Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 77

Nieles magánküldetések

Szer. Márc. 01, 2017 11:27 pm by Esroniel von Himmelreich

A visszajelzések alapján ezeknek elég nagy sikere volt, szóval mostantól külön topicban …

Comments: 4

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 48


You are not connected. Please login or register

Vásárolható Állatok

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Vásárolható Állatok on Pént. Jan. 08, 2016 12:43 am

Mindenki szeretne néhány állattal gazdagabb lenni, nem? A játékban mostantól hivatalosan is lehetőség nyílik különböző állatok vásárlására. A játékos 2 darab állatot birtokolhat. Itt található az áruk, és hogy mire is jók végül is.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Vásárolható Állatok on Pént. Jan. 08, 2016 3:04 am

Képességek: Természetesen az állatok szelídítéséhez tudni kell egyet s mást, ezeket pedig ezekben a passzívokban lehet elsajátítani.

Név: Állatismeret: Emlősök
Ár: 1000 váltó
Leírás: A karakter az emlősállatok terén nagyfokú ismeretre tesz szert, képes lesz felismerni és megkülönböztetni, valamint utasítani egy idomított példányt, aki kötődik hozzá.

Név: Állatismeret: Madarak
Ár: 1000 váltó
Leírás: A karakter a madarak terén nagyfokú ismeretre tesz szert, képes lesz felismerni és megkülönböztetni, valamint utasítani egy idomított példányt, aki kötődik hozzá.

Név: Állatismeret: Hüllők
Ár: 1000 váltó
Leírás: A karakter a hüllők terén nagyfokú ismeretre tesz szert, képes lesz felismerni és megkülönböztetni, valamint utasítani egy idomított példányt, aki kötődik hozzá.

Név: Lovaglás
Ár: 1000 váltó
Leírás: A karakter megtanul kiválóan lovagolni, a lovakról gondoskodni és csatában használni őket.


Állatok: (A képességek színével jelöltem az állathoz szükséges képességet.)

Név: Patkány
Ár: 2500 váltó
Leírás: Kicsi, mozgékony élőlények, akik különösen okosak és jól idomíthatóak. Harcban legfeljebb kellemetlenséget tudnak okozni, de azon kívül nagyon jó a szaglásuk, kiváló tolvajok és felderítők. Trükkösebb karaktereknek ajánlott.

Név: Vadmacska
Ár: 4000 váltó
Leírás: Nagytestű macskaféle, szürke bundában és csíkokkal. Okos jószágok, sok kellemetlenséget tudnak okozni, ha páncéltalan testet érnek. Ezen felül szintén jó felderítők, járásuk különösen hangtalan.

Név:Vadászkutya
Ár: 5000 váltó
Leírás: Testes, masszív kutyafajta, az Északi Pusztaföld lakói tenyésztették ki, kifejezetten szarvas és vaddisznóvadászat céljából. Engedelmes jószágok és követik a gazdájuk utasításait gond nélkül. Harapásuk csúnya sebeket tud okozni, csontot is törhetnek páncél nélkül.

Név: Holló
Ár: 4000 váltó
Leírás: Nagyobb, fekete tollú madarak, akik rendkívül okosak. Kiválóan csennek el dolgokat a gazdájuk javára, és égi szemeknek is alkalmazhatóak. Az emberek arcát támadva csúnya sérüléseket okozhatnak.

Név: Sólyom
Ár: 4000 váltó
Leírás: Ragadozó madarak, nagyon régóta állnak az emberek szolgálatában. Kiváló vadászok, főleg kisebb testű élőlények ellen alkalmasak, de egy képzett gazda irányításával sok szem bánhatja, hogy sólyom volt az ellenfélnél.

Név: Bagoly
Ár: 4000 váltó
Leírás: Intelligens, elegáns madarak, aki kiválóan repülnek hangtalanul. Főleg este alkalmazhatóak kiválóan, képesek precíz, pontos támadások kivitelezésre. Karmaik erősek, a húsba mélyen belemarnak.

Név: Sárkánygyík
Ár: 5000 váltó
Leírás: Sólyom termetű, pikkelyes teremtmények, amik a legendákból ismeretes sárkányok miniatűr verziói. Okosak, vadászatra kifejezetten alkalmasak. Tüzet nem képesek fújni, de Karmaik és fogaik pengeélesek, és a legtöbb madárnál gyorsabbak. A hidegben lassúak, mivel hidegvérűek.

Név: Óriáskígyó
Ár: 5000 váltó
Leírás: Majd' 3 méter hosszúra is megnövő viszonylag intelligens kígyófajta a Tündeerdőből. Nem mérgező, de fogai különösen hosszúak és élesek, kiválóan alkalmasak a gyanútlan alakok átlyukasztására. Az egyszerű bőrt is könnyedén átviszik.

Név:
Ár: 6000 váltó
Leírás: Az emberiség ősi hátasai, nem kell őket bemutatnom. Ahhoz, hogy a játékosok lovat használhassanak ideiglenesen, nem kell venniük egyet, de ha csatában akarja használni a nevezett jószágot, muszáj.

Kiegészítők:
Az állatokra vehető különböző kiegészítők listája található itt.

Név: Lópáncél
Ár: 3000 váltó
Leírás: Egy mesterművű vértezet, ami a lovunk védelmét jelentősen növeli. Csatalovaknak elengedhetetlen. Hosszú távon csökkenti az állat kitartását.

Név: Tüskés nyakörv
Ár: 2000 váltó
Leírás: Egy tüskékkel szegecselt nyakörv, amit Kutyánk vagy macskánk nyakába tehetünk, ezzel növelve az őt támadó ellenfelek elleni védelmét. Persze csak közelharcban.

Név: Kutyapáncél
Ár: 2000 váltó
Leírás: Bőr és sodronypáncél a kutyánknak, egyértelműen növeli az állat védelmét, de egyben lassítja is.

Név: Vasállkapocs
Ár: 2000 váltó
Leírás: Kutyánkra vagy sárkánygyíkunkra tehetjük, egy állkapocsra erősíthető tüskés vasszerkezet, egyfajta második fogsorként működik. Jelentősen megnöveli az állat által okozott károkat. Folyamatos viselése a kellemetlen érzés miatt ingerültté teheti az állatot.

Név: Vaskarmok
Ár: 1000 váltó
Leírás: Madarakra szerelhető kiegészítő, karmaiknak acél karmok, amik egyértelműen javítják az állat sebzését.

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.