Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Kérdező vendégeknek

Latest topics

» Cedrick von Nebelturm
by Jerobeam Today at 1:44 pm

» [Pályázatok] Bianca Brunner
by Jerobeam Today at 1:41 pm

» Küldetés: Vándorút
by Lothar von Nebelturm Today at 12:25 pm

» Cyne's Cauldron
by Johnny Wood Yesterday at 9:42 pm

» Kereskedősor
by Johnny Wood Yesterday at 9:39 pm

» Valkyrie Weaponry Fegyverkovács Üzlet
by Kristin Dalgaard Yesterday at 9:38 pm

» Árverések háza
by Kristin Dalgaard Yesterday at 8:59 pm

» Ékszerészet
by Tertullius Yesterday at 8:42 pm

» [Azonnali játék] Ho-ho-hóvihar
by Gerard D. Lawrenz Yesterday at 7:22 pm

[Küldetés] - Arachnophobia (Jelentkezés)

Kedd Szept. 25, 2018 6:00 pm by Hannes von Rotmantel

[img(983px,553px)]…

Comments: 11

Aktuális azonnalik

Kedd Dec. 13, 2016 10:03 pm by Serene Nightbough

Sziasztok!

Hogy könnyebb legyen nyomon követni, hogy mikor van kiírva új azonnali és hova …


Comments: 46

Magánjáték és PvP Zárás

Vas. Május 15, 2016 8:17 pm by Ciel Eisenschnittel

A topik létrehozásának oka, hogy szépen számon lehessen tartani, hogy kinek mikor van igénye …

Comments: 74


You are not connected. Please login or register

Crispin Shadowbane

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1 Crispin Shadowbane on Csüt. Jún. 30, 2016 10:40 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
KARAKTERLAP

Név Crispin Shadowbane
Felvett név Cynewulf, Sheatro
Faj Sötételf
Nem Férfi
Kor 29 év
Frakció -
Titulus Holdpenge, Alkímista
Elsődleges kaszt Bérgyilkos
Elsődleges Kaszt Szintje 10.
Másodlagos kaszt Druida Elementalista (Tűz&Szél)
Másodlagos Kaszt Szintje 5.
Választott Út A Fejvadász Útja
Elsődleges mesterség Alkímista
Elsődleges Mesterség Tapasztalati Pontok 5750/7000
Elsődleges Mesterség Szintje 4. szint
Másodlagos mesterség -
Másodlagos Mesterség Tapasztalati Pontok -
Másodlagos Mesterség Szintje -


KINÉZET
Ejnye, Te meg miért kérdezgeted ezt? Miért vagy rám kíváncsi? Vérdíj lenne a fejemen? Tudni akarod, hogy én vagyok-e az, akinek a megölésére küldtek? Mi? Hogy csak érdeklődsz, ki rejtőzik a csuklya alatt? Mi van, ha azt mondom, hogy a gyilkosod? Na, nincs több kérdés. De tényleg. Ja, hogy fizetsz érte egy sört? Legyen kettő. Jóóó, legyen másfél! Na, így már jobb. Szóval, mivel láttál engem bejönni az ajtón, a magasságomat legalább megsaccolhattad ezen idő alatt. Igen, pontosan, 180 körül. Jól van, ügyes legény vagy Te, jó a szemed, hogy rohadj meg. Amit nem láthatsz, az a fél hosszúra hagyott, ezüstös-fehér hajam. Néha utálom ezt a haj színt, kicsit nagyon kirívó a sötét éjszakában, de hát ezért van a kámzsa, nem? Na, helyeselj már! Így már jobb. Hol a második söröm? MI az, hogy fél? Megakarsz dögleni? Áh, jobb. Sokkal jobb. Kék szemeimmel kiszúrom ám, hogy ha bármiféle sunyiságra készülődsz Te itten, úgy hogy nyughass. Ha látnád sápadt fehéres bőrömet, rájönnél, hogy én a kevésbé átkozottabb sötét elfek közül való vagyok. Jajj, nem kell megijedni! Eddig le se vágtad, hogy egy selffel osztod meg a sörödet! Ja, és amit érzel, az a tőröm, amint épp a farkadnak szegeződik, úgy hogy semmi hirtelen mozdulat. Még viszonylag fiatal vagyok, így legalább csudiszép pofikámat nem csúfítják el szarkalábak, redők, meg minden egyéb förtelem. Tökéletesen sima, mint ha csak gondosan ápolnám nap mint nap. Valahogy az a rész nálam kimaradt, hogy bárminemű szőr száll is nőne azon a nagy pofámon, így legalább mondjuk a borotválkozás viszontagságaitól megkímélhetem magam szerencsére. Orrom, köszöni szépen, szintúgy tökéletes alakú, mint rajtam minden. Olyan közepes, vagy átlagos, vagy milyen szót használtok erre rá Ti, emberek. A lényeg, hogy nem néz ki úgy, mint ha egy fallal találkozott volna napi rendszerességgel...s ami a legjobb, hogy nem egy nagy karvalyorrt dobott hozzám a természet. Na de elég ennyi az orromról - csak még annyit, hogy kiszimatolom vele, ha szarozni támadna kedved. Nem vagyok épp egy izom alkat, de nem is kell, hogy az legyek. Karcsúan izmos, kellően mozgékony. Nem sújt engem az izomra gyúró ostoba emberek lassúsága és esetlensége. Én gyors vagyok. Én vagyok a .... eh, hagyjuk, nem kell idézetekkel terhelnem ostoba agyadat. Állam enyhén kiugrik, a homlokom kicsit magasabb, mint az átlagos. Szerintem ez a kimagasló intelligenciám jele. Ne röhögj baszki! Kell egy tőr a töködbe? Nem? Én is így gondoltam. Na, mit mondjak még magamról? Kérdezz, és válaszolok: csak az egy újabb sörödbe fog kerülni. Mondjuk ha nem fizetsz sört, az a gyerek nemző kacsód bánja, úgy hogy én megfontolnám.

JELLEM
Jajj, megérkezett a következő sör. Mi? Nem a kinézetem érdekel már téged, hanem a jellemem? Mi van, talán felkeltettem az érdeklődésedet? Csak hogy tudd, inkább a nőkre bukom, neked meg hiába vannak nagy melleid, de a lábad között lengedező aprócska izé valahogy még is lehetetlenné teszi, hogy viszonozzam érdeklődésedet. Mondjuk, bármelyik nő jól járna velem, mert ahogy mondják, a baj sosem jár egyedül. Van egy enyhe tudat hasadásom és a rosszabbik fajtából. Ne ijedj meg, Sheatro most alszik és nem akar gyilkolni. Vagy csak épp sunyin meghúzza magát, a megfelelő alkalomra várva. Huh, látom, izzadni kezdtél. Pedig nem vagyok én olyan agresszív. Csak akkor ölök, amikor az feltétlenül szükséges. Leginkább akkor, amikor az áldozat nem figyel, és nekem bőven van időm megtervezni a gyilkosságot, s utána még van időm lelépni is. Óvatos vagyok, megtanultam, hogy minden egyes hiba az életembe kerülhet. Emellett, talán még néha épeszűnek is tűnhetek. Már mint, vannak olyan pillanatok, amikor komoly vagyok én is, és talán még segítek is egy-két arra járónak. Ha nőből van, jókora mellekkel megáldva, és eléggé készséges arra, hogy ott a bokorban megtörténhessen a dolog, akkor még inkább. De ezen a ritkább alkalmak esete. Velem ellentétben Sheatro. Na ő azt a tipikus pszichopata alkat. Jajj de imádom, amikor az emberek arca az ijedtségtől összerándul. Olyan kis viccesen néztek ki. Shea is élvezi ezt. Őt a vér hajtja, az, hogy lássa mások szenvedését. Szerintem valami baj van vele, de nem tudok rajta segíteni. Megszabadulni meg főleg nem tudok tőle. Talán már nem is akarom. Legalább mindig van társaságom, így sose lehetek magányos. Bakker, izzad a kezem, csúszkál benne a tőr. Ha véletlen megvágom a koronázási ékszereidet, bocsi, most tényleg nem direkt volt. Azt hiszem legalábbis. Bár ez a sok kérdezősködés kezd felidegesíteni, a torkom meg kiszáradni. Na, acca ide azt a negyedik sört! Mi? Elfogyott a pénzed? Melyik elvetemült barom jön ilyen kevéskével kocsmába? Az anyádnak hazudj, ne nekem! Akkor add ide a sajátodat. Huh, kezdem érezni a pia hatását. Áh, valószínűleg ma gyilkos hangulatomban leszek. Háhá, ne ijedj meg, téged nem nyírlak ki. Sörcimbik vagyunk, hát nem jó? Ma este az áldozataim szemébe fogok nézni, hogy lássam, az élet elhagyja az ostoba tekintetüket. Hogy lássam a szenvedésüket, a kínt, amit átéltek...a kínt, ami engem is kínoz. Uh, ez most szó ismétlésnek számít? Eh, nem is érdekes. Hupsz, van egy rossz hírem. Shea ébredezik. És nem tetszel neki. Bocsi cimbi, de ma te is megdöglendsz vala. De még van egy-két kérdésre időd....talán amíg válaszolok, úgy döntök, hogy megkímélem az életed....ja, és majdnem elfelejtettem: van még söröd?!

