Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Darrakard

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 55

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 66

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 42


You are not connected. Please login or register

Szerencsétlen találkozás(Quermos kontra Rin Tarden)

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Szerencsétlen találkozás(Quermos kontra Rin Tarden) on Csüt. Márc. 10, 2016 7:44 pm

Rin Tarden

avatar
Nekromanta Halálpap
Nekromanta Halálpap
Nem tudom elképzelni, hogyan képesek az emberek azokban a szűk nagyvárosokban élni. Gyerekoromban egy faluban éltünk ahol néhányan laktak csak azonban mindenki bőséges élettérrel rendelkezett. Ennek ellenére egy zsúfolt városban egymás hegyén, hátán vannak az emberek ráadásul némelyik még büdös is. Ez azért van, így mert a tömeg miatt nehezen tudják megoldani a szemét problémát és egyesek mindent szépen kiborítanak az ablak elé. Egyszer éppen sétáltam mikor egy vödörnyi furcsa folyadék röpült el előttem, amiben furcsa szagú barna tutyi úszkáltak. Egy szó, mint száz rémes dolog a városban így hát, amikor csak tehetem, nagy ívben kikerülöm. Jobban szerettem a nyugodt és csendes helyeket, mint például a temetőket. Azok a helyek mindig tele vannak ráadásul bármelyik bentlakónak elmesélhetem, a titkaimat sosem fecsegik el másoknak. Ez a történet szintén egy nyugodt, békés helyen játszódik ám nem egy sötét, ijesztő kriptában, hanem egy meleg és virágos erdőben. Minden megvolt, ami egy tőkeletes délelőtthöz kellett sütött a nap, a virágok illatoztak a madarak pedig édesen daloltak. Egy magas fa árnyékába húzódtam félre a meleg elől és csodáltam ezt a természetes szépséget. Pár méterre előttem volt egy bokor tarka levelekkel, amiről egyszer már olvastam. Azok nem levelek, hanem pillangók százai, akik bokornak tettetik magukat. Lenyúltam magam mellé és megfogtam egy kisebb követ azzal a céllal, hogy a közéjük dobom ők felröppennek, ami meseszép látvány lesz. Amint eldobtam a követ rá kellett jönnöm, hogy két hibát is elkövettem egyszerre. Először is az nem egy pillangókkal teli bokor volt, hanem egy sima erdei bokor. Másodszor pedig túl nagy erővel dobtam és a túloldalt valami felnyögött igaz nem láttam, hogy mi. Attól tartottam, hogy sikerült egy medvét magara haragítanom ezért gyorsan felálltam és védekezés gyanánt magam elé kaptam a botomat és vártam, hogy az a vérszomjas fenevad rám vesse magát.

Felhasználó profiljának megtekintése

Erhard Strenger

avatar
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
Kezemben a hűvös, fehér csontíjam, mely már sokszor kisegített a harcaim során. Most egy kissé másabb feladat elé állítottam eme fegyvert. Némán, akár csak a halál, lapultam meg egy fa mögött. Tőlem balra egy nagyobbacska, ám kissé foghíjas bokor fedett el, így bár engem nehezen lehetett látni, én mégis pont ráláttam a célpontomra. Egy egyszerű szarvas, aki gyanútlanul legelt tőlem nem is olyan messze. A szél pont nekem kedvezett, így mikor felfeszítettem a húrt számon gonosz vigyor terült szét, ahogy arra gondoltam, hogy este majd jót lakhatok, majd egy jó kis pörkölttel. Bár az íz nem érdekelt sohasem, a hús tartozott azok közé az élelmiszerek közé, amelyeket előszeretettel fogyasztottam, főleg amikor jó szaftos. És mostanság nem igen volt erre lehetőségem. Pedig hát… én tényleg nem válogatok hús és hús között, lehet az miattam bármi, ha nem mérgező és meg lehet enni. Azonban… mint kiderült mégsem voltak olyan megfelelőek a körülmények. Egyszer csak számomra halhatatlan nesz csapta meg az állat fülét, és még mielőtt kilőhettem volna, a vesszőt egyszer csak egy kő puffan neki a húrt tartó kezemnek. Akaratlanul is felmorgok, és miután felfedeztem, hogy véletlenül, de elengedtem a húrt, és a vessző elsüvít az állat mellett, morgásom még fenyegetőbbé válik, ugyanis a drága husikám már azelőtt elszökkent, mielőtt újabb nyílvesszőt húroztam volna fel. Dühödt pillantással fordulok a bokor fele, ahonnan a kő érkezett, és a mellette lévő kis ösvényen áttörve fordultam a köpenyes alak felé, aki nem is olyan messze volt tőlem így.
- Te idióta féreg! Miattad elhibáztam a vacsorám! – szemeim olyan szikrákat szórtak, mintha csak tekintetemtől lángra lobbanhatott volna a ficsúr, azonban végül lenyugodok és végigmérem a fickót – De ne aggódjon… találtam más húsnak valót.
Hangom elég kísérteties színben játszott, és mielőtt a másik felfoghatta volna, a dolgokat felemelem az íjam felhúzom, majd a csuhás mellkasára célozva kilövöm az íj második vesszejét.

