Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Vámpír frakció külkdetés] Az éjszaka szárnyai

Hétf. Szept. 02, 2019 7:13 pm by Hannes von Rotmantel

A partvidéki vámpírcsaládok ostrom alatt állnak. Hoshek elfajzott katonái elfoglalták a …

Comments: 7

Küldetés: A ház padlója recseg

Szomb. Szept. 14, 2019 8:15 pm by Sötét Apostol

A ház padlója recseg


Adrastea   …

Comments: 2

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 112


You are not connected. Please login or register

Adrastea

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Adrastea   Empty Adrastea on Csüt. Ápr. 07, 2016 11:09 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
Adrastea

Adrastea   Tumblr_lz1rl3wTbl1qhca4wo2_250 Adrastea   Tumblr_lz1rl3wTbl1qhca4wo3_250

Faj: démon
Kaszt: succubus
Nem:
Kor: nagyon ifjú

Szint: 4
Tapasztalat: 2504/3750
Vagyon: 5200 váltó Sad

Kinézet: A szemében a felhők csókolta szeptemberi égbolt legszebb kékjét láthatod, a tekintete éles és metsző, mint a jól fent kés. A haja hosszú, világos, már-már természetellenesen, az olyan kisgyermekek hajának hirtelenszőkéje, akikről tudni lehet, hogy a végén bebarnulnak. Gyakran hordja kiengedve. A bőre fakó.
Mindössze százhetven centiméter ez a két lábon járó csoda. Karcsú, csinos, a lábai egy istennőé, és legalább olyan magabiztosan sétál rajtuk. A járása ruganyos, a mozgása könnyed, mintha felhőkön lépkedne vagy táncolna. Nagyon hajlékony. A hangja kellemes és lágy, általában halkan és lassan beszél. Sötét és elegáns ruhákat visel, egyszerűeket, de kihívóakat, és sose olcsót.
A kisugárzása vonzó, az egész jelensége hordoz magában valami furcsa megfejthetetlenséget és rejtélyes melankóliát.  

Jellem: Magabiztos és céltudatos, reális félelemérzettel. Ha nem is tudja feltétlenül, hogy hol a helye, illetve szereti magát nagyobbnak érezni, mint ahogy az indokolt lenne, azért ügyesen játssza el, hogy ez nem így van. Amolyan passzív-agresszívan manipulatív, szereti adni az alárendeltet, és úgy éri el a céljait, hogy már-már magad is elhiszed, hogy a dolgok a te legfőbb érdekedben történnek úgy, ahogy. Szeret magára úgy gondolni, mint csöndes folyóra vagy lassan ható méregre. A fogalmat természetesen nem ismeri, de a gondolkodása valamilyen szinten radikálisan feminista, az más tál tészta, hogy a megnyilvánulásai nem feltétlenül azok. Ő maga is szereti elhinni, hogy csak tárgyként használja az embereket (is), de feltehetőleg neki van nagyobb szüksége rájuk: tipikusan az a nő, aki csak egy férfival való kapcsolatán keresztül képes meghatározni magát. Élvezi, és igénye van arra, hogy szépnek lássák, körüludvarolják, isten ments, szeressék.  
A humorérzéke egyébként eléggé jó, bár kissé csípős, szarkasztikus. Általában szomorúnak és rejtélyesnek tűnik, és ez a fajta látszat nem áll túl messze a valóságtól. Jól hazudik, de ha ügyes emberismerő vagy: a szeme mindig elárulja.

Személyes passzív: Femme Fatale
Leírás: Adrastea bár természetesen nem emlékszik emberi életére, de férfiak iránti rettenetes utálata még mindig ugyanúgy lángol benne, s amennyiben éppenséggel nem (csak) lepedő alatt harcol, jelentős előnyben részesül a férfi nemű ellenfelekkel szemben.

A Szajha Útja
- Az ágy melege sokakat vonz, viszont akadnak olyanok is akiket csakis az üzlet vagy a célok szempontjából. Ha tudod, hogy mégis mik a fogások az ellentétes nem lenyűgözéséhez, akkor a haszon majdnem adott.
Választható bármely nem egyházi, nem katonai kaszt számára
Bónusz: A karakterhez természeténél fogva vonzódnak az ellenkező nemű NJK-k, így egyedi lehetőségeket adva neki, illetve minden befejezett küldetés után +25% pénzben részesül küldetésekből.A hozzászólást Adrastea összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szomb. Aug. 27, 2016 10:15 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

2Adrastea   Empty Re: Adrastea on Kedd Júl. 05, 2016 9:35 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
Felszerelés

Korbács
Leírás: A korbács a csábdémonok kedvelt eszköze, mind harcban, mind... khm, hát, egy kissé más dologban. Ezen keresztül képes érvényesíteni szolgái felé akaratát, és aki egyszer egy csábdémon ostorának szorításába kerül, csak igen nagy lélekjelenléttel tud kiszabadulni.

