Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Vámpír frakció külkdetés] Az éjszaka szárnyai

Hétf. Szept. 02, 2019 7:13 pm by Hannes von Rotmantel

A partvidéki vámpírcsaládok ostrom alatt állnak. Hoshek elfajzott katonái elfoglalták a …

Comments: 9

Küldetés: A ház padlója recseg

Szomb. Szept. 14, 2019 8:15 pm by Sötét Apostol

A ház padlója recseg


Magánjáték: Hullajó találkozás …

Comments: 4

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 112


You are not connected. Please login or register

Magánjáték: Hullajó találkozás

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Magánjáték: Hullajó találkozás on Szer. Dec. 30, 2015 12:07 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Párszor megfordult itt néhai mesterével, de nem voltak törzsvendégek vagy ahhoz hasonlóak, inkább csak átutazóban tartózkodtak a helyen pár napot. Ez a terület a nekromanták egyik kedvelt terlüetének számít, így mostanáig sem értette meg, hogy miért távoztak innen olyan hamar. Talán nem volt jóban a többiekkel? Még a hozzá hasonlóak is üldözték valamiért? Nem fogja megtudni, van egy olyan érzése, és talán nem is jó ötlet bolygatni a múlt ezen részét.
Konkrét célja annyira nincsen a mocsárvidéken való járkáláson kívül, bár azért reménykedik abban, hogy talál valakit, aki kicsit tud neki segíteni Azrael kardjának hollétéről. Persze, legenda, nem kéne ennyire hinnie ebben a mesében, de úgy érzi, ha nem próbálja ki ezt a lehetőséget, minden fölösleges volt egészen idáig. Csak a szokásos gondolata jön elő ismét, amely előre mozdítja őt, amely lépteit és tetteit irányítja hosszú ideje. Gyakorlatilag ez az egyetlen dolog, ami életben tartja őt.
Dacosan tapossa a járható részeket, ügyelve arra, hogy az ennél ingatagabb talajra ne lépjen - még a végén elnyelné a mocsár, és ő is feléleszthető csontvázzá válna. Semmi kedve egy másik nekromantát szolgálni ilyen módon, meg úgy semmilyen módon.
Enyhén ellenséges tekintettel vizsgálgatja a környezetét, amely elég nyomasztó a sötét színektől. Az egyik ilyen körbenézéssel megpillant egy pillangót, amit kérdőn figyel egy rövid ideig. Eltűnődik rajta, hogy mégis mit keres errefelé egy ilyen lény, mivel itt alig van élet, nem kéne ennek a gyenge szárnyasnak ezen a helyen lennie.
Elfelejtve céljait, követi ezt a kis lényt, amelyet egy könnyed mozdulattal el lehetne pusztítani. Valamilyen oknál fogva elkezdi jobban érdekelni őt a színes szárnyaival, mint maga a nagyhatalmú fegyver, és ez már eleve különös. Nem szokott túl nagy figyelmet szentelni arra, ami nem céljához vezet, vagy talán támadt egy olyan buggyant ötlete, hogy a lepke majd elvezeti őt a fenséges pengéhez? Ugyan már...
Viszont követi. Eddig nem járt ösvényre tér, nem is figyel a lába elé, merre lép, így sikeresen megtalálja az egyik mélyebb helyet, ahova elkezd az eddigieknél jobban süllyedni a lába. Riadtan tekint arra a pontra, botját belenyomja a hátrébb lévő sártengerbe, és ez, valamint korai feleszmélése elég ahhoz, hogy vissza tudjon lépni. Akármilyen rideg is, szíve azért gyorsabb tempót diktált ennél a meglepetésnél.
Kissé elhúzza a száját, majd elhatározza, hogy nem megy az után a nyamvadt rovart után, így visszafordul, és megpróbálja megkeresni azt a területet, ahol az előbb volt, hogy folytassa a félbehagyott ösvényt. Alig tesz meg pár lépést, egy pillangó ismét az útjába áll. Valószínűleg az előző az, ami visszatért a nekromantához, és bár a nő nem szívesen, de ismét kíváncsisággal fordul a törékeny teremtmény felé. Újabb utat mutat Aliciának, ő pedig kelletlenül, valamilyen titokzatos erő hatalmába kerülve újra lépéseket tesz felé. Célja, mely most sem másabb, mint korábban, feledésbe merül, a szárnyas útmutatásában jobban bízik, mint saját magában. Talán ezúttal nem bánja meg...
Követi, szemei rajta függnek, és még véletlenül sem néz más irányba, nehogy szem elől tévessze ideiglenes vezetőjét, amely most kivételesen jónak bizonyul. Az imbolygó talaj nem süpped be jobban lába alatt, a mocsár ezen a részen nem akarja őt elnyelni, és egyre magabiztosabban teszi meg a nehézkes lépteket. Kiemeli a sárból a lábát, majd ismét visszateszi, hogy előrébb kerüljön, és bár ez meglehetősen undorító lehet egy pusztasághoz, szép erdőséghez vagy városhoz szokott hölgyeménynek, ő már nem tartozik egyikhez sem. Ha gondolna is ilyenre, akkor ez a kis rovar most elfeledtetné vele úgyis.
A pillangó váratlanul elszáll. Szinte fájdalmasan néz utána, ahogy felemelkedik a levegőbe, és csak ekkor eszmél rá, hogy merre is van: a mocsár szélén, nagyjából térdtől csupa sárral borítva, botja hasonlóan mocskos. Nem fogja el a méreg, azonban nagyon kellemetlen a tudat, hogy milyen mélyen bent lehetett, és talán még közel is volt a céljához, erre egy morzsolásra alkalmas kis színes valami kivezeti.
A mocsárral szembe fordul, hideg szemmel veszi szemügyre az elé táruló utat, de nagyon nem kívánkozik visszamenni ettől a sikertelenségtől. Legfeljebb máskor.A hozzászólást Alicia Zharis összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Jan. 08, 2016 6:23 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

2Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Szer. Dec. 30, 2015 12:11 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona
A mocsár állott bűze lengi be a környéket, ám én mégse húztam el az orrom, és nem is fintorogtam. Számomra ez a bűz semmivel sem különbözött egy rózsa illatától, de a rózsával ellentétbe gyakorta jó kis kincseket rejthet, mely igen csak érdekes lehet egy nekromanta számára. A halál mágiája járja át a véremet, és érzem, ahogy a környék halottai szinte szólítanak. Ez a hely, csak úgy tömve van elveszett lelkekkel és testekkel, kiket elragadt az állott iszap, az ingovány. Ám túl mélyen ásódtak el a kétes állagú anyaföldben, hogy akár élőholtként is feltámadjanak. Sajnos ez a valóság. Ez paradicsom számunkra a halál papjainak… de egyelőre az én mágiám túl gyenge, hogy kiragadjam az értékes testeket onnan mélyről. Sóhajtok egyet, majd elindulok vissza az úton. Botom vége mindig előttem koppant a földön ellenőrizve mégis milyen mély előttem a talaj, de amúgy ez olyan biztos, ami biztos alapon volt, mert ismertem, már nagyjából ezt a vidéket. Az utam nem volt valami hosszú, hisz nem szándékoztam túlságosan messze eltávolodni a mocsár szélétől, ám mikor az egyik ösvényen haladtam, és megpillantottam az úgymond „határt”, megtorpantam. Szemeim hűvösen merednek a nőre, ki ott áll az ösvény végén, nagy eséllyel, már észre is vette, hogy közeledek, vagy legalábbis hamarosan észre is vesz. Nyugodt voltam, nem aggódtam. Ez a terület a nekromanták bölcsője, nem ritka, hogy két halálpap összefusson, én ez idáig most találkozok itt először szakmabelivel. Némán mérem föl a nőt, és külseje sem mutat semmi szokatlant. Bár más, mégis hasonló köpenyt hord, mint én, és a mágusokra hasonlatos botot viselt, így a helyszínből kiindulva valóban nem lehetett más, mint nekro pap. Bár ki tudja, lehet csak egy vándorvarázsló. Mindenesetre engem nem érint. Ha rám akar támadni, tegye, de azt nem ússza meg szárazon, ha meg elkotródik, most jó hangulatomba talált. Most kivételesen nem ölöm meg, ha békén hagy. Így hát elindultam egyenesen felé, hisz nem vezet ki más út a mocsárból. Pengés botom vágásra készen áll leeresztve magam mellett, miközben már vészesen közel kerülök a nőhöz, ha az nem mozdul. Szemeim végig az ő szemébe szúrnak, komor arcom pedig nem árul el semmit. Lássuk, hogy dönt.

