Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 55

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 66

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 42


You are not connected. Please login or register

Lyliana Silverfalls

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Lyliana Silverfalls on Kedd Dec. 29, 2015 2:31 pm

Lyliana Silverfalls

avatar
Tünde Druida
Tünde Druida
Név: Pyrogenesis
Ár: 1000 váltó (?)
Szint: 2 (3?)
Leírás: Lyliana képes meggyújtani azt, amire ránéz. Az ehhez szükséges energiamennyiség nagyban függ a meggyújtandó anyag minőségétől és mennyiségétől. Egy tál forgácsot lényegesen könnyebben gyújt fel, mint mondjuk egy tankot, vagy egy erdőt akár. A tüzet irányítani nem képes, csupán megteremteni az adott helyen. Ahogy fejlődik, a tűz egyre kevésbé éghető anyagokon, egyre nagyobb területeken, egyre nagyobb intenzitással jelenik meg. De ehhez saját energiájából veszít.

Név: Energiaátadás
Ár: 2000 váltó
Szint: 2
Leírás: Képes a testvérének érintés nélkül, másoknak érintés útján energiát átadni, ha túlzottan kimerültek volna. Ez kitartásnövelő, és valamilyen szinten ellenállást adó a nagy hőhatások, és a tűz égető hatása ellen, Tehát akinek átadja, azt egy ideig nem égeti meg a tűz, és nem zavarja a hő. Lyliana képes a nem általa gyújtott tüzek energiáját magába szívni, és eltárolni hosszabb időre is. Semmilyen tűz nem égeti meg. Ezáltal akár el is olthatja a tüzeket, továbbá ez lehetővé teszi neki, hogy egy adott illetőnek még több energiát adjon át, vagy akár több személynek is tudjon energiát átadni.

Név: Tűzgolyó
Ár: 2000 váltó
Szint: 3
Leírás: Lyliana az általa meggyújtott tűzbe belenyúl, majd az egészet gömbbé formálja. Ezt a gömböt azután képes az ellenségre, vagy akár egy éghető akadályra is rádobni. Maga a gömb nem okoz sebzést, viszont ha meggyullad valami tőle, az már elég csúnya sérüléseket képes okozni.

Név: Tűzliliom
Szint: 5
Ár: 5000 váltó
Leírás: Lyliana tábortüzet gyújt, majd mágikus port szór a tűzbe, ezután lefekszik a tűz közvetlen közelébe. A lángok ekkor körül ölelik a testét, ezáltal valamilyen szinten védve, továbbá amíg ez tart, addig az energiáját töltik, és képes a sebeit is begyógyítani ezáltal. Viszont ezt csak telihold idején használhatja, hisz ő maga is akkor kapta meg a tűzmágiát. Egyéb esetekben a kísérlete nem sikerül, vagy csak nagyon minimális hatással. Halálos sérülést viszont nem lehet vele gyógyítani.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Lyliana Silverfalls on Kedd Dec. 29, 2015 3:12 pm

Nézzük, mi is van itt.

Pyrogenesis:
Hmm, hmmm, egyelőre élőlényeket biztos nem fogsz kigyújtani vele, az meglehetősen erős lenne, illetve maradjunk az éghető dolgoknál. kettes szint, 1500 váltó.

Energiaátadás: Ha az úgy működne, ahogy leírtad, az igen sok szintbe kerülne, szóval felbontottam neked kicsit, hogy jó legyen:

Tűzáldás: "Képes a testvérének érintés nélkül, másoknak érintés útján energiát átadni, ha túlzottan kimerültek volna. Ez kitartásnövelő, és valamilyen szinten ellenállást adó a nagy hőhatások, és a tűz égető hatása ellen, Tehát akinek átadja, azt egy ideig nem égeti meg a tűz, és nem zavarja a hő." Szint 2, ár: 1500

Tűzszülött: "Semmilyen tűz nem égeti meg. Ezáltal akár el is olthatja a tüzeket, továbbá ez lehetővé teszi neki, hogy egy adott illetőnek még több energiát adjon át, vagy akár több személynek is tudjon energiát átadni." Szint 4, ár: 2500 váltó

Tűzgolyó: Teljesen jó, mehet. Ár: 2000 Szint: 2

Tűzliliom: Jó hogy odaírtad azt, hogy teliholdkor lehet csak, hiszen így van kiegyensúlyozva. így oké, mehet. Ár, szint stimm.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: Lyliana Silverfalls on Vas. Jan. 03, 2016 4:33 pm

Lyliana Silverfalls

avatar
Tünde Druida
Tünde Druida
Újabb adag mágia Smile

Név: Tüzes fém
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: A Lyliana által kiválasztott fémtárgy fokozatosan hevülni kezd, majd kis idő után olyan forróvá válik, hogy képes égési sérüléseket okozni.


Név: Láng csapás
Szint: 3
Ár: 3500
Leírás: Az égből egy függőleges lángoszlop csap le a Lyliana által megjelölt helyre, súlyos égési sérüléseket okozva a területen tartózkodóknak.


Név: Lángoló kezek
Szint: 3
Ár: 3000
Leírás: Lyliana kezeiből jó másfél-két méteres lángcsóva csap ki, és okoz közepes sérüléseket mindenkinek, aki a lángok útjába kerül.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: Lyliana Silverfalls on Vas. Jan. 03, 2016 4:56 pm

Darrakard

avatar
a Démoni Írnok
a Démoni Írnok
Tüzes fém: Elfogadva, a következő kiegészítéssel: A képességehez fizikai kontaktus szükséges, és a melegítés először csak lassú, magasabb szinten gyorsabb.
Láng csapás: Na ez egy kicsit extrém 3. szintre. legyen inkább 5. szint, 3500 váltó
Lángoló kezek: Elfogadva, egy kis kiegészítéssel: A képességet 3/szint percenként haszálhatod.

Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Similar topics

-

» Nashimaru Lyliana (Hime)

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.