Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 86

Déli frakcióküldetés - Hierosgamos (V.I.SZ. 821 Tavasz)

Hétf. Ápr. 08, 2019 2:26 pm by Isidor Bose

Mi ez a küldetés? Ki az az Isidor Bose, és hová lett Esroniel? Miért van az északi küldetés …

Comments: 8

Északi frakcióküldetés - Libera nos (V.I.SZ. 821 Tavasz)

Vas. Ápr. 07, 2019 5:14 pm by Jerobeam

Alapvetően szoktam egy kis hangulatcsináló rövid szöveget írni a küldetéskiírásokhoz, de …

Comments: 6


You are not connected. Please login or register

Neil Remington

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Neil Remington Empty Neil Remington on Vas. Ápr. 24, 2016 3:23 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta
Név: Neil Remington
Faj: Sötételf
Frakció: -
Kaszt: Bérgyilkos
Nem: Férfi
Kor: 19
Kinézet: Neil nem az a figura, akire ha ránéz az ember, azt tudná mondani, hogy milyen egy mindennapi arc. Átlagnál kicsit magasabb, 190 cm környékén van, testsúlya 72 kiló tájékán mozog. Sovány azonban rendkívül izmos testalkata végett meglehetősen fürgén tud mozogni. Származása ellenére kifejezetten sápadt bőre van. Bal oldalt és hátul fel van nyírva fekete haja, feje többi részén pedig oldalt hordja, néha bele is lóg élénk lila szemébe. Mindkét karján és kezein bonyolult azonban összefüggő vonaljátékok és szimbólumok keverékéből varrt tetoválás van. Öltözködésére odafigyel, általában sötétebb ruhadarabok találhatóak szekrényében. Köpenyeket előszeretettel visel, akár ing nélkül is. Szívesen hord ékszereket is, füleiben és szemei körül is több fajta található.
Jellem:„ A külső nem minden. ” mondják nagyon sokan, és mennyire igazuk is van! Neil agyát sokkal, de sokkal elvontabb és betegebb gondolatok járják át, mint amennyire megjelenéséből következtetnénk. Mindennapi szituációk szintjén általában csöndes, és nem szól sokat, de nem azért mert nem akar, hanem van annyira eszes, hogy elvetemült gondolatait ne ossza meg minden útba esővel, hanem csak néhány kivételes emberrel. A ”kivételes embert” általában két csoportra tudjuk osztani. Egyikbe tartoznak azok, akikben kifejezetten megbízik, vagy gondolkodásmódjuk megegyezik. A másikba pedig általában az áldozatai esnek, lemészárlásuk előtt, az ő társaságukban nagyon szívesen engedi szabadjára gondolatait, és magát. Békét nőkben és gyilkolásban lel (az utóbbira egyfajta művészetként is szokott tekinteni), de az alkohol és egyéb szerek használatát sem veti meg. A túlnyomó többséget fajtól függetlenül lenézi.

Felszerelés:
- Éjgyilok
- Gyenge gyógyital
- Finomított orrnehéz dobótőr recézve
- A szükség aranyfoga
- A seftes köpenye
- Azonnal ölő méreg (Éjcsepp)
- Csokimikulás

- Metszőgyűrű
Leírás: Egy kisujjon lévő, fémből készült gyűrű, rajta egy aprócska gombbal, amit megnyova kiugrik egy apró, mindössze egy centis, borotvaéles hajlított penge. Ez rögzítve van magához az ékszerhez, alapvetően a gyűrű részét képezi. Nyilván nem lehet féktelen mészárlásba kezdeni vele, de például váratlan támadásra, megkötözött állapotban kötélvágásra tökéletes. A pengét egyszerűen csak vissza kell pattintani a helyére, következő alkalommal ismét egy gombnyomással hívhatod elő.
Ár: 800 Váltó

- A seftes köpenye
Leírás: Egy különleges, szürkés szövetből fonott sötételf ruházat, mely bűvölésének hála messze túl átlagosnak néz ki, s könnyen beleolvad a tömegbe. Amennyiben a karakteren van, szinte azonnal képes eltűnni egy kellően nagy ember csoportban (Nagyobb városokban persze), s az őt kereső vagy kergető személy jó eséllyel szem elől is téveszti.

- A szükség aranyfoga
Leírás: Első ránézésre semmi feltűnő dolog sincs a kiegészítőben, már a tényt kivéve, hogy tiszta arany. Ennek ellenére behelyezés után valamilyen furcsa okból egy egészen ritka dolog iránti éhség lesz úrrá a viselőn, aminek csillapítása nem is olyan nehéz... Lehetővé teszi a használó számára az emberi hús jó étvággyal, s viszolygás nélküli elfogyasztását. Ha ez nem lenne elég, ha a karakter egy saját maga által leterített ellenfeléből étkezik (Egy játékban egyszer), manát tölt, egy táplálkozásból visszatöltve annyit, hogy képes legyél három egyes vagy egy ötös szintű támadást kivitelezni ebből a kétes úton szerzett manából. Figyelmeztetés: A tárgy használata biztosan falánkságdémon léthez vezet az illető halála után.

