Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 55

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 66

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 42


You are not connected. Please login or register

[Aréna] Hilde von Nebelturm

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 [Aréna] Hilde von Nebelturm on Vas. Feb. 14, 2016 10:50 pm

Apüllon

avatar
Mesélő
Mesélő
Kellemes nyári este a vadonban. Egy kisebb dombság lábánál tanyáztál éppen, viszont sejtelmed sem volt arról, mi lapul a közelben. Ahogy szedelőzködsz, éles rikoltás hallattszik, majd valami elrepül feletted, árnyékot vetve rád, ami önmagában furcsa, hisz egyébként is sötét van. Valószínűleg ő kiszúrt téged, mert mintha visszakanyarodna, és ekkor pillantod meg a bíbor fényt az égen. Ahogy közelebb ér, épp landolni készül veled szemben, ami csak megerősít téged a lény kilétét illetően.

Nem túl fényes a helyzet, egy "aranyos" kis gargoyle lesz a mai ellenfeled. Ha van ismereted róluk, akkor szemmértékre alig három méter, ami annyi megynugvással tölt el, hogy nem teljesen kifejlett.

Hajrá!

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Vas. Feb. 14, 2016 11:21 pm

Hilde von Nebelturm

avatar
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
* Kivételesen az a furcsa helyzet állt elő, hogy most nem az egyházi szállón kezdődött a nap, korábban el kellett látogatnia egy part menti kis városkába, hogy újonnan hirdetett dekrétumot juttasson a halászattal kapcsolatosan az ottai földesurak kezébe. Utóbbi feladat meglepő sebességgel haladt, s természetesen sikerült is, ám visszafelé az éjszaka kissé elkapta, s ámbátor ilyenkor vagyon leginkább ereje teljében, az ilyentájt folytatott utazás mindig rizikós, s éppen emiatt bölcsebbnek találta a táborozás gondolatát. Kétségtelen, kereste az indokot: Pokoli szép az idő, nyáron az embernek talán még inkább kedve is van kint lenni, hisz a tücskök kellemes ciripelése minduntalan hívja kifele, s annak reménye, hogy erre téved valamilyen bandita, aki reá ront, s önvédelemből elfogyaszthatja annak vérét még inkább feltüzelte... Éppen a fényesen lángoló tűz mellett olvassa a Református Biblia egy-egy lapját, amikor valamilyen furcsa, számára teljesen ismeretlen kiáltás hangja csapja meg fülét. Ennek hatására egy pillanatra füléhez kap, olyan, mintha csak pengeként hatolna dobhártyájába a zaj. A Hold kövér fénye is elsötétül egy pillanatra, igen baljós ómenek ezek.
- Nagyapa? 
- Azonnal lábra, isten tudja ez mi volt, de nem akarod a földön fetrengve fogadni ha visszatér. 
* Nincs szándékában várakozni, sebesen felemelkedik, súlyos páncélzata nagyot csörren a mozzanatra. A lándzsa csak egy kézhajlításra, menten erős markába kerül, s mire ismételten felemeli a fejét, valamilyen kísérteties bíbor fény ragyog reá.
- Miatyánk ki v...
- Ne most fohászkodj te büdös kölök, tudod jól mi ez! 
* A hatalmas lény fordulása közben kinézte őket áldozatuknak, egyenesen feléjük tart, s landolási pontja valahol előttük van... Egy vízköpő... Minden vámpír jól ismeri ezeket a hatalmas lényeket, olykor nagyobb tornyok védelmére megbíznak egy-egy mágust, hogy kreáljanak egy párat, s biztosítsák az ódon épületek teljes biztonságát. Gyerekként rettenetesen félt tőlük, egyszer látott egy megvadult lényt széttépni egy egész tehenet, el sem tudja képzelni, hogy mire lehet képes egy emberrel. Mit kereshet ez itt, s mégis mitévő legyen? 
- Menekülnöm kell...
- Nem éred el a lovat te ostoba, mozdulj.
- De...
- NINCS DE, azonnal támadj! 
* Gondolkodni sincs ideje, a félelem rettenetes erővel lesz úrrá rajta, s a lehető legszánalmasabb módon döfi a (vélhetőleg) elé leszállni készülő acélkemény lény felé a Fekete lándzsát.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Vas. Feb. 14, 2016 11:35 pm

