azonban pokolian fájni fog minden tagom.
Nem volt azonban idő ezzel foglalkozni, ki kellett használnom az időt, ameddig még tart a varázs. Amilyen gyorsan csak tudtam felálltam a földről, és újra megindultam a dög ellen. Próbáltam megkerülni, kihasználni azt, hogy a térde miatt nem tud már gyorsan mozogni. A legjobb lett volna teljesen hátulról átszúrni a bokája környékén a lábát, de ha ehhez nem vagyok elég gyors, úgy azzal is megelégedek, hogyha oldalról kapom el – így legalább nem zavarom a vámpírt se, ha végre arra adná a fejét, hogy lőjjön. Mikor kartávolságba érek, elmormolok egy Judica mea-t: nagyobb szörnyek ellen is bevált már.

Judica mea / "Szolgáltass nekem igazságot..." (Kaszt képesség)
Típus: Bűbáj (1/2 kör)
Erősség: I.
Felhasználás: Szövetség alapú
Az inkvizítor rámutatva, igazságot szolgáltatva kínzó fájdalmat okoz célpontjának, ami egy szempillantásnyi időre meg is bénul ettől. Fizikai sérülést nem okoz.

Átlényegülés: 3/5

39Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Vas. Márc. 15, 2020 9:34 am

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Volt egy nagy probléma azzal, hogy Ericet és Minát az óriás félresöpörte: Ezzel nem nagyon maradt köztük olyan, akire figyelhetett volna helyettük. Senki nem állt mos közöttük, és veszélyes volt, hogy most őket fogja megtámadni.
Ijedten bámul az óriásra, konkrétabban a szemébe. Maradjon ott, ne mozduljon, hagyja békén! 
Közben, bár ő nem ordít és a szemkontaktus sem szakítja meg az óriással, de aprót bólint, mert egyetért az ijesztő démonnal: Használni kellene azt a számszeríjat is. Hogy ezt lehetővé tegye, teljesen kiáll Melissa elől, nehogy megzavarja a célzásban. És végig szuggerálta az óriást, hogy csak... hagyja békén őket, szorongatva őzgidás tőrét.


//
Név: Blick auf Wahnsinn (Pillantás az őrületbe)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista tekintetén keresztül bepillantást enged a mélységi elméjének őrületébe, így ameddig a szemkontaktus tart bárki, aki a szemébe néz zagyva motyogást és erős félelmet fog érezni.


És az a sejtésem hogy ez is életbe lép a személyes passzívom helyett:


Név: Böses Omen (Rossz Omen)
Típus: Passzív
Erősség: IIa.
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A kultista puszta jelenléte bizonytalanságot kelt a körülötte állókban, felszínre hozza a tudat által elnyomott gondolatokat és hajlamokat. Erős önkontrollal figyelmen kívül hagyható.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.

40Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Vas. Márc. 15, 2020 10:48 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Ideges. Határozottan ideges, érzi, hogy jelen módszereivel nem fog célt érni.
Arra azonban nem számított, amit Leo ekkor tesz. Mina szájából csak úgy áramlanak elő a szavak, amikor egyszer az angyalszárnyakat növesztet inkvizítor elé lép és megcsókolja.
Nem éppen most van az a helyzet, hogy erre a legtökéletesebben tudjon reagálni, s a következő pillanatban pedig már összegabalyodva gurulnak lefelé. Nem akarja elhinni, hogy ez történik vele, de mégis. Nem nagyon tudja értékelni a közelséget, tekintve, hogy bár páncélja védi, eléggé sajogni fog mindene az incidens után.
Föltápászkodik, amilyen gyorsan csak tud.
- Jól vannak a.... szárnyaid? - kérdi, bár nem tud annyit az inkvizítorok képességeiről, hogy érzi-e azokat a szárnyakat, tehát tudnak-e fájni.
Ezek után nincs más hátra, mint szintén támadásba lendülni, ha túl akarja élni s megvédeni a csapatot, így mágiájával irányítása alá igyekszik vonni az óriást és megbénítani azt. Damien közben pozícióját ide-oda váltogatva igyekszik elterelni a bestia figyelmét, hogy a többiek támadásai váratlanabbul érjék.
Skill:
Név: Utánzás
Erősség: III. (Nachtraben ág - Animancia)
Típus: Mágia
Leírás: Két körig a vele szemben lévő egy darab ellenfél pontosan ugyanazokat a mozdulatokat hajtja végre, mint Mina. Ha a vámpír egy helyben áll, akkor a másik sem tud megmozdulni, ugyanis afféle bábként mozgatják, vagy épp, vonják meg tőle a mozgás lehetőségét. A képesség csak Minával nagyjából egyező testfelépítésű célpontokon használható (értsd: ember, vámpír, tünde, nefilim, démon). A célpont akaraterővel bármikor megtörheti a hatást, azonban eközben elveszít egy Varázserőpontot.
Ár: 4000 Váltó


