Quest for Azrael
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Belépés

Elfelejtettem a jelszavam!Multiváltó
Felhasználónév:


Jelszó:You are not connected. Please login or register

Teacita kívánságkosara

5 posters

Go down  Üzenet [1 / 1 oldal]

1Teacita kívánságkosara  Empty Teacita kívánságkosara Vas. Jún. 26, 2016 10:03 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
Név: Szemmel verés vs Igéző tekintet
Ár: idk
szint: 1? (végül is tök nyomi képesség, idővel csak kicsit fejlődni tud, de túl messzire úgyse akarok elmenni. meg amilyen nyomi vagyok én is, úgyse fogom sose használni xD)
Leírás: Egyazon képességnek a két különböző felhasználási lehetősége, mely a szerencse, sors (vagy nevezzük akárhogy) befolyásolására alkalmas. Szemmel verés során a szemmel verő valamely negatív esemény bekövetkeztét idézi elő a szemmel vert közeljövőjében (szerintem tudja befolyásolni, hogy milyen horderejű esemény legyen, magasabb szinten gondolom, nagyobb a hatásköre, pl. elérheti, hogy valaki eltörje a kezét, elhagyja a felesége [ja, azt most is :”D] stb.) Akkora balszerencsét sose tud előidézni, hogy az halálhoz vezessen, kivéve, ha meg nem született gyermekről (vagy állatról) van szó, akkor viszont specifikusan tudja kontrollálni az eseményt (ilyen esetben vetélés vagy halva születés az eredménye a szemmel verésnek; egyértelműen csak valami nagyon magas szinten fejlődik ekkorát a képesség, vagy soha, csak kurva jól hangzik xD ). A szemmel verőnek nem kell szemkontaktus teremteni a szemmel verttel viszont X ideig kell pontosan őt néznie és közben koncentrálnia, hogy elérje a kívánt hatást. Az igéző tekintet ugyanez, csak balszerencse helyett jó szerencsét idéz elő.

Név: A Neheztelő Pillantás.
Ár: idk.
Szint: 1? (szerintem ugyanaz a helyzet, mint a másiknál)
Leírás: A szemkontaktus X időre való fenntartása szükséges követelmény A Neheztelő Pillantás hatásának eléréséhez. A hatás pedig a következő: az elszenvedőt kínzó bűntudat kezdi gyötörni, úgy érzi, mérhetetlen nagy hibát követett el A Neheztelő Pillantás gazdája ellen, amit jóvá kell tennie, így valamelyest manipulálhatóbbá válik. (Reális keretek között. Nyilván nem agykontroll a dolog, senki se fogja megölni az anyját, csak mert ránézett valaki A Neheztelő Pillantással.)


_________________

2Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Szer. Júl. 06, 2016 3:51 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
A szemmel verés nem igazán illik bele a csábdémon fantáziába, így egyelőre ezt elutasítom. A Neheztelő pillantás azonban annál inkább, ez 2. szintű és 1500 váltóba fog kerülni.

https://questforazrael.hungarianforum.net

3Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Vas. Aug. 14, 2016 3:12 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
fussunk le egy teljesen felesleges kört : D

Név: Az orrodnál fogva vezetlek
Ár: ?
Szint: ?
Leírás: Technikailag feromontermelés, csak szeretem a közmondásokat. A karakter illata növeli a környezetében lévők (ráirányuló) szexuális vágyát, így vonzóbbnak látják. Én a távolsághoz kötném. Vagy talán semmihez, miközben pötyögöm ezt, eszembe jutott, hogy kaptam egyszer ajándékba Cieltől egy kb ilyen hatással rendelkező parfümöt.  

Név: Empátia
Ár: ?
Szint: ?
Leírás: Gondolom, a beszédes neve elárulja, mire akar kimenni a dolog. Teljesen passzív képességnek képzelem el Tea esetében, fogjuk rá, hogy már rendelkezik is vele, olvastátok, tudjátok, hogy egy elég reflexív-önreflexív karakter, úgyhogy ez a szösszenet tulajdonképpen csak azért születik ide, mert vannak képességek, amiket szívesen alapoznék erre a tulajdonságára. Maga a skill annyit tesz, hogy a szándékosság vagy a kontrolláltság teljes hiányában maximálisan intuitív alapon erős benyomásokként képes érzékelni a környezetében lévők hangulatát, érzéseit.

