Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 77

Nieles magánküldetések

Szer. Márc. 01, 2017 11:27 pm by Esroniel von Himmelreich

A visszajelzések alapján ezeknek elég nagy sikere volt, szóval mostantól külön topicban …

Comments: 4

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 48


You are not connected. Please login or register

Laura Nendel

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Laura Nendel on Hétf. Feb. 15, 2016 12:35 am

Laura Nendel

Laura Nendel
Mesélő
Mesélő
Én vagyok a megbúvó sötétség, nemes szívek kegyetlen vágyainak teljesítője. Árnyként suhanok az éjszaka leple alatt, a néma csendet alig megtörve, észrevétlenül. Csupán egy homályos alak vagyok a nappalhoz szokott szemek számára, semmi több. Egy ábránd, egy képzelgés, egy esti délibáb, de akinek lehetősége van megpillantani a csillagokkal megvilágított utcán olyannyira, hogy arcomat is megjegyezze...
Pengét rántok, gondolkodás nélkül elmetszem a torkát. Döbbenettel és rémülettel teli tekintetekkel találkozom minden ehhez hasonló alkalommal, ahogy felnézek - számtalanszor láttam már ilyet a színek minden árnyalatában. Vére folyik, végigcsurog ruháján, gyorsan terjed, néhány meleg csepp rám is hull. Szájában felgyülemlik a vörös folyadék, mely állát festi be, ahonnan aztán lecsöppen. Gurgulázó hangot ad ki szenvedései közepette, az elvágott részhez kap kétségbeesetten, majd pillanatokon belül erőtlenül, holtan esik össze mellettem a földre puffanva. A vörösség terjed alatta, hamarosan apró tócsát alkot - a Hold fénye különösen szépen csillan rajta.
Odafordulok, leguggolok, beletörlöm pengémet öltözete azon részébe, amely még tiszta, ujjammal közben az arcomra került pirosat maszatolom el.
- Mélységesen sajnálom, hogy ezt kellett tennem - jegyzem meg álkedvességgel. - De a pénz bizony pénz, akármilyen mocskos úton is kelljen megszereznem...
Felállok, elegánsan meghajolok, majd távozom a helyszínről.
Nincs szemtanú. Nincs, aki megmondaná, mi történt itt. Egy rémmese ismét alakulófélben van, érzem, a hír futótűzként fog terjedni arról, hogy egy újabb pénzes egyént kapott el a... Tényleg, mi is az a név a köznép számára, akihez ezeket az eseteket csatolják? Bár... Nem mintha annyira fontos lenne. Mindenütt máskép hívnak. Alaktalan vagyok.

Hiába keresel: ilyen állapotban soha nem fogsz megtalálni. Nappali életem alacsony rangúként élem feltűnésmentesen, hétköznapi módon, erőtlen nőként. Kivonom magam a nagyobb eseményekből, ahol észrevehetnek, a feladatokból, ahol nagy szerepet játszhatnék, és inkább csak az apróságokkal foglalkozom. Templomba járok vasárnaponként, gyónok kicsinyes tetteimről, melyek fele talán kitaláció. Pont annyit teszek, amennyi szükséges ezen lét fenntartásához, se többet, se kevesebbet. Nem áll szándékomban felmászni a létrán, hogy vezetővé válhassak - ez nem az én műfajom. Ez nem az én utam.
Én a sötétséget szolgálom. Árnyként közlekedem. Vért ontok, ha úgy akarják, életeket mentek, ha ezt bízzák rám, kémkedem észrevétlenül vagy beépülök gyanútlanul. Munkám tehát változó, titkos kis szövetségek alkotói, és ezek mozgatói is. A megfelelő összeg fejében gyakorlatilag bármit elvállalok - még a legveszélyesebb, legpiszkosabb küldetéseket is. Pengeélen táncolok annyiszor, ahányszor csak kell, életemet nem becsülöm semmire, olyan bűnöktől vagyok terhes, melyekért már százszor megkorbácsoltak volna.

Ha netalán valamilyen módon mégis értesülnél arról, milyen szerzet vagyok, készülj arra, hogy meglátogatlak, hogy megöljelek. Persze lehet, ha tartod a szád, valamint szép munkákkal és összegekkel jutalmazol, nem emelek rád kezet egészen addig, míg nem talállak veszélyesnek.
Már csak az a kérdés: megtalálsz engem valaha?

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.