Loreena Wildwind

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Loreena Wildwind

Témanyitás by Loreena Wildwind on Szomb. Szept. 16, 2017 4:54 pm

- Persze, lehetséges, hogy bizonyos növények hatóanyagai csak napokkal később fejtik ki a hatásukat, amint elegendő halmozódik fel benne a szervezetben. Ideálisak olyan mérgek keveréséhez, amelyeknél azt akarod, hogy csak jóval később fejtsék ki a hatásukat, ha netán valaki kóstolókat használna étkezés előtt, vagy ha azt akarod, hogy legyen bőven időd meglépni, mielőtt az áldozatod meghalna, de itt nem ez a helyzet - legalábbis én úgy gondolom.
Visszatért a tűzhöz, hogy rátegyen néhány nagyobb hasábot is, majd egy edényt szedett elő elő és feltöltötte egy kevés vízzel.
- Tudod, van egy "betegség", ami csak a nőket sújtja. Én ezért hálát adok, Titeket meg sajnállak. Ha nagyon alpári akarok lenni, fogalmazhatnánk úgy is, hogy ez egy...óh, istenem, ez így nagyon kínos kimondani. Szóval...hmm...szexuális úton terjedő betegség. Légyszi, ne gyilkolj le, nem úgy értettem, ahogy Te hiszed, hogy értettem. - pirult el már megint, Loreena pedig összehúzta a szemeit. Arra célzott volna, hogy a férje talán hazahozott valamit, valami nőcskétől? És ilyen szépen csomagolja aranypapírba, hogy esetleg megcsalták? Egészen összeszorult a mellkasa.
- Na szóval, amíg nő voltam, ugyebár Ők elég sokat szerelmeskedtek a szeretővel...és hát, az egyik nő hasonló tüneteket produkált, mint Te. De nyugi, pár hónap és elmúlik az egész. Utána viszont még évekig kitartanak a mellékhatások...
Igyekezett minden türelmét latba vetni, hogy végighallgassa a férfit, de aztán mikor bedobta a szájába az ötödik uborkát is, egyszerűen elfogyott a cérna.
- Cyneci, kérlek ne tegyél úgy mintha szemérmes szűzlány lenne bármelyikünk is. Noha valamiért úgy érzem neked mostanában nem jutott a jóból, amit egyébként egyáltalán nem értek... Szóval kérlek fogalmazz világosan, nagyobb a baj, mint amit erősebb gyógyitalokkal ki tudok kúrálni vagy nem? És persze el kell beszélgetnem Arminnal, mert én nem voltam mással, és ha ezt a betegséget egy kurvától szedte össze, akkor egy időre elköltözöm. - jelentette ki fagyosan.
- Hát...mostanában nem csajoztam. Ez egy igen csak hosszú történet, és egyszer elmesélem neked, de szerintem ez most nem az az időpont. Majd amikor minden lenyugszik. Amúgy meg nyugi, Armin nem csalt meg téged, csak hát...- hangosan sóhajtok egyet, ismét mint aki teátrális bejelentésre készült. -...az a helyzet, hogy valószínűleg terhes vagy, amihez amúgy meg csak gratulálni tudok.
És valóban nagy bejelentés is volt. Arcán gyermekien kedves mosollyal fordult a hercegné felé, aki meglepetésében félrenyelte a vizet és elkezdett köhögni. Amikor pedig rájött, hogy nem fog megfulladni, akkor gondolta végig újra a tüneteket, és kezdte el latolgatni a lehetőségeket. Annyira régóta szeretett volna teherbe esni, és mégis, ez az ésszerű magyarázat eszébe sem jutott. Talán mert már nem akarta elhinni, hogy jó dolgok is jöhetnek az életébe. Nem kellett mindig csatázni, vagy megmenteni a világot, más világokban járni vagy harcolni az őrülettel… Persze szülőnek lenni is hatalmas feladat volt, talán nehezebb is mint egy mini-háború, de legalább annyi örömmel is járt. Legalábbis így képzelte el. Hosszan hallgatott, próbálta összeszedni a gondolatait.
- Hát azt hiszem örülök, hogy nem csalt meg... Végülis te biztosan tudnád. - ez volt az első, amit ki tudott nyögni. Lepillantott a hasára, ami még mindig tökéletesen izmos volt, és semmi sem látszott rajta, még enyhe puffadás sem. - Nem kéne... Nem tudom. Mindig úgy képzeltem el, hogy rögtön tudni fogom, meg érezni fogom, hogy van bennem még egy élet de... Nem érzek semmit.