Felhasználó profiljának megtekintése

3Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Szer. Dec. 30, 2015 12:52 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Tűnődve, szánjon-e még időt arra, hogy visszamenjen, hátha talál valami érdekeset, vagy inkább hagyja az egészet, és térjen vissza egy faluba, még álldogál magában. Most jött ide, talán most kéne alaposabban megismerkednie a környékkel, viszont az erre való hajlandósága nincs meg - elveszett, amikor kiért a széléhez.
Bámulja még a mocsárvidéket, hátha erőt tud gyűjteni magában, viszont még mielőtt végleges döntésre juthatna, eddig nem hallott hangra lesz figyelmes. Oldalra fordítja a fejét, hideg tekintettel néz a közeledő férfira, de csak az arcára és a szemére. Zöld haja azonnal magára vonja Alicia figyelmét, és különlegesnek véli azokat a fürtöket, mivel ilyennel még nem találkozott - még a vörösnél is furcsább árnyalat ez. Alaposabban felmérni azonban egyelőre szükségtelennek gondolja, és bár lehet, komor ábrázata van, nem úgy tűnik, mintha annyira Aliciára akarna támadni. Akkor valahogy másképp festene ez a sziruáció. Mindemellett a nő sem kíván harcba bocsátkozni, mivel tudja magáról, hogy nem elég erős ahhoz, hogy csak úgy letámadjon idegeneket, ráadásként nem egy olyan természet sem. Meg sem fordul a fejében, hogy kezet emeljen a felé sétálóra.
Alicia egy tapodtat sem mozdul helyéről. Nem érez félelmet attól a gondolattól, hogy esetleg egy nekromantával van dolga, és még a szúrós pillantás sem riasztja el. Végig állja az ismeretlen tekintetét, az átoktól színesre pettyezett szemeivel nem néz másra, csak tartja a szemkontaktust. Az ő arcáról se lehet sokat leolvasni, viszont érzéketlen kifejezése utalhat arra, hogy nem keveset gyötrődött, míg eljutott idáig.

Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

4Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Pént. Jan. 01, 2016 11:40 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona
Lassan, éberen közeledek a nő felé, egyre sötétebb szemmel. Izmaim megfeszülnek karomban, de egyelőre nem támadok. Eszem ágában sincs meggondolatlan lépést tenni úgy, hogy én vagyok közelebb az ingoványhoz-úthoz, így még pont bot távon kívül megállok, és hideg szemmel meredek a nőre. Ha nem mozdul fenyegető, határozott mozdulattal vágok a levegőbe felé, majd baloldalt megállítva pengét, ráförmedek.
-
Takarodj az utamból Tünde… Nincs dolgom veled, de jobban teszed, ha elkotródsz. Most jó hangulatomban találtál, de ha továbbra is elállod az utam, nem állok jót magamért. – morgom fenyegető hangszínnel.
Látszik rajtam, hogy kész vagyok bármikor nekimenni. Természetesen nem zavart, hogy sötét elf, még az sem, hogy nő. Nem jelentenek semmit sem számomra ezek a dolgok. Ha él és lélegzik, az az ellenségem, akit le kell vágni. Ilyen egyszerű. A nő csak azért él még, mert tényleg hátrányban lettem volna most, ha harcra kerülne sor… meg kitudja. Lehet az is közre játszott, hogy nagy valószínűséggel nekromanta… és a halál papjaival, még én is tehetek kivételt, azokkal, akik a Kaszás igéjét terjesztik. De ha nem kotródik, az utamból nem marad más választásom… nem fogok kegyelmezni. Egy mocsárban sosem szabad le térni az ösvényről, mégha a szélén vagyunk akkor se. És én nem fogok a nőci miatt kockáztatni.

