Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek
Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 84

Játékostárs kerestetik

Szer. Szept. 02, 2015 10:01 pm by Jerobeam

Ha valaki esetleg ismerkedésre, küzdőtéri párbajra vagy bármi egyébre tárat keresne, itt …

Comments: 58

Magánküldetések

Szomb. Jún. 08, 2013 6:05 pm by Jerobeam

Ezen a szent helyen lehet magánküldetésekre jelentkezni, szám szerint párhuzamosan kettőre. …

Comments: 81


You are not connected. Please login or register

Alexander Graion

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Alexander Graion on Szer. Május 25, 2016 8:00 pm

Benedikt Rosenberg

Benedikt Rosenberg
Felszentelt Inkvizítor
Felszentelt Inkvizítor
Név: Alexander Graion
Faj: Tünde
Frakció: Nincs
Kaszt: Vadász
Nem: Férfi
Kor: 21 év

Kinézet: Fiatal arcán rendszerint mosolyra húzott szája csak még gyermekibbé teszi ábrázatát. Félhosszú, barna haja takarást nyújt nyakának, zöld szeme pedig csalogató bizalmat áraszt. Röviden azt olvashatnánk le arcáról, hogy nem sok gond gyötri az életben. Testalkata átlagosnak mondható, kb 180 centi magas. Ruházatán -Melyek praktikus darabok vadászathoz- a zöld és barna színeket lehet felfedezni. Ékszert nem szeret hordani. (Bár kivételek akadhatnak)

Jellem: Koránt sem mondható megfontolt személynek. Fiatalság bolondság, szól a fáma. Azért a halálába se rohan egykönnyen. Vadászként felismeri a veszélyesebb helyzeteket, és tudja mikor kell megpróbálni észrevétlennek maradni. Lévén nem voltak szülei és nevelőjére is mint barátjára tekint, nem igazán alakult ki benne a lojalitás mint olyan.  Ha azonban valaki veszi a fáradtságot és megpróbálja megismerni, igazán jó barátra lelhet benne. Tünde ként szereti az állatok társaságát, és a világért sem bántana belőlük többet mint amennyit szükséges.

Előtörténet: Gyönyörű este van. Az ég tiszta, a csillagok ragyognak, a hold is gyönyörű. Majdnem olyan szép este van mikor Robert itthagyott. Fél éve történt. Mindenre pontosan emlékszem. Egy este feldúltan érkezett haza. Egész este ideges volt, és többször is mondott valami olyasmit, hogy hamarosan megtalálják, és hogy nincs sok ideje. De hiába kérdeztem nem volt hajlandó elmondani, hogy kik fognak rátalálni, vagy okot adni arra, hogy miért keresik amíg minden szó nélkül útnak nem akart indulni. Természetesen megállítottam és újra feltettem neki az előző kérdéseket.
-Miért akarsz elmenni Robert? Kik keresnek? És miért nem mondod el, hogy mi miatt vagy ilyen zaklatott?
-Legyen hát. Úgyis rájöttél volna előbb-utóbb de elmondom. Apáddal olyan dolgokra jöttünk rá amikre nem lett volna szabad. A kutatásainkkal veszélybe sodortuk a családodat, de téged sikerült megvédenünk. Apádat akkor levadászták, de előtte hagyott nekem egy üzenetet, hogy rejtselek el, neveljelek vadásznak, hogy nagyapád nyomdokaiba léphess, és ne mondjak neked semmit a kutatásokról. De most engem is megtaláltak, és ha nem megyek el innen te ismét veszélybe kerülhetsz. A padláson találsz egy íjat amit apád készített neked, mellette egy levéllel, amit szintén ő írt, arra az esetre ha mégis tudomást szereznél az igazságról. Most mennem kell, de kérlek hallgasd meg utolsó kívánságom! Semmisítsd meg a kutatásokat, és pusztítsd el Azrael kardját! És soha ne feledd ezt a mondatot: Memento mori!
Ekkor kiviharzott a házból, és örökre eltűnt. Bár megrázott az igazság, hogy gyermekkoromat hazugságban éltem le és, hogy apám nem egy labori baleset áldozata volt, illetve fogalmam sem volt mit jelent és miért fontos, hogy memento mori, azt biztosan tudtam mi volt Robert utolsó kívánsága, és azt is tudtam, hogy teljesíteni is fogom akármi történjék is. Nem hiszem, hogy túlzottan hiányozni fognak azok, akik eddig is rosszallóan néztek rám mert egy vámpír nevelt fel. Ráadásul egy Nachtraben. De a ház hiányozni fog. Egész eddigi életemet ebben a bájos kis faházban töltöttem. Nem mondanám hatalmas háznak, de kettőnknek Roberttel még is elég nagy volt. Családias jellege, és a természethez való közelsége csak még vonzóbbá teszi. De ideje lesz elhagynom, hogy kutathassak azután a bizonyos kard után. Közben talán még apámról is megtudhatok néhány dolgot.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Re: Alexander Graion on Csüt. Május 26, 2016 4:57 pm