Név: Illúziókeltés
Ár: ?
Szint: ?
Leírás: A képesség tudatmanipuláción alapul, a karakter képes elhitetni veled, hogy látsz, érzel vagy hallasz dolgokat, amik valójában nem is léteznek. Önvédelemre tartom ideálisnak, elvégre főleg arra alkalmas a képesség, hogy megtévessze a környezetét. Reális keretek között természetesen, például nem tud több agyat átverni, négy-öt személlyel érzékeltethet kisebb dolgokat, de ha csak egy embert akar manipulálni, akár a teljes környezetét is megváltoztathatja. Ebben az esetben elég sokáig képes fenntartani az illúziókat, de ha több emberen használja csak néhány pillanatig tartanak csupán.

Név: Illúziókeltés 2.0
Ár: ?
Szint: ?
Leírás: Nem kimondottan tudatkontroll, de azon alapszik a képesség (akárcsak az 1.0). Nem mások tetteinek, döntéseinek befolyásolására képes, inkább a látásmódjukat változtathatja meg. A képesség elsősorban nem a személyhez, hanem a tárgyhoz/jelenséghez/valamihez kötött, amin alkalmazza. Példával érzékeltetve: képes egy öt váltóst (ötös váltót? hogy mondod ezt? :"D) húszasnak láttatni. Egy idő után persze megszűnik a varázs, ez az idő a mérettől, a tárgytól, a befektetett energiától függően változhat, de egészen addig, amíg tart a hatása, minden ember húszasnak látja azt a váltót, akinek a kezén átmegy.
(Valószínűnek tartom, hogy nem fogjátok elfogadni, úgyhogy nem is dolgozok azon, hogy kitaláljam, a technikai körülményeket, pl hogy mekkora tárgyon mennyi ideig tart a hatás stb : D)

Név: Pszichometria
Ár:
Szint:
Leírás: Kevésbé szépen csengő néven tárgy- és téremlékezet. A karakter képes információkat megtudni egy tárgy, hely vagy személy múltjáról, történetéről azzal, hogy megérinti azt, vagy egyszerűen csak a közelében tartózkodik. Eleinte csakis tárgyakon, csakis érintés útján, és csakis nagyon erős érzelmi töltettel rendelkező emlékek előhívására képes.Természetesen spontán. A még fejletlen, inkább passzívnak tűnő képesség úgy működik, hogy a tárgyhoz/helyhez köthető emlékeket az egyik résztvevő "bőrébe bújva" újra átéli, később már képessé válhat szándékosan is előidézni az emlékeket, kívülállóként szemlélni őket, és nagyjából behatárolni őket időben. Könnyebb persze, ha erős érzelmi nyomot hagyó emléket kell előhívnia, de némi koncentráció árán a semlegesekkel is elboldogul.

Név: Taktohipnózis
Ár:
Szint:
Leírás: Érintés útján képes mások döntéseit, érzéseit, gondolatait manipulálni (tudjátok, mint Wolverine nője az Originsben). Egy kicsit Inceptionösen képzelem, nem konkrét parancsokat érzékel a másik, inkább csak afféle sugalmazás, ami vagy működik aztán vagy nem (vagy valami teljesen más sül ki belőle). Kicsit úgy működik, mint A Neheztelő Pillantás, csak kontrollálhatóbb a hatása. Persze szűkíthető és talán csábdémonosabbá tehető úgy a képesség, ha aktus közben használható, de nem szeretném ennyire degradálni a karakterem (csak jelzem, hogy gondoltam erre az opcióra is).

na, hát egyelőre ennyi. én is érzem, hogy a legtöbb dolog talán nem fér bele a succubus faji koncepciójába, ezek teljes mértékben karakterspecifikus képességek, a pszichometria lehet vadnak tűnik, nem tudom, csak gondoltam, bepróbálkozok vele, mindig is az egyik kedvenc képességem volt : D
*ítéletre várva a vérpadra lép*


