Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Kérdező vendégeknek
Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Darrakard

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 79

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 63

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 53


You are not connected. Please login or register

Pályázható NJK-k

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Pályázható NJK-k on Pént. Jan. 08, 2016 11:52 am

Darrakard

avatar
a Démoni Írnok
a Démoni Írnok
"Ostobák! Nincs olyan, hogy magányos farkas!"
Reingard Schwarzjäger, vadász

Kalandorok ritkán járják egyedül a végtelen rónaságokat meg a trollok barlangjait, igen gyakran társulnak hozzájuk különböző útitársak vagy harcostársak. Ezeknek általában két fajtája van:

Harcképes: Olyan társak, akiknek jelentős ereje vagy képzettsége van harc terén, így ütközetek alatt nagy előnyt jelentenek. Belőlük egyelőre egy lehet minden játékosnak. Ide tartoznak a játszható kasztokat megtestesítő NJK-k, a nagyobb testű vagy veszélyesebb állati társak illetve az eddig ki nem dolgozott harcképes mesterségek űzői.

Kiegészítő: Olyan társak, akik egy ütközet alatt leginkább távol maradnak, ám azon kívül szórakoztatóak vagy hasznosak. Ide változatos segítő képességekkel (gyógyítás, javítás) rendelkező NJK-k, kisebb testű vagy kevésbé veszélyes állati társak és a hátasok tartoznak. Ezekből egyelőre kettőt birtokolhat minden játékos.

Speciális esetnek vehetőek a csatalovak, melyek ugyan önmagukban nem képesek harcra (legalább is nem jelentősre), de hatalmas előnyt jelentenek lovasuknak.

Az öt értelmes faj közül választott társakat pályázat formájában kell benyújtani, az állati segítőket pedig a megszabott árak kifizetése után lehet igénybe venni. Egyéb nem állati bestiának minősülő fajú társakat szintén pályázattal lehet érvényesíteni.A hozzászólást Darrakard összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Feb. 03, 2018 12:52 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

2 Re: Pályázható NJK-k on Pént. Nov. 17, 2017 6:55 pm

Darrakard

avatar
a Démoni Írnok
a Démoni Írnok
Az NJK a játékossal megegyező mennyiségű tapasztalati pontot szerez, de csak onnantól kezdve, amikortól elfogadottá válik. Minden olyan játékért szerez tapasztalati pontot, amely játékban ő is megjelenik a játékos karakterrel, mivel ahol ő nincs, ott nem is lehetett képes fejlődésre.
Az NJK 0.szinten kezd 0TP-vel és egyetlen képességgel, vagy passzívval, amit elfogadásnál kiosztottak neki.
Az NJK a szintlépés után, szintenként, a három megadott különböző fajtából, kiválaszt egyet: Támadó, Védekező vagy Kiegészítő (avagy angolul Attack, Defense, Utility)Ez meghatározza, hogy mégis milyen képességet tudhat majd a magáénak. Itt a kasztjában megadott, a megengedett szintnek megfelelő képességet választhatja, (tehát 1. szinten egy 1- szintű képességet). Ha az adott szintre a kaszt képessége nem sorolható be a három típus közül abba, amelyt a játékos szeretne az NJK-jának, akkor lehetőség van, egy képesség bepályázására, melynek meg kell felelnie az ahhoz a szinthez tartozó erő, és szinti követelménynek. (Pl: Egy orgyilkos védekező/Defense képesség)
Egy szinthez, csak egy a szinttel megegyező képesség köthető, így nem lehet második szinten újonnan egyes szintűek közül választani.
Mivel maximum egy harci NJK lehet, ezért előre ki kell választani, hogy kik lesznek azok. A többi NJK aki nem tartozik a harci NJK-k közé, nem választhat támadó képességet, csakis a maradék kettő fajtából válogathat.
A képességet ugyanúgy meg kell vásárolni a meghatározott váltó áron.
A maximális elérhető szint az 5. szint.
1. szint: 1000-2500 TP
2. szint: 2500-4000 TP
3. szint: 4000-5500 TP
4. szint: 5500-7000 TP
5. szint: 7000xp =>
Véglegesen így 5. szintre lesz öt+ az elfogadáskor szerzett képessége vagy passzívja az NJK-nak.
Aki ezen rendszer beiktatása előtt rendelkezik NJK-val, gyűjtse össze, hogy eddig milyen játékokban szerepeltek és így hányas szintet érték volna el. Azonnalik, élmények is ugyanúgy számítanak, tehát ahol a játékos karaktere kaphat TP-t, ott az NJK is.

A rendszer kidolgozásáért köszönet Theo Wagnernek.


_________________
"And who are you, the proud lord said, that I must bow so low."
Felhasználó profiljának megtekintése http://questforazrael.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.