Kétségbeesett. Részben nem akarta magát beleélni, hogy tényleg eljött ez a nap is. Rettegett attól, hogy kiderül, hogy csak vaklárma az egész, és nem is vár gyereket, ő pedig képzeletben már berendezte a babaszobát. Másik oldalról viszont attól tartott, hogy ha nem érzi már most, hogy növekszik benne a kisbabája, és nem szereti mindent elsöprő anyai szeretettel… Akkor ő rossz szülő lesz? Nem fogja eléggé szeretni a gyermekét? Számtalanszor elképzelte már ezt, várt a pillanatra, de most, hogy eljött hirtelen szorongás öntötte el.
- Ez persze csak az én feltételezésem, de akinél ezeket a tüneteket láttam, az terhes volt. Én inkább megmaradok ennél a diagnózisnál!
Bólintott felé Cyne, miközben ellenőrizte a főzetet.
- Armin túlságosan is szeret téged ahhoz, hogy megcsaljon, és amúgy is, hűséges selfként ismertem őt meg. Emiatt nem kell aggódnod...és ha nekem ilyet mondana, akkor egy igen csak feldagadt arcú férjet tudhatnál magad mellett, mert biztos, hogy megcsapkodnám azt a butuska kis fejét.
Az asztalhoz lépett, és leült Loreenával szembe.
- Majd idővel érezni fogod...bár kissé rosszul érzem magam. Ezt először a férjnek kellett volna megtudnia. Ne áruld el neki kérlek, hogy én már tudom a jó hírt. Biztos, hogy elakarja nekem majd újságolni, és igen csak meglepett arcot kell majd vágnom, ha nem akarom elrontani a jó kedvét.
- Te előbb tudtad, mint én. Az anya, akinek elvileg azonnal üdvözült mosollyal kéne ülnie, már a hányás előtt! - nevetett fel. - De nem mondom meg neki, hogy tudod.... Sőt egyáltalán nem is mondom meg neki, ameddig biztos nem lesz. Nagyon régóta várja már és... - itt elhúzta a száját és bekapott még egy uborkát. - ... ha kiderül, hogy vaklárma volt, összetörne. Nem tudom hogyan lehetnék benne biztos.
- Nyugi, majd ráérsz örülni akkor, amikor tényleg biztos lesz. Most valahogy inkább arra kell koncentrálnod, hogy nehogy idő előtt kidőlj nekem. Majd ma este elmegyek a piacra és bevásárolok bőven gyógynövényekből. Főzök neked pár adaggal, ami lenyugtatja a gyomrodat. Nem fog elmúlni teljesen a reggeli rosszul lét, de nem lesz annyira erős legalább.
A férfi visszasétált a tűzhöz, és ismét babrált valamit az itallal. Egy fakanállal megkevergette a főztöt, majd egy pohárba töltötte és átnyútotta Lorynak.
- Hajtsd le. Borzalmas az íze, de utána jobb lesz a gyomrodnak. Hát igen, el tudom képzelni, hogy Arrcy mennyire letörne, ha téves riasztás lenne. Amúgy meg...gondolkoztál már neveken?
Fintorogva hajtotta le Cyne fura kotyvalékát. Először azt hitte, hogy vissza is jön rögtön, de végül csodával határos módon lent maradt, és tényleg mintha oldódott volna a görcs a gyomrában, amiben eddig állt, és a belső remegés is csökkent kicsit. Összehúzta magán a férfi köpenyét, hogy a hideg se bántsa annyira, noha nyár vége volt, és Köderdőben inkább volt mindig fülledt és meleg az idő, havat is elvétve láttak.
- Nem kellett neveken gondolkoznom, Arminnak elég határozott elképzelései vannak arról, hogyha fiú lesz Dariannak fogjuk hívni, mint az első sötét tünde királyt... Ha pedig lány, akkor Lorelei lesz, hogy ő lehessen a kisebb Lory. Mondtam, hogy nagyon várja... Mondjuk fiúnévből mostanában a Diarmid tetszik, de elég talonba megtartani, hátha két fiam lesz. - vont vállat végül. Szinte biztos volt benne, hogy a herceg a névválasztással üzenni akart. Bár erről nem nagyon beszélgettek, időről időre felröppentek a pletykák egy önálló királyságról, és valószínűnek tartotta, hogy Armin a saját fiát szánja majd az új sötét tünde királyság első igazi uralkodójának. De előbb Köderdőnek meg kellett erősödnie, hogy megálljon a saját lábán.