_________________

4Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Vas. Aug. 14, 2016 4:27 pm

Azrael

Azrael
az Égi Kovács
az Égi Kovács
Az orrodnál fogva vezetlek - Classy névválasztás, de felesleges külön képesség, a csábdémonoknak alapból ilyen a kisugárzásuk.
Empátia - Hát ha már Norvennek nem kell neked elfogadom, 3. szint, 2000 váltó, valamint nem kerül varázserőbe de épp ezért nem kikapcsolható (ennek minden előnyével és átkával együtt)
Illúziókeltés - Nos ez sajnos tudásdémon képesség.
Pszichometria - Nos ez elfogadható, ám egy kicsit pofozok rajta. Négyes szinten veheted meg 2500 váltóért, és először csak azt tudod egy tárgyról megmondani milyen érzései fűződtek hozzá a tulajdonosának, hatos szinntől pedig azt is, ki volt az eredeti tulajdonosa. Nyolcas szinttől láthatod, ha a tárgy közelében erős érzelmi fűtöttségű drámák játszódtak le (ahogyan írtad).
Taktohipnózis - 9.szint, 5000 váltóért elfogadva.

https://questforazrael.hungarianforum.net

5Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Hétf. Aug. 29, 2016 2:00 am

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
Név: Margaretha Kleist
Faj: Ember
Frakció: civil
Kaszt: eltartott feleség?
Nem:
Kor: 25

Kinézet: A hunyorgó mandulavágású szempárba néztem. Benne zöld, sötét és mély íriszek − mint a mohával bélelt kutak feneketlen, mindent tudó mélye −, csak úgy örvénylett bennük a kósza fénye a délutánnak. Az orra vonala olyan egyenes, olyan fitos, mintha öreg, tapasztalt művész keze rajzolta volna az arcára. Egyébként minden vonása ugyanilyen természetellenesen tökéletesnek tűnt. A lágy körívű, ovális arc, a magasan ülő arccsont, a meredeken lejtő állkapcsok, ahogy kerekded, puha állban értek össze. Fölötte dús, vastag ajkak. (kattints )

Jellem: Hiába csüng a férje karján, Etha mégis gyönyörű. Azon gondolkodok, hogy talán még nálam is szebb. Sugárzik belőle valami elemi, ösztönös, érthetetlen életöröm, az élni akarásnak olyan − számomra ismeretlen formájú és lényegű – aurája lengi körbe, ami ragyogóvá teszi azokban a pillanatokban is, mikor épp végtelenül szomorú.

Már azelőtt is megvetettem Alexandert, amiért így beszél a feleségéről, mielőtt találkoztam volna Ethával, és mióta ismertem a szelíd és végtelenül szeretetéhes nőt − aki úgy követelőzik gyöngéd simogatásért, mint évek óta az utcán hányódó, kedves szót soha nem hallott kóbormacska −, teljes szívemből gyűlölöm azt az embert.

Szeretem a türelmét, azt a kitartó, makacs életörömét, amit még Alexander se tudott elvenni tőle. A fáradhatatlan gyöngédségét, ami annak ellenére sem kopott ki belőle, nem vált passzívan agresszív követelőzéssé, hogy mennyi mindent kellett eltűrnie egy férfiak uralta olyan világban, amiben neki sose volt igazán helye. Az állhatatos vágyát, ami újra meg újra hozzám űzte, pedig most már látom, hogy talán nem is kényszer szülte, hanem döntés.

Megismerkedés története: (leírtam már EBBEN az élményben, ez itten egy teljesen freestyle et, mert Etha király és imádom írni)

