Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
[Küldetés] Olaj és víz

Szer. Nov. 13, 2019 9:24 pm by Ciel von Eisenschnittel

Olaj és VízVeronia minden népe számára fontos cikk a bálnazsírból kinyerhető olaj, …

Comments: 2

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 56

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel von Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 118


You are not connected. Please login or register

Neil Remington

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Neil Remington Empty Neil Remington on Hétf. Május 02, 2016 2:26 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta
Fojtózsinór
Leírás: Egy körülbelül fél méter hosszú, erős anyagból zsinór, mely a célpont megfojtására szolgál.
Ár: (?)

Név: Reinforce / Megerősítés
Leírás: Az alkalmazó végigsimítja az éppen általa használt fegyver pengéjén a kezét, mágia segítségével megerősítve annak struktúráját, s hatékonyabbá teszi páncélzatok ellen is. Pár percig tart.
Szint: (?)
Ár: (?)

Név: Crescent slice / Holdsarló-vágás
Leírás: Használója az éppen általa használt fegyver köré egy sűrített levegő aurát hoz létre, mely felveszi a penge alakját. A következő csapásra a szélpengét ellövi magától.
Szint: (?)
Ár: (?)

2Neil Remington Empty Re: Neil Remington on Hétf. Május 02, 2016 4:04 pm

Isidor Bose

Isidor Bose
Zsinati Elnök
Zsinati Elnök
Fojtózsinór: Sima ügy, tárgyként vehető, ár 1000 váltó
Reinforce: Hmm, bár nem kifejezetten bérgyilkosos, nem látom nagy akadályát, mert miért is lenne? Szint 2, ár: 1500 váltó
Crescent Slice: Jó, csak ne széllel, hanem (hold)fénnyel, 1. szint, 1500 váltó

3Neil Remington Empty Re: Neil Remington on Pént. Május 13, 2016 6:07 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta
Neil Remington 9c8c6ba0738378859e607d12c96313a1
Neve: Lexa, Devourer of Champions
Típus: Rapír
Tartóssága: 39 év
Súlya: 1 kg
Mérete: 105 cm
Pengéjének szélessége: 2 cm
Markolatának mérete: 5 cm
Védőmarkolat hossza: 12 cm
Leírás: A feketeacélból kimunkált rapírról már első pillantásra lerí, hogy hosszas órák mesteri munkája áll a készítése mögött. A fegyver kinézetét tüskés kialakítás szépíti, még magában a pengében is megtalálható egy apróbb motívum. A rapír markolatát bőrrel fedték be a fegyver használatából adódó fájdalmak elkerülése végett, s nagyobb ívben egy markolatvédő fedi. Maga a fegyver könnyedsége miatt nagyon fürgén forgatható, kialakítása végett az egyik legoptimálisabb támadási mozdulat a szúrás, azonban vágásra ugyan olyan alkalmas a kétélű penge segítségével. A nehezebb páncélok elleni támadásokat igazán megsínyli súlyából és struktúrájából eredően, azonban védelem nélküli célpontokban kifejezetten nagy károkat tud okozni, főleg a szervek átszúrásával.

Képességek:
Passzív képesség: Acid smoke  
Leírás: A fegyver pengéjét egy fehér, füst állagú anyag vonja körbe, aminek savas értékei vannak, így élő szövettel érintkezve, pár másodperc érintkezés alatt bőrpirosodást okoz, öt másodperc elteltével akár vérzés is kialakulhat, azonban valamiért páncéllal vagy egyéb fémekkel nem lép reakcióba. A rapír használója effektíve immunis erre, mivel ha a használó a füst felé nyúlna, vagy a füst közel kerülne hozzá, az mozgásba lendül, folyton kikerülve a használó bőrét. Kinézetre olyan, mintha a tulajdonos körül lenne a bőrfelületétől számítva fél centi vastagságú láthatatlan aura, amin nem lép be a füst.

