Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:


Latest topics

» Küldetés: Inthronizatio
by Iudex Hétf. Jún. 01, 2020 9:47 pm

» 'We borrow freedom'
by Jozef Strandgut Vas. Május 31, 2020 5:30 pm

» [Magánjáték] A Vándor új kardja
by Hilde von Nebelturm Vas. Május 31, 2020 5:28 pm

» [Magánjáték] Rosszkor, rossz helyen
by Hilde von Nebelturm Vas. Május 31, 2020 2:12 pm

» Hilde von Nebelturm- Helyzetjáték
by Hilde von Nebelturm Vas. Május 31, 2020 12:32 am

» Küldetés: Szüreti mulatság (V.I.SZ. 821. Ősz)
by Wilhelmina von Nachtraben Szomb. Május 30, 2020 8:58 pm

» Fun facts...
by Adrastea Szomb. Május 30, 2020 3:06 pm

» Magánküldetés: Kicsi világ idegen mindenüve
by Syele Wilder Szomb. Május 30, 2020 1:33 pm

» Küldetés: Gott mit Uns!
by Lothar von Nebelturm Pént. Május 29, 2020 9:46 pm


You are not connected. Please login or register

Alicia Zharis

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Alicia Zharis Empty Alicia Zharis on Kedd Feb. 09, 2016 11:06 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Név: Csontvázíjász
Szint: 2.
Ár: 1500 váltó
Leírás: A nekromanta leggyengébb szolgájának, a csontváznak egy fejlettebb változata. Közelharci fegyver helyett távolságit használ, a nyílvesszőkön lassító méreg van. Célzás szempontjából rosszabbak az átlagos íjászoknál, pontatlanok, de közelre kétségtelenül jól lőnek. Számukat meghatározza az egyszerű csontvázak száma: maximálisan annyi íjász idézhető, ahány közelharci egyszerre. Ha valamelyikből jelen van a maximális létszám, akkor a másikból már nem idézhet a nekromanta, viszont lehet vegyesen is: 3. szinten például vagy 2 közelharci, vagy 2 távolsági, vagy pedig 1 távolsági és 1 közelharci alkalmazható.

Név: Felderítő
Szint: 9.
Ár: 5000 váltó
Leírás: A ghoulhoz talán legközelebb álló élőholt, melynek már vannak teljesen emberi, nem rothadó testrészei. Az arc és a nyak mindenképpen ilyen, általában az alkar és a kézfej szintén, a többi azonban csontból áll, így érdemes bő ruhákba bújtatni, mielőtt a tömegek közé küldené a nekromanta. Nem harcra szánták, fizikailag gyenge, információszerzésre viszont tökéletes: amíg nem fedezik fel, hogy a ruha alatt csak váz található, egy normális emberként kezelik, hiszen képes a beszédre, arckifejezések változtatására, de nem teljesen önálló, szüksége van a nekromanta parancsaira. Kissé szűkös a szókincse, így keveredhet furcsa szituációkba, de az elhangzottakat vissza tudja mondani. Gyakorlatilag a ghoult megelőlegező varázslat ez.

Név: Csontszőnyeg
Szint: 3.
Ár: 2000 váltó
Leírás: Lényegében egy területi varázslat, azonban nem lehet rögtön kijátszani: szükségeltetik hozzá legalább egy csontváz, melyet darabjaira robbantva létrejön a csontszilánkos mező (mintha csak vassulyom lenne). Csontvázak számától függően változik a terület nagysága.

https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

2Alicia Zharis Empty Re: Alicia Zharis on Hétf. Feb. 29, 2016 1:52 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Mindhárom elfogadva, elnézést a késői észrevételért!

https://questforazrael.hungarianforum.net

3Alicia Zharis Empty Re: Alicia Zharis on Hétf. Márc. 21, 2016 8:09 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Név: Suicide Zombie
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Tekinthetjük ezt egy egybegyúrt képességnek is, amely egy élőholt felrobbantását és egy zombiidézés képességét kapcsolja össze. A megidézett zombi nem rendelkezik semmiféle fizikai különlegességgel, úgy néz ki, mint 2. szintű testvérkéje. Lényegesen gyengébb az átlagos zombinál fizikailag, ám annyival gyorsabb: tekintve, hogy azzal a feladattal idéződik meg, hogy kerüljön a megcélzott személyhez, tárgyhoz a lehető legközelebb, majd ahhoz érve robbanjon fel (ezzel égési sérüléseket okozva), elengedhetetlen a magasabb sebesség.
Hátulütője csupán az, hogy tényleg nem alkalmas arra, hogy "ökölharcba" bocsátkozzon, és már arra is reagál, ha egy kővel megdobják: felrobban olyan gyenge támadás hatására is.

Név: Zokogó robbantó
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Egy csecsemő, mely akár egy elrontott ghoulnak is tekinthető, hiszen képes úgy sírni, akár az újszülött, külsőleg azonban rothadó hús borítja a csontokat, így ilyen szempontból jobban hasonlít egy zombira. Bárhol lerakhatja a nekromanta ezt a csöppséget (természetesen testét takaró rongyokba bugyolálva), ami aztán csak sír és sír, majd ha az idézőjén kívül valaki más felemeli, pár másodperccel később, még mielőtt az áldozat felfoghatná, mit is tart a kezei közt, bamm, robban a baba. Egyáltalán nem harcra való, de a kegyetlenkedés és gonoszkodás garantált.

