Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

» Ékszerészet
by Tertullius Pént. Júl. 10, 2020 10:13 am

» Mesterségekhez kötődő vásárlások, receptek, alapanyagok
by Tertullius Pént. Júl. 10, 2020 10:08 am

» [Küldetés] Tíz kicsi démon
by Oswald von Bertold Csüt. Júl. 09, 2020 9:22 pm

» [Küldetés] Caput sub tiara (V.I.SZ. 822. tavasz)
by Tertullius Szer. Júl. 08, 2020 10:28 pm

» Küldetés: Gott mit Uns!
by Wilhelmina von Nachtraben Szer. Júl. 08, 2020 8:29 pm

» [Küldetés] Kifordított gúnyák (V.I.SZ. 822. Tavasz)
by Syele Wilder Szer. Júl. 08, 2020 7:26 pm

» Aktuális azonnalik
by Ciel von Eisenschnittel Kedd Júl. 07, 2020 9:45 pm

» [Azonnali] Emlékek IV.
by Ciel von Eisenschnittel Kedd Júl. 07, 2020 9:44 pm

» [Magánjáték] Wie in den guten alten Zeiten
by Oswald von Bertold Kedd Júl. 07, 2020 1:34 am


You are not connected. Please login or register

Játszható fajok

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Játszható fajok Empty Játszható fajok on Kedd Dec. 10, 2019 11:40 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
"Pipacs lovagok, kormosok, piócák... Minden nap hálát adok az Úrnak, hogy ennyi csodás népet teremtetett. Így sosem unjuk meg egymás utálatát!" 
- Joachim Klein, zsoldoskapitány 

Talán az első, s emellett legfontosabb döntés, hogy az ember milyen fajt is szeretne játszani. Ezen kis segédlet ezen feladatot hivatott egyszerűbbé tenni. Ha megtetszik egy nép, kattints bátran a >Bővebben< linkre, hogy mélyebb betekintést nyerhess a faj nüanszaiba. 

Akadnak emellett olyan frakciók, melyek nem kapcsolódnak konkrét fajhoz. Ezeknek listáját az alább linken lehet megtekinteni: >Fajok és Frakciók<

Játszható fajok Warrio10
Emberek

A Veronia egész területén elterjedt emberek az egykori germán hódítók leszármazottai. A legnehezebb időkben is töretlen összetartásuk, páratlan szociális érzékük és erős akaratuk segítette őket, hogy a meggyötört terület egyik legnagyobb birodalmának építőivé váljanak. Erős népüket a viszály mételye rágja; a két birodalom, Észak és Dél, vallási alapon folyó háborúban áll egymással.

Erősségek: Szívósak, állhatatosak, s még a jég hátán is képesek megélni. Az emberek emellett nagyszerű diplomáciai érzékkel rendelkeznek, s könnyen hallatják a hangjukat.

Gyengeségek: Ugyan nem rendelkeznek különösebb hátránnyal, egyik tulajdonságuk se annyira kiemelkedő a többi néphez képest.


Vagy
Tündék

A tündék sorsa mindig is hánytatott volt, a Kivonulás óta nem sokan maradtak meg soraikból. A Tünde-erdő leégése miatt főleg Délen találtak maguknak menedéket, ám Északon is előfordulhatnak kisebb számban. Szépségük páratlan, ám az álca alatt olyan ragadozók bújnak meg, akik joggal tudták meghódítani a hajdani vad, szörnyekkel teli erdőt.

Erősségek: Rendkívül gyors mozgásúak, és különösen otthon érzik magukat az erdőkben. Mágiájuk, mely főképpen természeti elemek manipulálására épül, jelentős. Említésre méltó tárgybűvölési képességük is.

Gyengeségek: Szociális képességeik alulfejlettek, a rúnák, mint olyanok, teljes mértékben ismeretlenek számukra, valamint törékenyebbek, mint más fajok.

Játszható fajok C8317c10
Játszható fajok 13493510
Sötét tündék:

A tündék népéből az átok miatt keletkezett mellékág, akik az átok visszább vonulása után kezdték felfedezni új identitásukat. A Kivonulás után ismét szorosabb kapcsolatot kezdtek el ápolni az átok nélküli fajtársaikkal, bár néhány renegát csoportjuk elzárkózik ettől. A sötét-tündék éjszaka érzik igazán jól magukat, amikor is tisztán látható erejük forrása és tiszteletük tárgya, Veronia holdja.