Devour
Leírás: Az elesett ellenfelek friss holttestébe döfve a fegyvert, egy tíz másodperces folyamat alatt, a rapír kiszívja belőle az életenergiát, s a penge tövében lévő kristályban elraktározza azt. Az elraktározott életenergiát az Evolve képességekkel lehet felhasználni. Az áldozatok elszívott életenergiája képes továbbfejleszteni egy képességgel a fegyvert.
// Megjegyzés: A Devourt élményenként/magánküldetésekként lehet használni. Az olyan küldetésekben ahol használtam ezt a képességet, azokért nem fog járni váltó jutalom, azonban megkapom az egyik általam választott Evolve képességet. Azoknál a továbbfejlődési stádiumoknál, aminek költségét egy küldetés/élmény jutalma nem fedné, a fegyver leírásánál nyilvántartom a jelenlegi telítettségét a fegyvernek 100váltó=100életenergia arányban, és ha összegyűlt az elegendő mennyiség, felhasználom azt Ez nem juttat engem semmilyen előnyhöz, sem hátrányhoz, mivel ugyan olyan, mintha a feladatért járó pénzjutalomból venném meg a képességeket, csak játékmechanikailag és úgy általánosságban érdekesebbé és egyedivé teszi az egészet. //

Evolve: Orbs of Pain
Leírás: A rapír használója körül karakterszint 1-3ig 2db, 4-5ig 3db, 6-8ig 4db, s 9-10es szintig 5db, 20cm átmérőjű gömb jelenik meg, ami abból az anyagból készült, mint az Acid smoke, hatása meg is egyezik. Ezek a gömbök a használó teste körül folyamatosan körözve lebegnek, s kilőhetőek, melyeknek becsapódásakor a gömb magjában egy kisebb robbanás keletkezik, melynek hatására a gömb belső térfogata gyorsan kitágul, így az eltalált célpontra nagyobb felületen hat a füst hatása. Az éppen megidézett, még test körül lebegő gömböknek veszélyessége nem tér el az Acid smokeétól, azonban a kilőtt gömbök másfélszer olyan erősek. A folyamatos fent tartása nem kerül manába, viszont minden kilövés, és maguk a gömbök megidézése igen. A karakter aktuális maximális gömbszáma küldetésenként egyszer használható.
Szint: 3
Ár: 3000 életenergia

Evolve: Chains of Despair
Leírás: Ugyan abból az anyagból, mint az Acid smoke, megjelenik a földből kettő darab lánc, a végükön egy-egy pengével, melyeknek élük tompa, így vágásra nem alkalmasak, csak tekeredésre. Ezek kilőhetőek egy célpont felé, s a pengék súlya végett rá tudnak tekeredni az ellenfélre, mivel a láncok tömör füstből állnak, melynek sűrűsége akkora, hogy fizikailag megfogható, s így képesek lefogni az eltaláltat négy másodpercre, mielőtt füstként eloszlanak. A füst sűrűsége folyamatosan oszlik, így lefogott testrészeket a láncról leváló füst folyamatosan marja. A láncok elszakíthatóak, azonban egy átlag személynek nincs elég fizikai ereje hozzá, viszont egy megfelelően jó fizikumú ember képes eltörni őket. A lánc csak azt a végtagot fogja amire rátekeredik, így egyértelműen ha a kart fogja le, a lábait képes mozgatni, s ez fordítva is igaz. A láncok a kilövés pillanatától a lefogás végéig folyamatosan manát fogyasztanak. Másfél óránként ismételhető.

Evolve: Fog javelin
Leírás: A használó kezében egy másfél méter hosszú füstdárda jelenik meg, mely eldobásra alkalmas. Az ütközés után pár másodpercig az eltalált testben marad, majd szertefoszlik, folyamatosan marva az eltalált célpontot a felszabaduló füst miatt. Megfelelő erővel eldobva képes akár a csont átszúrására. A dárda fizikai valója végett eltávolítható a testből, azonban aki megfogja, annak számolni kell a kezét érő maró hatásokkal a füst folyamatos oszlása miatt. Két óránként használható.
Szint: 3
Ár: 2000 életenergia

Evolve: Absorbing cloud
Leírás:A rapírt egyenesen kitartva, a hegye végén egy körülbelül másfél méter átmérőjű körpajzsra hasonlító felhő jelenik meg, ami képes karakterszint-1 szintű képességeket elnyelni. A pajzs öt másodpercig áll fent, ez az idő lejárta után, vagy ha elnyelt egy képességet, szertefoszlik. Használat után pihentetni kell legalább öt percig, utána alkalmazható. Minél nagyobb a képesség, annál több manát eszik, egy 8-9-es képesség megfogása hozzávetőleg a teljes készleted felét elfogyasztja.
Szint: 6
Ár: 3500 életenergia