Felhasználó profiljának megtekintése

Rin Tarden

avatar
Nekromanta Halálpap
Nekromanta Halálpap
Arra számítottam, hogy egy mérges vadállatot sikerült magamra haragítanom és részben igazam is volt. Kicsit meglepődtem mikor az a valami megszólalt és valami olyasmiről hadovált, hogy én fogom helyettesíteni a vacsoráját. Tudom, hogy nem kellett volna megdobnom azonban pusztán baleset volt ráadásul ezért az apróságért nem kellett volna így beszélnie. Normál esetben egyszerű blöffnek tartottam volna az egészet ám a hangból tisztán érződött az őrület. Alig, hogy kimondta éles fájdalom hasított bele a ball vállamba. Néhány lépést hátrébb tántorodtam azonban nem estem el szerencsémre. Mikor lenéztem oldalra láttam, hogy egy nyílvesző áll ki belőlem. Sikerült elfojtanom egy kiáltást majd gyorsan az egyik vastagabb fa mögé bújtam. Jól tudtam, hogy minél előbb meg kell szabadulnom attól a zavaró szálkától ám előbb a támadómat kellett hatástalanítanom. A sérülés nem bizonyult életveszélyesnek és kalandjaim során éltem már át nagyobb fájdalmat is. Lelkem mélyén fortyogó bosszúvágy miatt legszívesebben oda menetem volna az idegenhez és tulajdon két kezemmel tanítottam volna móresre. Azonban mivel neki távolsági fegyvere volt és a jelek szerint használni is tudta ezt a tervet azonnal el kellett vetnem. Fejemet forgattam jobbra, balra hátha találok valamit, ami az én malmomra hajthatja a vizet ám nem jártam sikerrel. Végül egy ostoba ötlettől vezérelve megidéztem az egyik csontvázamat a néhány méterrel mellettem lévő fa mögé. Annak a törzse majdnem olyan vastag volt, mint az enyém így nagy volt rá a valószínűség, hogy ne vegye észre. Elkezdtem rázni a fa leveleit, hogy rám figyeljen majd kiadtam a parancsot a csontváznak a támadásra. Nem akartam megölni, de abban a feltüzelt állapotban talán ez sem zavart volna. nagyon reméltem, míg rám figyel a támadó addig Csonti észrevétlenül meg tudja közelíteni és egy határozott mozdulattal megsebesítheti a vállánál.