TELJESÍTMÉNYEK

 • F*ck the Staff
 • Lylinovista
 • By the power of NOPE
 • Majestic as the moon, rebellious as the night
 • Lady of the Branches
 • Milyen Darrakard?
 • A Titkos Ajtó Őre
 • A Ruha a Bűn
 • Lory büszke lenne
 • Gotta catch 'em all
 • Evily McEvilface
 • Echoes of the Faefolk
  "Azok Azok emlékére, akik teljesítették az Age old mistakes frakcióküldetést."
ÚTITÁRSAK

APUCI SZEME FÉNYE
Név Dracon
Becenevek Draci, Mocskos Dög, Apuci Szeme Fénye, Fehér Szellem
Faj Sárkánygyík
Jellem    Mocskos kis rohadt dög. Már mint tényleg! Nézz csak rá, erre a nyomorult kis szemétre. Kétszínű, vagy inkább sokszínű beképzelt dög. Egyik nap még játékosan fekszik a mellkasodon, mellső lábaival dögönyöz és a farkát csóválja jókedvében. Aztán fél perc múlva meggondolja magát, és elkezd szivatni téged,ahol csak tud. Már nagy tapasztalatot szereztem abban, hogyan takarítsam le az ürülékét a ruhámról és a bőrömről. Ez vagy a szeretet és törődés jele - amennyiben így próbál megjelölni engem, hogy a többi sárkigyík meg se próbáljon rám nyomulni - vagy a tiszteletlenségé. Vagy a kettő keveréke. Vagy mellettem totyog, mint egy kisgyerek, vagy felettem repked és néha áltámadásokat indít ellenem. Játszani, azt persze szeret - komolynak lenni már kevésbé. Az elhajított fákat általában visszahozza, csak kicsit felnagyított méretekkel. Eldobsz neki egy gallyat és egy hatalmas faággal tér vissza, amit a fejedre ejt és várja, hogy te elbírd és el is dobd neki - na meg túléld a támadását. Meg szerintem egy kicsit féltékeny is: eddig akárhányszor látott engem nővel, azt nagyon megnézte magának és ha nem tetszett neki, elüldözte. Na már most, vagy homokos és zoo...nem, nem zoofil, hanem emberofil? Vagy hogy mondják ezt? Szóval vagy homokos és az emberekre izgul, vagy nem akarja, hogy én olyan nőkkel keveredjek össze, akiket Ő nem kedvel és úgy gondolja hogy nem jók hozzám.
 Alapjáraton talán még nyugodtnak is lehetne nevezni amúgy, legalábbis ha társaságban vagyunk - a nőktől eltekintve, viszlát bordélyok mindörökké!. Egészen addig, míg valaki magára nem haragítja. Ez lehet egy ellene intézett támadás, vagy az, hogy ha valaki nekem akar ártani. Akkor a játékos farokcsóválást és a mosolyt felváltja a vicsor és a kieresztett karmok. Egyrészt megnyugtató, másrészt pedig rémisztő, hogy képes lenne akár egy egész század páncélos lovagnak is neki menni, hogy engem védelmezzen. Örülök, azt hiszem, hogy végül őt választottam ki. Egy hűséges társ az utakon, megbízható barát és jó veszély detektor. Ő az én szemem fénye, az én Fehér Szellemem.


Felszerelései
 • *Vasállkapocs
  Vasállkapocs:
  Név: Vasállkapocs
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: Kutyánkra vagy sárkánygyíkunkra tehetjük, egy állkapocsra erősíthető tüskés vasszerkezet, egyfajta második fogsorként működik. Jelentősen megnöveli az állat által okozott károkat. Folyamatos viselése a kellemetlen érzés miatt ingerültté teheti az állatot.
 • -
 • -


Képességei
 • -
 • -
 • -A hozzászólást Crispin Shadowbane összesen 23 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 11, 2018 7:50 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

2 Felszerelések on Kedd Ápr. 04, 2017 10:30 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Felszerelések
Fegyverek [6]
 • Éjgyilok (Fury)
  Éjgyilok kép:
  Éjgyilok:
  Karra erősíthető penge, melynek egyszerű markolatrészét fogva az él hosszan, a karunkkal párhuzamos irányban nyúlik előre. Mindkét oldalán élezett. A sötét tünde Bérgyilkosok kedvenc fegyvere.

 • Levedlett Agancs (Azonnali jutalom)
  Levedlett Agancs:
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: A kalandor egyetlen torz testrésze, mely nem vált köddé, mikor visszaváltozott. Ez volt az egyik agancsa, egy nagyjából fél méter hosszú, egyenes csont, számos elágazással. A furcsa mágia maradéka ragadt ott benne, melytől napi egy órára egy nyúlszörny ügyességét adhatják maguknak vissza, nagy műgonddal ügyelve bármilyen náluk lévő sérülékeny vagy törény tárgy épségére, akár a harc hevében is. Az agancs emellett könnyen faragható, így szinte bármilyen fegyver vagy díszítőelem alapjául szolgálhat - éppen ezért lett végül úgy alakítva, hogy az éjgyilok, Fury markolatául szolgáljon.


 • Éjgyilok (Clandestine)
  Clandestine kép:
  Clandestine:
  A Névtelen Árnyak fegyvertárából származó, szín tiszta holdezüst éjgyilok.

 • Bloodbond (Helyzetjáték jutalom)
  Bloodbond kép:
  Bloodbond:
  Egy apró, harcban szinte haszontalan kés, holdezüst és felettébb díszes. Különleges tulajdonsága, hogy ha megvágsz vele valakit utána a késsel bármely magadon ejtett sebből a vér mindig abba az irányba kezd el csorogni, amerre a legutóbb megsebesített személy található.


 • The Vengeful One (Helyzetjáték jutalom)

  The Vengeful One kép:
  The Vengeful One:
  Típus: Fegyverre szerelhető kiegészítő
  Leírás: Egy köves kis lánc, amit a fegyveredre tekerve, hogyha jogosan ölsz (jogos bosszú, mások megvédése), visszatölti a varázserőd felét. A működése a legmélyebb, legtisztább igazságérzeteden múlik, a követ nem verheted át akkor sem, amikor magadat igen.

 • Egyszerű titoktőr (Ger-től vásárolva)
  "Titoktőr kép:
  Egyszerű titoktőr:
  Egy alkarra erősített, rövid penge, mely a megfelelő mozdulatra a viselője tenyerébe csúszik, lehetővé téve egy gyors és meglepetésszerű szúrást. A végén található dróton rántva húzható vissza.


Ékszerek [10]
 • A Vonzalom Amulettje (Helyzetjáték jutalom)
  A Vonzalom Amulettje:
  Egy holdezüst amulett közepén halovány rózsaszínben pompázó gömb alakúra csiszolt rózsakvarccal. Napjában egyszer aktiválhatod, ekkor fél órára sokkal vonzóbbnak fog látni a női nem (illetve mindenki aki eleve vonzódik a nemedhez), ezalatt könnyebben veszed rá őket, hogy megtegyék amit kérsz, elmenjenek veled illetve nem kell győzködnöd őket, hogy elmondjanak neked hasznos információkat. Az amulettnek közben végig látszódnia kell, ha letépik a nyakadból a hatás megsemmisül, illetve ha agresszívan lépsz fel azzal szemben akin használod akkor is megtörik.


 • The Stillness of Death
  The Stillness of Death kép:
  The Stillness of Death:
  A Déli Királyság oldalán harcba szálló egyéneknek birtokába került egy ékszer, amely egy Seraph lelkét tartalmazza. Ez az éjfekete gyűrű Dumah, a Csend és a Halál Mozdulatlanságának angyalát jelképezi.

 • Koncentráció Nyakéke (Eiryn-től vásárolva)
  Koncentráció Nyakéke kép:
  Koncentráció Nyakéke:
  Az azurit segíti a koncentrációt, ezért használatával pár percre viselője kiélesítheti az érzékeit. A nagy kő naponta kétszer 30 percig képes ezt megtenni. A használt fém (fehér arany) szint*2-vel növelik az időtartamot.

 • Álcalánc (Eiryn-től vásárolva)
  Álcalánc kép:
  Álcalánc:
  Egy kinyitható medál, amelybe opált foglaltak. A viselője naponta egyszer 1 órára felveheti annak az alakját, akinek a képét beleteszi a medalionba. Ezen ékszer esetében a kinyitható medál szerepét a félhold közepébe foglalt opál veszi át, amelybe a megszerzett személy miniatúrája mágikusan vésődik bele és csak a használója látja ezt a képet.
  FIGYELEM!: Minden kép megszerzéséről egy magánjátékot kell játszani a birtokosnak azzal a személlyel, akinek a miniatúráját meg kívánja szerezni.

 • Silence (Helyzetjáték jutalom)
  Silence kép:
  Silence:
  Egy apró fülbevaló, amit hogyha megpöckölsz az ujjaddal, teljes csönd ereszkedik az elmédre. Ez képes kizárni a külső hangokat, sikítozást, de azt se hallod majd ha hozzád beszélnek vagy valaki közelít feléd. Talán még fontosabb, hogy a belső hangokat is kizárja, nem hallod se Kirilt, sőt ha egy mélységi beszélne a fejedbe, akkor őt sem, noha a fájdalmat attól még érzed, amit az agyadban turkálása okoz. A hatás 2 percig vagy megszüntetésig tart, és két óránként egyszer használható.