Végigsimított a hasán. Szerette volna elhinni... Annyira szerette volna.
- De ha van kedvenc neved bedobhatod közösbe.
- Darian és Lorelei? Hmm...a lány név egy eléggé nagy aduász. Most gondolj bele, bent ül a dolgozó szobájában, és elkiáltja magát, hogy "Lory, légyszives hozz egy sört" és mindketten visztek neki, nem tudva, hogy kiről is van szó. Rafkós egy pár vagytok, mondtam már? Amúgy nekem nincs név ötletem...valószínűleg én ezekből az örömökből ki fogok maradni, így nem is pazaroltam rá felesleges gondolatokat.
Loreena felnevetett.
- Mindent értek... Én pedig azt hittem, hogy csak az irántam érzett szeretetből. De ne csüggedj Cyne, már miért ne lehetne egyszer neked is? Gondolj bele, milyen jó lenne játszhatna a miénkkel, és örök barátok lennének.
- Ez egy igen csak bonyolult sztori. Pontosabban nem is bonyolult. De attól, akit páromnak választottam, nem lehet gyerekem, kivéve, ha örökbefogadunk. De most inkább elemezgessük a Ti helyzeteteket. Két-három hete vannak rosszul léteid. Valahogy az 5.-6. héten már azért látszódnak a jelei a terhességnek, nem? Szóval nem kell olyan sokat várnod, hogy megbizonyosodhass róla.
A férfi ismét lerázta magáról a szerelem témáját, már sokadjára, Lory pedig nem értette mi lehet annyira titkos, hogy folyamatosan el kell ütnie a dolgot. De nem erőltette, végülis semmi köze nem volt hozzá. Sejtette, hogy ne tünde és nem is sötéttünde lányt választott magának a bérgyilkos, és amennyire rühellték mind az embereket leginkább egy vámpír-kedvesre tippelt volna.
- Értem én, nem akarsz róla beszélni. Rendben. - engedte el a témát ő is. - Nem tudom mikor kéne látszódnia. Vannak, akiken egész sokáig nem látszik, a katonanőkön nem szokott. Bár tudnék számolni a női ciklus alapján, de nekem még az se mehet rendesen...
- Oh...ez akkor egy eléggé bonyolult téma. De biztos van valami tünci pap, vagy druida, aki le tudja ezt csekkolni, nem? - kérdezte Cyne, miközben Dracit kezdte el babusgatni. - Lehet, hogy nemsokára lesznek kis játszótársaid picikém. Bár lehet, hogy jobb lenne téged nem a közelükbe engedni...
Lory egészen felvillanyozódott az ötlet hallatán.
- Igazad van! Egy druida kell nekünk. Egyesek annyira harmóniában vannak a Természettel, hogy érzik maguk körül az életet... Az csak meg tudja mondani, hogy egyedül vagyok vagy van-e még benne valaki más is, ugye? - kérdezte lelkesen. Draconra csak elmosolyodott. - Ha nem harapja meg a gyerekeket, akkor én odaengedem. Amiatt jobban aggódok, hogy már egész kiskorától kezdve elkezded szoktatni az alkoholra...
- HOGY TESSÉK?! - hördült fel a férfi. - Azért annyira én se vagyok szemét...meg félek, hogy rákapnának és elinnák előlünk az összes piát. szörnyűlködött. - Meg hát, Dracon közelében amúgy se ihatok, ezért szoktam őt mindig elzárni. De tuti, hogy megölne engem, ha megtudná, hogy piát adok a kis Dar-nak vagy Lory-nak.
- Az hogy eligyák előled az összeset csak idő kérdése.... Már ha Armin ivadékai, és ebben szerencsére egészen biztosak lehetünk. Építened kéne a készleteidnek egy titkos, zárható pincét, ahova nem viszed le még a holdgyerekeidet sem.
- Hát, azt hiszem, hogy egy egész kincstárra való készletet kell felhalmoznom. Na várj, mi...? A hold gyermekeim? - lepődött meg, arcán pedig egy kétkedő mosoly jelent meg.- Nem, határozottan félre hallottam. Biztos, hogy a család valamelyik régi barátja kapja ezt a megtisztelő feladatot.
avatar
Loreena Wildwind
Tünde Vadász
Tünde Vadász