Fred jó férjed lesz, Etha.
Szinte éreztem a bátyám ujjait a hajamban kalandozni, a hangját pedig olyan tisztán hallottam megcsendülni, mintha itt állna mellettem. Pedig Heinrich hosszú ideje halott már, Freddel együtt lettek egy olyan háború áldozatai, amit sose kellett volna megvívniuk, mégis mindketten a szívükön viselték. Később majd minden bizonnyal bátor hősökként fogják emlegetni a többi arctalan és névtelen katona emlékével együtt, akik vérüket áldozták a nemes ügy oltárán. Vagy alávaló árulókként, akik megérdemelték a halálukat. Minden csak attól függ, hogy milyen kimenetele lesz a háborúnak.
Heinrich özvegye szemlesütve takargatta előlem a meztelenségét, ahogy magára kapkodta a ruháit, pedig percekkel ezelőtt még szemérmetlenül sóhajtozott, az arcát is másféle pír színezte át.
Heinrich nem haragudna érte. Valahol a lelke mélyén mindig is tudta, hogy van bennem valami elemien eltérő, ami nem hagy nyugodni, ami miatt sosem fogok megférni az anyánk által megszabott keretek közé. Nem leszek hű és odaadó feleség, akinek a létezése kimerül abban, hogy az imádott férfi oldalán mindig úrinőhöz méltóan csillogjon, mint valami drága kiegészítő. Nem azért, mert nem akartam volna, egyszerűen nem voltam rá képes. A külvilág normái úgy szorítottak, mint a túlhúzott fűző, ami miatt nemhogy néhány falatnál több nem csúszik le a torkodon, de levegőt se igazán tudsz venni.
Heinrich özvegye a válla felett se sandított vissza, ahogy becsukta maga mögött az ajtót. Tudtam, hogy holnap az első dolga lesz, hogy gyónni megy, de végül nem lesz majd mersze az őszintét vallani. Talán mindketten a pokolra kerülünk ezért.
Én legalábbis biztosan. A gondolatát is utáltam annak, hogy holnap megint férjhez megyek. Egy ideig könnyű volt halogatni, már-már kényelmesnek is tűnt az az időszak, míg illően meggyászoltam Fredet, aztán már nem tudtam volna sokáig dacolni anyám noszogatásával, így is húztam, ameddig csak lehetett. Csak a halála után tudtam meg, hogy egyáltalán nem álltunk olyan jól anyagilag, mint azt Fred szerette éreztetni velem, kénytelen voltam a házát is eladni, majd visszaköltözni anyámhoz. Utáltam magam, amiért Fred halálhírére az első reakcióm egy felszabadult sóhaj volt, és utáltam magam azért, amiért haragudtam a férjemre, mert szinte a semmivel hagyott itt. Anyám pedig elég egyértelműen adta a tudtomra, hogy az apám után maradt örökség közel sem elég ahhoz, hogy mindketten eléljünk belőle.
Alexander Kleist nem tűnt rossz választásnak. Mégis… Mégis a fél lelkemet adtam volna azért, ha a bátyám a tenyere közé vette volna az arcomat, miközben a jól ismert kellemes csengésű, lágy hangján mormogta volna vigasztalón: Alexander jó férjed lesz, Etha. Minden rendben lesz. Végre boldog leszel.

Felleg hátán felleg
mendegélnek, mennek.
Északról le délnek
mennek, mendegélnek.1

Victoria Schmidt annyira szerette a fiát, hogy szinte biztos voltam benne: a hiányába betegedett bele végül. Vannak olyan asszonyok, akiknek teljesen szürke és céltalan az élete, amíg gyermekük nem születik, mintha ösztönösen hajtanák bele a fejüket abba az igába, amit a természet kiosztott rájuk. Anyám pontosan egy olyan nő, aki teljesen láthatatlan a gyermeke nélkül. Hiába hordott magában engem is kilenc hónapig, hiába adta ő nekem az életet, hiába volt nekem ő az anyám, én sose voltam az ő lánya. Nagyon sokára, már egészen felnőtt fejjel értettem meg csupán, hogy valójában nem az engedetlenségem, a megzabolázhatatlanságom vagy az állandó szabályszegéseim miatt nem volt képes arra, hogy szeressen, azt megbocsátotta volna, ha én vagyok az első. A legnagyobb bűnöm az volt, hogy másodiknak fogantam, egy olyan anya méhében, akinek a szívében csak egy gyermeknek volt hely. Bárhogy is kedveskedtem, bárhogy is próbáltam befúrni magam a kegyei közé, bárhogy is akartam kicsikarni belőle egy morzsányi törődést, a szeretetét sose voltam képes megosztani. Sose voltak természetesek vagy őszinték a felém irányuló gesztusai, ha gondoskodott is rólam, csak szánalomból vagy kötelességtudatból tette. Ugyanígy, inkább csak megszokással, mint igazi érzelmekkel kezelte apámat is. Ettől egy kicsit sorstársak lettünk mi ketten, egy kicsit jobban megértettük egymást, mint ahogy értettük a világot, vagy, ahogy a világ értett minket. Ő mindent megtett azért, hogy elnézze nekem a zabolázhatatlan természetem, szánalommal kezelte a különcségeim, talán még ő is elhitte, hogy ennek ellenére is képes őszintén szeretni. Furcsamód pont én voltam mellette azon az éjszakán, amikor meghalt. Anyám kimerültségre panaszkodott, mondtam neki, pihenjen csak nyugodtan, majd én vigyázok apámra. Semmiségekről beszélgettünk hajnalig, nem bírt aludni a fájdalomtól. Ajánlottam neki főzeteket, amivel enyhíthetnénk, de mindet visszautasította, azt mondta, azoktól olyan kába lesz. Mintha élete utolsó éjszakáját éberen, tiszta fejjel szerette volna eltölteni. Hajnalhasadás előtt pár perccel halt meg. Én pedig először temetése után sírtam, a dolgozószobájába zárkózva, a sötétbarna felöltőjét az arcomhoz szorítottam.