- Azonnal ölő méreg (Éjcsepp)
Leírás: Fekete, szagtalan, egyetlen cseppből álló, sűrű méreg, ami jól oldódik.
Hatás: A mérgezett egyén a mérgezés pillanatától erős, keserű ízt érez a szájában, majd ha nem hatástalanítja a mérget, tíz másodperc után meghal.
Mellékhatás: Ha a célpont túléli, erős gyomorrontást tapasztal.

- Csokimikulás
Leírás: Egy télapót formázó édes csokoládé, amit ha megesztek, 3 órán át nem fogjátok érezni a hideget, és nem is tudtok megfagyni. Csak egyszer használható értelemszerűen.


- Lexa, Devourer of champions
Típus: Rapír
Tartóssága: 39 év
Súlya: 1 kg
Mérete: 105 cm
Pengéjének szélessége: 2 cm
Markolatának mérete: 5 cm
Védőmarkolat hossza: 12 cm
Leírás: A feketeacélból kimunkált rapírról már első pillantásra lerí, hogy hosszas órák mesteri munkája áll a készítése mögött. A fegyver kinézetét tüskés kialakítás szépíti, még magában a pengében is megtalálható egy apróbb motívum. A rapír markolatát bőrrel fedték be a fegyver használatából adódó fájdalmak elkerülése végett, s nagyobb ívben egy markolatvédő fedi. Maga a fegyver könnyedsége miatt nagyon fürgén forgatható, kialakítása végett az egyik legoptimálisabb támadási mozdulat a szúrás, azonban vágásra ugyan olyan alkalmas a kétélű penge segítségével. A nehezebb páncélok elleni támadásokat igazán megsínyli súlyából és struktúrájából eredően, azonban védelem nélküli célpontokban kifejezetten nagy károkat tud okozni, főleg a szervek átszúrásával.
Neil Remington 9c8c6ba0738378859e607d12c96313a1

Rapír képességei:
Passzív képesség: Acid smoke
Leírás: A fegyver pengéjét egy fehér, füst állagú anyag vonja körbe, aminek savas értékei vannak, így élő szövettel érintkezve, pár másodperc érintkezés alatt bőrpirosodást okoz, öt másodperc elteltével akár vérzés is kialakulhat, azonban valamiért páncéllal vagy egyéb fémekkel nem lép reakcióba. A rapír használója effektíve immunis erre, mivel ha a használó a füst felé nyúlna, vagy a füst közel kerülne hozzá, az mozgásba lendül, folyton kikerülve a használó bőrét. Kinézetre olyan, mintha a tulajdonos körül lenne a bőrfelületétől számítva fél centi vastagságú láthatatlan aura, amin nem lép be a füst.

Devour
Leírás: Az elesett ellenfelek friss holttestébe döfve a fegyvert, egy tíz másodperces folyamat alatt, a rapír kiszívja belőle az életenergiát, s a penge tövében lévő kristályban elraktározza azt. Az elraktározott életenergiát az Evolve képességekkel lehet felhasználni. Az áldozatok elszívott életenergiája képes továbbfejleszteni egy képességgel a fegyvert.
// Megjegyzés: A Devourt élményenként/magánküldetésekként lehet használni. Az olyan küldetésekben ahol használtam ezt a képességet, azokért nem fog járni váltó jutalom, azonban megkapom az egyik általam választott Evolve képességet. Azoknál a továbbfejlődési stádiumoknál, aminek költségét egy küldetés/élmény jutalma nem fedné, a fegyver leírásánál nyilvántartom a jelenlegi telítettségét a fegyvernek 100váltó=100életenergia arányban, és ha összegyűlt az elegendő mennyiség, felhasználom azt Ez nem juttat engem semmilyen előnyhöz, sem hátrányhoz, mivel ugyan olyan, mintha a feladatért járó pénzjutalomból venném meg a képességeket, csak játékmechanikailag és úgy általánosságban érdekesebbé és egyedivé teszi az egészet. //

Jelenleg fegyverben lévő életenergia: 0

Képességek:
Személyes passzív képesség: L'art pour L'art
Leírás: Neil már-már művészi szinte vitte a gyilkolás szakmáját, s így ha képes egy-egy áldozatát a magának legjobban tetsző módon, látványosan megsemmisíteni, akkor az összes manájának mintegy 10%-át képes visszatölteni azzal. Ki mondta, hogy nem éri meg látványosan vérengzeni? Senki, senki. (Kombinálható képességgel, de egyetlen képesség nem aktiválja, leírásnak kell szerepelnie a elvégzett gyilkosságról)

Faji passzív képesség: Éjszakai látás
Leírás: Az éjszaka sok veszélyt és csapdát cipel magával, nem egy kalandor lelte már halálát a nem látott ragadozó által, mely a sötét lombok közül vetette magát reá. Emellett persze Veronia csodás hely, s a megfelelő főzetek és növények hosszútávon való fogyasztásának hála a recipiens képessé válhat tisztán látni az éjszakában is, ha nem is nappali pontossággal, de pont annyira, hogy ne érje utol a veszte a kelleténél gyorsabban.