Hozzászólások száma : 575
Join date : 2015. Jul. 25.
Age : 26
Tartózkodási hely : Riding the wind...

Karakter információ
Kaszt: Vadász, Druida (Lovag)
Szint: 9.
Tapasztalat:
11060/12000  (11060/12000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Loreena Wildwind

Témanyitás by Loreena Wildwind on Szomb. Szept. 16, 2017 4:55 pm

- Így van. És az te vagy. Armin nem említette még? - közölte Lory teljesen nyugodtan. Azt hitte valamelyik tivornya keretében szóba került ez is de úgy tűnt, elszólta magát.
- Hát...óh, te jó ég. Édes mamukám...Cyne a kamrába rohant és egy üveg erős itallal tért vissza. - Kell egy kis szívnyugtató. Én nem is tudom, hogy mit mondjak. - fordította el a fejét.
Lory az ajkába harapott. Rosszul érezte magát, hogy szegény bérgyilkosnak ennyi minden miatt el kell majd játszani a döbbentet, de legalább bele fog jönni.
- Nem kell mondanod semmit csak... Kérlek lepődj majd meg amikor felkér a nemes feladatra. Mintha nem tudnád. Addig meg van időd gondolkozni, hogy mit mondj. De! - emelte fel a kezét. - Ez felelősség is. Mert vagy életben tartasz minket, vagy ha ez nem sikerül, rád lesz sózva Köderdő örököse.
- Esküszöm, hogy nagyon meglepett arcot fogok vágni...és köszönöm a bizalmat és a megtiszteltetést.
Bólogatott hevesen, Draci fülének tövét vakargatva.
- Tudom, hogy mik a holdapa feladatai, és eddig is minden erőmet beleadtam abba, hogy megvédjelek titeket, bár szerintem Ti magatok jobban megtudjátok védeni magatokat, mint én tudnám, de ígérem, hogy soha sem hagylak cserben titeket. Te, és Armin vagytok az egyetlen barátaim.
A lovagnőnek összefacsarodott a szíve. Már régen nem barátként gondolt Cynera, hanem inkább mintha a férje szeleburdi és balhés öccse lett volna. Nem barát volt, hanem család, a fogalom minden jó és rossz oldalával együtt, de ezt nem akarta kifejteni… Rá nem vallott ez a hatalmas érzelgősség, és tartott attól, hogy a férfi viszont ténylegesen könnyekben tört volna ki. Inkább csak egy sóhaj kíséretében felállt, megkerülte az asztalt, és magához ölelte a bérgyilkost. Ha már legutóbb egy adag bódító drog hatására örökbefogadta….
- Csak csipkelődni akartam. Tudom, hogy számíthatunk rád, és bízhatunk benned, ezért is választottunk téged. - megsimogatta az ezüst tincseket, majd Dracit is és eltávolodott. Nem akarta, hogy Cyne azt higgye, kioktatja, mert erről szó sem volt. - Szerinted fiú vagy lány? - kérdezte mikor visszaült a székére.