Apüllon

avatar
Mesélő
Mesélő
Akármennyire is hihetetlen, a lány tisztában van a képességeivel, és játszi könnyedséggel tartja előre tenyerét(?) a kardod elé, ami csak a remek megmunkálásának köszönheti, hogy nem tört ripityára, de valami fura, érdekes hang így is hallatszik, ahogy a fém meg a kő ütköznek. A vízköpő meglibbenti szárnyait, ami kisebb lökést kelt, és meg is érzed ezt, majd robosztus alakját kihasználva rohamot indít feléd.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Vas. Feb. 14, 2016 11:49 pm

Hilde von Nebelturm

avatar
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
* A lény tökéletesen védekezik a támadás ellen, s egy könnyed tenyereléssel állítja meg a lándzsát, ami kissé bele is roppan a mozdulatba, ám szerencsére mivelhogy egésze fém, ennyi nem lesz elég ahhoz, hogy eltörjön. Pillanatnyi idő sincs, a vízköpő hatalmas szárnyaival szinte szélviharhoz hasonló áramlatot generálva majdnem elsodorja, szeme elé kell kapnia, hogy ne csukja be, s utolsó pillantásával még pont látja, hogy a dög rohamra készül. Nem döntheti fel, azonnal vége van ha eltalálják, kénytelen a pillanat töredéke alatt elkeseredett döntést hozni, s jobbra szökkenvén megtámasztja fegyverét s kezét a földön, majd tigrisbukfenc szerűen vetődik. A mozdulat nem sikerül túl szerencsésen, érzi, ahogy egyik bordája nagyot roppant az akrobatika alatt, nem efféle kitérésekre találták ki a nehezebb páncélokat, egy rossz lépés, s kész a baj.
- Tévedtem, esélytelen, a lóhoz! 
* A bukfenc után azonnal lábra emelkedik, remélhetőleg anélkül, hogy a lény rohama elkapta volna, s egy pillanatra az úgy tizenöt méterre lévő lovat kémleli, aki éppen riadtan próbál hátrálni a fa mögé.

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Vas. Feb. 14, 2016 11:58 pm

Apüllon

avatar
Mesélő
Mesélő
Odébb vetősz, a lénynek viszont lendülete van, és a hatalmas kőtestet nem könnyű megfékezni. Egy sziklának csapódik, de menet közben a szárnya elkaszálja a lovat, ami így átvágott torokkal, a saját vérébe fulladva dől el, és leheli ki a lelkét. A vízköpő, az ütközés okán kissé szédelegni látszik, mintha kellemetlenül érintette volna a becsapódás, és talán most itt a lehetőség egy ellencsapásra. De vajon miként?

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Hétf. Feb. 15, 2016 12:08 am

Hilde von Nebelturm

avatar
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
* A lény teljes erejével a sziklába csapódik, itt az idő kihasználni a lehetőséget a menekülésre, s iramodna is egyenest a ló felé, amennyiben nem tapasztalná, hogy annak fejét majdnem egészében metszette le a bestia szárnya. A képet nehezen dolgozza fel elsőre, amikor az ember szeme láttára valami ilyesmi történik furcsán természetes látvány, s csakis egy félmásodperccel utána tudatosodik, hogy ez bizony nem csak természetes, hanem meg is történt. Eddig el akart rohanni, de most már szó sem lehet erről, éktelen düh lesz úrrá rajta egy pillanat alatt, s most már az sem érdekli, hogy ha ő maga is a lovával egy kupacban végzi. Sajgó bordája fájdalma egyszerre teljesen elszáll (Martyrertröd képesség), s a korábban csak halványan feketés fényben derengő lándzsa egy pillanat alatt lángoló tűzbe csap ki. Húsán átszalad a remegés, ismeri nagyon jól a tűz által okozott kínzó fájdalmat, de most nem törődhet vele, s továbbá is figyelmen kívül hagyva a bordát, teste minden izmát feszítve rohan a vízköpő fele, hogy megpróbálja döfni a fegyvert a bíborosan derengő részhez, mely logikus gyengének tűnhet.
- Nyugalom! Semmit nem érsz azzal el, ha vesztedbe rohansz! 

