Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Kérdező vendégeknek
Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Darrakard

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 79

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 63

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 53


You are not connected. Please login or register

Eghalim Catling

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Eghalim Catling on Szer. Júl. 08, 2015 12:38 pm

Eghalim Catling

avatar
Sötét Tünde Holdőr
Sötét Tünde Holdőr
Eghalim Catling adatlapja
Általános adatok
Név:Eghalim Catling
Faj:Sötét tünde
Nem:Férfi
Kor:21
Kaszt:Holdőr
Frakció:-

Karakteradatok
Szint:1.
Tapasztalat:
Vagyon:


Kinézet:
Eghalim egy megjelenésében kecsesebb testalkatú férfi. Nagyjából ez az oka mozgékonyságának és becenevének. Pontosabban: 190~ cm magas, vékony derekú, egyenes hátú. Arcélei finomak, fejalakja inkább ellipszisre hasonlít. Kicsi orra, telt ajkai vannak, emellett nagy, fehér szemei, melyek általában szűkre vannak húzva. Hajszíne, nem meglepően, hószín, s vállig érően hosszú. Elülső fürtjei javarészt a jobb oldali arcfelébe hullnak. Hétköznapi viselete egyszerű: főként sötét, fekete színű ing, ugyancsak fekete, lehetőleg testhez simuló bőrnadrág, melynek szárai csizmákban végződnek. Öltözködésének oka, hogy szereti kiemelni testének adottságait, de még csak véletlenül sem mutat magából.

Jellem:
Alapjáraton Eghalim egy felettébb higgadt személyiség. Szereti a magányt, de ha alkalma adódik egy jót beszélgetni, semmiképp sem halasztja el. Persze ha érdekelt a témában. Komolyabb, nem igazán humorizál, de tesz kivételeket. Sőt, vannak mondásai, melyek helyzettől függően hangozhatnak gúnyosan, vagy humorosan. Barátait mélyen tiszteli, ahogyan minden normális élőlényt. Az emberekkel, tündékkel, sötét-tündékkel és a vámpírokkal nincsen baja. Egyedül a démonok azok, akikre rossz szemmel néz, már pusztán származásuk miatt. Nagyon szereti a macskákat.


Személyes passzív:
Név: Luna
Leírás: Eghalim hűséges macskája állandó utazótársként változatos segítséget tud neki nyújtani mindeféle tevékenységben.


Luna jellemzői:
Macskaévben számolva huszonhárom éves, megközelítőleg tehát annyi, mint Eghalim. Fekete szőre beleolvad az éj sötétjébe, szürkés sárga szemei pedig mindig éberen figyelik társa, azaz gazdája környezetét. Orrnyerge szinte ragyog: ezüstös, mint maga a Hold, kiről a nevét kapta. Termetes, azt meg kell hagyni, de koránt sem jóltápláltsága miatt. Szimpla természete révén nagyobb, mint az egy átlagos macskától elvárható lenne. Alapból nem nehéz észrevenni, hiszen a nap java részében Eghalim vállain és nyakán pihen.


Felszerelés:
Tünde csatapenge
Közepes páncél

Képességek:

-Lunar Blade / Holdpenge 1.
A holdőr tünde őrző társaik képességéhez hasonlóan, a hold erejéből merítve egy erős, mágikus pengével támad ellenfelére, amely közepes távolságig hatol. A gyengéi is ugyanazok: nem sebez túl sokat eleinte, szintenként nő az ereje.

Küldetésnapló:"Egy macskát sarokba tudtak szorítani. Lássuk, kettővel mit kezdenek?"

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.