Név: Assassin('s Creed)
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Mintha egy ghoult akarna idézni a nekromanta, ehhez is szükséges egy test, de nem akármilyen: egy bér-/orvgyilkos teste. Hasonlít a Felderítőre, tehát részben csontváz, részben ghoul, viszont nem a feltérképezés a feladata, hanem bizonyos személyek levadászása. Erősen gazdafüggő, nem feltétlen tud minden helyzetben helytállni, de ha olyanok a körülmények, nincs egyetlen feladattal sem gond - egy darabon elboldogul egymaga is részletes parancsok nélkül. Bizonyos mértékig tud korrigálni, javítani és tudatosan változtatni cselekedetein, hogy a sikert elhozza. Végső soron azonban kimerül annyiban a tudása, hogy elbújik a sötétben, aztán rátámad arra, akire kell, és ha a célszemély kivédte/elkerülte a támadást, akkor egy rövid ideig tudja folytatni a harcot (már ha van, ha nincs, akkor üldözi egy darabon). Mivel nem elég erős ahhoz, hogy huzamosabb ideig tegye ezt, így gyorsan eltűnik, és legközelebb próbálkozik ismét. Alapfegyvere a tőr.
PÁLYÁZATKÖTELES

Név: Halállovas
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Lényege, hogy az alap, 1. szintű csontvázat mérgezett kardjával ráültetjük egy csontlóra, ezzel gyorsegységet képezve az amúgy sokkal lassabb közelharcosokból. Ugyanolyan könnyű szétverni, akár kistestvérét, csak mivel gyors, így valamivel nehezebb eltalálni. Ha a lovat kiütik alóla, vannak olyan szerencsés esetek, hogy a csontváz túléli a zuhanást, majd beáll az egyszerű közelharcosok közé - ám ez ritka.
Mindössze egyetlen kritérium van: Zramon állati nekromanciája kellene hozzá, annak hiányában viszont a ló nem idézhető meg, ezáltal maga a halállovas sem.

Név: Gázzombi
Szint: ?
Ár: ?
Leírás: Ez egy dagadék és nagy zombi, és elsőre elég erősnek és ijesztőnek tűnik, de amúgy támadás szempontjából meglepően ártalmatlan - csapásai olyanok, mintha egy átlagos zombi tenné, talán még gyengébbek is a testében található mérgesgáz miatt: gyengítő gázzal van telepumpálva az egész, ezért olyan puffadt. Eleinte csak a száján és a fülein száll a ki a halványzöld füst, aztán minél több sérülés éri, annál több helyen áramlik ki, és egyre jobban leereszt, egyre kisebb lesz. Nyilván zárt térben hatásos, nyílt téren csak annak okozhat kárt, aki egy nagyot vág rajta és a közelében marad. A gáz alapvetően nem veszélyes, kis adagban inkább csak bódultságot okoz, nagy dózisban viszont ideiglenes bénultság is jelentkezhet.


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

4Alicia Zharis Empty Re: Alicia Zharis on Csüt. Márc. 24, 2016 9:47 am

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Suicide zombie 6. szint, 3500 váltó
Zokogó robbantó 6.szint, 3500 váltó - megj.: You sick, evil witch... Büszke vagyok.
Assassin 10. szint, 5500 váltó
Halállovas 2. szint, 1500 váltó
Gázzombi 3. szint, 2000 váltó

https://questforazrael.hungarianforum.net

5Alicia Zharis Empty Re: Alicia Zharis on Szomb. Jún. 11, 2016 1:17 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
No, akkor még kettő:

Név: The vomiting one (fantáziadús név lvl nagyon sok)
Szint: 3.
Ár: 2000 váltó
Leírás: Külső megjelenésben gyakorlatilag semmiben sem különbözik az átlagos zombiktól, ugyanúgy megközelíti a célpontot, ugyanúgy csapkod, viszont parancsra/erős gyomorszájon ütésre/idézését követően 2 perccel automatikusan kiöklendezi azt a roppant gusztusos, zöld váladékot, amit magával hordoz. Ez ragad a célpontra, lassítva őt, később pedig rászárad, megkeményedik, még inkább hátráltatva a mozgást. Természetesen le lehet szedni, eleinte a hideg víz könnydén leviszi, viszont a száradtad már vagy csak lekaparással, vagy pedig a forró vizes megoldással távolíthatják el. Az újratöltési idő 10 perc, valamint csak normális emberméretűeknél használható jól, óriásoknál és trolloknál aligha lehet bármire is felhasználni a feltartáson kívül.
Nem számít bele a zombilimitbe, mint ahogy a gázzombi sem, viszont csupán egy lehet belőle.

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/f6/73/1a/f6731ac9780e74ca0c2eaa72948fea80.jpg
Név: Vihánc
Szint: 4.
Ár: 2500 váltó
Leírás: Nincs túl nagy harci ereje, és bár vannak fogai és karmai, de ezek sem mérgezettek, valamint mindössze felszíni sérülést okozhatnak csupán. Feladatai közé tartozik, hogy körbenézzenek az adott helyen, gyakorlatilag a felderítő szerepét játsszák, elhasználható egységek, akiknél nem gond a levadászásuk, mert nem képviselnek nagy erőt. Különlegessége viszont, hogy gyors, rejtőzködésre alkalmas (bár nyilván helyszíntől függ, mennyire tud elbújni), és ha valamilyen intelligens lény (ember/tünde, akármi, ami értelmes), ijesztő módon röhögcsél pár másodpercig, aztán elhallgat, majd egy másik helyen ismét felhangzik a nevetés, ezzel jelezve a gazdájának, hogy van valaki, aki veszélyt jelenthet.
Számuk beleszámít a zombilimitbe.