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

41Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Hétf. Márc. 16, 2020 2:02 am

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Hunstan könnyed vágást ejtett pengéjével az óriás ujjai közt, nem túl mélyet, lévén apró volt a kard, s fürge az óriás keze, ám elég volt, hogy a monstrum megtorpanjon és visszahúzza a tenyerét. Kezét fájlalva idegesen a barlangja melletti lecsupaszított farönkökért nyúl, onnan vesz el egyet, mintegy buzogánynak használva a csatában.
Ekkor találja őt telibe Tertullius bénító varázslata. A fájdalom, kín végigfut az óriás testén, ám szinte épphogy csak beleborzong, már le is rázta magáról. A bestia már több sebből vérzett, amik közül egyik a térdét érte. Fájdalmai bőven vetekedtek az ima okozta kínnal, így nem gyakorolt rá jelentős hatást. Hasonlóképp Damien mozgása. Az óriást túlságosan lefoglalta az előtte álló Hunstan, hogy a sötét tündére odafigyeljen. Mina varázslata viszont annál sikeresebb volt. A monstrum megtorpant a levegőben, s azon kapta magát, hogy nem tud mozdulni. Nagyot nyögve erőlködött, ahogy megpróbált kiszabadulni a varázslat szorítása alól. Suzy varázslata ekkor találja telibe, amitől a bestia még jobban megzavarodik, szinte már vicsorogni sem képes, inkább csak magában motyog, ahogy próbálja magát összeszedni. Tertullius közben vad rohamot indít a szörny ellen, ami elég messzire repítette, így bár az átkát rá bírta küldeni, csak megközelíteni volt képes, s elérni neki a bal oldalát. Melissa ekkor szánta végre el magát, hogy lőjön egyet. Nyila fürgén suhant a levegőben, egyenesen az óriás felé, ám félt tévesztett, s a barlang oldalának csapódott neki. A lány zavarba jőve próbált vett elő egy újabb nyilat, hogy betölthesse. Az óriás ekkor egy hatalmas ordítással tört ki Mina varázslata alól. Ám addigra már körbe lett véve...


Határidő: 2020.03.19.

//Egy egészen picit megrövidítettem a határidőt. Kíváncsi vagyok rá, tudjuk-e a tempót növelni. Ha nem sikerül semmi baj, meghosszabbítom ismét a határidőt.//

42Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Hétf. Márc. 16, 2020 5:04 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
A démon közelebb volt a döghöz, így gyorsabban oda is ért – ám így is csak alig tudott hozzáérni, sajnos nem sebezte meg eléggé az ujjait ahhoz, hogy amaz ne tudjon elkapni egy fatörzsöt fegyver gyanánt. A Judica mea még a megszokottnál is rövidebb pillanatra bénította le az óriást, talán így is épp elég kínja volt már a sok seb miatt, ami borította. Nem úgy a vámpír varázslata – legalábbis gondolom ő tett valamit, ami miatt mozdulatlanná dermedt az óriás, nem egyszer láttam már tőle hasonló trükköt. Motyogni is kezdett magába, kicsit kezdhetett megőrülni is – bár nem hiszem, hogy a csata miatt, hirtelen rajtam is valami furcsa, csontig hatoló, őrjítő érzés. Bizonyára a kis kultista próbálkozott valamiféle bűbájjal, rájuk jellemző az ilyesmi. Engem nem zavar meg túlságosan, ám remélem az óriást annál inkább.
Sajnos nem voltam azonban elég gyors, mire odaértem, a dög már kitört a varázslatok alól. Ez nem akadályozott meg abban, hogy oldalról megpróbáljam újra megszúrni a lény bokáját, lábát, ahol értem. Egyenes döfést indítok, amilyen gyorsan csak tudok, amivel csak lehet rásegítve. Így fogalmazok meg gyorsan egy kérdést is, egy Confiteorral megtoldva:
- Miért nem esel még össze?
Még mindig az volt a célom, hogy összeessen a szörny, ahonnan már könnyedén kivégezhetjük.