- Remélhetőleg mindkettő. Amilyen szerencsés egy nótás Arrcy, most biztos, hogy csőstül jön rá és rád az áldás. De ha tippelnem kéne, akkor lány. És csak nagyon remélem, hogy a Te vonásaidat fogja örökölni. Bár akkor meg nagyon sok feladatom lesz a kéretlen udvarlók eltakarításában. Mondd csak, a holdapai feladatköröm legálisan feljogosít arra, hogy a lányodra nyomuló pancserokat kinyírjam? Vagy csak büntessem meg őket?
- Feljogosít, legalábbis ameddig nem tudja megvédeni magát. Bár ha rám hasonlít, én előbb vertem orrba a fiúkat, minthogy leessen, hogy csak udvarolni próbáltak. Ha viszont ebben a tekintetben olyan lesz mint az apja... Akkor a Hold óvja a férfiakat, mert kegyetlen világ vár rájuk. Még az első verziónál is kegyetlenebb.
Armin tökéletesen ki tudta használni azt, hogy jóképű volt és elbűvölő, egy nő pedig ebből még sokkalta nagyobb előnyt tudott kovácsolni, ha akart. Szinte elképzelte, ahogyan a fiatal Lorelei királyságokat kényszerít térdre a szépségével és a csáberejével…
- Oh...na igen, végül is, tényleg, a kettőtök gyermeke lesz, úgy hogy félteni biztos, hogy nem kell. Ha fiú lesz, akkor meg ajánlom, hogy készüljetek fel, mert egy egész hercegi kincstár nem lesz elég a gyermektartás fedezésére. Előre elképzelem, mekkora sikere lenne annak a fiúnak a csajok körében. Főleg ha én tanítom meg neki a mesterfogásokat...
- Érdekes mert Armin sose költekezte túl magát. Meglepően egyszerűen élt, amikor megismertem, ez itt már soknak számít.  - intett a plafon felé, hogy Cyne értse, a házra célzott. - Szóval szerintem nem lesz vészes... Remélem. Nem tudom. Nekem nem volt rendes gondoskodó anyám, a férjemnek meg rendes gondoskodó apja nem volt, a sötétben fogunk tapogatózni, de valami majdcsak lesz.
Emiatt is aggódott. Általában a gyerekek a szüleiktől tanulták meg, hogyan kell majd viselkedni a saját gyerekükkel, de ők mindketten csak azt tanulták meg, hogy hogyan nem akarnak majd bánni vele.
- Óh, nem úgy értettem a gyerektartást...hanem majd amit a kéretlen kis unokák után kell fizetnetek. - vigyorodott el Cyne. - Én egészen biztos vagyok benne, hogy csodálatos szülők lesztek. Amúgy egy kis technikai kérdés: ugyebár, mint Holdapa, nekem a gyerekről kell gondoskodnom. Tudom, hogy csodás szülők lesztek...de feltételezzük, hogy nem, akkor, ha netán Ti ártanátok a gyermeknek, akkor még is, mi a teendőm?