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

6Alicia Zharis Empty Re: Alicia Zharis on Szomb. Jún. 11, 2016 1:21 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Mindkettő elfogadva.

https://questforazrael.hungarianforum.net

7Alicia Zharis Empty Re: Alicia Zharis on Pént. Júl. 15, 2016 11:32 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Másodlagos kasztos pályázat


- Miért kéne egy mocskos nekromantát tanítanom? – csattan fel a vörös hajú nő, viszont halkan teszi ezt, így a fogadó nyüzsgésében nem figyel fel rá senki. Még csak az hiányzik, hogy valaki megtudja, Északon egy halálmágus kóborol… Aliciának nem hiányzik a kergetőzés, épp elég volt nem túl régen Zabost meghajtani, hogy beérje a meggyilkolt zsoldosokat, megmenekítve a mágusnővel a fekete hajú és öltözetű férfit.
A vörös egyáltalán nincs megelégedve a helyzettel. Nem akar egy Aliciához hasonlót a szárnyai alá venni, hogy még jobban erősítse őt, viszont ha kell, a halálpap képes áldozatokat hozni, hogy meggyőzze a rúnamágust. Képes lenne arra, hogy a jelenleg legnagyobb tervét leleplezze előtte: hogy meg akarja ölni az Apostolt, amihez viszont szüksége van még több tudásra. Még több erőre. Még több hatalomra.
- Mert ez a mocskos nekromanta meghálálja, nem igaz? – fordul a mellette ülő holtmágus felé egy szívélyes mosollyal a férfi, amit a másik kettő legszívesebben letörölne.
- Killian, engem nem érdekelnek a ghoullá válási ambícióid… - sóhajtja a mágus lemondóan, mire a holtidéző szemei kíváncsian nyílnak nagyobbra. Ghoullá akar válni? Mi ő, egy akolitus? Mert ugyan úgy néz ki, legalábbis elég sötéten öltözködik ahhoz, hogy elhiggyék ezt róla, ugyanakkor az a képesség, amit bemutatott, cseppet sem hasonlítható ahhoz. Esetleg… Az lenne a második kasztja, mint ahogy neki a rúnamágus lesz? Még az is lehet.
- De megtennéd a kedvemért, nem? – érdeklődik mézesmázosan, amitől a nekromanta szívesen nyomna a fejébe egy nagy tál pitét, csak hogy utána küzdjön a ragacsos massza letörlésével. Nem akarja látni azt a sunyi arcot, ami van neki. Egyszerűen már az első pillanattól kezdve gyűlöli, de mást nem tehet: a lánghajú nőnek az ismerőse, így kénytelen elviselni a jelenlétét.
- Még mit nem! – teszi karba a kezét a mágus, hátradőlve, hátát a szék támlájának támasztva, hisztisen oldalra fordítva a fejét. Talán fel kéne adnia, és keresnie mást? Akkor minek segített a zsoldosok kivégzésében? A semmiért?
- Van pén… - kezdi, azonban a vörös félbeszakítja.
- Nem kell a szutykos pénzed! – rivall rá, finoman rácsapva az asztalra, vagy inkább csak megsimogatva azt, érezhetően legyűrve a benne felgyulladt haragot. – Mint ahogy a kedves, himbálózó nyúlványodra sincs szükségem. Nem vagyok sem tanár, sem szajha, hanem egy zsoldos, aki most is csak azért ússza meg az üldöztetést, mert nem tudják rám bizonyítani a te eseteddel ellentétben – suttogja a mondat második felét, fogai közt szűrve a szavakat. – Még csak szóba sem kéne állnom sem veled, fajankóval, sem ezzel a szukával – sziszegi dühösen, a sértegetésre azonban Alicia - Killiannel ellentétben - nem reagál.
- Hé, ezt te sem gondolhatod komolyan, répafej! – kezd gyerekes vitába, de a nő nem veszi a fáradságot, hogy folytassa.
- Miért is nem? – vonja fel a szemöldökét kérdőn és számon kérőn.
- Keresek egy másik rúnamágust – közli Alicia, megunva, hogy nem jutnak egyről a kettőre, valamint hogy egyáltalán nem is méltatják figyelemre sem. Csak ők ketten beszélnek, Killian gyakorlatilag a nevében, a mágus pedig hajthatatlan. Minek is kéne akkor maradnia? Nem látja értelmét órákig itt fűzni őt, inkább keres egy könnyebben meggyőzhető alakot, még ha évek múltán is kerül erre sor.
- Jó, keress csak! – érkezik a vöröstől egy legyintés kíséretében az ingerült reakció.
A férfi gyakorlatilag vele egyszerre szólal fel:
- Nem-nem-nem-nem-nem-nem-nem! Nem mehetsz! – ragadja meg a nekromanta karját finoman, mielőtt felállhatna.
- Márpedig megyek – fejti le az ujjakat magáról. – Nem látom értelmét a maradásnak – közli, és már állna fel, de Anna folytatja a beszélgetést.
- Egyáltalán minek akarsz rúnamágiát tanulni? – értetlenkedik.
- Erősödni akar, hát nem egyértelmű? – válaszol Killian azonnal Alicia helyett, aki megforgatja a szemeit. Pontosan erre gondolt az előbb… Miért csinálja ezt? Ja, persze az alku. Hogy is szólt? Egyelőre sehogy, érdekes, mi? Mindenesetre valószínűnek tartja, hogy ezt a feladatot bízza majd Aliciára: ha elért arra a szintre, valamint Killian is meghalt, akkor támassza fel. De mi biztosítja őt afelől, hogy a tünde így fog tenni? Vagy csak megint túlbonyoltja, mint ahogy szokta?
- Minek? Van egy élőholt serege, legyen már elég annyi neki! – beszél úgy, mintha a szóban forgó személy nem ülne ott velük. Roppant frusztráló, és nagy valószínűséggel direkt csinálja, csak hogy idegessé tegye, valamint elüldözze a halálpapot. De hát ő menne! Viszont az a nyavalyás Killian nem engedi őt. Ha most megint megpróbálna távozni, a férfi ugyanúgy megállítaná, ebben biztos.
- Győzni akarok – szól közbe, mielőtt továbbmehetne a társalgás, megelégelve, hogy ismét kénytelenné vált csendben maradni egy rövid időre annak ellenére, hogy neki kéne ezt megbeszélnie a mágussal.
- Mégis mi ellen? – érdeklődik gyanakodva, ugyanakkor némileg kíváncsivá is válva, a halálpap azonban nem válaszol, csak a szemeibe néz komolyan és határozottan. – Ki vagy mi a célpontod? – ismétli a kérdést némileg másképp megfogalmazva. Ki kéne mondania?