Confiteor / "Gyónom..." (Kaszt képesség)
Típus: Bűbáj (1/3 kör)
Erősség: I.
Felhasználás: Szövetség alapú
Az inkvizítor célpontjára tartja fegyverét, aki ettől számítva egy kérdést tehet fel, amire ellenfelének válaszolnia kell, s ameddig az nem teszi, kínzó fájdalom gyötri. Legfeljebb két körig tart, utána szertefoszlik a fájdalom.
Átlényegülés: 4/5

43Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Márc. 21, 2020 8:07 am

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
Nem engedte el az óriás tekintetét. Sőt helyeset magában. Úgy van, maradjon nyugton, és hagyja békén őt is, meg a többieket is!
Azt nem igazán látta már, mit csinál Melissa, de már nem is nagyon érdekelte. Látta, mennyire mellé szállt az első nyila, így nem számított arra, hogy valami komolyat fog tenni, ami segít az összeverődött csapatnak.
Ellenben Eric próbálkozott tovább. Még mindig úgy nézett ki, mint egy angyal... És ezt még mindig nem teljesen értette. Főleg, hogy most úgy is viselkedett, mint egy angyal, és támadásaival őt is védte. Valamiért a kérdése nyomán pedig elhitte, hogy addig nem lesz nyugtuk, amíg az óriás még talpon van.
Armaros jókedvű bíztatására pedig méginkább igyekezett szuggerálni a lényt, és fogva tartani a tekintetét.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.

44Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Márc. 21, 2020 2:25 pm

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
Nagyjából minden jelenlévő egyszerre zúdítja támadását szegény bestiára, aki úgy tűnik, hamarosan véget ér. Azonban sikerül kiszabadulnia Mina varázslata alól - nem baj, addig épp elég volt a bénítás, hogy a többiek támadásai sikert érjenek.
Damien becélozza az óriásnak a még szabadon maradó lábát, lehetőleg a térdhajlatot, a tőrével, Mina pedig egy éjfekete gömböt alkot a tenyerébe. Sajnálja szerencsétlen dögöt, de most már nem nagyon fogják tudni máshogy megszerezni az alapanyagot, amire szükségük van. Az óriás valószínűtlen, hogy belásson bármit is. Nem is lehet hibáztatni, ha ennyien támadnának rá, Mina sem szívesen tárgyalna.
Az óriás feje irányába zúdítja az éjlángot, magában bocsánatkérést fogalmazva meg. Így legalább talán hamar vége lesz és nem fog tovább szenvedni a lény.

Képesség:

Név: Éjláng
Típus: Bűbáj (1/kör)
Erősség: I.
Ár: 1000 váltó
Felhasználás: Pecsét alapú - Egyszerű
Leírás: A vámpír fajtájának sokrétűen használt éjlángjából alkot egy gömbszerű lövedéket, amely közepes égési sérüléseket okoz.


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

45Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Vas. Márc. 22, 2020 8:59 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Az óriás felordított fájdalmában, ahogy az inkvizítor egyenesen felé rontott. A szemkontaktusa ekkor tört meg Suzyval, aki nem volt őt képes tovább visszatartani saját varázslatával. Mina éjlángja nem volt elég gyors, ahogy az óriás ide-oda vergődött fájdalmában, s elsuhan majd egy méterrel a feje mellett. Az óriás felüvöltött fájdalmában, ordítása megrengette az egész erdőt, olyan érzés volt, mintha maga a föld indult volna meg a kis fennsíkon állók lába alatt.
Két apró döfés érte az óriás lábát, a bokáját vette célba Hans, s a térdhajlatát Damien. A bestia hatalmasat ordított, ahogy véreres szemekkel lábadt könny a szemébe. Izmait megfeszítette, ahogy másik lába megrogyadozott, gyengülni látszott. Még el nem esett, de már látszott, alig tartja magát. Vad üvöltéssel csapott tenyerével, mint a legyeket úgy akarta elhajtani a két támadóját. Egyik kezét egyenesen a lába felé suhintotta, Hans érve vele. A szerencsétlen inkvizítor már másodszorra tapasztalhatta meg az óriás tenyerének szorítását, ahogy a fenevad leteperte és a földhöz nyomta őt. Érezte, hogy a levegő szép lassan préselődik ki a tüdejéből, noha angyali eredetű ereje adott neki nem kevés segítséget, hogy kiállja a nyomást. Haragos, bosszúszomjas szemekkel nézett az inkvizítorra, látszott rajta szenved és alig bírja magát türtőztetni, ahogy kezében a farönköt a magasba emelte, s megpróbált vele lesújtani rá, s nemes egyszerűséggel kilapítani.