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Hétf. Feb. 15, 2016 12:15 am

Apüllon

avatar
Mesélő
Mesélő
Sose csapódj fejjel a sziklának. Úgy látszik, ennek a vízköpőnek ez nem lett elmondva, és a szédelgése csak nem akar múlni, és ki is használod az alkalmat, míg a figyelme kissé másfelé irányul. A lándzsa fénye belengi a környéket, és kissé kitágítja a látómeződ, majd a megcélzott rész felé döfsz. Éles sikoly hallatszik, ami egyszerre kétségbeesés és fájdalom kiáltás is. A vízköpő sikolyának van némi mellékhatása még így is, de a testén lévő rúna, mintha izzani látszott volna, majd mintha valami kifröccsent volna belőle, egyenesen a lábad elé. Úgy látszik, meglátásod nem volt helytelen, talán most lesz esélyed.

Felhasználó profiljának megtekintése

8 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Hétf. Feb. 15, 2016 12:23 am

Hilde von Nebelturm

avatar
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
* Keze remegve éri a vízköpőt, a kifele fröccsenő folyadék azonnal felkelti figyelmét, a vért juttatja eszébe... De jól esne most valami vér, pokoli jól... Kicsit talán meg is önnyebbül egy pillanatra, mégis van valami esélye, hát ez is csak egy ellenfél, semmi más! A felismerés fájdalomként szalad végig rajta, koncentrációja lankad, azonnal visszatér a fájdalom, nem figyelhet másra csakis az ellenfélre, el kell feledkeznie az érzésekről, a gondolatokról. Nihil és sztoicizmus, semmi más. Arcán hűvös mosoly roan végig. 
- Hát te is vérzel...
* Nem akar sokáig egy helyben maradni, s főleg nem egy olyan lény közelében, akinek a szárnya levág egy lovat. Egy szökkenő lépéssel hátrálván távolodik a lénytől, s figyeli annak mozgását, hogy mégis mit tervezhet. Mindeközben kezén tovább ég a hús, feketélvén ragad bőre a fegyverhez, s undorítóan tölti be a levegőt a piruló hús és szőr szaga. 
- Várd ki, várd ki te kurva kölök! 

Felhasználó profiljának megtekintése

9 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Hétf. Feb. 15, 2016 3:32 pm

Apüllon

avatar
Mesélő
Mesélő
A vízköpő újult erővel áll talpra, bár a sérülés miatt kissé kába, de így sem rest újabb támadást intézni feléd. Szárnyait kitárva kapar a földön, mint egy bika, majd meglódul, miközben égtelen sikítás szakad fel a torkából.

Felhasználó profiljának megtekintése

10 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Csüt. Feb. 18, 2016 9:31 pm

Hilde von Nebelturm

avatar
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
* A roham ismét készül, a bestia lábait kaparva húzza végig a poron, s bikához hasonlatos fenyegető mozdulatokat tesz. Ha minden igaz, ez a veszélyes része a játéknak, lábai megfeszülnek, hogy képes legyen azonnal arrébb futni, vagy esetlegesen szökkenni. Eddig szép és jó lenne az egész, ám ahogy a szörnyeteg megiramodik irányába, rettentő hangon visít fel, melytől a szédelgés azonnal úrrá lesz rajta, s bár éppen képes utolsó pillanatban kirohanni a támadásból, hátát eléri a lény szárnya, s hajszál híja csak, hogy ne vágja azonnal kettébe, ha nem lenne rajta páncél, jó eséllyel most sokfelé fröcskölne a vérem, de így megúszta egy nagyobb taszítással, s pár repedező bordával. A pozíció ismét adott, háta megint a sziklafele van. Nem tudja mennyire is értelmes lények ezek a dögök, de mindenképpen ki kell használnia a környezetet, mert máskülönben azonnal búcsút is csókoltathat az életének. 
~ Rettenetes ereje van... Azt hittem kettészakadok a szárnyától... Alig kapok levegőt... 
* Pillanatra fejéhez kap a sikoltástól, majd végül megrázza magát, s lándzsáját két kézbe fogva torkaszakadtából a szörnyetegre ordít.
- GYERE TE KŐHALOM! 

Felhasználó profiljának megtekintése

11 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Szer. Feb. 24, 2016 6:39 am

Apüllon

avatar
Mesélő
Mesélő
Nem tudni, hogy érti-e, amit mondasz, vagy sem, de úgy látszik sikerült felbosszantanod. Valószínű, hogy a puszta jelenléted, és a tény, hogy eddig nem bírt el veled. Újabb rohamra indul, ám féltávon elrugaszkodik a földtől, és felrepül a magasba, hogy egy kört megtéve, onnan vesse rád magát. Zuhanórepülésben érkezik, sázrnyai hátrafeszítve, és pár méterrel a becsapódás előtt nyújtja csak ki mellső lábait is, hogy karmait beléd mélyesztve pontot tegyen az ügy végére.