Final Evolve: Octavia, the Terrorblade
Neil Remington 41a5b04e355927dfed46fc5c1a68cb45
Leírás: Lexa „nővér pengéje”, ami egy körülbelül 30 cm hosszú pengéjű feketeacél tőr, hajlított markolattal, és egy egyoldalú, recézett pengével. A penge tetején apróbb díszítéseket figyelhetünk meg, azonban nem annyira szembeütköző. Kiváló vágásra, védekezésre, azonban szúrásra kevésbé. Különlegessége, hogy olyan méreggel van bevonva, mely az áldozat testébe bekerülve körülbelül kétszeresére fokozza fájdalom receptorok működését, és azon belül az égést érzékelő idegsejteket főként.
// Megjegyzés: Ez az evolve csak akkor választható, ha már ez előtte lévő négy már a birtokomban van. //
Szint: 7
Ár: 4000 életenergia

Megszerzésének története:
Az utolsó vágás. Az utolsó ecsetvonás. A fegyverek nem mások, mint eszközök, melyeket már ősidők óta készítenek gyilkolás céljára. Legalább is a többség így gondol rájuk. Mekkora tévhit… csak sajnálni tudom őket.
Elegáns mozdulattal vágtam végig áldozatom torkában a húst és az izmokat, átvágva az ütőeret is, mely lüktetőn spriccelve, vörös vérrel festette be a férfi dolgozószobáját. A formásra faragott tölgy íróasztal, és a rajta heverő könyvek polca, a pergamenek, mind csupa vér lettek. Színessé tette a savanyúan monoton elszámolásokat, s munkaleveleket. Lehajoltam az élettelen testhez, majd nyakából leszakítottam aranymedálját, amit zsebre is vágtam, bebizonyítva munkaadómnak, hogy elvégeztem megbízásom. Miután felálltam jöttem rá, hogy egy aranyláncot csak nem adnék oda bizonyítékként, hisz azt jó kis összeggé lehet tenni. Visszamentem hát a holttesthez, majd apró vágással levágtam az őszülő férfi fülét, egy apró szarvasbőr zacskóba csomagoltam azt, majd köpenyem egyik belső zsebébe eltettem. Felálltam művemtől, majd elkezdtem körbe kutakodni a házában, más értékek után nézelődve. A két emeleten le-fel cikáztam szekrényajtókat, fiókokat nyitogatva. Nem találtam mást csak papírok tömkelegét, s némi aprópénzt. A hálószobába tértem be, majd benéztem a kétszemélyes, állatprémekkel lefedett ágy alá. Egy egyszerű faládát húztam ki onnét, melyen egy vaslakat díszelgett, mutatva, hogy ennek tartalmához nekem bizony az égvilágon semmi közöm nincsen. De nagyot tévedett. Nehogy már egy láda zárja mondja meg nekem, hogy mit szabad, s mit nem. A kapocs alá dugtam éjgyilkom pengéjét, majd egy erősebb mozdulattal felfeszítettem azt. Nagyot reccsenve repedt meg a fa, majd pattant el a fémzár, és a láda teteje felcsapódott, megmutatva tartalmát. Ami elém tárult, arra csak bámulni tudtam. Egy mesterire munkált, elképesztő szépségű rapír díszelgett a gyapjúval kibélelt ládában. Leesett állal emeltem ki a gyönyörűséget két kezemben tartva. Markolatát erősen megszorítva vettem jobb kezembe, majd forgatni kezdtem. Pehelykönnyű volt, mint maga a halál. Életemben először értettem meg, hogy mit is jelent a szerelem első látásra mondás.
– Lexa. – suttogtam ösztönszerűen a fegyvert csodálgatva. A bejárati ajtó nyikorogva csapódott, majd egy fiatal fiú hangja zengte be a házat.
– Apa! Apaa! – szólítgatta a fiú az imént megölt áldozatomat. Gyorsan kapkodva lábait jött fel az emeletre, minden bizonnyal a dolgozószoba irányába tartva. A falnak szorosan nekifeszülve, a rapírt magam előtt függőlegesen tartva vártam a továbbiakat. A hatalmas vészsikolyra előfedtem magam, s kiléptem a dolgozószoba mögötti folyosóra, majd egyenesen kitartva újonnan szerzett pengémet, elértem azt, hogy a sarkon forduló rémült fiú egyenesen mellkasával a rapírom pengéjébe fusson. Ahogy megpillantotta arcom, a rémületet arcrándulásai haraggá alakították át, azonban