Rohadt drága parfüm
Típus: Illatszer- Kiegészítő
Leírás: Egy csodálatos illatú testpermet, melyet még egy korábbi szeretőd adott neked ajándékba, komoly hibát elkövetve ezzel. Nagyszerű aromája van, s mint ahogy ismeretes a dolog, minél szebb nőre kerül a parfüm, annál hatásosabb. "Viselése" során nem csak küllemed vonzó, hanem... szagod is, mely így lehetővé teszi, hogy azok figyelmét is felhívd magadra, akik nem látnak téged vagy esetleg vakok.

Tökéletesség
Leírás: A legcsábosabb démonnal is előfordul néha, hogy kellemetlen sérülések, horzsolások, karcolások csúfítják el a hibátlan bőrt. Erre való ez a nyakék, mely érintéssel képes a nem túl mély vágásokig minden sérülést hegmentesen gyógyítani.

Díszes ruházat <- jól sejted, ez egy link
Leírás: Egy általad választott leírású, küllemű és típusú nem páncél ruhadarab, mely csodás anyaga, könnyed eleganciája, s mély színei miatt akár képes egy ronda nőt is szépnek mutatni, egy szépet pedig... szebbnek? Ha viseled, mintegy 10%-al megerősíti a vonzalmat, amit az ellenkező neműek éreznek irántad, de természetesen csakis akkor, ha látnak is téged közben.

Gyenge gyógyital
Összetevők: Alkohol, Barlangi tinóru
Leírás: Enyhén vöröses, tiszta ital, alkoholos illattal, gombára emlékeztető ízzel.
Hatás: Összehúzza a felszíni sebeket, elállítja a vérzést.
Mellékhatás: Az alkohol miatt enyhe bódulat.

Homokember
Típus: Kiegészítő-Faszi
Leírás: Ki tudja hogy történt a dolog, te minden bizonnyal igen, ezt majd kezelheted úgy, ahogy akarod... De valahol egy általad választott vidéken akadt egy gazdag gróf, akinek igen nagyon megtetszettél, s úgy döntött, hogy hajlandó lenne ha kis címletekben (Az asszony meg ne tudja! -- már megtudta) is, de akár élete végéig támogatni a léted. A gazdag támogatódnak hála minden hónap első napján felírhatsz magadnak 100 váltó pénzt, emellett pedig hihetetlen mennyiségű ruhát és hasonlót, bár ezt természetesen csak IC szempontból. A Grófot kidolgozhatod magadnak, s akár élményben meg is jelenítheted, de ha csak csendestársként preferálod, úgy is maradhat. A gróf egyébként Alexander Kleist névre hallgat :3

Név: Egy kis szívesség...
Típus: Passzív
Leírás: Simon von Neulander igencsak meghatódott a tényen, hogy mégis mennyien meglátogattátok a fontos alkalom okán, s így bizony megjegyezte az összes megjelent karakter nevét, arcát. Ez magában nem jelentene semmit persze, ám mindenkinek szeretné egy kis szívességgel megköszönni a dolgot... Esetleg lopnál egy vámpír területen, s elkapnak? Simon got your back bro... Talán segítségre lenne szükséged egy jó diplomata képében? Worry not, Simon's gonna take care of that. Szarban vagy és kevés a pénzed? Worry not fam, Simisoma is there for you. Amennyiben valamilyen vámpírt érintő helyzetbe kerül a karakter, s úgy dönt, hivatkozna az úr nevére, bármikor megteheti azt, ám persze a dolog kimenetele ismeretlen. Talán csak megmenekül, talán kap egy extra kis tárgyat, pénzt, Tp-t jutalomnak... Ki tudja. A lényeg az, hogy csakis egyszer lőhető el, egy Neulander is csak egy bizonyos mértékben hálás, nem?

Azonnal ölő méreg (Éjcsepp)
Leírás: Fekete, szagtalan, egyetlen cseppből álló, sűrű méreg, ami jól oldódik.
Hatás: A mérgezett egyén a mérgezés pillanatától erős, keserű ízt érez a szájában, majd ha nem hatástalanítja a mérget, tíz másodperc után meghal.
Mellékhatás: Ha a célpont túléli, erős gyomorrontást tapasztal.