Felhasználó profiljának megtekintése

Erhard Strenger

avatar
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
A vesszőm utat talált az ellenfél húsába, bár nem teljesen oda ahova céloztam, de mivel nem vagyok teljes mértékben íjász, így nem lepődtem meg túlságosan. Azonban nem csitította le a kedélyeimet ez a tudat, sőt a dühömet még tovább fokozta, hogy nem is sérült meg túlságosan vészesen. Végül is csak a vállát találtam el. Öregem ebbe ki halna bele? Ismét kifeszítem az íjam húrját, majd rögtön útra is engedem a következő vesszőm, ám ahelyett, hogy ez is célba találna, a köpenyeges alak egy fa mögé veti magát, így a vesszőm ártalmatlanul szállt tovább. Mindenesetre egyelőre csak felkészültem, és az íjamat ismét felajzva várom, hogy a fickó kilépjen a fedezékből. Én ráérek, hisz még van egy kevés időm vacsoráig, és annál finomabb lesz a kaja, minél tovább puhítgatom… hehe. Dühtől merev arcomon most egy szadista vigyor terjed szét az arcomon. Az alak azt hiszi, ezzel megmenekül, hisz távolsági fegyverem van, ezzel mégse mehetek hozzá közel, de ahogy a férfi az ágakat rázta elég nyílván való volt, hogy készül valamire. Komolyan ilyen sötétnek néz, hogy bedőlök ilyen olcsó trükknek? Főleg egy olyan világban. Hamarosan szemem egy különös dologra vándorolt egy pillanatra. Elmosolyodtam, ahogy a csontváz megindult felém. Leengedem az íjat, majd jobb kezemmel egy csettintést csinálok. Ebben a pillanatban a közeledő csontváz felől egy szörnyű zaj hallatszódik. A törő csont hangja. Ha az alak ki is figyelne, hogy mi volt ez a hang, akkor se lőnék rá, helyette hagynám, hogy lássa: A csontváz csigolyái széttörtek pedig semmilyen találat nem érte őt. Pedig valójában a Törés mágiámat hajtottam végre ezt a bravúrt, de ezt neki nem kell tudnia. A csontváz elhullt és lényegében mostantól nem sok gondot fog okozni. Felröhögök és a férfi felé kiálltok.
-
Sajnálom. De egy ilyen gyenge szolga engem nem fog legyőzni, te kis pondró!
Ezzel egyetlen parancsszavamra három apró lény mászik elő a férfival szembe (már ha a fának veti a hátát), és hamarosan mindegyik goblin zombi felegyenesedett körülzárva ellenfelemet, persze ha csak a férfi nem próbált meg gyorsabban meglépni előlük. Ez esetben máris kifeszíteném az íjamat és kilövöm felé a vesszőt. Lássuk milyen döntést fog hozni ellenfelem egy ilyen váratlan helyzetbe.

Felhasználó profiljának megtekintése

Rin Tarden

avatar
Nekromanta Halálpap
Nekromanta Halálpap
Nagyon reméltem, hogy ez a kis cselem be fog válni ugyanis sem egyéb nem jutott az eszembe. Sajnálatos módon örült kannibálokkal még egyszer sem akasztottam össze a bajszomat. Csonti annak rendje és módja szerint szépen meg is jelent az egyik fa mögött és látszólag nem lepleződött le. Én miközben próbáltam nem mutogatni a végtagjaimat felnyúltam két ágért és hangosan rázogatni kezdtem azokat. Úgy terveztem, amíg én játszom a sérülted a társaim lerohanja és ártalmatlanítja azt az örültet. Mikor úgy éreztem, hogy itt az idő kiadtam a parancsot ő pedig elindult ám pár pillanat múlva különös hangra lettem figyelmes. Óvatosan kilestem a fa mögül és azt láttam, hogy a bátor harcosom egy helyben áll és furcsa zajok jönnek felőle. Arra gondoltam, hogy az nyilas tehet mindenről ezért kicsit jobban kidugtam a fejemet, hogy szemügyre tudjam venni az ellenfelet. Majd lesett az álam a csodálkozástól mikor megtudtam, hogy egy nő támadott meg pedig a hangjából arra következtettem, hogy egy férfival állok szemben. Ezzel az aprósággal nem foglalkozhattam sokáig ugyanis a csontváz gerince hangos recsegések és ropogások közepette széttört. Mindezek után három zombiszerű lény bukkant föl előttem. Még szerencse, hogy hátamat a fának vetettem ugyanis így nem tudtak körbe venni. Nem maradt más választásom, mint egymagam szembeszállni ezekkel a démoni szörnyetegekkel. Botomat áttettem az ép kezembe és lesújtottam a hozzám legközelebb álló lényre. Közben azért igyekeztem figyelni a többiekre, ha kell, ki tudjak térni a csapásaik elől.
// Azt tervezem, hogy minél előbb egymás után végzek a goblinokkal a fa fedezékében.
/Bocsánat a késésért./