// A színezést csak a munkád megkönnyítése végett vittem bele, ellenőrzés után természetesen kiveszem belőle //A hozzászólást Neil Remington összesen 10 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Május 19, 2016 5:46 pm-kor.

4Neil Remington Empty Re: Neil Remington on Pént. Május 13, 2016 11:12 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Neve: Lexa, Devourer of Champions
Típus: Rapír
Tartóssága: 39 év
Súlya: 1 kg
Mérete: 105 cm
Pengéjének szélessége: 2 cm
Markolatának mérete: 5 cm
Védőmarkolat hossza: 12 cm
Leírás: A feketeacélból kimunkált rapírról már első pillantásra lerí, hogy hosszas órák mesteri munkája áll a készítése mögött. A fegyver kinézetét tüskés kialakítás szépíti, még magában a pengében is megtalálható egy apróbb motívum. A rapír markolatát nagyobb ívben egy markolatvédő fedi. Maga a fegyver könnyedsége miatt nagyon fürgén forgatható, kialakítása végett az egyik legoptimálisabb támadási mozdulat a szúrás, azonban vágásra ugyan olyan alkalmas a kétélű penge segítségével. A nehezebb páncélok elleni támadásokat igazán megsínyli súlyából és struktúrájából eredően, azonban védelem nélküli célpontokban kifejezetten nagy károkat tud okozni, főleg a szervek átszúrásával. A bőrt tedd bele, az fontos számodra. 

Képességek:
Passzív képesség: Acid smoke  
Leírás: A fegyver pengéjét egy fehér, füst állagú anyag vonja körbe, ami élő szövettel érintkezve kifejezetten roncsoló hatást eredményez, leginkább égési, maró sérülésre hajazó sebet okoz. A rapír használója immunis erre. Kérlek pontosíts azzal kapcsolatban, hogy miféle hatása van neki egész pontosan, illetve, hogy lehet-e vele tüzet gyújtani. Az is érdekelne, hogy a használóra miért nem hat. 

Devour
Leírás: Az elesett ellenfelek friss holttestébe döfve a fegyvert, egy tíz másodperces folyamat alatt, a rapír kiszívja belőle az életenergiát, s a penge tövében lévő kristályban elraktározza azt. Az elraktározott életenergiát az Evolve képességekkel lehet felhasználni. Egy ember életenergiája képes továbbfejleszteni egy képességgel a fegyvert.
// Megjegyzés: A Devourt élményenként/magánküldetésekként egyszer lehet használni. Az olyan küldetésekben ahol használtam ezt a képességet, azokért nem fog járni váltó jutalom, azonban megkapom az egyik általam választott Evolve képességet. Ez nem juttat engem semmilyen előnyhöz, sem hátrányhoz, mivel ugyan olyan, mintha a feladatért járó pénzjutalomból venném meg a képességeket, csak játékmechanikailag és úgy általánosságban érdekesebbé és egyedivé teszi az egészet. // Ezt megbeszéltük anno, imádom. Ellenben lesz képesség, ahol nem csak egyet kell majd szívni, erre készülj fel. 

Evolve: Orbs of Pain
Leírás: A rapír használója körül szint*1 gömb jelenik meg, ami abból az anyagból készült, mint az Acid smoke. Ezek a gömbök a használó teste körül folyamatosan körözve lebegnek, s kilőhetőek, melyeknek becsapódásakor kisebb robbanás történik. Szeretném a kisebb robbanás hatásának pontosítását. A gömbök méretes is érdekelne, illetve, lehet az a szint*1 kicsit sok. Mit okoz a gömb érintése? Keményebb sebzés mint a sima acid smoke? Mennyi manát eszik, mikor ismételhető? 