Glowbone Pendant
Leírás: Egy apró, kúp alakú fülbevaló, fehér csontból amely különleges elf mágiával volt elkészítve. Egy apró ütésre a holdagyar rémítő üvöltését képes előidézni, megfélemlítve a legtöbb harcedzett veteránt is.

Csokimikulás
Leírás: Egy télapót formázó édes csokoládé, amit ha megesztek, 3 órán át nem fogjátok érezni a hideget, és nem is tudtok megfagyni. CSak egyszer használható értelemszerűen.

Elena's bracelet
Leírás: Cernunnos elhunyt kedvesének, Elenának ajándékozott karperece, egy mesteri ezüstmunka, halványkék gyöngyökkel díszítve. Különleges tulajdonsága, hogy viselője mindig visszatalál ahhoz, akit leginkább hiányol. Ha kezét az adott személy holléte felé fordítja, a karperec kellemes melegséget sugároz így kijelölve az irányt.

Miracle of the Sacred Eve
Leírás: Egy apró harang, bronzból és aranyból kovácsolva, amely hetente egyszer a karácsonyi csoda kicsinyített mását idézi elő és békét sugároz mindenkire, aki hallja 10 percre. Kiegészítés Lance és a többi trükközni vágyó cheecky bastard kedvéért: A varázslat hatása a használón mindenképpen érvényesül, az ellen nem lehet védekezni pl ha bedugaszolod a füled. Játékos karaktereken is működik, és a karakterekhez fűződő viszonyt figyelmen kívül hagyja. Ha olyan karakter, akit nem ért a hatása támadást indít valaki ellen, akit igen, a hatás megszűnik. A csengő hangja húsz méterig hallható.

Asmoranomardicadaistinaculdacar
Ár: 2000 váltó
Besorolás: Ruha - Nők
Leírás: Kimondhatatlan nevű, sehogy sem praktikus vagy kényelmes ruha, ami minden látszatot meghazudtolóan egy több száz éves démon mestermunka. Különleges mágiájának köszönhetően a viselője nem csak hogy jobb lesz a csábításban (ez csábdémonok esetén a képességekre is hatással van), de adott esetben a nők figyelmét is vonzza. (Csábdémonként ez szintén azt jelenti, hogy az ellenkező nemre érvényes képességeket lehet használni nőkre is.) (KÉP)

Képességek

A Neheztelő Pillantás.
Szint: 2
Leírás: A szemkontaktus X időre való fenntartása szükséges követelmény A Neheztelő Pillantás hatásának eléréséhez. A hatás pedig a következő: az elszenvedőt kínzó bűntudat kezdi gyötörni, úgy érzi, mérhetetlen nagy hibát követett el A Neheztelő Pillantás gazdája ellen, amit jóvá kell tennie, így valamelyest manipulálhatóbbá válik. (Reális keretek között. Nyilván nem agykontroll a dolog, senki se fogja megölni az anyját, csak mert ránézett valaki A Neheztelő Pillantással.)

Tépő karmok/Démoni ököl
Szint: 1.
Leírás: Minden Csábdémon első képessége saját maguk fegyverré alakítása. Succubusok(nők) esetében a karmok jönnek, amik az eredeti körmök húsz centiméter hosszúságúra nyúlását jelenti, amik acélkeményekké is válnak. A démoni ököl az Incubusok(férfiak) képessége, ami pedig a kéz ízületeiből kinövő csonttüskékből áll. Akkor nagyon jó, ha nincs más fegyver, mivel ingyen van és bármeddig fenntartható.

Zord Jelenlét
Szint: 1.
Ár: 1000 váltó
Leírás: A démon jelenlétével is képessé válik rossz közérzetet kelteni az emberekben, valamit felzavarja az állatokat egy rövid időre. Ez nem befolyásol nagyjából semmit, de megfélemlítésre kiváló. Bekapcsolható passzív, nem fogyaszt varázserőt.

Démoni érzék
Szint: 2.
Leírás: A csábdémon passzívan megérzi a körülötte álló potenciálisan veszélyes embereket, így könnyen elkerülheti, hogy rossz prédát válasszon magának.

Név: Paralízis
Szint: 3.
Leírás: A csábdémonok erői közé tartoznak többek között az ellenfelek testi állapotainak befolyásolása is. Ezzel a képességgel egy kevés varázserőért óránként egyszer egy ellenfelet három másodpercre megbéníthatsz ha képes vagy megcsókolni.

Bűnlátás
Szint: 3.
Ár: 2000 váltó
Leírás: A démon passzívan képes megérezni ezen képesség segítségével, hogy ki hajlamos arra a bűnre, amit ő képvisel, így téve könnyebbé a prédák felkeresését.