 • Ceann an Dullahan (A Fejnélküli Lovas Feje) (Azonnali jutalom)
  Ceann an Dullahan kép:
  Ceann an Dullahan:
  Egy két, egymáshoz szorosan rögzített rézkörből álló mágikus nyaklánc. Mágikus tulajdonsága abban rejlik, hogy alapvetően igen laza és könnyen nyújtható, ám a nyakra illesztve és megtekerve szorosan illeszkedik a viselője bőréhez (de nem szorítva azt). Másrészt a felső karimán végigsimítva láthatatlanná teszi a viselő fejét és nyakát a gyűrű síkjától felfelé, ezzel remek figyelemfelkeltést érve el. A hatás közben egyéb rejtőzködő vagy illúzió képesség nem használható.

 • Erő és Kitartás (Eiryn-től vásárolva)
  Erő és Kitartás kép:
  Erő és Kitartás:
  Ez a két-két kar- és bokaperecből álló szett képes naponta egyszer 10 percre másfélszeresére növelni viselőjének erejét, illetve ha fáradt, azt ez idő alatt nem érzi. Persze amint elmúlik a hatása, a fáradtság is visszatér.

 • Töltőgyűrű (Eiryn-től vásárolva)
  Töltőgyűrű kép:
  Töltőgyűrű:
  A zafír előnyös tulajdonsága, hogy képes a környezetből sugárzott mágikus energiákat összegyűjteni és eltárolni, így képes megújítani viselője varázserejét. A nagy zafírkő félnaponta képes ezt megtenni.

 • Tárológyűrű (Eiryn-től vásárolva))
  Tárológyűrű kép:
  Tárológyűrű:
  A gyémánt híresen nagy hatásfokkal képes magába fogadni a mágikus energiákat akár már rendezett formában is, így egy gyűrűbe illesztve képes egy (saját) varázslatot bizonyos időre elraktározni majd később egyetlen intésre, bármiféle pecsét vagy ige nélkül szabadon engedni. Az apró kő egy órára, a közepes fél napra, a nagy pedig akár egy napig is képes őrizni a varázslatot. A használt fém szint*1-szeresére növeli a tárolási időt.

 • Ring of the Pumpkin King (Azonnali jutalom)
  Ring of the Pumpkin King kép:
  Ring of the Pumpkin King:
  Egy furcsa, gumiszerű anyagból készült gyűrű, amelyet réges-rég találtak a Nebelwaldban és egyesek szerint Terráról került át egy ideiglenes kapcson keresztül. A gyűrű ékkő helyett egy gumi tökfejet ábrázol, amely megnyomásra ijesztő kacajt hallat és veroniai tartózkodásának ideje alatt elég mágiát magába gyűjtött, hogy ez a hang elijessze a legtöbb állatot és nem harcra edzett embereket/tündéket.


Ruházati kiegészítők [6]
 • Szerencse fia bűvölés (Ing)
  Szerencsefia:
  Az adott tárgyat, mint például ruhadarabot, ékszert, vagy más egyéb tárgyat megbűvölnek hogy szerencsét hozzon a gazdájának. Nem kell nagy dologra gondolni, csak egészen apróságokra, mint például egy elveszett tárgy megtalálása, plusz információ egy NJK-val való beszélgetés esetén, siker a kockázáskor, stb... Az szerencsés helyzetet a Mesélő dönti el, illetve olyan helyzetben amikor nincs mesélő, a karakter maga dönthet a helyzetről, viszont figyelembe kell venni, hogy ezek csak apróságokra vonatkoznak. Három napig érvényes, viszont naponta két alkalommal fejt ki hatást.

 • Nemesi ruha
  Nemesi ruha kép:
  Nemesi ruha:
  Ár: 2000 váltó
  Leírás: Könnyen szállítható, egy hátizsákban elférő, még is elegáns öltözék, amellyel el lehet úri közegekben vegyülni. Kiváló álca, bár az éjgyilkot nem tudod az alkarodon hordani úgy, hogy ne vegyék észre. Cserébe viszont legalább a fölösleges csicsák egy része le lett szedve róla.

 • Scarf of NoOne (Helyzetjáték jutalom)
  Scarf of Noone kép:
  Scarf of NoOne:
  Egy sötétkék sál, amit hogyha az arcod köré csavarsz (felhúzod az orrodra), elég ha egy pillanatra szem elől tévesztenek, csak egy leszel az arctalan tömegben. Az sem fog felismerni, aki egy perccel korábban még egyenesen téged bámult, így könnyen megléphetsz az üldözőid elől. Szükséges, hogy legyenek körülötted emberek akik között elvegyülhetsz.

 • Keep Out the Light (Helyzetjáték jutalom)
  Keep Out of the Light kép:
  Keep Out the Light:
  Típus: Napszemüveg
  Leírás: Egy ultramenő fekete üveges napszemüveg, ami ha rajtad van, csökkenti a Nap káros hatásait a karakteren. 75%-al kevésbé lesz lassú, levert és morcos, de ha leveszed a napszemüveget, akkor minden visszatér a régibe.

 • Az Elismerés Jelvénye (Azonnali jutalom)
  Elismerés Jelvénye kép:
  Az Elismerés Jelvénye:
  Egy díszes, négy centiméter átmérőjű, kör alakú, fémből készült jelvény, melynek közepében egy arab kettes van. A jelvényt a karakter saját frakciójának, egy katonai képviselőjének felmutatva, a karakter némi elismerést kap, tiszteletteljesebben fog vele beszélni az, akinek bemutatja.

 • The Pledge of Loyalty (Helyzetjáték jutalom)
  Pledge of Loyalty kép:
  Pledge of Loyalty:
  Egy tenyérnyi kör alakú holdezüst korong, a Sötét tünde hercegség jelvényei vannak belemarva, és rá van írva a neved (Cynewulf). Ezt a jelvényt Veronián bárhol bemutatod, tudni fogják, hogy a hercegséget és uralkodóját képviseled, ami sokszor megkönnyítheti a dolgod, Köderdőn belül pedig minden ajtó nyitva áll előtted, ha valamit intézni akarsz.Egyéb tárgyak [14]
 • Mirror of Truth (Élmény jutalom)
  Mirror of Truth kép:
  Mirror of Truth:
  Egy kis kerek tükör ami elfér a tenyeredben, övedben mellényzsebben. Naponta egyszer képes neked megmutatni, hogy az illető akivel beszélsz hazudik-e. Amikor belenézel a kis tükörbe az illetőt látod (ehhez jelen kell lennie neki is) és szinte második kis filmként látod benne az arcát amin mindenképp a valós érzelmei fognak tükröződni, és tudni fogd ha valótlant állított. A tükör nem mondja meg neked, hogy pontosan mi az igazság, érzelmeket látsz benne csak, amiből olyan következtetést vonsz le, amilyet akarsz. Használat után egy éjszakát töltődik az ereje. Vigyázz, törékeny!

 • Miracle of the Sacred Eve (Azonnali jutalom)
  Miracle of the Sacred Eve kép:
  Miracle of the Sacred Eve:
  Egy apró harang, bronzból és aranyból kovácsolva, amely hetente egyszer a karácsonyi csoda kicsinyített mását idézi elő és békét sugároz mindenkire, aki hallja 2 percre. Kiegészítés Lance és a többi trükközni vágyó cheecky bastard kedvéért: A varázslat hatása a használón mindenképpen érvényesül, az ellen nem lehet védekezni pl ha bedugaszolod a füled. Játékos karaktereken is működik, és a karakterekhez fűződő viszonyt figyelmen kívül hagyja. Ha olyan karakter, akit nem ért a hatása támadást indít valaki ellen, akit igen, a hatás megszűnik. A csengő hangja húsz méterig hallható.

 • Egy Korty az Egészségemre (Helyzetjáték Jutalom)
  Egy Korty az Egészségemre kép:
  Egy Korty az Egészségemre:
  Egy rúnákkal díszített flaska, amiről igazából senki senki se tudja hogy hogyan működik. Egy biztos, egyetlen kortyot tudsz belőle inni kétóránként, és ennek hatására a következő támadást ami ér 1 percen belül biztosan ki tudod védeni. Vagy mágikus módon elkerül, vagy a kezed mozdul magától, biztos hogy a flaska csinálja. A benne lévő nedű minősége amúgy egy pancsolt borra emlékeztet, de legalább erős.

 • Kaspar's Gift (Azonnali jutalom)
  Kaspar's Gift kép:
  Kaspar's Gift:
  Egy közepes méretű bőrerszény, benne csillogó aranyérmékkel, amelyek ugyan nem veroniai váltók, de látszatra színaranyból készültek így igen értékesek. Az erszényből nem lehet őket kivenni egyesével, csakis egyszerre lehet odaadni és mágikus tulajdonságuk, hogy három perc után mindig visszakerülnek tulajdonosuk övére, így hiszékenyebb NJK-kat lefizetni, kocsmatúráért gyorsan fizetni és lelépni mielőtt észrevennék tökéletesen alkalmas.

 • Hajnali Mementó (Azonnali jutalom)
  Hajlani Mementó kép:
  Hajnali Mementó:
  Egy über cuki plüss farkaskölyök. A mágia néha meglepően hétköznapi formákat ölt, erő abban is rejtőzhet, melyet varázslat nem érintett, csakis szeretet. Ha a karakter a plüss farkaskölyköt magához szorítja, képes egy maximálisan 5-ös szintű őrjítő vagy félemlítő képességet semlegesíteni a régi keserédes emlékek erejének hála. A tárgy nem működik aurák ellen, csakis egy adott hatást semlegesít.