Délről napkeletnek,
onnan napnyugatnak,
térülnek, s már újra
északra vonulnak. 2

Gyerekkoromban rengetegszer bújtam el apa dolgozószobájában. A férfiszoba volt az, ahová nem illett nekem bejárnom. Apám mindig úgy tett, mintha nem is vette volna észre, hogy a sötétítő mögött vagyok, pedig kilógott a lábam, és nem egyszer árult el a kislányos kuncogás. Miután a munkájába merült, én vaskos könyvet emeltem le a polcról, törökülésben az íróasztala mellé ültem, a lábának vetettem a hátam, és számomra érthetetlen, felnőtteknek szóló történeteket olvastam ugyanolyan komolyan, mint ahogy ő rendezgette a papírokat. Anyám, mintha félt volna – pedig csak olyan asszony volt, aki tudta a helyét −, sose jött be utánam, csak hátracsapta az ajtót, és a küszöbön állva kiabálta, hogy nincs keresnivalóm nekem itt, a nappaliban vár rám a hímzés. Az olvasás egyébként se lányoknak való.
Másszor a konyhában talált rám. Úrilánynak nem illik tudni főzni, mondta mindig anyám. Engem azonban lenyűgözött, ahogy a szakácsnő, mintha bájitalt készítene, különböző hozzávalókat dobált a fazekakba, fűszerekkel ízesítette, kavart rajtuk párat, más ételeket a sütőbe tolt be, közben pedig mindig lelkesen magyarázta, hogy mit miért csinál. A báránysültet rozmaringgal kell ízesíteni, hozzá szerecsendióval megszórt tört krumpli dukál, az almás sütemény a szegfűszegtől lesz az igazi, a kalács tésztájába sót kell szórni. Sose küldött ki, én pedig csak később tudtam meg, hogy anyám minden egyes alkalommal, mikor engem ott talált, őt büntette meg.
− Min gondolkodsz, Gretchen?
− Csak… semmiségeken.
− Hoznál nekem egy kis vizet?
− Persze, mama.
− És, ha kérhetlek, hagyd végre abba a gondolkodást. Nem áll jól neked.

Elfödik a Napot,
este el a Holdat.
Ólmos esőt visznek,
porka havat hoznak.3

________________________
1Kányádi Sándor, Felleg hátán felleg. Online: http://mek.niif.hu/02600/02673/html/vers0805.htm#97 (2016. 08. 29.)
2Uo.
3Uo.