Erősségek: Tündékhez hasonlóan mozgékonyak, különösen éjszaka, valamint kiváló mágusaik képesek a holdfény energiáit változatos dolgokra felhasználni.

Gyengeségek: Nappal kissé levertek, így lassabb a reakcióidejük, valamint még a tündéknél is visszahúzódóbb nép, így szociális kapcsolataik és képességeik elenyészőek.

Démonok:

Voltaképpen nem egy különálló fajként születtek meg, hanem a hagyomány szerint egy utolsó kegyelmi ajándék hordozóiként. Az a teremtmény, legyen bármelyik fajból, aki szívében halálos bűnben hal meg, démonként születik újjá, hogy jóvá tehesse utolsó hibáját, bizonyítva, hogy méltó az üdvösségre. Létük nehéz, minden nap a puszta természetük ellen folytatott küzdelem, ugyanis bár a fő feladatuk a feloldozásért vívott csata lenne, lelkük állandó éhségben lángol a halálukat okozó bűnért.

Erősségek: Különböző démonok különböző erősségeket tudhatnak magukénak, általánosságban kijelenthető, hogy bármelyik népnél tehetségesebbek a saját bűnükhöz kapcsolódó dolgokban.

Gyengeségek: Erejük hatalmas árat hordoz, ugyanis a démonok rendelkeznek egy velük született esendőséggel, aminek hála nagy vívódás által tudnak csak ellenállni a bűneiknek. Testük nehezen viseli a szent mágiát.

Játszható fajok 7e67e010
Játszható fajok 1e6ec910
Vámpírok

A fajok átka az embereket sem hagyta érintetlenül, sőt, drasztikusabbnak mutatkozott esetükben. Az újonnan megszülető vámpírok faja nem csak kényelmetlenül érezte magát a nap fényében, de gyilkos hatásúnak bizonyult rájuk a közvetlen fény. Miután az Úr megbocsátott gyermekeinek, a vámpírok már tökéletesen alkalmazkodtak az éjszakai életmódhoz, így az átok, mely már szinte életük részét képezte, sosem távozott el róluk. Hatalmas, munkamegosztásra épülő családokba, dinasztiákba tömörültek, és egy bonyolult, de jól működő társadalmi rendszert alkottak, mely azóta is fennáll. Ellentétben a babonás emberek között elterjedt mendemondákkal, nem harapás útján szaporodnak, hanem minden más élőlényhez hasonló természetes módon.

Erősségek: A vámpírok titokzatos népek, családjaik jól őrzik titkaikat. Szinte minden értelemben fejlettebbek az embereknél, s olyan tárgyak tulajdonában is vannak, amiket a többi faj nem tudna elkészíteni.

Gyengeségek: A napfény még mindig halálos számukra, valamint állandóan egy sötét, őrjítő éhséget éreznek a vér iránt. Képesek amalgám nyakláncba zárni az erejük egy részét, így nappal is mozoghatnak, ám ilyenkor kissé levertek, s varázsképességeik is limitáltabbak.

Nefilimek

Egy ősi faj, amely eddig elszigetelve élt Veronia többi részétől. Bukott angyalok és emberek leszármazottai, akik mindent megtesznek, hogy Isten akaratát közvetítsék. Ahogy az egyháziak megérzik a démonokat, úgy érzik meg a démonok is a nefilimek közelségét. Bőrük sötétebb az átlagos emberekénél. Nyelvük az angyalok nyelve, a héber, ezt nevük is tükrözi.

Erősségek: Sok képességük szent képesség, emellett pedig származásukból adódóan is közelebb vannak Istenhez.

Gyengeségek: Viszonylag kevés ismerettel rendelkeznek a világról, sok dolog, fogalom idegen számukra, emellett a többi népet sem ismerik még teljesen, nem mindig tudják, hogy miként álljanak hozzájuk.

Játszható fajok 0pmj2c10

https://questforazrael.hungarianforum.net

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.