 • A Wolpertinger Tojása (Azonnali jutalom)
  Wolpertinger Tojás kép:
  A Wolpertinger Tojása:
  Egy arannyal, ezüstel és bársonnyal fedett díszes tojás, amely megrázva csörgő hangot hallat mintha lenne benne valami. Ha a földre helyezi valaki és némi varázserőt fordít rá, naponta egyszer az óriásira nőtt vér-peltinger ideiglenes mása bújik elő belőle (a gazdája hozzáállásától függően élőholt vagy élő, csak hatalmas verzióban). A lény csatára nem alkalmas és egy percig tart neki fizikai alakot ölteni, ám képes igen nagy sebességgel szökdécselni, egy átlagos hátaslónál ötször gyorsabban téve meg ugyanazt a távot a játékossal a hátán. Egy óráig tartható fent, utána eltűnik és visszabújik a tojásába.

 • Stellenweise (Küldetés jutalom) [3/2 töltet]
  Stellenweise kép:
  Stellenweise:
  A Nachtraben családfő ajándéka, egy egy ember befogadására képes mágikus kör. Használatához nem kell mágusnak lenni, a karakterek természetes mágikus tere elég, hogy aktiválja. A kör összesen három alkalommal képes a karaktert egy általa már látott helyre teleportálni egy másodperc előkészítési idő után. A harmadik használat után a kör elhalványodik majd teljesen eltűnik.

 • A Gyötrelem Szilánkjai [3/3]
  A Gyötrelem Szilánkjai:
  Három darab pár centis szilánk, mely megmaradt a gömbből, amikor az felrobbant. Ez egy apró komfortos üvegcsében van tárolva, és a szilánkok képesek beleolvadni tárgyakba, erősebb nyomás hatására.
  A szilánk hatására a tárgy, amellyel sikeresen összeolvadt, a gömbbe zárt férfi gyűlöletének, és zavarodottságának egy kisseb részét átveszi, mely tárgyat ha valaki a kezébe vesz, vagy használni kezd, akkor fokozatosan zavarodottá válik, nem lesz képes normálisan gondolkodni, és ingerülté válik.
  A szilánk hatásának erejét és gyorsaságát, pedig a mesélő majd meghatározza, mivel semelyik ember, self, elf, vámpír és démon, sem rendelkezik, teljesen ugyan olyan elme védelemmel.


 • Távcső (Ger-től vásárolva)
  Távcső kép:
  Távcső:
  Két üveglencséből és egy fémtokból álló látókészülék.

 • Gift ot he Demon King (Azonnali jutalom)
  Gift ot the Demon King:
  Egy fekete, lila szalaggal átkötött doboz. Küldetésenként egyszer kinyitható, és benne mindig egy más tárgy található. Az, hogy ez a tárgy mi és mennyire hasznos kockadobás és a mesélő fantáziája dönti el.

 • Angyaltoll [3/3]
  Angyaltoll:
  Egy ezüstös fényben pompázó toll, melyből három darabot kapott minden déli kitüntetett hős. Ha egy tollat kettétörsz, akkor két percig képes leszel repülni. Majd a két perc lejártával a hatás megszűnik. (érdemesebb addigra a földre érni megkímélni magadat egy kellemetlen zuhanástól)

 • Szellem a palackban [3/3]
  Szellem a palackban:
  Egy apró üvegcse, amibe három szellemet zártak, bár hogy pontosan kiknek a szellemeit, azt nem tudjátok. Amikor kihúzzátok a dugót, akkor egy szellem kijön az üvegből és megtámadja azt, akit mondtok neki. Ereje megegyezik egy szokványos, nekromanták által megidézett szellemével, és hasonlóképp lehet legyőzni. Ha mind a 3 szellemet felhasználtátok, az üvegcse is szétporlad.Alkímia [11]
 • Fecskendő [2] (Ger-től vásárolva)
  Fecskendő kép:
  Fecskendő:
  Legalább 10 cm hosszú fecskendő, ami 10 cm3 folyadék tárolására és beadására alkalmas. Egy tűből, egy üveghengerből és egy mozgatható dugattyúból áll.
  Felhasználási Lista:

  • Felhasználva (1) - [Krónika] Ascensio alatt

 • Fémdoboz (Ger-től vásárolva)
  Fémdoboz:
  Fémből álló doboz, ami anyagától és díszítésétől függően nagyon sokféle lehet. A fémdobozra fel lett szerelve egy egyszerű zár.


Pozitív hatású italok

 • Gyenge gyógyital [1]
  Gyenge gyógyital:
  Leírás: Enyhén vöröses, tiszta ital, alkoholos illattal, gombára emlékeztető ízzel.
  Hatás: Összehúzza a felszíni sebeket, elállítja a vérzést.
  Mellékhatás: Az alkohol miatt enyhe bódulat.
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (2)
  • Azonnali jutalom (2)
  • Felhasználva (1) [IV. Nagy Vadászat] 1. körében (1) [IV. Nagy Vadászat] 4. körében
  • Felhasználva (1) [Krónika] Ascensio alatt
  • Saját főzet (2) [IV. Nagy Vadászat] 5. köre alatt
  • Felhasználva (2) - [Élmény] Confrontations part 1 alatt
  • Felhasználva (1) - [Élmény] Twilit Angel alatt
  • Saját főzet (3) - The Lone Wolf előtt
  • Felhasználva (2) Haunted alatt
  • Saját főzet (1)
  • Felhasználva (1) Ostromjáték - Harcosok Céha alatt

 • Erős gyógyital [0]
  Erős gyógyital:
  Leírás: Sűrű, fehér, kellemetlen szagú és ízű ital
  Hatás: A súlyos sebek pár másodperc alatt behegesednek, vérzések elállnak, a mérgek hatása eltűnik.
  Mellékhatás: Pár naponta csak egyszer használható, máskülönben hatástalan.
  Felhasználási Lista:
  • Saját főzet (2)
  • Saját főzet
  • Felhasználva (1) Ostromjáték - Palota alatt
  • Felhasználva (1) - Sunset at Nordenmouth alatt

 • Élénkítő ital [2]
  Élénkítő ital:
  Leírás: Kellemes illatú és ízű, átlátszó, tiszta ital.
  Hatás: Megnöveli a használó ellenállását az elmére irányuló hatásokkal szemben, valamint csökkenti a fáradtságot és élesíti a reflexeket.
  Mellékhatás: Túlfogyasztás esetén a használó kimerült lesz, de nem lesz képes aludni, ami előbb-utóbb ájuláshoz vezet.
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (2)
  • Felhasználva (1) - [IV. Nagy Vadászat] 4. köre alatt
  • Saját főzet (2) - [IV. Nagy Vadászat] 5. köre alatt
  • Felhasználva (1) - [Élmény] Confrontations part 2
  • Saját főzet (1) - The Lone Wolf előtt

 • Bőrkeményítő ital [0]
  Bőrkeményítő ital:
  Leírás: Vörös, tiszta ital, virágos aromával.
  Hatás: A használó védelme a fizikai támadásokkal szemben megnő tíz percre.
  Mellékhatás: Mivel az ízületek is megkeményednek, sebességromlás tíz percre.
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (1)
  • Felhasználva: (1) - [Aréna] The Lone Wolf alatt
  • Saját főzet (1)

 • Mágiaellenállás Itala [0]
  Mágiaellenállás Itala:
  Leírás: Sűrű, tejfehér, büdös keverék.
  Hatás: Tíz percre két szinttel megnöveli a használó mágikus védelmét.
  Mellékhatás: A bürök mérgezősége miatt enyhe látásromlás tíz percre.
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (1)
  • Felhasználva (1) - Ostrom játék - Harcosok Céhe alatt
  • Saját főzet (1)

 • Varázserővisszaállító- Ital [0]
  Varázserővisszaállító-ital:
  Leírás: Áttetsző, sűrű ital, kellemes illattal.
  Hatás: Jelentősen megújítja a használó varázserő-készleteit.
  Mellékhatás: Csökkenti a mágia-ellenállást egy szinttel tíz percre.
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (1)
  • Felhasználva (1) - Sunset at Nordenmouth alatt

 • Tűzellenállás Itala [1]
  Tűzállóság Itala:
  Leírás: Tiszta, rubintvörös, szagtalan ital.
  Hatás: A használónak immunitást ad minden tűz típusú képességre és a természetes forróságra öt percig.
  Mellékhatás: Nincs
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (1)

 • Tisztánlátás [1]
  Tisztánlátás:
  Leírás: Egy csata előtt feltehető szemcsepp ami kitart a csata végéig. Egy lefőzött adag 3 alkalomra elég.Viselőjének tökéletes látást biztosít a körülményektől függetlenül (legyen az sötét, köd vagy bármilyen látásakadályozó természeti akadály).
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (1)

 • Tisztító Ital [0]
  Tisiztító ital:
  Leírás: Tiszta, átlátszó, szagtalan, színtelen, íztelen ital.
  Hatás: Megtisztítja a használót minden mágikus hatástól.
  Mellékhatás: Nincs
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (1)


Negatív hatású italok

 • Gyengítő méreg [1]
  Gyengítő méreg:
  Leírás: Halványzöld, kellemetlen illatú, tiszta ital
  Hatás: A mérgezett egyén erejét a felére csökkenti tíz percre.
  Mellékhatás: Erős izomfájdalom.
  Felhasználási Lista:

  • Saját főzet (2)
  • Felhasználva: (1) [Krónika] Ascensio; (1) [IV. Nagy Vadászat] 2. köre alatt
  • Saját főzet (2) - [IV. Nagy Vadászat] 5. köre alatt
  • Felhasználva (1) - [IV. Nagy Vadászat] 5. köre alatt

 • Bódító ital [2]
  Bódító ital:
  Leírás: Pezsgő, átlátszó, jó illatú alkoholos ital. Kedvelt kábítószer.
  Hatás: A mérgezett egyén kedélyállapota javul, erős alkoholos bódulat lesz úrrá rajta, majd hallucinálni kezd. A hatás fél-, egy óráig tart.
  Mellékhatás: Már egy fogyasztás után is kialakulhat függőség.
  Felhasználási Lista:

  • Walpurgisnach jutalom (1)
  • Saját főzet (2)
  • Felhasználva: 0

 • Idegméreg (Éjcsepp) [0]
  Idegméreg:
  Leírás: Kis mennyiségű, méregzöld, pezsgő keverék, erős szaggal, de jól oldódik.
  Hatás: A mérgezett egyén, ha nem kezelik, tizenöt-húsz percen belül súlyos belsőszervi károkat szenved, fél óra alatt lebénul és háromnegyed óra elteltével meghal.
  Mellékhatás: Nincs
  Felhasználási Lista:
  • Saját főzet (1)


Dobó keverékek

 • Gyújtókeverék [0]
  Gyújtókeverék:
  Leírás: Narancssárgás, sűrű folyadék. Erős illata van.
  Hatás: A flaskát összetörve a keverék lángra lobban, felgyújtva minden éghetőt, amivel érintkezik.
  Felhasználási Lista:
  • Saját főzet (1)
  • Felhasználva (1) - Ostromjáték - Harcosok Céhe alatt

 • Marókeverék [0]
  Marókeverék:
  Leírás: Pezsgő, vörös, híg folyadék. Kellemetlen illatú.
  Hatás: A flaskát összetörve a folyadék a vele érintkező fémeket korrodál, majd elmar.
  Felhasználási Lista:
  • Saját főzet (1)
  • Felhasználva (1) - Ostromjáték - Vízimalmok alatt

 • Fojtógáz-keverék [0]
  Fojtógáz-keverék:
  Leírás: Átlátszó, pezsgő, büdös folyadék.
  Hatás: A flaskát összetörve a folyadék olyan gázt termel, amely a belégzőket akadályozza a légzésben.
  Felhasználási Lista:
  • Saját főzet (1)
  • Felhasználva: 1 (Ostromjáték 3. kör)

 • Hallucinogéngáz-keverék [6]
  Hallucinogéngáz-keverék:
  Leírás: Átlátszó, pezsgő, kellemes illatú folyadék
  Hatás: A flaskát összetörve a folyadék olyan gázt termel, amelytől a belégzőknek hallucinációi lesznek. Körülbelül tíz percre.
  Felhasználási Lista:
  • Saját főzet (10)Trinket-k
 • 1 üvegnyi füst Shelatis-tól (használhatatlan már, így csak trinket)
 • 1 fiola Mélységi szörny vére ([Küldetés] Aranyláz)
 • 1 fiola Tövislény vér ([IV. Nagy vadászat] alatt)
 • pár griff toll ([Iv. Nagy vadászat] alatt
 • Egy csokor virág a színházi fellépésért
 • Jormungand fogaiból készült nyaklánc (Sunset at Nordenmouth)A hozzászólást Crispin Shadowbane összesen 59 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 11, 2018 7:44 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

3 Képességek on Kedd Ápr. 04, 2017 10:31 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Képességek
Személyes képességek [6]

 • Személyes passzív: Hiding in the shadows
  Hiding in the Shadows:
  Cynewulf és Sheatro nagyszerű kiképzést kaptak, hogy hogyan is kell rejtőzködni. Ameddig az árnyékban állnak, nem süt rájuk fény - se hold, se lámpa, addig láthatatlanok, de csak ameddig mozdulatlan(ok) vagy(tok). Nappal azért nem próbálkoznék vele.

 • Személyes passzív: Soulmate
  Soul Mate:
  Crispin élete jelentős részében több személyiséggel élt így agya hozzászokott a bizonytalansághoz és töredezettséghez, így az őrjítő hatások sem hatnak rá annyira. Az elmét célzó hatások csak fele annyi ideig hatnak rá.

 • Pályázott/Kombinációs képesség: Dark Orb / Sötét Gömb - 4. szint
  Előfeltételek:

  • Moon Shine/Holdfény (Sötét Tünde faji képesség)
  • Darkmoon/Sötét Hold (Bérgyilkos képesség)

  Dark Orb:
  A bérgyilkos egy sötétségből álló, maximum 2 méter átmérőjű gömböt hoz létre, amely az idézés helyén marad 5 perc erejéig. (A Bérgyilkos a Moon Shine hatását sűríti össze, így az koncentráltabb lesz és egy gömb alakot formáz, amelyet bevon a Dark Moon sötétségével). A sötétség csak olyan személyek látnak át, akik rendelkeznek az Éjszakai Látás képességével. Naponta egyszer haszálható, és ezen idő alatt sem Moon Shine, sem Darkmoon nem idézhető meg.

 • Pályázott képesség: The Net / A Háló - 4. szint
  Előfeltétel: Páros fegyverforgatás
  The Net:
  A bérgyilkos pengéi gyors használatával egy sűrű hálót "fon" maga elé, mozdulatai szinte elmosódnak, így igen csak nehéz azon áttörni. Ezen képesség használata 20%-kal növeli a védekező képességet, viszont a képesség használata alatt nem tud támadni, illetve tőrnél magasabb kategóriával rendelkező fegyverek már könnyebben áttörik ezt a hálót, meghátrálásra kényszerítve a bérgyilkost. A "Tőrök" mesterképzettséggel együtt használva már az egykezes kardot használó ellenfelek ellen is effektíven használható.

 • Pályázott képesség: Shadows in the Moon Light / Árnyékok a Hold fényben - 3. szint
  Shadows in the Moon Light:
  A sötét elf bérgyilkos tíz méteres körzetben megérzi azon lények jelenlétét, akikre rásüt a Hold fény(akkor is, ha nem lát rájuk). (Azonban azokat már nem, akiket valami miatt takarja a Hold, pl. épületen belül tartózkodnak). Fajt nem tud megkülönböztetni, csak méretet (egy kutya kisebb "árnyékot vet", mint egy ember, vagy egy ló). Naponta egyszer használható 5 perc erejéig.

 • Pályázott képesség: Midnight Tides / Éjsötét áradat - 1. szint
  Midnight Tides:
  A bérgyilkos némi mágiával képes eloltani a 10 méteres körzetében található, mesterséges fényforrásokat. A mágia pillanatnyi, így ezek ez után szabadon újragyújthatóak a természetes módon.


Faji adottságok [7]

 • Moonguide / Hold kísérő - 1. szint
  Moonguide:
  Régi tapasztalatok és ősi sötételf tanulmányok alapján a sötét tünde képes a pontos idő, irány és az azesti valamint reggeli időjárás meghatározására mindaddig, amíg látja a holdat. Passzív.

 • Marsh Treading / Mocsárjárás - 3. szint
  Marsh Treading:
  A sötét tünde származásának köszönhetően rövid gyakorlás után ösztönösen képessé válik a mocsarakon való könnyű és biztonságos átkelésre. Passzív.

 • Moonshine / Holdfény - 5. szint
  Moonshine:
  A sötét tünde éjszaka, ha a hold is látszik, megidézhet onnét egy tíz méter átmérőjű fénycsóvát, ami bevilágítja az általa kívánt területet. Két óráig marad ott és nagyon kevés varázserőt igényel.

 • Antivenom / Ellenméreg - 7. szint
  Antivenom:
  A sötét tünde származásának köszönhetően idővel hozzászokik a mérgekhez annyira, hogy képes legyen naponta egyszer egy, a szervezetébe jutott méreg hatását semlegesíteni.

 • Reignited Curse / ÚJragyújtott Átok - 10. szint
  Reignited Curse:
  A sötét tünde képes lesz visszaidézni a régi átkát egy töredéknyi időre így napi egyszer egy frissen megölt humanoid ellenfél lelkének energiáit elszívva visszatöltheti varázserejének egyharmadát.

 • Éjszakai látás
  Éjszakai látás:
  Az éjszaka sok veszélyt és csapdát cipel magával, nem egy kalandor lelte már halálát a nem látott ragadozó által, mely a sötét lombok közül vetette magát reá. Emellett persze Veronia csodás hely, s a megfelelő főzetek és növények hosszútávon való fogyasztásának hála a recipiens képessé válhat tisztán látni az éjszakában is, ha nem is nappali pontossággal, de pont annyira, hogy ne érje utol a veszte a kelleténél gyorsabban.