- Áhh, majd az apja megtanítja hogyan vigyázzon. - vont vállat nevetve. Ő csodálkozott a legjobban, hogy Arminnak egy fattya sem volt, sőt még az elején felvetül, hogyha gondok lennének náluk a gyermekáldással, akkor kiválasztanak egy véletlenszerű árvát, akit őfelsége elismer sajátjának. Mindenki elhitte volna, a régi életmódjából kiindulva. Cyne kérdésére viszont hosszan hallgatott. Sajnos nem volt számára elképzelhetetlen a lehetőség, hogy valami átvegye fölötte az irányítást, ahhoz túl sokat látott már, viszont arra nem számított, hogy a férfi fel fogja tenni ezt a kérdést.
- Ha apróságról van szó, akkor emelj szót ellene, ha kell nyújts neki menedéket, akár ellenünk is. Ha pedig valaha úgy érzed veszélyeztetjük az életét, ölj meg. - jelentette ki nagyon komolyan.
- Nagyon, nagyon, nagyon remélem, hogy ilyen azért nem fordul elő. De sajnos bármi eshetőség elő fordulhat, így sajnos ezt a komoly témát is érinteni kell. Kérlek, ne hozzatok semmikép se ilyen helyzetbe. Bár ha így lesz, az nem a Ti saját hibátok lesz, hanem valaki másnak a manipulációja...bár csak egy fajt ismerek, aki képes lenne erre. Na de ezek túl borús gondolatok, inkább inni kéne egyet a lehetőségre, nem? Óh, nem, még sem...Te most nem ihatsz. De szerencsére én hoztam magamnak itókát.
Azzal ki is bontotta az üveg töményet, aminek Lory már a szagától is rosszul volt.
- Hamarabb kell egy mélységinek felkelnie ahhoz, hogy a saját gyermekem ellen tudjon fordítani, de számoltam már ezzel a lehetőséggel is. És mostmár sokkal jobban kell vigyáznom, hogy ne hozzak haza semmi nyavaját tőlük, sőt a legjobb, ha messze kerülöm az egész ügyet, ameddig tehetem. Emiatt ne fájjon a fejed. - mosolygott rá a férfira. Nem akartam elé tárni a teljes igazságot a kis kalandjáról Azraellel, de nem is akarta letagadni előtte, hogy volt tapasztalata az ilyen ügyekben, nem is kevés. Szerencsére elkerülte a potenciális kultistává válást, de azt nem hitte, hogy soha többé nem fogja látni az öreget, és azt sem, hogy a vén trutyiszörny nem jelenthet veszélyt a gyermekeire. - Nade, én hogyan űzzem el a borús gondolatokat, ha csak te iszol! Szerinted tényleg nem lehet? Vizezett bort sem?
- Hmmm...vizezett bor rendel! - pattant fel Cyne a székből és rögtön előhozott egy üveg testes vörösbort a kamrából. Úgy tűnt elég jól ismerte a járást ott. Alaposan felvizezte, hogy ne érződjön benne az alkohol és némi fűszert is dobott bele, mielőtt átadta volna Loreenának.
- Egy próbát megér...és akkor, a feltételezhető öröm hír örömére! - emelte koccintásra a poharát.
- Csak nem lesz baj. És a holdapaságodra. - koccintotta oda a nő a saját poharát. - Ezek után azért nagyon remélem, hogy nem fog kiderülni, hogy félreértettük a jeleket...
- ...hát, ha más nem, legalább találtunk egy jó okot koccintásra. Mindig lásd meg a pozitívumot!