Felhasználó profiljának megtekintése

Erhard Strenger

avatar
Hellenburgi Királyi Szövetség
Hellenburgi Királyi Szövetség
A férfi ütése nyomán az egyik zombi nem tudott elég gyorsan védekezésbe lépni, vagy egyszerűen csak visszavonulni, így az alapjáraton is eléggé törékeny test hamarosan nagy reccsenéssel a földre rogyott, ahogy a bot betörte az apró koponyát. Azonban látszólag a két „társa” nem nagyon segített az elesett tásuk helyére. Persze ez egyáltalán nem okozott nekem semmilyen fejfájást sem. Ezek a goblin holtak szinte semmilyen energiát nem emésztettek fel, talán három-négy elvesztése ért fel egyetlen csontvázéval. De ezek a kis… férgek legalább addig is hagynak időt kiismerni az ellenséget. Türelmesen lépegettem oldalra próbálva úgy helyezkedni, hogyha kell, íjammal lőhessek az alakra. Tekintve, hogy elvileg ő most a goblinokra figyel, nem fogja észrevenni a helyváltoztatásom. Mindenesetre, ha akarna, se nagyon tudna ez ellen tenni, hisz a fa oldalai felé a zombik vannak, és csak egyenesen előre futhat, így elvesztve a fedezék előnyét. És egy íjásszal szemben akár egy-két fedetlen pillanat is végzetes lehet. A mosoly, mely a „vadászat” kezdete óta kezdett egyre jobban megjelenni szinte teljesen elsöpörte eddigi haragom. Úgy éreztem élvezettel fogom lezabálni a faszi húsát a csontjairól, éppen ezért kicsit megfűszerezem ezt az ízt egy kis félelemmel és rettegéssel… na meg fájdalommal! Egyetlen apró intéssel útnak indítom a csontdárdát, mely a föld alól előtörve próbálja meg átdöfni férfi lábát, ezzel meggátolva a mozgásban, és ha ez sikerrel jár, ha nem a zombijaim előtörnek egyszerre, hogy megpróbálják megsebesíteni a férfit… de nem megölni!

Felhasználó profiljának megtekintése

Rin Tarden

avatar
Nekromanta Halálpap
Nekromanta Halálpap
A csontvázamat oly könnyedén intézte el amilyet még azelőtt egyszer sem láttam. Ráadásul rám szabadított három zombiszerű lényt, amikhez szintén nem volt szerencsém. Onnan gondoltam, hogy zombik, mert ismerős volt a mozgásuk ráadásul rettenetesen büdösek voltak. Így egyedül álltam három rusnya szörnyeteggel szemben miközben egy őrült azon serénykedett, hogy tűpárnát készítsen belőlem. Tisztában voltam, hogy reménytelen a helyzet ennek ellenére nem adtam fel. Abban reménykedtem, hogy ha elég ügyes leszek, és gyorsan egyesével lerohanhatom és az ellenségeimet és végezhetek velük. Szememben a vad elszántság szikrájával keményen fejbe vágtam a zombit, ami nagy meglepetésemre apró kis darabkákra hullott szét. Úgy tűnt sokkal könnyebb dolgom lesz, mint amire számítottam így egy pillanat ideéig feltámadt bennem a remény. Azonban az a pillanat rögtön elillant mikor éles fájdalmat éreztem a lábamba lenézve pedig láttam, hogy egy dárda fúródott keresztül rajta. Legszívesebben teli torokból üvöltöttem volna azonban hála a kiképzésemnek sikerült visszafognom magam ráadásul nem értem rá agonizálni. Tudom jól, hogy az én hibám, amiért megfeledkeztem arról a nőies férfiról. Alig maradt esélyem arra, hogy élve kerüljek ki ebből a kalamajkából. Elmormolom a megfelelő szavakat, amitől az egyik szélső goblinzombi mellett megjelenik egy csontváz, aki nekem próbál segíteni. Sajnálatomra valamit elrontok ugyanis a csontváznak hinyzik az egyik lába így azon nyomban pofára esik. Szerencsémre a hozzá hasonlók nagyon elhívatottak így ha kúszva is, de teljesíti a kapott parancsot. Mindketten az ellenfelünk fejét vesszük célba és minden erőnket beleadjuk a támadásba. A lábam kicsit remeg a vérveszteségtől, de mindent beleadók és igyekszem életben maradni.

Felhasználó profiljának megtekintése
A küzdelmet itt is lezárnám, 50-50 xp jutalomban részesültök mindketten.

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.