- Mi van, ha nem válaszolok?
- Akkor nem is leszek hajlandó tanítani téged – közli nemes egyszerűséggel, ismételten hátradőlve, önelégült vigyorral, mintha csak megnyerte volna a csatát.
- És ha igen, akkor tanítasz? – kérdezi a holtmágus, mire bólintás a válasz.
Alicia mély levegőt vesz, maga elé néz, és azon tűnődik, tényleg meg kéne-e osztania ezt. Elvégre… Nem egy köztudott információ, hogy „mestere” ellene fordul, amint lesz rá lehetősége, viszont más választása nincs. Itt van előtte egy rúnamágus, akit majdnem sikerült már meggyőzni, csupán egy szót kell kimondania ahhoz, hogy megnyerje őt tanítójának. De ez a szó olyan… Hogyha kitudódik a vele járó információ, megbukik. Tényleg ekkora kockázatot kell tennie?
Igen. Ez már olyan játék, ahol rákényszerül olyan tettekre, amiknek köszönhetően könnyedén keresztbe húzhatják a számításait. Ez már egy olyan nagyszabású terv, ahol vagy semmihez sem tud kezdeni, mert túl óvatosan lépeget, vagy tesz merész lépéseket, melynél megvan az esélye, hogy veszélybe sodorja önmagát, valamint a végeredmény is roppant kétes: vagy fényes győzelmet arat, vagy bukottként ér véget élete.
Muszáj beszélnie.
- Az Apostol.
Hosszú másodpercekig döbbent csend telepszik a párosra. A mágusnő egyáltalán nem tudja elhinni azt, jól hallott-e, Killian is egy rövid időre teljes sokk hatása alá kerül, de végül ő töri meg a csendet kirobbanó nevetésével. Az asztalra hajtja a fejét, kacagását is elnyomja, így már csak rázkódó vállai jelzik, mennyire jól szórakozik.
- Ezt… Ezt te sem gondolhatod komolyan – jut szóhoz a mágus is. – Meg hogy hiheted, hogy ezt bevesszük? – Hangja értetlenül és kétségbeesetten cseng. Érezhetően nem tudja hova tenni ezt az információt – nem tudja kezelni ezt a nagy jelentőségű dolgot.
- Várj, Anna, várj – nevet még mindig Killian.
- Ugyan mégis mire? – válik ingerültté a nő.
- Nézd meg az arcát – mosolyog kedvesen a férfi. – Látod azt az ábrázatot? – érdeklődik, mire Anna elkezdi vizsgálgatni Aliciát, de végül zavartan megrázza a fejét.
- Látom. Mi van vele?
- Nem látod – közli finoman.
- Ugyan mit ne látnék?! – üt haragosan az asztalra, és szerencséjükre legyen írva, hogy nem sok szempár téved irányukba. – Látok egy sovány, gyenge nőt, akinek fogalma sincs arról, miről hablatyol. Tudod te, kislány, mit mondtál az előbb?
- Tisztában vagyok vele – biccent egyet határozottan a nekromanta, mire Anna hitetlenkedve hátradől.
- Te nem vagy eszednél – érinti meg homlokát teljesen ledöbbenve. – Te nem vagy eszednél! – ismétli erőteljesebben.
- Elsőre is hallottam – bólint újra. Tudja jól, hogy ez így van. Tudja jól, hogy lehetetlen feladatra vállalkozott. Meg is mondta még akkor a zsinatelnöknek: mindössze pár megvalósíthatatlan célja van.
- Így van. Nincs eszénél – ért egyet Killian is. – De határozott. Borzalmas emberismerő képességed miatt nem láthatod, de komolyan gondolja – közelebb hajol, mintha valami rettentően fontos és titkos információt akarna megosztani társnőjével. – Halálosan komolyan. És meg is fogja tudni csinálni.
- Te ezt komolyan beveszed?! – Még mindig zavart, és lassan már tehetetlennek is érzi magát. – Te komolyan elhiszed, hogy azt a kurva nekromantát legyőzheti?! Te sem vagy normális! Jézusom, mindketten hülyék vagytok!
- Arról, hogy mennyire vagyok bolond, már régóta tudhattál, nem kéne meglepjen – dől hátra a férfi is mosolyogva. – De hogy az Apostol kurva-e vagy sem, arról még nincsenek információim – tartja meg a barátságos ábrázatot. – Az persze lehet, hogy hullabaszó, elvégre… - emeli eltűnődve állához jobbját, végigsimítva rajta. – Hé, szerinted van a környékén egy bögyös-csöcsös nő, aki kielégíti néhány holdfényes-csillagos éjszakán? – fordul Alicia felé kérdőn, szemei csintalanul csillognak. Látszólag egyáltalán nem érdekli a téma, egyértelműen csak a vicc kedvéért folytatja ezt a szálat, a halálhírnök viszont nem érzi, hogy neki is hasonlóan kéne tennie, így megvonja a vállát.
- Annyira nem érdekel – válaszol közönyösen.
- Jézusom, Killian, te megvesztél – dörzsölgeti lehunyt szemeit Anna. – Ilyen baromságokat is csak te hordhatsz össze – csúsznak ujjai halántékára. – Hullabaszó és kurva, csöcsös nőkkel körülvéve… - motyogja az orra alatt, mint aki tényleg nem hiszi el, hogy a férfi ilyen zakkant. – Egyéb, amit megosztanál?
- Te kezdted! - vágja rá azonnal szórakozottan.
- Én ugyan nem – rázza meg a fejét nemlegesen, már-már sértetten.
- De-de, még te mondtad, hogy… Hogy is volt? Á, igen, tehát hogy azt a kurva nekromantát legyőzheti. Méghozzá kijelentve – bólogat okoskodón, karba tett kezekkel.
- Kijelentve biztos nem mondtam ilyet – vonja össze szemöldökét haragosan. – Még csak ne is próbálj meggyőzni.
- Bólintottál arra a kérdésemre, hogyha válaszolok a tiédre, tanítasz – szúrja közbe a holtmágus, mire Anna ereiben megfagy a vér. – Én válaszoltam. Ha nem gondolnám komolyan, nem mondtam volna pont őt. – Még egy ideig várakozik, hátha a mágus vagy a kardforgató kíván valamit szólni, de mindketten csendben maradnak. Anna továbbra is csak hitetlenkedik, Killian pedig magabiztosan mosolyog, közben rákönyököl az asztalra, hogy tenyerébe helyezze arcát, úgy nézve hol a feszülten, egyenes háttal üldögélő halálpapra, hol a vörösre, ki szinte mindjárt felrobban, mint egy kitörni készülő vulkán.