Evolve: Chains of Despair
Leírás: Ugyan abból az anyagból, mint az Acid smoke, megjelenik a földből kettő darab lánc, a végükön egy-egy pengével. Ezek kilőhetőek egy célpont felé, s a pengék súlya végett rá tudnak tekeredni az ellenfélre, folyamatosan égetve, s lefogva tartva azt három másodpercre. Szerintem ha csak acid smoke az anyaga, nem tud lefogni senkit, itt valahogy magyarázd meg a hatás okát. A lefogásból ki lehet-e szabadulni? Mennyire fogja ez le az áldozatot? Milyen sok manát eszik és mennyit lehet ismételni? 

Evolve: Fog javelin
Leírás: A használó kezében egy másfél méter hosszú füstdárda jelenik meg, mely eldobásra alkalmas. Az ütközés után pár másodpercig az eltalált testben marad, majd szertefoszlik. Milyen mély sebzést okoz egy ilyen eldobása, s milyen gyakran lehet ismételni? 

Evolve: Absorbing cloud
Leírás:A rapírt egyenesen kitartva, a hegye végén egy körülbelül másfél méter átmérőjű körpajzsra hasonlító felhő jelenik meg, ami képes karakterszint-1 szintű képességeket elnyelni. A pajzs öt másodpercig áll fent, ez az idő lejárta után, vagy ha elnyelt egy képességet, szertefoszlik. Használat után pihentetni kell legalább öt percig, utána alkalmazható. Minél nagyobb a képesség, annál több manát eszik, egy 8-9-es képesség megfogása hozzávetőleg a teljes készleted felét elfogyasztja. 
Szint: 6 (Ez egy 7-es Démon képesség, bár a tied lefele egyel működik, ezért kisebb egy szinttel) 
Ár: 3500 (Azaz annyi váltónyi szívásért tudod megkapni) 

Final Evolve: Octavia, the Terrorblade
Leírás: Lexa „nővér pengéje”, ami egy körülbelül 30 cm hosszú pengéjű feketeacél tőr, hajlított markolattal, és egy egyoldalú, recézett pengével. A penge tetején apróbb díszítéseket figyelhetünk meg, azonban nem annyira szembeütköző. Kiváló vágásra, védekezésre, azonban szúrásra kevésbé. Különlegessége, hogy olyan méreggel van bevonva, mely az áldozat testébe bekerülve körülbelül kétszeresére fokozza fájdalom receptorok működését, és azon belül az égést érzékelő idegsejteket főként. 
// Megjegyzés: Ez az evolve csak akkor választható, ha már ez előtte lévő négy már a birtokomban van. //
Szint: 7
Ár: 4000 váltó ( Ebből ezer lenne az alap ára a tőrnek, plusz mellé még a kemény képesség. itt is ugyanúgy kel érteni a dolgot, mint ahogy az előzőnél. )

5Neil Remington Empty Re: Neil Remington on Szomb. Május 14, 2016 5:32 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Passzív képesség: Acid smoke  
Leírás: A fegyver pengéjét egy fehér, füst állagú anyag vonja körbe, aminek savas értékei vannak, így élő szövettel érintkezve, pár másodperc érintkezés alatt bőrpirosodást okoz, öt másodperc elteltével akár vérzés is kialakulhat, azonban valamiért páncéllal vagy egyéb fémekkel nem lép reakcióba. A rapír használója effektíve immunis erre, mivel ha a használó a füst felé nyúlna, vagy a füst közel kerülne hozzá, az mozgásba lendül, folyton kikerülve a használó bőrét. Kinézetre olyan, mintha a tulajdonos körül lenne a bőrfelületétől számítva fél centi vastagságú láthatatlan aura, amin nem lép be a füst. 