 • Méreg tolerancia
  Méreg tolerancia:
  A mérgek mindig is az egyik legveszélyesebb fegyverek voltak egy képzett kézben... Egy rossz mozdulat, s a gyorsan ható bénítófolyadékok és viszketőporok teljesen ellehetetlenítik az ember harcát, nem beszélve a gyilkos, ételbe csempészett ármányról. Szerencsére hosszas kínok útján kifejleszthető némi tolerancia ezek ellen, s elegendő milliliterről milliliterre emelt mennyiség után a Méreg toleranciával rendelkező karakter 30%-al rövidebb ideig és ugyanannyival csökkentett hatással képes elviselni azokat.Bérgyilkosi képességek [14]

 • Halk léptek
  Halk léptek:
  Settenkedni sose volt könnyű, pláne nem úgy, hogy teljesen észrevétlen maradjon az ember. Kellő tanulással persze elsajátítható szinte bárkinek, már amennyiben teste és felszerelése lehetővé teszi azt. Területtől függetlenül halkká teszi az ember mozgását, kivéve természetesen ha hóban, vagy esetleg ha valamilyen olyan felületen mozog, ami direkt nyikorgásra lett kitalálva.

 • Moonligt slash / Holdfény vágás - 1.szint
  Moonlight Slash:
  Egy nagyon gyors, közepes sebzést okozó vágás, ami a szemben lévő ellenfelekre hat egy félkörívben, kartávolságra.

 • Darkmoon / Sötét hold -2. szint
  Darkmoon:
  Egy pillanatra a bérgyilkos minden fényt kiolt maga körül, teljes sötétséget idézve elő. Nem tart tovább egy pislogás idejénél, de pont elég az ellenfelek megzavarására. 10 percenként használható.

 • Lunar eye / Holdszem - 3. szint
  Lunar eye:
  Ameddig éjszaka van, a bérgyilkos megérzi hol található célpontja, akadályokon keresztül is érzékeli, képes követni a mozgását, akkor is ha közvetlenül nem lája.

 • Swiftness / Sebesség - 4. szint
  Swiftness:
  Passzív képesség, ha nem harcban van, a bérgyilkos kétszeres sebességgel képes hosszú távú utak megtételére. Fáradni nem fárad jobban.

 • Moonshadow / Holdárnyék - 4. szint
  Moonshadow:
  A bérgyilkos naponta akár három percre is láthatatlanná tud válni, amit támadással vagy képességhasználattal törhet meg. Tökéletesen észlelhetetlenné tesz.

 • Silence of the Darkness  - Seraphim
  Silence of the Darnkess:
  A bérgyilkos naponta öt percre is láthatatlanná tud válni, amit támadással vagy képességhasználattal törhet meg. A képesség használata közben a bérgyilkos léptei nem csapnak zajt, amennyiben gyalogol (a futás már zajt bocsájt ki) és amennyiben nem olyan terepen halad keresztül, amely nem direkt így lett megalkotva (nagyon száraz avar, erősen nyikorgó padló). Tökéletesen észlelhetetlenné tesz.

 • Bring down the sun! / Le a nappal! - 5. szint
  Bring Down the Sun!:
  Egy szúrás, ami ha eltalálja az ellenfelet, megvakítja öt másodpercre.

 • Lunar Reflection / Holdvetület - 6. szint
  Lunar Reflection:
  Több klónt hoz létre holdfényből, amit ha megütnek, szertefoszlik. Hasonlóan mozognak a bérgyilkoshoz, de az nem irányítja őket, harcolni nem képesek. Elterelésnek jó. A klónok száma egyenlő a szinted osztva kettővel.

 • Resonance Cascade / Rezonancia Vihar - 7. szint
  Resonance Cascade:
  A bérgyilkos mágiát áramoltat a pengéjébe, amit megpendít, ezzel egy borzasztóan éles hanghullámot hoz létre. Akit ez eltalált (úgy húsz méter sugarú kör a használótól), néhány másodpercre megzavarodik, megsüketül, és utána egy jó ideig még csengeni is fog a füle. A hullám mágikus, így a hatás idejére destabilizálja a fémek szerkezetét, így csökkenti az eltaláltak védekező értékeit. Vigyázat azonban, a szövetségesek sincsenek biztonságban tőle!

 • Moonstep / Holdlépés - 7. szint
  Moonstep:
  A bérgyilkos egyetlen pillanatra kicsúszik két méterre, akár előre, akár oldalra, így egyetlen pillanat alatt képes közel kerülni a célpontjához, akár elmenekülni. NEM blink képesség, így tereptárgyakon, falakon nem képes áthatolni. Félóránként egyszer használható.

 • Twinmoon / Ikerhold - 8. szint
  Twinmoon:
  A holdvetület egy továbbfejlesztése. A bérgyilkos képes helyet cserélni bármelyik klónjával. Egy holdvetület ideje alatt egyszer használható.

 • Mark of the Moon / A Hold Jegye
  Mark of the Moon:
  Egy holdsugárral megjelöli a célpontot, amit ha ezután a bérgyilkos eltalál, megbénul három másodpercre. Óránként egyszer használható.

 • Moonphase / Holdfázis - 10. szint
  Moonphase:
  A bérgyilkos holdfényből a másik kezére is éjgyilkot idéz öt percre. Ez a második penge áthatol minden fizikai páncélon, amit eltalál, ott közepes égési sérüléseket okoz, emellett pedig vágásonként a bérgyilkos varázserejének öt százalékát tölti vissza. A bérgyilkos sebessége másfélszeresére nő eközben. Kétóránként használható.


Druida Elementalista képességek [7]

 • Elemental Bond / Elemi Kötés (Fire & Wind / Tűz & Szél) - 1. szint
  Elemental Bond:
  A druida karakteralkotás alkalmával kiválaszt egy elemet (Föld, Tűz, Víz, Szél, Jég, Villám) ami majd más képességeinél az azokban megjelölt elem helyét fogja betölteni. Ez a képesség passzív része. Az aktívval pedig képes a druida a választott eleméből képes fél köbméternyit létrehozni egyszerre a botja végénél.

 • Elemental Blast / Elemi Lövedék (Fire & Wind / Tűz & Szél) - 1. szint
  Elemental Blast:
  A druida botját célpontjára tartva egy kis, kevés varázserőt igénylő lövedéket lő célpontjára, ami könnyű sérüléseket és a választott elem fajtájától függő többletkárokat okoz a célponton.

 • Elemental Barrier / Elemi Akadály (Fire & Wind /Tűz & Szél) - 2. szint
  Elemental Barrier:
  A druida egy testét eltakaró akadályt hoz létre a választott eleméből. A föld és jég elemű akadály a fizikai hatások ellen véd, míg a többi elem a mágikusak ellen. 10 másodpercig marad meg, vagy amíg egy támadást el nem nyelt.

 • Elemental Shape / Elemformázás (Fire & Wind /Tűz & Szél) - 3. szint
  Elemental Shape:
  A druida képes lesz tíz méter sugarú körben szabadon mozgatni és formálni a választott elemét. Levegő esetén nem vonhatja azt ki élőlények tüdejéből, azt megakadályozza az adott élőlény gyenge mágikus mezője. A megmozgatott anyag tömege nem haladhatja meg a 200 kilogrammot.

 • Elemental Aura / Elemi Aura (Fire & Wind / Tűz & Szél) - 4. szint
  Elemental Aura:
  A druida a válaszható elemével veszi körbe magát két percre egy három méter sugarú körben. Az elem fajtájáól függően hátráltatja az ellenfeleket, de nem képes jelentős károkat okozni. Szikla elem esetén ez egy kavargó porvihart jelent.

 • Second Bond / Második Kötés ( Fire & WInd / Tűz & Szél) - 5. szint
  Second Bond:
  A druida kiválaszthat egy másik elemet is, amit később képességeihez adhat. Az egyszerre megidézhető elem mennyisége három köbméternyire nő.

 • Whisper of the Elements ( Fire & Wind / Tűz & Szél ) - 5. szint
  Whisper of the Elements:
  Leírás Leírás: A druida képes lesz az elfek által használt elemekkel kommunikálni, s azoknak segítségével különböző információkhoz jutni.
  Szél A Druida képes hallani az akár 500 méterre folyó beszélgetést vagy hangot, hiszen a szél elfújja füléig azt. Ismernie kell a hang helyét ahhoz, hogy hallhassa. Csakis szabadban működik.
  Tűz A druida képes lesz egy látott (Ha csak a füstje, az is jó) tűz körül lévő öt méteres területen történő dolgokat hallani és látni. Lehet házban is a tűz.


Kasztfüggetlen/egyéb képességek [11]

 • Mesterképzettség - Tőrök
  Mesterképzettség - Tőrök:
  A játékos mesteri szinten képes lesz bármilyen, harminc centiméternél rövidebb pengéjű tőrrel bánni. No ez persze nem azt jelenti, hogy képes lesz kiblokkolni egy pöröly csapását, sokkal inkább pontosak és halkak lesznek vele. Egykezes kardokat már háríthat így a játékos. Megkapja a Hátbaszúrás képességet.

 • Hátbaszúrás
  Hátbaszúrás:
  A használó a célpontja mögül képes halálos támadást indítani ellenfele ellen. Néhány másodperc célzást és rákészülést, na meg észrevétlenséget igényel.

 • Páros fegyverforgatás
  Páros fegyverforgatás:
  Lehetővé teszi egy karakter számára, hogy képes legyen mindkét kezében egy-egy fegyvert forgatva effektíven, s igen halálosan harcolni. Hogyan, s miként szándékszik használni a másodlagos fegyvert, azt képes magától eldönteni, illetve, hogy akarja-e egyáltalán. A pajzs nem számít másodlagos fegyvernek. Bizonyos fegyverekkel nem alkalmazható kétkezes módban, példának okáért olyasmivel, ami jelentős erőt igényel (Kétkezes kardok), vagy olyasmivel mely ügyességet (Cséphadaró).