- Tisztában vagyok vele, hogy nehéz lesz, mint ahogy azzal is, szinte megközelíthetetlen, de én képes leszek rá. – Gondolatban csak nevetni tud saját magán. Honnan ez a nagy magabiztosság? Ilyet csak azok a nyomorult hősök mondanak, akik a szánalom útját követik. A nemlétező tisztaság szánalmas útját.
- És mégis hogy? – kuncog gunyorosan Anna. Bizonyára ugyanúgy vélekedik róla, mint ahogy Alicia saját magáról.
- Elérem valahogy, hogy a közelébe jussak – kezdi. - Nekromantaként van rá esélyem, viszont tényleg akkora hatalma van, hogy hiába érem el azt a szintet a nekromanciában, ő még mindig előttem fog járni. Szükségem van másféle tudásra, amivel megelőzhetem – magyarázza komolyan és határozottan.
- Amivel legyőzheti – szól közbe Killian. – És ha mindez nem lenne elég, a kis őrült lányunk el tudja intézni a siker után, hogy híre menjen: nagyon sokat hozzátettél ahhoz a végkimenetelhez. Híres lehetsz. Olyan rúnamágus lehetsz, akiről ódákat fognak zengni – fűzögeti. Szinte oda lehet képzelni, ahogy egy kígyó belefecskendezi áldozatába a mérgét. Undorító…
- Csak egy árnyék leszek, vagy inkább… Az igazi győztes árnyékában leszek – közli rosszmájúan, nem engedve a csábításnak, ami részben jó, mert nem megvezethető ennyivel, részben viszont rossz, mert ismét kevés esélye van annak, hogy Alicia tanításába kezdjen.
- Az nem tényleges hírnév. Én azzal mire megyek?
- A legutóbbi események óta bizonyára mindenki őt kergeti… Ha ez nem változik, továbbra is üldözni fogják, ez a kishölgy pedig később elkapja – érinti meg a halálhírnök vállát. -, majd elárulja, ki tanította őt rúnamágiára, ami elősegítette a sikert, így a te neved is megmarad az utókornak. Téged is dicsőíteni fognak. Hozzád fognak járni, hogy mesélj, milyen volt akkoriban a világ, mikor még az Apostol élt.
- És hozzám fognak járni, hogy megtudják, milyen volt a legyőzője, igen – biccent egyet elégedetlenül Anna. – Nem kérek ebből a hírnévből még mindig.
- Bemesélheted, hogy te is jelen voltál a meggyilkolása helyszínén – vigyorog Killian. – De most őszintén. Nem lenne jobb egy Apostol nélküli világban? Ahol te is hatalmas mágusnak számíthatsz? Ahol elismert leszel ezek miatt?
Hezitál. Láthatóan csábítja a gondolat, azonban nem akarja, hogy csupán ennyi előnye származzon belőle.
- Később viszonozni fogom a szívességet. Bármilyen feladatról is legyen szó, rendelkezésedre fogok állni – szólal meg Alicia egy lényegesen jobb ajánlattal. – Nem fogom átadni magam az inkvizíciónak és az egyháznak, tehát a bőrömet nem kívánom vásárra vinni, de bizonyos mértékű kockázatokat vállalok.
Csend. Gondolatokkal és feszültséggel teli némaság telepszik rájuk, míg Anna tűnődik és mérlegel. Maga elé néz, összefűzött ujjait figyeli zöld szempárával, koncentrálva. Akárki nézzen rá, az meg tudja állapítani, hogyha most megzavarják, robban, és ahelyett, hogy nyugodt körülmények között távozna a fogadóból, felgyújtja az egészet.
- Ám legyen – sóhajtja, mély beletörődéssel adva be derekát a hosszadalmas kérlelésnek.
Egyszerűen nem tudja felfogni, hogy végül sikerült meggyőzniük a mágust. A biztonság kedvéért a férfira pillant, akinek arcán cinkos, elégedett mosoly terül szét ezt hallva, és érzékelve a nő kémlelő tekintetét, felé fordítja egy kissé fejét. Kék szemei hidegen csillannak, és érezhető, hogy valamit rejteget. Szinte tudja az ember róla, ahogy ránéz, és azt is azonnal megállapíthatja bárki, hogy ennél sokkal, de sokkal fagyosabb is lehetne ez a szempár. Sokkal kegyetlenebb, mely az övé már sosem lehet, elvégre ott mélyen tébolyult – nem tudna olyan rideg, könyörtelen nyugalommal szemlélődni, mint ahogy a férfi képes lehet rá. Nem tudna fenntartani egy ilyen megjelenést, helyette inkább úrrá lenne rajta az őrület, ami ott lenn meglapul benne. Marad inkább a gúnyolódásnál.
- De aztán nehogy nyávogj nekem, hogy nehéz megtanulni őket! – húzza el a száját, fenyegetőn megemelve mutatóujját. – Semmi kedvem időpocsékolással foglalkozni – teszi karba a kezét.
- Ugyan, Anna, tudod, hogy kárpótollak. – Killian mosolya és hangja undorítóan édes. Ha olyan helyzetben lenne, hogy kimutathatná ellenszenvét, már rég megtette volna, viszont most kénytelen visszafogni magát. Tisztában van vele, hogy ideiglenes társai sokkalta erősebbek nála így, ketten.
- Ajánlom is – morogja, majd mikor a férfi megpróbálkozik egy finom simítással az arcán, ő elüti az ujjakat, a mozdulatot pedig folytatja: ingerülten tűr füle mögé néhány vöröslő tincset. Zöldes szemeit haragosan hunyja be, majd ismét összefonja karjait mellkasa előtt.
- Nem lesz olcsó – teszi még hozzá ugyanúgy zsörtölődve. Mintha egy hisztis úrilány lenne, nagyjából úgy viselkedik – legalábbis Aliciának ez jut róla eszébe.
- Tehát akkor megegyeztünk?
- Meg. Tanítani foglak. Holnap reggel kezdünk is – jelenti ki kelletlenül, aztán komollyá válik. - De ha csak egyszer… Egyszer késel, érted? Ha csak egyetlen egyszer előfordul ilyen, mehetsz Isten hírével. Ugyanez a helyzet, ha nyávogsz. Nem tudom elviselni a nyafka cafkákat. Értve? – közli ingerülten, mire a tünde legszívesebben felnevetne. Pont ő beszél? Nevetséges.
- Értve – bólint a halálpap is végül. Érzi a másikból kisugárzó mágikus erőt… Erős. Egyértelműen az, és egészen addig nem akar ellene szegülni, míg meg nem tanította az alapokra. Egészen addig lesz a szolgája, amíg meg nem tanította arra, ami kell az induláshoz. Addig behódol neki, és nem lesz egy rossz szava sem, amint viszont elsajátította a szükséges tudást, onnantól saját maga fog továbbfejlődni.