Cool. Alapára a fegyvernek 1000 váltó+ A maró képesség 1500 + Az ellenállás 1000= 3500 Váltó (Devour miatt nincs emelve az ár, ugyanis sima vásárlásként lehet kezelni)

Evolve: Orbs of Pain
Leírás: A rapír használója körül karakterszint 1-3ig 2db, 4-5ig 3db, 6-8ig 4db, s 9-10es szintig 5db, 20cm átmérőjű gömb jelenik meg, ami abból az anyagból készült, mint az Acid smoke, hatása ugyan az, erőssége másfélszer nagyobb. Ezek a gömbök a használó teste körül folyamatosan körözve lebegnek, s kilőhetőek, melyeknek becsapódásakor a gömb magjában egy kisebb robbanás keletkezik, melynek hatására a gömb belső térfogata gyorsan kitágul, így az eltalált célpontra nagyobb felületen hat a füst hatása. A robbanás képes megrepeszteni a páncélt, amin keresztül be tud szivárogni a füst. A folyamatos fent tartása nem kerül manába, viszont minden kilövés igen. A karakter aktuális maximális gömbszáma küldetésenként egyszer használható. Ne repesszen páncél kérlek, illetve szeretném, ha a folyamat fenntartása nem is igényelne manát, de a megidézése igen. A kilőtt gömbök ereje lehet másfélszeres, de a keringőké maradjon egyszeres. Megfelel? 

Evolve: Chains of Despair
Leírás: Ugyan abból az anyagból, mint az Acid smoke, megjelenik a földből kettő darab lánc, a végükön egy-egy pengével. Ezek kilőhetőek egy célpont felé, s a pengék súlya végett rá tudnak tekeredni az ellenfélre, mivel a láncok tömör füstből állnak, melynek sűrűsége akkora, hogy fizikailag megfogható. A füst sűrűsége folyamatosan oszlik, így lefogott testrészeket a láncról leváló füst folyamatosan marja. A láncok elszakíthatóak, azonban egy átlag személynek nincs elég fizikai ereje hozzá, így legalább ketten kellenek a lánc eltöréséhez. A láncok a kilövés pillanatától a lefogás végéig folyamatosan manát fogyasztanak. Másfél óránként ismételhető. A pengék amiket említettél csak tekerednek, vagy sebezni is tudnak? Szerintem ne kelljen két ember az elszakításához, hanem a fizikai erőhöz legyen kötve. Meddig fognak le? 

Evolve: Fog javelin
Leírás: A használó kezében egy másfél méter hosszú füstdárda jelenik meg, mely eldobásra alkalmas. Az ütközés után pár másodpercig az eltalált testben marad, majd szertefoszlik, folyamatosan marva az eltalált célpontot a felszabaduló füst miatt. Megfelelő erővel eldobva képes akár a csont átszúrására. Két óránként használható. Nem fogyaszt manát (Ezt nem kell variálni, csak hozzátettem). Ki lehet húzni esetleg a dárdát a sebből? 
Szint: 3
Ár: 2000 életerő

6Neil Remington Empty Re: Neil Remington on Szer. Május 18, 2016 10:36 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Evolve: Orbs of Pain
Leírás: A rapír használója körül karakterszint 1-3ig 2db, 4-5ig 3db, 6-8ig 4db, s 9-10es szintig 5db, 20cm átmérőjű gömb jelenik meg, ami abból az anyagból készült, mint az Acid smoke, hatása meg is egyezik. Ezek a gömbök a használó teste körül folyamatosan körözve lebegnek, s kilőhetőek, melyeknek becsapódásakor a gömb magjában egy kisebb robbanás keletkezik, melynek hatására a gömb belső térfogata gyorsan kitágul, így az eltalált célpontra nagyobb felületen hat a füst hatása. Az éppen megidézett, még test körül lebegő gömböknek veszélyessége nem tér el az Acid smokeétól, azonban a kilőtt gömbök másfélszer olyan erősek. A folyamatos fent tartása nem kerül manába, viszont minden kilövés, és maguk a gömbök megidézéseigen. A karakter aktuális maximális gömbszáma küldetésenként egyszer használható.
Szint: 3
Ár: 3000 váltó