***

Lory a dolgozószobában találta meg a férjét a tervezőállvány előtt. Hozott magával egy üveg konyakot is, de hozzá most csak egyetlen, kifejezetten míves kristály poharat. Töltött, majd odalépett Armin mellé és a kezébe nyomta. Kint már sötét volt, jócskán benne voltak az éjszakában, de el is volt havazva. Egész nap egy druidát keresett, aki képes volt megállapítani, hogy tényleg várandós-e, és amikor öt különbözőtől is megkapta a maga gratulációját, tényleg elhitte, hogy ez most valóság. Ötből hárman pedig még azt is mondták, hogy valószínűleg ikreket vár, de ebben még senki sem volt biztos, annyira az elején járt a terhességnek. A druidák pedig tudták az ilyesmit.
- Szia. Jól állsz? - kérdezte a tervekre célozva.
- Mondhatjuk, az erdő néhány részén nehézséget okoz a talajvíz, de szeretem a kihívásokat. - mosolyodott el Armin. Bármennyire bizonytalan lett a vámpírok részvétele, semmi sem akadályozhatta meg abban, hogy keresztülvigye az elképzeléseit, és már a legvégén jártak a tervezésnek. A pohárra pillantott. - Csináltam valami nagyon jót?
Rámosolygott a férjére.
- Így is fogalmazhatunk.
Kézen fogta és a fotelhez húzta, amiben olvasni szokott, miközben a férfi rajzolt, de most inkább elé térdelt, hogy a herceg leülhessen.
- Szeretnék elmondani valamit.
- Kezdek egy kicsit megijedni. - komolyodik el Armin. - Ezúttal hány mélységit kell egymagad legyőznöd?
Úgy tűnt eltanulta Lorenától a védekező szarkazmust, a nő pedig nem tudta, ennek örüljön-e vagy sem. Talán túl sokat használta.
- Nem mélységit. Rosszabbat. És Öt druidából három azt mondta, hogy kettőt, a maradék két druida pedig nem mondott számot. - mosolygott rá a férfira. - És nem egyedül, számítok a segítségedre, mert életünk legnagyobb csatájába megyünk. Terhes vagyok.
Armin mintha sóbálvánnyá változott volna, egyetlen porcikája sem moccant, és még levegőt venni is elfelejtett. A nő megvárta, hogy elmúljon az első sokkhatás, hiszen ő is hasonlóan reagált.
- Gyermekünk lesz? Apa leszek?
Lory határozottan bólintott egyet, és megfogta a férfi kezét.
- Még én sem merem elhinni de... Úgy tűnik, igen.
A herceg arca felragyogott, mint a koraesti telihold. Hirtelen kapta el a tünde derekát, majd ölbe kapta és kacagva megpörgette, aztán hirtelen észbe kapott, mintha valami rosszatt csinált volna, és gyorsan letette a földre.
- Ne haragudj, nem tudtam megállni.
- Semmi baj. - válaszolta Lory ahogy átölelte. - Attól még nem lettem üvegből. Csak... Kevesebbet fogok lovagolni, és nem fogok veletek együtt inni, ha nem vízről van szó.
- Nem lesz semmi baj? Nem fog az átok gondot okozni? - csillant fel az aggodalom hirtelen az arany szemekben. Lory összeszorította az ajkait, és oldalra nézett.
- Nem tudom… A rosszulléteim sokkal erősebbek, mint kéne nekik, először azt hittem ételmérgezést kaptam… Ez lehet az átok miatt. De majd figyelünk.- kezét a hasára tette. - Nem hagyom, hogy bármi rossz történjen velük.
Armin letérdelt és a homlokát csukott szemmel finoman a nő hasának támasztotta.
- Hallottátok anyukátokat. Meg fogunk titeket védeni mindentől. Megígérem.[/color]
avatar
Loreena Wildwind
Tünde Vadász
Tünde Vadász

Hozzászólások száma : 575
Join date : 2015. Jul. 25.
Age : 26
Tartózkodási hely : Riding the wind...

Karakter információ
Kaszt: Vadász, Druida (Lovag)
Szint: 9.
Tapasztalat:
11060/12000  (11060/12000)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Loreena Wildwind

Témanyitás by Ciel Eisenschnittel on Vas. Szept. 17, 2017 10:43 am

Nagyon érdekes kis történetek voltak, kifejezetten élvezhetőnek találtam őket, bár, sokkal jobban szórakoztatott a tény, hogy nem is olyan sokára terhes Lory írások lesznek majd, ahol aztán tényleg nagy has, nagy édes teher lesz! Kíváncsian várom ezeket.

A három beküldött történet miatt jövő hónapban majd csak 1 Élményt fogadok el viszont.

Jutalom:
3k Váltó
300 Tp

Szép munka!
avatar
Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány

Hozzászólások száma : 550
Join date : 2015. Jul. 30.
Tartózkodási hely : Ahol felderíteni kell

Karakter információ
Kaszt: Felderítő
Szint: Jó magas
Tapasztalat:
555/555  (555/555)

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Loreena Wildwind

Témanyitás by Sponsored content


Sponsored content


Vissza az elejére Go down

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére


 
Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.