//Ha kellene még, pl. előzmények, elküldöm azt is ide, pályázatba [amúgy élménynek szánom őket], de az kb. 5k szavas... Very Happy//

Anna Ross:

Alicia Zharis 20a260eba557a513ef45bdd039e29ac4
Killian Schatten:

Alicia Zharis 5201999ff5bb1e2e4a04c31459175ae3


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

8Alicia Zharis Empty Re: Alicia Zharis on Szomb. Júl. 23, 2016 12:05 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
CSak egy gyöngyszemet kiemelnék, mielőtt a tényleges értékelésre térnék:
"kedves, himbálózó nyúlványod" - elfekszik a röhögéstől

Szóval, a pályázatod korrekt, a motiváció meg van, a tanítómestered sem adta könnyen magát így a realitás is el lett találva. Killian zseniális arcnak tűnik, és a rúnamágus is érdekes karakter.

A pályázatot elfogadom, engedélyezem számodra a Rúnamágus kaszt felvételét, és képességeinek megvásárlását.

https://questforazrael.hungarianforum.net

9Alicia Zharis Empty Re: Alicia Zharis on Csüt. Szept. 22, 2016 5:52 pm

Alicia Zharis

Alicia Zharis
Nekromanta
Nekromanta
Na, megpróbálom most itt, élesben, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle Very Happy

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/ae/cf/7a/aecf7af60f276b590cc2355f81887e9f.jpg
Név: Falánk
Szint-Ár: ?
Lényeg: bekebelez és leszív, miközben néhány koponya röhög, ha elkaptak valakit.
Kifejtve: olyan, akár egy szellem és egy kísértet egybegyúrva. Amilyen szinten kapom meg, ugyanannyi szint múlva bővül a tár még eggyel. Szellemféle léte abban nyilvánul meg, hogy gyakorlatilag nincs anyagi teste, formáját és alakját pedig maga a lepedő határozza meg, aminek elpusztításával gyakorlatilag csak annyit ér el az ellenfél, hogy ideiglenesen ellehetetleníti, hogy megcsinálja feladatát. Védelemre szinte használhatatlan, ugyanis a lepedőt olyan könnyedén lehet szétmarcangolni (kívülről), mint egy normális ruhadarabot, támadásra sincs nála semmi, ugyanis létének oka nem más, mint a bekebelezés. Mindössze olyan ellenfelet tud a testként szolgáló piszkos szövetbe csavarni, aki lebénul vagy lebénítják annyira, hogy képtelen legyen a számára az intenzív mozgás. Nagyjából két-három percig tart a folyamat átlagosan, enyhe ficánkolással, teljes mozdulatlanság esetén ez lecsökken fél-egy percre, míg a durvább mozdulatok esetén gyakorlatilag lehetetlen az illető elkapása.
Ha a célszemély benn van, itt jelenik meg a kísértetek egy vonása: az energia elszívása, ugyanis ez a lény, amint bekebelezett valakit, megkezdi a benne lévő személy lassú leszívását a koromsötétben. Valóban hosszadalmas folyamat: eltart órákig, míg legyengíti az elkapottat, és újabb óráknak kell eltelnie, hogy az eszméletvesztésig szívja az energiát. Ennél súlyosabbra nem viszi az egyén állapotát, nem hal bele, csupán rajta élősködik, mint valami parazita – képes lekapcsolódni a nekromanta energiájáról, és az általa elkapott személyből kiszipolyozni azt, ami a fennmaradásához szükséges. Gyakorlatilag egy hordozható börtönként is funkciónál.
A lepedő belülről afféle mágikus lényi mivolta miatt ugyancsak ilyen: mágikus, amitől nehezebb belülről a kijutás, de nem lehetetlenül nehéz. Szent képességek nyilvánvalóan hatnak rá, ezektől szinte azonnal kidobja az elkapottat, és a többi képességnek/támadásnak is megmarad némi nyoma, sokadik próbálkozásra pedig kiszakad az anyag, bár a kijutás esélye, tekintve a bekerülésnél lévő állapotot, igencsak csekély.
A koponyák ottléte sem a semmiért van: ha a lepedő elpusztítása nem is ér semmit, ezeké igen. Egy beugratása ennek a szörnynek, ugyanis az eleinte egyáltalán nem feltűnő, inkább természetesnek ható, lebegő koponyákat kell elpusztítani ahhoz (mind a négyet), hogy eltűnjön a színtérről. Nem mintha az aktívan harcoló felekre nézve akkora veszélyt jelentene, de a bénultak esetében kifejezetten kockázatos. A koponyák további funkciója, hogy a bekebelezett áldozatot, aki sokkos/bénult, továbbra is ebben a lelkiállapotban tartsa: nevetnek rajta, gúnyosan, a lepedőn belüli sötétség pedig még hatásosabbá teszi a kacagást, a rémségekről szóló rövid mondatokat.
A lény szintjének többszöröseinél nőhet a létszám.