_________________

6Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Csüt. Szept. 01, 2016 3:04 pm

Serene Nightbough

Serene Nightbough
Mesélő
Mesélő
Olvastam az élményeidet amiben Etha szerepel, és igazából reménykedtem benne, hogy egy NJK pályázat lesz a vége. Nem tudom, mit tervezel kettőtöknek, de kedvelem a karaktert, és nem látom akadályát, hogy elfogadjam. Amivel gondban vagyok, az a passzív képessége, úgyhogy ha nem illik a jelleméhez kérlek szólj és esetleg együtt kitalálunk valamit neki:

Név: Dedukció
Típus: Szeméyes passzív
Leírás: Margaretha nagy gondot fordít a részletekre, könnyedén megjegyez apró, elsőre talán lényegtelennek tűnő információkat, ám pontosan ezekből utána képes fontos és messzemenő következtetéseket is levonni, történeteket összerakni apró morzsákból, és ezeket készségesen meg is osztja veled. Jól jöhet nyomozáskor, vagy ha valaki titkolózik, ám apróságokkal lehet mégis elárulja magát Etha számára.
//Ha láttad a Sherlock c. sorozatot, hasonót képzelj el, bár annyira nem magas fokon.//

7Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Kedd Okt. 29, 2019 8:57 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
akkor ez ilyen kariújraindítós-átvariálós poszt lesz.

ez volt anno a személyes passzívom, amit kaptam elfogadáskor:
Személyes passzív: Femme Fatale
Leírás: Adrastea bár természetesen nem emlékszik emberi életére, de férfiak iránti rettenetes utálata még mindig ugyanúgy lángol benne, s amennyiben éppenséggel nem (csak) lepedő alatt harcol, jelentős előnyben részesül a férfi nemű ellenfelekkel szemben.

ehhez lenne egy megjegyzésem: ez a passzív nem passzol (haha, minő szójáték, mi?) annyira Tea jelleméhez, mert ő nem nagyon harcol, szóval annyira nem megyek sokra azzal, ha a konkrét harcokban előnyt élvez a férfiakkal szemben. nem tudom, ezzel az információval akartok-e vagy tudtok-e valamit kezdeni, nem lesz semmi, ha esetleg nem, csak gondoltam, ha már személyes passzívról van szó, jelezném, hogy nekem ez annyira nem lett személyre szabott. egyébként ezzel nincs semmi baj, az et-ből nem feltétlenül derül ki az, hogy a karakter mennyire harcias, szóval ezt nem így szemrehányásképp akartam megjegyezni, tényleg <333

pályázott képességeim:

Név: A Neheztelő Pillantás.
Szint: 2
Ár: 1500
Leírás: A szemkontaktus pár másodpercen keresztül történő fenntartása szükséges követelmény A Neheztelő Pillantás hatásának eléréséhez. A hatás pedig a következő: az elszenvedőt kínzó bűntudat kezdi gyötörni, úgy érzi, mérhetetlen nagy hibát követett el A Neheztelő Pillantás gazdája ellen, amit jóvá kell tennie, így valamelyest manipulálhatóbbá válik. (Reális keretek között. Nyilván nem agykontroll a dolog, senki se fogja megölni az anyját, csak mert ránézett valaki A Neheztelő Pillantással.)

A Neheztelő Pillantáshoz az a megjegyzésem, hogy tudom, hogy a büszkeségdémoni Lesújtó pillantás egy nagyon hasonló képesség, tulajdonképpen ahhoz szeretném kiegészítésképp, mert mint az látható, a hatása más, a neheztelő pillantás hatására más érzések ébrednek abban, akin használják. ha sokalljátok mindkettőt, de am elfogadnátok nekem ezt, akkor inkább ezt szeretném, és nem akarom a lesújtót, mert ez nagyon passzol a karakterhez.

Név: Empátia
Ár: 2000
Szint: 3
Leírás: A szándékosság vagy a kontrolláltság teljes hiányában maximálisan intuitív alapon erős benyomásokként képes érzékelni a környezetében lévők hangulatát, érzéseit. Valamint nem kerül varázserőbe de épp ezért nem kikapcsolható (ennek minden előnyével és átkával együtt).

helyzetjátékokért meg azonnalikért kapott jutalmak, amelyeket szeretnék megtartani:

Díszes ruházat
Leírás: Egy általad választott leírású, küllemű és típusú nem páncél ruhadarab, mely csodás anyaga, könnyed eleganciája, s mély színei miatt akár képes egy ronda nőt is szépnek mutatni, egy szépet pedig... szebbnek? Ha viseled, mintegy 10%-al megerősíti a vonzalmat, amit az ellenkező neműek éreznek irántad, de természetesen csakis akkor, ha látnak is téged közben.