Felhasználó profiljának megtekintése

5Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Szomb. Jan. 02, 2016 12:07 am

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Még mindig a férfi szemeibe néz. Meg sem fordul a fejében, hogy egy mozdulatot is megtegyen, a meghátrálás pedig még utolsó lehetőségnek sem merülne fel benne jelen helyzetben. Továbbra is áll kezében botját tartva, melyre ujjai nem szorulnak rá, mivel egyáltalán nincs benne feszültség a másik jelenlététől, támadásra pedig ugyanúgy nem készül. Tekintete a végtelen hidegség, és ha egy melegszívű, jókedvű egyén lenne a közelében, bizonyára az azért hezitálna a megszólításával - lehet, azonnal el is felejtené ezt az ötletet.
Az ismeretlen megáll, Alicia még mindig nem tesz meg egy lépést sem, hogy ezzel továbbengedhesse az illetőt. Látva, hogy nincs semmi reakció, az idegen meglendíti a kezében tartott tárgyat, mire azért valamennyire megfeszülnek izmai, de nem látványosan, szemöldökét pedig enyhén összevonja. Hűvösen figyeli egy darabig még a férfi tekintetét, aztán a botra tér pillantása. A durva magyarázat alatt végig a fegyvert vizsgálgatja, majd az utolsó szavaknál ismét kezdődik a szemezgetést.
Ha a mondandó nem lenne elegendő, akkor a másik kisugárzása meggyőzi arról, hogy nem egy békés természetű személlyel hozta össze a sors, ami elég nagy balszerencsének ígérkezik. Szinte már látja maga előtt, ahogy ráront, de valahogy ez se rendíti meg. Elképzelt már nem kevés dolgot, melyek megerősítették, azonban a jelenlegi helyzet végkimenetele cseppet sem biztató első végiggondolásra, így jobbnak látja a szúrós megjegyzéseit elrakni egy másik alkalomra, melyek most kikéredzkednének belőle.
- Merre tartasz? - kérdezi közönyösen, ezzel gyakorlatilag teljesen figyelmen kívül hagyva a figyelmeztetést. - Lehet, egyezik az úti célunk.
Nem az a fajta, aki csak úgy csapódna bárkihez is. Meglehetősen utálja, ha a környezetében tartózkodnak, nehezen elviselhetőnek találja, viszont néha szükséges, és ez is egy ilyen alkalomnak bizonyul.


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

6Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Szomb. Jan. 02, 2016 12:59 am

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona
A nő nem ijedt meg a rémítgetésemtől, és szavaimra sem reagált túlságosan. Egyre inkább kezdett bosszantani. Miért ilyen makacs minden Élő? Miért akar mindegyik felhúzni? Ennyire meg akarnak dögleni vagy mi a franc? Kérdésére első sorban csak morgok az orrom, majd valami rejtélyes oknál fogva elmosolyodok, és gonosz vigyorral előre bökök.
- Arra. Akár rajtad keresztül is.
Arcomról olyan gyorsan hervadt le a mosoly, amilyen gyorsan megjelent, jelezve, hogy az előbbi „humorom” nagyobbik része tényleg igaz. Ha kell, le fogom tarolni a nőt kegyetlenül, bármibe is kerül. Természetesen semmilyen rossz szándékom nem volt vele, azon kívül, hogy nyakasztás lesz, ha nem áll odébb. Így nem volt más választásom, mint előre menni, ha csak nem ment el. Kegyetlenül törtem előre, és ha csak nem állt arrébb botommal próbálom arrébb taszítani, minél határozottabban, ám ha átjutok ugyanolyan határozott léptekkel folytatom az utat, de persze azért fél szemem továbbra is mögöttem van. Nem bízok senkiben, ez az egy ok, hogy még mindig élhetek.