Evolve: Chains of Despair
Leírás: Ugyan abból az anyagból, mint az Acid smoke, megjelenik a földből kettő darab lánc, a végükön egy-egy pengével, melyeknek élük tompa, így vágásra nem alkalmasak, csak tekeredésre. Ezek kilőhetőek egy célpont felé, s a pengék súlya végett rá tudnak tekeredni az ellenfélre, mivel a láncok tömör füstből állnak, melynek sűrűsége akkora, hogy fizikailag megfogható, s így képesek lefogni az eltaláltat pár másodpercre, mielőtt füstként eloszlanak. A füst sűrűsége folyamatosan oszlik, így lefogott testrészeket a láncról leváló füst folyamatosan marja. A láncok elszakíthatóak, azonban egy átlag személynek nincs elég fizikai ereje hozzá, viszont egy megfelelően jó fizikumú ember képes eltörni őket. A láncok a kilövés pillanatától a lefogás végéig folyamatosan manát fogyasztanak. Másfél óránként ismételhető. Kérlek pontosítsd az időt, hogy konkrétan mennyit fog le, illetve azt add meg, hogy tud-e lábait használva mozogni a karakter, vagy teljes bénítás.

Evolve: Fog javelin
Leírás: A használó kezében egy másfél méter hosszú füstdárda jelenik meg, mely eldobásra alkalmas. Az ütközés után pár másodpercig az eltalált testben marad, majd szertefoszlik, folyamatosan marva az eltalált célpontot a felszabaduló füst miatt. Megfelelő erővel eldobva képes akár a csont átszúrására. A dárda fizikai valója végett eltávolítható a testből, azonban aki megfogja, annak számolni kell a kezét érő maró hatásokkal a füst folyamatos oszlása miatt.Két óránként használható.
Szint: 3
Ár: 2000 életerő

7Neil Remington Empty Re: Neil Remington on Pént. Május 20, 2016 7:26 pm

Ciel von Eisenschnittel

Ciel von Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Evolve: Chains of Despair
Leírás: Ugyan abból az anyagból, mint az Acid smoke, megjelenik a földből kettő darab lánc, a végükön egy-egy pengével, melyeknek élük tompa, így vágásra nem alkalmasak, csak tekeredésre. Ezek kilőhetőek egy célpont felé, s a pengék súlya végett rá tudnak tekeredni az ellenfélre, mivel a láncok tömör füstből állnak, melynek sűrűsége akkora, hogy fizikailag megfogható, s így képesek lefogni az eltaláltat négy másodpercre, mielőtt füstként eloszlanak. A füst sűrűsége folyamatosan oszlik, így lefogott testrészeket a láncról leváló füst folyamatosan marja. A láncok elszakíthatóak, azonban egy átlag személynek nincs elég fizikai ereje hozzá, viszont egy megfelelően jó fizikumú ember képes eltörni őket. A lánc csak azt a végtagot fogja amire rátekeredik, így egyértelműen ha a kart fogja le, a lábait képes mozgatni, s ez fordítva is igaz. A láncok a kilövés pillanatától a lefogás végéig folyamatosan manát fogyasztanak. Másfél óránként ismételhető.
Szint: 4
Ár: 2500 váltó

Ezzel letudva a cucc

8Neil Remington Empty Re: Neil Remington on Szomb. Dec. 03, 2016 3:37 pm

Lexa Warde

Lexa Warde
Nekromanta
Nekromanta
Név: Double-cut / Dupla vágás
Szint: ??
Ár: ??
Leírás: A bérgyilkos egy nagyon gyors vágást visz végbe, ami két részből áll. Először egy vízszintes, egyenes vágás, majd egy szintén egyenes, függőleges vágás. A mozdulat pár másodpercet vesz igénybe, körülbelül annyi időt, amibe egy egyszerű támadás kerülne.

Név: Moonblade / Holdpenge
Szint: ??
Ár: ??
Leírás: A kézfejen, az ujjak kezdeténél egy tíz centiméteres, ék alakú éles lemez jelenik meg sűrű holdfényből. Keménysége nem haladja meg az egyszerű acélét, így páncélokon képtelen áthaladni, de pontosan ugyan annyira roncsolja őket, mint egy átlagos kard tenné. Az első csapás megtétele után (legyen az védekezés, valami elvágása, vagy támadás) eltűnik, majd fél óra múlva ismét használható.

9Neil Remington Empty Re: Neil Remington on Szomb. Dec. 03, 2016 3:40 pm

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő
Mindent megbeszéltünk azt hiszem, így nincs más, csak hogy elfogadjam.

Double cut: 4. szint, 2500 váltó
Moonblade: 3. szint 2000 váltó

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.