Azonnal ölő méreg (Éjcsepp)
Leírás: Fekete, szagtalan, egyetlen cseppből álló, sűrű méreg, ami jól oldódik.
Hatás: A mérgezett egyén a mérgezés pillanatától erős, keserű ízt érez a szájában, majd ha nem hatástalanítja a mérget, tíz másodperc után meghal.
Mellékhatás: Ha a célpont túléli, erős gyomorrontást tapasztal.

Elena's bracelet
Leírás: Cernunnos elhunyt kedvesének, Elenának ajándékozott karperece, egy mesteri ezüstmunka, halványkék gyöngyökkel díszítve. Különleges tulajdonsága, hogy viselője mindig visszatalál ahhoz, akit leginkább hiányol. Ha kezét az adott személy holléte felé fordítja, a karperec kellemes melegséget sugároz így kijelölve az irányt.

Rohadt drága parfüm
Típus: Illatszer- Kiegészítő
Leírás: Egy csodálatos illatú testpermet, melyet még egy korábbi szeretőd adott neked ajándékba, komoly hibát elkövetve ezzel. Nagyszerű aromája van, s mint ahogy ismeretes a dolog, minél szebb nőre kerül a parfüm, annál hatásosabb. "Viselése" során nem csak küllemed vonzó, hanem... szagod is, mely így lehetővé teszi, hogy azok figyelmét is felhívd magadra, akik nem látnak téged vagy esetleg vakok.

Tökéletesség
Leírás: A legcsábosabb démonnal is előfordul néha, hogy kellemetlen sérülések, horzsolások, karcolások csúfítják el a hibátlan bőrt. Erre való ez a nyakék, mely érintéssel képes a nem túl mély vágásokig minden sérülést hegmentesen gyógyítani.


és akkor bedobom az Etha passzívját is (2 hsz-szel fentebb olvasható az NJK-hoz írt pályázatom)

Név: Dedukció
Típus: Szeméyes passzív
Leírás: Margaretha nagy gondot fordít a részletekre, könnyedén megjegyez apró, elsőre talán lényegtelennek tűnő információkat, ám pontosan ezekből utána képes fontos és messzemenő következtetéseket is levonni, történeteket összerakni apró morzsákból, és ezeket készségesen meg is osztja veled. Jól jöhet nyomozáskor, vagy ha valaki titkolózik, ám apróságokkal lehet, mégis elárulja magát Etha számára.
//Ha láttad a Sherlock c. sorozatot, hasonót képzelj el, bár annyira nem magas fokon.//


_________________

8Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Kedd Okt. 29, 2019 10:09 pm

Rudenz von Hellenburg

Rudenz von Hellenburg
Design manager
Design manager
Femme Fatale: Adrastea bár természetesen nem emlékszik emberi életére, de férfiak iránti rettenetes utálata még mindig ugyanúgy lángol benne, így az ő manipulatív képességeik sokkal kevésbé hatnak rá.

Név: Neheztelő pillantás
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Erősség: I. (Kísértő, Kevélység ág - lekicsinylés)
Felhasználás: Akarat alapú
Ár: 1000 váltó
Leírás: A szemkontaktus pár másodpercen keresztül történő fenntartása szükséges követelmény a képesség hatásának eléréséhez. Ilyenkor az elszenvedőt kínzó bűntudat kezdi gyötörni, úgy érzi, mérhetetlen nagy hibát követett el A Neheztelő Pillantás gazdája ellen, amit jóvá kell tennie, így valamelyest manipulálhatóbbá válik, de a bűntudat elmúlik, amint megszakad a szemkontaktus.

Név: Empátia
Típus: Bűbáj (Fenntartott)
Ár: 2500 váltó
Erősség: IIb.
Leírás: A szándékosság vagy a kontrolláltság teljes hiányában maximálisan intuitív alapon erős benyomásokként képes érzékelni a környezetében lévők hangulatát, érzéseit.

Díszes ruházat: Típus: kiegészítő, egyébként maradhat.