Név: Sikoltó
Szint-Ár: ?
Leírás: Szellemféle, kicsit jobban látszódik, szilárdabbnak tűnik a megjelenése, mint más szellemtársainak. Nincs se támadó, se védelmi értéke, ugyanakkor roppant hasznos, mivel tudja változtatni az alakját egy bizonyos mértékig (nemét nem tudja változtatni, minimálisan éltében lévő alakját csupán, szépítheti az arcát), ezzel néhány esetben pedig közelebb csalhatja a tudatlanabb embereket, tündéket. Amint közel kerültek, gyakorlatilag a lény ráveti magát a környezetében lévő élőlényekre, sikoltva, rettentően torz és ijesztő vonásokat magára öltve, ledöbbentve, megfélemlítve a közelébe merészkedő személyt. Természetesen csatában is lehet alkalmazni: a harc hevében az egyszerre természetesnek ható, mégis természetellenes megjelenése miatt bizonyára nem fogják kiszúrni, hogy egy holt (hacsak nincs erre valamiféle érzékelés), így váratlanul jelenhet meg néhány személy előtt, ugyanúgy rájuk vetve magát, majd áthaladva a célszemély testén. (Nem tartozik bele a szellemek létszámába, külön kategória, 1 db lehet belőle összesen.)


Név: Fagyasztó (fridzsider, hahaha)
Szint-Ár: ?
Leírás: Megjelenésben egyáltalán nem tér el, mint többi, átlagos szellemtársa. Ugyanúgy tűnik jégszilánkszórónak, mint ahogy a másik, a különbség pusztán annyi, hogy ha meg is jelenik csatatéren (amit amúgy nem szokott), nem fog éles szilánkokat idézni, sőt, semmit. Többnyire elrejtőzik vagy a többi szellem közt, vagy pedig egy teljesen más, rejtettebb helyen, ahol tevékenykedhet: a jégdarabok osztása helyett ő ténylegesen megfagyaszt. Nem ér el azonnali hatást, de képes arra, hogy kisebb területeket ( tényleg apró, fél négyzetméternyi földdarabokat) megfagyasszon, de ugyanezt meg tudja csinálni növények esetében is (fáknál sok vékony ág, vastag ág esetén csak néhány, a vastag törzsnél azonban nem tud teljes hatást kifejteni), humanoidoknál, állatoknál szintén. Utóbbi kettőnél többnyire egy-egy végtagot vesz célba: eleinte hidegrázást tapasztalhat az illető azon a célba vett helyen, aztán zsibbadást, míg végül fagyást (30 perc), amit természetesen kellő melegedéssel ki lehet olvasztani mindenféle károsodás nélkül. A szellemek létszámába tartozik.


Név: Pókasszony
Szint-Ár: ? (tippre 10, 5500 váltó)
Leírás: Nebelwald hatalmas pókjaival ötvözött ember (jelen helyzetben egy asszony), így magasságban megüti a 2-2.5 métert, hosszban is nagyjából 1.5-2 méter lehet. Nagyon buta hasonlatként felhozható a kentaur, csak míg alsótest ott ló, itt pók potrohhal, nyolc lábbal, melyek közül az első pár erősebb és vastagabb (1-1.5 méterre kinyújthatja őket), a hátsók gyengébbek, kifejezetten mászásra és haladásra vannak csak. Ez utóbbiakat egy komolyabb kardcsapással le lehet választani a testről (ettől függetlenül egy végtag elveszítésétől nem fog felborulni), az első kettővel azonban meggyűlnek a bajok, ezeket ugyanis erősebb kültakaró védi, amitől megállja a helyét az élezett pengékkel szemben, ráadásként kellően éles ahhoz, hogy a bőrpáncélt egy komolyabb erőkifejtéssel átvágja. Fémpáncélon nem fog. Érdemes azonban vigyázni az első két taggal, mivel az élezett része zöldesen izzik az azon termelődő méregtől, ami egyébként a csontvázak fegyverén lévő vérméreg kicsit látványosabban. Potrohában, a pókkereszteződésnek köszönhetően, termelődik a hálószövésre alkalmazható anyag, valamint mellette enyhén savas váladék, így hálóalkotása enyhén savas, maró, de nem halálos (legfeljebb napok után), valamint a hálót sem bántja a mutáció miatt. A sav hatása egyébként 10-20 perc érintkezés után látszódik meg: enyhén pirosassá, hólyagossá válik a bőr, mintha megégette volna az adott területet az ember.
Nem a leggyorsabb egység, de nem is a leglassabb: három-három, időnként bekapcsolódó első pár lábával négy-négy tagjával szapora, de egy ló sebességével nem veszi fel a versenyt, nem is veszíthető szem elől, főként termete miatt nem. Elvetemültebbek a potrohán utazhatnak, az ottani védelem az ellenfelektől azonban nem garantált.
Gyengepontok: a hátsó lábak levághatóak, a potroh fölülről és oldalról ugyan védett, de az egész alsó, föld felé néző testtájak védtelenek és sérülékenyek, valamint az irányító emberi felsőtest is törékeny (nyílvesszőtől, ha időben reagál, megvédheti magát a már-már fémszerű elülső pár lábával).
PÁLYÁZATKÖTELES