Felhasználó profiljának megtekintése

12 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Vas. Feb. 28, 2016 12:18 pm

Hilde von Nebelturm

avatar
a Nebelturm család tagja
a Nebelturm család tagja
* A lény szemmel láthatólag rettenetes dühvel veti felé magát, s egy pillanatra már érzi is, hogy talán elérkezik a diadal pillanata, kihasználva az ismét sziklába szoruló szarvakat. Könnyű is lenne az élet, ha ennyire egyszerűen menne egy efféle rettenetes szörnyeteggel hadakozni, s félúton úgy szökken fel a levegőbe, mintha csak egy madár lenne, aki rájött, hogy titkon tud repülni. 
~ Micsoda rettenetes elemi erő az, ami egy ekkora szikla testet a magasba röpít... Ki gyártotta le ezeket a rémséges szörnyetegeket, hogy ennyi Istenverte energia és düh szorul meg bennük?!
- Felfele figyelj, a fényt keresd. 
* Fejét azonnal felkapja, s figyeli a lényt, aki nem tesz különösebben nagy kört, egy rövid 360 fok után azonnal támadás fele fordul a figyelme... Nem sok veszítenivalója van jelenleg, ha éppen ezt a támadást túléli, akkor jó eséllyel a következőt majd nem. Ha becsapódik, megremeg a föld, s éppen annyi ideje lesz csak, hogy félreguruljon, mire jó eséllyel az iszonytató karmok ismét lecsapnak majd, s minden csontját szilánkos állapotokba fordítják, az élet legkisebb leheletét is kisodorva belőle. A lándzsa ismét felszisszen a forróságtól, a levegőt megint a perzselődő szőr és bőr tölti be. Egy pillanat alatt megfordul a fegyver a kezébe, így a hegyesebb vég kerül felfele, majd két keze minden izmával ráfogva nekitámasztva a lándzsa másik végét a réteges lábvédő páncéljának. 
- Mire készülsz? 
- Megnézzük mit szól a saját lendületéhez, jó volt veled harcolni. 
- Ne merészeld! 
* Lábát utolsó pillanatra megvetvén minden izma a fegyverre szorít, s úgy veszíti magának azt, mintha csak egy kétoldalú szeg volna, melynek tompább végét kapja. Egy nagy levegőt még vesz, majd ocsmányan vicsorítva várja be a lény támadását, nem törődve vele, hogy ha mindkét keze leszakad közben... Most már csak azt akarja, hogy diadalittasan rá tudjon mászni a vízköpő rázkódó hullájára, s nyugodtan kilehelhesse rajta saját lelkét. Micsoda pokoli szar egy nap ez a mai!

Felhasználó profiljának megtekintése

13 Re: [Aréna] Hilde von Nebelturm on Hétf. Feb. 29, 2016 4:31 pm

Apüllon

avatar
Mesélő
Mesélő

Lábadat megvetve, a dárdát kiékelve és utolsó tartalékaidat felhasználva várod be a vízköpő, talán utolsó, és kétségbeesett rohamát. Két mellső lábát előretartva, karmait kifeszíve száguld feléd, hogy lendületét kihasználva örökra a talajnak azon pontjába préseljen. És talán ez okozza a vesztét is. A lendület túl nagy, a gargoyle súlya túl nagy, és egyébként sem könnyű irányt változtatni a levegőben, hiába röpképes. A mellkasa éri először a dárda hegyét, majd szépen lassan, ám igen nehezen - mégiscsak kőből van - belemélyed a dárda hegye a testébe, ám a fegyver nem bírja el a súlyt, és egy ponton eltörik. A vízköpő a földre zuhan, magával sodorva téged is, a dárda hegye viszont benne marad, és hörögve, szépen lassan kileheli a lelkét.

nem látom értelmét tovább szenvedtetni, max a lovad sirathatod még egy körig, ha gondolod Twisted Evil
Mentségemre legyen szólva, te vagy az első, akit jutalmazok, így 100xpt ítélek meg, plusz kapsz tőlem a harc okán 2 fiolányi gargoyle-vért

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.