Azonnal ölő méreg: Ez így néz ki az eredeti alkimista receptben is, maradhat.

Elena's bracelet: Típus: kiegészítő, egyébként maradhat (Bár kétes, hogy egy démon mennyire hiányol személyeket)

Rohadt drága parfüm: Maradhat, miért ne.

Tökéletesség: Típus: kiegészítő, játékonként egyszer használható.

9Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Hétf. Dec. 02, 2019 2:39 pm

Adrastea

Adrastea
Kísértő
Kísértő
közben rájöttem, hogy vannak még szarjaim, amit szeretnék megtartani.

ezt anno a szabadságért kaptam jutinak:

Asmoranomardicadaistinaculdacar
Ár: 2000 váltó
Besorolás: Ruha - Nők
Leírás: Kimondhatatlan nevű, sehogy sem praktikus vagy kényelmes ruha, ami minden látszatot meghazudtolóan egy több száz éves démon mestermunka. Különleges mágiájának köszönhetően a viselője nem csak hogy jobb lesz a csábításban (ez csábdémonok esetén a képességekre is hatással van), de adott esetben a nők figyelmét is vonzza. (Csábdémonként ez szintén azt jelenti, hogy az ellenkező nemre érvényes képességeket lehet használni nőkre is.) (KÉP)

ez meg szintén egy jutalom volt Darrtól egy magánküldiért:

Glowbone Pendant
Leírás: Egy apró, kúp alakú fülbevaló, fehér csontból amely különleges elf mágiával volt elkészítve. Egy apró ütésre a holdagyar rémítő üvöltését képes előidézni, megfélemlítve a legtöbb harcedzett veteránt is.

ezt még anno Cieltől kaptam helyziért, ezt is szeretném megtartani:

Név: Üreges gyűrű
Típus: Kiegészítő-Gyűrű (Teás készlet)
Leírás: Egy tetszetős gyűrű. Különlegessége, hogy képes vagy egy nyitó és zárómechanizmussal a benne elhelyezett mérgeket, porokat ügyes mozdulattal kitölteni, észrevétlenül alkalmazva azt a kiszemelt személyen. Amúgy arra is jó, hogy mindig legyen nálad só, ha éppen nem lenne eléggé szerelmes a szakácsnő. Borsot is rakhatsz bele, de tényleg!
_________________

10Teacita kívánságkosara  Empty Re: Teacita kívánságkosara Kedd Dec. 10, 2019 11:17 am

Lothar von Nebelturm

Lothar von Nebelturm
A Nebelturm család feje
A Nebelturm család feje
Név: Asmoranomardicadaistinaculdacar
Típus: Vért (Könnyű)
Leírás: Kimondhatatlan nevű, sehogy sem praktikus vagy kényelmes ruha, ami minden látszatot meghazudtolóan egy több száz éves démon mestermunka. Különleges mágiájának köszönhetően a viselője nem csak hogy jobb lesz a csábításban (ez csábdémonok esetén a képességekre is hatással van), de adott esetben a nők figyelmét is vonzza. (Csábdémonként ez szintén azt jelenti, hogy az ellenkező nemre érvényes képességeket lehet használni nőkre is.).
Kritérium: -

Név: Glowbone Pendant
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy apró, kúp alakú fülbevaló, fehér csontból amely különleges elf mágiával volt elkészítve. Egy apró ütésre a holdagyar rémítő üvöltését képes előidézni, megfélemlítve a legtöbb harcedzett veteránt is.
Kritérium: -

Név: Üreges gyűrű
Típus: Kiegészítő
Leírás: Egy tetszetős gyűrű. Különlegessége, hogy képes vagy egy nyitó és zárómechanizmussal a benne elhelyezett mérgeket, porokat ügyes mozdulattal kitölteni, észrevétlenül alkalmazva azt a kiszemelt személyen. Amúgy arra is jó, hogy mindig legyen nálad só, ha éppen nem lenne eléggé szerelmes a szakácsnő. Borsot is rakhatsz bele, de tényleg!
Kritérium: -

Ajánlott tartalom


Vissza az elejére  Üzenet [1 / 1 oldal]

Permissions in this forum:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.