Név: Koponyák
Szint-Ár: ?
Leírás: Két lebegő koponya, melyeken automatikusan működik a holtak szeme képesség. Felfedezésre alkalmas, két koponya repüli körbe a tájékot a nekromanta környékén, szintenként a távolság nőhet mind magasságban, mind sugárban (gyakorlatilag olyan messzire lehet küldeni, mint az élőholtakat lehet). Használata kiváló az ismeretlen helyek feltárására, távolról egy csata észrevétlen felügyeletére, és bár nem kimerítő fizikailag, a használót teljesen védtelenné teszi, mivel gondolatait, figyelmét teljesen leköti ennek a két testrésznek az irányítása. Lehetséges egyszerre nézni ezeken keresztül, de az rettentően megterhelő az agy számára, így javasolt inkább a felváltott használat: egyszer az egyiken keresztül néz, másszor a másikon.


Név: Halálmadár
Szint-Ár: ?
Leírás: Apró, meghatározhatatlan fajú zombimadarak, melyek képesek a repülésre. Kétszintenként nő eggyel a számuk, és bár kevésbé veszélyesek, mint az élő ragadozómadarak, nagyon problémásak tudnak lenni. Nehéz őket eltalálni, hiszen repülnek, kicsik is, viszont nem okoznak túl nagy kárt sem: csőrük nem olyan nagy és erős, hogy durva sérüléseket okozzanak, valamint a karmok is csak a felszínt sértik, mérgük pedig egy idő után fáradtságot, bágyadtságot idéz elő.
Állati reanimáció szükséges hozzá.


Név: Zombiló
Szint-Ár: ?
Leírás: Szükségeltetik hozzá az állati reanimáció, azt követően lehetővé válik egy ló idézése, ami szintenként jobbá, ellenállóbbá, erősebbé válik. Támadóértéke nulla, viszont ha az élő ló elveszett a csatában vagy épp váratlanul menekülnie kell a nekromantának, arra a rövid időre jó szolgálatot tehet, egy eredeti ló gyorsaságát pedig 10-es szinten veszi fel.


Név: Zombifarkas
Szint-Ár: ?
Leírás: A zombiállatok jellegzetes mérgével rendelkezik: lehelete és karmai hallucinogén anyaggal vannak ellátva. Gyenge ugyan, mint ahogy a zombiállatok többsége, nem olyan strapabíró, mint egy átlagos emberi zombi, ugyanakkor gyors, mint élő barátja, állkapcsa erős, mély és durva harapásokkal tudja gazdagítani az ellenfelet, ellensúlyozásként pedig ott van, hogy egy egyszerűbb csapással is elintézhető. Számuk a megadott szint többszöröseinél nő. Nyilván kell hozzá az állati reanimáció.Rúnás:

Név: Perzselő talaj
Szint-Ár: ? (valahol magasan, gondolom)
Leírás: Területi mágia, mely előkészületeket igényel, mivel egy csata alatt, ha nincs elegendő védőegység, aligha kivitelezhető. Ennek a rúnakörnek a felvésésével megoldható, hogy a föld a szó legszorosabb értelmében forró legyen az emberek lába alatt, a felvésője által aktiválható. Viszonylag gyorsan melegszik fel (fél perc, bár ez a környezettől is függ), így hamar észrevehető a változás (ha nincsenek túlságosan elfoglalva a rúnakörben lévők), és egészen elviselhetetlen hőmérsékletig emelkedik (még nagyjából 1-2 perc után). Ha sokáig alkalmazzák, akkor a megjelölt körön belül a növények elpusztulnak, a szárazak kigyulladhatnak. Nagysága növelhető és csökkenthető, mérettől függően hosszabb vagy rövidebb a felrajzolási idő, valamint ehhez arányosan fogyasztja a varázserőt, mely a képesség használata alatt is folyamatosan csökken. Hatalmas terület esetén a mágus összes energiáját is felemésztheti.

Név: Fagyföld
Szint-Ár: ?
Leírás: Hasonló, akárcsak a perzselő talaj, azonban ebben a rúnakörben lehűl a levegő, a talaj, és egy bizonyos idő után (1-2 perc) fagyossá válik rengeteg jégdarabbal rajta, amiken nem meglepő, ha megcsúszik az ember. Értelemszerűen minél tovább aktív a képesség, annál jegesebbé válik a megjelölt terület.
Hasonlóan a perzselő talajhoz, manaköltsége is mérettől függ, a terület befolyásolása miatt kimerítő, és amíg aktív a képesség, addig szívja le a használója varázserejét. Ugyancsak az idézője hívhatja elő és zárhatja le.


_________________
"I am the designer of my own catastrophy."
https://questforazrael.hungarianforum.net/t700-alicia-zharis

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.