Felhasználó profiljának megtekintése

7Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Szomb. Jan. 02, 2016 1:52 am

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
A férfi mosolya értetlenséget vált ki belőle, de ez nem látszódik meg rajta még egy rövid homlokráncolás formájában sem. Ezúttal már normális arckifejezéssel hallgatja kérdésére a meglehetősen rövid választ, amelyből a titokzatosság sem hiányzik - bár annak kevésbé izgatottságot kiváltó formája. Sokkal inkább az elutasítást érzékeli belőle, még azon bizonyos gesztus ellenére is, ami az ismeretlen arcán található pár másodperc erejéig.
Kellőképpen kifejezi megnyilvánulásával, hogy Alicia nem egy várt társaság, a nő határozottsága viszont még mindig nem inog meg. Neki sincs ínyére a dolog, azonban a sárban sincs kedve úszkálni, ezáltal az útról sem kíván letérni. Ez a felállás azt a helyzetet idézné elő, aminek nem kíván áldozata lenni, így valamit ki kell találnia. Tudja jól, hogy nem sok hiányzik ahhoz, hogy egy agresszív cselekedetet váltson ki a másik félből, ezzel mélyítve az értelmetlen konfliktust.
Továbbra is farkasszemet néz az idegennel, aki válaszát követően közelebb lép, de Alicia még mindig nem hátrál, mintha nem lenne tudatában az egyértelmű ténynek.
- Ez esetben én is arra megyek - jelenti ki váratlanul, majd hátrébb lépve egyet megfordul, és elindul azon az ösvényen, ahol talán nem süllyed el. A férfinak így szükségtelen erőszakhoz nyúlnia, mivel már a nő nem áll az útjában, hanem előre halad, méghozzá abba az irányba, amerre ő is akar menni. Végső soron nem hátrált meg, nem riadt vissza a konfliktushelyzettől, mert ha így lenne, akkor már az iszapban állna bokáig süllyedve benne.
A fordulat közben azért még figyelő szemmel kíséri a nekromantát, válla fölött is hátranéz egyszer, de aztán igyekszik nem sok figyelmet szánni rá, gyanakvását kissé háttérbe szorítva - épp elég az útra terelni tekintetét, valamint keresgélni azokat a pontokat, ahol biztosan a felszínen marad.


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

8Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Pént. Jan. 29, 2016 7:02 pm