 • Pusztakezes harc
  Pusztakezes harc:
  Bár a harc hevében egy-két jó mozdulat ösztönösen is sikerül a játékosnak, természetesen egyik karakter sem profi boxoló vagy hivatásos pankrátor. A jó, tudatos fegyvertelen közlharchoz jó sok gyakorlás, na meg egy szakértő mester szükséges. Ezen képzettséget bármely nagy rangú katonai személy megtaníthatja a játékosnak, s ismeretével az kiválóan fog boldogulni fegyverek nélkül is, már amennyire a karaktere testfelépítése ezt engedi.

 • Mágia érzékelés
  Mágia érzékelés:
  A karakter képessé válik az alacsonyabb szintű (Akár egyes) karakterekből áradó mágia érzékelésére, legyen az vámpír, démon, nekro, udvari, szent vagy esetleg természetmágia. Képes megállapítani úgy 10 méterről, ha valaki nem laikus a varázslatok idézésben (Fontos, ösztönszerű használatokat nem érzékel). Tárgyakat, épületeket, s mágikus aurákat is érzékel. Azok hatását nem, csak azt, hogy mágikusak. Egy képesség használatát szint*10 méterről képes érzékelni.

 • Nyomolvasás
  Nyomolvasás:
  Az erdő olyan, mint egy térkép a hozzá értő szemnek… Persze igaz, a térképhez is érteni kell, de hát ez már más mese. Aki nem tudja mit tesz, nem fogja megismerni a kijárt csapásokat, az elmosódott nyomokat. Egy képzett nyomolvasónak persze ilyesmi problémája nincsen, s tökéletesen tud követni egy állatot, vagy éppen embert, ha arról van szó. Minden területen működik, kivéve a Sivatagot, s a Pusztaföld azon részeit, ahol annyira esik a hó, hogy azonnal elfedi a nyomokat.

 • Baljós megérzés
  Baljós megérzés:
  Időnként az ember egyszerűen csak megérzi, ha valami rossz készül történni... Legyen az egy rajtaütés, egy döccenő az úton, vagy akár egy ledőlni készülő falnak való dőlés. A karakter képes állati megérzéseinek köszönhetőn érzékelni, ha valamilyen komoly veszélyben van. Döntések meghozásában nem segít, emellett pedig a veszély felismerését sem teszi lehetővé, csakis annak érzékelését. Mégis könnyebb elkerülni egy érkező tőrt, ha legalább azt tudod, hogy érkezik... Nemde?

 • Nyelvismeret - angol
  Angol:
  A tündék nyelve az angol, sok aspektusában a Földi óangol nyelvhez hasonlít. Elengedhetetlen azon nem-tünde karakterek számára, akik jobb kapcsolatot szeretnének a Tündékkel és a Sötét Tündékkel ápolni. Az előbbi fajok egy tagja taníthatja meg a játékost a nyelvre.

 • Nyelvismeret - német
  Német:
  Veronia kontinensén a legelterjedtebb nyelv, eredetileg az emberek hozták ide. Bár nagyon hasonlít az eredeti, Földi némethez, valójában sokkal jobban keveredett a svéddel és norvéggal. Minden játékos karakter kezdéskor tudja beszélni.

 • Írni és olvasni tudás
  Írni és olvasni tudás:
  Csak úgy mint nálunk, a középkorban sem volt sosem biztosnak vett dolog az, hogy egy ember képes-e olvasni vagy sem... Még nemesek is akadtak, akiknek fogalma sem volt a betűvetésről, ám szerencsére aki felszerelkezik eme képességgel, annak nem lehet efféle gondja.

 • Alkímia mesterség
  Alkímia:
  Veronia földjén számos mágiával átitatott növény vagy más élőlény él, s ezek különböző alkatrészeit felhasználva varázserejű tárgyak - legtöbbször italok - készíthetők. Az ezzel foglalkozó tudományág az alkímia, s értelemszerűen a művelői az alkimisták. Készíts italokat, melyek emberfeletti erővel ruháznak fel, vagy mérgeket, melyek csendben végeznek ellenfeleiddel - hogy jóra vagy rosszra használod a tudásod, az csak rajtad áll.


Kasztfüggetlen képesség limit [9/10]

 • Éjszakai látás (1. szint)
 • Halk léptek (2. szint)
 • Méreg tolerancia (3. szint)
 • Páros fegyverforgatás (4. szint)
 • Mesterképzettség: Tőrök (5. szint)
 • Mágia érzékelés (6. szint)
 • Pusztakezes harc (7. szint)
 • Nyomolvasás (8. szint)
 • Baljós megérzés (9. szint)A hozzászólást Crispin Shadowbane összesen 31 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 11, 2018 7:23 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

4 Vagyon on Kedd Ápr. 04, 2017 10:31 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
VAGYON
JUTALMAK
AZONNALIK (26) [39,000 váltó]


ÉLMÉNYEK (32) [34,500 váltó]KÜLDETÉSEK ( 11 ) [33,000 váltó]


EGYEBEK (22) [19,110 váltó]


KIADÁSOK

KASZT KÉPESSÉGEK (52,500 váltó) [18]
 • 1500 váltó - Darkmoon / Sötét hold - 2. szint Bérgyilkos
 • 2000 váltó - Lunar eye / Hold szem - 3. szint Bérgyilkos
 • 2500 váltó - Swiftness/ Sebesség - 4. szint Bérgyilkos
 • 2500 váltó - Moonshadow/ Holdárnyék - 4. szint Bérgyilkos
 • 3000 váltó - Bring down the sun! / Le a nappal! - 5. szint Bérgyilkos
 • 3500 váltó - Lunar Reflextion / Holdvetület - 6. szint Bérgyilkos
 • 4000 váltó - Resonance Cascade / Rezonancia Vihar - 7. szint Bérgyilkos
 • 4000 váltó - Moonstep / Holdlépés - 7. szint Bérgyilkos
 • 4500 váltó - Twinmoon / Ikerhold - 8. szint Bérgyilkos
 • 5000 váltó - Mark of the Moon / A Hold Jegye - 9. szint Bérgyilkos
 • 6000 váltó - Moonphase / Holdfázis - 10 szint Bérgyilkos
 • 1000 váltó - Elemental Bond / Elemi kötés (Tűz) - 1. szint Elementalista
 • 1000 váltó - Elemental Blast / Elemi Lövedék (Tűz) - 1. szint Elementalista
 • 1500 váltó - Elemental Barrier / Elemi Akadály (Tűz) - 2. szint Elementalista
 • 2000 váltó - Elemental Shape / Elemformázás (Tűz) - 3. szint Elementalista
 • 2500 váltó - Elemental Aura / Elemi Aura (Tűz) - 4. szint Elementalista
 • 3000 váltó - Second Bond (Air) / Második Kötés (Levegő) - 5. szint Elementalista
 • 3000 váltó - Whisper of the Elements / Elemek Suttogása - 5. szint Elementalista


FAJI ADOTTSÁGOK (15,000 váltó) [5]
 • 1000 váltó - Moonguide / Holdkísérő - 1. szint
 • 2000 váltó - Marsh Treading / Mocsárjárás - 3. szint
 • 3000 váltó - Moonshine / Holdfény - 5. szint
 • 4000 váltó - Antivenom / Ellenméreg - 7. szint
 • 5000 váltó - Reignited Curse / Újragyújtott Átok - 10. szint


KASZTFÜGGETLEN/EGYÉB (20,500 váltó) [13]
 • 1000 váltó - Alkímia szakma felvétele
 • 1000 váltó - Állatismeret: Hüllők
 • 2000 váltó - Mesterképzettség: Tőrök
 • 500 váltó - Írni és olvasni tudás
 • 1500 váltó - Páros fegyverforgatás
 • 1500 váltó - Mágia érzékelés
 • 2500 váltó - Dark Orb /Sötét gömb
 • 2500 váltó - The Net / A Háló
 • 2000 váltó - Shadows in the Moon Light / Árnyékok a Hold fényben
 • 1000 váltó - Midnight Tides / Éjsötét áradat
 • 1000 váltó - Pusztakezes harc
 • 1500 váltó - Nyomolvasás
 • 2500 váltó - Baljós megérzés
 • 200 váltó - Törlesztés Ger-nek (200/6875)


TÁRGY/KÍSÉRŐ(14,250 váltó) [18]
 • 5000 váltó - Dracon (sárkánygyík)
 • 2000 váltó - Vasállkapocs - Sárkánygyík-kiegészítő
 • 800 váltó - Tárológyűrű vásárlás
 • 350 váltó - Vengeance (egykezes kard) vásárlás
 • 600 váltó - Távcső vásárlás
 • 1200 váltó - Fecskendő(3) vásárlás
 • 200 váltó - Fémdoboz vásárlás
 • 400 váltó - Egyszerű zár(2) vásárlás
 • 600 váltó - Finomított acél rugós penge vásárlás
 • 200 váltó - Jóslás az Orákulumnál
 • 2900 váltó - Ékszerek Eiryn-től
  • Álcalánc
  • Koncentráció Nyakéke
  • Erő és Kitartás
  • Töltőgyűrű