Határidő: 2020.03.27.

46Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szer. Márc. 25, 2020 1:44 am

Wilhelmina von Nachtraben

Wilhelmina von Nachtraben
Vámpírmágus
Vámpírmágus
A francba!
Az éjlángja nem talált. Leo azonban derekasan küzd az óriás ellen, s ezáltal komoly veszélybe is kerül.
Nem hagyhatja, hogy baja essen. Egyrészt, hasznosnak kell lennie, ha már idejött, tegyen is valamit. Másrészt... csak... nem hagyhatja, hogy baja essen.
Elképesztően néz ki szárnyakkal, azonban még ez sem elég ahhoz, hogy bármekkora erejű fizikai sérüléstől megvédje, nem igaz?
Mina hát háromszor kiált nemet, hogy az árnyakkal körbefonja az óriás célpontját, az inkvizítort.

Képesség:
Név: Nein, nein, nein! / Nem, nem, nem!
Név: NEIN! / NEM!
Erősség: IV. (Nachtraben ág - Umbromancia)
Típus: Mágia
Leírás: A fent említett ((egy fekete burok képződik körülötte, mely kissé áttetsző, hullámzó árnyéktömegnek tűnik, s visszaveri az őt ért támadásokat, a lövedékeket elirányítja maga mellett, ha pont szemből találják el, akkor pedig lepattannak róla. Magasabb szinteken az égést és egyéb mágikus löketeket is megállítja, végül pedig a szent támadásokat is. Két körig használható. Amíg a varázs aktiválva van, a vámpír ugyanúgy tud mozogni, hiszen az árnyvédelem körbefolyik szinte a testén, nem szilárd anyag és nem törik, nem akadályozza a mozgásban. )) sötét védőburok alkalmazása egy másik, szövetséges személyre, legfeljebb húsz méter távolságban Minától. Nem használható egyszerre Minán és csapattársán is.
Ár: 5500 váltó


_________________
"Legendákat mesélnek rólad. A tékozló gyermek, aki a semmiből bukkant fel és hős lett a márványfalú városban a sárkány tombolása után. Igazán büszke lehetsz magadra." - Lucretia von Nachtraben

47Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Csüt. Márc. 26, 2020 1:28 pm

Suzanne Walford

Suzanne Walford
Kultista
Kultista
A szemkontaktus megtörik, ahogy Eric az óriásra támad. Nem egészen tudja miért, de azt biztosan, hogy ez baj.
Gondolatban armaroshoz fordul, hogy segítsen valahogy elzavarni az óriást. A mélységi felnevet, de azért korholja a lányt a használhatatlanságáért. Aztán az óriás fülébe kezd suttogni kaján vigyorral.
Suzi közben figyelte Mellissát, Damient, és azt, hogy Az egyházi angyalt a földreszorítja az óriás. Nem tudta mit tehetne érte, de Mina elkiáltotta magát, a férfit bedig valami feketeség vonta be. 
Az óriásnak nem kellett már sok, hogy feladja, Suzi pedig elszánta magát, hogy megpróbálja a tőrével ösztökélni a lényt: Odaszalad, hogy az óriás vádlijába döfje a fegyverét.Név: Flüstern (Suttogás)
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: IIb.
Ár: 2500 váltó
Felhasználás: Szövetségalapú
Leírás: A megszállottban lakozó mélységi beleolvas ellenfelének elméjébe és annak kétségeire és félelmeire reagálva eltántorító suttogást küld egyenesen az elméjébe, ami ellen csak a mágikus pajzs véd. Természetesen a kultista nem értesül sem a kételyekről, sem a suttogott üzenetekről.


_________________
I will bring light to the world. I want to show everyone, that He is gentle, and kind. He can make the world better, and end all the suffering.

Személyes passzív: Ártatlanság
Típus: Passzív
Erősség: III.
Felhasználás: Mágiamentes
Leírás: Suzanne arca és kisugárzása annyira kedves és ártatlan, hogy senki sem gyanakodna arra, hogy egy mélységit szolgál, ameddig ennek nem adja egyértelmű jelét. A körülötte lévők nem támadják meg, és ha bajba kerülne akkor az emberek ösztönösen a védelmükbe veszik. Természetesen amint Suzy használja a képességeit, vagy elmondja, hogy kultista, a hatás megszűnik. Ez a passzív hatás elnyom minden más passzív képességet, mely Suzy-t megzavarná benne.

48Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Csüt. Márc. 26, 2020 2:18 pm

Tertullius

Tertullius
Klerikus
Klerikus
Sikeresen megsebeztem az óriást, aki látszólag nagyon közel volt már ahhoz, hogy teljesen összeessen – valahogy azonban még mindig tartotta magát. Nem aggódtam, biztos voltam benne, hogy a rengeteg seb idővel meghozza a hatását. Próbált elhessegetni minket maga körül, kezével pedig természetesen engem célzott meg. Nem voltam elég gyors, gyorsan a tenyere alatt találtam magamat. Az Átlényegülés még egy darabig megvédett attól, hogy összelapítson, ám gyorsan ki kell szabadulnom.
Szerencsére a vámpír is a segítségemre siet, valamiféle fekete anyaggal vonja körbe a testem – nem tudom meddig lesz elég, ám darabig mindenképp megvéd a nyomástól. Kardommal oldalról próbálom átdöfni az óriás kezét. Nem csak egyszer próbálom megszúrni, hanem újra és újra beledöfök, különböző helyeken, hogy minél inkább fájjon neki – s ebből kifolyólag minél kevésbé tudjon nekem fájdalmat okozni vele. Ha érzem hogy gyengül a szorítása, megpróbálok kimászni alóla, és újra talpra állni.

Átlényegülés: 5/5

49Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Pént. Márc. 27, 2020 11:28 pm

Hunstan Gǣthfodd

Hunstan Gǣthfodd
Arató
Arató
A kardja eltalálta az óriást, ezzel elvéve a kedvét a további támadástól - látszólag inkább valaki mást szemelt ki magának, mint Hunstant. Viktort erősen a földhöz szegezte az óriás - szinte teljes erejéből igyekezett összelapítani a tagot! Azonban ez azt is jelentette, hogy nem figyel másmerre. A vámpír, a másik kis csaj, Viktor és ő, az utolsó hajrában mindenki bevetette amije csak volt - ez a dög elég szívós volt, még így is!
Hunstan ezt a pillanatot választotta ki arra, hogy rohamra lendüljön. Ismét nekiindult, eleinte nem emelve fel a kardját, hanem csak az utolsó pillanatban emelte csapásra a fegyverét, ami immáron a saját karja volt* megcélozva az óriás oldalát vele. Sikertelen támadás esetén a lendülettől függően igyekszik megkerülni az óriást és újra támadni.*
Képesség:


Név: Halálhozó
Típus: Mágia
Erősség: I.
Felhasználás: Akarat alapú
Leírás: A Háborúdémon ideiglenesen egy kétkezes kaszává alakítja a fegyverét, aminek így megnő az átütőereje hatótávja. Ha a kasza megsérül, az igazi fegyver is károsodik. Csatán kívül nem idézhető meg és nem is tartható fenn, csatában azonban a démon ösztönös szinten képes forgatni akár rendelkezik kaszával való harcmodor ismerettel, akár nem. Harc végéig marad ilyen állapotban, vagy ameddig a démon vissza nem alakítja.

50Portya: Bolhából óriást - Page 2 Empty Re: Portya: Bolhából óriást on Szomb. Márc. 28, 2020 2:01 pm

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Az óriás összeomlik a több irányból érkező támadásoktól. Hans egyre csak döfi és döfi a tenyerét, a vámpír varázslat védelmét élvezve, amitől azt elengedi és hátrahőköl. Noha a farönk ottmarad Hans testén, össze nem nyomja, viszont attól a súlya egyáltalán nem változott, s nem képes kicsúszni alóla, ennyi erőkifejtéstől egészen biztosan nem. Hunstan kaszája szélsebesen áll bele a bestia oldalába, időt sem adva neki, hogy levegőt vegyen. Az óriás légzése erőltetetté válik, szuszogni kezd, mintha fulladozva, ahogy óvatosan vért köhög fel. A kezével maga körül csapkod, próbálva elhessegetni tőle mindenki. Suzy elmecsapásától módszeresen megvadul és őrjöngő üvöltésekkel kezd neki toporzékolni. Azonban a kultista lány maga is elkezdi Armaros idegölő kacagását hallani a fejében, ami miatt képtelen megközelíteni az óriást, az egy erőtlen lökéssel odébb taszítja. Az óriás izzadt fejjel liheg jobbra balra, próbálva megakadályozni, hogy a közelébe menjenek, mígnem térdre bőrül és a kezével nekilát maga körül a földet döngetni.

Határidő: 2020.04.01.

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [2 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2, 3  Next

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.