Erhard Strenger

Erhard Strenger
Déli Katona
Déli Katona
Szerencséje van a nőnek, hogy felajánlottam neki, hogy tűnjön el, vagy megölöm. Ez mindenesetre tőlem igen nagy szívélyesség volt, hisz én általában nem nagyon törődök mások testi, vagy lelki épségével, hanem letarolom őket, ahogy vannak, és majd a keselyűk finomkodnának velük majd, ha akarnak. De most valamiért nem akaródott ez a kis agresszivitás. Látszik, hogy nem vagyok a régi önmagam… Mindenesetre, mikor a nő közelebb lép csak grimaszt vágok, és morogva nézek rá. Kész voltam harcba szállni, ha tovább makacskodik, mert nem fogja örökké megúszni a „jókedvemet”, hisz van egy határ, ami fölött már igen… nagy valószínűséggel harapok… Vagy én, vagy a pengém… esetleg egy kiéhezett zombi. Heh… na mindegy, térjünk vissza a nőhöz. Egy ideig szemezget velem bár, de úgy tűnik, hogy hajlik a józanész súgta javaslatokra, és eláll az utamból, mire én nem fűztem hozzá sok mindent, csak egy újabb morgással előre indultam. Bár hallottam szavait úgy voltam vele, hogy míg nem kötözködik, kíváncsiskodik, vagy egyszerűen csak zaklat a dumájával, addig nem érdekel a dolog. Ha meg mégis bosszantani kezd… hát… azt hiszem, nem kell mondanom mit, fogok csinálni. A nő előttem ment, és még véletlenül se méregettem végig, hisz egyrészt nem érdekelt a külseje, másrészt… én sosem vonzódtam semmihez, a hullákon kívül, de ezekhez a rothadt lények felé is maximum csak a szolga-úr viszonyban vagyok, semmi több. Számomra semmi sem okozott nagyobb undort, mint a testi örömök hajkurászása. Talán éppen ezért vagyok dühös a csábdémonokra… kitujda…

Felhasználó profiljának megtekintése

9Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Pént. Jan. 29, 2016 7:52 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
A férfi nem tesz semmit. Nem hagyja, hogy az elburjánzani kívánkozó gondolatok irányítsák őt, hogy a lehetetlent megpróbálják elhitetni vele, és még csak azt sem engedi, hogy a reális dolgokat megfogalmazhassa elméjében. Teljes csendet igyekszik teremteni önmagában, és bár rettentően kiélezett helyzetben van, mégsem reagálja túl. A nyugalom viszont csak részben van jelen, hiába is akarná teljessé tenni, attól még a csillapíthatatlan vészkiáltások fejében nem hallgatnak el. Folyamatosan hajtogatják, hogy nézzen hátra, ellenőrizze a másikat, hiszen a nekromantákban nem lehet bízni - még saját magában sem teheti.
Nem reagálja túl? Á, dehogy. A felszínen biztos nem, másik oldala viszont kétségkívül óvatosabb, és bizony az lenne az igazi énje. Ez az emlegetett óvatosság most valahogy nincs meg benne, ugyan mi ütött belé? Viszonylag könnyedén megfordult, elöl halad, amivel gyakorlatilag védtelenné tette saját magát. Ez nem vall rá.
Kissé lemondóan látja be, hogy egyrészt büszkesége az, amit nem akart az iszapban elnyelve találni, másrészt talán kiszedhet ebből a személyből némi információt, ami számára értékes lehet. Remélhetőleg lesz olyan kedves válaszolni pár kérdésére, melyek teljesen átlagosak - hiszen ha különleges dologról érdeklődne, még gyanússá válna. Bár... Már önmagában az érdeklődés is bőven elegendő indok a gyanakvásra a nekromanták között, főleg egy ilyen szituációban, ilyen helyen, ilyen személyekkel.
Mivel nem talál olyan megoldást, amivel elkerülhetné a gyanakodó pillantásokat, némileg lejjebb csúsztatja a fontossági listán az elővigyázatosságot, és igyekszik egy normális beszélgetési lehetőséget kialakítani. Persze... Ő és a beszélgetés, karöltve járják a világot. Jó vicc. Mindenesetre tényleg nem ártana valamit kezdeni ezzel a csenddel, még ha maga a némaság nem is kifejezetten zavarja.
- Korábbi kérdésemre visszatérve... - kezdi. - Van konkrét hely, ahová mész? Vagy csak a bóklászás a cél?


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

10Magánjáték: Hullajó találkozás Empty Re: Magánjáték: Hullajó találkozás on Csüt. Aug. 18, 2016 9:27 am

Sajnálom, hogy így lett vége, hogy konkrétan sehogy, pedig érdekes találkozás lett volna ez a két nekromanta között. Azért 50 xp-t adok rá, végülis dolgoztatok vele.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.