 • 700 váltó - Titoktőr vásárlás Ger-tőlALKÍMIA (21,460 váltó) [212]
 • 100 váltó - Gyenge gyógyital recept
 • 100 váltó - Élénkítő ital recept
 • 100 váltó - Gyengítő méreg recept
 • 100 váltó - Bódító ital recept
 • 150 váltó - Mágiaellenállás-itala recept
 • 150 váltó - Bőrkeményítő ital recept
 • 150 váltó - Gyorsító ital recept
 • 150 váltó - Antiméreg recept
 • 150 váltó - Lassító méreg recept
 • 150 váltó - Idegméreg recept
 • 150 váltó - Gyújtókeverék recept
 • 150 váltó - Marókeverék recept
 • 150 váltó - Fojtógáz-keverék recept
 • 150 váltó - Hallucinogéngáz-keverék recept
 • 200 váltó - Alkohol(4) vásárlás
 • 200 váltó - Barlangi tinóru(4) vásárlás
 • 350 váltó - Angyaltrombita(5) vásárlás
 • 100 váltó - Bürök(2) vásárlás
 • 100 váltó - Lapályi murok(2) vásárlás
 • 50 váltó - Alkohol vásárlás
 • 100 váltó - Alkohol (2) vásárlás
 • 50 váltó - Lapályi Murok (1) vásárlás
 • 100 váltó - Barlangi tinóru (2) vásárlás
 • 70 váltó - Angyaltrombita (1) vásárlás
 • 100 váltó - Barlangi tinóru (2) vásárlás
 • 100 váltó - Lángfű (1) vásárlás
 • 250 váltó - Trollháj (1) vásárlás
 • 100 váltó - Alkohol (2) vásárlás
 • 250 váltó - Gargoylvér (1) vásárlás
 • 50 váltó - Gyöngyvirág (1) vásárlás
 • 200 váltó - Barlangi tinóru (4) vásárlás
 • 150 váltó - Alkohol (3) vásárlás
 • 70 váltó - Angyaltrombita (1) vásárlás
 • 500 váltó - Alkohol (10) vásárlás
 • 50 váltó - Barlangi tinóru (1) vásárlás
 • 100 váltó - Dongóméreg (1) vásárlás
 • 770 váltó - Sósav (11) vásárlás
 • 100 váltó - Bürök (2) vásárlás
 • 300 váltó - Szellemorchidea (1) vásárlás
 • 100 váltó - Gyöngyvirág (2) vásárlás
 • 200 váltó - Lángfű (2) vásárlás
 • 500 váltó - Gargoylevér (2) vásárlás
 • 500 váltó - Trollháj (2) vásárlás
 • 560 váltó - Angyaltrombita ( 8 ) vásárlás
 • 200 váltó - Erős gyógyital recept
 • 500 váltó - Trollháj (2) vásárlás
 • 1000 váltó - Mandragóra (2) vásárlás
 • 150 váltó - Varázserő-visszaállító ital recept
 • 400 váltó - Tisztánlátás recept
 • 200 váltó - Tűzállóság ital recept
 • 180 váltó - Flaska (9) vásárlás
 • 150 váltó - Éjjellátó ital recept
 • 150 váltó - Antiméreg recept
 • 200 váltó - Erősítő ital recept
 • 200 váltó - Fagyállóság ital recept
 • 200 váltó - Tisztító ital recept
 • 300 váltó - Mély lélegzet recept
 • 500 váltó - Éjcsepp recept
 • 250 váltó - Trollháj
 • 500 váltó - Mandragóra
 • 100 váltó- Alkohol (2) vásárlás
 • 100 váltó - Barlangi tinóru (2) vásárlás
 • 100 váltó - Dongóméreg vásárlás
 • 70 váltó - Sósav vásárlás
 • 50 váltó - Bürök vásárlás
 • 500 váltó - Mandragóra vásárlás
 • 150 váltó - Állati szem vásárlás
 • 150 váltó - Borostyán vásárlás
 • 100 váltó - Mandragóra vásárlás
 • 480 váltó - Flaska (24) vásárlás
 • 100 váltó- Alkohol (2) vásárlás
 • 100 váltó - Barlangi tinóru (2) vásárlás
 • 500 váltó - Gargoyle vér (2) vásárlás
 • 50 váltó - Gyöngyvirág vásárlás
 • 250 váltó - Trollháj vásárlás
 • 150 váltó - Bürök (3) vásárlás
 • 150 váltó - Állati szem vásárlás
 • 150 váltó - Borostyán vásárlás
 • 100 váltó - Lapályi murok (2) vásárlás
 • 70 váltó - Sósav vásárlás
 • 100 váltó - Lángfű vásárlás
 • 200 váltó - Flaska (10) vásárlás
 • 150 váltó - Alkohol (3) vásárlás
 • 100 váltó - Barlangi Tinóru (2) vásárlás
 • 250 váltó - Trollháj vásárlás
 • 60 váltó - Flaska (3) vásárlás
 • 500 váltó - Trollháj (2) vásárlás
 • 50 váltó - Bürök (1) vásárlás
 • 150 váltó - Ektoplazma vásárlás
 • 300 váltó - Szellemorchidea vásárlás
 • 500 váltó - Ezüstszirom vásárlás
 • 150 váltó - Ezüstpor vásárlás
 • 80 váltó - Flaska (4) vásárlás
 • 700 váltó - Szellemorchidea. Lángfű, Ektoplazma vásárlás Marcus-tól
 • 1000 váltó - Varjúszem, Kén, Jégsapka, Borsmenta vásárlás Mina-tól
 • 400 váltó - Trollháj és lapályimurok vásárlására Johnny-tól
 • 100 váltó - Bürök vásárlása Theo-tólÖssz bevétel 125,610 váltó
Össz kiadás 124,610 váltó
Aktuális vagyon 1,000 váltóA hozzászólást Crispin Shadowbane összesen 93 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Dec. 11, 2018 7:41 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

5 Fejlődés on Kedd Ápr. 04, 2017 10:32 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
FEJLŐDÉS

Elsődleges kaszt Bérgyilkos
Elsődleges kaszt szint 10
Másodlagos kaszt Druida Elementarista (Tűz)
Másodlagos kaszt szint 5
Tapasztalati Pontok 12,051/12,000


JUTALMAK
AZONNALIK (25) [3,900 TP]


ÉLMÉNYEK (32) [3,200 TP]


KÜLDETÉSEK (19) [4,650 TP]


EGYEBEK ( 8 ) [301 TP]A hozzászólást Crispin Shadowbane összesen 63 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 10, 2018 10:06 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

6 Küldetésnapló on Kedd Ápr. 04, 2017 10:32 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Küldetésnapló
Folyamatban lévő kalandok [5]

Befejezett kalandok [72]
Azonnalik [51]Magánjátékok [11]


Küldetések [10]


Berekesztett kalandok [6]


Élmények & Helyzetjátékok [50]
Élmények [32]


Helyzetjátékok [20]A hozzászólást Crispin Shadowbane összesen 47 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Dec. 10, 2018 9:56 pm-kor.

Felhasználó profiljának megtekintése

7 Re: Crispin Shadowbane on Vas. Okt. 22, 2017 1:39 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
MEGVÉTELRE VÁRÓ PÁLYÁZATOK

Név:  Climbing rope / Mászókötél
Ár: 2000 váltó
Leírás: Egy egyszerűnek tűnő erős mászókötél, amelynek teljes hossza 15 méter. Használaton kívül azonban kompakt helyen is elfér, akár egy mellény zsebében is.

Név: Sticky Gloves / Ragacsos Kesztyű
Ár: 3000 váltó
Leírás: Egy speciális anyaggal kezelt kesztyű, amely könnyedén megtapad az érdes felületeken (fák törzse, kőfalak) és csak a sima felületekről csúszik le (pl. üvegablakok). A ragacsos anyag elég erős kapcsolatot hoz létre a hozzá érő felülettel ahhoz, hogy egy felnőtt súját megtartsa, és a szövetébe szőtt enyhe mágia miatt a használója szabályozhatja, hogy mikor engedjen el a kötés. Hátránya, hogy egy ponton egy kesztyű maximum öt percig maradhat, utána túlságosan megkeményedik az anyag ahhoz, hogy el lehessen választani a felülettől - ergo örökre ott marad.

Ragacsos kesztyű kép:

Felhasználó profiljának megtekintése

8 Tartalék főzetek on Szer. Júl. 25, 2018 10:57 pm

Crispin Shadowbane

avatar
Sötét Tünde Bérgyilkos
Sötét Tünde Bérgyilkos
Tartalékba helyezett főzetek küldetésekre
(A fel nem használt italok vissza kerülnek a felszerelés listába a Küldetések végével)
Ludum Finita Est...

 • 1 Gyenge gyógyital
 • 1 Erős gyógyital
 • 1 Élénkítő ital
 • 1 Bőrkeményítő ital
 • 1 Mágiaellenállás-itala
 • 1 Tisztánlátás
 • 1 Éjcsepp
 • 1 Gyengítő méreg
 • 1 Bódító ital
 • 1 Marókeverék
 • 2 Hallucinogéngáz-keverékGhetto Matters
 • Gyenge gyógyital
 • Erős gyógyital
 • Bőrkeményítő ital
 • Mágiallenállás itala
 • Tisztító ital
 • Gyengítő méreg

Felhasználó profiljának megtekintése

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.