Faji passzív képesség: Méreg tolerancia  
Leírás: A mérgek mindig is az egyik legveszélyesebb fegyverek voltak egy képzett kézben... Egy rossz mozdulat, s a gyorsan ható bénítófolyadékok és viszketőporok teljesen ellehetetlenítik az ember harcát, nem beszélve a gyilkos, ételbe csempészett ármányról. Szerencsére hosszas kínok útján kifejleszthető némi tolerancia ezek ellen, s elegendő milliliterről milliliterre emelt mennyiség után a Méreg toleranciával rendelkező karakter 30%-al rövidebb ideig és ugyanannyival csökkentett hatással képes elviselni azokat.

Faji passzív képesség: Halk léptek
Leírás: Settenkedni sose volt könnyű, pláne nem úgy, hogy teljesen észrevétlen maradjon az ember. Kellő tanulással persze elsajátítható szinte bárkinek, már amennyiben teste és felszerelése lehetővé teszi azt. Területtől függetlenül halkká teszi az ember mozgását, kivéve természetesen ha hóban, vagy esetleg ha valamilyen olyan felületen mozog, ami direkt nyikorgásra lett kitalálva.

Név: Moonligt slash / Holdfény vágás
Szint: 1.
Ár: A bérgyilkosok kezdéskor megkapják ingyen, 1000 váltó
Leírás: Egy nagyon gyors vágás, ami az egyszerű egységeket akár meg is ölheti maximum 1. szintig, de később nem lesz nagy jelentősége.

Név: Moonblade / Holdpenge
Szint: 3
Ár: 2000 váltó
Leírás: A kézfejen, az ujjak kezdeténél egy tíz centiméteres, ék alakú éles lemez jelenik meg sűrű holdfényből. Keménysége nem haladja meg az egyszerű acélét, így páncélokon képtelen áthaladni, de pontosan ugyan annyira roncsolja őket, mint egy átlagos kard tenné. Az első csapás megtétele után (legyen az védekezés, valami elvágása, vagy támadás) eltűnik, majd fél óra múlva ismét használható.

Név: Moonshadow / Holdárnyék
Szint: 4.
Ár: 2500 váltó
Leírás: A bérgyilkos naponta akár három percre is láthatatlanná tud válni, amit támadással vagy képességhasználattal törhet meg. Tökéletesen észlelhetetlenné tesz.

Szint: 4
Tapasztalat: 3050
Vagyon: 4425 Váltó

Küldetésnapló
Előtörténet
Azonnali játék: Walpurigs +150 TP
Magánjáték: [Hilde és Neil] Új ötletek a kovácsműhelyben + 100 TP
Azonnali játék: Azrael High School +150 TP
Azonnali játék: Jó bornak is kellhet a céger +150 TP
Magánjáték: [Anora&Neil] Murder Party + 100 TP
Küldetés: Édes álmok + 300 TP, +3000 váltó
Azonnali játék: Tél-apó ajándékai +150 TP, + Csokimikulás
Magánjáték: [Iysebel&Neil] The worlds finest piece of art + 100 TP
Azonnali játék: One night az Darr's +150 TP
[Oswald&Neil] Hot summer nights... +100 TP , + 500 váltó
[Neil&Tea] I don't do drugs. I am drugs. +100 TP +500 váltó
Pünkösdi jutalom + 1000 váltó
Eredmények +1000 váltó
Karácsonyi ajándék 2016 + 1000 váltó, +100TP
Rein-el való fogadás +200 váltó (get shrekt m8)
Nieles random jutalom +1500 váltó


Élmények:
- Love without boundaries +100 TP , +1000 váltó, + Metszőgyűrű
- Dance of cracking bones I. + 100 TP, + 2000 váltó
- Dance of cracking bones II. + 100 TP + 1000 váltó

A nomád útja
2016.04 +100 TP
2016.05 +100 TP
2016.06 +100 TP
2016.07 +100 TP
2016.08 +100 TP
2016.09 +100 TP
2016.10 +100 TP
2016.11 +100 TP
2016.12 +100 TP
2017.01 +100 TP
2017.02 +100 TP

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.