Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 77

Nieles magánküldetések

Szer. Márc. 01, 2017 11:27 pm by Esroniel von Himmelreich

A visszajelzések alapján ezeknek elég nagy sikere volt, szóval mostantól külön topicban …

Comments: 4

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 48


You are not connected. Please login or register

Scatha von Bevin

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Scatha von Bevin on Szomb. Ápr. 23, 2016 5:21 pm

Vendég


Vendég
- Ha nem veszem hasznát, akkor nyugodtan megölheti. – szól a bársonyos hang hidegen, miközben a megkötözött férfi arcélén futtatja végig ujjait. A nő segédje bólint az úrnője szavára, mert egy cseppet sem szeretne a másik sorsára jutni, aki magatehetetlenül ül a széken, egy díszes szoba közepén. A vörös hullámos hajú szépség elmosolyodik, miközben méregeti a rosszul járt illetőt. Tartozik neki egy jelentősebb összeggel, ami felett nem tud szemet hunyni.
- Tudja mit? Vágja el a torkát. – mondja ki unottan, mire a két méteres férfi odalép a szinte könnyekben úszó vergődő alakot. Szabadulni próbál, de oda van kötözve az egész teste a székhez. Mikor odateszi a nagydarab ember a pengét a torkához, akkor vergődik, mint a partra vetett hal.
- Állj! Meggondoltam magam! – ám így is serken ki vér annak torkán. Odasétál a lekötözötthöz, aztán int a segítőjének.
- Elmehetsz – hanyag, de egyértelmű kecses intés a nevezett felé. Az távozik a szobából, így az úrinő és a másik odabenn marad. A bájos, gyengébbik nem képviselője egy darabig vigyorogva nézi a moccanni nem bíró személyt. Kimért léptekkel indul felé, miközben parázs tekintete marja az áldozatát. Szó nélkül beleül az ölébe, egyik karját hanyagul átvetve annak nyaka körül, hogy ott találjon egy kapaszkodót. Szabad kezével beletúr a férfi dús fekete hajába.  
- Semmi gond drágám, megértem, hogy lopnod kellett tőlem. Tudod te ki a gyenge – suttogja arcára ezeket a szavakat. Másik tiltakozna, ha nem lenne a szájába tömve egy pirosló alma. Kisebb hangok jönnek az erősebbik nemtől.
- Hogy mondod? Vagy úgy. Nos ezen nem segíthetek – Feláll a helyéről, miközben egy rúnát vesz elő a szütyőjéből. Megnézi a rajta található írást, aminek a jelentése a pusztítás.
~ Pedig kezdtem reménykedni, hogy életben marad. ~ mondja magában lehangolóan, azonban puszit nyom a rúnára, majd szembefordul a lekötözöttel. Finom mozdulattal nekidobja, akiből nem sok dolog marad. Scatha megnyalja a végén az ajkát, majd távozik a helyszínről.

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.