Empátia
Ár: 2000
Szint: 3
Leírás: A szándékosság vagy a kontrolláltság teljes hiányában maximálisan intuitív alapon erős benyomásokként képes érzékelni a környezetében lévők hangulatát, érzéseit. Valamint nem kerül varázserőbe de épp ezért nem kikapcsolható (ennek minden előnyével és átkával együtt)

Meggyőzőképesség
Leírás: Az emberek sokféleképpen tudnak kommunikálni: különböző nyelveken, különböző mozdulatokkal. A többség csak a nyelvi jelekre koncentrál és csak a beszéd könnyebb megértése érdekében használ gesztusokat, viszont egyesek figyelnek arra is, hogy mit milyen mimikával mondanak el, milyen a testtartásuk, minden egyes apró rezdülésükre. Akik ezt elsajátították, azok könnyebben tudnak meggyőzni embereket, könnyebben el tudják rejteni érzelmeiket, vagy éppen felnagyítani azokat.A hozzászólást Adrastea összesen 9 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Feb. 09, 2017 4:06 pm-kor.


_________________
Felhasználó profiljának megtekintése

3Adrastea   Empty Re: Adrastea on Kedd Júl. 05, 2016 9:37 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
Küldetésnapló


Küldetésnapló:
a csodálatos előtörténetem
helyzetjáték
élmény

küldetések:
a démonvadász feat Sil
édes álmok
hunted prey, haunted skies
szabadság

magánküldetés:
drágább az aranynál ft. lory & miu
my songs know what you did in the dark

magánjáték:
véletlenek és védtelenek feat Tyr
born in lust, turn to dust vs Norven, noncanon
a rejtélyes hármas feat gerard & sil
yrsil elszabadul feat sil
valakik vigyáznak rád, a többiek vadásznak rád feat ingrid
eschiva -- we are more than we are ft. nor <3
i don't do drugs. i am drugs feat neil - beach
look up. there's the light feat. Oz <3
a day without sunshine... ft. cavett
welcome among the highborne ft darr - audiencia

azonnali:
e s z t é t i k u s rezgések
walpurgis-éj feat norven
jó bornak is kellhet cégér feat neil
married with azrael feat nornor
the purple wedding feat sil
fagyos világ feat nor
steam and moonlight feat. nornor
sivatagi kalandok feat earl
der német szavak egymás után feat etha <3
mítoszos
once upon a time in veronia feat nor
miből lesz az alkimista?
drachenrücken
felező tízes
télapó ajándékai
csendes éj

Költségvetés
bevétel:
e s z t é t i k u s - 150tp
a homokember - 1000pénz + 100tp
walpurgis - 150tp + Rin ajándék
véletlenek és védtelenek + 100tp
jó bornak is kellhet cégér + 150tp
az ajtó nélküli szoba + 100 tp + 2000 pénz
born in lust + 100 tp
married with + 1500 pénz
the purple wedding +150 tp
fagyos világ + 150 tp
démonra vadászik a falu +100 tp + 1000 pénz
+ 4 tp a teherbekúrt irodalomtöri vizsgámért, ciel jóvoltából <3
helyzetekért: tökéletesség, cukros bácsi, kurva szép ruha
a gróftól +100 pénz (július)
máglya + 100tp + 1000pénz
sil családi helyzetjátéka +500pénz
etha +100tp +1000 váltó (+teaház :3)
50 első randi norral +150tp
yrsil elszabadul + 100tp
x-men idézetes + 100tp
sivatagi + 1500 pénz
papfiúka +200tp + 2000pénz
tea +100tp +1000pénz
német szavak + 150tp +500pénz + szívesség
+100 váltó augusztusra a homokembertől
mítosz +2000 pénz
ouat +150tp
we are more than we are + 100tp +500 váltó +nyári gyerek vagyok (?)
alexander rip + 100tp + 1000 váltó
miből lesz az alkimista? +150tp
drachenrücken + 1500
halloweeni + 150tp + valami cucc
édes álmok +300tp +3000pénz +éjcsepp
anika +100tp +1000pénz
télapó ajándékai: +150tp+csokimikulás
drágább az aranynál +200tp +2000pénz
+1,5tp Ozy fiáért
kariaji +100tp +100pénz
wild hunt +200tp +2000pénz +ÉKSZER *.*
csendes éj + 100tp +1500váltó +csengettyű : D
szabadság +300tp + 4500 pénz

összesen 4355,5tp
összesen 15200 váltó

kiadás:
A Neheztelő Pillantás - 1500
démoni érzék - 1500
paralízis - 2000
zord jelenlét - 1000
bűnlátás - 2000
empátia - 3000
meggyőzőképesség és természetes szimpátia - 4500


_________________
Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.