Ciel Eisenschnittel

Ciel Eisenschnittel
Felderítő Kapitány
Felderítő Kapitány
Van egy jó és egy rossz hírem. A jó az, hogy lenyűgöztél olyan értelemben, hogy ez az első ET-d, s már most ilyen jó lett. A rossz az, hogy még nem fogadhatom el, mert egy kis munka azért mégis akad még vele Very Happy Adok pár tippet neked arról, hogyan kéne kicsit kiegészíteni, hogy meglegyen az a szószám, amit már elfogadok. (esetek többségében, ha jól meg van írva, akkor olyan 800 szó már elfogadható) 

Kinézet: Akad még pár dolog amiről írhatnál ott, példának okáért vannak-e tetoválásai, vannak-e látható sebei, milyen a bőrszíne, milyen a súlya, hogy oszlik a zsír-izom el rajta, s hogy öltözködés ügyileg konkrétan hogyan öltözködik. (Ez nem számít bele a szószámba, de mégis jó megcsinálni, hogy a többiek tudjanak rólad mit írni)

Jellem: Ez teljesen jó, nem kötekedek.

Előtörténet: Először is mint írtam ez eléggé rövid még, de látom, hogy sokat dolgoztál vele. Amit szeretnék, hogy esetleg beszélj egy picit a karakter gyerekkoráról, ne csak pár említésre hozd fel. Nagyon sok dologról lehet írni benne még, s szerintem kell is, hogy igazán megértsük a karakter indítékait, gondolkodásmódját. Emellett szerintem írj a kutatásokról is, hogy mégis miről volt szó. Az elején van egy-két tőmondat, azokat is ki lehet egészíteni, hogy hosszabbak és szebbek legyenek, biztos nem okoz majd gondot. De egyébként technikailag abszolút jó ET lenne, csak rövid. Mutatok egy példát erre a hosszabbításra: 

 Egy este feldúltan érkezett haza. Ez egy szép kis mondat, de nem elég nekünk. Az írás első szabálya az, hogy Mutasd meg, s ne mond meg. Miért volt feldúlt? 


Robert feldúltan érkezett haza, könyvét dühösen vágta az asztalnak, s még azután bele is rúgott annak lábába, hogy aztán megbánja a feleslegesen alkalmazott erőszakot, ugyanis a gesztus fájdalmát csak ő maga érezhette, az asztal nem. Felsóhajtott. Minek is bántotta azt a szerencsétlen bútor, nem árthatott neki, s mérgének oka nem is a szép forma bükkfa volt, hanem valami sokkal komolyabb, ami elől többé nem bújhatott el. 


Ha bármi kérdésed van, tudod hol kereshetsz engem Very Happy Ne tétovázz, nem harapok, szívesen segítek, pláne, ha ilyen szép Et-t adsz be nekem Very Happy

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.